Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 89 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 1329
  1. אני שלד
    שם: עמית
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~
    אתה מבין שיהיה לך קשה מאוד לסגור את הפער שאזוריל פתח-גם בגלל שאתה במים וגם בגלל שהפער שנפתח גדול מידי.
    אתה מתחיל לשיר-אתה מביט תוך כדי באזוריל ושם לב שהוא לאט לאט מאט את שחייתו.
    הוא לא נרדם, אך הוא שוחה מאוד לאט עכשיו-ואתה מצליח להגיע אליו! אתה צועק "תפסתי!" מה שמקפיץ את אזוריל ומעורר אותו.
    אזוריל מביט בך בחיוך ואומר "תפסת אותי! מה אתה רוצה שיהיה הפרס שלך? יש לי אלמוגים, צדפות, אבנים.. או מה שתרצה!"

~לוקאס~
    נופ. אמרת שאתה מתחיל ללכת-בגלל זה רשמתי שהוא צועק לך-כדי שתשמע
    חח רציתי לתת לך את אחת הדמויות היותר חזקות במשחק (המולטראס ) never mind then
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה חושב שזה טעות? אולי כן היינו צריכים לעשות בייבי סיטר לילדות קטנות" אתה שואל את הונדור.
    הונדור מביט בך ולאחר כמה דקות של שקט עונה "מצד אחד הפרופסור ביקש מאיתנו לשמור על מעורבים אגדיים אם נמצא. מצד שני היא בכל זאת ילדה צעירה-12 מקסימום והיא הייתה יכולה להאט אותנו. אם ניתקל במעורב בוגר יותר אולי אז יהיה חכם יותר להסכים לו להצטרף למסע שלנו כי כך הוא גם יוכל לתרום לנו"

~ג'ימי~
    אתה מדבר אתם בפקימונית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הממ.. מה דעתך על אלברט? או אל בקיצור?" אתה שואל, ומסתכל על הפרופסור בשאלה.
    מאריפ נראה מרוצה מאוד מהשם. "אל! אני ממש אוהב את השם הזה" הוא אומר בחיוך ומקפץ קצת במקום.
    הפרופסור נושם עמוק ומתחיל לדבר. "שמעת פעם על מעורבים אגדיים? אלו הם מעורבים עם פוקימונים אגדיים והם מאוד נדירים. הם החלו להיוולד רק בכמה שנים האחרונות ולכן רובם עוד לא הגיעו לגיל עשר. לא מזמן מצעתי מעורב כזה פצוע ביער. החיילים של הארי ניסו ללכוד אותו בבית שלו ולכן הוא נאלץ לברוח-הוא לא אכל ולא שתה ימים שלמים. דבר נוראי לילד בן 8. אני מסתיר אותו כבר כמה שבועות-הוא התאושש ובריא לחלוטין אך אם הוא יישאר פה הוא יתגלה. תהיה מוכן לקחת אותו אתך למסע שלך? ולהגן עליו מהארי בכל מחיר?"

מסתכל על אל בחיוך קל
    כן.. אני מכיר...
    "אממ... כן, אני יכול."
    אני לא אתן למה שקרה לשינה לקרות לילד תמים.. (מן קלוז אף כזה על הפה שהוא סגור בעצמה ואגרוף סגור חזק כמו באנימות)
    "אבל.. הוא רק בן 8? הוא מסוגל לצאת למסע? אני אהיה מסוגל לדאוג לו?"

~~~
    רק דבר אחרון, סתם מסקרנות, יהיו מגה אבולושינ'ס?

Spoiler ספוילר

2. מורחקים
    ~לוקאס~
    נופ. אמרת שאתה מתחיל ללכת-בגלל זה רשמתי שהוא צועק לך-כדי שתשמע
    חח רציתי לתת לך את אחת הדמויות היותר חזקות במשחק (המולטראס ) never mind then
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה חושב שזה טעות? אולי כן היינו צריכים לעשות בייבי סיטר לילדות קטנות" אתה שואל את הונדור.
    הונדור מביט בך ולאחר כמה דקות של שקט עונה "מצד אחד הפרופסור ביקש מאיתנו לשמור על מעורבים אגדיים אם נמצא. מצד שני היא בכל זאת ילדה צעירה-12 מקסימום והיא הייתה יכולה להאט אותנו. אם ניתקל במעורב בוגר יותר אולי אז יהיה חכם יותר להסכים לו להצטרף למסע שלנו כי כך הוא גם יוכל לתרום לנו"
    "אנחנו לא צריכים אף אחד, עם מספיק אימונים גם האונדום יכול לנצח אגדי" אומר לו "ואל תשכח שיש גם מגה האונדום"
    "אני לא גיבור, אני לא רוצה להיות גיבור, גיבור יקח משהו ויתחלק עם כולם, אני רוצה את הכל לעצמי, אם אני אצל כמה אנשים בדרך, יופי להם אבל זה לא בשבילם אלא כדי לשרת את המטרה שלי."

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ~מייק~
    "אתה יודע שאני לא יכולה לספר לך את זה-זו רמאות" אומרת סבתך בקול מעט נוזף.
    "על פי דעתי כדאי שפשוט תלך ותנסה. לא תמיד גם תדע מול מי או מה אתה עומד להתמודד. ככה תוכל ללמוד" מוסיף סבא שלך בקול רציני וחושב

~מוריס~
    אזוריל מחייך ומצחקק, מאושר מזה שמצא חבר חדש למשחק.
    "תתפוס אותי!" הוא צועק ומתחיל לשחות במהירות רחוק ממך-אתה שוחה די במהירות אחריו, כמעט משיג אותו שלפתע הוא מסתובב-משתמש עלייך במתקפת בועות שמעיפה אותך כמה מטרים טובים אחורה-צוחק וממשיך לשחות.

~ג'ימי~
    "אף אחד אף פעם לא שאל אותי את זה.." אומר מאריפ בקול מעט מבולבל אך גם מתרגש. "אבל אתה יכול לתת לי שם..." הוא מוסיף ומחייך.
    בינתיים, הפרופסור מביט בך במבט שקול ומתחשב-הוא נראה מרוצה מהיחס שלך למאריפ ונראה כי הוא עומד לומר משהו חשוב

~זינק~
    "לוקאס, אתה מוזמן לעזוב אותה פה. אבל שתדע שיש לך הזדמנות לעזור לילדה במצוקה, להגן עליה ולקבל על זה המון זכויות מהארכאוס. אבל זה בסדר, אתה מוזמן להשאיר אותה אצלי. אני אשמור עליה מכל משמר. בדיוק כמו גרייס." אתה עונה לנער ומחכה לראות מה הוא הולך לעשות.

~לוקאס~

"לוקאס, אתה מוזמן לעזוב אותה פה. אבל שתדע שיש לך הזדמנות לעזור לילדה במצוקה, להגן עליה ולקבל על זה המון זכויות מהארכאוס. אבל זה בסדר, אתה מוזמן להשאיר אותה אצלי. אני אשמור עליה מכל משמר. בדיוק כמו גרייס." אתה שומע את הנער צועק מאחורייך-מה תעשה? האם תיקח את אמבר אתך-כמו שביקש ממך הפרופסור בתחילת מסעך או שתחליט להמשיך לבד?
    ...

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~ג'ימי~
    חח כן-יהיה. מוזמן לשאול עוד שאלות אם יש לך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה עלול להיות מופתע מהכח שלו" אומר הפרופסור בחיוך. "לפי היחס שלך למאריפ-אני בטוח שתהיה מסוגל!" הוא מעודד.
