Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 89 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מוריס~
    אתה מציע שתלכו לחנות בגדים-וכולם מסכימים בהתלהבות. (צ'אטוט במיוחד-האם יש לשותף שלך אהבה נסתרת לאופנה? 0: ).
    אתם מגיעים לחנות וברגע שאתה נכנס אתה רואה שהחנות מחולקת לשניים-בגדי פוקימונים ובגדי מעורבים. אתה רואה שיש פוקימונים שמסתובבים בצד הפוקימונים לבושים בבגדים במטרה לדגמן אותם. אתם עוברים בחנות בשני חלקיה ורואים:
    צד פוקימונים: אתה רואה שלוש פוקימונים הולכים עם בגדים דמויי חליפות, ועוד הרבה הולכים עם חליפות בצורת פוקימונים!
    Spoiler ספוילר
    צד מעורבים:
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~
    אתה מציע שתלכו לחנות בגדים-וכולם מסכימים בהתלהבות. (צ'אטוט במיוחד-האם יש לשותף שלך אהבה נסתרת לאופנה? 0: ).
    אתם מגיעים לחנות וברגע שאתה נכנס אתה רואה שהחנות מחולקת לשניים-בגדי פוקימונים ובגדי מעורבים. אתה רואה שיש פוקימונים שמסתובבים בצד הפוקימונים לבושים בבגדים במטרה לדגמן אותם. אתם עוברים בחנות בשני חלקיה ורואים:
    צד פוקימונים: אתה רואה שלוש פוקימונים הולכים עם בגדים דמויי חליפות, ועוד הרבה הולכים עם חליפות בצורת פוקימונים!
    Spoiler ספוילר
    צד מעורבים:
    " אני לא ממש בטוח מה כדאי וחוץ מזה אני לא רוצה לבסס את כל הכסף . " אני אומר ומנסה לחפש את האנשים שעובדים בחנות כדאי להתיעץ איתם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~

אתה מחפש עובדים בחנות שלפתע אתה רואה פוקימון כלב עם תספורת אופנתית. שאתה מסתכל קרוב יותר אתה רואה על הקולר שלו תגית "עובד". הפוקימון רואה שאתה מסתכל עליו וניגש אלייך. "שלום, ברוך הבא לחנות הבגדים שלנו, צריך עזרה?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן. הוא מעיף מבט קצר אלייך ואל הפוקימונים שלך ומיד מתחיל לנבור בין הבגדים שבחנות.
    לך הסווצ'רט הזה יכול להתאים-הוא גם חסין לקור מה שיעזור לך בחורף.
    לנערה הצעירה אני ממליץ את השמלה
    לפוקימונים שלך-"האמת, מה שאתה חושב. הם מתאימים כמעט כולם. כל לבוש עם מקום לארבעה רגליים יתאים לכל פוקימון עם ארבעה רגליים. שים לב שיש לנו תלבושת מיוחדת לדרטיני" הוא אומר ובוחן את דרטיני. "כל הבגדים שלנו עשויים מחומר עמיד ביותר שגם מגן ממזגי אוויר קיצוניים"
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

אתה מחפש עובדים בחנות שלפתע אתה רואה פוקימון כלב עם תספורת אופנתית. שאתה מסתכל קרוב יותר אתה רואה על הקולר שלו תגית "עובד". הפוקימון רואה שאתה מסתכל עליו וניגש אלייך. "שלום, ברוך הבא לחנות הבגדים שלנו, צריך עזרה?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן. הוא מעיף מבט קצר אלייך ואל הפוקימונים שלך ומיד מתחיל לנבור בין הבגדים שבחנות.
    לך הסווצ'רט הזה יכול להתאים-הוא גם חסין לקור מה שיעזור לך בחורף.
    לנערה הצעירה אני ממליץ את השמלה
    לפוקימונים שלך-"האמת, מה שאתה חושב. הם מתאימים כמעט כולם. כל לבוש עם מקום לארבעה רגליים יתאים לכל פוקימון עם ארבעה רגליים. שים לב שיש לנו תלבושת מיוחדת לדרטיני" הוא אומר ובוחן את דרטיני. "כל הבגדים שלנו עשויים מחומר עמיד ביותר שגם מגן ממזגי אוויר קיצוניים"
    " תודה על העזרה . אני צריך בבקשה: שני בגדים גדולים עם ארבע רגליים לאווסבק ואמראה , בגד לציפור קטנה בשביל צ'אטוט ובגד לפוקימון מאוד קטן עם זנב גדול ועגול בשביל אזוריל ובבקשה שיהיה בזול " אני מפרט לו את הבגדים שאני צריך. בתקווה שימצא ויביא לי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה
    ~מייק~
    אז?d=
    ~~~
    אתה מקלל בשקט. הוטהוט יוצא בחיתוך אווירי אל עבר ליפיאון שלא מספיק להתחמק ונפגע. אתה משתמש ברעל אל עבר ליףת הוא מצליח להתחמק ברובו על חלק מהרעל פוגע בו. לרגע לא נראה שקורה כלום-שלפתע הוא מתחיל לזהור באור סגלגל מה שמראה עם אפקט רעל!. ליפיאון מתנער, מנסה להתאושש מהמכה הישירה שחטף. אתה מביט למעלה, ורואה שורה של מנורות מוארכות בולטות מהתקרה.
    בינתיים ליפיאון משתמש בשריטה על הוטהוט שצווח בכאב. "מייק, תיזהר!" אתה שומע לפתע וקולט את הוטהוט מביט אלייך בפחד-אתה מסתכל ורואה שבזמן שהיית מועסק בהוטהוט ליף החל לטעון קרן ירוקה ענקית!. הקרן משוגרת לכיוונן!.
    במהירות אפתח את הפאנלים באוזניי, אשתמש באנרגיה המועטה שנספגה בעת הפתיחה מהמנורות למעלה ואנסה להתחמק מהמתקפה. אם אצליח, אסגור את הפאנלים ואתקוף את ליפיון ברעל, אומר להוטהוט גם הוא לתקוף את ליפיון ברעל. אם לא אצליח להתחמק, אתיישב ואנסה לספוג כמה שיותר אור אל הפאנלים, ולטעון את עצמי בנארגיה מחודשת. אגיד להוטהוט, בקול חלוש כדי לא להתאמ., לתקוף את ליפיון בחיתוך אוויר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איך הם טוענים קרניים סולריות כלכך מהר xp
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    " תודה על העזרה . אני צריך בבקשה: שני בגדים גדולים עם ארבע רגליים לאווסבק ואמראה , בגד לציפור קטנה בשביל צ'אטוט ובגד לפוקימון מאוד קטן עם זנב גדול ועגול בשביל אזוריל ובבקשה שיהיה בזול " אתה מפרט לו את הבגדים.
    הפוקימון נעלם לכמה דקות וחוזר עם שני בגדים על גבו. "מצטער, היו לי בגדים מתאימים רק לדרטיני ולסוואבק". אתה לוקח את הבגדים ורואה חליפת דרגונייט לדרטיני וגלסיאון לסוואבק.
    Spoiler ספוילר
    "זה יהיה 30 פוקדולר בבקשה!" הוא אומר ומרים את ראשו, חושף פאוץ שתלוי על צווארו

~מייק~
    מזכירה שזה מכון עשב. התאורה שם אקסטרה חזקה ומחכה את האור של השמש
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אתה פותח את הפאנלים באוזניים שלך ומנסה להתחמק מהמתקפה ומצליח. אתה סוגר את הפאנלים ותוקף את ליפיאון ברעל-הוא לא מוכן לזה, הוא חשב שתהיה פגוע מהקרן הסולארית וסופג את כל המכה-אתה רואה אור סגלגל מופיע סביבו מה שמראה על זה שהוא מורעל. (הוטהוט לא יודע רעל). הוטהוט יוצא בחיתוך אווירי אל עבר ליפיאוון אך ליף (שנראה שקצת שחכת ממנו) מבטל את המכה בעזרת עלי תער!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~

אתה פותח את הפאנלים באוזניים שלך ומנסה להתחמק מהמתקפה ומצליח. אתה סוגר את הפאנלים ותוקף את ליפיאון ברעל-הוא לא מוכן לזה, הוא חשב שתהיה פגוע מהקרן הסולארית וסופג את כל המכה-אתה רואה אור סגלגל מופיע סביבו מה שמראה על זה שהוא מורעל. (הוטהוט לא יודע רעל). הוטהוט יוצא בחיתוך אווירי אל עבר ליפיאוון אך ליף (שנראה שקצת שחכת ממנו) מבטל את המכה בעזרת עלי תער!
    בדיוק מה שקיוויתי... אני מנסה משהו פליייז שזה יעבוד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני פותח את הפאנלים, סופג עוד קצת אנרגיה. לאחר מכן אורה להוטהוט לשלוח כמה שיותר חיתוך אווירי לכיוון ליף וליפיון (הא עכשיו עליתי על הקטע עם השמות שלהם) במטרה להסיח את דעתם. באותו זמן אנסה, בעזרת האקסטרא-אנרגיה מהפאנלים, להשתמש במתקפה ששמעתי שהליופטיילים אמורים לדעת ללמוד, ואם הם, אז למה לא אני? אנסה בעזרת מכה חשמלית, לפגוע בליף ובליפיון, ולטעון את עצמי באנרגיה שאקח מהם (Parabolic Charge)
    Spoiler ספוילר

8. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    " תודה על העזרה . אני צריך בבקשה: שני בגדים גדולים עם ארבע רגליים לאווסבק ואמראה , בגד לציפור קטנה בשביל צ'אטוט ובגד לפוקימון מאוד קטן עם זנב גדול ועגול בשביל אזוריל ובבקשה שיהיה בזול " אתה מפרט לו את הבגדים.
    הפוקימון נעלם לכמה דקות וחוזר עם שני בגדים על גבו. "מצטער, היו לי בגדים מתאימים רק לדרטיני ולסוואבק". אתה לוקח את הבגדים ורואה חליפת דרגונייט לדרטיני וגלסיאון לסוואבק.
    Spoiler ספוילר
    "זה יהיה 30 פוקדולר בבקשה!" הוא אומר ומרים את ראשו, חושף פאוץ שתלוי על צווארו

~מייק~

" תודה רבה . " אני אומר ומשלם
    לאחר שקניתי אני לובש את הסודור ומלביש את סוואבק
    " לילית הנה השמלה שלך תמדדי." אני אומר ואחרי שהיא מתלבשת אני ממשיך : ": ועכשיו תלבשי את דרטיני שלך."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. אני שלד
    שם: עמית
    ~מייק~
    אז?d=
    ~~~
    אתה מקלל בשקט. הוטהוט יוצא בחיתוך אווירי אל עבר ליפיאון שלא מספיק להתחמק ונפגע. אתה משתמש ברעל אל עבר ליףת הוא מצליח להתחמק ברובו על חלק מהרעל פוגע בו. לרגע לא נראה שקורה כלום-שלפתע הוא מתחיל לזהור באור סגלגל מה שמראה עם אפקט רעל!. ליפיאון מתנער, מנסה להתאושש מהמכה הישירה שחטף. אתה מביט למעלה, ורואה שורה של מנורות מוארכות בולטות מהתקרה.
    בינתיים ליפיאון משתמש בשריטה על הוטהוט שצווח בכאב. "מייק, תיזהר!" אתה שומע לפתע וקולט את הוטהוט מביט אלייך בפחד-אתה מסתכל ורואה שבזמן שהיית מועסק בהוטהוט ליף החל לטעון קרן ירוקה ענקית!. הקרן משוגרת לכיוונן!.

~מוריס~

" אמראה תשמש בקרן אורורה " אתה אומר ומתחיל לשיר.
    אמראה טוען קרו אורורה-אתה רואה כדור אור צבעוני נוצר לפני הפה שלו ולאחר כמה שניות קרן ענקית, זוהרת בכל צבעי הקשת נורת אל עבר ליפיאון! ליפיאון מועף אחורנית-מעולף!. "לא!" צועק ליף ומנסה לפגוע בך בעלים קסומים, אך השירה שלך מתחילה להשפיע והוא נרדם קצת לפני שהוא מגיע אלייך!

~ג'ימי~

נופ לא התבלבלתי
    כן אתה יכול רק תזכיר לי חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "א-אלקטרו.. זה מספיק!" אתה צועק עם עיניים פעורות בפחד.
    "ד-די! אל תפגע בהם! אל ת-תרד לרמה שלהם! אתה יותר טוב מהם!" אתה צועק ומנסה להתקרב אליו עם יד מושטת לעברו תוך צעקת "חוץ מזה,הם יכולים להועיל לנו! אנחנו יכולים להוציא מהם מידע!". אתה רואה את העיניים של אלקטרו מתכווצות מעט, נראה שהוא מנסה להאבק בחוסר השליטה שלו. אתה מניח יד על הכתף שלו, מנסה להתאמץ ולא לזעוק מהגלים החשמליים החזקים שעוברים בך-למרות שאתה בחלקך מאריפ, הגלים חזקים מידי. אט אט אתה רואה שהשיער של אלקטר חוזר לנוח על כתפיו במקום לסמור עד שלבסוף גלי האנרגיה נפסקים. והוא נופל ארצה.

חיוך מרושע
    ~~~~
    מחבק אותו, במטרה לנחם ולהגן עליו, לתת לא תחושה של בטחון
    "אלברט!" אני צועק פתאום "השתמש במסך אור! אל תאפשר לחיילים לברוח!

Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    ~לוקאס~

אתה נאנק מכאב. אתה פונה להונדור ואומר לו לאגור גחלת בפה שלו ולשחרר את הכל על ליפיאון. אתה רואה את האונדור אוגר כמות גדולה של גחלת-הוא משחרר אותה על ליפיאון אך מה שיוצא מהפה שלו הוא לא כמה גושי גחלת, אלא זרם אש יציב וחזק. האונדור למד להביור! (Flamethrower). ליפיאון מועף אחורנית, המום מהמכה-עקב החולשה של סוג עשב לאש הוא מוחלש מאוד מהמכה. אתה אוגר אש בפה שלך בעזרת ניב האש. אתה מנסה לירוק את האש אך ללא הצלחה-האש נשארת בפה שלך. אתה רץ ללפיאון ונושך אותו בגב עם ניב האש-הוא זועק ומנסה לזוז לאחור. הוא רועד, מותש. אתה קופץ הכי גבוהה שאתה יכול-משחרר רעל. ליפיאון מספיק להתחמק אך ליף נפגע. אתה רואה שהוא לוחץ את השיניים שלו במטרה לספוג את הכאב. הוא זוהר באור סגלגל מה שמראה כי הוא מורעל. ליף רץ לעברך-אתה רואה עלים זוהרים מופיעים סביבו(magical leaf). הם אומנם עלים אך הם נראים חדים מאוד. ליפיאון נשאר מאחור, זוהר באור ירקרק. אתה מבחין לפתע שהפציעות שלו מתחילות לאט לאט להחלים!
    "האונדור הוא משתמש בסינטזה תסיים איתו בלהביור מהר!" אומר להאונדור וארץ לליף עם ניב אש

11. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אני פותח את הפאנלים, סופג עוד קצת אנרגיה. לאחר מכן אורה להוטהוט לשלוח כמה שיותר חיתוך אווירי לכיוון ליף וליפיון (הא עכשיו עליתי על הקטע עם השמות שלהם) במטרה להסיח את דעתם. באותו זמן אנסה, בעזרת האקסטרא-אנרגיה מהפאנלים, להשתמש במתקפה ששמעתי שהליופטיילים אמורים לדעת ללמוד, ואם הם, אז למה לא אני? אנסה בעזרת מכה חשמלית, לפגוע בליף ובליפיון, ולטעון את עצמי באנרגיה שאקח מהם (Parabolic Charge)

אממממ בדרך כלל אני לא נותנת אבל חד פעמי סבבה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פותח את הפאנלים שלך וסופג עוד אנרגיה. אתה מוכן ומבקש מהוטהוט לשלוח חיתוכי אוויר ברצף אל עבר ליף וליפיאון (דילאי הבנתי מטורף. כתבתי בהתחלה שליף זה leaf וליפיאון ידוע שזה leafeon)-אתה שומע את ליף וליפיאון מנסים להתחמק מכמות החתוכי אוויר שבאים לכיוונם. אתה מתרכז, מנסה להשתמש במתקפה ששמעת עליה פעם-אתה פולט את כל האנרגיה החשמלית שלה וחלקה פוגע בליף וליפיאון (שנפגעו קצת מהחיתוכי אוויר אבל חמקו מהרוב). אתה מיידית חש טוב יותר-ספגת אנרגיה מליף וליפיאון!. מזלט למדת Parabolic Charge.
    נראה שהמכה הזו הייתה חזקה מידי-ליפיאון מתעלף וליף בקושי עומד!

~מוריס~
    הבטחתי רומאנס D=
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לובש את הסוודר החדש שלך ולילית לובשת את השמלה שלה. שניכם מלבישים את הפוקימונים שלכם בבגדים החדשים. "כל כך חמוד!" לילית מתלהבת וכרגיל מופיעים סביבה פרחים סגלגלים.
    סוואבק נראה מתלהב מהחליפה החדשה שלו ולא מפסיק לקפץ במקום בשמחה (מה שאתה לא מצליח להתאפק וצוחק ממנו. תדמיין אייל קופץ-מדלג ממקום למקום). דרטיני לא מראה יותר מידי רגש אבל אתה מצליח לראות ניצוץ קטן של שמחה ממנו.
    אתה מסתובב ללכת שלפתע אתה נתקל במשהו-"אח..." אתה שומע צעקה קטנה ורואה נערה בת גילך על הריצפה ולידה פוקימון שאף פעם לא ראית. נראה שנתקלת בה בטעות

Spoiler ספוילר

~ג'ימי~
    *פחד*
    ~~~~
    אתה מחבק את אלקטרו במטרה לתת לו תחושת ביטחון.
    "אלברט!" אתה צועק לפתע "השתמש במסך אור! אל תאפשר לחיילים לברוח!". אלברט פועל מיד, הוא מקים ארבעה מסכי אור סביב החיילים במטרה ליצור סוג של כלוב. "שיט!" הבן צועק. אתה זוכר שהמספר של המשטרה המקומית הוא 100 (ניתן להתקשר למשטרה דרך הפוקדע).

~לוקאס~
    הואנדור משתמש מהר בלהביור על ליפיאון, הוא הספיק להתאושש מספיק כדי לשרוד את המכה, אך נפצע קשות!. אתה רץ אל ליף בניב אש. הוא מנסה להתחמק אבל אפקט הרעל מאט אותו. אתה נושך אותו בכתף והוא זועק מכאב. הוא קופץ אחורנית ומשתמש עלייך בעלי תער, אתה מופתע ממהירות המכה ונפגע!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש על פעיל
    ~מייק~

אתה פותח את הפאנלים שלך וסופג עוד אנרגיה. אתה מוכן ומבקש מהוטהוט לשלוח חיתוכי אוויר ברצף אל עבר ליף וליפיאון (דילאי הבנתי מטורף. כתבתי בהתחלה שליף זה leaf וליפיאון ידוע שזה leafeon)-אתה שומע את ליף וליפיאון מנסים להתחמק מכמות החתוכי אוויר שבאים לכיוונם. אתה מתרכז, מנסה להשתמש במתקפה ששמעת עליה פעם-אתה פולט את כל האנרגיה החשמלית שלה וחלקה פוגע בליף וליפיאון (שנפגעו קצת מהחיתוכי אוויר אבל חמקו מהרוב). אתה מיידית חש טוב יותר-ספגת אנרגיה מליף וליפיאון!. מזלט למדת Parabolic Charge.

~מוריס~
    הבטחתי רומאנס D=
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לובש את הסוודר החדש שלך ולילית לובשת את השמלה שלה. שניכם מלבישים את הפוקימונים שלכם בבגדים החדשים. "כל כך חמוד!" לילית מתלהבת וכרגיל מופיעים סביבה פרחים סגלגלים.
    סוואבק נראה מתלהב מהחליפה החדשה שלו ולא מפסיק לקפץ במקום בשמחה (מה שאתה לא מצליח להתאפק וצוחק ממנו. תדמיין אייל קופץ-מדלג ממקום למקום). דרטיני לא מראה יותר מידי רגש אבל אתה מצליח לראות ניצוץ קטן של שמחה ממנו.
    אתה מסתובב ללכת שלפתע אתה נתקל במשהו-"אח..." אתה שומע צעקה קטנה ורואה נערה בת גילך על הריצפה ולידה פוקימון שאף פעם לא ראית. נראה שנתקלת בה בטעות

Spoiler ספוילר

~ג'ימי~
    *פחד*
    ~~~~
    אתה מחבק את אלקטרו במטרה לתת לו תחושת ביטחון.
    "אלברט!" אתה צועק לפתע "השתמש במסך אור! אל תאפשר לחיילים לברוח!". אלברט פועל מיד, הוא מקים ארבעה מסכי אור סביב החיילים במטרה ליצור סוג של כלוב. "שיט!" הבן צועק. אתה זוכר שהמספר של המשטרה המקומית הוא 100 (ניתן להתקשר למשטרה דרך הפוקדע).
    " יואו אני מה זה מצטער שהפלתי אותך . זה לא היה בכוונה " אני אומר לה בעדינות.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~

ווהווו (ותודי שזה יצא אפי)
    ~~~~~~~~~~~~~
    אני אומר :"יש! הוטוהוט סיים את ליף! חיתוכי אוויר!" בעוד אני פותח את הפאנלים הסולריים כדי לטעון עוד קצת אנרגיה ולהתחמק במידה ולליף יש עוד איזה טריק בשרוול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    כזה אני, דילייר הבנתי
    Spoiler ספוילר

14. מורחקים
    ~לוקאס~

הואנדור משתמש מהר בלהביור על ליפיאון, הוא הספיק להתאושש מספיק כדי לשרוד את המכה, אך נפצע קשות!. אתה רץ אל ליף בניב אש. הוא מנסה להתחמק אבל אפקט הרעל מאט אותו. אתה נושך אותו בכתף והוא זועק מכאב. הוא קופץ אחורנית ומשתמש עלייך בעלי תער, אתה מופתע ממהירות המכה ונפגע!
    "האונדור להביור על ליף!" אומר לו וארוץ אל ליפיאון בניב אש ואנשך אותו כדי לסיים את זה

15. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    "זה בסדר. הייתי צריכה לשים לב יותר!" היא אומר באופטימיות וקמה. "אני מיסטי-נעים להכיר" היא אומרת בחיוך ומושיטה לך יד ללחיצה. אתה מושיט יד במטרה ללחוץ לה את היד שלפתע היא שמה לב ללילית. היא מיידית מחזירה את היד שלה למקום ורצה אל עבר לילית "איזה חמודה! זאת אחותך? בת כמה היא?" היא שואלת. לילית מסמיקה ופרחים וורודים מופיעים סביבה "וואוו!" מיסטי אומרת בשוק שלפתע היא מבינה כמה לא מנומסת היא. "סליחה! אני מוסחת ממש בקלות" היא אומרת בחיוך ומושיטה שוב את ידה. "בוא נתחיל מחדש. אני מיסטי"

~מייק~
    חח סורי רק עכשיו ראיתי שפירסמתי גם את התגובה שלך. אני תמיד עושה את זה ומוחקת שאני לא אצטרך לרדת כל שנייה לראות מה כתבת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הוטהוט משתמש בחיתוכי אוויר, לליף אין סיכוי להתחמק במצבו הנוכחי והוא מתעלף!
    "אני חושב שזה מספיק. מזל טוב מוריס, על הניצחון בקרב המכון הראשון שלך!" אומר האיש הזקן וצועד קדימה. הוא ניגש אלייך עם קופסא קטנה ביד. "זו קופסאת התגים שלך. בתוכה אתה תמצא את התג הראשון שלך-תג העשב". אתה לוקח את הקופסא ופותח אותה. בפנים אתה רואה תג

~לוקאס~
    "האונדור להביור על ליף!" אתה אומר. הונדור משתמש בלהביור על ליף שמתעלף באופן מיידי. אתה רץ אל ליפיאון עם ניב אש, הוא מנסה להתחמק אך לא מספיק. אתה לא נותן ללפיאון הזדמנות לברוח, אתה מחזיק אותו כשתי דקות במקום כשאתה נושך אותו עם ניב האש-אתה חש שגופו מתרפה ומגלה שהוא התעלף! "אני חושב שזה מספיק. מזל טוב מוריס, על הניצחון בקרב המכון הראשון שלך!" אומר האיש הזקן וצועד קדימה. הוא ניגש אלייך עם קופסא קטנה ביד. "זו קופסאת התגים שלך. בתוכה אתה תמצא את התג הראשון שלך-תג העשב". אתה לוקח את הקופסא ופותח אותה. בפנים אתה רואה תג

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 89 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •