Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~זינק~
    "אתה מעודד את פידג'י ומנסה להסביר לו איך ליצור מערבולת רוח. פידג'י מנסה לעשות מה שאתה אומר לו-הוא מנופף בכנפיים שלו במהירות ובחוזקה ואט אט נוצרת מערבולת! פידג'י נותן דחיפה אחרונה עם המערבולת ומשלח אותה אל עבר ליפיאון שנתפס בתוכה!. לאחר שהמערבולת נעלמת אתה רואה את ליפיאון-הוא עייף אבל עומד. מזלט פידג'י למד טוויסטר (Twister).
    אתה מביט בליף ומבין שקל לו לחמוק. אתה משלח ניצוץ אל עבר רגליו של ליף, הוא קופץ הצידה בדיוק בזמן אך חלק מהניצוץ פודע מעט ברגלו השמאלית. ליף מרים את ידיו קדימה ואתה קולט כדור ארנגיה ירוק נוצר לפניו, הוא משלח את הכדור אנרגיה היישר אלייך!. אתה נפגע ומועף אחורה על אחד העצים, אתהמרגיש כאב נוראי בבטן שלך.

~בל~
    'עלי להיות מוכן' אתה חושב. אתה פותח את התיק שלך אבל לא רואה משהו מיוחד שיוכל לעזור לך(תסתכל בדף הרשומים). "חפשו כל דבר שיכול לעזור לנו, לקשור, לעלף, להזיז, הכל!" אתה מצווה על השותפים שלך.
    אבל נראה כי אין צורך בזה, מפני שאתה שומע דלת נפתחת וילדה צעירה יוצאת מהמרכז עם פוקימון על ידה. לא צריך להיות מומחה כדי להבין שהילדה מעורבת!
    אתה שומע חלק מהשיחה שלה עם הפוקימון "....מדהים! והקאטרפי הקטן שהתפתח למטאפוד!" היא אומרת וצוחקת
    Spoiler ספוילר

~מייק~
    ג'וקס מהנהן ומושיט לך תג !
    "לא הרבה מנצחים את ג'וקס. כל הכבוד" משבח אותך סטון. הליופטייל צועד קדימה "מה עכשיו מייק?" הוא שואל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    ג'וקס מהנהן ומושיט לך תג !
    "לא הרבה מנצחים את ג'וקס. כל הכבוד" משבח אותך סטון. הליופטייל צועד קדימה "מה עכשיו מייק?" הוא שואל
    אסמן לו לחכות. איפרד לשלום מג'וקס וסטון ואקח את ביאנקה תחת ידי. אצא מהמכון ואתחיל לצעוד לכיוון דרך 33 והעיר קנאלייב.
    Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ~זינק~
    "אתה מעודד את פידג'י ומנסה להסביר לו איך ליצור מערבולת רוח. פידג'י מנסה לעשות מה שאתה אומר לו-הוא מנופף בכנפיים שלו במהירות ובחוזקה ואט אט נוצרת מערבולת! פידג'י נותן דחיפה אחרונה עם המערבולת ומשלח אותה אל עבר ליפיאון שנתפס בתוכה!. לאחר שהמערבולת נעלמת אתה רואה את ליפיאון-הוא עייף אבל עומד. מזלט פידג'י למד טוויסטר (Twister).
    אתה מביט בליף ומבין שקל לו לחמוק. אתה משלח ניצוץ אל עבר רגליו של ליף, הוא קופץ הצידה בדיוק בזמן אך חלק מהניצוץ פודע מעט ברגלו השמאלית. ליף מרים את ידיו קדימה ואתה קולט כדור ארנגיה ירוק נוצר לפניו, הוא משלח את הכדור אנרגיה היישר אלייך!. אתה נפגע ומועף אחורה על אחד העצים, אתהמרגיש כאב נוראי בבטן שלך.
    "פידג'י תנסה לתקוף בטוויסטר מלמעלה, ואז תנחית עליו מכת כנף ברזל שתסיים את הקרב, צא!" אפקו את פידג'י ואחזור להתרכז בקרב שלי:
    אומנם הבטן כואבת לי שוב, אבל אני חייב לעשות משהו בעניין. אני חייב באיזושהי צורה לספק יותר אנרגיה. יותר חשמל. אני ממקד את המחשבה הזאת לעבר כל הגוף שלי. מכוון את המטרה שלי, שהיא ליף. אני מחשב להשתמש בניצוץ אך מחליט במקום לאגור את כל החשמל שאני יכול לגייס. מוכן לתקוף. בכל דרך שהיא. מוכן להתפוצ. עליו!!!!
    "ליף! אני הולך לנצח אותך!!!!" אני קורא בכל הכח ומתפלל, מתפלל שהמתקפה הזאת תעבוד, מעולם לא צברתי כל כך הרבה חשמל בגופי!

4. student of Gakuen Alice
    ~מייק~

אתה נפרד לשלום מג'וקס וסטון ולוקח את ביאנקה תחת ידך. אתה יוצא מהמכון ומתחיל לצעוד לכיוון דרך 33. קצת לפני שאתה מגיע ליציאה מהעיר אתה שומע צעקות. "היי, את לא תברחי הפעם! את באה איתנו ל49!". אתה מביט הצידה ורואה באחד הרחובות הצדדים את אותה דמות בעלת גלימה שסימנה לך סימנים מוזרים לפני שנכנסת למכון מוקפת בחמישה חיילים של הארי. לצד האיש עומד פוקימון שחור עם טבעות צהובות שנראה פצוע ומותש. אחד הפוקימונים של החיילים תוקף במתקפת רוח שמעיפה לאחור את הברדס של האיש-לפנייך נגלת נערה צעירה כבת גילך, שברור שהיא מעורבת.
    Spoiler ספוילר

~זינק~

"פידג'י תנסה לתקוף בטוויסטר מלמעלה, ואז תנחית עליו מכת כנף ברזל שתסיים את הקרב, צא!" אתה צועק. פידג'י מנסה להשתמש שוב בטוויסטר, הפעם מלמעלה. ליפיאון מצליח להתחמק מהטוויסטר די בקלילות אך לא מספיק להתחמק מכנף הברזל. הוא מותש ופצוע אבל עומד. הוא טוען כדור אנרגיה ירוק ומעיף אותו במהירות אל פידגי שנפגע בכנף שלו. הוא מצליח לעוף אבל נמוך יותר מהרגיל. אתה ממקד את המשבה שאתה צריך חשמל בכל הגוף שלך. אתה משחרר בבת אחת את כל האנרגיה שצברת אך במקום ניצוץ אתה מרגיש הרבה יותר אנרגיה יוצאת ובצורה הרבה יותר ישירה-למדת מכת ברק!.
    ליף המופתע סופג מכה ישירה. הוא בקושי עומד על הרגליים אך לפתע מתחיל לזהור באור ירקרק-הפציעות שלו מתחילות להיעלם!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~

אתה נפרד לשלום מג'וקס וסטון ולוקח את ביאנקה תחת ידך. אתה יוצא מהמכון ומתחיל לצעוד לכיוון דרך 33. קצת לפני שאתה מגיע ליציאה מהעיר אתה שומע צעקות. "היי, את לא תברחי הפעם! את באה איתנו ל49!". אתה מביט הצידה ורואה באחד הרחובות הצדדים את אותה דמות בעלת גלימה שסימנה לך סימנים מוזרים לפני שנכנסת למכון מוקפת בחמישה חיילים של הארי. לצד האיש עומד פוקימון שחור עם טבעות צהובות שנראה פצוע ומותש. אחד הפוקימונים של החיילים תוקף במתקפת רוח שמעיפה לאחור את הברדס של האיש-לפנייך נגלת נערה צעירה כבת גילך, שברור שהיא מעורבת.
    Spoiler ספוילר

אלחש אליה ללא קול "מצטער" ואמשיך ללכת עם ביאנקה אל דרך 33.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לא באלי לצאת מניאק אבל אין לי כוח לקרבות בעיר של הארי
    Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    ~זינק~

"פידג'י תנסה לתקוף בטוויסטר מלמעלה, ואז תנחית עליו מכת כנף ברזל שתסיים את הקרב, צא!" אתה צועק. פידג'י מנסה להשתמש שוב בטוויסטר, הפעם מלמעלה. ליפיאון מצליח להתחמק מהטוויסטר די בקלילות אך לא מספיק להתחמק מכנף הברזל. הוא מותש ופצוע אבל עומד. הוא טוען כדור אנרגיה ירוק ומעיף אותו במהירות אל פידגי שנפגע בכנף שלו. הוא מצליח לעוף אבל נמוך יותר מהרגיל. אתה ממקד את המשבה שאתה צריך חשמל בכל הגוף שלך. אתה משחרר בבת אחת את כל האנרגיה שצברת אך במקום ניצוץ אתה מרגיש הרבה יותר אנרגיה יוצאת ובצורה הרבה יותר ישירה-למדת מכת ברק!.
    ליף המופתע סופג מכה ישירה. הוא בקושי עומד על הרגליים אך לפתע מתחיל לזהור באור ירקרק-הפציעות שלו מתחילות להיעלם!
    "הו לא אתה לא!" אקרא בכעס ואטען את זנבי בחשמל, מהר לפני שיסיים את הסינטזה, אמהר לעברו ואכה בו במכת זנב ברזל טעונה הפעם במכת ברק ואז אסיים את הקרב במכת ברק נשנית!
    "פידג׳י אנחנו לא מוותרים היום! השתמש בטוייסטר לעברו ומיד מאחורי הטוויסטר תפתחע בדחיפה עם כנפיים בוהקות במתקפת כנף ברזל, לך על כל הקופה!"

7. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    damn it. SHE WAS YOUR ROMANCE
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוחש "מצטער" וממשיך הלאה.
    אתה נכנס עם ביאנקה לדרך 33. אתה מתקדם מעט ורואה כניס למערה, נראה שזו הדרך היחידה להמשיך בה.
    "אתה בטוח לגבי הנערה ההיא?" שואלת ביאנקה

~זינק~

"הו לא אתה לא!"אתה קורא בכעס. אתה טוען את הזנב שלך בחשמל ורץ אל עבר זינק עם זנב ברזל מחושמל-הוא מועף לאחור והאור הירוק סביבו נעלם. אתה יוצא במכת ברק נוספת ותוך כדי פידג'י משתמש בטויסטר שאחריו ישר כנף ברזל. עקב התנגשות בין המתקפות שלכם עשן נוצר ומקיף את הזירה. העשן מתפזר ואתה רואה את ליף על הרצפה, מובס. האיש הזקן ניגש אלייך-"כל הכבוד! ניצחת בקרב המכון. הנה התג שלך" הוא אומר ומושיט לך תג

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    זינק~

"הו לא אתה לא!"אתה קורא בכעס. אתה טוען את הזנב שלך בחשמל ורץ אל עבר זינק עם זנב ברזל מחושמל-הוא מועף לאחור והאור הירוק סביבו נעלם. אתה יוצא במכת ברק נוספת ותוך כדי פידג'י משתמש בטויסטר שאחריו ישר כנף ברזל. עקב התנגשות בין המתקפות שלכם עשן נוצר ומקיף את הזירה. העשן מתפזר ואתה רואה את ליף על הרצפה, מובס. האיש הזקן ניגש אלייך-"כל הכבוד! ניצחת בקרב המכון. הנה התג שלך" הוא אומר ומושיט לך תג
    "עשית את זה פידג׳י! עשינו את זה!" אקרא באושר ואחבק אותו. "וואו איזו תחושת סיפוק אילעית!"

9. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    damn it. SHE WAS YOUR ROMANCE
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוחש "מצטער" וממשיך הלאה.
    אתה נכנס עם ביאנקה לדרך 33. אתה מתקדם מעט ורואה כניס למערה, נראה שזו הדרך היחידה להמשיך בה.
    "אתה בטוח לגבי הנערה ההיא?" שואלת ביאנקה
    יאללה רומאנס. אני כזה מפגר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ביאנקה חכי במערה, דרטיני אשמור עלייך" אומר לה. אחכה לאישור מדרטיני ואז אוריד את הבגדים שקניתי (אשאר עם הבגדים ממקודם שחושפים את היותי מעורב). אכנס בסערה חזרה אל העיר ואשתמש בטעינה פרבולית על החיילים ופוקיומוניהם. אחייך לעבר הנערת אמבריאון ואצפה למתקפת נגד.
    Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    ~זינק~
    אתה מאושר וצועק "עשית את זה פידג'י! עשינו את זה!" ומחבק אותו. אתה מרגיש תחושת סיפוק אדירה.
    "זה היה קרב מצויין, יש לכם פוטנציאל אמיתי" מחמיא לכם ליף. אתם יוצאים מהמכון. "כל הכבוד"! מחמיאה לך גרייס. "לאן הולכים עכשיו?" שואל שיקנס

~מייק~
    הייתי בשיא ההתלהבות מזה כי חיכיתי יחסית עם לתת לך רומאנס וממש חיכיתי לתגובה שלך.
    פתאום אתה כזה "מצטער" *עוזב בדרמטיות*
    ~~~~

אתה מורה לביאנקה ודרטיני לחכות במערה. דרטיני מהנהן אלייך באישור. אתה מוריד את הבגדים החדשים שלך ובכך חושף את היותך מעורב. אתה רץ בחזרה אל העיר. לא עבר זמן רב ונראה שההתרחשות היחידה שהייתה בינתיים היא שהחיילים פצעו אפילו יותר את המעורבת. אתה רואה אותה שולחת כדורי צל לעברם, אך היא מותשת. אתה יוצא בטעינה פרבולית על החיילים והפוקימונים שלהם-2 חיילים נפגעים ופוקימון אחד. אתה סורק במהירות את הסביבה-אתם מוקפים על ידי חמישה חיילים, שניים מהם פצועים בגללך. יש שלושה פוקימונים בחוץ. אתה מחייך אל הנערה "א..אתה!" היא צועקת שהיא נזכרת בך.
    נראה שהיא עומדת לומר עוד משהו שלפתע היא צועקת "תיזהר!" היא משלחת כדוא צל נוסף שמבטל מתקפה שהייתה מיועדת אלייך.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    ~זינק~
    אתה מאושר וצועק "עשית את זה פידג'י! עשינו את זה!" ומחבק אותו. אתה מרגיש תחושת סיפוק אדירה.
    "זה היה קרב מצויין, יש לכם פוטנציאל אמיתי" מחמיא לכם ליף. אתם יוצאים מהמכון. "כל הכבוד"! מחמיאה לך גרייס. "לאן הולכים עכשיו?" שואל שיקנס
    "גרייס עשינו משהו שאני רציתי לעשות. מה את היית רוצה לעשות למשל?" אומר לה בכנות. אני רוצה שהמסע יהיה גם משהו שיעניין אותה ולא שהיא תגרר אחרי

12. היזהרו מחיקויים!
    ~זינק~

~מייק~
    הייתי בשיא ההתלהבות מזה כי חיכיתי יחסית עם לתת לך רומאנס וממש חיכיתי לתגובה שלך.
    פתאום אתה כזה "מצטער" *עוזב בדרמטיות*
    ~~~~

אתה מורה לביאנקה ודרטיני לחכות במערה. דרטיני מהנהן אלייך באישור. אתה מוריד את הבגדים החדשים שלך ובכך חושף את היותך מעורב. אתה רץ בחזרה אל העיר. לא עבר זמן רב ונראה שההתרחשות היחידה שהייתה בינתיים היא שהחיילים פצעו אפילו יותר את המעורבת. אתה רואה אותה שולחת כדורי צל לעברם, אך היא מותשת. אתה יוצא בטעינה פרבולית על החיילים והפוקימונים שלהם-2 חיילים נפגעים ופוקימון אחד. אתה סורק במהירות את הסביבה-אתם מוקפים על ידי חמישה חיילים, שניים מהם פצועים בגללך. יש שלושה פוקימונים בחוץ. אתה מחייך אל הנערה "א..אתה!" היא צועקת שהיא נזכרת בך.
    נראה שהיא עומדת לומר עוד משהו שלפתע היא צועקת "תיזהר!" היא משלחת כדוא צל נוסף שמבטל מתקפה שהייתה מיועדת אלייך.
    אקלל בשקט ואשלח את פוקימוניי לסייע. אומר:"גרוטל, סופת עלים על נאמל! טירטוגה, אקדח מים על נאמל! סקידו, הצלפת גפן על פיקאצ'ו! הליופטייל, מכת ברק על רוזליה! הוטהוט, חיתוך אוויר על רוזליה! אני אשלח טעינה פרבולית על חמשת המאמנים הרעים שלהם. "חזרתי" אומר לה. "רק הייתי צריך להרחיק את אלה" לא אחשוף את שמה האמיתי עד שלא אבטח בנערה לחלוטין. "אני מייק. שמך?" אשאל אותה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שתדעי שכשנתקלתי בה הייתי בטוח שהחיילים מנסים לתפוס את ביאנקה... חטפתי התקף לב קטן.
    Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    ~זינק~
    רומאנס או לא?
    ~~
    "גרייס עשינו משהו שאני רציתי לעשות. מה את היית רוצה לעשות למשל?" אתה שואל בכנות. אתה מרגיש שאתה רוצה שהמסע יהיה גם משהו שיעניין אותה ולא רק מסע שבו היא נגררת אחרייך. גרייס חושבת לכמה רגעים ואז חיוך ביישני עולה על פניה "אמ.. הייתי רוצה...להילחם בך" היא ממלמלת.

~מייק~
    אתה מקלל בשקט ומחלק הוראות לפוקימונים שלך. גרוטל משתמש בסופת עלים על נאמל שנפגע אך נראה שלהתקפה לא הייתה השפעה גדולה כל כך. טריטוגה משתמש עליו באקדח מים, נאמל לא מצפה להתקפה משני פוקימונים ונפגע די קשה. סקידו משתמש בהצלפת גפן על פיקאצ'ו שמתחמק מאחד הגפנים אך נפגע מהשני-אתה רואה סימן אדום במקום שבו הגפן פגעה בו. הליופטייל מלח מכת ברק על רוזליה שמתחמקת בקלילות אך חיתוך האוויר מהיר מידי בשבילה והיא סופגת מכה ישירה. אתה משתמש בטעינה פרבולית על חמשת המאמנים, שניים מספיקים לקפוץ הצידה אך 3 נפגעים. "אני לונה הנערה אומרת בקול עייף. אתה רואה אותה. "זהו זה" מסנן אחד החיילים ומעיף את הכובע שלו-חושף את עצמו כמעורב פיקאצ'ו. הוא משלח לעברך מכת ברק!. לונה חוסמת את ההתפקה עם מה שנראה דומה לכדור צל אך אתה מבחין שזה שונה (פעימת אופל).

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. מנהל ראשי
    לא בוער לי אבל נראה איך יתפתח.
    ~
    אני מביט בגרייס ורואה עד כמה היא נחושה. זאת כבר פעם שניה שהיא מבקשת ואני לא רוצה לאכזב אותה. אני מחליט להסכים.
    "אוקיי גרייס אני אשמח להילחם בך בתנאי אחד. שאת באמת ובתמים תודיעי לי אם קשה לך. אני לא רוצה חלילה להכאיב לך מדי!
    אופס ההמשך בתוך הציטוט חחחח

15. student of Gakuen Alice
    ~זינק~
    אתה מביט בגרייס ורואה את המבט הנחוש שלה. אתה מסכים ועונה "אוקיי גרייס אני אשמח להילחם בך בתנאי אחד. שאת באמת ובתמים תודיעי לי אם קשה לך. אני לא רוצה חלילה להכאיב לך מדי!". גרייס מהנהנת, אתה רואה מאחוריה את דרטיני מגחך. אתם מוצאים שטח אדמה פנוי שבו יש מספיק מקום להילחם. בפעם הראשונה מאז שיצאתם למסע-גרייס מניחה את בובת השיימין שלה על הקרקע על יד דרטיני. קצת מוזר לך לראות אותה בלי הבובה שלה. גרייס עוצמת עיניים ונושמת עמוק-היא פותחת את עיניה ואתה רואה שהאישונים שלה זוהרים באור ירקרק. היא מרימה את הידיים שלה לשתי הצדדים ולפתע עלים מתחילים להופיע סביבה ולהסתחרר-היא מצביעה עם היידים שלך לכיוונים ולפתע סופת עלים גדולה נעה לעברך!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 32 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •