Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 89 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 1329
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~
    אתה מבין שיהיה לך קשה מאוד לסגור את הפער שאזוריל פתח-גם בגלל שאתה במים וגם בגלל שהפער שנפתח גדול מידי.
    אתה מתחיל לשיר-אתה מביט תוך כדי באזוריל ושם לב שהוא לאט לאט מאט את שחייתו.
    הוא לא נרדם, אך הוא שוחה מאוד לאט עכשיו-ואתה מצליח להגיע אליו! אתה צועק "תפסתי!" מה שמקפיץ את אזוריל ומעורר אותו.
    אזוריל מביט בך בחיוך ואומר "תפסת אותי! מה אתה רוצה שיהיה הפרס שלך? יש לי אלמוגים, צדפות, אבנים.. או מה שתרצה!"

~לוקאס~
    נופ. אמרת שאתה מתחיל ללכת-בגלל זה רשמתי שהוא צועק לך-כדי שתשמע
    חח רציתי לתת לך את אחת הדמויות היותר חזקות במשחק (המולטראס ) never mind then
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתה חושב שזה טעות? אולי כן היינו צריכים לעשות בייבי סיטר לילדות קטנות" אתה שואל את הונדור.
    הונדור מביט בך ולאחר כמה דקות של שקט עונה "מצד אחד הפרופסור ביקש מאיתנו לשמור על מעורבים אגדיים אם נמצא. מצד שני היא בכל זאת ילדה צעירה-12 מקסימום והיא הייתה יכולה להאט אותנו. אם ניתקל במעורב בוגר יותר אולי אז יהיה חכם יותר להסכים לו להצטרף למסע שלנו כי כך הוא גם יוכל לתרום לנו"

~ג'ימי~
    אתה מדבר אתם בפקימונית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הממ.. מה דעתך על אלברט? או אל בקיצור?" אתה שואל, ומסתכל על הפרופסור בשאלה.
    מאריפ נראה מרוצה מאוד מהשם. "אל! אני ממש אוהב את השם הזה" הוא אומר בחיוך ומקפץ קצת במקום.
    הפרופסור נושם עמוק ומתחיל לדבר. "שמעת פעם על מעורבים אגדיים? אלו הם מעורבים עם פוקימונים אגדיים והם מאוד נדירים. הם החלו להיוולד רק בכמה שנים האחרונות ולכן רובם עוד לא הגיעו לגיל עשר. לא מזמן מצעתי מעורב כזה פצוע ביער. החיילים של הארי ניסו ללכוד אותו בבית שלו ולכן הוא נאלץ לברוח-הוא לא אכל ולא שתה ימים שלמים. דבר נוראי לילד בן 8. אני מסתיר אותו כבר כמה שבועות-הוא התאושש ובריא לחלוטין אך אם הוא יישאר פה הוא יתגלה. תהיה מוכן לקחת אותו אתך למסע שלך? ולהגן עליו מהארי בכל מחיר?"
    " אתה רציני ? לא מגיע לי שום פרס , בסך הכל שיחקתי איתך כי היה לי כיף למרות שזה היה מאתגר." אני אומר וממשיך : " הייתי רוצה שהכיף שהיה לנו ימשך, אתה רוצה להצטרף אלי למסע ?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'ימי~
    אתה מושיט לאלקטרו את ידך ללחיצה באי נוחות-הוא לוחץ את ידך ומיד מחזיר אותה חזרה למקומה לצד גופו.
    "אמ..שנצא?" הוא שואל-הפעם אתה שם לב לחוסר ביטחון בשאלתו. אתה מסכים ואתם יוצאים לתחילת המסע שלכם!
    לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים לשלט "דרך 29".
    "אז.. אתה נולדת כאן? בסינו?" אני שואל את אלקטרו
    בינתיים מלטף את הראש של אל, שהתחלתי לחבב

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייק~
    אתה מעודד את הליופטייל, מייעץ לו איך לייצר את הלם הברק הבא שלו בצורה חזקה יותר.
    קרן חשמל ענקית יוצאת מגופו של הליופטייל ופוגעת בטריטוגה בצורה די קשה-הפוקדע שלך מצפצף מהתיק שלך "מכת ברק. מתקפה חשמלית שפוקימוני חשמל מסוגלים ללמוד. היא חזקה יותר ממתקפה דומה לה-הלם רעם". הליופטייל למד מכת ברק!
    טריטוגה מתנער ומנסה שוב להשתמש במתקפה עם המערבולת מסביב לזנבו!

~מוריס~
    אזוריל נראה מופתע מהבקשה שלך. "הבטחתי לך פרס-ואני מכבד את מה שאני אומר. אשמח להצטרף למסע שלך. האמת שתמיד רציתי לראות את העולם..." הוא אומר ומחייך.
    אתם חוזרים לחוף ואתה רואה שאזוריל ולילית כבר הפכו להיות בסטיס-לא מפסיקים לרוץ אחד אחרי השני ולצחוק.
    זוג מאמנים עוברים לידך "וואוו! מנהיג המכון הזה כל כך חזק! זה היה ברור שאפסיד..." אומר אחד מהם "המנהיג מכון הזה מעורב-היה לו יתרון לא הוגן" עונה חברו

~ג'ימי~
    אתה רואה הבזק קטן של כאב בעיניו-נראה שפגעת בנקודה רגישה. "כן. נולדתי בכפר קטן-הוא לא על המפות" הוא עונה לך בקול יציב. "היי תראה!" הוא אומר במטרה ברורה לשנות את השיחה. אתה מסתכל אל עבר הנקודה שאליה הצביע אלקטרו וקולט שבלי ששמת לב הלכת במקום שורץ פוקימונים!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש על פעיל
    ~מייק~
    קרן חשמל ענקית יוצאת מגופו של הליופטייל ופוגעת בטריטוגה בצורה די קשה-הפוקדע שלך מצפצף מהתיק שלך "מכת ברק. מתקפה חשמלית שפוקימוני חשמל מסוגלים ללמוד. היא חזקה יותר ממתקפה דומה לה-הלם רעם". הליופטייל למד מכת ברק!

~מוריס~
    אזוריל נראה מופתע מהבקשה שלך. "הבטחתי לך פרס-ואני מכבד את מה שאני אומר. אשמח להצטרף למסע שלך. האמת שתמיד רציתי לראות את העולם..." הוא אומר ומחייך.
    אתם חוזרים לחוף ואתה רואה שאזוריל ולילית כבר הפכו להיות בסטיס-לא מפסיקים לרוץ אחד אחרי השני ולצחוק.
    זוג מאמנים עוברים לידך "וואוו! מנהיג המכון הזה כל כך חזק! זה היה ברור שאפסיד..." אומר אחד מהם "המנהיג מכון הזה מעורב-היה לו יתרון לא הוגן" עונה חברו

~ג'ימי~
    אתה רואה הבזק קטן של כאב בעיניו-נראה שפגעת בנקודה רגישה. "כן. נולדתי בכפר קטן-הוא לא על המפות" הוא עונה לך בקול יציב. "היי תראה!" הוא אומר במטרה ברורה לשנות את השיחה. אתה מסתכל אל עבר הנקודה שאליה הצביע אלקטרו וקולט שבלי ששמת לב הלכת במקום שורץ פוקימונים!
    ' מאמן המכון איך שחתכי ממנו ' אני חושב ופונה אליהם : " תגידו מאמן המכון הזה עד כדאי כך חזק ? או שנראה לכם שיש לי סיכוי נגדו "

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ~מייק~
    יאיי :
    ~~~~
    אני אומר להליופטייל:"כל הכבוד! נסה להשתמש במכת ברק על המערבולת כדי לפרק אותה! לאחר מכן, נסה לשלוח מכת ברק ישירה אל האזור מתחת לשריונו של טירטוגה!" אומר בגאווה בהליופטייל
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    אתה ניגש אל זוג המאמנים "תגידו מאמן המכון הזה עד כדאי כך חזק ? או שנראה לכם שיש לי סיכוי נגדו" אתה שואל אותם. נראה כי הם עומדים לענות שאחד מהם קולט את חלקי הפוקימון שלך. הוא נותן דחיפה קלה לצלעות של חברו כדי שגם ישים לב. הם לפתע עוטים הבעת פנים נגעלת "מצטער. אנחנו לא מדברים עם מפלצות..." הראשון אומר והם הולכים. נראה שעדיין יש דעות קדומות וגזעניות כלפי מעורבים..
    מה תעשה?

~מייק~
    אתה משבח את הליופטייל. אתה אומר לו להשתמש במכת ברק על המערבולת-המתקפה לא מפרקת אותה אלא מטעינה אותה בחשמל! הליופטייל נפגע מהמערבולת אך נראה שהחשמליות שבמים ריככו את המכה בשביל הליופטייל. הוא יוצא במכת ברק אל האזו שמתחת לשריון הפוקימון. הוא רץ קדימה ומשתמש במכת ברק כמעט מטווח 0-לטירטוגה אין סיכוי והוא מתעלף.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    אתה ניגש אל זוג המאמנים "תגידו מאמן המכון הזה עד כדאי כך חזק ? או שנראה לכם שיש לי סיכוי נגדו" אתה שואל אותם. נראה כי הם עומדים לענות שאחד מהם קולט את חלקי הפוקימון שלך. הוא נותן דחיפה קלה לצלעות של חברו כדי שגם ישים לב. הם לפתע עוטים הבעת פנים נגעלת "מצטער. אנחנו לא מדברים עם מפלצות..." הראשון אומר והם הולכים. נראה שעדיין יש דעות קדומות וגזעניות כלפי מעורבים..
    מה תעשה?

~מייק~
    אתה משבח את הליופטייל. אתה אומר לו להשתמש במכת ברק על המערבולת-המתקפה לא מפרקת אותה אלא מטעינה אותה בחשמל! הליופטייל נפגע מהמערבולת אך נראה שהחשמליות שבמים ריככו את המכה בשביל הליופטייל. הוא יוצא במכת ברק אל האזו שמתחת לשריון הפוקימון. הוא רץ קדימה ומשתמש במכת ברק כמעט מטווח 0-לטירטוגה אין סיכוי והוא מתעלף.
    ' איזה חוצפה ' אני חושב ומחליט מרוב סקרנות ללכת למאמן המכון לילהחם נגדו . בנתיים אני בודק את השטח ( יש מצב שאני רואה דינזאור בצבע תכלת)

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. היזהרו מחיקויים!
    ~מוריס~
    מה תעשה?

~מייק~
    אתן להליופטייל כיף ואומר לו:"כל הכבוד! אני חושב שזה היה הקרב הכי טוב שלך עד כה!" אל טירטוגה אומר:"אתה בסדר? כנראה שאחרי הכל יש לי סיכוי לעומתך. לאחר שהבסתי אותך, תצטרף אלינו?" אשאל אותו
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    חח הרמז נקלט
    ~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מתחיל ללכת לכיוון המכון בעודך בודק את השטח.
    אתה לא רואה שום דבר מיוחד-רק פוקימון כחול גדול שרץ לעברך במהירות מטורפת. אתה ממצמץ-מה?. אתה מסתכל שוב ומבין שלא טעית-פוקימון גדול באמת רץ לכיוונך!. האינסטינקטים שלך אומרים לך לברוח לפני שתימעך אך הפוקימון עוצר רגע לפנ שהוא פוגע בך. "היי! אפשר להצטרף למסע שלך?" הוא שואל במבט רציני

~מייק~
    טריטוגה מביט בך ומהנהן. מזל טוב! יש לך חבר חדש לצוות!.
    אתה מתרגש שלפתע זוג מאמנים עוברים לידך "וואוו! מנהיג המכון הזה כל כך חזק! זה היה ברור שאפסיד..." אומר אחד מהם "המנהיג מכון הזה מעורב-היה לו יתרון לא הוגן" עונה חברו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    חח הרמז נקלט
    ~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מתחיל ללכת לכיוון המכון בעודך בודק את השטח.
    אתה לא רואה שום דבר מיוחד-רק פוקימון כחול גדול שרץ לעברך במהירות מטורפת. אתה ממצמץ-מה?. אתה מסתכל שוב ומבין שלא טעית-פוקימון גדול באמת רץ לכיוונך!. האינסטינקטים שלך אומרים לך לברוח לפני שתימעך אך הפוקימון עוצר רגע לפנ שהוא פוגע בך. "היי! אפשר להצטרף למסע שלך?" הוא שואל במבט רציני

~מייק~
    אתה מתרגש שלפתע זוג מאמנים עוברים לידך "וואוו! מנהיג המכון הזה כל כך חזק! זה היה ברור שאפסיד..." אומר אחד מהם "המנהיג מכון הזה מעורב-היה לו יתרון לא הוגן" עונה חברו
    " אני רואה שאתה בחור רציני שאפשר לסמוך עליו. אם אתה רוצה אתה יכול להצטרף." אני אורמ ומשמיך ללכת למכון

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    יאי :
    ~~~~
    אני ניגש אל זוג המאמנים ושואל אותם:"היי. אתם נלחמתם מול מנהיג המכון הזה כרגע?" (אשאל אותם בתקווה שאקבל תגובה דומה לקודמת שהם נתנו...)
    Spoiler ספוילר

12. אני שלד
    שם: עמית
    ~מייק~

~מוריס~

~ג'ימי~
    אוקי... הבנתי את הרמז..
    ״וואו.. אני לא חושב שראיתי כל כך הרבה פוקימונים במקום אחד כבר הרבה מאוד זמן״
    עוצר במקום ומוציא את המצלמה ומתחיל לצלם כמה מהם

Spoiler ספוילר

13. מורחקים
    ~לוקאס~

"אז בוא נלך לאגם" אתה אומר לו והולך לאגם. שאתם מגיעים לשפת האגם אתה פושט את בגדייך ונכנס-אתה לא מרגיש הכי בנוח מפני שאתה מעורב עם פוקימון אש והמים מרגישים לך מוזרים במגע עם גופך-הונדור מצדו מעדיף בכלל לא להיכנס. אתה מבין שזה לא ילך ועובר לחפש פוקימונים על החוף.
    "זה וופר זוהר!" אומר להאונדום "בוא נתקוף את הקראבי הזה, צא בנשיכה!" אומר ואני אתפוס מקל על הרצפה וארדוף אחרי קראבי

14. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    " אני רואה שאתה בחור רציני שאפשר לסמוך עליו. אם אתה רוצה אתה יכול להצטרף." אתה אומר. הוא מהנהן ואתה מסביר לו שאתם בדיוק בדרך למכון.
    אתה הולך דרך העיר-מביט סביבך ונושם את ריח האגם. לבסוף, אתה מגיע לבניין גבוהה עם סמל של פוקדור שהחצי התחתון שלו נמרח לסוג של משולש-אתה מיד מזהה את סמל המכונים המוכר!.
    אתה עובר דרך הדלת המסתובבת וישר נכנס לאולם גדול ורחב. אדם מבוגר בחליפה ניגש אלייך "שלום, האם באת לאתגר את מנהיג המכון?" הוא שואל ואתה מהנהן במרץ "בוא אחריי". אתה עוקב יחד עם השותפים שלך אחרי האיש הזקן-הוא מוביל אתכם דרך כמה מסדרונות וחדרים עד שלבסוף הוא נעצר מול דלת ברזל כבדה. "מוכן?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן. הוא פותח את הדלת ואתה מגלה שכל החדר הוא זירה מלאת דשא ועצים!.
    "ברוכה הבאה למכון העשב!" אתה שומע צעקה-אתה מסתובב ורואה אדם כבן עשרים עומד בצד השני של הזירה. יש לו שיער ירוק בהיר ועיניים ירוקות כמו דשא. מהשיער שלו צצות שתי אוזניים גדולות שהקצה שלהן דמוי עלים ובנוסף הוא בעל זנב עם מראה דומה. "אני מנהיג המכון-ליף (leaf). בגלל שאני רואה שאתה גם מעורב הקרב יתנהל בצורה הבאה: אני ואחד הפוקימונים שלי מולך ומול אחד הפוקימונים שלך". אתה שם לב שליד המנהיג עומדים כמה פוקימונים-אחד מהם בעל אותם אוזניים וזנב כמו לליף. מה תעשה? ועם מי תבחר ללחום?

~מייק~

"היי. אתם נלחמתם מול מנהיג המכון הזה כרגע?" אתה שואל אותם.
    נראה כי הם עומדים לענות שאחד מהם קולט את חלקי הפוקימון שלך. הוא נותן דחיפה קלה לצלעות של חברו כדי שגם ישים לב. הם לפתע עוטים הבעת פנים נגעלת "מצטער. אנחנו לא מדברים עם מפלצות..." הראשון אומר והם הולכים. נראה שעדיין יש דעות קדומות וגזעניות כלפי מעורבים..

~ג'ימי~

אתה יכול לשאול אותו שאלות אבל רק התחלתם את המסע אז לא מבטיחה שהוא יענה חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ״וואו.. אני לא חושב שראיתי כל כך הרבה פוקימונים במקום אחד כבר הרבה מאוד זמן״ אתה אומר ומוציא את המצלמה-מתחיל לצלם כמה מהפוקימונים. אלקטרו נראה מתעניין מאוד במצלמה וסקרן לגבי השימוש בה אך הוא לא אומר כלום.
    אחד הפוקימונים, הורוד הקטן ניגש אלייך ומצחקק כל פעם שהוא רואה את הפלאש של המצלמה

~לוקאס~

"זה וופר זוהר!" אתה אומר להאונדום "בוא נתקוף את הקראבי הזה, צא בנשיכה!". האונדור רץ קדימה ונושך את קראבי. אתה מחפש מקל-אתה מוצא אחד שנראה בגודל המתאים ורודף אחרי קראבי. קראבי מופתע מההתקפות שלכם אך מתאושש מהר ותוקף את האונדור בבועות!. הוא נפגע ונראה שהנזק די גדול עקב חופשתו של הונדור למים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. מורחקים
    ~לוקאס~

"זה וופר זוהר!" אתה אומר להאונדום "בוא נתקוף את הקראבי הזה, צא בנשיכה!". האונדור רץ קדימה ונושך את קראבי. אתה מחפש מקל-אתה מוצא אחד שנראה בגודל המתאים ורודף אחרי קראבי. קראבי מופתע מההתקפות שלכם אך מתאושש מהר ותוקף את האונדור בבועות!. הוא נפגע ונראה שהנזק די גדול עקב חופשתו של הונדור למים
    "לנשוך לנשוך לנשוך" אצעק להאונדור ואכה בקרבי עם המקל "אנחנו הולכים לאכול סרטנים היום

עמוד 15 מתוך 89 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •