~מייק~
"מוכן" אתה מהנהן לעברו. ג'וקס זורק את הפוקדורים שלו לאוויר ושני פוקימונים יוצאים ממנו. אחד הפוקימונים הוא פוקימון חום קטן עם גולגולת שבורה מורכבת על ראשו ועצם ביד שלו. הפוקימון השני הוא פוקימון ענק-מורכב מאבנים גדולות.
![]()
~בל~
נסלח
~~
'הקרב הזה לקח לנו יותר מידי זמן. דינו חלש ממה שחשבתי' אתה חושב בכעס. אתה קורא לדיינו ואתם ממשיכים ללכת. לא עובר זמן רב ואתם מגיעים לשלט "דרך30". אחרי השלט הנוף משתנה מאוד-כל מה שאתה רואה מהצדדים שלך הם רק שדות פרחים. דיינו נראה כאילו הוא ממש רוצה לשחק קצת בין הפרחים. אתה רואה כל מיני פוקימונים
![]()
![]()
![]()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~בל~
דיינו מגלגל עיניים ומתחיל להתקדם אל עבר הפוקימון הורוד שלפתע מישהו נעמד מולו וחוסם את דרכו.
אתה מתקרב ורואה פוקימון כחול-ירוק עומד לפני דיינו. לפתע, דיינו צועק בכאב-צל חולף על ידו במהירות ושורט אותו בגבו!. אתה מנסה למקד את המבט שלך וקולט פוקימון כחול-ירוק חוסם את דרכו של דינו אל הפוקימון הורוד. "שלא תעז" הוא מסנן
![]()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"אתה לא הולך לשום מקום" אומר וארוץ אחריו, אתפוס אותו בחולצה "אם אתה לא רוצה שאני אהפוך אותך לאבק כדאי שתתחיל לדבר, מה אתה רצית ממני?"~לוקאס~
"אתה מעצבן אותי" אתה אומר לו בכעס. אתה אוגר גחלת כמה שיותר חזקה ויורה אותה-אתה קולט שהגחלת הזאת קצת יותר מאוחדת מבדרך כלל ובעלת קצת יותר כוח. המעורב עף לאחור מכח המכה, מובס! אתה מביט לצדדים ורואה שגם סקווירטל והנודר כבר הביסו את היריבים שלהם אם כי הם די פצועים-סקווירטל שרוט בכל הגוף והונדור צולע על שלוש רגליים. "אתה... אתה תשלם על זה" ממלמל המעורב. הוא קורא לחבורה שלו והם הולכים משם
~בל~
"תשמע בחור. אם תמשיך ככה אמרות כל נוצה שלך!"אתה מזהיר את הפוקימון. אתה סורק אותו בפוקדע. "סניזל. סניזל הוא פוקימון קשוח ואוהב צדק. הוא בדרך כלל לא מראה הם הרגשות שלו לאחרים" מזמזמם הקול המתכתי.
סניזל מרים את ידו, אתה רואה שהציפורניים שלו סוהרות באור כסוף והוא שורט את דיינו!
~מוריס~
אתה אומר לאמראה להשתמש שוב במסך אור. "תתרכז בקרב-אל תדאג. אני אשמור עליה מעכשיו" הוא אומר לך כדי שתצטרך לדאוג לפחות לאדם אחד פחות. אתה קולט שפנאפי לא מקשיב לך-הוא עומד במקום ואתה רואה אבנים מוזרות נוצרות מעל ראשו ועופות אל עבר שינקס-שינקס סופג פגיעה ישירה ומתעלף! מזלט. פנאפי למד כח עתיק (ancient power). סוואבק טוען כדור אנרגיה על באדו, שמצליח להתחמק. באדו רץ אל עבר סוואבק ומתקיל אותו. אתה מתחיל לשיר שיר ערס, תוך כדי המעורב רץ לעברך במהירות, בגלל השירה שלך אתה לא מגיב מספיק מהר וחוטף פגיעה ישירה מגחלת! אתה מרגיש כאילו הבטן שלך עומדת להתפוצץ. "מוריס!" אתה שומע את מיסטי צועקת בלחץ, היא מתחילה לרוץ לעברך שאחד החיילים שם לה רגל ומפיל אותה, הוא מתחיל להאבק איתה במטרה למנוע ממנה להגיע אלייך. "אספי, אני סומכת עלייך!" היא צועקת ואספיאון רץ לעברך, הוא נעמד מולך ופוער את פיו. אתה שומע רעש נוראי, כמו שבחיים לא שמעת אבל זה לא פוגע בך. לעומת זאת, נראה שהמעורב סובל מכאבי תופת-והוא קרוב לתבוסה.
~מייק~
"טרטוויג, טירטוגה, תתחילו אתם!" אתה אומר. טרטוויג וטריטוגה צועדים קדימה.
טרטוויג משלח עלי תער על קיובון, שלא מספיק להתחמק. הוא מתנער מהמתקפה ורץ אל עבר טרטוויג כשהעצם שבידו זוהרת. סקווירטל יוצר מערבולת מים עוצמתית סביב הזנב שלו ורץ את עבר אונקס-אוניקס מנסה להתחמק אבל עקב גודלו ביחס לסקווירטל הוא לא מספיק ונראה שהמתקפה משפיע עליו די הרבה. "אוניקס, חפירה!" מצווה ג'וקס. אוניקס צולל לקרקע ונעלם במהירות
~לוקאס~
אתה רץ אל המעורב ותופס אותו בחולצה. "אתה לא הולך לשום מקום" אתה אומר לו ומאיים עליו. המעורב נראה כועס, אך הפחד שלו ממך גובר עליו. "ג'ובלייף נמצאת בשליטת הארי. אנחנו צריכים למצא מעורבים חזקים ולשלוח אותם אל הארי" הוא ממלמל. "אפשר ללכת? מרוצה?" הוא שואל לאחר כמה דקות של שקט
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"לא" אומר "נמאס לי מקבוצת המטורפים שלכם, כל הזמן מטרידים אותי, תמסור לחברים שלך את זה, אל תתקרבו למעורב ההאונדור" ואיצור לו צלקת ענקית בפנים עם הגחלת המחוזקת שלי zuko style אחר כך אלך למרכז הפוקימונים ואחלים, ביחד עם האונדור וסקווירטל~לוקאס~
אתה רץ אל המעורב ותופס אותו בחולצה. "אתה לא הולך לשום מקום" אתה אומר לו ומאיים עליו. המעורב נראה כועס, אך הפחד שלו ממך גובר עליו. "ג'ובלייף נמצאת בשליטת הארי. אנחנו צריכים למצא מעורבים חזקים ולשלוח אותם אל הארי" הוא ממלמל. "אפשר ללכת? מרוצה?" הוא שואל לאחר כמה דקות של שקט
~בל~
דיינו משתמש בפעימת דרקון שמעיפה את סניזל לאחור, הוא קם ומגחכך. "אתה חזק, אני אוהב את זה" הוא אומר.
הוא מרים את ידיו לפנים ויוצר גדור שחור מולו, הוא משגר את הכדור, המהיר כמו צל אל דיינו שסופג פגיעה ישירה.
"בל, מה עכשיו?" שואל דיינו
~מייק~
חח סורי על הסקווירטל, קפצה לי העין לתגובה של מישו אחר
~~~~~
אתה סורק את הזירה (אז נקווה שהפעם התיאור לא יעלם בצורה מסתורית). אתה רואה שהרצפה היא בעצם אדמה ועליה אבנים גדולות, קטנות ובינוניות. אתה שם אתכף היד שלך על הרצפה ומרגיש שהיא די חמה.
טרטוויג קופץ הצידה בזריזות במטרה להתחמק בקיובון. הוא טוען עלי תער, הפעם מנסה לגרום להם לפגוע בקיובון מכל הכיוונים-קיובון מנסה להתחמק אבל העלים מקיפים אותו ולכן הוא מתחמק רק מחלק. הוא רץ אל עבר טרטוויג במהירות אדירה ומעיף אותו. טריטוגה מנסה לחוש במקומו של אוניקס, אתה רואה לפי המבט שלו שהוא עלה על משו. אתה גם מצליח לשמוע עם האוזניים שלך רחשים קטנים ומוזרם מתחת לאדמה. לפתע טריטוגה קופץ ימינה, הוא מפספס בסנטימטר את הקפיצה שלו ולכן נפגע חלקית שראשו של אוניקס פורץ מהאדמה. הוא טוען זנב אקווה סביב הזנב שלו ותוקף שוב את אוניקס שלא מצפה להתקפה.
~לוקאס~
חייבת לומר. אני קצת מרחמת על הבנאדם
~~
אתה מרגיש עצבני על המעורב. אתה מקרב אותו לפנים שלך ולפתע מתקיף אותו בגחלת-יוצר צלקת ענקית על הפנים שלו. האיש צורח מכאב. אתה מפיל אותו לקרקע והחברים שלו מרימים אותו ולוקחים אותו משם במהירות. אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מלווה אותך ואת הפוקימונים שלך לחדרי ריפוי. אתה יושב בחדר, מותש בזמן שהאחות ג'וי מטפלת בך. לבסוף ,אתה יוצא מהחדר ורואה את הונדור וסקווירטל- בריאים לחלוטין
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
no mercy~לוקאס~
חייבת לומר. אני קצת מרחמת על הבנאדם
~~
אתה מרגיש עצבני על המעורב. אתה מקרב אותו לפנים שלך ולפתע מתקיף אותו בגחלת-יוצר צלקת ענקית על הפנים שלו. האיש צורח מכאב. אתה מפיל אותו לקרקע והחברים שלו מרימים אותו ולוקחים אותו משם במהירות. אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מלווה אותך ואת הפוקימונים שלך לחדרי ריפוי. אתה יושב בחדר, מותש בזמן שהאחות ג'וי מטפלת בך. לבסוף ,אתה יוצא מהחדר ורואה את הונדור וסקווירטל- בריאים לחלוטין
~~~
"אז רצינו להתאמן נכון? זה מספיק לדעתכם?" אשאל אותם "אתם מרגישים שהתחזקתם מהקרב הזה?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)