Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מוריס~
    תהנהd=
    ~~~
    "אני לא מוכן לתת להם את הביצה!" אתה אומר די ברעש מרוב כעס-דבר שמתברר כטעות לנוכח העובדה שהעיר ג'ובלייף נמצאת בשליטת החיילים האלו. חמשת החיילים שבאו לקחת את הביצה מסתובבים אלייך בהפתעה. מרוב כעס, התו שעל ראשך מתחיל לרעוד מעט ומפיל את הכובע של הסווצ'רט שלך-חושף שאתה מעורב. צ'אטוט משתמש משירה, אך ברגע שהחיילים קולטים את מה שקורה הם שולפים אטמי אוזניים קטנים ומכניסים אותם לאוזניים!

~מייק~
    אני עוד מעט יעדכן לך בגדים
    ~~~
    "לסקידו הייתי מציע את התלבושת של מאגניום ולהליופטייל את של ג'ולטיאון" הוא אומר.
    אתה מהנהן והולך לקופה. "סווצ'רט, מכנס, שמלה, תלבושת ג'ולטיאון ותלבושת מאנגיום-כולם חסינים למזגי אוויר קיצוניים-סך הכל 40 פוקדולר" המוכרת אומרת ואתה משלם לה. אתם מתלבשים.

~לוקאס~
    "סקווירטל פעימת מים על האונדור! ואז זנב אקווה!" אתה מורה לסקווירטל ואומר להונדור לנסות להילחם ללא הוראות ממך.
    סקווירטל טוען פעימת מים מולו ומשגר אותה אל עבר הונדור שמתחמק די בקלילות. אתה רואה את סקווירטל טוען בזריזות זנב אקווה-מערבולת נוצרת במהירות סביב זנבו והוא רץ אל הונדור. הונדור מתחמק חלקית, אך עדיין קצת נפגע. הוא מתחיל לטעון להביור שלפתע מישהו צועק "היי! אתה שם! עצור מיד. אתה מעורב?". אתה מסתובב ורואה חמישה חיילים של הארי מתקרבים בחשד-בוהים בחלקי הפוקימון שלך. "עם מה אתה מעורב, מה רמת הכח שלך?" הם שואלים בחשד
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~
    תהנהd=
    ~~~
    "אני לא מוכן לתת להם את הביצה!" אתה אומר די ברעש מרוב כעס-דבר שמתברר כטעות לנוכח העובדה שהעיר ג'ובלייף נמצאת בשליטת החיילים האלו. חמשת החיילים שבאו לקחת את הביצה מסתובבים אלייך בהפתעה. מרוב כעס, התו שעל ראשך מתחיל לרעוד מעט ומפיל את הכובע של הסווצ'רט שלך-חושף שאתה מעורב. צ'אטוט משתמש משירה, אך ברגע שהחיילים קולטים את מה שקורה הם שולפים אטמי אוזניים קטנים ומכניסים אותם לאוזניים!
    " אין לנו בכלל סיכוי מול כל כך הרבה, בואו נברח" אני מציע ובורח

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [size=5]
    ~מייק~
    אני עוד מעט יעדכן לך בגדים
    ~~~
    "לסקידו הייתי מציע את התלבושת של מאגניום ולהליופטייל את של ג'ולטיאון" הוא אומר.
    אתה מהנהן והולך לקופה. "סווצ'רט, מכנס, שמלה, תלבושת ג'ולטיאון ותלבושת מאנגיום-כולם חסינים למזגי אוויר קיצוניים-סך הכל 40 פוקדולר" המוכרת אומרת ואתה משלם לה. אתם מתלבשים.
    אשאל את הכלב (בן כלב, זאת עובדה) על תלבושות לינשוף וצב
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    " אין לנו בכלל סיכוי מול כל כך הרבה, בואו נברח" אתה אומר ומתחיל לרוץ. "לא כל כך מהר!" אחד מהם צועק וחוסם את דרכך, במהירות כל החמישה מקיפים אותך!. שלושה מהם שולפים פוקדורים ומהם יוצאים שלושה פוקימונים. חייל רביעי מתקדם קדימה, מסתכל עלייך וצוחק "אני אטפל באחד הזה." במבט בוחן יותר אתה קולט שהוא מעורב! (החייל החמישי שומר על הביצה)
    המעורב מעורב עם:
    הפוקימונים שהחיילים מוציאים:

~מייק~
    אין לצבים וינשופים. חחח התפספס לי המשפט
    ~~~~~~~~~~
    אתם יוצאים מחוץ לחנות, לבושים בבגדים שלכם שמסתירים כמעט לחלוטין את העובדה שאתם מעורבים.
    מה תעשה עכשיו?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    אין לצבים וינשופים. חחח התפספס לי המשפט
    ~~~~~~~~~~
    אתם יוצאים מחוץ לחנות, לבושים בבגדים שלכם שמסתירים כמעט לחלוטין את העובדה שאתם מעורבים.
    מה תעשה עכשיו?
    אהיה מאושר. אחזור יחד עם טרטוויג והחברה לעבר דרך סופת החול, אחזיק את טרטוויג בידי כדי שלא ייפצע מהחול
    Spoiler ספוילר

6. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    " אין לנו בכלל סיכוי מול כל כך הרבה, בואו נברח" אתה אומר ומתחיל לרוץ. "לא כל כך מהר!" אחד מהם צועק וחוסם את דרכך, במהירות כל החמישה מקיפים אותך!. שלושה מהם שולפים פוקדורים ומהם יוצאים שלושה פוקימונים. חייל רביעי מתקדם קדימה, מסתכל עלייך וצוחק "אני אטפל באחד הזה." במבט בוחן יותר אתה קולט שהוא מעורב! (החייל החמישי שומר על הביצה)
    המעורב מעורב עם:
    הפוקימונים שהחיילים מוציאים:

מיסטי , לילית תעזרו לי." אני מבקש
    " אבראה תשתמש בקרן קרח לאבר הצמח, פנאפי תקוף ברעידת אדמה את האריה הכחול ואתה סוואבק תשתמש בכדור אנרגיה על אייפום." אני מנסה לתת הוראות וחצי מהפוקימונים שלי כדאי לנצח בקרב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    "סקווירטל פעימת מים על האונדור! ואז זנב אקווה!" אתה מורה לסקווירטל ואומר להונדור לנסות להילחם ללא הוראות ממך.
    סקווירטל טוען פעימת מים מולו ומשגר אותה אל עבר הונדור שמתחמק די בקלילות. אתה רואה את סקווירטל טוען בזריזות זנב אקווה-מערבולת נוצרת במהירות סביב זנבו והוא רץ אל הונדור. הונדור מתחמק חלקית, אך עדיין קצת נפגע. הוא מתחיל לטעון להביור שלפתע מישהו צועק "היי! אתה שם! עצור מיד. אתה מעורב?". אתה מסתובב ורואה חמישה חיילים של הארי מתקרבים בחשד-בוהים בחלקי הפוקימון שלך. "עם מה אתה מעורב, מה רמת הכח שלך?" הם שואלים בחשד
    its over 9000!
    ~~~~~~~~~~~~
    "הא?" אפנה אליהם 'מה הם רוצים'
    "מה אתם רוצים? ומה זה רמת כוח?"

8. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ~בל~

אתה לא יכול להילחם. פוקימון מול פוקימון. מעורב מול מעורב
    ~~~~
    אתה סורק את הפוקמון בפוקדע-"טיילו פוקימון הציפור. טיילו הוא פוקימון חברותי יחסית, אך מתעצבן בקלות" מזמזמם הקול המתכתי.
    'סוף סוף' אתה חושב, מרוצה.
    "דיינו נשיכה. גם אם זה אומר שאתה צריך לקפוץ" אתה אומר לדיינו. דיינו רץ אל עבר טיילו, קופץ מעט לאוויר ומצליח לנשוך את רגלו של טיילו. טיילו מתנער ומפיל את דיינו, המקור שלו מתחיל לזהור והוא עף במהירות אל עבר דיינו-מנקר אותו בחוזקה!
    דיינו מנסה להתחמק אך טילו עוקב אחריו במהירות.
    אופסי
    ---------
    'תעשה לי טובה' אחשוב "דינו פעימת דרקון" אצווה "חסל את הציפור הזו" אגיד מרוצה

כמו תמיד. עמיטריד.

9. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אתה מאושר. אתה חוזר דרך הנהר ודרך המדבר הקטן כשטרטוויג בידך.
    לאחר זמן מה אתם מתחילים לראות גגות בניינים. במהרה הגגות הופכים להמוני בניינים ובתים!
    אתם מתקדמים עוד קצת ורואים שלט "העיר ג'ובליף". אתה נכנס לעיר ורואה ישר מפת דרכים:
    בעיר יש
    -מרכז פוקימונים
    -מוזיאון
    -מכון
    -חנות
    -קזינו

אתה מתחיל ללכת ברחוב ובמהרה שם לב למשהו מוזר-האנשים לא נראים שמחים במיוחד...
    מבט נוסף ואתה קולט לא מעט אנשים לבושים שחור עם האות H...

~מוריס~
    אתה מבקש ממיסטי ולילית לעזור לך, הן מהנהנות מיד.
    את מעיף מבט למיסטי ורואה שהעיניים שלה זוהרות-העישונים שלה לא רגילים, הם נראים כמו עישוני חתול שזוהרים בלובן מהפנט(אתה חושב שהיא נראת מדהים ככה). אתה סורק במהירות את היריבים של עם הפוקדע ומגלה ששמם הוא שינקס, באדו ואייפום. בנוסף אתה מבין שהמעורב הוא מעורב עם הפוקימון פויינטה. אבראה טוען קרן קרח אל עבר באדו שנפגע, הוא קם די לאט אך ברגע שהוא מתאושש הוא פוגע באבראה חזרה עם עלי תער. פנאפי משתמש ברעידת אדמה על שינקס. שינקס מופתע מכך שהאדמה תחתיו רועדת ומנסה לברוח אך לא מספיק ונפגע די קשה מהמתקפה. הוא נאבק לקום. סוואבק יוצא בכדור אנרגיה על אייפום-שמתחמק מהכדור באלגנטיות. הזנב שלו מתחיל לזהור והוא פוגע בסוואבק עם זנב ברזל! "תיזהר!" צועקת מיסטי ורצה לפנייך, היא מושיטה ידיים לפנים ויוצרת מסך אור שחוסם להביור!. אתה מביט קדימה וקולט שבלי ששמת לב המעורב פוינטה ניסה לתקוף אותך. "תתרכז בקרב, אנחנו נטפל באחד הזה!" אתה שומע את קולה של לילית, שנעמדת מול המעורב. המעורב מביט בלילית בחוסר אמון, עכשיו באמצע קרב די קל להבין מה היא. "את!" הוא חצי צועק חצי אומר ואז מתחיל לצחוק. "נראה שאנחנו הולכים לקבל בונוס לא רע מהבוס! מעורבת ג'ראצ'י-לא פחות ולא יותר!". פרחים שחורים מתחילים להיווצר סביב לילית, שמנסה להתאפס על עצמה ויוצאת באגרוף שואב על המעורב המופתע שמועף אחורנית!

~לוקאס~

חחחחח הרגת אותי
    ~~~
    "הא? מה אתם רוצים? ומה זה רמת כוח?" אתה שואל תוך כדי חוסר הבנה של מה הם רוצים ממכם.
    אחד מהם, ככל הנראה המנהיג של החבורה צועד קדימה. "לא משנה, אנחנו נגלה כבר לבד" הוא אומר וצוחק בקול מרושע. שניים מהחיילים צועדים קדימה ושולפים פוקדורים מהם יוצאים שני פוקימונים. הם די דומים אחד לשני רק שאחד כחול ואחד אדום. מנהיג החוברה אומר "אני אטפל בך" ומחייך-אתה סורק אותו במבטך וקולט שהוא מעורב!.
    המנהיג מעורב עם:
    הפוקימונים:

"פלאסל, התקלה על סקווירטל!" צועק מהמאמן של הפוקימון האדום. "מיינון, מכת ברק על הונדור!" צועק המאמן השני. לפני שאתה עוד מספיק להגיב המעורב משגר אלייך במהירות כדור צל!

~בל~

'תעשה לי טובה' אתה חושב לעצמך. "דיינו פעימת דרקון-חסל את הציפור הזו" אתה אומר. דיינו מצליח סוף סוף להתנער מטיילו ומשגר לעברו כדור צל שפוגע בו ומעיף אותו לקרקע. טיילו קם במהירות ומצליח לעוף, אך קצת נמוך יותר מהרגיל. כנפיו זוהרות באור כסוף והוא פוגע בדיינו בחוזקה עם כנף ברזל!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. עמיטריד.

~בל~

'תעשה לי טובה' אתה חושב לעצמך. "דיינו פעימת דרקון-חסל את הציפור הזו" אתה אומר. דיינו מצליח סוף סוף להתנער מטיילו ומשגר לעברו כדור צל שפוגע בו ומעיף אותו לקרקע. טיילו קם במהירות ומצליח לעוף, אך קצת נמוך יותר מהרגיל. כנפיו זוהרות באור כסוף והוא פוגע בדיינו בחוזקה עם כנף ברזל!

אבל זה מתקפת דרקון ):
    -------
    "אוקי" אתרכז "דינו נסה לתפוס ותו בכנף עם נשיכה" אגיד לו "ותחזיק חזק! מצדי תתלוש לו אותה" אגיד "איך ציפור כזו עלובה כל כך חזקה?" אלחש לעצמי בביטחון מעורער על כוחי

כמו תמיד. עמיטריד.

11. student of Gakuen Alice
    ~בל~
    במ"ת הזה סוג המתקפה הוא לא היחיד שקובע. יש פקטור ממש חשוב שנקרא-רצון השהמd=
    ~~~~~
    דיינו קופץ במטרה להגיע לכנפו של טיילו, ומצליח הודות לפגיעה של טיילו שגורמת לו לעוף נמוך יותר. דיינו מטיח את טיילו על הרצפה. פוקימון הציפור מתנער, פצוע ובשוק. נראה שעכשיו באמת הרגזת אותו. "אתה עוד תשלם על זה" טיילו מסנן ומנקר בחוזקה את המצח של דיינו!. אתה לא מבין איך ציפור כזו עלובה יכולה להיות כזו חזקה. "מה עכשיו?" שואל אותך דיינו מעט בתסכול

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. עמיטריד.
    ~בל~
    במ"ת הזה סוג המתקפה הוא לא היחיד שקובע. יש פקטור ממש חשוב שנקרא-רצון השהמd=
    ~~~~~
    דיינו קופץ במטרה להגיע לכנפו של טיילו, ומצליח הודות לפגיעה של טיילו שגורמת לו לעוף נמוך יותר. דיינו מטיח את טיילו על הרצפה. פוקימון הציפור מתנער, פצוע ובשוק. נראה שעכשיו באמת הרגזת אותו. "אתה עוד תשלם על זה" טיילו מסנן ומנקר בחוזקה את המצח של דיינו!. אתה לא מבין איך ציפור כזו עלובה יכולה להיות כזו חזקה. "מה עכשיו?" שואל אותך דיינו מעט בתסכול
    חה חה חה )))):
    ---------------------------------

"פעם אחרונה דינו!" אגיד בתקווה שסוף סוף זה נגמר "פעימת דרקון במלוא החוזקה!" אצווה "אני רוצה כבר להמשיך הלאה" ארמוז לו שזה הזמן לסיים את הקרב הזה

כמו תמיד. עמיטריד.

13. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    אתה מבקש ממיסטי ולילית לעזור לך, הן מהנהנות מיד.
    את מעיף מבט למיסטי ורואה שהעיניים שלה זוהרות-העישונים שלה לא רגילים, הם נראים כמו עישוני חתול שזוהרים בלובן מהפנט(אתה חושב שהיא נראת מדהים ככה). אתה סורק במהירות את היריבים של עם הפוקדע ומגלה ששמם הוא שינקס, באדו ואייפום. בנוסף אתה מבין שהמעורב הוא מעורב עם הפוקימון פויינטה. אבראה טוען קרן קרח אל עבר באדו שנפגע, הוא קם די לאט אך ברגע שהוא מתאושש הוא פוגע באבראה חזרה עם עלי תער. פנאפי משתמש ברעידת אדמה על שינקס. שינקס מופתע מכך שהאדמה תחתיו רועדת ומנסה לברוח אך לא מספיק ונפגע די קשה מהמתקפה. הוא נאבק לקום. סוואבק יוצא בכדור אנרגיה על אייפום-שמתחמק מהכדור באלגנטיות. הזנב שלו מתחיל לזהור והוא פוגע בסוואבק עם זנב ברזל! "תיזהר!" צועקת מיסטי ורצה לפנייך, היא מושיטה ידיים לפנים ויוצרת מסך אור שחוסם להביור!. אתה מביט קדימה וקולט שבלי ששמת לב המעורב פוינטה ניסה לתקוף אותך. "תתרכז בקרב, אנחנו נטפל באחד הזה!" אתה שומע את קולה של לילית, שנעמדת מול המעורב. המעורב מביט בלילית בחוסר אמון, עכשיו באמצע קרב די קל להבין מה היא. "את!" הוא חצי צועק חצי אומר ואז מתחיל לצחוק. "נראה שאנחנו הולכים לקבל בונוס לא רע מהבוס! מעורבת ג'ראצ'י-לא פחות ולא יותר!". פרחים שחורים מתחילים להיווצר סביב לילית, שמנסה להתאפס על עצמה ויוצאת באגרוף שואב על המעורב המופתע שמועף אחורנית!
    !
    כמעט נשרפתי , אני צריך לדאוג לעצמי יותר טוב לפני שהתעלף' אני חושב
    " פנאפי תשתמש בחבטה ומיד אחרי זה בהתקלה על אייפום. סוובאק קרן על על שינקס ולפני הוא מספיק להתאושש קפוץ ובעט בו. ואתה אמראה תשתמש בקרן אורוה על באדו " אני מתחיל לתת פקודות בעודי יורה חיצי רעל על המעורב שנגדי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~

חחחחח הרגת אותי
    ~~~
    "הא? מה אתם רוצים? ומה זה רמת כוח?" אתה שואל תוך כדי חוסר הבנה של מה הם רוצים ממכם.
    אחד מהם, ככל הנראה המנהיג של החבורה צועד קדימה. "לא משנה, אנחנו נגלה כבר לבד" הוא אומר וצוחק בקול מרושע. שניים מהחיילים צועדים קדימה ושולפים פוקדורים מהם יוצאים שני פוקימונים. הם די דומים אחד לשני רק שאחד כחול ואחד אדום. מנהיג החוברה אומר "אני אטפל בך" ומחייך-אתה סורק אותו במבטך וקולט שהוא מעורב!.
    המנהיג מעורב עם:
    הפוקימונים:

"פלאסל, התקלה על סקווירטל!" צועק מהמאמן של הפוקימון האדום. "מיינון, מכת ברק על הונדור!" צועק המאמן השני. לפני שאתה עוד מספיק להגיב המעורב משגר אלייך במהירות כדור צל!
    ארה גחלת על כדור הצל ואורה לפוקימונים שלי
    "סקווירטל תעצור אותו עם זנב אקווה! האונדור להביור!"

15. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אתה מאושר. אתה חוזר דרך הנהר ודרך המדבר הקטן כשטרטוויג בידך.
    לאחר זמן מה אתם מתחילים לראות גגות בניינים. במהרה הגגות הופכים להמוני בניינים ובתים!
    אתם מתקדמים עוד קצת ורואים שלט "העיר ג'ובליף". אתה נכנס לעיר ורואה ישר מפת דרכים:
    בעיר יש
    -מרכז פוקימונים
    -מוזיאון
    -מכון
    -חנות
    -קזינו

אתה מתחיל ללכת ברחוב ובמהרה שם לב למשהו מוזר-האנשים לא נראים שמחים במיוחד...
    מבט נוסף ואתה קולט לא מעט אנשים לבושים שחור עם האות H...
    אבה לעמוק בתוך לבי, אך לא אפגין זאת. אתקרב אל ביאנקה, כאילו היא אחותי הקטנה ואני חובק אותה, ואומר לעברה בשקט: אנחנו ניכנס אל מרכז הפוקימונים ואז למכון. לאחר שני אלה נמשיך מערבה לקנאלייב. בלי שטויות." אומר לעברה בשקט רב. לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים ואביא להם את 5 הפוקימונים שלי ושל "אלה" כדי שירפאו אותם. עד שיתרפאו אשב ואחבק אותה.
    ~~~~~~~~~~~~
    ד"א הארי שולט גם במרכז הפוקימונים?
    Spoiler ספוילר

עמוד 28 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •