~ג'ימי~
חח כן-יהיה. מוזמן לשאול עוד שאלות אם יש לך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה עלול להיות מופתע מהכח שלו" אומר הפרופסור בחיוך. "לפי היחס שלך למאריפ-אני בטוח שתהיה מסוגל!" הוא מעודד.
"אלקטרו. בו לכאן" קורא הפרופסור לפתע. מאחד החדרים יותר לפתע ילד קטן-למרות שמהעיינים שלו נשקפת חוכמה כואבת שרק אנשים בני יותר מעשרים מקבלים. לילד שיער בצבעי צהוב-שחור עזים וכנפיים ענקיות ומדהימות. "היי..." אומר לך אלקטרו בקול חסר רגש אך אתה רואה ניצוץ חשד בעיניו-הולך להיות קשה לרכוש את אמונו. "אלקטרו-זה ג'ימי. אתה הולך לצאת איתו למסע" מסביר הפרופסור. מאחוריי רגלו של ג'ימי אתה רואה פוקימון אדמדם קטן
~לוקאס~
"אנחנו לא צריכים אף אחד, עם מספיק אימונים גם האונדום יכול לנצח אגדי" אתה אומר לו "ואל תשכח שיש גם מגה האונדום"
"אני לא גיבור, אני לא רוצה להיות גיבור, גיבור יקח משהו ויתחלק עם כולם, אני רוצה את הכל לעצמי, אם אני אצל כמה אנשים בדרך, יופי להם אבל זה לא בשבילם אלא כדי לשרת את המטרה שלי." אתה מוסיף. הונדור משתתק-הוא מבין.
אתם ממשיכים ללכת ובמהרה רואים שלט "לעיר סאנדגאם!". אתם מגיעים לעיר ורואים אגם ענקי-המוני דוכני דייגים עומדים ואתה שומע "מקלות מג'יקארפ ב10$!", "פיבאסים צלויים-5 ב100!" מהדוכנים השונים. אתה מוצא מפת דרכים לפיה יש בעיר:
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכון
-אגם
-חנות בגדי פוקימונים
~זינק~
סורי הייתי צריכה לחכות לתגובה של יוסי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנער לא מקשיב לך-והוא נעלם באופק.
הילדה המכונפת מביטה בעיון במתרחש-"זה בסדר, אני יודעת מתי אני לא רצוייה." היא אומרת בקול בוגר. היא מרימה את הדרטיני שלך וממריאה לשמים, לא נותנת לך הזדמנות לענות.
אתם מחליטים להמשיך במסע שלכם, לעזוב את מה שקרה יהיה הדבר הכי טוב. אתם במהרה רואים שלט "ברוכים הבאים לעיר סאנדאגם!". אתם נכנסים לעיר וישר רואים אגם גדול באופק. דוכני דייגים נמצאים מכל עבר ואתם שומעים "מקלות מג'יקארפ ב10$!", "פיבאסים צלויים-5 ב100!" מגיעים מכל כיוון. לבסוף אתה מוצא מפת דרכים לפיה יש בעיר:
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכון
-אגם
-חנות בגדי פוקימונים