~לוקאס~
הונדור ממשיך לנשוך ולנשוך את קראבי, בלי לתת לו הזדמנות להגיב-עד שלבסוף הוא מתעלף. אתה מופתע שהוא הובס בכזו מהירות. לפתע אתה מועף קדימה עקב מתקפה-אתה מביט אחורנית ורואה
~מייק~
האמירה הגזענית והחשוכה מכעיסה אותך. אתה חש את הצד הנקמני שלך צף-אתה לא מסוגל לשלוט בעצמך וצועק "אם אתם לא מדברים עם מפלצות, המפלצות ידברו איתכם!" ואתה שולח הלם רעם חזק אליהם. השניים נפגעים ונופלים ארצה. הם קמים, רועדים ומביטים בך עם מבט מפוחד ומזועזע בעיניים. הם בורחים, תוך כדי צרחות "מפלצת!". אתה שומע מלמולים מהאנשים שמסביבך
~מוריס~
אתה פונה אל אמראה ומבקש ממנו להילחם לצדך. הוא מהנהן ונעד לידך. ליף בוחן את שניכם "אם כך, אני אבחר בליפיאון" אומר ליף וצועד קדימה, כשליפיאון לצדו. האדם הזקן שהוביל אותך לאולם נעמד בשולי הזירה. "קרב המכון של מוריס נגד ליף מתחיל בעוד 3..2...1..צאו!" הוא צועק. מיידית, ליף מזנק לכיוונך כשעלים זוהרים מתחילים לרחף סביבו-הם אומנם עלים אבל הם נראים חדים מאוד. ליפיאון יוצא בדיוק באותה התקפה אל עבר אמראה!
VS אתה
~ג'ימי~
זה לא לא להיצמד לאופי-זה להיכנע לחמידות של איגליפאף. שובר כל אחד מאז 1995
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מברך את האיגליפף הקטן ומתרחק אט אט אחורנית במטרה לצלם אותו-למזלך אתה לא נופל. יוצאות לך תמונות די טובות של האיגליפאף הקטן ואתה רואה שאפילו אלקטרו מתרכך למראה היצור הקטן. טראפינץ מתקרב אליו בזהירות ומחכך את אפו באיגליפף שמצחקק באופן מיידי.
"יש לנו עוד משהו לעשות פה או שאתה רוצה להתקדם?" שואל אותך מאריפ-נראה שהוא ממש מתרגש מהמסע שלכם ומרגיש רצון לזוז
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~ג'ימי~
אתם ממשיכים ללכת. אתה נדהם מהנוף המדהים שמסביב ומביט בפליאה שאתה קולט שהנוף השתנה פתאום משדות ועצים לשדות פרחים צבעוניים!
אתה מביט אחורה ורואה שעברת על יד שלט "דרך 30" בלי לשים לב בכלל!. אתה מסתכל סביב ורואה המוני פוקימונים מזמזמים ומסתתרים בין הפרחים.
מאריפ מתחיל לדלג ולקפץ באושר בין מקבץ פרחים סגלגלים.
![]()
![]()
![]()
![]()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מגכך ולוקח פרח ושם אותו בעל אוזנו/קרנו של אל
"הולם אותך" אני אומר בגיחוך (גיחוך אוהב, לא לועג)
לוקח גם פרח אחד ושם אותו בתיק המצלמה
למזכרת...
לאחר הליכה קצרה אני שם לב לפוקימונים, במיוחד לצ'יקוריטות
יש כאן צ'יקוריטות, אני חושב לעצמי, אבל עוד לא, אני לא יכול. לא רק שאני צריך לדאוג לאלברט, אני צריך גם לדאוג לאלקטרו ולטרפינץ', מאוחר יותר... כן. מאוחר יותר אני אמצא שותף נוסף..
"בואו נתקדם" אני אומר
ספוילר
"holy mother of god" אומר להאונדור "טוב האונדור אני חושב שהגיע הזמן לברוח" אומר ואתחיל לרוץ חזרה לעיר~לוקאס~
הונדור ממשיך לנשוך ולנשוך את קראבי, בלי לתת לו הזדמנות להגיב-עד שלבסוף הוא מתעלף. אתה מופתע שהוא הובס בכזו מהירות. לפתע אתה מועף קדימה עקב מתקפה-אתה מביט אחורנית ורואה![]()
חחח האמת שממליצה לך כן לנסות להשיג שותפים כי הקרבות רק יעשו לך קשים יותר ויותר. but it's up to u
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
אתה שם לב לפוקימונים-בעיקר מתעניין בצ'יקריטות אך מרסן את עצמך וחושב שזה לא הזמן-אתה צריך לדאוג לאל, אלקטרו וטרפינץ'. אתה תשיג שותף מאוחר יותר-ככה אתה מחליט. אתם ממשיכים ללכת שלפתע אתה שומע צעקת הפתעה מעורבת בכאב-אתה מסתובב לאחור ורואה את אלקטרו. הוא נאבק ברשת מתכתית מוזרה שנורתה עליו-אתה שם לב שבכל נקודת חיבור של חוטי ברזל ברשת יש נקודה כחולה זוהרת. אלקטרו מנסה להאבק, אתה רואה ניצוצות חשמליים ניתצים ממנו אך כל אחד מהניצוצות האלה נשאב לתוך אחת הנקודות הכחולות. טראפינץ מנסה לקרוע את הרשת בעזרת שיניו, אך חוטף מכה חשמלית מהרשת-החשמל של אלקטרו. נראה כי הרשת שואבת את החשמל מאלקטרו ומשתמשת בו כדי לתקוף אנשים מבחוץ.
"הארי יהיה מרוצה" אתה שומע קול מבין השיחים ושתי דמויות צועדות קדימה-יש להם חליפות שחורות עם האות H עליה.
![]()
~מוריס~
אתה מבקש מאמראה להשתמש במסך אור-אתה ישר שם לב למסך זוהר שמופיע מולכם. ליף מנסה לשלח את העלים הזוהרים שלו על המסך הוא חוסם אותם. ליפיאון שולח גם את העלים שלו-מסך האור חוסם את כולם אך מנופץ על ידי העלה האחרון. למזלכם העלה הזה נעלם עם המסך השבור. אתה שר, מקווה שהמתקפה תעבוד כפי שהיא עבדה עד כה. אך במקום ששיר הערס היפה יצא מפיך-אתה שומע את עצמך אומר מילים אקראיות בתדר מאוד גבוהה! גם ליף וגם ליפיאון נראים פגועים מההתקפה. מזל טוב, למדת Chatter!. ליף מתאושש די במהירות, אך ליפיאון עומד מעט מסוחרר-נראה כי המתקפה בלבלה אותו. ליף עומד במקום עם עיניים עצומות-אתה לא מבין מה הוא עושה שלפתע הוא מתחיל לזהור-לא רגע, גם אתה זוהר-שניכם זוהרים! אתה קולט כדורים צהבהבים יוצאים ממך ועפים אל עבר ליף, נספגים בגופו. אתה מיידית מרגיש חלש יותר! (gig drain). ליף אומר לליפיאון להשתמש בעלי תער, אך ליפיאון תוקף את עצמו!
~לוקאס~
"holy mother of god" אתה אומר להאונדור. "טוב האונדור אני חושב שהגיע הזמן לברוח" אתה מוסיף ומתחיל לרוץ חזרה אל עבר העיר-אתה מסתובב ורואה שהפוקימון, קינגלר עוקב אחרייך במשך זמן מה אך לבסוף נכנע וחוזר חזרה לאגם.
יש עוד דברים לעשות בעיר. מה תעשה?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"טוב האונדור מה אתה רוצה לעשות?" אשאל את האונדור "אתה חושב שאנחנו מוכנים למכון?"~לוקאס~
"holy mother of god" אתה אומר להאונדור. "טוב האונדור אני חושב שהגיע הזמן לברוח" אתה מוסיף ומתחיל לרוץ חזרה אל עבר העיר-אתה מסתובב ורואה שהפוקימון, קינגלר עוקב אחרייך במשך זמן מה אך לבסוף נכנע וחוזר חזרה לאגם.
יש עוד דברים לעשות בעיר. מה תעשה?
soon.
~~~~~~~
קופא במקום
"מ-מה קורא כאן?" לוחש לעצמי בהלם
"אלקטרו.. אלקטרו!!" אני צועק
רואה שהרשת חשמלית
מ-מה אני עושה?? מה ל-לעשות??
רק רגע אחד.. אני חשמלי!
אולי אם נחשמל את הרשת היא תהרס מעומס יתר..
אבל אולי היא תתפוצץ?
אין מה לעשות זה סיכון שחייבים לקחת.
כל המחשבות האלה עוברות בראשי במספר שניות
"טרפינץ! התרחק! אלברט! כדור חשמל! יחד איתי! עכשיו!"
אני משתמש בהלם חשמלי על הרשת, בתקווה שאלקטרו יהיה בסדר
~~~~
אין לי מתקפות בדף רשומים אז שיערתי שאני יודע, מקווה שכן
ודא, מתקפות חשמל לא עובדות על טרפינץ', כי הוא פוקימון אדמה
ספוילר
ספוילר
~לוקאס~
הונדור מהנהן-מוכן לקרב המכון הראשון שלכם!
אתה הולך דרך העיר-מביט סביבך ונושם את ריח האגם. לבסוף, אתה מגיע לבניין גבוהה עם סמל של פוקדור שהחצי התחתון שלו נמרח לסוג של משולש-אתה מיד מזהה את סמל המכונים המוכר!.
אתה עובר דרך הדלת המסתובבת וישר נכנס לאולם גדול ורחב. אדם מבוגר בחליפה ניגש אלייך "שלום, האם באת לאתגר את מנהיג המכון?" הוא שואל ואתה מהנהן במרץ "בוא אחריי". אתה עוקב יחד עם השותפים שלך אחרי האיש הזקן-הוא מוביל אתכם דרך כמה מסדרונות וחדרים עד שלבסוף הוא נעצר מול דלת ברזל כבדה. "מוכן?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן. הוא פותח את הדלת ואתה מגלה שכל החדר הוא זירה מלאת דשא ועצים!.
"ברוכה הבאה למכון העשב!" אתה שומע צעקה-אתה מסתובב ורואה אדם כבן עשרים עומד בצד השני של הזירה. יש לו שיער ירוק בהיר ועיניים ירוקות כמו דשא. מהשיער שלו צצות שתי אוזניים גדולות שהקצה שלהן דמוי עלים ובנוסף הוא בעל זנב עם מראה דומה. "אני מנהיג המכון-ליף (leaf). בגלל שאני רואה שאתה גם מעורב הקרב יתנהל בצורה הבאה: אני ואחד הפוקימונים שלי מולך ומול אחד הפוקימונים שלך". אתה שם לב שליד המנהיג עומדים כמה פוקימונים-אחד מהם בעל אותם אוזניים וזנב כמו לליף. מה תעשה? ועם מי תבחר ללחום?
![]()
~ג'ימי~
אממ זה זרם חשמלי מתפרץ כזה אז זה לא קשור אם חשמל משפיע עלייך או לא-אתה פשוט עף אחורה מזה *saved*
עדכנתי לך התקפות. קיבלת +1 אצלי על היצירתיות שבהוספת התמונה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משתמש בכדור אלקטרו בו זמנית עם אל (אתה לא יודע הלם רעם סורי)-הכדורים הכחולים שואבים מיד את האנרגיה החשמלית. כלום לא קורה. לרגע אתה חושב שנכשלת, שהרשת הצליחה להכיל את כמות החשמל אך לפתע העיגולים הכחולים הופכים לאדומים. "שיט! עומס יתר" מסננת האישה במדים השחורים. היא והאיש שאיתה צועדים כמה צעדים לאחור. העיגולים מתחילים להבהב-אתה לוקח כמה צעדים אחורה שלפתע הרשת מתפוצצת!. הכל מלא בעשן, אתה לא מצליח לראות. אתה מאמץ את הראייה שלך ואיכשהו מצליח לראות דמות יחידה עומדת באמצע העשן. שהעשן מתפזר לאט לאט אתה מגלה שזה אלקטרו-גלים חשמליים נידפים ממנו ללא הפסק, הם נוגעים בך ואתה חש את העוצמה שלהם (הם לא פוגעים בך, אתה פשוט יכול לחוש אותו). אתה מסתכל על העיניים של אלקטרו-יש בהן משהו לא טבעי. זעם. נקמנות. שנאה. רגשות שליליים ללא סוף. הוא מביט אל עבר זוג האנשים, חשמל מפצפץ סביבו וגורם לשערו לסמור. הוא צורח, משחרר מכת ברק ענקית לשמים-שחלקה סוטה מהמסלול ופוגע באנשים. הם פצועים קשות, וגוררים את עצמם מהמקום-לא מסוגלים אפילו לקום.
~מוריס~
" אמראה תתשמש בקרן קרח אל עבר מאמן המכון " אתה אומר. אמראה משתמש בקרן קרח על מנהיג המכון-ליף לא מספיק להתחמק ומועף אחורנית על אחד העצים הקרובים. אתה מנקר את ליפיאון, הוא בהתחלה מצליח להתחמק ממך אך אתה מצליח לנקר אותו כשלוש פעמים.
ליף קם, אתה רואה שהוא מתחיל להיות פצוע ועייף. "ליפיאון. אתה יודע מה לעשות" הוא אומר לליפיאון. מיידית, שניהם פוערים את הפה שלהם. אתה רואה אור ירקרק מתאסף בכדור לפני הפה של כל אחד מהם-אתה לרגע מהופנט מהמראה שלפתע כל אחד מהם משגר קרן עוצמתית לעברך ולעבר אמראה (solar beam)!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
איזה עוד פוקימונים יש לו?~לוקאס~
הונדור מהנהן-מוכן לקרב המכון הראשון שלכם!
אתה הולך דרך העיר-מביט סביבך ונושם את ריח האגם. לבסוף, אתה מגיע לבניין גבוהה עם סמל של פוקדור שהחצי התחתון שלו נמרח לסוג של משולש-אתה מיד מזהה את סמל המכונים המוכר!.
אתה עובר דרך הדלת המסתובבת וישר נכנס לאולם גדול ורחב. אדם מבוגר בחליפה ניגש אלייך "שלום, האם באת לאתגר את מנהיג המכון?" הוא שואל ואתה מהנהן במרץ "בוא אחריי". אתה עוקב יחד עם השותפים שלך אחרי האיש הזקן-הוא מוביל אתכם דרך כמה מסדרונות וחדרים עד שלבסוף הוא נעצר מול דלת ברזל כבדה. "מוכן?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן. הוא פותח את הדלת ואתה מגלה שכל החדר הוא זירה מלאת דשא ועצים!.
"ברוכה הבאה למכון העשב!" אתה שומע צעקה-אתה מסתובב ורואה אדם כבן עשרים עומד בצד השני של הזירה. יש לו שיער ירוק בהיר ועיניים ירוקות כמו דשא. מהשיער שלו צצות שתי אוזניים גדולות שהקצה שלהן דמוי עלים ובנוסף הוא בעל זנב עם מראה דומה. "אני מנהיג המכון-ליף (leaf). בגלל שאני רואה שאתה גם מעורב הקרב יתנהל בצורה הבאה: אני ואחד הפוקימונים שלי מולך ומול אחד הפוקימונים שלך". אתה שם לב שליד המנהיג עומדים כמה פוקימונים-אחד מהם בעל אותם אוזניים וזנב כמו לליף. מה תעשה? ועם מי תבחר ללחום?![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה יכול לבחור באיזה פוקימון אתה רוצה להשתמש, אני מסכים לקרב זוגות הזה" אומר לו "אני אשתמש בהאונדור כמובן" אומר ואכנס לזירה עם האונדור
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)