דודות שלך?
היי היי, אתה לא יודע איך אני מצפה לזה. נראלי יהיה מגניב לשחק במשחק שאני יצרתי ושמישהו אחר ינהל אותו ויעשה בו מה שהוא רוצה מבלי שתיהיה לי מילה בדבר. רק ליהנות... זה מגניב לדעתי!
נ.ב.
היי בונא, אפשר לתייג אנשים בפורום1?!?!?!?!?!
#דוביגייאל וכאלה?
נ.ב.ב
אני עובד עכשיו עם משתמש שלא אפרסם את שמו על משחק תפקידים נדייירררררר!!!!
אם מישהו רוצה שאעזור לו לפתוח משהו יחודי ונחמד במ"ת אני אשמח. יש לי טונה של רעיונות ו-4 ימים פנויים (ואז אני נעלם לשבוע) ואז מיוחדת כלכלית מהצבא (סוף-סוף אישרו לי, 13 יום בבית)
אני מבין שהיה אקשן, אבל פיספסתי :' -(
כמו תמיד. עמיטריד.
סרטון חדש של KSI שבו הוא צריך לאונן לפני שההורים שלו חוזרים!
תראו החל מ3:46 -
חחחחחחחחחחחח אבל הרגע עזבתם... הרגע עזבתם!
https://youtu.be/Lo1402BT1So?t=3m46s
אתם יבשים. אני חייב לחשוף אתכם לעולם השרוט שלי. אולי בסוף נוכל לקיים פה דיונים על רומו של עולם. וגם על אוננות.
ניב יש לי בעיה עם המשחק שלך שאני אשמח אם תעזר לי לפתור.
איך, או יותר נכון מה מיוחד? יש את הרקע למחוז ןזה יפה אבל אין שום יחוד לדמויות, לשחקנים, ולעלילות.
איך אני מייחד את המסע שלי ולא רק משחק פוקימון כמו בגיימבוי?
@Nivx10
כמו תמיד. עמיטריד.
מסכים איתך לגמריי... היה לי משחק טוב, אפילו טוב מאוד. אבל לא יותר.
הקטע במשחק שלי הוא שהוא באמת משחק פשוט, מסע. אבל ההפרתקאות שיקרו בו תלויות בשה"ם. ביצירתיות שלו, ברצון שלו להשקיע, בכיוונים שהוא יקח את הדמות שלך.
הריי המשחק שלי אמור בעצם לתת את התמונה הכי פשוט חיים מדומים של ילד שעושה את המסע שלו בעולם הפוקימון הגדול... אבל בחיים כמו בחיים הכל קורה!
מה אם ינסו לרצוח אותך? מה אם יחטפו לך פוקימון? מה אם תיהיה עד למקרה גניבה? מה יקרה עם תגיע לבית נטוש רדוף רוחות ומסתורין? מה יקרה אם תפגוש בצוות מרושע שינסה להשמיד תאנושות ולא להשתלט עליה?
מה אם מישהו חזק ינסה לפגוע באיזון של עולם הפוקימון? מה אם אתה/שותף שלך במשחק ישבור תרגל? מה אם תפסיד במכון השני שלוש פעמים? אם הפוקימון שאתה הכי אוהב ירצה לעזוב אותך? אם אתה והשותפה שלך תנהלו רומן סוער?
רוצה עוד?! יש לי עוד. זה מצבים טרגיים, אבל יום-יומיים... יכול לקרות ברגע בסיפור כל הדברים האלה? וזה לא ספויילרים זה סתם דברים שקיימתי איי שם ב-2009 כשאני נהלתי אותו...
ואדם אימץ את המשחק כי הוא מאמין ברעיון, ואדם כשרוני כדי לעשות אתזה אולי גם יותר טוב ממני (הכל תלוי בחיבור למשחק)
זה היופי בו אתה מבין, זה מצייר לך משחק גמבויי פשוט עם מצבים לא פשוטים בכלל... שיהפכו אותו למעניין יותר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)