~לוקאס~
אתה הולך את כיוון הסקווירטל ואומר לו ""אתה נראה חזק, מה דעתך להצטרף אלינו ולהתפתח לבלאסטויס, אנחנו יכולים להעזר בפוקימון מים כמוך בקבוצה שלנו". תוך כדי אתה מביט על הונדור במבט מבקש אישור והוא מהנהן. "אתם נראים חזקים. אבל אני מצטרף רק למי שאני בטוח שהוא בעל יכולת. אצטרף-רק אם תביסו אותי בקרב" עונה הסקווירטל ועובר לעמדת קרב. הוא לא נותן לכם הזדמנות לענות ותוקף את הונדור בבועות!
~זינק~
סורי, אבל הייתם 3 שמגיעים באותו זמן אז הייתי צריכה לבחור מישו ואתה כבר זכית בפרס פעם חח
תבחר פוקימון מים חח אני אשכח בסוף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תראו הגענו למרכז בואו נזדרז חברים!" אתה קורא ונכנס פנימה. אישה מתקרבת אליכם-"שלום. ברוך הבא למרכז לביצי פוקימונים!". "רוצה לבוא לסיור קצר?" אתה אומר שכן והיא מראה לכם את המקום-חדרים מחוממים מלאים בביצי פוקימונים ללא סוף, חדר מלא בפוקימונים תינוקות, ואפילו יצא לך לראות סקיטי קטן בוקע. האישה מלווה אתכם לכניסה. "יש אפשרות לקנות ביצת פוקימון ב500 פוקדולר אם תרצו. זה 500 לביצה שאתם יודעים איזה פוקימון נמצא בה ו200 לביצה אקראית" היא מסבירה.

ביצת אברה (500)

סווינאב (500)

ביצת שלדון (700 כי נדיר)

- אקראי (200)
~מוריס~
אתה אומר למיסטי שזה היה אכזרי מעט ברוגז ומתחילים ללכת. "אתה לא כועס.. נכון?" שואלת מיסטי ומצחקקת מעט. אתם מגיעים לשלט "דרך 31" הגעת!. אתה הולך וככל שאתה מתקדם בדרך ככה אתה שומע יותר רחש של מים זורמים עד שלבסוף נגלה לפניך נהר גדול שזורם לאורך הדרך. אתה הולך, ומסתכל סביב. לא עובר זמן רב ואתה רואה פוקימונים שוחים או נחים על שפת הנהר.
~ג'ימי~
"אז.. אלקטרו, אני יודע שאתה לא כל כך רוצה לדבר על זה.. אבל.. מה קרה שם? רק מלעמוד לידך, ובטח שלגעת בך, הרגיש לי כאילו אני נוגע באספקת חשמל לעיר שלמה,אתה תמיד היית ככה?" אתה שואל את אלקטרו. אלקטרו מעט מופתע מהשאלה אך נושם עמוק ואתה רואה סוג של חשמליות בעיניים שלו-שניכם מעורבים חשמליים ולכן אתה קולט עצב רב ממנו. "לא תמיד הייתי ככה... שהייתי בן שש הארי לכד אותי ונלקחתי לדרך 49. החיילים של הארי עשו שם ניסויים על כל המעורבים-הם רצו לדעת מה יכול לגרום לנו להיות חזקים יותר, טובים יותר-ואז להשתלט עלינו בעזרת כל מיני מכשירים וכך הארי יוכל להקים צבא של מעורבים חזקים שמקשיבים לכל דבר שהוא אומר. אפשר לומר בערך שהניסויים שלו עליי הצליחו.. שהייתי בן 8 הם הזריקו לי חומר מוזר ששינה לגמרי את היציבות החשמלית שלי. אני ממש לא מאוזן-יש בי יותר מידי חשמל, אני לא יכול להשתלט על זה. זה בא לידי ביטוי ברגשות שלי-ככל שאני פחות שולט בעצמי ככה יותר חשמל יוצא ממני..."