~לוקאס~
הונדור מהנהן-מוכן לקרב המכון הראשון שלכם!
אתה הולך דרך העיר-מביט סביבך ונושם את ריח האגם. לבסוף, אתה מגיע לבניין גבוהה עם סמל של פוקדור שהחצי התחתון שלו נמרח לסוג של משולש-אתה מיד מזהה את סמל המכונים המוכר!.
אתה עובר דרך הדלת המסתובבת וישר נכנס לאולם גדול ורחב. אדם מבוגר בחליפה ניגש אלייך "שלום, האם באת לאתגר את מנהיג המכון?" הוא שואל ואתה מהנהן במרץ "בוא אחריי". אתה עוקב יחד עם השותפים שלך אחרי האיש הזקן-הוא מוביל אתכם דרך כמה מסדרונות וחדרים עד שלבסוף הוא נעצר מול דלת ברזל כבדה. "מוכן?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן. הוא פותח את הדלת ואתה מגלה שכל החדר הוא זירה מלאת דשא ועצים!.
"ברוכה הבאה למכון העשב!" אתה שומע צעקה-אתה מסתובב ורואה אדם כבן עשרים עומד בצד השני של הזירה. יש לו שיער ירוק בהיר ועיניים ירוקות כמו דשא. מהשיער שלו צצות שתי אוזניים גדולות שהקצה שלהן דמוי עלים ובנוסף הוא בעל זנב עם מראה דומה. "אני מנהיג המכון-ליף (leaf). בגלל שאני רואה שאתה גם מעורב הקרב יתנהל בצורה הבאה: אני ואחד הפוקימונים שלי מולך ומול אחד הפוקימונים שלך". אתה שם לב שליד המנהיג עומדים כמה פוקימונים-אחד מהם בעל אותם אוזניים וזנב כמו לליף. מה תעשה? ועם מי תבחר ללחום?
~ג'ימי~
אממ זה זרם חשמלי מתפרץ כזה אז זה לא קשור אם חשמל משפיע עלייך או לא-אתה פשוט עף אחורה מזה *saved*
עדכנתי לך התקפות. קיבלת +1 אצלי על היצירתיות שבהוספת התמונה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משתמש בכדור אלקטרו בו זמנית עם אל (אתה לא יודע הלם רעם סורי)-הכדורים הכחולים שואבים מיד את האנרגיה החשמלית. כלום לא קורה. לרגע אתה חושב שנכשלת, שהרשת הצליחה להכיל את כמות החשמל אך לפתע העיגולים הכחולים הופכים לאדומים. "שיט! עומס יתר" מסננת האישה במדים השחורים. היא והאיש שאיתה צועדים כמה צעדים לאחור. העיגולים מתחילים להבהב-אתה לוקח כמה צעדים אחורה שלפתע הרשת מתפוצצת!. הכל מלא בעשן, אתה לא מצליח לראות. אתה מאמץ את הראייה שלך ואיכשהו מצליח לראות דמות יחידה עומדת באמצע העשן. שהעשן מתפזר לאט לאט אתה מגלה שזה אלקטרו-גלים חשמליים נידפים ממנו ללא הפסק, הם נוגעים בך ואתה חש את העוצמה שלהם (הם לא פוגעים בך, אתה פשוט יכול לחוש אותו). אתה מסתכל על העיניים של אלקטרו-יש בהן משהו לא טבעי. זעם. נקמנות. שנאה. רגשות שליליים ללא סוף. הוא מביט אל עבר זוג האנשים, חשמל מפצפץ סביבו וגורם לשערו לסמור. הוא צורח, משחרר מכת ברק ענקית לשמים-שחלקה סוטה מהמסלול ופוגע באנשים. הם פצועים קשות, וגוררים את עצמם מהמקום-לא מסוגלים אפילו לקום.
~מוריס~
" אמראה תתשמש בקרן קרח אל עבר מאמן המכון " אתה אומר. אמראה משתמש בקרן קרח על מנהיג המכון-ליף לא מספיק להתחמק ומועף אחורנית על אחד העצים הקרובים. אתה מנקר את ליפיאון, הוא בהתחלה מצליח להתחמק ממך אך אתה מצליח לנקר אותו כשלוש פעמים.
ליף קם, אתה רואה שהוא מתחיל להיות פצוע ועייף. "ליפיאון. אתה יודע מה לעשות" הוא אומר לליפיאון. מיידית, שניהם פוערים את הפה שלהם. אתה רואה אור ירקרק מתאסף בכדור לפני הפה של כל אחד מהם-אתה לרגע מהופנט מהמראה שלפתע כל אחד מהם משגר קרן עוצמתית לעברך ולעבר אמראה (solar beam)!