~מוריס~
תהנהd=
~~~
"אני לא מוכן לתת להם את הביצה!" אתה אומר די ברעש מרוב כעס-דבר שמתברר כטעות לנוכח העובדה שהעיר ג'ובלייף נמצאת בשליטת החיילים האלו. חמשת החיילים שבאו לקחת את הביצה מסתובבים אלייך בהפתעה. מרוב כעס, התו שעל ראשך מתחיל לרעוד מעט ומפיל את הכובע של הסווצ'רט שלך-חושף שאתה מעורב. צ'אטוט משתמש משירה, אך ברגע שהחיילים קולטים את מה שקורה הם שולפים אטמי אוזניים קטנים ומכניסים אותם לאוזניים!
~מייק~
אני עוד מעט יעדכן לך בגדים
~~~
"לסקידו הייתי מציע את התלבושת של מאגניום ולהליופטייל את של ג'ולטיאון" הוא אומר.
אתה מהנהן והולך לקופה. "סווצ'רט, מכנס, שמלה, תלבושת ג'ולטיאון ותלבושת מאנגיום-כולם חסינים למזגי אוויר קיצוניים-סך הכל 40 פוקדולר" המוכרת אומרת ואתה משלם לה. אתם מתלבשים.
~לוקאס~
"סקווירטל פעימת מים על האונדור! ואז זנב אקווה!" אתה מורה לסקווירטל ואומר להונדור לנסות להילחם ללא הוראות ממך.
סקווירטל טוען פעימת מים מולו ומשגר אותה אל עבר הונדור שמתחמק די בקלילות. אתה רואה את סקווירטל טוען בזריזות זנב אקווה-מערבולת נוצרת במהירות סביב זנבו והוא רץ אל הונדור. הונדור מתחמק חלקית, אך עדיין קצת נפגע. הוא מתחיל לטעון להביור שלפתע מישהו צועק "היי! אתה שם! עצור מיד. אתה מעורב?". אתה מסתובב ורואה חמישה חיילים של הארי מתקרבים בחשד-בוהים בחלקי הפוקימון שלך. "עם מה אתה מעורב, מה רמת הכח שלך?" הם שואלים בחשד