Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    נא לצטט רק את ההמשך שלכם

~מוריס~

אתה מוציא את המפה שלך החוצה ורואה שהעיר הבאה היא ג'ובלייף. גרייס מסתכלת על שם העיר "אני זוכרת ששמעתי משהו על העיר הזאת.. אבל אני לא זוכרת מה" היא אומר בקול מעט מוטרד.
    אתם מתחילים ללכת. לאחר זמן שמרגיש כמו נצח-כולכם נוטפים מים אתם רואים גגות בניינים מרחוק. אתה חושב שאתה הוזה אבל ככל שאתה מתקרב אתה רואה יותר ויותר גגות וראשי בניינים. לבסוף אתה רואה שלט "העיר ג'ובלייף"-שמעת על העיר הזאת. זאת העיר הגדולה ביותר במחוז. אתה נכנס ורואה המון אנשים צועדים, הבניינים חוסמים מעט את הרוח החמה והעיר מרגישה לך עם טמפרטורות קצת יותר סבילות. אתה עובר על יד מפת דרכים:
    -מרכז פוקימונים
    -מוזיאון
    -מכון
    -חנות
    -קזינו

אתה מביט סביב, ועכשיו שהראש שלך צלול יותר אתה רואה שמשהו באטמוספרה של העיר לא בסדר-האנשים לא נראים שמחים. ראית אולי מעורב אחד או שניים. לא עובר זמן רב ואתה מבחין בעוד פרט-ראית לפחות 10 אנשים במדים שחורים עם האות H עליהם...

~מייק~

חחח תגיד תודה זה לטובתך
    ~~~
    "תודה לך, טרטוויג. ואני מקווה מאוד שזה לא מאוחר מדי..." אתה אומר בקול שקט.
    לאחר מכן אחזור אתה חוזר לעיריר סנדג'ם ונכנס לחנות הבגדים. ברגע שאתה נכנס אתה רואה שהחנות מחולקת לשניים-בגדי פוקימונים ובגדי מעורבים. אתה רואה שיש פוקימונים שמסתובבים בצד הפוקימונים לבושים בבגדים במטרה לדגמן אותם. אתם עוברים בחנות בשני חלקיה ורואים:
    צד פוקימונים: אתה רואה שלוש פוקימונים הולכים עם בגדים דמויי חליפות, ועוד הרבה הולכים עם חליפות בצורת פוקימונים!
    Spoiler ספוילר
    צד מעורבים:

~בל~
    רשום לך בדף הרשומים
    ~~~~~~
    "עלובים" אתה אומר ושואג. "אם יש פה פוקימון חזק זה הזמן להראות זאת" אתה צועק בחזקה. כל הפוקימונים נראים מעט משועממים מהמחזה, חוץ מפוקימון אחד שנראה די מעוצבן ממך. פוקימון הציפור הכחול-אדום ניגש קדימה. "אתה חושב את עצמך יותר מידי מעורב! נראה אותך נגדי!" הוא צועק ועף במהירות אל עבר דיינו בניקור!

~ג'ימי~

פאק אובר יצרתיות. רחמים על המאריפ
    אין לי בעיה לתת לכם יכולת להפיק אור חלש מהזנב
    ~~~~~

אתה מסביר לפוקימונים את התוכנית שלך-לקנות מספריים או מכונה חשמלית ולספר את מאריפ. לאחר מכן, אתה רוצה לסרוג מהצמר סוג של כיסוי או מעיל שיכסה את הכנפיים של אלקטרו. צ'אר נעמד על יד החלון, בעמדת תצפיתן. אל נעמד קרוב לדלת. טראפינץ' ואלקטרו נסוגים לכיוון מרכז החדר. אתה משאיר את החבורה בחדר ויוצא לרחוב. לא עובר זמן רב ואתה מוצא חנות יצירה קטנה-אתה נכנס פנימה וקונה זוג מספריים ומסרגות (20$$$). אתה עולה חזרה לחדר ומבקש ממאריפ להתקרב. "אני לא בטוח שאני רוצה.... אני די אוהב את הצמר שלי.." הוא מתחיל לומר אבל המבט הרציני שאתה תוקע בו משכנע אותו. אתה גוזר בעדינות את הצמר ממאריפ, משאיר לו רק שכבה דקיקה של צמר. אתה לוקח את המסרגות ומנסה להיזכר בתקופה שאמא שלך הייתה סורגת. התוצאה לא מדהימה-יוצא לך סוג של שטיח צמר מוזר ולא מסודר. אתה מחורר בו חור במרכז ואלקטרו לובש אותו כמו חולצה ללא שרוולים. (כאילו הראש דרך החור, ופשוט הצמר נח על הגוף). למזלך, הצמר מצליח להסתיר את הכנפיים!.
    למרות שעדיין ניתן לראות חלק קטן מהן מציץ החוצה.

~זינק~
    "פידג'י, אתה מוכן להלחם מולו, אני מרגיש שזה לא הולך להיות קרב קל. אבל יש לנו משימות חשובות מזה ואנחנו נצטרך להתמודד מול הכל. אתה מוכן להלחם למעני?" אתה שואל את הפוקימון. פידג'י מהנהן ועף לידך. האיש הזקן שהוביל אותך למקום נעמד בצד הזירה וצועק "היכון, הכן, הילחמו!". ליף מיד מתחיל לרוץ לכיוונך, שעלים הזוהרים בכל צבעי הקשת נוצרים סביבו תוך כדי ריצה-אלה אומנם עלים אך הם נראים די חדים. ליפיאון פוער את פיו וכדור אנרגיה ירוק נוצר מולו-הוא משגר את הכדור אל עבר פידג'י. פיג'י נפגע מהכדור מופתע. אתה מביט קדימה ורואה שעוד שנייה ליף יגיע אלייך!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    נא לצטט רק את ההמשך שלכם

~מייק~

חחח תגיד תודה זה לטובתך
    ~~~
    לאחר מכן אחזור אתה חוזר לעיריר סנדג'ם ונכנס לחנות הבגדים. ברגע שאתה נכנס אתה רואה שהחנות מחולקת לשניים-בגדי פוקימונים ובגדי מעורבים. אתה רואה שיש פוקימונים שמסתובבים בצד הפוקימונים לבושים בבגדים במטרה לדגמן אותם. אתם עוברים בחנות בשני חלקיה ורואים:
    צד פוקימונים: אתה רואה שלוש פוקימונים הולכים עם בגדים דמויי חליפות, ועוד הרבה הולכים עם חליפות בצורת פוקימונים!
    Spoiler ספוילר
    צד מעורבים:

אני אשמח לדעת איך אני דוחף את הזנב למכנסיים/ מסתיר את הכנפיים של ביאנקה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלחש לביאנקה "תזרמי" ואגש למוכר/ת אומר:" שלום! אני מחפש בגדים בשבילי ובשביל אחותי הקטנה, אלה. יש לך הצעות בשבילנו?" אשאל אותו/ה
    Spoiler ספוילר

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    נא לצטט רק את ההמשך שלכם

~מוריס~

אתה מוציא את המפה שלך החוצה ורואה שהעיר הבאה היא ג'ובלייף. גרייס מסתכלת על שם העיר "אני זוכרת ששמעתי משהו על העיר הזאת.. אבל אני לא זוכרת מה" היא אומר בקול מעט מוטרד.
    אתם מתחילים ללכת. לאחר זמן שמרגיש כמו נצח-כולכם נוטפים מים אתם רואים גגות בניינים מרחוק. אתה חושב שאתה הוזה אבל ככל שאתה מתקרב אתה רואה יותר ויותר גגות וראשי בניינים. לבסוף אתה רואה שלט "העיר ג'ובלייף"-שמעת על העיר הזאת. זאת העיר הגדולה ביותר במחוז. אתה נכנס ורואה המון אנשים צועדים, הבניינים חוסמים מעט את הרוח החמה והעיר מרגישה לך עם טמפרטורות קצת יותר סבילות. אתה עובר על יד מפת דרכים:
    -מרכז פוקימונים
    -מוזיאון
    -מכון
    -חנות
    -קזינו

אתה מביט סביב, ועכשיו שהראש שלך צלול יותר אתה רואה שמשהו באטמוספרה של העיר לא בסדר-האנשים לא נראים שמחים. ראית אולי מעורב אחד או שניים. לא עובר זמן רב ואתה מבחין בעוד פרט-ראית לפחות 10 אנשים במדים שחורים עם האות H עליהם...

~מייק~

חחח תגיד תודה זה לטובתך
    ~~~
    Spoiler ספוילר
    צד מעורבים:

~בל~
    רשום לך בדף הרשומים
    ~~~~~~
    "עלובים" אתה אומר ושואג. "אם יש פה פוקימון חזק זה הזמן להראות זאת" אתה צועק בחזקה. כל הפוקימונים נראים מעט משועממים מהמחזה, חוץ מפוקימון אחד שנראה די מעוצבן ממך. פוקימון הציפור הכחול-אדום ניגש קדימה. "אתה חושב את עצמך יותר מידי מעורב! נראה אותך נגדי!" הוא צועק ועף במהירות אל עבר דיינו בניקור!

~ג'ימי~

~~~~~

אתה מסביר לפוקימונים את התוכנית שלך-לקנות מספריים או מכונה חשמלית ולספר את מאריפ. לאחר מכן, אתה רוצה לסרוג מהצמר סוג של כיסוי או מעיל שיכסה את הכנפיים של אלקטרו. צ'אר נעמד על יד החלון, בעמדת תצפיתן. אל נעמד קרוב לדלת. טראפינץ' ואלקטרו נסוגים לכיוון מרכז החדר. אתה משאיר את החבורה בחדר ויוצא לרחוב. לא עובר זמן רב ואתה מוצא חנות יצירה קטנה-אתה נכנס פנימה וקונה זוג מספריים ומסרגות (20$$$). אתה עולה חזרה לחדר ומבקש ממאריפ להתקרב. "אני לא בטוח שאני רוצה.... אני די אוהב את הצמר שלי.." הוא מתחיל לומר אבל המבט הרציני שאתה תוקע בו משכנע אותו. אתה גוזר בעדינות את הצמר ממאריפ, משאיר לו רק שכבה דקיקה של צמר. אתה לוקח את המסרגות ומנסה להיזכר בתקופה שאמא שלך הייתה סורגת. התוצאה לא מדהימה-יוצא לך סוג של שטיח צמר מוזר ולא מסודר. אתה מחורר בו חור במרכז ואלקטרו לובש אותו כמו חולצה ללא שרוולים. (כאילו הראש דרך החור, ופשוט הצמר נח על הגוף). למזלך, הצמר מצליח להסתיר את הכנפיים!.

~זינק~
    "פידג'י, אתה מוכן להלחם מולו, אני מרגיש שזה לא הולך להיות קרב קל. אבל יש לנו משימות חשובות מזה ואנחנו נצטרך להתמודד מול הכל. אתה מוכן להלחם למעני?" אתה שואל את הפוקימון. פידג'י מהנהן ועף לידך. האיש הזקן שהוביל אותך למקום נעמד בצד הזירה וצועק "היכון, הכן, הילחמו!". ליף מיד מתחיל לרוץ לכיוונך, שעלים הזוהרים בכל צבעי הקשת נוצרים סביבו תוך כדי ריצה-אלה אומנם עלים אך הם נראים די חדים. ליפיאון פוער את פיו וכדור אנרגיה ירוק נוצר מולו-הוא משגר את הכדור אל עבר פידג'י. פיג'י נפגע מהכדור מופתע. אתה מביט קדימה ורואה שעוד שנייה ליף יגיע אלייך!
    אני לא יכול לצטט רק אותי אני מהפלאפון :-(
    ----
    'סוף סוף' אחשוב מרוצה "דינו נשיכה" אצווה "גם אם זה אומר שאתה צריך לקפוץ" אגיד לו וברגע שיתפוס אותו עם הנשיכה אבצע חבטת גוף

כמו תמיד. עמיטריד.

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    'מעניין מה הם מחפשים פה' אתה חושב לעצמך ומחליט לעקוב אחריהם. אתה מתגנב לאזורשבו החיילים נמצאים, מסתתר מעבר לפינה. ".....מתי אז?" אתה שומע. "טוב, יש כבר לא מעט ערים במחוז שהם תחת השליטה שלנו-אנחנו כבר די מבוססים אז אנחנו לא ממהרים. אולי בשבוע הבא" עונה לו קול שני. ערים בשליטה? אתה מבין לפתע-העיר ג'ובלייף נמצאת תחת השליטה של הארי!
    "טוב עדיף שנשמור על פרופיל נמוך" אומר לפוקימונים שלי ואצא מהמקום, אחפש עוד מה לעשות בעיר

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    נא לצטט רק את ההמשך שלכם

~מוריס~

-מרכז פוקימונים
    -מוזיאון
    -מכון
    -חנות
    -קזינו

גרייס ? התכוונתי ללילית או למיסטי ?
    ------------------------------------
    " יש לי הרגשה לא טובה בקשר אליהם . בואו ננסה להתחמק ונלך למוזאיון ." אני אומר והולך לשם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    זה בגדים מיוחדים למעורבים, הם בדרך כלל נורא גמישים וקצת רחבים יותר מבגדים רגילים. השמלה לביאנקה עם שרוול ארוך אז רוב היד מכוסה, רק הקצה אפשר לראות.
    ~~~~~~~~~
    אתה לוחש לביאנקה "תזרמי" ולניגש למוכרת. " שלום! אני מחפש בגדים בשבילי ובשביל אחותי הקטנה, אלה. יש לך הצעות בשבילנו?" אתה שואל אותה. המוכרת חושבת לרגע ולפתע צועקת "ג'ן" פוקימון כלבי ודי אופנתי מתקרב אליכם.
    שאתה מסתכל קרוב יותר אתה רואה על הקולר שלו תגית "עובד". "שלום, ברוך הבא לחנות הבגדים שלנו, צריך עזרה?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן. הוא מעיף מבט קצר אלייך ואל הפוקימונים שלך ומיד מתחיל לנבור בין הבגדים שבחנות.
    לך הסווצ'רט או המכנס הזה יכולים להתאים-הם גם חסינים לקור מה שיעזור לך בחורף.
    לנערה הצעירה אני ממליץ את השמלה
    לפוקימונים שלך-"האמת, מה שאתה חושב. הם מתאימים כמעט כולם. כל לבוש עם מקום לארבעה רגליים יתאים לכל פוקימון עם ארבעה רגליים. שים לב שיש לנו תלבושת מיוחדת לדרטיני" הוא אומר ובוחן את דרטיני. "כל הבגדים שלנו עשויים מחומר עמיד ביותר שגם מגן ממזגי אוויר קיצוניים"

~בל~
    אתה לא יכול להילחם. פוקימון מול פוקימון. מעורב מול מעורב
    ~~~~
    אתה סורק את הפוקמון בפוקדע-"טיילו פוקימון הציפור. טיילו הוא פוקימון חברותי יחסית, אך מתעצבן בקלות" מזמזמם הקול המתכתי.
    'סוף סוף' אתה חושב, מרוצה.
    "דיינו נשיכה. גם אם זה אומר שאתה צריך לקפוץ" אתה אומר לדיינו. דיינו רץ אל עבר טיילו, קופץ מעט לאוויר ומצליח לנשוך את רגלו של טיילו. טיילו מתנער ומפיל את דיינו, המקור שלו מתחיל לזהור והוא עף במהירות אל עבר דיינו-מנקר אותו בחוזקה!
    דיינו מנסה להתחמק אך טילו עוקב אחריו במהירות.

~לוקאס~

"טוב עדיף שנשמור על פרופיל נמוך"אתה אומר לפוקימונים שלך ומחליט לראות מה עוד יש לעשות בעיר.
    אתה מסתובב באזור בשעמום, שלפתע אתה רואה מבנה גדול עם סמל שמוכר לך מאוד-פוקדור, שהחצי השני שלו מרוח כלפי מטה-זה סמל המכונים! המבנה נראה מרשים מאוד-לבן, עם גוונים אדמדמים. "ברוכים הבאים! הכניסה כאן->" מופיע שלט ענק ומזמין מעל הדלת

~מוריס~

אתה הולך להרוויח כי קנית את הבגדים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    " יש לי הרגשה לא טובה בקשר אליהם . בואו ננסה להתחמק ונלך למוזאיון ." אתה אומר. אתה נכנס פנימה וישר מגיע לחדר קטן עם קופה. האישה מאחוריי הקופה מסמנת לך לבוא אליה. "10 פוקדולר בבקשה" היא מבקשת ואתה משלם לה. אתה נכנס לאולם רחב, מלא בתצוגה על מאובני פוקימונים. אתה רואה כמה אנשים במדים שחורים עם האות H עליהם נעים בין החדרים-למזלך, לא בחדר שבו אתה נמצא.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'ימי~

~~~~~

יש
    אה ו-
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~
    "טוב" אני אומר ומוחא כף בסיפוק, "רק דבר אחד אחרון"
    אני מוציא טוש ומצייר על האף של אלקטרו מן עיגול שחור כזה, (במטרה לאמינות)
    "אלקטרו, אם מישהו שואל אתה מעורב עם ג'ולטיאון, הסיבה שהוא לא כאן זה בגלל שהוא נפצע והוא מחלים בבית, טראפינץ' הוא אחד מהשותפים המשניים שלך, שנמצא איתך בגלל שג'ולטיאון לא נמצא, מובן? אני יודע שהיום היה קשה, אבל רק להסתכל על איך שנראה בחוץ הביא אותי להחלטה שנברח הלילה. אין ויכוח בעניין, בעיר הבאה או בדרכים ננוח."
    אחרי שמתארגנים אני לוקח את אלקטרו לצד
    "תקשיב, שמעתי אנשים שמדברים על מעבדה לחקר פוקימוני חשמל, אני חושב שהם יוכלו לעזור לך עם ה... התפרצויות. אני בעד שנלך לשם"
    (אם יש לי אוהל אז לא משנה, אבל אם אין לי, יש איפה לקנות בעיר?)
    (וזה בסדר שאני לא אקבל מאריפ, גם אם אגיע ראשון?)

Spoiler ספוילר

8. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

אתה הולך להרוויח כי קנית את הבגדים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    " יש לי הרגשה לא טובה בקשר אליהם . בואו ננסה להתחמק ונלך למוזאיון ." אתה אומר. אתה נכנס פנימה וישר מגיע לחדר קטן עם קופה. האישה מאחוריי הקופה מסמנת לך לבוא אליה. "10 פוקדולר בבקשה" היא מבקשת ואתה משלם לה. אתה נכנס לאולם רחב, מלא בתצוגה על מאובני פוקימונים. אתה רואה כמה אנשים במדים שחורים עם האות H עליהם נעים בין החדרים-למזלך, לא בחדר שבו אתה נמצא.
    אני מסתכל על המצוגים שחבדר . מחפש דברים מעניינים ואז קורא את ההסברים עליהם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. student of Gakuen Alice
    ~ג'ימי~
    תסתכל בחפצים שלך, לכולם יש אוהל.
    אם תגיע ראשון, אתן לך חשמלי אחר
    ~~~~~~~
    אתה מוציא טוש ומצייר על האף של אלקטרו עיגול שחור ואומר לו שאם מישהו ישאל-שיגיד שהוא מעורב ג'ולטיאון ושהג'ולטיאון שלו כרגע בבית, פצוע. אתה מספר לאלקטרו על המכון לחקר פוקימוני חשמל ומציע שתלכו לשם כדי לראות אם הם יוכלו לעזור לאלקטרו עם בעיות החשמל שלו. אתם מתחילים לחצות את העיר, מחפשים את הדרך הבאה שלפתע אתם שומעים "היי, אתם שם! עצרו מיד!" אתה מסתובב לאחור ורואה חמישה חיילים של הארי מתקרבים אליכם, במהרה-אתם מוקפים!. אחד מהם, ככל הנראה מנהיג החבורה צועד קדימה. "אני רואה ששניכם מעורבים. win-win לנו. תאמרו לי מיד עם איזה פוקימון אתם מעורבים וכמה כח יש לכם?" הוא שואל וצוחק

~מוריס~
    אתה מסתובב בחדר ומביט בתצוגות.
    אתה מסתכל על תוכן התצוגה וקורא את הכיתוב:
    שלד שלדון פרה-היסטורי-"עצמות שלדון בנות יותר מ100 אלף שנה. עצמות אלה שייכות לשלדון גדול יותר מהשלדון המוכר לנו כיום. השלדונים כמעט ולא השתנו ב100 אלף השנה האחרונות, חוץ מזה שהם קטנו מעט"

נוצת הו-הו-"נוצה השייכת לפוקימון האגדי הו-הו. אומרים שהוא נגלה רק לפני אנשים בעלי לב טהור. הנוצה הזו נמצאה לפני כ25 שנה על ידי מאמן שהחליט לתרום את הנוצה למוזיאון"

ביצה מאובנת-"ביצה של פוקימון לא ידוע. היא בת יותר מאלף שנה, אך ככל הנראה אם תחומם בחום גבוהה מאוד הפוקימון שבתוכה יבקע, בחיים."

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    ~ג'ימי~
    תסתכל בחפצים שלך, לכולם יש אוהל.
    אם תגיע ראשון, אתן לך חשמלי אחר
    ~~~~~~~
    אתה מוציא טוש ומצייר על האף של אלקטרו עיגול שחור ואומר לו שאם מישהו ישאל-שיגיד שהוא מעורב ג'ולטיאון ושהג'ולטיאון שלו כרגע בבית, פצוע. אתה מספר לאלקטרו על המכון לחקר פוקימוני חשמל ומציע שתלכו לשם כדי לראות אם הם יוכלו לעזור לאלקטרו עם בעיות החשמל שלו. אתם מתחילים לחצות את העיר, מחפשים את הדרך הבאה שלפתע אתם שומעים "היי, אתם שם! עצרו מיד!" אתה מסתובב לאחור ורואה חמישה חיילים של הארי מתקרבים אליכם, במהרה-אתם מוקפים!. אחד מהם, ככל הנראה מנהיג החבורה צועד קדימה. "אני רואה ששניכם מעורבים. win-win לנו. תאמרו לי מיד עם איזה פוקימון אתם מעורבים וכמה כח יש לכם?" הוא שואל וצוחק

~מוריס~
    אתה מסתובב בחדר ומביט בתצוגות.
    אתה מסתכל על תוכן התצוגה וקורא את הכיתוב:
    שלד שלדון פרה-היסטורי-"עצמות שלדון בנות יותר מ100 אלף שנה. עצמות אלה שייכות לשלדון גדול יותר מהשלדון המוכר לנו כיום. השלדונים כמעט ולא השתנו ב100 אלף השנה האחרונות, חוץ מזה שהם קטנו מעט"

נוצת הו-הו-"נוצה השייכת לפוקימון האגדי הו-הו. אומרים שהוא נגלה רק לפני אנשים בעלי לב טהור. הנוצה הזו נמצאה לפני כ25 שנה על ידי מאמן שהחליט לתרום את הנוצה למוזיאון"

ביצה מאובנת-"ביצה של פוקימון לא ידוע. היא בת יותר מאלף שנה, אך ככל הנראה אם תחומם בחום גבוהה מאוד הפוקימון שבתוכה יבקע, בחיים."
    ' איזה מוצגים מרשימים / אני חושב ואומר : " הלוואי שהייתה לי את הביצה הזאת."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. Because lizards can swim
    ~לוקאס~

"טוב עדיף שנשמור על פרופיל נמוך"אתה אומר לפוקימונים שלך ומחליט לראות מה עוד יש לעשות בעיר.
    אתה מסתובב באזור בשעמום, שלפתע אתה רואה מבנה גדול עם סמל שמוכר לך מאוד-פוקדור, שהחצי השני שלו מרוח כלפי מטה-זה סמל המכונים! המבנה נראה מרשים מאוד-לבן, עם גוונים אדמדמים. "ברוכים הבאים! הכניסה כאן->" מופיע שלט ענק ומזמין מעל הדלת
    "אולי כדאי שנתאמן קצת לפני שנכנס" אומר להם "מה אתם חושבים?"

12. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    ' איזה מוצגים מרשימים' אתה חושב לעצמך וממלמל בקול קטן " הלוואי שהייתה לי את הביצה הזאת."
    נראה שאתה לא היחיד שחושב כך, מפני שכמה מהחיילים של הארי מתקרבים, הם מרימים בקלות את מכסה התצוגה, לא שמים לב אלייך בכלל. אחד מהם מוציא סוג של מיכל קטן עם כרית בתוכו-והאנשים מכניסים את הביצה לתוכו. "הארי יהיה שמח שזה יבקע. אם השמועות נכונות לפחות..." אומר אחד מהם. לפתע אחד מהם מסתובב ובוהה בך ובלילית לרגע-ואז מסיט את מבטו. הבגדים שלכם הגנו עילכם מלהיות מזוהים כמעורבים!

~לוקאס~
    "אולי כדאי שנתאמן קצת לפני שנכנס" אתה אומר להונדור וסקווירטל שמהנהנים בהסכמה.
    אתם הולכים קצת בעיר עד שאתם מוצאים חלק אדמה נטוש, נראה שמישהו ניסה להתחיל לבנות פה בית פעם אך הבנייה נפסקה.
    זה מקום מושלם לקצת אימונים.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    ' איזה מוצגים מרשימים' אתה חושב לעצמך וממלמל בקול קטן " הלוואי שהייתה לי את הביצה הזאת."
    נראה שאתה לא היחיד שחושב כך, מפני שכמה מהחיילים של הארי מתקרבים, הם מרימים בקלות את מכסה התצוגה, לא שמים לב אלייך בכלל. אחד מהם מוציא סוג של מיכל קטן עם כרית בתוכו-והאנשים מכניסים את הביצה לתוכו. "הארי יהיה שמח שזה יבקע. אם השמועות נכונות לפחות..." אומר אחד מהם. לפתע אחד מהם מסתובב ובוהה בך ובלילית לרגע-ואז מסיט את מבטו. הבגדים שלכם הגנו עילכם מלהיות מזוהים כמעורבים!
    " אני לא מוכן לתת להם את הביצה !" אני אומר קצת ברעש בטעות מרוב כעס
    " צ'אטוט תנסה להרדים אותם בעזרת שירה."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ~מייק~
    זה בגדים מיוחדים למעורבים, הם בדרך כלל נורא גמישים וקצת רחבים יותר מבגדים רגילים. השמלה לביאנקה עם שרוול ארוך אז רוב היד מכוסה, רק הקצה אפשר לראות.
    ~~~~~~~~~
    אתה לוחש לביאנקה "תזרמי" ולניגש למוכרת. " שלום! אני מחפש בגדים בשבילי ובשביל אחותי הקטנה, אלה. יש לך הצעות בשבילנו?" אתה שואל אותה. המוכרת חושבת לרגע ולפתע צועקת "ג'ן" פוקימון כלבי ודי אופנתי מתקרב אליכם.
    שאתה מסתכל קרוב יותר אתה רואה על הקולר שלו תגית "עובד". "שלום, ברוך הבא לחנות הבגדים שלנו, צריך עזרה?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן. הוא מעיף מבט קצר אלייך ואל הפוקימונים שלך ומיד מתחיל לנבור בין הבגדים שבחנות.
    לך הסווצ'רט או המכנס הזה יכולים להתאים-הם גם חסינים לקור מה שיעזור לך בחורף.
    לנערה הצעירה אני ממליץ את השמלה
    לפוקימונים שלך-"האמת, מה שאתה חושב. הם מתאימים כמעט כולם. כל לבוש עם מקום לארבעה רגליים יתאים לכל פוקימון עם ארבעה רגליים. שים לב שיש לנו תלבושת מיוחדת לדרטיני" הוא אומר ובוחן את דרטיני. "כל הבגדים שלנו עשויים מחומר עמיד ביותר שגם מגן ממזגי אוויר קיצוניים"
    אקח את הבגדים לי לביאנקה ולדרטיני. בנוסף אקח מהם תלבושות רגילות שכאלו לסקידו ולהליופטייל (מכל סוג) ואשאל אותם על תלבושות לצבים ולינשופים
    Spoiler ספוילר

15. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    "אולי כדאי שנתאמן קצת לפני שנכנס" אתה אומר להונדור וסקווירטל שמהנהנים בהסכמה.
    אתם הולכים קצת בעיר עד שאתם מוצאים חלק אדמה נטוש, נראה שמישהו ניסה להתחיל לבנות פה בית פעם אך הבנייה נפסקה.
    זה מקום מושלם לקצת אימונים
    "סקווירטל פעימת מים על האונדור! ואז זנב אקווה!" אורה לסקווירטל
    "האונדור תנסה להילחם בו בלי הוראות ממני"

עמוד 27 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •