~מייק~
אני פותח את הפאנלים, סופג עוד קצת אנרגיה. לאחר מכן אורה להוטהוט לשלוח כמה שיותר חיתוך אווירי לכיוון ליף וליפיון (הא עכשיו עליתי על הקטע עם השמות שלהם) במטרה להסיח את דעתם. באותו זמן אנסה, בעזרת האקסטרא-אנרגיה מהפאנלים, להשתמש במתקפה ששמעתי שהליופטיילים אמורים לדעת ללמוד, ואם הם, אז למה לא אני? אנסה בעזרת מכה חשמלית, לפגוע בליף ובליפיון, ולטעון את עצמי באנרגיה שאקח מהם (Parabolic Charge)
אממממ בדרך כלל אני לא נותנת אבל חד פעמי סבבה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה פותח את הפאנלים שלך וסופג עוד אנרגיה. אתה מוכן ומבקש מהוטהוט לשלוח חיתוכי אוויר ברצף אל עבר ליף וליפיאון (דילאי הבנתי מטורף. כתבתי בהתחלה שליף זה leaf וליפיאון ידוע שזה leafeon)-אתה שומע את ליף וליפיאון מנסים להתחמק מכמות החתוכי אוויר שבאים לכיוונם. אתה מתרכז, מנסה להשתמש במתקפה ששמעת עליה פעם-אתה פולט את כל האנרגיה החשמלית שלה וחלקה פוגע בליף וליפיאון (שנפגעו קצת מהחיתוכי אוויר אבל חמקו מהרוב). אתה מיידית חש טוב יותר-ספגת אנרגיה מליף וליפיאון!. מזלט למדת Parabolic Charge.
נראה שהמכה הזו הייתה חזקה מידי-ליפיאון מתעלף וליף בקושי עומד!
~מוריס~
הבטחתי רומאנס D=
~~~~~~~~~~~~~~
אתה לובש את הסוודר החדש שלך ולילית לובשת את השמלה שלה. שניכם מלבישים את הפוקימונים שלכם בבגדים החדשים. "כל כך חמוד!" לילית מתלהבת וכרגיל מופיעים סביבה פרחים סגלגלים.
סוואבק נראה מתלהב מהחליפה החדשה שלו ולא מפסיק לקפץ במקום בשמחה (מה שאתה לא מצליח להתאפק וצוחק ממנו. תדמיין אייל קופץ-מדלג ממקום למקום). דרטיני לא מראה יותר מידי רגש אבל אתה מצליח לראות ניצוץ קטן של שמחה ממנו.
אתה מסתובב ללכת שלפתע אתה נתקל במשהו-"אח..." אתה שומע צעקה קטנה ורואה נערה בת גילך על הריצפה ולידה פוקימון שאף פעם לא ראית. נראה שנתקלת בה בטעות
~ג'ימי~
*פחד*
~~~~
אתה מחבק את אלקטרו במטרה לתת לו תחושת ביטחון.
"אלברט!" אתה צועק לפתע "השתמש במסך אור! אל תאפשר לחיילים לברוח!". אלברט פועל מיד, הוא מקים ארבעה מסכי אור סביב החיילים במטרה ליצור סוג של כלוב. "שיט!" הבן צועק. אתה זוכר שהמספר של המשטרה המקומית הוא 100 (ניתן להתקשר למשטרה דרך הפוקדע).