    "אלקטרו. בו לכאן" קורא הפרופסור לפתע. מאחד החדרים יותר לפתע ילד קטן-למרות שמהעיינים שלו נשקפת חוכמה כואבת שרק אנשים בני יותר מעשרים מקבלים. לילד שיער בצבעי צהוב-שחור עזים וכנפיים ענקיות ומדהימות. "היי..." אומר לך אלקטרו בקול חסר רגש אך אתה רואה ניצוץ חשד בעיניו-הולך להיות קשה לרכוש את אמונו. "אלקטרו-זה ג'ימי. אתה הולך לצאת איתו למסע" מסביר הפרופסור. מאחוריי רגלו של ג'ימי אתה רואה פוקימון אדמדם קטן
    Spoiler ספוילר

~לוקאס~
    "אנחנו לא צריכים אף אחד, עם מספיק אימונים גם האונדום יכול לנצח אגדי" אתה אומר לו "ואל תשכח שיש גם מגה האונדום"
    "אני לא גיבור, אני לא רוצה להיות גיבור, גיבור יקח משהו ויתחלק עם כולם, אני רוצה את הכל לעצמי, אם אני אצל כמה אנשים בדרך, יופי להם אבל זה לא בשבילם אלא כדי לשרת את המטרה שלי." אתה מוסיף. הונדור משתתק-הוא מבין.
    אתם ממשיכים ללכת ובמהרה רואים שלט "לעיר סאנדגאם!". אתם מגיעים לעיר ורואים אגם ענקי-המוני דוכני דייגים עומדים ואתה שומע "מקלות מג'יקארפ ב10$!", "פיבאסים צלויים-5 ב100!" מהדוכנים השונים. אתה מוצא מפת דרכים לפיה יש בעיר:
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכון
    -אגם
    -חנות בגדי פוקימונים

~זינק~

סורי הייתי צריכה לחכות לתגובה של יוסי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הנער לא מקשיב לך-והוא נעלם באופק.
    הילדה המכונפת מביטה בעיון במתרחש-"זה בסדר, אני יודעת מתי אני לא רצוייה." היא אומרת בקול בוגר. היא מרימה את הדרטיני שלך וממריאה לשמים, לא נותנת לך הזדמנות לענות.
    אתם מחליטים להמשיך במסע שלכם, לעזוב את מה שקרה יהיה הדבר הכי טוב. אתם במהרה רואים שלט "ברוכים הבאים לעיר סאנדאגם!". אתם נכנסים לעיר וישר רואים אגם גדול באופק. דוכני דייגים נמצאים מכל עבר ואתם שומעים "מקלות מג'יקארפ ב10$!", "פיבאסים צלויים-5 ב100!" מגיעים מכל כיוון. לבסוף אתה מוצא מפת דרכים לפיה יש בעיר:
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכון
    -אגם
    -חנות בגדי פוקימונים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. מורחקים
    ~ג'ימי~
    "אתה עלול להיות מופתע מהכח שלו" אומר הפרופסור בחיוך. "לפי היחס שלך למאריפ-אני בטוח שתהיה מסוגל!" הוא מעודד.
    "אלקטרו. בו לכאן" קורא הפרופסור לפתע. מאחד החדרים יותר לפתע ילד קטן-למרות שמהעיינים שלו נשקפת חוכמה כואבת שרק אנשים בני יותר מעשרים מקבלים. לילד שיער בצבעי צהוב-שחור עזים וכנפיים ענקיות ומדהימות. "היי..." אומר לך אלקטרו בקול חסר רגש אך אתה רואה ניצוץ חשד בעיניו-הולך להיות קשה לרכוש את אמונו. "אלקטרו-זה ג'ימי. אתה הולך לצאת איתו למסע" מסביר הפרופסור. מאחוריי רגלו של ג'ימי אתה רואה פוקימון אדמדם קטן
    Spoiler ספוילר

~לוקאס~
    "אנחנו לא צריכים אף אחד, עם מספיק אימונים גם האונדום יכול לנצח אגדי" אתה אומר לו "ואל תשכח שיש גם מגה האונדום"
    "אני לא גיבור, אני לא רוצה להיות גיבור, גיבור יקח משהו ויתחלק עם כולם, אני רוצה את הכל לעצמי, אם אני אצל כמה אנשים בדרך, יופי להם אבל זה לא בשבילם אלא כדי לשרת את המטרה שלי." אתה מוסיף. הונדור משתתק-הוא מבין.
    אתם ממשיכים ללכת ובמהרה רואים שלט "לעיר סאנדגאם!". אתם מגיעים לעיר ורואים אגם ענקי-המוני דוכני דייגים עומדים ואתה שומע "מקלות מג'יקארפ ב10$!", "פיבאסים צלויים-5 ב100!" מהדוכנים השונים. אתה מוצא מפת דרכים לפיה יש בעיר:
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכון
    -אגם
    -חנות בגדי פוקימונים

~זינק~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הילדה המכונפת מביטה בעיון במתרחש-"זה בסדר, אני יודעת מתי אני לא רצוייה." היא אומרת בקול בוגר. היא מרימה את הדרטיני שלך וממריאה לשמים, לא נותנת לך הזדמנות לענות.
    אתם מחליטים להמשיך במסע שלכם, לעזוב את מה שקרה יהיה הדבר הכי טוב. אתם במהרה רואים שלט "ברוכים הבאים לעיר סאנדאגם!". אתם נכנסים לעיר וישר רואים אגם גדול באופק. דוכני דייגים נמצאים מכל עבר ואתם שומעים "מקלות מג'יקארפ ב10$!", "פיבאסים צלויים-5 ב100!" מגיעים מכל כיוון. לבסוף אתה מוצא מפת דרכים לפיה יש בעיר:
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכון
    -אגם
    -חנות בגדי פוקימונים
    אני רעב בכלל? אני לא יודע את צריכה להגיד לי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "האונדום רוצה שאני אקנה לך משהו? או שאולי נלך לצוד לבד?" אשאל אותו "אתה רעב?" ואחפש סביב מקום להתאמן בו וגם אולי לצוד אוכל

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ~ג'ימי~
    Spoiler ספוילר

~לוקאס~
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכון
    -אגם
    -חנות בגדי פוקימונים

~זינק~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכון
    -אגם
    -חנות בגדי פוקימונים
    "בואו נבקר במרכז הפוקימונים". אומר בחיוך לכולם.

7. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'ימי~
    Spoiler ספוילר

"היי.." אני אומר קצת באי נוחות, אני לא כל כך רגיל ליצור אינטרקציה, בעקר עם אנשים שלא מבקשים אותה
    "אני ג'ימי" מושיט לו את ידי ללחיצה

Spoiler ספוילר

8. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה
    ~מייק~
    "אתה יודע שאני לא יכולה לספר לך את זה-זו רמאות" אומרת סבתך בקול מעט נוזף.
    "על פי דעתי כדאי שפשוט תלך ותנסה. לא תמיד גם תדע מול מי או מה אתה עומד להתמודד. ככה תוכל ללמוד" מוסיף סבא שלך בקול רציני וחושב
    "טוב, אני מצטער ששאלתי אתכם. לא רציתי שתחשבו שאני מנסה להתחמק, סתם רציתי לנסות להיערך כמה שאפשר". לאחר מכן אצא מביתם בברכת שלום, ואבטיח להם שאחזור לבקר שוב (אם אחיה עד הפעם הבאה שאגיע לסנדג'ם...) לאחר מכן אלך לי לאגם, ואנסה לשחות בו (הליופטייל יכול ללמוד surf אז אני מניח שאני אמור לדעת לשחות). אחפש אחר שותפים חדשים פוטנציאליים באגם.
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ~לוקאס~
    רעב וצמא הם פחות דגש. זאת עוד אופצייה כזה למי שרוצה. פה ושם אני אכתוב משו על לעצור לנוח ולאכול אבל לא משו קריטי בדרך כלל. נ.ב אל תשכח שיש לך אוכל בתיק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "האונדום רוצה שאני אקנה לך משהו? או שאולי נלך לצוד לבד?" אתה שואל. אתה מסתכל מסביבך-המקום היחיד שאתה רואה שיכול להיות אופצייה לאימון הוא האגם. שאמור להיות מלא בפוקימוני מים טעימים (אמ כלומר חזקים).
    "זה בסדר. אני חושב שלצוד יכול להיות כיף-חוץ מזה גם יש לנו עדיין אוכל בתיק שלך לדעתי" עונה הונדור

~זינק~
    אתם מחליטים ללכת למרכז הפוקימונים. לא לוקח לכם הרבה זמן למצא אותו מפני שהוא יחסית גדול.
    אתה נכנס פנימה ורואה מולך דלפק עם אישה במדי אחות בעלת שיער ורוד שלידה פוקימון ורדרד גדול שלא מפסיק לומר "צ'נסי!".
    אתה מתקדם לדפק והאחות מברכת אותך "שלום! אני האחות ג'וי. ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים שלך!. בבקשה תאמר לכל הפוקימונים שלך להיכנס לחדר שמאחוריי-שם הם יקבלו טיפול מיטבי. בנוסף, אני רואה שאתה והנערה שמאחוריך מעורבים-יש לנו אופצייה גם לריפוי מעורבים. היכנסו לחדר שמשמאלי בבקשה.".
    כל הפוקימונים שלכם נכנסים לדלת שמימין לאחות ג'וי ואתה וגרייס נכנסים לדלת שמשאלה. אתם ישר מגיעים לאולם רחב ובו הרבה חדרים סגורים. אחות במדים ניגשת אליכם-זו האחות ג'וי שוב מה שנראה לך מוזר כי ראית אותה רק לפני רגע בדלפק. היא מלווה אותך לחדר סגור ואחות אחרת (עוד אחות ג'וי-מה שגורם לך להבין שאתה כנראה ממש צריך ריפוי) מלווה את גרייס לחדר אחר. בחדר, האחות ג'וי מצמידה אלקטרודות ללחיים ולזנב שלך-אתה רואה מספרים זזים על אחד המכשירים. "היציבות החשמלית שלך קצת לא מאוזנת. אני הולכת להוסיף לך חשמל כדי שהמספרים יתאזנו-זה אולי ידגדג טיפה". היא לוחצת על כפתור ואתה מרגיש זמזום מוזר אבל בו זמנית אתה גם מרגיש שהאנרגיה שלך מתחדשת. לאחר עוד כמה בדיקות שתוצאות שלהן תקינות האחות ג'וי משחררת אותך. אתה פוגש את גרייס ושאר הפוקימונים באולם הגדול שוב-כולכם מלאי אנרגיה כמו שלא הייתם במשך ימים. הדבר היחיד שעדיין טיפה מדאיג אותך זה שאתה רואה משהו כמו לפחות 3 אחיות ג'וי מזווית העין שלך..
    Spoiler ספוילר
    ~ג'ימי~
    אתה מושיט לאלקטרו את ידך ללחיצה באי נוחות-הוא לוחץ את ידך ומיד מחזיר אותה חזרה למקומה לצד גופו.
    "אמ..שנצא?" הוא שואל-הפעם אתה שם לב לחוסר ביטחון בשאלתו. אתה מסכים ואתם יוצאים לתחילת המסע שלכם!
    לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים לשלט "דרך 29".

~מייק~

אתה הולך יחד עם הליופטייל, הוטהוט וסקידו אל האגם. אתה רואה שהחוף פתוח לשחייה לכולם-אתה נכנס ישר למים שהליופטיים אחרייך, הוטהוט מעופף מעל וסקידו לידך. אתה מבי סביבך וגם מכניס את הראש למים במטרה לנסות ולאתר פוקימונים. אתה קולט כמה פוקימוני מים מסביבך לאחר חיפוש קצר.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    ~לוקאס~
    רעב וצמא הם פחות דגש. זאת עוד אופצייה כזה למי שרוצה. פה ושם אני אכתוב משו על לעצור לנוח ולאכול אבל לא משו קריטי בדרך כלל. נ.ב אל תשכח שיש לך אוכל בתיק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "האונדום רוצה שאני אקנה לך משהו? או שאולי נלך לצוד לבד?" אתה שואל. אתה מסתכל מסביבך-המקום היחיד שאתה רואה שיכול להיות אופצייה לאימון הוא האגם. שאמור להיות מלא בפוקימוני מים טעימים (אמ כלומר חזקים).
    "זה בסדר. אני חושב שלצוד יכול להיות כיף-חוץ מזה גם יש לנו עדיין אוכל בתיק שלך לדעתי" עונה הונדור

~זינק~
    אתם מחליטים ללכת למרכז הפוקימונים. לא לוקח לכם הרבה זמן למצא אותו מפני שהוא יחסית גדול.
    אתה נכנס פנימה ורואה מולך דלפק עם אישה במדי אחות בעלת שיער ורוד שלידה פוקימון ורדרד גדול שלא מפסיק לומר "צ'נסי!".
    אתה מתקדם לדפק והאחות מברכת אותך "שלום! אני האחות ג'וי. ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים שלך!. בבקשה תאמר לכל הפוקימונים שלך להיכנס לחדר שמאחוריי-שם הם יקבלו טיפול מיטבי. בנוסף, אני רואה שאתה והנערה שמאחוריך מעורבים-יש לנו אופצייה גם לריפוי מעורבים. היכנסו לחדר שמשמאלי בבקשה.".
    כל הפוקימונים שלכם נכנסים לדלת שמימין לאחות ג'וי ואתה וגרייס נכנסים לדלת שמשאלה. אתם ישר מגיעים לאולם רחב ובו הרבה חדרים סגורים. אחות במדים ניגשת אליכם-זו האחות ג'וי שוב מה שנראה לך מוזר כי ראית אותה רק לפני רגע בדלפק. היא מלווה אותך לחדר סגור ואחות אחרת (עוד אחות ג'וי-מה שגורם לך להבין שאתה כנראה ממש צריך ריפוי) מלווה את גרייס לחדר אחר. בחדר, האחות ג'וי מצמידה אלקטרודות ללחיים ולזנב שלך-אתה רואה מספרים זזים על אחד המכשירים. "היציבות החשמלית שלך קצת לא מאוזנת. אני הולכת להוסיף לך חשמל כדי שהמספרים יתאזנו-זה אולי ידגדג טיפה". היא לוחצת על כפתור ואתה מרגיש זמזום מוזר אבל בו זמנית אתה גם מרגיש שהאנרגיה שלך מתחדשת. לאחר עוד כמה בדיקות שתוצאות שלהן תקינות האחות ג'וי משחררת אותך. אתה פוגש את גרייס ושאר הפוקימונים באולם הגדול שוב-כולכם מלאי אנרגיה כמו שלא הייתם במשך ימים. הדבר היחיד שעדיין טיפה מדאיג אותך זה שאתה רואה משהו כמו לפחות 3 אחיות ג'וי מזווית העין שלך..
    Spoiler ספוילר
    ~ג'ימי~
    אתה מושיט לאלקטרו את ידך ללחיצה באי נוחות-הוא לוחץ את ידך ומיד מחזיר אותה חזרה למקומה לצד גופו.
    "אמ..שנצא?" הוא שואל-הפעם אתה שם לב לחוסר ביטחון בשאלתו. אתה מסכים ואתם יוצאים לתחילת המסע שלכם!
    לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים לשלט "דרך 29".
    מה תעשה?
    "אז בוא נלך לאגם" אומר לו ואתקרב אל האגם, כשאגיע אל האגם אתפשט ואחשוף את גופי החטוב והמסוקס ואכנס אל המים בחיפוש אחר פוקימונים לצוד

11. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~

אתה הולך יחד עם הליופטייל, הוטהוט וסקידו אל האגם. אתה רואה שהחוף פתוח לשחייה לכולם-אתה נכנס ישר למים שהליופטיים אחרייך, הוטהוט מעופף מעל וסקידו לידך. אתה מבי סביבך וגם מכניס את הראש למים במטרה לנסות ולאתר פוקימונים. אתה קולט כמה פוקימוני מים מסביבך לאחר חיפוש קצר.
    אני שואל מה דעתו של הליופטייל על טירטוגה כשותף. אם הוא מסכים איתי, אאתגר את טירטוגה לקרב על החוף. אם הליופטייל לא מסכים, אמשיך לשחות באגם בחיפוש אחר פוקימונים נוספים
    Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    ~לוקאס~
    "אז בוא נלך לאגם" אתה אומר לו והולך לאגם. שאתם מגיעים לשפת האגם אתה פושט את בגדייך ונכנס-אתה לא מרגיש הכי בנוח מפני שאתה מעורב עם פוקימון אש והמים מרגישים לך מוזרים במגע עם גופך-הונדור מצדו מעדיף בכלל לא להיכנס. אתה מבין שזה לא ילך ועובר לחפש פוקימונים על החוף.

~מייק~
    הליופטייל מתלהב מהרעיון של להוסיף את טריטוגה לחבורה שלכם. אתה שוחה אליו ושואל אותו אם הוא יהיה מוכן להילחם נגדך על החוף. "בכיף. אבל לא יהיה לך סיכוי נגדי" הוא אומר בחיוך. אתם שוחים לחוף ונעמדים במקומכם.
    טריטוגה יוצא לעברך עם אקדח מים!
    איזה פוקימון תשלח לקרב?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]

~מייק~
    הליופטייל מתלהב מהרעיון של להוסיף את טריטוגה לחבורה שלכם. אתה שוחה אליו ושואל אותו אם הוא יהיה מוכן להילחם נגדך על החוף. "בכיף. אבל לא יהיה לך סיכוי נגדי" הוא אומר בחיוך. אתם שוחים לחוף ונעמדים במקומכם.
    טריטוגה יוצא לעברך עם אקדח מים!
    איזה פוקימון תשלח לקרב?
    אפשר את עצמי?
    ~~~~~~~~~~
    אם אני יכול את עצמי, אתחמק מאקדח המים ואתקיף אותו בהלם רעם. אם אי אפשר, אורה להליופטייל לעשות אותו דבר
    Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    סורי-פוקימון מול פוקימון. מעורב מול מעורב.
    אל תדאג יהיה לך הזדמנויות להילחם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מורה להליופטייל להשתמש בהלם רעם על טריטוגה-נראה שהמתקפה משפיעה מאוד על הפוקימון. אתה מבין שזה ככל הנראה בגלל שהוא פוקימון מים מה שגורם לו להיות רגיל למתקפות חשמל (*2 נזק). טריטוגה מתאושש מעט-הוא נשאר במקום ואתה לא מבין למה שלפתע אתה רואה שמסביב לזנב שלו מתאספת מערבולת מים!. אתה מבין את זה מאוחר מידי וטריטוגה רץ במהירות שלא היית חושב שאפשרית לפוקימון צב ומכה את הליוטייל עם המערבולת שמסביב לזנבו!. הליוטייל עף לאחור, המום מהמכה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    סורי-פוקימון מול פוקימון. מעורב מול מעורב.
    אל תדאג יהיה לך הזדמנויות להילחם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מורה להליופטייל להשתמש בהלם רעם על טריטוגה-נראה שהמתקפה משפיעה מאוד על הפוקימון. אתה מבין שזה ככל הנראה בגלל שהוא פוקימון מים מה שגורם לו להיות רגיל למתקפות חשמל (*2 נזק). טריטוגה מתאושש מעט-הוא נשאר במקום ואתה לא מבין למה שלפתע אתה רואה שמסביב לזנב שלו מתאספת מערבולת מים!. אתה מבין את זה מאוחר מידי וטריטוגה רץ במהירות שלא היית חושב שאפשרית לפוקימון צב ומכה את הליוטייל עם המערבולת שמסביב לזנבו!. הליוטייל עף לאחור, המום מהמכה.
    "הליופטייל, לא!" אצעק. "עכשיו תראה לו מה זה! הלם רעם, בכל הכוח! שירגיש את הכוח שלך! ותהיה יותר מרוכז, שים לב לכל תנועה שלו" אגיד להליופטייל בנימה של סיוע, לא של נזיפה
    Spoiler ספוילר

עמוד 14 מתוך 89 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •