Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 89 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1329
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~
    " מה אתה עושה ?! חשבתי שאפשר לסמוך עליך! " אתה צועק בהלם. "סוואבק שלח כדור אנרגיה אל עבר הדלת" אתה צועק.
    אתה רואה אנרגיה נאגרת בפה של סוואבק, אך הוא לא משתמש בכדור אנרגיה. במקום זה, קרן ענקית מלאת אנרגיה (hyper beam) משוגרת מהפה של סוואבק אל עבר הדלת ופורצת אותה!. כנראה שסוואבק למד את ההתקפה בזמן ההתפתחות.
    דרטיני מיד זוחל פנימה במהירות. אחד המדענים-אדם מבוגר בן כ50 עומד לפניכם. "אני מצטער. אבל אין לנו ברירה. הארי מאיים להרוג אותנו" הוא ממלמל וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון צהבהב בעל פסים חומים על הגב

~מייק~

"לא, הוטוהוט! נסה לעוף גבוה יותר! שלח חיתוך אוויר לעבר סקידו, שוב, נראה לו מה זה! פעם הבאה שהוא שולח גפנים שכאלו, נסה להתחמק מהם"! אתה אומר בלחץ, חושש לשלומו של הוטהוט. הוטהוט מנפנף בכנפיו בכח, מצליח לעוף מעט יותר גבוהה. הוא משתמש שוב בחיתוך אוויר, הפעם משקיע בהתקפה אף יותר אנרגיה. סקידו מועף מעט לאחור, ואתה רואה שההתקפה משפיע עליו. הוא מנסה להשתמש שוב בהצלפת גפן-אך הוטהוט מוכן הפעם ומתחמק.
    סקידו נראה מעט מתוסכל "חכה חכה!" הוא מסנן. הוא מתחיל לרוץ, צובר תאוצה ומנסה לקפוץ אל עבר הוטהוט. אך הוא גבוהה מידי בשבילו
    ' מה שלא עובד במוח עובד בכוח ' אני חושב : " צ'אטוט תשיר לפוקימון שלו לילה טוב ואתה סוובאק שלח לעברו קרן על "

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [SIZE=5]
    ~מייק~

"לא, הוטוהוט! נסה לעוף גבוה יותר! שלח חיתוך אוויר לעבר סקידו, שוב, נראה לו מה זה! פעם הבאה שהוא שולח גפנים שכאלו, נסה להתחמק מהם"! אתה אומר בלחץ, חושש לשלומו של הוטהוט. הוטהוט מנפנף בכנפיו בכח, מצליח לעוף מעט יותר גבוהה. הוא משתמש שוב בחיתוך אוויר, הפעם משקיע בהתקפה אף יותר אנרגיה. סקידו מועף מעט לאחור, ואתה רואה שההתקפה משפיע עליו. הוא מנסה להשתמש שוב בהצלפת גפן-אך הוטהוט מוכן הפעם ומתחמק.
    סקידו נראה מעט מתוסכל "חכה חכה!" הוא מסנן. הוא מתחיל לרוץ, צובר תאוצה ומנסה לקפוץ אל עבר הוטהוט. אך הוא גבוהה מידי בשבילו
    "מצטער, סקידו" אני לוחש לעברו. "הוטהוט, נצל את כך שהוא ייפול לאחר הזינוק שלו ונקר אותו בעוצמה בגבו. סיים זאת כבר!
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מוריס~
    מזל"ט! פתחת עמוד 10. בקורב מאוד תקבל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ' מה שלא עובד במוח עובד בכוח ' אתה חושב : " צ'אטוט תשיר לפוקימון שלו לילה טוב ואתה סוובאק שלח לעברו קרן על " אתה אומר.
    צ'אטוט מתחיל לשיר. הפוקימון הצהוב, שסרקת בפוקדע והתגלה כפוקימון בשם פיקאצ'ו מתחיל לפהק ולבסוף נרדם. "לא! פיקאצ'ו תתעורר!" צועק המדען ללא כל הצלחה. סוואבק טוען קרן על ומכוון אותה על הפוקימון הישן, שמתעלף מיידית. "לעזאזל!" מסנן המדען. דרטיני ישר ממשיך להתקדם ואתה רץ אחריו. לפתע הוא עוצר. "לא! מה הם עושים?!" הוא זועק בלחץ. אתה מתקרב ורואה מה הפחיד כל כך את דרטיני-מבעד לחלון אתה רואה את המדענים דוחפים את לילית המורדמת לתוך מכשיר מוזר. אתה שומע את אחד המדענים "אתה בטוח שזה יעבוד?". "כן." עונה לו מדען אחר "הארי שלח לנו את המכשיר הזה. הוא עבר הרבה שיפורים כבר-כל פוקימון או מעורב שמוכנס לתוכו יקשיב לכל דבר שהארי יאמר לו ויציית לו.

~מייק~

"מצטער, סקידו" אתה לוחש. "הוטהוט, נצל את כך שהוא ייפול לאחר הזינוק שלו ונקר אותו בעוצמה בגבו. סיים זאת כבר!" אתה צועק. הוטהוט מחכה. מתזמן את הרגע הנכון כמו באימונים שלכם וקצת לפני שסקידו נוחת מהקפיצה הוא מתחיל לעוף מטה ישירות אליו. ברגע שסקידו נוחת, הוטהוט ישר מנקר אותו בגבו. המכה החזקה, בתוספת התאוצה של הוטהוט מהנחיתה גורמים לסקידו ליפול ישר לרצפה. הוא קם, לא יציב ואתה רואה שעוד מתקפה אחת והוא יתעלף. בניסיון נואש אחרון-סקידו משתמש בהצלפת גפן. הוא לוכד את הוטהוט ומטיח אותו על אחד העצים!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~

"מצטער, סקידו" אתה לוחש. "הוטהוט, נצל את כך שהוא ייפול לאחר הזינוק שלו ונקר אותו בעוצמה בגבו. סיים זאת כבר!" אתה צועק. הוטהוט מחכה. מתזמן את הרגע הנכון כמו באימונים שלכם וקצת לפני שסקידו נוחת מהקפיצה הוא מתחיל לעוף מטה ישירות אליו. ברגע שסקידו נוחת, הוטהוט ישר מנקר אותו בגבו. המכה החזקה, בתוספת התאוצה של הוטהוט מהנחיתה גורמים לסקידו ליפול ישר לרצפה. הוא קם, לא יציב ואתה רואה שעוד מתקפה אחת והוא יתעלף. בניסיון נואש אחרון-סקידו משתמש בהצלפת גפן. הוא לוכד את הוטהוט ומטיח אותו על אחד העצים!
    "הוטהוט, לא!" אני זועק. "תנסה לשלוח חיתוך אווירי כדי לחתוך את הגפנים, ואז תנקר אותו בעוצמה, תמקד את כל הזעם שלך אל המקור!" אני אומר לו, מתחיל לכעוס בעצמי על סקידו ועל תרגיליו המלוכלכים.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    מזל"ט! פתחת עמוד 10. בקורב מאוד תקבל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ' מה שלא עובד במוח עובד בכוח ' אתה חושב : " צ'אטוט תשיר לפוקימון שלו לילה טוב ואתה סוובאק שלח לעברו קרן על " אתה אומר.
    צ'אטוט מתחיל לשיר. הפוקימון הצהוב, שסרקת בפוקדע והתגלה כפוקימון בשם פיקאצ'ו מתחיל לפהק ולבסוף נרדם. "לא! פיקאצ'ו תתעורר!" צועק המדען ללא כל הצלחה. סוואבק טוען קרן על ומכוון אותה על הפוקימון הישן, שמתעלף מיידית. "לעזאזל!" מסנן המדען. דרטיני ישר ממשיך להתקדם ואתה רץ אחריו. לפתע הוא עוצר. "לא! מה הם עושים?!" הוא זועק בלחץ. אתה מתקרב ורואה מה הפחיד כל כך את דרטיני-מבעד לחלון אתה רואה את המדענים דוחפים את לילית המורדמת לתוך מכשיר מוזר. אתה שומע את אחד המדענים "אתה בטוח שזה יעבוד?". "כן." עונה לו מדען אחר "הארי שלח לנו את המכשיר הזה. הוא עבר הרבה שיפורים כבר-כל פוקימון או מעורב שמוכנס לתוכו יקשיב לכל דבר שהארי יאמר לו ויציית לו.

~מייק~

" חייבים לעצור את זה תיכף ומיד !" אני צועק וקופץ דרך החלום אם החלון סגור אז אני מבקש במסוואבק להשתשמש שוב בקרן על על החלון ואז קופץ.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    "הוטהוט, לא!" אתה זועק. הוטהוט משתמש בחיתוך אוויר על הגפנים. סקידו מחזיר אותם לתוכו בזעקת כאב. אתה רואה שהוטהוט מנסה לרכ כמה שיותר אנרגיה במקור שלו-הוא יוצא לעבר סקידו בכעס ומנקר אותו-סקידו מתעלף!. הוטהוט נוחת, מותש אבל מרוצה.

~מוריס~

" חייבים לעצור את זה תיכף ומיד !" אתה צועק. סוואבק מנסה להשתמש בקרן על על החלון-אבל בגלל שזו מעבדה רוב החלונות חסינים להתקפות!
    "תסתכלו!" דרטיני צועק. אתה רואה שדרטיני מצביע על הרווח שבין הדלת לרצפה-דרטיני דק מספיק כדי לעבור דרכו!. הוא זוחל תחתיו ופותח לכם את הדלת מהצד השני שלה. המדענים מסתובבים אליכם. מדען אחד כבן 20-בעל אוזניים וזנב פיקאצ'ו מתקדם אליכם "אני אעכב אותם. תפעילו את המכונה!" הוא צועק ומתקרב אליכם, חשמל ניתז מהלחיים שלו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש על פעיל
    ~מייק~
    "הוטהוט, לא!" אתה זועק. הוטהוט משתמש בחיתוך אוויר על הגפנים. סקידו מחזיר אותם לתוכו בזעקת כאב. אתה רואה שהוטהוט מנסה לרכ כמה שיותר אנרגיה במקור שלו-הוא יוצא לעבר סקידו בכעס ומנקר אותו-סקידו מתעלף!. הוטהוט נוחת, מותש אבל מרוצה.

~מוריס~

" חייבים לעצור את זה תיכף ומיד !" אתה צועק. סוואבק מנסה להשתמש בקרן על על החלון-אבל בגלל שזו מעבדה רוב החלונות חסינים להתקפות!
    "תסתכלו!" דרטיני צועק. אתה רואה שדרטיני מצביע על הרווח שבין הדלת לרצפה-דרטיני דק מספיק כדי לעבור דרכו!. הוא זוחל תחתיו ופותח לכם את הדלת מהצד השני שלה. המדענים מסתובבים אליכם. מדען אחד כבן 20-בעל אוזניים וזנב פיקאצ'ו מתקדם אליכם "אני אעכב אותם. תפעילו את המכונה!" הוא צועק ומתקרב אליכם, חשמל ניתז מהלחיים שלו
    ' אסור לתת לו לעקב אותנו !" אני זועק . " צ'אטוט תשיר !" אני פוקד עליו ומתחיל לשיר בעצמי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אני מברך את הוטהוט. "כל הכבוד הוטהוט!" אומר לו. "סקידו, כעת תצטרף אלינו?" אשאל את סקידו כשהוא יחזור להכרה
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    ' אסור לתת לו לעקב אותנו !" אתה זועק . " צ'אטוט תשיר !" אתה מצווה. אתה וצ'אטוט מתחילים לשיר יחד-מתאומים כפי שמעולם לא הייתם בשירה שלכם. האפקט הכפול מרדים מיידית את המעורב!.
    אתם רצים קדימה-דוחפים את המדענים שבדרך ומגיעים למכונה. אתה שולף את לילית החוצה, לא בטוח אם איחרת את המועד או לא. "היא בסדר נכון? בבקשה תגיד לי שהיא בסדר!" דרטיני מתחנן. אתה מרים במהירות את לילית ומניח אותה על הגב של סוואבק-אתם רצים החוצה מן המעבדה, מוודאים שלא עוקבים אחריכם.
    אתה משעין אל לילית על עץ. כעבור כמה דקות היא פוקחת עיניים. עין אחת שלה כחולה-כמו שהיה עד עכשיו. ועין אחת השתנתה משום מה לצבע ירקרק.

~מייק~
    אתה מחכה שסקידו יחזור להכרה-מה שלא לוקח זמן רב.
    אתה שואל אותו אם הוא מוכן להצטרף למסע שלך-והוא מהנהן. "אתם הצוות הכי חזק שפגשתי בחיים!" הוא אומר בהתלהבות.
    הלופטייל מגיע ומברך את החבר החדש לצוות שלכם בהתלהבת רבה.
    אתם מחליטים להמשיך במסע שלכם-אתם הולכים ומתחילים להבחין בבניין מרחוק. ככל שאתם מתקרבים לבניין אתה מבחין שהוא נראה יותר ויותר כמו מעבדה. זה מבנה לבן מעוגל. שאתם סוף סוף מגיעים אליו אתה קולט שהדלת מפוצצת! שלט "ברוכים הבאים למעבדה לחקר התפתחויות פוקימונים" תלוי מעל לדלת הכניסה-עקום לחלוטין.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    אתה שואל אותו אם הוא מוכן להצטרף למסע שלך-והוא מהנהן. "אתם הצוות הכי חזק שפגשתי בחיים!" הוא אומר בהתלהבות.
    אתם מחליטים להמשיך במסע שלכם-אתם הולכים ומתחילים להבחין בבניין מרחוק. ככל שאתם מתקרבים לבניין אתה מבחין שהוא נראה יותר ויותר כמו מעבדה. זה מבנה לבן מעוגל. שאתם סוף סוף מגיעים אליו אתה קולט שהדלת מפוצצת! שלט "ברוכים הבאים למעבדה לחקר התפתחויות פוקימונים" תלוי מעל לדלת הכניסה-עקום לחלוטין.
    אני אומר לסקידו:"תודה רבה, אני ממש שמח לשמוע זאת". כשאני מתקרב למבנה, אני שואל "מה לעז.... סקידו,הליופטייל, הוטהוט, הישארו מאחוריי" אני אומר וצועד בצעדים איטיים אל תוך המעבדה
    Spoiler ספוילר

11. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    ' אסור לתת לו לעקב אותנו !" אתה זועק . " צ'אטוט תשיר !" אתה מצווה. אתה וצ'אטוט מתחילים לשיר יחד-מתאומים כפי שמעולם לא הייתם בשירה שלכם. האפקט הכפול מרדים מיידית את המעורב!.
    אתם רצים קדימה-דוחפים את המדענים שבדרך ומגיעים למכונה. אתה שולף את לילית החוצה, לא בטוח אם איחרת את המועד או לא. "היא בסדר נכון? בבקשה תגיד לי שהיא בסדר!" דרטיני מתחנן. אתה מרים במהירות את לילית ומניח אותה על הגב של סוואבק-אתם רצים החוצה מן המעבדה, מוודאים שלא עוקבים אחריכם.
    אתה משעין אל לילית על עץ. כעבור כמה דקות היא פוקחת עיניים. עין אחת שלה כחולה-כמו שהיה עד עכשיו. ועין אחת השתנתה משום מה לצבע ירקרק.

~מייק~
    " לילית את מרגישה טוב ? נכון ? אני מאוד דאגתי לך ." אני אומר ללילית
    ' הלוואי ששטיפת המוח לא עבדה , הלוואי , הלוואי....' אני חושב

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אתה נכנס באיטיות אל תוך המבנה כאשר סקידו, הליופטייל והוטהוט מאחורייך. אתה נכנס לאולם כניסה מעוגל ורחב-אנשים בחלוקים לבנים רצים ממקום למקום בלחץ ובחוסר סדר. אתה עוצר אחד מהם ושואל מה קרה. הוא עוצר לרגע, לוקח לו כמה שניות לענות לך. "שני מעורבים מטורפים נכנסו לפה! הם פשוט החריבו את המקום!" הוא אומר בכעס ומתחיל לרוץ שוב לאחד החדרים.
    אתה ממשיך להביט מסביב-אתה רואה חלון שמנופץ באותה צורה כמו הדלת. פוקימונים קטנים וגדולים רצים ממקום למקום.

~מוריס~

"לילית? מי זאת לילית?" לילית שואלת אותך במבט מופתע.
    "מי אתה בכלל?" היא שואלת שוב, מבולבלת. היא מביטה בכם-שמבטה נח על דרטיני הבזק זיכרון ניצת בעינה "ד..דרטיני?"
    "כן! כן! אני דרטיני!" צועק הפוקימון בתקווה. "רגע.. אני.. לילית..?" היא אומרת בקול חצי אומר-חצי שואל.
    אתה מבין שהזכרון שלה נפגע, אך הוא חוזר לאט לאט-אתה מקווה שהוא בסופו של דבר יחזור לחלוטין.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אתה נכנס באיטיות אל תוך המבנה כאשר סקידו, הליופטייל והוטהוט מאחורייך. אתה נכנס לאולם כניסה מעוגל ורחב-אנשים בחלוקים לבנים רצים ממקום למקום בלחץ ובחוסר סדר. אתה עוצר אחד מהם ושואל מה קרה. הוא עוצר לרגע, לוקח לו כמה שניות לענות לך. "שני מעורבים מטורפים נכנסו לפה! הם פשוט החריבו את המקום!" הוא אומר בכעס ומתחיל לרוץ שוב לאחד החדרים.
    אתה ממשיך להביט מסביב-אתה רואה חלון שמנופץ באותה צורה כמו הדלת. פוקימונים קטנים וגדולים רצים ממקום למקום.
    אני ניגש אל אחד מהפוקימונים היותר גדולים ושואל אותו:"פוקימון מעבדה, מי היו אותם מעורבים שנכנסו לכאן והחריבו מעבדה זו? האם זיהית אותם?" בינתיים אגונן על שלושת פוקימוניי בגופי ובזנבי
    Spoiler ספוילר

14. משתמש על פעיל
    ~מייק~

~מוריס~

"לילית? מי זאת לילית?" לילית שואלת אותך במבט מופתע.
    "מי אתה בכלל?" היא שואלת שוב, מבולבלת. היא מביטה בכם-שמבטה נח על דרטיני הבזק זיכרון ניצת בעינה "ד..דרטיני?"
    "כן! כן! אני דרטיני!" צועק הפוקימון בתקווה. "רגע.. אני.. לילית..?" היא אומרת בקול חצי אומר-חצי שואל.
    אתה מבין שהזכרון שלה נפגע, אך הוא חוזר לאט לאט-אתה מקווה שהוא בסופו של דבר יחזור לחלוטין.
    " לפחות היא בסדר" אני ממלמל , ושר לה שירים מוכרים בתקווה שזה יזכיר לה דברים מחייה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אתה ניגש אל פוקימון צב גדול עם סוג של עץ שגדל לו על הגב ומבקש ממנו לומר לו מי פרץ למעבדה.
    הפוקימון נראה מבולבל לרגע ואז מתפקס ועונה "אני לא בטוח. רובינו לא היינו במקום. ראיתי מעורב עם סוג של תו נגינה על הראש. היה לו צ'אטוט אני חושב ועוד פוקימון אייל גדול שאני לא מכיר..." הוא עוצר לרגע "היה אתם גם דרטיני ומעורבת עם כובע צהוב מוזר...." הוא מוסיף.
    לא נראה שתוכל להוציא ממנו יותר מידע, ושאר הפוקימונים נראים מפוחדים ומבועתים מידי בשביל לדבר

~מוריס~
    " לפחות היא בסדר" אתה ממלמל , ואתה מנסנ לשיר לה שירים מוכרים אך כל מה שלילית מצליחה להיזכר בו הוא שאתה מוריס, שותפה למסע ובפוקימונים שלכם. היא מספרת לך שמשום מה השם "הארי" כל הזמן חוזר בראש שלה-אבל היא לא יודעת מי זה.
    דרטיני נראה מגונן מאוד, הוא נראה מאוכזב מכך שלא הוצאת את לילית בזמן מן המכונה.
    "אנחנו במסע ביחד נכון? אז בואו נמשיך!" אומרת לילית בעידוד, יותר נשמעת כמו עצמה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 89 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •