נא לצטט רק את ההמשך שלכם
~מוריס~
אתה מוציא את המפה שלך החוצה ורואה שהעיר הבאה היא ג'ובלייף. גרייס מסתכלת על שם העיר "אני זוכרת ששמעתי משהו על העיר הזאת.. אבל אני לא זוכרת מה" היא אומר בקול מעט מוטרד.
אתם מתחילים ללכת. לאחר זמן שמרגיש כמו נצח-כולכם נוטפים מים אתם רואים גגות בניינים מרחוק. אתה חושב שאתה הוזה אבל ככל שאתה מתקרב אתה רואה יותר ויותר גגות וראשי בניינים. לבסוף אתה רואה שלט "העיר ג'ובלייף"-שמעת על העיר הזאת. זאת העיר הגדולה ביותר במחוז. אתה נכנס ורואה המון אנשים צועדים, הבניינים חוסמים מעט את הרוח החמה והעיר מרגישה לך עם טמפרטורות קצת יותר סבילות. אתה עובר על יד מפת דרכים:
-מרכז פוקימונים
-מוזיאון
-מכון
-חנות
-קזינו
אתה מביט סביב, ועכשיו שהראש שלך צלול יותר אתה רואה שמשהו באטמוספרה של העיר לא בסדר-האנשים לא נראים שמחים. ראית אולי מעורב אחד או שניים. לא עובר זמן רב ואתה מבחין בעוד פרט-ראית לפחות 10 אנשים במדים שחורים עם האות H עליהם...
~מייק~
חחח תגיד תודה זה לטובתך
~~~
"תודה לך, טרטוויג. ואני מקווה מאוד שזה לא מאוחר מדי..." אתה אומר בקול שקט.
לאחר מכן אחזור אתה חוזר לעיריר סנדג'ם ונכנס לחנות הבגדים. ברגע שאתה נכנס אתה רואה שהחנות מחולקת לשניים-בגדי פוקימונים ובגדי מעורבים. אתה רואה שיש פוקימונים שמסתובבים בצד הפוקימונים לבושים בבגדים במטרה לדגמן אותם. אתם עוברים בחנות בשני חלקיה ורואים:
צד פוקימונים: אתה רואה שלוש פוקימונים הולכים עם בגדים דמויי חליפות, ועוד הרבה הולכים עם חליפות בצורת פוקימונים!
צד מעורבים:

~בל~
רשום לך בדף הרשומים
~~~~~~
"עלובים" אתה אומר ושואג. "אם יש פה פוקימון חזק זה הזמן להראות זאת" אתה צועק בחזקה. כל הפוקימונים נראים מעט משועממים מהמחזה, חוץ מפוקימון אחד שנראה די מעוצבן ממך. פוקימון הציפור הכחול-אדום ניגש קדימה. "אתה חושב את עצמך יותר מידי מעורב! נראה אותך נגדי!" הוא צועק ועף במהירות אל עבר דיינו בניקור!
~ג'ימי~
פאק אובר יצרתיות. רחמים על המאריפ
אין לי בעיה לתת לכם יכולת להפיק אור חלש מהזנב
~~~~~
אתה מסביר לפוקימונים את התוכנית שלך-לקנות מספריים או מכונה חשמלית ולספר את מאריפ. לאחר מכן, אתה רוצה לסרוג מהצמר סוג של כיסוי או מעיל שיכסה את הכנפיים של אלקטרו. צ'אר נעמד על יד החלון, בעמדת תצפיתן. אל נעמד קרוב לדלת. טראפינץ' ואלקטרו נסוגים לכיוון מרכז החדר. אתה משאיר את החבורה בחדר ויוצא לרחוב. לא עובר זמן רב ואתה מוצא חנות יצירה קטנה-אתה נכנס פנימה וקונה זוג מספריים ומסרגות (20$$$). אתה עולה חזרה לחדר ומבקש ממאריפ להתקרב. "אני לא בטוח שאני רוצה.... אני די אוהב את הצמר שלי.." הוא מתחיל לומר אבל המבט הרציני שאתה תוקע בו משכנע אותו. אתה גוזר בעדינות את הצמר ממאריפ, משאיר לו רק שכבה דקיקה של צמר. אתה לוקח את המסרגות ומנסה להיזכר בתקופה שאמא שלך הייתה סורגת. התוצאה לא מדהימה-יוצא לך סוג של שטיח צמר מוזר ולא מסודר. אתה מחורר בו חור במרכז ואלקטרו לובש אותו כמו חולצה ללא שרוולים. (כאילו הראש דרך החור, ופשוט הצמר נח על הגוף). למזלך, הצמר מצליח להסתיר את הכנפיים!.
למרות שעדיין ניתן לראות חלק קטן מהן מציץ החוצה.
~זינק~
"פידג'י, אתה מוכן להלחם מולו, אני מרגיש שזה לא הולך להיות קרב קל. אבל יש לנו משימות חשובות מזה ואנחנו נצטרך להתמודד מול הכל. אתה מוכן להלחם למעני?" אתה שואל את הפוקימון. פידג'י מהנהן ועף לידך. האיש הזקן שהוביל אותך למקום נעמד בצד הזירה וצועק "היכון, הכן, הילחמו!". ליף מיד מתחיל לרוץ לכיוונך, שעלים הזוהרים בכל צבעי הקשת נוצרים סביבו תוך כדי ריצה-אלה אומנם עלים אך הם נראים די חדים. ליפיאון פוער את פיו וכדור אנרגיה ירוק נוצר מולו-הוא משגר את הכדור אל עבר פידג'י. פיג'י נפגע מהכדור מופתע. אתה מביט קדימה ורואה שעוד שנייה ליף יגיע אלייך!