פורסם במקור על ידי
Alice
סורי שאני מגיבה פחות בימים האחרונים אני פשוט לא מרגישה משו. אני אשתדל לנסות יותר
~מוריס~
אתה מבין שאתה צריך לשים לב יותר.
פנאפי רץ אל עבר אייפום ומשתמש עליו בחבטה-מה שמרתק אותו מעט לקרקע, מיד אחר כך הוא משתמש בהתקלה!. אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מתנער וקופץ לאוויר. המוני כוכבים זוהרים יוצאים מהזנב שלו ועפים אל עבר פנאפי שמספיק להתחמק רק מחצי. סוואבק טוען קרן על על שינקס, שינקס מנצל את הזמן שלוקח לקרן להיטען ומשלח מכת ברק מפתיעה אל עבר מיסטי המופתעת. מיסטי מצליחה שלא לזוז מהמקום אך סופגת את כל המכה. סוואבק פוגע בשינקס עם קרן העל, מה שפוגע בו קשות. סוואבק רץ אל עבר שינקס, הוא מעט מסתבך עם הרגליים אך מצליח לקפוץ ולבעוט בו זמית בשינקס. (מזל טוב סוואבק למד Jump Kick). שינקס מותש, בקושי מסוגל לזוז. "שינקס! קום מיד חסר תועלת שכמוך!" צועק המאמן שלו בכעס, אתה רואה שנאה טהורה בעיניים שלו מעורבת עם פחד והוא קם באיטיות, רגליו רועדות. אמראה משתמש בקרן אורורה על באדו, שמצליח להתחמק!. באדו מחזיר מיד עם עלים קסומים שפוגעים באמראה. אתה יורה חצי רעל אל המעורב שנגדך, הוא מתחמק מרובם אבל שניים פוגעים בו. הוא מעלה את כל הגוף שלו באש במהירות מה שמעלים את החצים מיד, אפקט רעל לא נכנס הפעם. הוא פוער את פיו ויורה גחלת, אתה עומד להתחמק ומעט מגחכך שהגחלת פשוט עוברת לידך, מפספסת בהרבה. אתה שומע צעקת כאב ומבין שהגחלת לא נועדה אלייך, אלא ללילית!