Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1329
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מייק~
    maybe
    ~~
    ג'וקס נראה מעט עצוב. הוא קולט שאתה מסתכל ומחייך מעט בעצבות. "אני מצטערת, מאז שהחיילים של הארי השתלטו על העיר לאח שלי כמעט ולא יצא להילחם ולצאת מהחדר שלו. קרבות מכון הם ההזדמנות היחידה שלו לצאת מהמסתור" הוא מסביר ואתה רואה עצב בעיניו. הוא שולף שני פוקדורים "מוכן?" הוא שואל
    "מוכן" אומר לעברו בחיוך קל, אחכה שיוציא פוקימון מפוקדורו.
    Spoiler ספוילר

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    סורי שאני מגיבה פחות בימים האחרונים אני פשוט לא מרגישה משו. אני אשתדל לנסות יותר

~בל~
    "פעם אחרונה דינו! פעימת דרקון במלוא החוזקה!" אתה צועק, מרגיש שזה הזמן לסיים את הקרב.
    דיינו טוען פעימת דרקון, הוא מרכז את שארית כוחותיו ופוגע בטיילו! טיילו נופל ארצה, מעולף!
    דיינו מחייך אלייך, מאושר.

~מוריס~

אתה מבין שאתה צריך לשים לב יותר.
    פנאפי רץ אל עבר אייפום ומשתמש עליו בחבטה-מה שמרתק אותו מעט לקרקע, מיד אחר כך הוא משתמש בהתקלה!. אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מתנער וקופץ לאוויר. המוני כוכבים זוהרים יוצאים מהזנב שלו ועפים אל עבר פנאפי שמספיק להתחמק רק מחצי. סוואבק טוען קרן על על שינקס, שינקס מנצל את הזמן שלוקח לקרן להיטען ומשלח מכת ברק מפתיעה אל עבר מיסטי המופתעת. מיסטי מצליחה שלא לזוז מהמקום אך סופגת את כל המכה. סוואבק פוגע בשינקס עם קרן העל, מה שפוגע בו קשות. סוואבק רץ אל עבר שינקס, הוא מעט מסתבך עם הרגליים אך מצליח לקפוץ ולבעוט בו זמית בשינקס. (מזל טוב סוואבק למד Jump Kick). שינקס מותש, בקושי מסוגל לזוז. "שינקס! קום מיד חסר תועלת שכמוך!" צועק המאמן שלו בכעס, אתה רואה שנאה טהורה בעיניים שלו מעורבת עם פחד והוא קם באיטיות, רגליו רועדות. אמראה משתמש בקרן אורורה על באדו, שמצליח להתחמק!. באדו מחזיר מיד עם עלים קסומים שפוגעים באמראה. אתה יורה חצי רעל אל המעורב שנגדך, הוא מתחמק מרובם אבל שניים פוגעים בו. הוא מעלה את כל הגוף שלו באש במהירות מה שמעלים את החצים מיד, אפקט רעל לא נכנס הפעם. הוא פוער את פיו ויורה גחלת, אתה עומד להתחמק ומעט מגחכך שהגחלת פשוט עוברת לידך, מפספסת בהרבה. אתה שומע צעקת כאב ומבין שהגחלת לא נועדה אלייך, אלא ללילית!

~לוקאס~
    אתה יורה גחלת על כדור הצל שמתפזר באוויר.
    סקווירטל מתנגש בפלאסל, שהוא באמצע התקלה עם זנב האקוואה שלו, שניהם עפים אחורה, מנטרלים את ההתקפות אחד של השני. הונדור משתמש בלהביור, הלהביור מתנגד עם מכת הברק של מיינון ולרגע נוצר מאבק כוחות בין שתי המתקפות שלבסוף מתפוצצות. אתה לרגע לא שם לב, והמעורב פוגע בך עם שריטה. אתה מרגיש מעט דם זולג על הלחי שלך.
    פלאסל טוען ניצוץ אל עבר סקווירטל ופוגע-סקווירטל נפגע די הרבה אך מתנער וקם מיד. הונדור מצליח להתחמק מהתקלה של מיינון

~מייק~

האנשים במרכז פוקימונים מפחדם מהארי. הם יכולים לעזור לך ויכולים להסגיר אותך. תלוי במצב
    ~~
    אתה לוחש לביאנקה את התוכנית שלך. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומוסר לאחות ג'וי את הפוקימונים שלכם-היא סורקת אתכם במבט מעט חשוד אך לא אומרת שום דבר. אתה יושב על אחת הספות, מחובק עם ביאנקה. לפתע, האחות ג'וי עוברת לידכם ואתה מרגיש משהו על הרגל שלך. אתה מסתכל ורואה שהיא הניחה במהירות כפפה שחורה עם פס כחול עלייך! היא מביטה במהירות אלייך, מהנהנת וממשיכה הלאה.
    סליחה שלא הגבתי הרבה זמן...
    -----
    'הקרב הזה לקח לנו יותר מידי זמן' אחשוב 'דינו חלש ממה שחשבתי' כאס ממלא אותי 'אסור לי להיות חלש!' אחשוב בכאס 'אסור לי להפסיד יותר' אחליט ואקח את דינו למקום שיתרפא

כמו תמיד. עמיטריד.

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייק~
    "מוכן" אתה מהנהן לעברו. ג'וקס זורק את הפוקדורים שלו לאוויר ושני פוקימונים יוצאים ממנו. אחד הפוקימונים הוא פוקימון חום קטן עם גולגולת שבורה מורכבת על ראשו ועצם ביד שלו. הפוקימון השני הוא פוקימון ענק-מורכב מאבנים גדולות.

~בל~
    נסלח
    ~~
    'הקרב הזה לקח לנו יותר מידי זמן. דינו חלש ממה שחשבתי' אתה חושב בכעס. אתה קורא לדיינו ואתם ממשיכים ללכת. לא עובר זמן רב ואתם מגיעים לשלט "דרך30". אחרי השלט הנוף משתנה מאוד-כל מה שאתה רואה מהצדדים שלך הם רק שדות פרחים. דיינו נראה כאילו הוא ממש רוצה לשחק קצת בין הפרחים. אתה רואה כל מיני פוקימונים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. עמיטריד.

~בל~
    נסלח
    ~~
    'הקרב הזה לקח לנו יותר מידי זמן. דינו חלש ממה שחשבתי' אתה חושב בכעס. אתה קורא לדיינו ואתם ממשיכים ללכת. לא עובר זמן רב ואתם מגיעים לשלט "דרך30". אחרי השלט הנוף משתנה מאוד-כל מה שאתה רואה מהצדדים שלך הם רק שדות פרחים. דיינו נראה כאילו הוא ממש רוצה לשחק קצת בין הפרחים. אתה רואה כל מיני פוקימונים
    "נראה לך שאתה הולך לשחק?!" אצעק אליו "אתה חייב להתחזק! בחר פוקימון מבין השלושה ותתקוף אותו בפעימת דרקון!" אצווה אליו

כמו תמיד. עמיטריד.

5. student of Gakuen Alice
    ~בל~
    דיינו מגלגל עיניים ומתחיל להתקדם אל עבר הפוקימון הורוד שלפתע מישהו נעמד מולו וחוסם את דרכו.
    אתה מתקרב ורואה פוקימון כחול-ירוק עומד לפני דיינו. לפתע, דיינו צועק בכאב-צל חולף על ידו במהירות ושורט אותו בגבו!. אתה מנסה למקד את המבט שלך וקולט פוקימון כחול-ירוק חוסם את דרכו של דינו אל הפוקימון הורוד. "שלא תעז" הוא מסנן
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. עמיטריד.
    ~בל~
    דיינו מגלגל עיניים ומתחיל להתקדם אל עבר הפוקימון הורוד שלפתע מישהו נעמד מולו וחוסם את דרכו.
    אתה מתקרב ורואה פוקימון כחול-ירוק עומד לפני דיינו. לפתע, דיינו צועק בכאב-צל חולף על ידו במהירות ושורט אותו בגבו!. אתה מנסה למקד את המבט שלך וקולט פוקימון כחול-ירוק חוסם את דרכו של דינו אל הפוקימון הורוד. "שלא תעז" הוא מסנן
    "תשמע בחור" אגיד בכעס "אם תמשיך ככה אמרות כל נוצה שלך!" אזהיר אותו ואזמן לדינו להראות תקיף ומוכן

כמו תמיד. עמיטריד.

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

"לילית תחזקי מעמד!" אתה צועק. אמראה רץ אל לפני לילית ומשתמש במסך אור כדי להגן על לילית. סוואבק טוען כדור אנרגיה עוצמתי על אייפום-אייפום לא מספיק להתחמק ונפגע. הוא מתחיל להתאושש לאט לאט אך סוואבק מנסה לנצל את התשישות שלו ולתקוף את אייפום בקפיצת בעיטה-אייפום נופל מיד חזרה לקרקע, מעולף. פנאפי מתרכז, ומתחיל רעידת אדמה מתחת למעורב. המעורב מעט מופתע אך פשוט רץ במהירות אל מחוץ לטווח רעידת האדמה, פצוע ממנה רק מעט. אתה מתחיל לפתע לומר מילים לא קשורות אחת לשנייה-ממקד את רובן לעבר המעורב שנראה סובל ופגוע מכך. שינקס רץ עם ניצוץ אל עבר סוואבק ובאדו שוב עם עלים קסומים לפנאפי
    " אמראה תשתשמ שוב במסך אור על מנת להגן על לילית. פנאפי תחבוט ואז תעשה התקלה על שינקס . סוובאק כדור אנרגיה על באדו." אני מתחיל לתת פקודות ושר שיר ערס על מנת להרדים את הפוקימנים של היריב

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    "מוכן" אתה מהנהן לעברו. ג'וקס זורק את הפוקדורים שלו לאוויר ושני פוקימונים יוצאים ממנו. אחד הפוקימונים הוא פוקימון חום קטן עם גולגולת שבורה מורכבת על ראשו ועצם ביד שלו. הפוקימון השני הוא פוקימון ענק-מורכב מאבנים גדולות.
    "טרטוויג, טירטוגה, תתחילו אתם!" אומר ואחכה שהם יבואו. "טרטוויג, עלי תער על קיובון! טירטוגה, זנב אקווה על אוניקס!" אומר ואחכה לפעילותם. בינתיים אסקור את הזירה
    Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    "אתה מעצבן אותי" אתה אומר לו בכעס. אתה אוגר גחלת כמה שיותר חזקה ויורה אותה-אתה קולט שהגחלת הזאת קצת יותר מאוחדת מבדרך כלל ובעלת קצת יותר כוח. המעורב עף לאחור מכח המכה, מובס! אתה מביט לצדדים ורואה שגם סקווירטל והנודר כבר הביסו את היריבים שלהם אם כי הם די פצועים-סקווירטל שרוט בכל הגוף והונדור צולע על שלוש רגליים. "אתה... אתה תשלם על זה" ממלמל המעורב. הוא קורא לחבורה שלו והם הולכים משם
    "אתה לא הולך לשום מקום" אומר וארוץ אחריו, אתפוס אותו בחולצה "אם אתה לא רוצה שאני אהפוך אותך לאבק כדאי שתתחיל לדבר, מה אתה רצית ממני?"

10. student of Gakuen Alice
    ~בל~
    "תשמע בחור. אם תמשיך ככה אמרות כל נוצה שלך!"אתה מזהיר את הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע. "סניזל. סניזל הוא פוקימון קשוח ואוהב צדק. הוא בדרך כלל לא מראה הם הרגשות שלו לאחרים" מזמזמם הקול המתכתי.
    סניזל מרים את ידו, אתה רואה שהציפורניים שלו סוהרות באור כסוף והוא שורט את דיינו!

~מוריס~
    אתה אומר לאמראה להשתמש שוב במסך אור. "תתרכז בקרב-אל תדאג. אני אשמור עליה מעכשיו" הוא אומר לך כדי שתצטרך לדאוג לפחות לאדם אחד פחות. אתה קולט שפנאפי לא מקשיב לך-הוא עומד במקום ואתה רואה אבנים מוזרות נוצרות מעל ראשו ועופות אל עבר שינקס-שינקס סופג פגיעה ישירה ומתעלף! מזלט. פנאפי למד כח עתיק (ancient power). סוואבק טוען כדור אנרגיה על באדו, שמצליח להתחמק. באדו רץ אל עבר סוואבק ומתקיל אותו. אתה מתחיל לשיר שיר ערס, תוך כדי המעורב רץ לעברך במהירות, בגלל השירה שלך אתה לא מגיב מספיק מהר וחוטף פגיעה ישירה מגחלת! אתה מרגיש כאילו הבטן שלך עומדת להתפוצץ. "מוריס!" אתה שומע את מיסטי צועקת בלחץ, היא מתחילה לרוץ לעברך שאחד החיילים שם לה רגל ומפיל אותה, הוא מתחיל להאבק איתה במטרה למנוע ממנה להגיע אלייך. "אספי, אני סומכת עלייך!" היא צועקת ואספיאון רץ לעברך, הוא נעמד מולך ופוער את פיו. אתה שומע רעש נוראי, כמו שבחיים לא שמעת אבל זה לא פוגע בך. לעומת זאת, נראה שהמעורב סובל מכאבי תופת-והוא קרוב לתבוסה.

~מייק~
    "טרטוויג, טירטוגה, תתחילו אתם!" אתה אומר. טרטוויג וטריטוגה צועדים קדימה.
    טרטוויג משלח עלי תער על קיובון, שלא מספיק להתחמק. הוא מתנער מהמתקפה ורץ אל עבר טרטוויג כשהעצם שבידו זוהרת. סקווירטל יוצר מערבולת מים עוצמתית סביב הזנב שלו ורץ את עבר אונקס-אוניקס מנסה להתחמק אבל עקב גודלו ביחס לסקווירטל הוא לא מספיק ונראה שהמתקפה משפיע עליו די הרבה. "אוניקס, חפירה!" מצווה ג'וקס. אוניקס צולל לקרקע ונעלם במהירות

~לוקאס~
    אתה רץ אל המעורב ותופס אותו בחולצה. "אתה לא הולך לשום מקום" אתה אומר לו ומאיים עליו. המעורב נראה כועס, אך הפחד שלו ממך גובר עליו. "ג'ובלייף נמצאת בשליטת הארי. אנחנו צריכים למצא מעורבים חזקים ולשלוח אותם אל הארי" הוא ממלמל. "אפשר ללכת? מרוצה?" הוא שואל לאחר כמה דקות של שקט

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. עמיטריד.
    ~בל~
    "תשמע בחור. אם תמשיך ככה אמרות כל נוצה שלך!"אתה מזהיר את הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע. "סניזל. סניזל הוא פוקימון קשוח ואוהב צדק. הוא בדרך כלל לא מראה הם הרגשות שלו לאחרים" מזמזמם הקול המתכתי.
    סניזל מרים את ידו, אתה רואה שהציפורניים שלו סוהרות באור כסוף והוא שורט את דיינו!

"הו לא אתה לא!" אגיד לו "דינו פעימת דרקון!" אפקוד

כמו תמיד. עמיטריד.

12. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    "טרטוויג, טירטוגה, תתחילו אתם!" אתה אומר. טרטוויג וטריטוגה צועדים קדימה.
    טרטוויג משלח עלי תער על קיובון, שלא מספיק להתחמק. הוא מתנער מהמתקפה ורץ אל עבר טרטוויג כשהעצם שבידו זוהרת. סקווירטל יוצר מערבולת מים עוצמתית סביב הזנב שלו ורץ את עבר אונקס-אוניקס מנסה להתחמק אבל עקב גודלו ביחס לסקווירטל הוא לא מספיק ונראה שהמתקפה משפיע עליו די הרבה. "אוניקס, חפירה!" מצווה ג'וקס. אוניקס צולל לקרקע ונעלם במהירות
    סקווירטל? O_o
    ~~~~~~~~~~~
    אומר:" טרטוויג! תתחמק בזריזות ממתקפתו של קיובון ואז עלי תער, שוב! נסה לגרום לכך שהעלים יפגעו בקיובון מכל הכיוונים! טירטוגה, זנב אקווה על קיובון! נסה לחוש מאיפה אוניקס עומד לצוץ וזוז משם!" אני אומר לו. בינתיים אסקור שוב את הזירה.
    Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    אתה רץ אל המעורב ותופס אותו בחולצה. "אתה לא הולך לשום מקום" אתה אומר לו ומאיים עליו. המעורב נראה כועס, אך הפחד שלו ממך גובר עליו. "ג'ובלייף נמצאת בשליטת הארי. אנחנו צריכים למצא מעורבים חזקים ולשלוח אותם אל הארי" הוא ממלמל. "אפשר ללכת? מרוצה?" הוא שואל לאחר כמה דקות של שקט
    "לא" אומר "נמאס לי מקבוצת המטורפים שלכם, כל הזמן מטרידים אותי, תמסור לחברים שלך את זה, אל תתקרבו למעורב ההאונדור" ואיצור לו צלקת ענקית בפנים עם הגחלת המחוזקת שלי zuko style אחר כך אלך למרכז הפוקימונים ואחלים, ביחד עם האונדור וסקווירטל

14. student of Gakuen Alice
    ~בל~
    דיינו משתמש בפעימת דרקון שמעיפה את סניזל לאחור, הוא קם ומגחכך. "אתה חזק, אני אוהב את זה" הוא אומר.
    הוא מרים את ידיו לפנים ויוצר גדור שחור מולו, הוא משגר את הכדור, המהיר כמו צל אל דיינו שסופג פגיעה ישירה.
    "בל, מה עכשיו?" שואל דיינו

~מייק~
    חח סורי על הסקווירטל, קפצה לי העין לתגובה של מישו אחר
    ~~~~~
    אתה סורק את הזירה (אז נקווה שהפעם התיאור לא יעלם בצורה מסתורית). אתה רואה שהרצפה היא בעצם אדמה ועליה אבנים גדולות, קטנות ובינוניות. אתה שם אתכף היד שלך על הרצפה ומרגיש שהיא די חמה.
    טרטוויג קופץ הצידה בזריזות במטרה להתחמק בקיובון. הוא טוען עלי תער, הפעם מנסה לגרום להם לפגוע בקיובון מכל הכיוונים-קיובון מנסה להתחמק אבל העלים מקיפים אותו ולכן הוא מתחמק רק מחלק. הוא רץ אל עבר טרטוויג במהירות אדירה ומעיף אותו. טריטוגה מנסה לחוש במקומו של אוניקס, אתה רואה לפי המבט שלו שהוא עלה על משו. אתה גם מצליח לשמוע עם האוזניים שלך רחשים קטנים ומוזרם מתחת לאדמה. לפתע טריטוגה קופץ ימינה, הוא מפספס בסנטימטר את הקפיצה שלו ולכן נפגע חלקית שראשו של אוניקס פורץ מהאדמה. הוא טוען זנב אקווה סביב הזנב שלו ותוקף שוב את אוניקס שלא מצפה להתקפה.

~לוקאס~
    חייבת לומר. אני קצת מרחמת על הבנאדם
    ~~
    אתה מרגיש עצבני על המעורב. אתה מקרב אותו לפנים שלך ולפתע מתקיף אותו בגחלת-יוצר צלקת ענקית על הפנים שלו. האיש צורח מכאב. אתה מפיל אותו לקרקע והחברים שלו מרימים אותו ולוקחים אותו משם במהירות. אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מלווה אותך ואת הפוקימונים שלך לחדרי ריפוי. אתה יושב בחדר, מותש בזמן שהאחות ג'וי מטפלת בך. לבסוף ,אתה יוצא מהחדר ורואה את הונדור וסקווירטל- בריאים לחלוטין

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    חייבת לומר. אני קצת מרחמת על הבנאדם
    ~~
    אתה מרגיש עצבני על המעורב. אתה מקרב אותו לפנים שלך ולפתע מתקיף אותו בגחלת-יוצר צלקת ענקית על הפנים שלו. האיש צורח מכאב. אתה מפיל אותו לקרקע והחברים שלו מרימים אותו ולוקחים אותו משם במהירות. אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מלווה אותך ואת הפוקימונים שלך לחדרי ריפוי. אתה יושב בחדר, מותש בזמן שהאחות ג'וי מטפלת בך. לבסוף ,אתה יוצא מהחדר ורואה את הונדור וסקווירטל- בריאים לחלוטין
    no mercy
    ~~~
    "אז רצינו להתאמן נכון? זה מספיק לדעתכם?" אשאל אותם "אתם מרגישים שהתחזקתם מהקרב הזה?"

עמוד 30 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •