נועם
*מיקום - משרדו של מגנו, מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד יום אחד עד ההתלמדות כסוכן שטח
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחייך אל מגנו בחזרה ולוחץ את ידו. אתה חושב לעצמך שאתה לא מאמין שהפסדת למגנו, אך אתה לא מראה סימני עצבות. אתה חושב לעצמך שאתה חייב לנוח, ולכן אתה הולך למשגר הגדול בפינת החדר ומשתגר למפקדה הראשית בסאנישור. אתה לאחר מכן ניגש למולי בקבלה והיא מנחה אותך למיקום החדש של החדר שלך - קומה 88- חדר 875. אתה זוכר את המיקום הזה ויורד כמה דקות אל חדרך הגדול ורחב הידיים. בסלון החדר מחכים לך לוטאד, פרי, פלאפי, אבסול, לנטרן, סניזל, אמאורה ובייגון, ששמחים לראותך. אתה מתיישב לנוח על הספה. אתה לא קולט כמה מתיש היה הזמן האחרון, מסתכל על השעון וכמעט חוטף שוק - עברו יומיים מאז שהתחלת את הפלישה, ולכן לא ישנת כבר יומיים. אתה לא מספיק לחשוב על זה ואתה כבר נופל שמוט על הספה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר למשמע צפוצוף מעצבן (שוב). אתה קם בבוקר, רואה את כל הפוקימונים שלך מכורבלים במנוחה סביבך. אתה ניגש למקור הצפצוף, רואה שזו תזכורת מלוח המודעות שלך לא לאחר לתחילת ההתלמדות שלך, שהיא עוד עשר דקות (!). אתה מתארגן במהירות, מכניס במהירות שישה פוקימונים לאוטובוס ורץ אל הדלפק הראשי של הבסיס. אתה מגיע לדלפק חמש דקות לפני הזמן. שברת שיא. אתה סורק במהירות את הפוקדורים שלחקת בזריזות ורואה שלקחת איתך את מאוויל, סניזל, לנטרן, טאלונפליים, פרי ופלאפי. אתה שואל את מולי לאן צריך ללכת והיא אומרת:"רד למשרד של ברנדון. הוא יקבל אותך שם". היא מעניקה לך שוב את הכרטיס הלבן, מכניסה אותך אל הדלפק ואתה יורד פנימה, אל משרדו רחב הידיים של ברנדון. אתה רואה אותו יושב ושורק על כיסאו. הוא מסתכל עליך, אומר:"אה קלאן! הקדמת בכמה דקות. קדימה, בוא לכיתה" הוא אומר והולך איתך לכיוון הדלת השמאלית, שגילית שהיא מובילה להנגאר שבו נבחנת להתקבל לצוות. הוא מדליק את האורות ופלשבקים של מבחן הקבלה שלך מכים בך. הוא מחייך, אומר:"מי היה מאמין שהתקבלת לצוות רק לפני כמה שבועות? אתה עילוי אמיתי. עכשיו, הגיע הזמן שאני אכין אותך. רב האנשים שאתה תשב איתם בכיתת ההתלמדות בצוות חמש שנים לפחות. הם יודעים על המסלול ה...מקוצר שלך ובוא נגיד שחלקם לא רואים זאת בעין יפה. חשוב לי גם לציין שבעוד כמה שיעורים ייערך מבחן סינון. אני בטוח שתעבור, מכיוון שהוא לא מאתגר במיוחד. בכל מקרה" הוא אומר בעודכן יוצאים דרך הדלת שדרכה ברנדון נכנס במבחן שלכם", "אנחנו עכשיו נכנסים לאגף שנקרא 'האגף הסגור'. הוא המרכז הסודי ביותר בכל בסיסי הצוות, והסוכנים הזוטרים לא יודעים כלל על קיומו. רוב האנשים גם לא יודעים איפה הוא נמצא, מכיוון שרובם מקבלים שדרוג למשגר שלהם עם האגף בתוכו, ללא קורדינטות. אתה מבין מתי מעטים שיודעים היכן האגף הזה ממוקם. האגף הזה הוא בעצם כמו הבונקר של הבסיס - יש בו מחסן ציוד ונשק, מאגרי מזון, חדר מצב והחשוב מכולם - כיתות הכשרה. בכיתות הללו מכשירים את החברים השונים בצוות. הכיתה להכשרת סוכני השטח בחלל המרכזי, אבל אנחנו היום עוד בשלב המיונים, אליו מגיע כל מי שמעוניין להיות סוכן שטח, בין אם הוא יתקבל או לא, ולכן אנחנו הולכים לאודיטוריום ג'וזף, שהוא יותר גדול. היום ייערך סינון ראשוני של המתמודדים ונצמצם אתכם למ750 ל50. אני בטוח שתעבור" הוא אומר בחיוך, כשאתה מבוהל. בינתיים, אתה רואה את החדר העגול בו רשמית נכנסת לצוות. ברנדון מחייך ואומר:"כן כן, זה המקום. שיגרתי אותך למקום שנמצא ממש כמה מטרים מאחורי דלת. בנוסף, כל מי שקיבל אותך לצוות היו סוכני שטח בהכשרה, רק שתדע". אתם ממשיכים ללכת, מגיעים לדלת כפולה שרשום בה 'אודיטוריום ג'וזף'. ברנדון אומר:"כנס. אני אגיע עוד כמה דקות". אתה נכנס לחדר, ונדהם - מאות סוכנים יושבים על כיסאות, מפטפטים ביניהם ברוגע. אתה תופס לעצמך מקום בקצה השורה הראשונה, מתיישב ומחכה. לאחר כמה דקות ברנדון נכנס. כולם מוחאים לו כפיים. הוא אומר:"שלום לכם וברוכים הבאים לתחילת דרככם כסוכני שטח בצוות אג'נטרה!" עוד מחיאות כפיים. "כמו שחלקכם יודעים וחלקכם גם לא, רובכם תיפרדו מהמסלול זה כבר היום - רק 50 מתוככם ימשיכו לשלב הבא כסוכני שטח." לחשושים עוברים בקהל. "ובשביל לקבוע זאת - אנחנו נערוך קרבות!" הוא אומר ורוב הקהל מתלהב. "יהיו לכם שלוש שעות להתארגן - להתאמן עם הצוות שלכם, לתפוס פוקימונים חדשים, לנוח ועוד. בזמן הזה אתם תחולקו לקבוצות של 50 ותקבלו הודעה על הזירה בה ייערכו המיונים. הארבעה המובילים בכל קבוצה ימשיכו לשלב הקרבות הבא. עכשיו קדימה. בהצלחה!" הוא אומר והקהל מתחיל להתפזר בעננת רעש שכזו.
מה תעשה?