"אה" אומר לה "טוב האונדור הגיע הזמן להמשיך הלאה" אומר ונצא מהמרכז ביחד, אלך לכיוון האגם, כשאגיע לאגם אומר להאונדור "אני רוצה שתלמד אותי איך להשתמש בלהביור שלמדת עכשיו, ואני אלמד אותך איך להשתמש בניב אש, רוצה?"~לוקאס~
"משהו נראלך קצת מוזר פה?" אתה שואל את הונדור "למה יש פה כל כך הרבה אחיות?". אחת מהן שומעת את שאלתך "כולנו קרובות משפחה. אנחנו לא זהות אבל מאוד דומות אחת לשנייה" היא מסבירה לך ומראה לך תמונה משפחתית שלה עם קרובות המשפחה שלה. אתה מביט בתמונה ורואה המון אחיות ג'וי יושבות יחד.
אני יודעת שחלקכם קיבלו שותפים חדשים היום-אני מעדכנת לכם אותם מחר כי כרגע אני פשוט לא הכי בפוקוס ואני לא רוצה לעשות לכם טעויות
~ג'ימי~
אתה עוצר אישה צעירה כבת 20 ושואל "אממ.. סליחה גברתי? את יכולה בבקשה לתת לי הוראות איך אנחנו מגיעים למרכז הפוקימונים?". האישה מחייכת ועונה "כן בטח. רק תמשיך ישר בכיוון הזה (מצביע לך) ותוך כמה דקות כבר תוכל לראות אותו-הוא גדול יחסית". היא ממשיכה ללכת.
האישה צדקה-תוך זמן קצר אתה מאתר את המרכז.
אתה נכנס פנימה ורואה מולך דלפק עם אישה במדי אחות בעלת שיער ורוד שלידה פוקימון ורדרד גדול שלא מפסיק לומר "צ'נסי!".
אתה מתקדם לדפק והאחות מברכת אותך "שלום! אני האחות ג'וי. ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים שלך!. בבקשה תאמר לפוקימון שלך להיכנס לחדר שמאחוריי-שם הוא יקבל טיפול מיטבי. בנוסף, אני רואה שאתה והנער מאחורייך מעורבים-יש לנו אופצייה גם לריפוי מעורבים. היכנסו לחדר שמשמאלי בבקשה.".
טראפינץ ומאריפ נכנסים לדלת שמימין לאחות ג'וי ואתה ואלקטרו נכנסים לדלת שמשאלה. אתם ישר מגיעים לאולם רחב ובו הרבה חדרים סגורים. אחות במדים ניגשת אליך-זו האחות ג'וי שוב מה שנראה לך מוזר כי ראית אותה רק לפני רגע בדלפק. היא מלווה אותך לחדר סגור, בדרך אליו אתה רואה שאלקטרו מלווה על ידי אחות נוספת לחדר אחר. בחדר, האחות ג'וי מצמידה אלקטרודות לאנטנות שלך-אתה רואה מספרים זזים על אחד המכשירים. "היציבות החשמלית שלך קצת לא מאוזנת. אני הולכת להזרים לך חשמל כדי שהמספרים יתאזנו-זה אולי ידגדג טיפה". היא לוחצת על כפתור ואתה מרגיש זמזום מוזר אבל בו זמנית אתה גם מרגיש שהאנרגיה שלך מתחדשת. לאחר עוד כמה בדיקות שתוצאות שלהן תקינות האחות ג'וי משחררת אותך. אתה פוגש את טראפינץת מאריפ ואלקטרו באולם הגדול שוב-כולכם מלאי אנרגיה כמו שלא הייתם במשך ימים. הדבר היחיד שעדיין טיפה מדאיג אותך זה שאתה רואה משהו כמו לפחות 3 אחיות ג'וי מזווית העין שלך..
ספוילר
~לוקאס~
"אה" אומר לה "טוב האונדור הגיע הזמן להמשיך הלאה" אומר ונצא מהמרכז ביחד, אלך לכיוון האגם, כשאגיע לאגם אומר להאונדור "אני רוצה שתלמד אותי איך להשתמש בלהביור שלמדת עכשיו, ואני אלמד אותך איך להשתמש בניב אש, רוצה?"
אתה והונדור יוצאים מהאגם והולכים אל האגם. שאתם מגיעים אתם מתמקמים על החוף והונדור מביט בך במבט שואל. "אני רוצה שתלמד אותי איך להשתמש בלהביור שלמדת עכשיו, ואני אלמד אותך איך להשתמש בניב אש, רוצה?" אתה מציע לו. הונדור מיד עונה לך "ברור. זה רעיון ממש טוב!". הונדור אומר שהוא יתחיל. הוא מביט בך כמה דקות וממשיך "אתה לא יכול ללמוד להביור בלי הבסיס. קודם כל אתה צריך ללמוד גחלת. תנסה לרכז אש בפה שלך, כמו שאתה עושה בניב אש אבל תדמיין את האש לובשת צורה-תדמיין אותה מתקשה והופכת לסוג של אבנים לוהטות" הוא מסביר
~מוריס~
" אני עוד לא ביקרתי בחנות וברכז פוקימונים . כדאי שאלך לך לבדוק את החנות ." אתה אומר. לוקח לך בקושי שתי צעדים כדי להגיע לחנות מפני שהיא צמודה לחנות הבגדים. כולכם נכנסים פנימה ואתה מסתכל במדפים-אתה רואה פוקדורים, מרפאי סטוסים, אוכל, ערכות עזרה ראשונה (פירוט בדף הראשי של המ"ת). מה תעשה?
~מייק~
לא, זה לא רק אתה D=
~~~~~~~~~~~~
" אממ ביאנקה? דיברתי עם הפרופסור והוא אמר שיש קצת בעיות למעורבים אגדיים. תרצי שאצטרך אליכם ואגן עליך מהתקלויות עתידיות שכאלו?" אתה שואל. ביאנקה נראת שוקלת לרגע, נראה שהיא אפילו עומדת לסרב שלפתע היא קולטת את דרטיני משלח אליה מבטים כועסים שפשוט מתחננים שתסרב. היא מחייכת "אוקיי.. אם זה לא מפריע לך" היא עונה לך.
דרטיני נראה כאילו דארקרי השמיד הרגע את העולם אבל הוא מנסה שלא להראות את זה. "תתעלם.. יש לו בעיה בלבטוח באנשים" לוחשת לך ביאנקה. "אז לאן הולכים?" היא שואלת באופטימיות
~זינק~
יאפ
~~~~
"אני מקווה שאתה בסדר!" אתה אומר בכוונה להרגיע אותו מפני שאתה לא אוהב להכאיב לפוקימונים.
פוליוואג קם ומתנער לרגע. "כן, אני בסדר. הוכחת שאתה מעורב חזק וראוי-אשמח להצטרף אלייך למסע שלך" הוא אומר לך ומחייך. שינקס רץ קדימה בהתלהבות ומחכך את אפו באפו של פוליוואג שלא הכי יודע מה לעשות עם עצמו כי פוליוואגים לא מברכים אחד את השני בצורה הזו.
גרייס ניגשת את פוליוואד ומתחילה ללטף אותו בלי הפסקה, נראה שזה מדגדג אותו והוא לא מפסיק לצחוק. מה תעשה עכשיו?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"אוקיי, אני אנסה" אומר לו, אתחיל לאגור חום בפה שלי ואשמור אותו בפה, אחשוב על לבה שנמצאת בהר געש, איך היא מתקשה והופכת לאבן ואנסה להעביר את ההרגשה הזו לפה שלי, מתי שאני מרגיש מספיק מוכן אני ארה את הגחלת לעבר המים~לוקאס~
"אה" אומר לה "טוב האונדור הגיע הזמן להמשיך הלאה" אומר ונצא מהמרכז ביחד, אלך לכיוון האגם, כשאגיע לאגם אומר להאונדור "אני רוצה שתלמד אותי איך להשתמש בלהביור שלמדת עכשיו, ואני אלמד אותך איך להשתמש בניב אש, רוצה?"
אתה והונדור יוצאים מהאגם והולכים אל האגם. שאתם מגיעים אתם מתמקמים על החוף והונדור מביט בך במבט שואל. "אני רוצה שתלמד אותי איך להשתמש בלהביור שלמדת עכשיו, ואני אלמד אותך איך להשתמש בניב אש, רוצה?" אתה מציע לו. הונדור מיד עונה לך "ברור. זה רעיון ממש טוב!". הונדור אומר שהוא יתחיל. הוא מביט בך כמה דקות וממשיך "אתה לא יכול ללמוד להביור בלי הבסיס. קודם כל אתה צריך ללמוד גחלת. תנסה לרכז אש בפה שלך, כמו שאתה עושה בניב אש אבל תדמיין את האש לובשת צורה-תדמיין אותה מתקשה והופכת לסוג של אבנים לוהטות" הוא מסביר
~מייק~
יאפ. אבל היא פצועה כרגע
מזלט! הגעת ראשון למרכז. אתה זוכה בביצת פוקימון
~~~~~~~~~~~~
אתה מסביר לביאנקה לאן אתה הולך. היא מתנערת לרגע ואתם מתחילים ללכת.
הדרך מתגלת כדי ארוכה אך בזמן הזה יוצא לך לדבר עם ביאנקה ולהכיר אותה קצת יותר. היא מספרת לך על שהיא הוחזקה למשל זמן קצר בדרך 49 אבל היא הצליחה לברוח ועל הניסיון האחרון של הארי ללכוד אותה-אתה שואל אותה איך הארי נראה אך היא מספרת לך שהיא מעולם לא ראתה אותו. הוא תמיד מסתיר את עצמו. עקב השיחה שלכם ההליכה מרגישה לך קצרה יותר ולאחר זמן מה אתם כמעט ועוברים על יד המרכז בלי לשים לב. "תראו!" אומר הליופטייל-אתה מסתכל הצידה ורואה בית גדול מרובע בצבע כחול. מעליו רשום "המרכז לגידול ביצי פוקימונים" ולידו ציור של קן עם 3 ביצי פוקימון.
~לוקאס~
"אוקיי, אני אנסה" אתה אומר לו. אתה מתרכז ומתחיל לגור חום בפ שלך. אתה מנסה לחשוב על לבה בהר געש-על תהליך ההתקושות שלה לאבן ואתה מנסה להעביר את התחושה הזו לפה שלך, לא-התחושה כבר נמצאת שם!. אתה מרגיש שהפה שלך מרגיש כבד מאבנים, אתה מנסה להחזיק אז לא מצליח ופותח את הפה בלית ברירה-נחשול של גחלת נפלט מהפה שלך אל עבר הונדור שמתחמק קלות. מזל טוב! למדת גחלת. "זה היה מעולה!" משבח אותך הונדור
~זינק~
"מעולה חברים. אנחנו בדרכנו למרכז גידול הביצים. בואו נזדרז לשם!" אתה אומר לכולם. הדרך יחסית ארוכה ולכן לוקח לכם זמן יחסית גדול להגיע. אך בסופו של דבר ההליכה משתלמת-אתה רואה בית גדול מרובע בצבע כחול. מעליו רשום "המרכז לגידול ביצי פוקימונים" ולידו ציור של קן עם 3 ביצי פוקימון.
~מוריס~
אתה לוקח מהמדפים ערכת אוכל לפוקימון , ערכת אוכל לבני אדם , מפה וערכת עזרה ראשונה רב פעמית והולך לקופה. "זה יהיה 340 פוקדולר בבקשה" אומר הקופסאי בקול מעט משועמם. אתה משלם לו ומכניס את הפריטים החדשים שלך לתיק.
היית במכון, בחנות ובחנות הבגדים כבר בעיר. מה תעשה עכשיו?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"וואו, טוב ניב אש זאת מכה הרבה יותר בסיסית אחרי שאתה יודע להביור" אומר לו "במקום לשחרר את האש, אתה שומר אותה בפה ואתה נושך את האויב שלך, בגלל שאתה יודע גם נשיכה וגם להביור זאת לא אמורה להיות בעיה, תנסה את זה על אחד העצים פה"~לוקאס~
"אוקיי, אני אנסה" אתה אומר לו. אתה מתרכז ומתחיל לגור חום בפ שלך. אתה מנסה לחשוב על לבה בהר געש-על תהליך ההתקושות שלה לאבן ואתה מנסה להעביר את התחושה הזו לפה שלך, לא-התחושה כבר נמצאת שם!. אתה מרגיש שהפה שלך מרגיש כבד מאבנים, אתה מנסה להחזיק אז לא מצליח ופותח את הפה בלית ברירה-נחשול של גחלת נפלט מהפה שלך אל עבר הונדור שמתחמק קלות. מזל טוב! למדת גחלת. "זה היה מעולה!" משבח אותך הונדור
ווהו
והיא תוכל להרכיב אותי עליה יום אחד? :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר אל ביאנקה:" זהו זה! זה המקום! רק שלפני כמה שעות הייתי בדרך 30, שם מכון לחקר התפתחויות, ומעורבת אגדית כמעט נחטפה שם. אני מציע שתתחבאי איפשהו באזור עם דרטיני כדי שלא יוכלו לפגוע בך" אומר לה.
~~~~~~~~~
נוקט אמצעי זהירות...
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)