Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סורי שאני מגיבה פחות בימים האחרונים אני פשוט לא מרגישה משו. אני אשתדל לנסות יותר

~בל~
    "פעם אחרונה דינו! פעימת דרקון במלוא החוזקה!" אתה צועק, מרגיש שזה הזמן לסיים את הקרב.
    דיינו טוען פעימת דרקון, הוא מרכז את שארית כוחותיו ופוגע בטיילו! טיילו נופל ארצה, מעולף!
    דיינו מחייך אלייך, מאושר.

~מוריס~

אתה מבין שאתה צריך לשים לב יותר.
    פנאפי רץ אל עבר אייפום ומשתמש עליו בחבטה-מה שמרתק אותו מעט לקרקע, מיד אחר כך הוא משתמש בהתקלה!. אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מתנער וקופץ לאוויר. המוני כוכבים זוהרים יוצאים מהזנב שלו ועפים אל עבר פנאפי שמספיק להתחמק רק מחצי. סוואבק טוען קרן על על שינקס, שינקס מנצל את הזמן שלוקח לקרן להיטען ומשלח מכת ברק מפתיעה אל עבר מיסטי המופתעת. מיסטי מצליחה שלא לזוז מהמקום אך סופגת את כל המכה. סוואבק פוגע בשינקס עם קרן העל, מה שפוגע בו קשות. סוואבק רץ אל עבר שינקס, הוא מעט מסתבך עם הרגליים אך מצליח לקפוץ ולבעוט בו זמית בשינקס. (מזל טוב סוואבק למד Jump Kick). שינקס מותש, בקושי מסוגל לזוז. "שינקס! קום מיד חסר תועלת שכמוך!" צועק המאמן שלו בכעס, אתה רואה שנאה טהורה בעיניים שלו מעורבת עם פחד והוא קם באיטיות, רגליו רועדות. אמראה משתמש בקרן אורורה על באדו, שמצליח להתחמק!. באדו מחזיר מיד עם עלים קסומים שפוגעים באמראה. אתה יורה חצי רעל אל המעורב שנגדך, הוא מתחמק מרובם אבל שניים פוגעים בו. הוא מעלה את כל הגוף שלו באש במהירות מה שמעלים את החצים מיד, אפקט רעל לא נכנס הפעם. הוא פוער את פיו ויורה גחלת, אתה עומד להתחמק ומעט מגחכך שהגחלת פשוט עוברת לידך, מפספסת בהרבה. אתה שומע צעקת כאב ומבין שהגחלת לא נועדה אלייך, אלא ללילית!

~לוקאס~
    אתה יורה גחלת על כדור הצל שמתפזר באוויר.
    סקווירטל מתנגש בפלאסל, שהוא באמצע התקלה עם זנב האקוואה שלו, שניהם עפים אחורה, מנטרלים את ההתקפות אחד של השני. הונדור משתמש בלהביור, הלהביור מתנגד עם מכת הברק של מיינון ולרגע נוצר מאבק כוחות בין שתי המתקפות שלבסוף מתפוצצות. אתה לרגע לא שם לב, והמעורב פוגע בך עם שריטה. אתה מרגיש מעט דם זולג על הלחי שלך.
    פלאסל טוען ניצוץ אל עבר סקווירטל ופוגע-סקווירטל נפגע די הרבה אך מתנער וקם מיד. הונדור מצליח להתחמק מהתקלה של מיינון

~מייק~

האנשים במרכז פוקימונים מפחדם מהארי. הם יכולים לעזור לך ויכולים להסגיר אותך. תלוי במצב
    ~~
    אתה לוחש לביאנקה את התוכנית שלך. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומוסר לאחות ג'וי את הפוקימונים שלכם-היא סורקת אתכם במבט מעט חשוד אך לא אומרת שום דבר. אתה יושב על אחת הספות, מחובק עם ביאנקה. לפתע, האחות ג'וי עוברת לידכם ואתה מרגיש משהו על הרגל שלך. אתה מסתכל ורואה שהיא הניחה במהירות כפפה שחורה עם פס כחול עלייך! היא מביטה במהירות אלייך, מהנהנת וממשיכה הלאה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    סורי שאני מגיבה פחות בימים האחרונים אני פשוט לא מרגישה משו. אני אשתדל לנסות יותר

~מייק~

האנשים במרכז פוקימונים מפחדם מהארי. הם יכולים לעזור לך ויכולים להסגיר אותך. תלוי במצב
    ~~
    אתה לוחש לביאנקה את התוכנית שלך. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומוסר לאחות ג'וי את הפוקימונים שלכם-היא סורקת אתכם במבט מעט חשוד אך לא אומרת שום דבר. אתה יושב על אחת הספות, מחובק עם ביאנקה. לפתע, האחות ג'וי עוברת לידכם ואתה מרגיש משהו על הרגל שלך. אתה מסתכל ורואה שהיא הניחה במהירות כפפה שחורה עם פס כחול עלייך! היא מביטה במהירות אלייך, מהנהנת וממשיכה הלאה.
    ארים את הכפפה את הכפפה בזהירות ואבדוק אותה. אם משהו נראה לי חשוד אפיל מיד את הכפפה. לאחר מכן אחכה שג'וי תחזיר את הפוקימונים
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אתה מרים בעדינות את הכפפה ולפתע פתק לבן נופל מתוכו. אתה פותח אותו וקורא "תשתמש בזה כדי לכסות את כף היד של אחותך". אתה מביט לכף ידה של ביאנקה ורואה שחלק קטן מכף היד הלוגיהית שלה חשוף!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    אתה יורה גחלת על כדור הצל שמתפזר באוויר.
    סקווירטל מתנגש בפלאסל, שהוא באמצע התקלה עם זנב האקוואה שלו, שניהם עפים אחורה, מנטרלים את ההתקפות אחד של השני. הונדור משתמש בלהביור, הלהביור מתנגד עם מכת הברק של מיינון ולרגע נוצר מאבק כוחות בין שתי המתקפות שלבסוף מתפוצצות. אתה לרגע לא שם לב, והמעורב פוגע בך עם שריטה. אתה מרגיש מעט דם זולג על הלחי שלך.
    פלאסל טוען ניצוץ אל עבר סקווירטל ופוגע-סקווירטל נפגע די הרבה אך מתנער וקם מיד. הונדור מצליח להתחמק מהתקלה של מיינון
    סולחים
    ~~~
    "האונדור סקווירטל תילחמו בפלאסל ומיינון אני לא יכול לתת לכם הוראות בזמן שאני נלחם" אומר להם וארוץ אל המעורב במהירות ואקפוץ על הראש שלו מתי שאגיע אליו אנשך אותו בצוואר בניב אש

5. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אתה מרים בעדינות את הכפפה ולפתע פתק לבן נופל מתוכו. אתה פותח אותו וקורא "תשתמש בזה כדי לכסות את כף היד של אחותך". אתה מביט לכף ידה של ביאנקה ורואה שחלק קטן מכף היד הלוגיהית שלה חשוף!
    ארגיש אסיר תודה ואשים את הכפפה על ידה של ביאנקה. אחר כך אומר בקול הרגיל שלי:" את בסדר? שלא תפצעי את עצמך ככה שוב! אני מקווה שהכפפה תעצור את זה" אומר ואקרוץ לעבר ביאנקה. אלעס את הפתק כדי להשמיד כל זכר שלו
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    ~לוקאס~
    "האונדור סקווירטל תילחמו בפלאסל ומיינון אני לא יכול לתת לכם הוראות בזמן שאני נלחם" אומר להם וארוץ אל המעורב במהירות ואקפוץ על הראש שלו מתי שאגיע אליו אנשך אותו בצוואר בניב אש

אתה צועק לסקווירטל והונדור שהם יהיו חייבין להילחם בלעדייך. אתה רץ אל המעורב וקופץ, אתה תופס את הראש שלו ונושך אותו בעזרת ניב אש בצוואר. המעורב צורח מכאב. הוא מתנער ולפתע מפסיק לזוז. אתה חושב שאולי הוא התעלף אך לפתע אתה מרגיש כאב חד ונוראי בבטן שלך, אתה מתסתכל למטה וקולט שהמעורב ניצל את הקרב ביניכם. הציפורניים שלו התארכו וזהרו באור שחרחר, מתקפה שלא כל כך זיהית-הוא דקר אותך עם הציפורניים בבטן. הכאב כמעט בלתי נסבל ואתה נסוג אחורנית מיידית.
    אתה מעיף מבט זריז לצדדים-סקווירטל מתקשה מעט מול פלאסל אך מחזיק מעמד. הונדור מתחמק מרוב ההתקפות של מיינון, אך מתקשה לפגוע בו עקב הזריזות של הפוקימון הקטן.

~מייק~
    איזה דרמטי. יכולת פשוט לקרוע ולזרוק לפח
    ~~~
    אתה חש אסיר תודה ומלביש את הכפפה לביאנקה שמסמיקה מעט. "יכולתי לשים אותה לבד.." היא ממלמלת. אתה שואל אותה "את בסדר? שלא תפצעי את עצמך ככה שוב! אני מקווה שהכפפה תעצור את זה". אתה קורץ לעברה-כדי שתקלוט למה אמרת את זה. אתה לועס את הפתק ובולע-יש לו טעם די דוחה, של נייר ממחוזר. האחות ג'וי קוראת לך ברמקול, אתה מגיע אליה ובלי להסתכל עלייך היא מלמלת "הנה הפוקימונים שלך" ומצביע לעבר דלת קטנה. מהדלת אתה רואה את כל הפוקימונים שלכם יוצאים, בריאים ושלמים.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    איזה דרמטי. יכולת פשוט לקרוע ולזרוק לפח
    ~~~
    אתה חש אסיר תודה ומלביש את הכפפה לביאנקה שמסמיקה מעט. "יכולתי לשים אותה לבד.." היא ממלמלת. אתה שואל אותה "את בסדר? שלא תפצעי את עצמך ככה שוב! אני מקווה שהכפפה תעצור את זה". אתה קורץ לעברה-כדי שתקלוט למה אמרת את זה. אתה לועס את הפתק ובולע-יש לו טעם די דוחה, של נייר ממחוזר. האחות ג'וי קוראת לך ברמקול, אתה מגיע אליה ובלי להסתכל עלייך היא מלמלת "הנה הפוקימונים שלך" ומצביע לעבר דלת קטנה. מהדלת אתה רואה את כל הפוקימונים שלכם יוצאים, בריאים ושלמים.
    מה דרמטי, כל אחד יכול לאסוף את השברים מהפח ולחבר.
    חוצמזה, אני חצי פוקימון. נייר לא יהיה כזה מגעיל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מודה לאחות ג'וי והולך עם פוקימוניי וביאנקה, תחת ידי, ישר אל מכון העיר ג'ובילייף.
    Spoiler ספוילר

8. Because lizards can swim
    ~לוקאס~

אתה צועק לסקווירטל והונדור שהם יהיו חייבין להילחם בלעדייך. אתה רץ אל המעורב וקופץ, אתה תופס את הראש שלו ונושך אותו בעזרת ניב אש בצוואר. המעורב צורח מכאב. הוא מתנער ולפתע מפסיק לזוז. אתה חושב שאולי הוא התעלף אך לפתע אתה מרגיש כאב חד ונוראי בבטן שלך, אתה מתסתכל למטה וקולט שהמעורב ניצל את הקרב ביניכם. הציפורניים שלו התארכו וזהרו באור שחרחר, מתקפה שלא כל כך זיהית-הוא דקר אותך עם הציפורניים בבטן. הכאב כמעט בלתי נסבל ואתה נסוג אחורנית מיידית.
    אתה מעיף מבט זריז לצדדים-סקווירטל מתקשה מעט מול פלאסל אך מחזיק מעמד. הונדור מתחמק מרוב ההתקפות של מיינון, אך מתקשה לפגוע בו עקב הזריזות של הפוקימון הקטן.
    אשפשף את הבטן שלי ואנתח את המצב חייבים לשנות טקטיקה
    ~~~
    "סקווירטל אל תיתן לו לתקוף, תמיד תעסיק אותו ברובה מים או זנב אקווה" אומר "האונדור, אתה אותו דבר, להביור וניב אש כל הזמן" אומר ואסתכל על המעורב "אתה משחק מלוכלך? גם אני יכול" ארוץ אל המעורב ואז אתן לו בעיטה ברגליים כדי להפיל אותו, לאחר מכן אירה בו גחלת מטווח אפס ואשתמש עליו בניב אש שוב

9. student of Gakuen Alice
    ווהוו מתקרבים לעמוד 30. מי יהיה הפותח?

~מייק~
    אתה מודה לאחות ג'וי ומתחיל לצעוד אל עבר מכון הפוקימון. אתה מוצא די במהירות את המבנה הגדול המפואר עם סמל המכונים המוכר. מעליו יש שלט גדול ומזמין "לכניסה למכון, ------------>" בעל חץ שמצביע לכיוון הדלת.
    אתה שומע שריקה מוזרה ומסתובב לאחור, דמות לבושה ברדס עושה לך תנועות יידים מוזרות-כמו איקסים עקומים-נראה שהאדם הזה לא משו בתנועות יידים כי אתה לא מבין כלום. לאחר כמה שניות נוספות הוא רץ ונעלם.

~לוקאס~

אתה מבין שזה הזמן לשנות טקטיקה.
    אתה אומר לסקווירטל והנודר מה תעשות. סקווירטל מהנהן ומתחיל לזוז בזריזות ממקום למקום, כדי להקשות על פלאסל לתקוף-מיד לאחר מכן הוא מתחיל בזנבות אקווה ורובי מים רצופים. הונדור משתמש באותה השיטה ומתחיל להשתמש בלהביורים וניבי אש.
    אתה מבין שכדי לנצח צריך לשחק מלוכלך. אתה רץ למעורב ובועט בו בין הרגליים, הוא נופל ומוכה מיד על ידי הגחלת שלך. אתה רואה שהוא מעט מטושטש ומנצל זאת כדי להשתמש בניב אש!.
    בינתיים נראה שסקווירטל והונדור מתחילים להשתלט על הקרבות שלהם. המעורב קם, כועס ויורה כדור צל אלייך שמעיף אותך על אחד מעמודי הבנייה באזור

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היזהרו מחיקויים!
    ווהוו מתקרבים לעמוד 30. מי יהיה הפותח?

~מייק~
    אתה מודה לאחות ג'וי ומתחיל לצעוד אל עבר מכון הפוקימון. אתה מוצא די במהירות את המבנה הגדול המפואר עם סמל המכונים המוכר. מעליו יש שלט גדול ומזמין "לכניסה למכון, ------------>" בעל חץ שמצביע לכיוון הדלת.
    אתה שומע שריקה מוזרה ומסתובב לאחור, דמות לבושה ברדס עושה לך תנועות יידים מוזרות-כמו איקסים עקומים-נראה שהאדם הזה לא משו בתנועות יידים כי אתה לא מבין כלום. לאחר כמה שניות נוספות הוא רץ ונעלם.
    'אווקיי' אחשוב בתמיהה. בצעד חושש אפתח את הדלת ואכנס אל מכון העיר ג'ובילייף.
    Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אתה נכנס למכון שביאנקה לידך. איש צעיר בחליפה ניגש אליכם. "שלום! ברוכים הבאים למכון העיר ג'ובלייף!" הוא אומר בחיוך. "בואו אחריי". אתם עוקבים אחרי האיש ומגיעים לזירה מלאה אבנים וסלעים. אדם נוסף עומד בקצה של הזירה. "היי! אני ג'וקס. אני מנהיג מכון האבן של העיר ג'ובלייף. יש למכון מנהיג מכון נוסף מעורב. אם אתם מעורבים תוכלו לבחור להילחם בו בקרב מעורבים" הוא מסביר בחיוך ומחכה לתשובתך.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אתה נכנס למכון שביאנקה לידך. איש צעיר בחליפה ניגש אליכם. "שלום! ברוכים הבאים למכון העיר ג'ובלייף!" הוא אומר בחיוך. "בואו אחריי". אתם עוקבים אחרי האיש ומגיעים לזירה מלאה אבנים וסלעים. אדם נוסף עומד בקצה של הזירה. "היי! אני ג'וקס. אני מנהיג מכון האבן של העיר ג'ובלייף. יש למכון מנהיג מכון נוסף מעורב. אם אתם מעורבים תוכלו לבחור להילחם בו בקרב מעורבים" הוא מסביר בחיוך ומחכה לתשובתך.
    should I?
    ~~~~~~~~
    פוקימוניי יילחמו מולך. זאת אחותי, היא מלווה אותי" אומר.
    Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    ~לוקאס~

אתה מבין שזה הזמן לשנות טקטיקה.
    אתה אומר לסקווירטל והנודר מה תעשות. סקווירטל מהנהן ומתחיל לזוז בזריזות ממקום למקום, כדי להקשות על פלאסל לתקוף-מיד לאחר מכן הוא מתחיל בזנבות אקווה ורובי מים רצופים. הונדור משתמש באותה השיטה ומתחיל להשתמש בלהביורים וניבי אש.
    אתה מבין שכדי לנצח צריך לשחק מלוכלך. אתה רץ למעורב ובועט בו בין הרגליים, הוא נופל ומוכה מיד על ידי הגחלת שלך. אתה רואה שהוא מעט מטושטש ומנצל זאת כדי להשתמש בניב אש!.
    בינתיים נראה שסקווירטל והונדור מתחילים להשתלט על הקרבות שלהם. המעורב קם, כועס ויורה כדור צל אלייך שמעיף אותך על אחד מעמודי הבנייה באזור
    "אתה מעצבן אותי" אומר לו בכעס ואאגור את הגחלת הכי חזקה שאני יכול ואירה אותה עליו

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

~מוריס~

אתה מבין שאתה צריך לשים לב יותר.
    פנאפי רץ אל עבר אייפום ומשתמש עליו בחבטה-מה שמרתק אותו מעט לקרקע, מיד אחר כך הוא משתמש בהתקלה!. אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מתנער וקופץ לאוויר. המוני כוכבים זוהרים יוצאים מהזנב שלו ועפים אל עבר פנאפי שמספיק להתחמק רק מחצי. סוואבק טוען קרן על על שינקס, שינקס מנצל את הזמן שלוקח לקרן להיטען ומשלח מכת ברק מפתיעה אל עבר מיסטי המופתעת. מיסטי מצליחה שלא לזוז מהמקום אך סופגת את כל המכה. סוואבק פוגע בשינקס עם קרן העל, מה שפוגע בו קשות. סוואבק רץ אל עבר שינקס, הוא מעט מסתבך עם הרגליים אך מצליח לקפוץ ולבעוט בו זמית בשינקס. (מזל טוב סוואבק למד Jump Kick). שינקס מותש, בקושי מסוגל לזוז. "שינקס! קום מיד חסר תועלת שכמוך!" צועק המאמן שלו בכעס, אתה רואה שנאה טהורה בעיניים שלו מעורבת עם פחד והוא קם באיטיות, רגליו רועדות. אמראה משתמש בקרן אורורה על באדו, שמצליח להתחמק!. באדו מחזיר מיד עם עלים קסומים שפוגעים באמראה. אתה יורה חצי רעל אל המעורב שנגדך, הוא מתחמק מרובם אבל שניים פוגעים בו. הוא מעלה את כל הגוף שלו באש במהירות מה שמעלים את החצים מיד, אפקט רעל לא נכנס הפעם. הוא פוער את פיו ויורה גחלת, אתה עומד להתחמק ומעט מגחכך שהגחלת פשוט עוברת לידך, מפספסת בהרבה. אתה שומע צעקת כאב ומבין שהגחלת לא נועדה אלייך, אלא ללילית!
    " לילית תחזקי מעמד ! אמראה תשתמש במסך אור כדאי להגן על לילית. סוואבק זרוק כדור אנרגיה על אייפום ואחרי שהוא מנסה להתאושש קפוץ ובעט בו. ואתה פנאפי רעידת אדמה על המעורב אני אומר "לאחר הפקודות אי מתחיל לזרוק מילים לא קשורות באוויר ( פטפוט)

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    maybe
    ~~
    ג'וקס נראה מעט עצוב. הוא קולט שאתה מסתכל ומחייך מעט בעצבות. "אני מצטערת, מאז שהחיילים של הארי השתלטו על העיר לאח שלי כמעט ולא יצא להילחם ולצאת מהחדר שלו. קרבות מכון הם ההזדמנות היחידה שלו לצאת מהמסתור" הוא מסביר ואתה רואה עצב בעיניו. הוא שולף שני פוקדורים "מוכן?" הוא שואל

~לוקאס~
    "אתה מעצבן אותי" אתה אומר לו בכעס. אתה אוגר גחלת כמה שיותר חזקה ויורה אותה-אתה קולט שהגחלת הזאת קצת יותר מאוחדת מבדרך כלל ובעלת קצת יותר כוח. המעורב עף לאחור מכח המכה, מובס! אתה מביט לצדדים ורואה שגם סקווירטל והנודר כבר הביסו את היריבים שלהם אם כי הם די פצועים-סקווירטל שרוט בכל הגוף והונדור צולע על שלוש רגליים. "אתה... אתה תשלם על זה" ממלמל המעורב. הוא קורא לחבורה שלו והם הולכים משם

~מוריס~

"לילית תחזקי מעמד!" אתה צועק. אמראה רץ אל לפני לילית ומשתמש במסך אור כדי להגן על לילית. סוואבק טוען כדור אנרגיה עוצמתי על אייפום-אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא מתחיל להתאושש לאט לאט אך סוואבק מנסה לנצל את התשישות שלו ולתקוף את אייפום בקפיצת בעיטה-אייפום נופל מיד חזרה לקרקע, מעולף. פנאפי מתרכז, ומתחיל רעידת אדמה מתחת למעורב. המעורב מעט מופתע אך פשוט רץ במהירות אל מחוץ לטווח רעידת האדמה, פצוע ממנה רק מעט. אתה מתחיל לפתע לומר מילים לא קשורות אחת לשנייה-ממקד את רובן לעבר המעורב שנראה סובל ופגוע מכך. שינקס רץ עם ניצוץ אל עבר סוואבק ובאדו שוב עם עלים קסומים לפנאפי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 29 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •