Pokemon GO
עמוד 86 מתוך 89 ראשוןראשון ... 36768485868788 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,276 עד 1,290 מתוך 1331
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    *היי! חזרתי אחרי תקופה לא קלה בחיים שלי (בלשון המעטה). הנה אני כאן. אמנם האיוונט נגמר, אך האווירה הכללית של ההאצה בעלילה תמשיך. בקרוב מאוד אני כבר אכריז על האיוונט הבא שייכנס להשפעה!
    *בנוסף, בגלל שאזל לי המקום בדף רשומים 3, אני מציג בפניכם פינה חדשה - הסיפור! פעם בכמה זמן פאנל ההודעות יכיל מעין סיפור רקע שסופר באחת התגובות הקודמות, ועל ידי חיפוש הכותרת שלו תוכלו תמיד למצוא אותו ולחזור אליו, להתרעננות.
    ועכשיו, הסיפור הראשון!
    1. "עברו 3,000 שנה" - סיפורה של הפלואט של AZ (מפי טרוי האנטר, שותפה של אליס)
    Spoiler ספוילר

*בהצלחה!

טוטודייל
    *מיקום - דרך 20, קאלוס
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *עוד 3 ימים להציל את קודי
    *כסף - 2,575 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתרשם מיופייה המרהיב של העיר סנוובל וצועד אל היערות של דרך 20. כאשר את נתקל בטרוונאנט הזוהר, אתה מחליט שהוא שלך ומשחרר את ראפידאש, פוקד עליה לתקוף בגלגל להבה. ראפידאש יורה להבות מפיה ומתגלגלת במהירות אל עבר טרוונאנט, שפשוט נעלם בצללים ברגע שהיא הגיעה אליו. ראפידאש המבולבלת נעצרת במקום, נותנת הזדמנות פז לטרוונאנט לתקוף, בעודו יוצא מהצללים מאחוריו וחובט בה בחוזקה, גורם לה כמות מרשימה של נזק. אתה מזהה את המהלך ככוח פאנטום. הטרוונאנט מסתכל אליך בזעם. הוא לא נראה מאושר במיוחד לנוכח העובדה שתקפת אותו.
    מה תעשה?
    ראפידאש - 6/10
    'הטרוונאנט הזה קשוח' אחשוב לעצמי. 'אני מאמין שגם האישיות שלו קשה, אבל כמו שהוא יעשה לי בעיות עכשיו, כך הוא יעשה גם ליריבים אחרים שלו, בהחלטה פוקימון חזק.' "רפידאש להתעשת! תקפי שוב בגלגל להבה! במקרה והוא נעלם תצרי מעגל להבה שבו תסתובבי כך שהוא לא יוכל להתקרב אלייך מבלי להכוות." אפקוד עליה ואבחן את הסיטואציה של קרב ראשון נגד פוקימון רוח.

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    נועם
    *מיקום - משרדו של מגנו, מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד יום אחד עד ההתלמדות כסוכן שטח
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה קורץ לעבר מגנו ומחמיא לו, מה שגורם לו לחייך. לאחר מכן אתה משבח את מאוויל ומורה לו מה לעשות. מאוויל מזנק עם הטלה סיסמית אל פוליטוד אך מגנו ממהר לצעוק:"מתקפת נגד!" ובשיא התנופה של ההטלה, פוליטוד מתהפך, מחליף את המושכות וכעת הוא מפיל את מאוויל! הוא פוגע בו בעוצמה לא קטנה, מה שמערער מעט את מאוויל. הוא מנסה לירות שוב כדור צל מטווח אפס אך מגנו רק מחייך ואומר:"הגנה!". בועה ירוקה מקיפה את פוליטוד ומגינה עליו מכדור הצל. מגנו מחייך. נראה שהוא נכנס עמוק ללהט הקרב. "אלאקזאם, הלם על-חושי!" הוא אומר ואלאקזאם שולח כדורי אנרגיה ורדרדים אל עבר מאוויל, פוגע בו חזיתית ומעלף אותו. מגנו מחייך קלות ואומר:"פוליטוד, אלאקזאם, חזרו! זה היה קרב טוב מאוד קלאן. למען האמת - זה היה קרב מצוין. רק שני אנשים ניצחו אותי בקרב עד כה, ואתה היית הכי קרוב אחריהם! אבל אתה רואה, זאת בדיוק הסיבה שאתה יוצא להתלמדות לפני שאתה הופך לסוכן שטח - אליס, שכבר זכית להכיר, נלחמה קרב כמעט מלא מול הבוס של צוות מגמה, מקסי. היא היתה קרובה מאוד להפסד, והוא עוד נחשב אחד ממפקדי המחוז החלשים יותר של צוות רמפא"ג. למען האמת אני אשתף אותך בסוד קטן - תכננו את הפלישה הזו כבר כמה חודשים טובים, שלאחר שהיו לנו מקורות אמינים שבסיס שוכן עמוק מתחת למדבר רזורט ביונובה. בגלל זה כוחות הגיעו כל כך מהר לאחר ההיתקלות שלך עם גיראטינה. בכל מקרה, אני מאמין שהצוות יבחר לעבור ולהילחם בקנטו - שם צוות רוקט כבר בפעם השלישית מנסה להטיל את צלו על המחוז. אני בטוח שתעודכן על פרטים נוספים בהתלמדות שלך. בכל מקרה, קלאן - היה תענוג להכיר אותך" הוא אומר ונראה כי קולו רוטט קצת. בחיוך של עצבות ושמחה מעורבים, מגנו מגיש את ידו החסונה ללחיצה.
    מה תעשה?

טל
    *מיקום - משרדו של רד, מפקדת מחוז קנטו, העיר סלדון, קנטו
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד יום אחד עד ההתלמדות כתומכי לחימה
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מנחה את פלואט מה לעשות, נמנעת משימוש נוסף באור ההרס כדי לשמור את כוחה המלא של פלואט להמשך הקרב. פלואט רוקדת ריקוד קטן, שואלת את כוחו של הירח ושולחת כדור אנרגיה עוצמתי על סנורלאקס, גורמת לו לנזק אך הוא לא נראה כאילו זה השפיע עליו. לאחר מכן פלואט יורה סופת עלי כותרת עוצמתית סביב סנורלאקס, לוכדת אותו בתוכה. רד מחייך קלות ואומר:"הגיע הזמן להתחיל ללכלך קצת את הידיים... סנורלאקס, מנוחה! לאחר מכן, כמו שלמדנו! תרגולת חליל!" סנורלאקס נשכב לנוח, משחזר את נקודות החיים שלו. לאחר מכן הוא שולט בנחירות שלו, מנגן צליל הדומה לנשיפת חליל ומתעורר מיד. רד מחייך ואומר:"כשרק תפסתי את סנורלאקס, לפני שנים רבות, בערתי אותו משנתו באמצעות הפוקיפלוט, חליל פוקימונים מיוחד. מאז, סנורלאקס, למד לחקות את הצליל של החליל ולהעיר את עצמו תוך כדי שינה. עכשיו סנורלאקס, חבטת גוף!" הוא אור וסנורלאקס רץ אל עבר פלואט, מזנק עליה ומנסה למחוץ אותה. מהבהלה היא נושמת עמוק ונעלמת בהבזק מעושן. רד מופתע, ופלואט מופיעה מאחוריו סנורלאקס, מצחקקת קלות. *מאזלט! פלואט למדה קסם התחמקות!!!(מתקפה חדשה, פרטים בדף מתקפות חדשות). רד מחייך ואומר:"טוב. נראה שכוחותיה של פלורט מאפשרים לה להמציע בעצמה מתקפות בהתאם לרצונה. קדימה, בואי נראה איך את ממשיכה מכאן" הוא אומר בספק-אציליות ספק-טקטיות.
    מה תעשי?
    פלואט - 9/15

טוטודייל
    *מיקום - דרך 20, קאלוס
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה חושב שטרוונאנט הזה קשוח. אתה מבין שכמו שהוא מסבך אותך, הוא יסבך גם יריבים אחרים ושהוא פוקימון חזק. אתה מורה לראפידאש מה לעשות, מנסה לנתח איך נלחמים בפוקימון שיכול להיעלם בכל רגע נתון. ראפידאש תוקפת שוב בגלגל להבה, והפעם היא גם מצליחה לפגוע, להסב לא מעט נזק. אך טרוונאנט לא נשאר חייב. הוא תוקף בחזרה עם מתקפת כדור צל, שפוגעת ישירות בראפידאש, גורמת לה לא מעט נזק. ראפידאש נראית כי היא מתחילה להיות מותשת. טרוונאנט מסתכל אליך במבט מאיים ומצחקק. אתה לא בטוח אם הוא מבודר מהסיטואציה או סתם נבזי.
    מה תעשה?
    ראפידאש - 3/10
    Spoiler ספוילר

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה קורץ לעבר מגנו ומחמיא לו, מה שגורם לו לחייך. לאחר מכן אתה משבח את מאוויל ומורה לו מה לעשות. מאוויל מזנק עם הטלה סיסמית אל פוליטוד אך מגנו ממהר לצעוק:"מתקפת נגד!" ובשיא התנופה של ההטלה, פוליטוד מתהפך, מחליף את המושכות וכעת הוא מפיל את מאוויל! הוא פוגע בו בעוצמה לא קטנה, מה שמערער מעט את מאוויל. הוא מנסה לירות שוב כדור צל מטווח אפס אך מגנו רק מחייך ואומר:"הגנה!". בועה ירוקה מקיפה את פוליטוד ומגינה עליו מכדור הצל. מגנו מחייך. נראה שהוא נכנס עמוק ללהט הקרב. "אלאקזאם, הלם על-חושי!" הוא אומר ואלאקזאם שולח כדורי אנרגיה ורדרדים אל עבר מאוויל, פוגע בו חזיתית ומעלף אותו. מגנו מחייך קלות ואומר:"פוליטוד, אלאקזאם, חזרו! זה היה קרב טוב מאוד קלאן. למען האמת - זה היה קרב מצוין. רק שני אנשים ניצחו אותי בקרב עד כה, ואתה היית הכי קרוב אחריהם! אבל אתה רואה, זאת בדיוק הסיבה שאתה יוצא להתלמדות לפני שאתה הופך לסוכן שטח - אליס, שכבר זכית להכיר, נלחמה קרב כמעט מלא מול הבוס של צוות מגמה, מקסי. היא היתה קרובה מאוד להפסד, והוא עוד נחשב אחד ממפקדי המחוז החלשים יותר של צוות רמפא"ג. למען האמת אני אשתף אותך בסוד קטן - תכננו את הפלישה הזו כבר כמה חודשים טובים, שלאחר שהיו לנו מקורות אמינים שבסיס שוכן עמוק מתחת למדבר רזורט ביונובה. בגלל זה כוחות הגיעו כל כך מהר לאחר ההיתקלות שלך עם גיראטינה. בכל מקרה, אני מאמין שהצוות יבחר לעבור ולהילחם בקנטו - שם צוות רוקט כבר בפעם השלישית מנסה להטיל את צלו על המחוז. אני בטוח שתעודכן על פרטים נוספים בהתלמדות שלך. בכל מקרה, קלאן - היה תענוג להכיר אותך" הוא אומר ונראה כי קולו רוטט קצת. בחיוך של עצבות ושמחה מעורבים, מגנו מגיש את ידו החסונה ללחיצה.
    מה תעשה?
    "התענוג כולו שלי" אחייך אל מגנו ואושיט אל ידי על מנת ללחוץ את שלו. 'אני לא מאמין שהפסדתי...' אחשוב לעצמי אך אשתדל לא להראות שום סימני עצבות. "זה היה... נחמד." אומר לעצמי בעת שאצא מאיזור הקרב. "אני חייב לנוח קצת. מעניין איפה נמצא החדר החדש שלי" אחשוב לעצמי בעת שאטייל קצת ברחבי הבסיס.

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את מנחה את פלואט מה לעשות, נמנעת משימוש נוסף באור ההרס כדי לשמור את כוחה המלא של פלואט להמשך הקרב. פלואט רוקדת ריקוד קטן, שואלת את כוחו של הירח ושולחת כדור אנרגיה עוצמתי על סנורלאקס, גורמת לו לנזק אך הוא לא נראה כאילו זה השפיע עליו. לאחר מכן פלואט יורה סופת עלי כותרת עוצמתית סביב סנורלאקס, לוכדת אותו בתוכה. רד מחייך קלות ואומר:"הגיע הזמן להתחיל ללכלך קצת את הידיים... סנורלאקס, מנוחה! לאחר מכן, כמו שלמדנו! תרגולת חליל!" סנורלאקס נשכב לנוח, משחזר את נקודות החיים שלו. לאחר מכן הוא שולט בנחירות שלו, מנגן צליל הדומה לנשיפת חליל ומתעורר מיד. רד מחייך ואומר:"כשרק תפסתי את סנורלאקס, לפני שנים רבות, בערתי אותו משנתו באמצעות הפוקיפלוט, חליל פוקימונים מיוחד. מאז, סנורלאקס, למד לחקות את הצליל של החליל ולהעיר את עצמו תוך כדי שינה. עכשיו סנורלאקס, חבטת גוף!" הוא אור וסנורלאקס רץ אל עבר פלואט, מזנק עליה ומנסה למחוץ אותה. מהבהלה היא נושמת עמוק ונעלמת בהבזק מעושן. רד מופתע, ופלואט מופיעה מאחוריו סנורלאקס, מצחקקת קלות. *מאזלט! פלואט למדה קסם התחמקות!!!(מתקפה חדשה, פרטים בדף מתקפות חדשות). רד מחייך ואומר:"טוב. נראה שכוחותיה של פלורט מאפשרים לה להמציע בעצמה מתקפות בהתאם לרצונה. קדימה, בואי נראה איך את ממשיכה מכאן" הוא אומר בספק-אציליות ספק-טקטיות.
    מה תעשי?
    פלואט - 9/15

'אני.... לא מצליחה לראות דרך פעולה פה. זה...אף פעם לא קרה לי לפני זה' אלחץ מעט. "פלואט! תשתמשי בסופת עלי כותרת שתכלא את סנורלקס בתוכה, אחר כך תשתמשי בקסם התחמקות כדי לשגר את עצמך ללב הסופה-סנורלקס יהיה כלוא בפנים ולא יוכל להתחמק ממך, נצלי את זה ותשתמשי באור הרס הכי חזק שאת יכולה מהטווח הכי קטן שאת יכולה!" הורה לה. 'זה סיכון להשתמש שוב באור ההרס... אבל זו דרך הפעולה היחידה שתתאים פה' אנשים עמוק כדי להירגע.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי*מיקום - מפרץ אזור, קאלוס
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה משבח את לאמפנט, אך עם פחד קל מהמתקפה החדשה שלו. אתה זורק פוקדור על פרווקי. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד3 ו.....
    Spoiler ספוילר הצג ספוילר

אתה מסמן לאדם שאפשר לחזור, לאחר שגם הוא תפס את אינקאי שגורם לך אי נוחות, אך הודעה מלוח ההודעות עוצרת אתכם. אדם פותח אותה ומחייך, אומר:"טדי, זה נגמר. ניצחנו! ניצחנו! מגנו מזמין אותנו אליו למשרד בעוד שעתיים. יש משהו שאתה רוצה להמשיך ולעשות עד אז?" הוא שואל אותך. נראה יכ הוא במאת מאושר שניצחתם בקרב מול צוות רמפא"ג.
    מה תעשה?
    אני מניח שלאחר הפסקה די ארוכה כדאי לחזור למשרד של מגנו ולשמוע מה שיש לו להגיד. אני לוקח נשימה עמוקה ומנסה להזכר בכל הקרה איתי לאחרונה. אני מביט באדם בחיוך ומוציא את המשגר.
    "למשרדו של מגנו, מוכן? "

6. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR="#800080"]
    טוטודייל
    *מיקום - דרך 20, קאלוס
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה חושב שטרוונאנט הזה קשוח. אתה מבין שכמו שהוא מסבך אותך, הוא יסבך גם יריבים אחרים ושהוא פוקימון חזק. אתה מורה לראפידאש מה לעשות, מנסה לנתח איך נלחמים בפוקימון שיכול להיעלם בכל רגע נתון. ראפידאש תוקפת שוב בגלגל להבה, והפעם היא גם מצליחה לפגוע, להסב לא מעט נזק. אך טרוונאנט לא נשאר חייב. הוא תוקף בחזרה עם מתקפת כדור צל, שפוגעת ישירות בראפידאש, גורמת לה לא מעט נזק. ראפידאש נראית כי היא מתחילה להיות מותשת. טרוונאנט מסתכל אליך במבט מאיים ומצחקק. אתה לא בטוח אם הוא מבודר מהסיטואציה או סתם נבזי.
    מה תעשה?
    ראפידאש - 3/10
    "זה עוד לא נגמר ראפידאש! אל תוותרי לו ולעצמך!" אשאג לעברה על מנת להכניס לה מוטיבציה. "תקדחי מסביבך מעגל ולאחר מכן תעברי בתוך המעגל הזה בגלגל להבה על מנת ליצור מעגל להבה. אם תיצרי את המעגל הזה, טרוונאנט לא יוכל להתקרב אלייך מבלי להכוות. לאחר מכן חכי לפעולות שלו, במידה והוא נכנס למעגל קפצי והשתמשי בגלגל להבה מלמעלה ישירות אליו."

7. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה מחייך אל מגנו בחזרה ולוחץ את ידו. אתה חושב לעצמך שאתה לא מאמין שהפסדת למגנו, אך אתה לא מראה סימני עצבות. אתה חושב לעצמך שאתה חייב לנוח, ולכן אתה הולך למשגר הגדול בפינת החדר ומשתגר למפקדה הראשית בסאנישור. אתה לאחר מכן ניגש למולי בקבלה והיא מנחה אותך למיקום החדש של החדר שלך - קומה 88- חדר 875. אתה זוכר את המיקום הזה ויורד כמה דקות אל חדרך הגדול ורחב הידיים. בסלון החדר מחכים לך לוטאד, פרי, פלאפי, אבסול, לנטרן, סניזל, אמאורה ובייגון, ששמחים לראותך. אתה מתיישב לנוח על הספה. אתה לא קולט כמה מתיש היה הזמן האחרון, מסתכל על השעון וכמעט חוטף שוק - עברו יומיים מאז שהתחלת את הפלישה, ולכן לא ישנת כבר יומיים. אתה לא מספיק לחשוב על זה ואתה כבר נופל שמוט על הספה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר למשמע צפוצוף מעצבן (שוב). אתה קם בבוקר, רואה את כל הפוקימונים שלך מכורבלים במנוחה סביבך. אתה ניגש למקור הצפצוף, רואה שזו תזכורת מלוח המודעות שלך לא לאחר לתחילת ההתלמדות שלך, שהיא עוד עשר דקות (!). אתה מתארגן במהירות, מכניס במהירות שישה פוקימונים לאוטובוס ורץ אל הדלפק הראשי של הבסיס. אתה מגיע לדלפק חמש דקות לפני הזמן. שברת שיא. אתה סורק במהירות את הפוקדורים שלחקת בזריזות ורואה שלקחת איתך את מאוויל, סניזל, לנטרן, טאלונפליים, פרי ופלאפי. אתה שואל את מולי לאן צריך ללכת והיא אומרת:"רד למשרד של ברנדון. הוא יקבל אותך שם". היא מעניקה לך שוב את הכרטיס הלבן, מכניסה אותך אל הדלפק ואתה יורד פנימה, אל משרדו רחב הידיים של ברנדון. אתה רואה אותו יושב ושורק על כיסאו. הוא מסתכל עליך, אומר:"אה קלאן! הקדמת בכמה דקות. קדימה, בוא לכיתה" הוא אומר והולך איתך לכיוון הדלת השמאלית, שגילית שהיא מובילה להנגאר שבו נבחנת להתקבל לצוות. הוא מדליק את האורות ופלשבקים של מבחן הקבלה שלך מכים בך. הוא מחייך, אומר:"מי היה מאמין שהתקבלת לצוות רק לפני כמה שבועות? אתה עילוי אמיתי. עכשיו, הגיע הזמן שאני אכין אותך. רב האנשים שאתה תשב איתם בכיתת ההתלמדות בצוות חמש שנים לפחות. הם יודעים על המסלול ה...מקוצר שלך ובוא נגיד שחלקם לא רואים זאת בעין יפה. חשוב לי גם לציין שבעוד כמה שיעורים ייערך מבחן סינון. אני בטוח שתעבור, מכיוון שהוא לא מאתגר במיוחד. בכל מקרה" הוא אומר בעודכן יוצאים דרך הדלת שדרכה ברנדון נכנס במבחן שלכם", "אנחנו עכשיו נכנסים לאגף שנקרא 'האגף הסגור'. הוא המרכז הסודי ביותר בכל בסיסי הצוות, והסוכנים הזוטרים לא יודעים כלל על קיומו. רוב האנשים גם לא יודעים איפה הוא נמצא, מכיוון שרובם מקבלים שדרוג למשגר שלהם עם האגף בתוכו, ללא קורדינטות. אתה מבין מתי מעטים שיודעים היכן האגף הזה ממוקם. האגף הזה הוא בעצם כמו הבונקר של הבסיס - יש בו מחסן ציוד ונשק, מאגרי מזון, חדר מצב והחשוב מכולם - כיתות הכשרה. בכיתות הללו מכשירים את החברים השונים בצוות. הכיתה להכשרת סוכני השטח בחלל המרכזי, אבל אנחנו היום עוד בשלב המיונים, אליו מגיע כל מי שמעוניין להיות סוכן שטח, בין אם הוא יתקבל או לא, ולכן אנחנו הולכים לאודיטוריום ג'וזף, שהוא יותר גדול. היום ייערך סינון ראשוני של המתמודדים ונצמצם אתכם למ750 ל50. אני בטוח שתעבור" הוא אומר בחיוך, כשאתה מבוהל. בינתיים, אתה רואה את החדר העגול בו רשמית נכנסת לצוות. ברנדון מחייך ואומר:"כן כן, זה המקום. שיגרתי אותך למקום שנמצא ממש כמה מטרים מאחורי דלת. בנוסף, כל מי שקיבל אותך לצוות היו סוכני שטח בהכשרה, רק שתדע". אתם ממשיכים ללכת, מגיעים לדלת כפולה שרשום בה 'אודיטוריום ג'וזף'. ברנדון אומר:"כנס. אני אגיע עוד כמה דקות". אתה נכנס לחדר, ונדהם - מאות סוכנים יושבים על כיסאות, מפטפטים ביניהם ברוגע. אתה תופס לעצמך מקום בקצה השורה הראשונה, מתיישב ומחכה. לאחר כמה דקות ברנדון נכנס. כולם מוחאים לו כפיים. הוא אומר:"שלום לכם וברוכים הבאים לתחילת דרככם כסוכני שטח בצוות אג'נטרה!" עוד מחיאות כפיים. "כמו שחלקכם יודעים וחלקכם גם לא, רובכם תיפרדו מהמסלול זה כבר היום - רק 50 מתוככם ימשיכו לשלב הבא כסוכני שטח." לחשושים עוברים בקהל. "ובשביל לקבוע זאת - אנחנו נערוך קרבות!" הוא אומר ורוב הקהל מתלהב. "יהיו לכם שלוש שעות להתארגן - להתאמן עם הצוות שלכם, לתפוס פוקימונים חדשים, לנוח ועוד. בזמן הזה אתם תחולקו לקבוצות של 50 ותקבלו הודעה על הזירה בה ייערכו המיונים. הארבעה המובילים בכל קבוצה ימשיכו לשלב הקרבות הבא. עכשיו קדימה. בהצלחה!" הוא אומר והקהל מתחיל להתפזר בעננת רעש שכזו.
    מה תעשה?

טל
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את לחוצה קצת מכיוון שאת לא מצליחה למצוא פתרון לאתגר בהציב בפניך רד. נראה כי רד קלט את החשש שלך והוא מחייך. פלואט מרגישה גם היא את לחץ ונלחצת מעט. עקב כך, סופת עלי הכותרת שלה קצת יותר חלשה מהרגיל. היא משתגרת בקסם התחמקות אל עין הסערה, אך עוד לפני שהיא מספיקה לירות את אור ההרס רד צועק:"קרן על!" ופלואט וסנורלאקס יורים בו זמנית קרני אנרגיה עוצמתיות אחד על השני מטווח אפס - מה שגורם לפיצוץ אדיר. את סותמת את אוזניך כדי לא להתחרש. לאחר הבזק האור המסמא שגרם הפיצוץ, שלמזלכם לא הרגשת את עוצמתו עקב קור השלג, סנורלאקס ופלואט שוכבים שניהם מעולפים על הקרקע. רד נראה מעט מוכה הלם, ממלמל לעצמו:"זו פעם ראשונה שמביסים את סנורלאקס. פעם ראשונה מאז..." הוא אומר ומשתתק. לאחר מכן הוא אומר, בקול קצת יותר חלוש:"סנורלאקס, היית מצוין. חזור! אספיון, צאי!" הוא אומר, ומפוקדורו יוצאת אספיון, מעין חתלתולה ורודה שנוכחות של אנרגיה על חושית בה בולטת ביותר: הוא אומר:"אחריך".
    מה תעשי?

טדי
    *מיקום - מפרץ אזור, קאלוס
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה חושב עמוק, מנסה להיזכר בכל מה שקרה לך לאחרונה. אתה שואל את אדם אם הוא מוכן להשתגר, אך הוא חושב ואומר:"הממ. אין טעם. יש לנו עוד כשעתיים. מה דעתך שלפני מגנו - נערוך ממש כאן קרב אימונים קטן? קרב מלא - שש על שש! לא יזיק לי לדעת כמה התחזקת, הרי כבר הרבה מאוד זמן לא נלחמנו" הוא אומר.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *מיקום - דרך 20, קאלוס
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה שואג על ראפידאש צרחות עידוד. נראה כי יש שביב של פאניקה בקולך החסון והיציב. ראפידאש מהנהנת ואז עושה כבמבוקשך. היא קודחת סביבה תעלה וממלאת אותה בלהבותיה - כעת ראפידאש מוקפת במעגל אש! אך לא נראה כי האש מטרידה את טרוונאנט. בחיוך נבזי, הוא משלב כדור צל ודופק אפל, שולח אותם ביחד אל עבר ראפידאש, שלכודה בגלל התעלה ונפגעת חזיתית, מתעלפת. טרוונאנט מצחקק, מחכה לראות את המהלך הבא שלך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    שם: אדם

טדי
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה חושב עמוק, מנסה להיזכר בכל מה שקרה לך לאחרונה. אתה שואל את אדם אם הוא מוכן להשתגר, אך הוא חושב ואומר:"הממ. אין טעם. יש לנו עוד כשעתיים. מה דעתך שלפני מגנו - נערוך ממש כאן קרב אימונים קטן? קרב מלא - שש על שש! לא יזיק לי לדעת כמה התחזקת, הרי כבר הרבה מאוד זמן לא נלחמנו" הוא אומר.
    מה תעשה?
    אחשוב על זה לרגע. קרב טוב עם אדם יעזור לי להבין אותו ואת השישיה שלו. עם זאת מתחשק לי לעשות את זה מעט יותר מעניין.
    "אדם, מה דעתך על תגמול? המפסיד משלם כסף על הקרב!" אומר בביטחון לא אופייני בעליל. ברגע שקלטתי מה שיצא מהפה שלי כבר התחרטתי. הרגשתי את רגליי מתקפלות תחתית ולכן בלעדי את הרוק בכל הכח ושלחתי את הפוקדור של פלצ'נדר. היא תמיד נותנת לי ביטחון.

9. blue To My Bones
    נועם
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה מחייך אל מגנו בחזרה ולוחץ את ידו. אתה חושב לעצמך שאתה לא מאמין שהפסדת למגנו, אך אתה לא מראה סימני עצבות. אתה חושב לעצמך שאתה חייב לנוח, ולכן אתה הולך למשגר הגדול בפינת החדר ומשתגר למפקדה הראשית בסאנישור. אתה לאחר מכן ניגש למולי בקבלה והיא מנחה אותך למיקום החדש של החדר שלך - קומה 88- חדר 875. אתה זוכר את המיקום הזה ויורד כמה דקות אל חדרך הגדול ורחב הידיים. בסלון החדר מחכים לך לוטאד, פרי, פלאפי, אבסול, לנטרן, סניזל, אמאורה ובייגון, ששמחים לראותך. אתה מתיישב לנוח על הספה. אתה לא קולט כמה מתיש היה הזמן האחרון, מסתכל על השעון וכמעט חוטף שוק - עברו יומיים מאז שהתחלת את הפלישה, ולכן לא ישנת כבר יומיים. אתה לא מספיק לחשוב על זה ואתה כבר נופל שמוט על הספה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתעורר למשמע צפוצוף מעצבן (שוב). אתה קם בבוקר, רואה את כל הפוקימונים שלך מכורבלים במנוחה סביבך. אתה ניגש למקור הצפצוף, רואה שזו תזכורת מלוח המודעות שלך לא לאחר לתחילת ההתלמדות שלך, שהיא עוד עשר דקות (!). אתה מתארגן במהירות, מכניס במהירות שישה פוקימונים לאוטובוס ורץ אל הדלפק הראשי של הבסיס. אתה מגיע לדלפק חמש דקות לפני הזמן. שברת שיא. אתה סורק במהירות את הפוקדורים שלחקת בזריזות ורואה שלקחת איתך את מאוויל, סניזל, לנטרן, טאלונפליים, פרי ופלאפי. אתה שואל את מולי לאן צריך ללכת והיא אומרת:"רד למשרד של ברנדון. הוא יקבל אותך שם". היא מעניקה לך שוב את הכרטיס הלבן, מכניסה אותך אל הדלפק ואתה יורד פנימה, אל משרדו רחב הידיים של ברנדון. אתה רואה אותו יושב ושורק על כיסאו. הוא מסתכל עליך, אומר:"אה קלאן! הקדמת בכמה דקות. קדימה, בוא לכיתה" הוא אומר והולך איתך לכיוון הדלת השמאלית, שגילית שהיא מובילה להנגאר שבו נבחנת להתקבל לצוות. הוא מדליק את האורות ופלשבקים של מבחן הקבלה שלך מכים בך. הוא מחייך, אומר:"מי היה מאמין שהתקבלת לצוות רק לפני כמה שבועות? אתה עילוי אמיתי. עכשיו, הגיע הזמן שאני אכין אותך. רב האנשים שאתה תשב איתם בכיתת ההתלמדות בצוות חמש שנים לפחות. הם יודעים על המסלול ה...מקוצר שלך ובוא נגיד שחלקם לא רואים זאת בעין יפה. חשוב לי גם לציין שבעוד כמה שיעורים ייערך מבחן סינון. אני בטוח שתעבור, מכיוון שהוא לא מאתגר במיוחד. בכל מקרה" הוא אומר בעודכן יוצאים דרך הדלת שדרכה ברנדון נכנס במבחן שלכם", "אנחנו עכשיו נכנסים לאגף שנקרא 'האגף הסגור'. הוא המרכז הסודי ביותר בכל בסיסי הצוות, והסוכנים הזוטרים לא יודעים כלל על קיומו. רוב האנשים גם לא יודעים איפה הוא נמצא, מכיוון שרובם מקבלים שדרוג למשגר שלהם עם האגף בתוכו, ללא קורדינטות. אתה מבין מתי מעטים שיודעים היכן האגף הזה ממוקם. האגף הזה הוא בעצם כמו הבונקר של הבסיס - יש בו מחסן ציוד ונשק, מאגרי מזון, חדר מצב והחשוב מכולם - כיתות הכשרה. בכיתות הללו מכשירים את החברים השונים בצוות. הכיתה להכשרת סוכני השטח בחלל המרכזי, אבל אנחנו היום עוד בשלב המיונים, אליו מגיע כל מי שמעוניין להיות סוכן שטח, בין אם הוא יתקבל או לא, ולכן אנחנו הולכים לאודיטוריום ג'וזף, שהוא יותר גדול. היום ייערך סינון ראשוני של המתמודדים ונצמצם אתכם למ750 ל50. אני בטוח שתעבור" הוא אומר בחיוך, כשאתה מבוהל. בינתיים, אתה רואה את החדר העגול בו רשמית נכנסת לצוות. ברנדון מחייך ואומר:"כן כן, זה המקום. שיגרתי אותך למקום שנמצא ממש כמה מטרים מאחורי דלת. בנוסף, כל מי שקיבל אותך לצוות היו סוכני שטח בהכשרה, רק שתדע". אתם ממשיכים ללכת, מגיעים לדלת כפולה שרשום בה 'אודיטוריום ג'וזף'. ברנדון אומר:"כנס. אני אגיע עוד כמה דקות". אתה נכנס לחדר, ונדהם - מאות סוכנים יושבים על כיסאות, מפטפטים ביניהם ברוגע. אתה תופס לעצמך מקום בקצה השורה הראשונה, מתיישב ומחכה. לאחר כמה דקות ברנדון נכנס. כולם מוחאים לו כפיים. הוא אומר:"שלום לכם וברוכים הבאים לתחילת דרככם כסוכני שטח בצוות אג'נטרה!" עוד מחיאות כפיים. "כמו שחלקכם יודעים וחלקכם גם לא, רובכם תיפרדו מהמסלול זה כבר היום - רק 50 מתוככם ימשיכו לשלב הבא כסוכני שטח." לחשושים עוברים בקהל. "ובשביל לקבוע זאת - אנחנו נערוך קרבות!" הוא אומר ורוב הקהל מתלהב. "יהיו לכם שלוש שעות להתארגן - להתאמן עם הצוות שלכם, לתפוס פוקימונים חדשים, לנוח ועוד. בזמן הזה אתם תחולקו לקבוצות של 50 ותקבלו הודעה על הזירה בה ייערכו המיונים. הארבעה המובילים בכל קבוצה ימשיכו לשלב הקרבות הבא. עכשיו קדימה. בהצלחה!" הוא אומר והקהל מתחיל להתפזר בעננת רעש שכזו.
    מה תעשה?
    מה מיונים מה???? לא מספיק שאתה דוחה לי את הקידום במאה שנה, עכשיו גם מבחנים?
    -----------------------------

"זה הולך להיות קשה... ואני מניח שכל סיפורי הגבורה שלי לא יעזרו לי כאן." אומר תוך כדי אנחה. "אולי סטיבן יוכל לארגן לי מכתב המלצה" אחשוב לעצמי תוך כדי שאחפש מקום טוב לאימונים. "זה הולך להיות יום ארוך, אז כדאי שאתחיל להכניס אותם לכושר. צאו!" אומר ובבת אחת אוציא את כל השישה מהפוקדורים. "לזה התאמנו חברים. כל האימונים והקרבות, הכול בשביל הרגע הזה. היום אנחנו הולכים להוכיח להם למה אנחנו הצוות הכי טוב שיש. ובשביל זה...אנחנו צריכים להוכיח להם עד כמה אתם עוצמתיים." אומר ואסתכל על כל אחד מהם בגאווה. "אני רוצה שתתחלקו לשלושה צוותים, שניים בכל צוות. תעזרו אחד לשני לאתר את החזקות שלכם ואז לחזק אותם אפילו יותר. תנסו לשים דגש על טקטיקות ומתקפות שמשתמשות בסביבת הקרב שלכם לטובתכם. מוכנים? קדימה!"

10. היזהרו מחיקויים!
    טדי
    *זמן - צהריים מוקדמים
    *במהלך משימה רשמית
    *דרגה - טירון
    *כסף - 4,050 פ"ד
    אתה חושב על זה לרגע ומבין שקרב טוב יעזור לך להבין יותר את אדם ואת השישייה שלו, אך אתה מנסה 'לפלפל' את ההצעה בכך שאתה מוסיף סכום כסף. אדם חושב, בעודך רועד כולך ממה שעשית, ואומר:"טוב. מה כבר יש לי להפסיד? חוץ מכסף" הוא אומר ומגחך. "קדימה, נתחיל!" הוא אומר. "טאורוס, צא!" הוא אומר והטאורוס שלו יוצא מהפוקדור, רוקע ברגליו ושואג. אתה מוציא את פלטצ'ינדר. היא תמיד נותנת לך ביטחון. אדם מחייך ואומר:"פלטצ'ינדר, אה? קדימה טאורוס! מתקפת קרן!" הוא אומר וטאורוס מזנק על פלטצ'ינדר בדהירה כאשר הקרן שלו זורחת. פלטצ'ינדר מתחמקת בקושי, נפגעת קלות. אדם מחייך. נראה שהוא באמת נהנה להילחם. "עכשיו תורך!" הוא אומר בהתלהבות. פלטצ'ינדר נראית גם היא נרגשת לקרב
    מה תעשה?
    פלטצ'ינדר - 9/10

נועם
    *מה לעשות, אתה צריך להרוויח את מקומך בנבחרת ההתלמדות
    *מיקום - אודיטוריום ג'וזף, האגף הסגור, מחוז סינו
    *זמן - בוקר מאוחר
    *עוד שלוש שעות לתחילת המיונים
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה חושב לעצמך שזה עומד להיות קשה ושאף אחד מסיפורי הגבורה שלך לא יעזרו לך. אתה משתגר לאי סינאבאר - האקלים הסלעי שלו יכול להוות שטח אימונים מאתגר במיוחד. אתה מוציא את כל ששת פוקימוניך - מאוויל, סניזל, לנטרן, טאלונפליים, פרי ופלאפי. אתה אומר להם:"לזה התאמנו חברים. כל האימונים והקרבות, הכול בשביל הרגע הזה. היום אנחנו הולכים להוכיח להם למה אנחנו הצוות הכי טוב שיש. ובשביל זה...אנחנו צריכים להוכיח להם עד כמה אתם עוצמתיים." אתה מסתכל עליהם בגאווה והם בהחלט נראים גאים בעצמם. "אני רוצה שתתחלקו לשלושה צוותים, שניים בכל צוות. תעזרו אחד לשני לאתר את החזקות שלכם ואז לחזק אותם אפילו יותר. תנסו לשים דגש על טקטיקות ומתקפות שמשתמשות בסביבת הקרב שלכם לטובתכם. מוכנים? קדימה!" אתה אומר להם. הם מתחלקים - מאוויל לוקח את פרי תחת חסותו, סניזל עם פלאפי ולנטרן עם טאלונפליים. אתה צופה בהם מתאמנים - אמנם כל מתקפותיו של פרי חלשות כנגד מאוויל, אך הוא בהחלט תוקף בעוצמה רבה וניתן לראות את זה. בתהליך האימונים ובניסיון לגרום למאוויל נזק, הוא מצליח ללמוד טופר מתכת. מאוויל, בתגובה תוקף אותו בעוז שאליו אתה רגיל ממנו - תוקף בעיקר עם מתקפות הלחימה שלו את פאווניארד, אך גם מנסה להתחזק יותר יחד איתו, מצליח בניסיונותיו ללמוד מתקפה עוצמתית במיוחד - משחק קשוח (Play Rough). סניזל ופלאפי נלחמים בעוז רוח. אמנם סניזל איתך הרבה זמן, אך גם מגנו אימן את פלאפי לא רע - הוא תוקף בחוזקה, ואתה שם לב שמתקפתו החזקה ביותר היא מכת ברק. בעוד סניזל תוקף בעוז, אתה נזכר שאתה יכול לנצל את הזמן לקנות בחנות הבסיס טופר תער לסניזל ולפתח אותו לקראת המיונים. פלאפי וסניזל ממשיכים להילחם בכוח. נראה כי הם שווי כוחות. אצל לנטרן וטאלונפליים הסיפור כבר אחר לגמרי - לנטרן שולט ביד רמה מבחינת סוגים, אך טאלונפליים לא מפסיק להתחמק ממתקפות החשמל והמים של לנטרן. אתה רואה את טאלונפליים הנושא מנסה לתקוף, והוא מצליח ללמוד שיסוע אוויר, שגורם ללנטרן קצת יותר נזק. לנטרן מביס את טאלנופליים לבסוף. אתה מסתכל מסביב ורואה שלא במפתיע מאוויל ניצח את פרי ופלאפי ניצח את סניזל, מה שקצת מפתיע אותך. כל ששת פוקימוניך מותשים מולך, ונראה לך שקצת מנוחה וריפוי לא יזיקו להם.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. blue To My Bones
    נועם
    *מה לעשות, אתה צריך להרוויח את מקומך בנבחרת ההתלמדות
    *מיקום - אודיטוריום ג'וזף, האגף הסגור, מחוז סינו
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 15,320 פ"ד
    אתה חושב לעצמך שזה עומד להיות קשה ושאף אחד מסיפורי הגבורה שלך לא יעזרו לך. אתה משתגר לאי סינאבאר - האקלים הסלעי שלו יכול להוות שטח אימונים מאתגר במיוחד. אתה מוציא את כל ששת פוקימוניך - מאוויל, סניזל, לנטרן, טאלונפליים, פרי ופלאפי. אתה אומר להם:"לזה התאמנו חברים. כל האימונים והקרבות, הכול בשביל הרגע הזה. היום אנחנו הולכים להוכיח להם למה אנחנו הצוות הכי טוב שיש. ובשביל זה...אנחנו צריכים להוכיח להם עד כמה אתם עוצמתיים." אתה מסתכל עליהם בגאווה והם בהחלט נראים גאים בעצמם. "אני רוצה שתתחלקו לשלושה צוותים, שניים בכל צוות. תעזרו אחד לשני לאתר את החזקות שלכם ואז לחזק אותם אפילו יותר. תנסו לשים דגש על טקטיקות ומתקפות שמשתמשות בסביבת הקרב שלכם לטובתכם. מוכנים? קדימה!" אתה אומר להם. הם מתחלקים - מאוויל לוקח את פרי תחת חסותו, סניזל עם פלאפי ולנטרן עם טאלונפליים. אתה צופה בהם מתאמנים - אמנם כל מתקפותיו של פרי חלשות כנגד מאוויל, אך הוא בהחלט תוקף בעוצמה רבה וניתן לראות את זה. בתהליך האימונים ובניסיון לגרום למאוויל נזק, הוא מצליח ללמוד טופר מתכת. מאוויל, בתגובה תוקף אותו בעוז שאליו אתה רגיל ממנו - תוקף בעיקר עם מתקפות הלחימה שלו את פאווניארד, אך גם מנסה להתחזק יותר יחד איתו, מצליח בניסיונותיו ללמוד מתקפה עוצמתית במיוחד - משחק קשוח (Play Rough). סניזל ופלאפי נלחמים בעוז רוח. אמנם סניזל איתך הרבה זמן, אך גם מגנו אימן את פלאפי לא רע - הוא תוקף בחוזקה, ואתה שם לב שמתקפתו החזקה ביותר היא מכת ברק. בעוד סניזל תוקף בעוז, אתה נזכר שאתה יכול לנצל את הזמן לקנות בחנות הבסיס טופר תער לסניזל ולפתח אותו לקראת המיונים. פלאפי וסניזל ממשיכים להילחם בכוח. נראה כי הם שווי כוחות. אצל לנטרן וטאלונפליים הסיפור כבר אחר לגמרי - לנטרן שולט ביד רמה מבחינת סוגים, אך טאלונפליים לא מפסיק להתחמק ממתקפות החשמל והמים של לנטרן. אתה רואה את טאלונפליים הנושא מנסה לתקוף, והוא מצליח ללמוד שיסוע אוויר, שגורם ללנטרן קצת יותר נזק. לנטרן מביס את טאלנופליים לבסוף. אתה מסתכל מסביב ורואה שלא במפתיע מאוויל ניצח את פרי ופלאפי ניצח את סניזל, מה שקצת מפתיע אותך. כל ששת פוקימוניך מותשים מולך, ונראה לך שקצת מנוחה וריפוי לא יזיקו להם.
    מה תעשה?
    לא היה איזה קטע כזה שזראניאס אמור לפתח לי את כולם בקסם קסום או משהו כזה? נוותר לך כי אין סיכוי שתצליח לשלב את זה בצורה הגיונית עד אחרי שיסתיים כל הקידום הזה, ואין לי סבלנות עד אז. טופר תער אם כך
    ------------------------------------------------------------

"אתם אלופים, אחד אחד" אומר ואביט בהם בגאווה. "אני יודע במאה אחוזים שאם זה תלוי בכם... אף אחד לא ינצח אותנו. עכשיו תנוחו" אומר לבסוף ואחזיר את שישתם לפוקדורים. מיד לאחר מכן, אגש לתחנת הריפוי הקרובה ואוודא שכל השישה מתרפאים. "ועכשיו, מאחר שיש לי קצת זמן פנוי... הגיע הזמן לפתח את סניזל" אומר ובכך אגש לחנות הבסיס ואבדוק האם יש להם טופר תער במלאי.

12. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR="#
    טוטודייל
    *מיקום - דרך 20, קאלוס
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה שואג על ראפידאש צרחות עידוד. נראה כי יש שביב של פאניקה בקולך החסון והיציב. ראפידאש מהנהנת ואז עושה כבמבוקשך. היא קודחת סביבה תעלה וממלאת אותה בלהבותיה - כעת ראפידאש מוקפת במעגל אש! אך לא נראה כי האש מטרידה את טרוונאנט. בחיוך נבזי, הוא משלב כדור צל ודופק אפל, שולח אותם ביחד אל עבר ראפידאש, שלכודה בגלל התעלה ונפגעת חזיתית, מתעלפת. טרוונאנט מצחקק, מחכה לראות את המהלך הבא שלך.
    מה תעשה?
    'שיט שיט איזה אידיוט אני!' אחשוב לעצמי. 'טוב קדימה, זמן להתעשת אין זמן לבזבז.' "צא גאסטלי! תתקוף במתקפת קללה ואז השתמש בצל לילה על טרוונאנט האכזרי הזה!"

13. היזהרו מחיקויים!
    נועם
    *חח נראלך ששכחתי? זה מתוכנן היטב בעלילה שלך ושל עוד שחקנים והכל כבול יחדיו.
    *מיקום - האי סינבאר, קנטו
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 14,920 פ"ד
    אתה משבח את פוקימוניך ומורה להם לנוח. לאחר מכן אתה נכנס לבסיס של האי סינבאר, מה שמעלה בך זכרונות של תקופתך כטירון. אתה מרפא את פוקימוניך בתחנת הריפוי שבבסיס ולאחר מכן ניגש לחנות הבסיס, בודק אם יש להם במלאי טפור תער. המוכר מחייך אליך בחביבות ואומר:"כן, יש לנו. במחלת אביזרי הפיתוח". אתה ניגש למחלקת אביזרי הפיתוח, רואה קערית ובה טופרי אבן מעוקלים וחדים במיוחד: . אתה מרים בזהירות אחד וניגש איתו לקופה. המוכר אומר לך:"זה יעלה לך 400 פ"ד", ואתה קונה את הטופר. ברגע התשלום אתה מקבל צפצוף ללוח המודעות שלך. רשום בו:
    'לקלאן אנג'לו.
    הנידון - מיונים להתלמדות לסוכני שטח

שלום לך. כשלב הראשון למיונים, עליך לערוך קרבות פוקימונים בקבוצה של 50. המיונים שלך ייערכו בזירה מספר 015 במפקדת מחוז יונובה בעיר דריפטוויל. המיונים יתחילו בעוד כשעה בשעון קנטו. נא לא לאחר!

-ברנדון-'
    מה תעשה?

טוטודייל
    *מיקום - דרך 20, קאלוס
    *זמן - צהריים
    *דרגה - טירון
    *כסף - 2,575 פ"ד
    אתה חושב לעצמך שאתה אידיוט, כועס שעעשית כזו טעות, אך מיד מתעשת. אתה מחזיר את ראפידאש ומוציא את גסטלי, שעושה כמו שביקשת ממנו. גסטלי תוקע עצמו יתד מכושפת ,גורם לאותו דבר לטרוונאנט ואז שולח צל שחור בצורתו של טרוונאנט. גסטלי הרבה יותר חלש מטרוונאנט, וניתן לראות את זה בזניחות של מתקפת צל הלילה של גסטלי על טרוונאנט. טרוונאנט המצחקק שולח כדור צל לעברו, אך גסטלי לא מוותר. הוא מתאדה בעננת גז, מופיע מחדש במקום אחר. הוא מחייך לרגל הצלחתו. *מזלטוב! גסטלי למד פעפוע (Diffusion)* הוא מחייך, ולאחר מכן זוהר באור בהיר. אתה וטרוונאנט מופתעים, וגסטלי גדל ומשנה צורה, הופך ליצור סגלגל, יותר מוצק מגסטלי, עם ידיים מרחפות: . *מזלטוב! גסטלי התפתח להאונטר!!!* טרוונאנט מופתע בדיוק כמוך, והאונטר שולח אגרוף עשוי מצללים לעבר טרוונאנט, גורם לטרוונאנט המופתע ללא מעט נזק. *מזלטוב! האונטר למד אגרוף צל!!!* טרוונאנט נפגע מהקללה של האונטר ומתעלף, מה שמפתיע אותך ואת האונטר.
    מה תעשה?
    האונטר - 5/10
    ראפידאש - 0/10
    Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    נועם
    *חח נראלך ששכחתי? זה מתוכנן היטב בעלילה שלך ושל עוד שחקנים והכל כבול יחדיו.
    *מיקום - האי סינבאר, קנטו
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראי מתקדם
    *כסף - 14,920 פ"ד
    אתה משבח את פוקימוניך ומורה להם לנוח. לאחר מכן אתה נכנס לבסיס של האי סינבאר, מה שמעלה בך זכרונות של תקופתך כטירון. אתה מרפא את פוקימוניך בתחנת הריפוי שבבסיס ולאחר מכן ניגש לחנות הבסיס, בודק אם יש להם במלאי טפור תער. המוכר מחייך אליך בחביבות ואומר:"כן, יש לנו. במחלת אביזרי הפיתוח". אתה ניגש למחלקת אביזרי הפיתוח, רואה קערית ובה טופרי אבן מעוקלים וחדים במיוחד: . אתה מרים בזהירות אחד וניגש איתו לקופה. המוכר אומר לך:"זה יעלה לך 400 פ"ד", ואתה קונה את הטופר. ברגע התשלום אתה מקבל צפצוף ללוח המודעות שלך. רשום בו:
    'לקלאן אנג'לו.
    הנידון - מיונים להתלמדות לסוכני שטח

שלום לך. כשלב הראשון למיונים, עליך לערוך קרבות פוקימונים בקבוצה של 50. המיונים שלך ייערכו בזירה מספר 015 במפקדת מחוז יונובה בעיר דריפטוויל. המיונים יתחילו בעוד כשעה בשעון קנטו. נא לא לאחר!

-ברנדון-'
    מה תעשה?
    טוב, בהצלחה עם זה. רק שלא תעז להחיות את ההליקס הזה שוב
    נ.ב: אני יודע שסניזל מתפתח בלילה, קיוויתי שתחליק לי כי אני ממש רוצה להשתמש בוויביל במיונים
    ---------------------------------------------

"מחוז יונובה... לא הייתי שם מאז הפלישה הגדולה ההיא." אחשוב לעצמי. "טוב, אין לי זמן לבזבז על הרהורים." אומר ואשלוף את הפוקדור של סניזל. "רגע, הם בטח ירצו לראות את זה" אחשוב ואשלוף בנוסף את הפוקדורים של החמישה האחרים. "צאו!" אקרא ואשלוף את כולם החוצה. "סניזל, זה הזמן. אני רוצה שתחזיק את זה" אומר ואשלוף את טופר התער מהתיק שלי. "בהצלחה" אומר לסניזל ואחכה לראות מה יקרה.

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    *זמן - בוקר מאוחר
    *דרגה - טוראית מתקדמת
    *כסף - 15,355 פ"ד
    את לחוצה קצת מכיוון שאת לא מצליחה למצוא פתרון לאתגר בהציב בפניך רד. נראה כי רד קלט את החשש שלך והוא מחייך. פלואט מרגישה גם היא את לחץ ונלחצת מעט. עקב כך, סופת עלי הכותרת שלה קצת יותר חלשה מהרגיל. היא משתגרת בקסם התחמקות אל עין הסערה, אך עוד לפני שהיא מספיקה לירות את אור ההרס רד צועק:"קרן על!" ופלואט וסנורלאקס יורים בו זמנית קרני אנרגיה עוצמתיות אחד על השני מטווח אפס - מה שגורם לפיצוץ אדיר. את סותמת את אוזניך כדי לא להתחרש. לאחר הבזק האור המסמא שגרם הפיצוץ, שלמזלכם לא הרגשת את עוצמתו עקב קור השלג, סנורלאקס ופלואט שוכבים שניהם מעולפים על הקרקע. רד נראה מעט מוכה הלם, ממלמל לעצמו:"זו פעם ראשונה שמביסים את סנורלאקס. פעם ראשונה מאז..." הוא אומר ומשתתק. לאחר מכן הוא אומר, בקול קצת יותר חלוש:"סנורלאקס, היית מצוין. חזור! אספיון, צאי!" הוא אומר, ומפוקדורו יוצאת אספיון, מעין חתלתולה ורודה שנוכחות של אנרגיה על חושית בה בולטת ביותר: הוא אומר:"אחריך".
    מה תעשי?

'אוקיי. כמעט לא נשארו לי פוקימונים... אספיאון רגישה במיוחד למתקפות מסוג חושך, ג'יראפריג לא יהיה רגיש למתקפות על חושיות והוא יודע גם נשיכה אז אז האפשרות הכי טובה שלי כרגע היא...' "ג'יראפריג!" אצעק ואזרוק את הפוקדור שלו לאוויר. "ג'יראפריג! נשיכה ואז נגיחת זן! אתה יכול לעשות את זה" הורה לו, מקבלת ביטחון שוב.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 86 מתוך 89 ראשוןראשון ... 36768485868788 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •