Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 1329
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ~זינק~
    אתה מביט בגרייס ורואה את המבט הנחוש שלה. אתה מסכים ועונה "אוקיי גרייס אני אשמח להילחם בך בתנאי אחד. שאת באמת ובתמים תודיעי לי אם קשה לך. אני לא רוצה חלילה להכאיב לך מדי!". גרייס מהנהנת, אתה רואה מאחוריה את דרטיני מגחך. אתם מוצאים שטח אדמה פנוי שבו יש מספיק מקום להילחם. בפעם הראשונה מאז שיצאתם למסע-גרייס מניחה את בובת השיימין שלה על הקרקע על יד דרטיני. קצת מוזר לך לראות אותה בלי הבובה שלה. גרייס עוצמת עיניים ונושמת עמוק-היא פותחת את עיניה ואתה רואה שהאישונים שלה זוהרים באור ירקרק. היא מרימה את הידיים שלה לשתי הצדדים ולפתע עלים מתחילים להופיע סביבה ולהסתחרר-היא מצביעה עם היידים שלך לכיוונים ולפתע סופת עלים גדולה נעה לעברך!
    אז את מסוגלת להילחם... אחשוב לעצמי. אחרי הכל היא מעורבת אגדית. אני חייב לחשוב על אסטרטגיה. אני נמצא בשטח אדמה הא? מעולה. אני ממהר לקפוץ לפני שהכלים מגיעים אליי ובסלטה מהירה חובט בזנב ברזל באדמה, בתקווה ליצור מצב שהעפר יעוף לכל עבר ויקשה על גרייס לראות. לאחר מכן אני יורה מכת ברק עוצמתית לעברה!

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~זינק~
    אתה מבין שגרייס יכולה להילחם.
    אתה מכה באדמה עם זנב ברזל וחלקיקי עפר זזים לכל עבר-הם מקשים על גרייס לראות אבל גם לך לא כזה פשוט לראות מבעד למסך העפר. אתה מכוון מכת חשמל את הצללית של גרייס, צעקה קטנה אומרת לך שהיא אכן נפגעה. לפתע, כל העפר מתחיל לאט לאט להעלם, הוא נשאב לכיוון בו גרייס נמצאת. אתה רואה את גרייס מתאמצת, וקולט שהעפר נשאב אל תוך שני הפרחים שעל ראשה!. אט אט הפרחים מתכהים. גרייס נראת כאילו כואב לה, והיא לפתע משחררת פיצוץ גדול שפוגע בך בחוזקה!
    אתה מועף לאחור, כאבים עזים בכל גופך ואגדה ששמעת פעם על הפוקימון האגדי שיימין עולה בראשך. שיימינים יכולים לספוג זיהומי אוויר לתוך גופם, הם מטהרים אותך ומשחררים אותם בבת אחת לאוויר מה שיוצר פיצוץ ענק.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    [SIZE=5]

~מייק~
    אתה מקלל בשקט ומחלק הוראות לפוקימונים שלך. גרוטל משתמש בסופת עלים על נאמל שנפגע אך נראה שלהתקפה לא הייתה השפעה גדולה כל כך. טריטוגה משתמש עליו באקדח מים, נאמל לא מצפה להתקפה משני פוקימונים ונפגע די קשה. סקידו משתמש בהצלפת גפן על פיקאצ'ו שמתחמק מאחד הגפנים אך נפגע מהשני-אתה רואה סימן אדום במקום שבו הגפן פגעה בו. הליופטייל מלח מכת ברק על רוזליה שמתחמקת בקלילות אך חיתוך האוויר מהיר מידי בשבילה והיא סופגת מכה ישירה. אתה משתמש בטעינה פרבולית על חמשת המאמנים, שניים מספיקים לקפוץ הצידה אך 3 נפגעים. "אני לונה הנערה אומרת בקול עייף. אתה רואה אותה. "זהו זה" מסנן אחד החיילים ומעיף את הכובע שלו-חושף את עצמו כמעורב פיקאצ'ו. הוא משלח לעברך מכת ברק!. לונה חוסמת את ההתפקה עם מה שנראה דומה לכדור צל אך אתה מבחין שזה שונה (פעימת אופל).
    אקלל קצת פחות בשקט ואשלח מתקפת רעל לעבר המעורב-צ'ו. אומר: "גרוטל, סופת עלים על פיקאצ'ו! הוט הוט, חיתוך אוויר על רוזליה! סקידו, עלי תער על פיקאצ'ו! טירטוגה, זנב אקווה על נאמל! הליופטייל, טעינה!" אעיף מבט על האמבריאון, לראות מה מצבו.
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אתה ממשיך לקלל, עולה בטונים הפעם.
    אתה שולח מתקפת רעל אל עבר המעורב פיקאצ'ו שנפגע. אתה שם לב לזוהר סגלגל סביבו שמצביע על כך שהוא מורעל. גרוטל משלח סופת עלים על פיקאצ'ו-פיקאצ'ו סופג את המכה לגמרי, ומתקשה לעמוד. הוטהוט משתמש בחיתוך אוויר על רוזליה, רוזליה מהירה אבל חיתוך האוויר מהיר ממנה ולכן היא לא מספיקה להתחמק ונפגעת. היא מחזירה במהירות להוטהוט על ידי עלים קסומים, הוטהוט נפגע חלקית. טריטוגה והליוטייל תוקפים במאמץ משותף את נאמל-שמתעלף!.
    אתה מביט אל אמבריאון ורואה שהוא מגן על לונה מפני מתקפות תועות או מכוונות, הוא נראה פצוע ומותש. אתה מבין שלונה ואמבריאון נלחמו זמן די ארוך בחבורה והצליחו איכשהו להחזיק מעמד-אחרי הכל הם היו נגד 3 פוקימונים ומעורב.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אתה ממשיך לקלל, עולה בטונים הפעם.
    אתה שולח מתקפת רעל אל עבר המעורב פיקאצ'ו שנפגע. אתה שם לב לזוהר סגלגל סביבו שמצביע על כך שהוא מורעל. גרוטל משלח סופת עלים על פיקאצ'ו-פיקאצ'ו סופג את המכה לגמרי, ומתקשה לעמוד. הוטהוט משתמש בחיתוך אוויר על רוזליה, רוזליה מהירה אבל חיתוך האוויר מהיר ממנה ולכן היא לא מספיקה להתחמק ונפגעת. היא מחזירה במהירות להוטהוט על ידי עלים קסומים, הוטהוט נפגע חלקית. טריטוגה והליוטייל תוקפים במאמץ משותף את נאמל-שמתעלף!.
    אתה מביט אל אמבריאון ורואה שהוא מגן על לונה מפני מתקפות תועות או מכוונות, הוא נראה פצוע ומותש. אתה מבין שלונה ואמבריאון נלחמו זמן די ארוך בחבורה והצליחו איכשהו להחזיק מעמד-אחרי הכל הם היו נגד 3 פוקימונים ומעורב.
    אומר ללונה:"עוד מעט נסיים עם זה! גרוטל, סופת עלים על המעורב-צ'ו! הליופטייל, חבטה על פיקאצ'ו! טירטוגה, זנב אקווה על אחד מהחיילים! הוטהוט, חיתוך אוויר! סקידו, הצלפת גפן על פיקאצ'ו!" אני אשלח טעינה פרבולית אל המעורב-צ' ושאר החיילים.
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    "עוד מעט נסיים עם זה!" אתה צועק ללונה. גרוטל מוציא סופת עלים על המעורב, שמתחמק די בקלילות. הליופטייל חובט בפיצ'ו שמתעלף מיד משילוב ההתקפה על הצלפת הגפן של סקידו. הוטהוט פוגע ברוזליה בחיתוך אוויר והיא גם מתעלפת.
    טריטוגה תוקף את אחד החיילים בזנב אקווה ואתה תוקף את המעורב ושאר החיילים בטעינה פרבולית-לחיילי הארי כבר אין פוקימונים והמעורב נהיה מותש. "בואו. הקרב הזה אבוד כרגע. אבל אנחנו עוד ניפגש" אומר לפתע המעורב ומוביל את אנשיו מהמקום. אתה שומע קול של משהו נופל מאחורייך ומסתובב-אמביראון ממוטט על הרצפה. לונה נופלת לצדו, דמעות זולגות מעיניה. "שאדו! שאדו תתעורר!" היא צורחת. אתה רואה שהפציעות של אמבריאון הן לא סתם פציעות קרב רגילות, הם חמורות מאוד. נראה שהוא נלחם קשה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'ימי~
    תסתכל בחפצים שלך, לכולם יש אוהל.
    אם תגיע ראשון, אתן לך חשמלי אחר
    ~~~~~~~
    אתה מוציא טוש ומצייר על האף של אלקטרו עיגול שחור ואומר לו שאם מישהו ישאל-שיגיד שהוא מעורב ג'ולטיאון ושהג'ולטיאון שלו כרגע בבית, פצוע. אתה מספר לאלקטרו על המכון לחקר פוקימוני חשמל ומציע שתלכו לשם כדי לראות אם הם יוכלו לעזור לאלקטרו עם בעיות החשמל שלו. אתם מתחילים לחצות את העיר, מחפשים את הדרך הבאה שלפתע אתם שומעים "היי, אתם שם! עצרו מיד!" אתה מסתובב לאחור ורואה חמישה חיילים של הארי מתקרבים אליכם, במהרה-אתם מוקפים!. אחד מהם, ככל הנראה מנהיג החבורה צועד קדימה. "אני רואה ששניכם מעורבים. win-win לנו. תאמרו לי מיד עם איזה פוקימון אתם מעורבים וכמה כח יש לכם?" הוא שואל וצוחק

~מוריס~
    אתה מסתובב בחדר ומביט בתצוגות.
    אתה מסתכל על תוכן התצוגה וקורא את הכיתוב:
    שלד שלדון פרה-היסטורי-"עצמות שלדון בנות יותר מ100 אלף שנה. עצמות אלה שייכות לשלדון גדול יותר מהשלדון המוכר לנו כיום. השלדונים כמעט ולא השתנו ב100 אלף השנה האחרונות, חוץ מזה שהם קטנו מעט"

נוצת הו-הו-"נוצה השייכת לפוקימון האגדי הו-הו. אומרים שהוא נגלה רק לפני אנשים בעלי לב טהור. הנוצה הזו נמצאה לפני כ25 שנה על ידי מאמן שהחליט לתרום את הנוצה למוזיאון"

ביצה מאובנת-"ביצה של פוקימון לא ידוע. היא בת יותר מאלף שנה, אך ככל הנראה אם תחומם בחום גבוהה מאוד הפוקימון שבתוכה יבקע, בחיים."
    יואו מה זה מצטער שלא הגבתי בשבוע האחרון, גם כמו שאמרתי לך אני לא אהיה בשבוע וקצת הקרובים (מחמישי)
    ותודה על ההגרלה
    ~~~~~~
    "אה-אה אני ג'-ג'ימי מעורב עם מאריפ, וזה בן דוד שלי, לי, מעורב עם ג'ולטיאון"
    מנסה להשתלט על עצמי
    "אני יכול להפיק אור חלש מהזנב, ולהרעיל פוקימונים ואלקטרו הוא נורא קטן, הוא בכלל-..."
    פתאום עולה לי רעיון
    מה עם יקחו אותי למה לאן שיקחו את שינה?
    אבל... מה אם יקחו גם את אלקטרו..?
    אני יודע. אני לא אגיד מילה. אנחנו נגיע למקום, לא אסכן את אלקטרו. אבל אם הם יתחילו להציק לו והוא.. יאבד את זה, אני אשתמש במכת ברק, המתקפה הכי חזקה שלי.

המחשבה נסכה בי בטחון
    "הוא בכלל לא יודע אף מתקפה, רק מתקפות בסיסות. מי אתם?"

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    ~ג'ימי~
    חח הודעת לי אז זה בסדר
    ~~
    אתה מרגיש גלים חשמליים מתחילים לזום אליך מאלקטרו, למזלכם הם חלשים ולכן רק פוקימוני חשמל יכולים לחוש בהם-למרות שכל מי שיחוש בהם בין מיד שאלקטרו אינו מעורב רגיל.
    "תחפפו מהעיר הזאת... מעורבים חסרי תועלת" אומר אחד מהם-לא צריך יותר מטון הדיבור הזה כדי להבין שהם עובדים בשביל הארי, וחבריו מתחילים לפתוח לכם מעבר שלפתע אחד מהם, ככל הנראה המנהיג שלהם צועק "עצרו!" והם מיד סוגרים עליכם שוב. "ניסיון יפה" הוא מגחך ומוריד את הכובע שלו-חושף אוזני מיינון כחולות. במבט שני אתה גם רואה שני מינוסים כחולים על הלחיים שלו. "העוצמה הזאת... אין מצב שהילד הזה הוא מעורב ג'ולטיאון רגיל... הוא חזק. חזק מאוד אפילו. אולי אפילו מספיק כדי להיות אגדי..." הוא אומר ומביט בכם. שלושה מהחיילים אוטמטית שולפים פוקדורים ומהם יוצאים פוקימונים!. "בואו איתנו לטיול קצר לדרך 49. טיול ממנו לא תחזרו" המעורב אומר וצוחק.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'ימי~
    חח הודעת לי אז זה בסדר
    ~~
    אתה מרגיש גלים חשמליים מתחילים לזום אליך מאלקטרו, למזלכם הם חלשים ולכן רק פוקימוני חשמל יכולים לחוש בהם-למרות שכל מי שיחוש בהם בין מיד שאלקטרו אינו מעורב רגיל.
    "תחפפו מהעיר הזאת... מעורבים חסרי תועלת" אומר אחד מהם-לא צריך יותר מטון הדיבור הזה כדי להבין שהם עובדים בשביל הארי, וחבריו מתחילים לפתוח לכם מעבר שלפתע אחד מהם, ככל הנראה המנהיג שלהם צועק "עצרו!" והם מיד סוגרים עליכם שוב. "ניסיון יפה" הוא מגחך ומוריד את הכובע שלו-חושף אוזני מיינון כחולות. במבט שני אתה גם רואה שני מינוסים כחולים על הלחיים שלו. "העוצמה הזאת... אין מצב שהילד הזה הוא מעורב ג'ולטיאון רגיל... הוא חזק. חזק מאוד אפילו. אולי אפילו מספיק כדי להיות אגדי..." הוא אומר ומביט בכם. שלושה מהחיילים אוטמטית שולפים פוקדורים ומהם יוצאים פוקימונים!. "בואו איתנו לטיול קצר לדרך 49. טיול ממנו לא תחזרו" המעורב אומר וצוחק.
    יאללה בואי מרתון עד חמש בבוקר
    ~~~~~~~~~
    "שיט" אני מסנן לעצמי בלחץ
    אני משתמש במכת ברק על דודריו
    "אלברט! תשתמש במסך אור על אלקטרו! ואז כדור חשמל על מי שאתה מכיר!

Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    ~ג'ימי~
    זורמת עד שאתעייף
    ~~
    אל משתמש במסך אור מול אלקטרו ואז משלח כדורי אלקטרו על שלושת הפוקימונים. מיינון נפגע אך לא סופג נזק רב מפני שהוא גם פוקימון חשמל, דודריאו סופג פגיעה ישירה ודמקה (מה שמו-הפוקימון האדום) מצליח להתחמק. המעורב מתמתח ומשלח לעברך מכת ברק!
    "טראפינץ" אלקטרו מסנן ואתה רואה את טראפינץ נעמד מול מיינון, נותן לך פוקימון אחד פחות לדאוג לו. לפתע דמות קופצת אל תוך המעגל- "אני אעזור לכם! אני שונא אותם"! אתה שומע קול מעט ילדותי ורואה פוקימון עכברי כתום לידך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    "עוד מעט נסיים עם זה!" אתה צועק ללונה. גרוטל מוציא סופת עלים על המעורב, שמתחמק די בקלילות. הליופטייל חובט בפיצ'ו שמתעלף מיד משילוב ההתקפה על הצלפת הגפן של סקידו. הוטהוט פוגע ברוזליה בחיתוך אוויר והיא גם מתעלפת.
    טריטוגה תוקף את אחד החיילים בזנב אקווה ואתה תוקף את המעורב ושאר החיילים בטעינה פרבולית-לחיילי הארי כבר אין פוקימונים והמעורב נהיה מותש. "בואו. הקרב הזה אבוד כרגע. אבל אנחנו עוד ניפגש" אומר לפתע המעורב ומוביל את אנשיו מהמקום. אתה שומע קול של משהו נופל מאחורייך ומסתובב-אמביראון ממוטט על הרצפה. לונה נופלת לצדו, דמעות זולגות מעיניה. "שאדו! שאדו תתעורר!" היא צורחת. אתה רואה שהפציעות של אמבריאון הן לא סתם פציעות קרב רגילות, הם חמורות מאוד. נראה שהוא נלחם קשה.
    אלחץ מעט, אך לא אתן ללונה לראות את זה. איאנח אנחת רווחה ואומר לה:" אני אטפל בזה לונה". אוציא ערכות עזרה ראשונה ואטפל בשאדוו עד שיהיה במצב כשיר לתנועה.
    Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    תה נלחץ אבל מנסה להסתיר זאת מלונה.
    "אני אטפל בזה לונה" אתה אומר ומוציא את ערכת העזרה הראשונה שלך. אתה מחטא את הפצעים של שאדו ועוצר את הדימום, לאחר מכן אתה חובש את כל הפצעים. שאדו נראה קצת כמו מומיה אבל זה לא מה שחשוב. הוא פוקח את עיניים וישר אתה רואה אותו מתכווץ מכאב, אתה נותן לו כדור מיוחד לפוקימונים נגד כאב. הוא נעמד, קשה לו לעמוד אך הוא מסוגל לזוז כרגע.
    לונה מביטה בך במבט של תמיהה והכרת תודה "ל..למה עזרת לנו?" היא שואלת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    תה נלחץ אבל מנסה להסתיר זאת מלונה.
    "אני אטפל בזה לונה" אתה אומר ומוציא את ערכת העזרה הראשונה שלך. אתה מחטא את הפצעים של שאדו ועוצר את הדימום, לאחר מכן אתה חובש את כל הפצעים. שאדו נראה קצת כמו מומיה אבל זה לא מה שחשוב. הוא פוקח את עיניים וישר אתה רואה אותו מתכווץ מכאב, אתה נותן לו כדור מיוחד לפוקימונים נגד כאב. הוא נעמד, קשה לו לעמוד אך הוא מסוגל לזוז כרגע.
    לונה מביטה בך במבט של תמיהה והכרת תודה "ל..למה עזרת לנו?" היא שואלת
    "אני מעורב, את מעורבת, זה לא מספיק? חוץ מזה, הארי כבר לקח לי משהו חשוב, ואני לא אתן לו לפגוע בעוד כל עוד זה בשליטתי. בכל מקרה, מה ניסית לסמן לי לפני שנכנסתי למכון?" אשאל אותה, תוך כדי שאלטף את שאדוו בראשו.
    Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    "המכון הזה הוא מלכודת... הם מנסים לגרות מעורבים שמגיעים לעיר במסווה להיחשף ולהילחם נגד המנהיג מכון המעורב. אבל.. ברגע שהם מגלים מעורבים הם לוכדים אותם ישר ושולחים אותך ל49. המכון האמיתי נמצא במקום אחר, מפני שמנהיג המכון ירד למחתרת. אם הם נתנו לך תג הוא תג אמיתי, אבל לא נלחמת מול המנהיג מכון האמיתי" היא מסבירה לך. "היא ניסתה לאזהיר אותך, אבל היא אף פעם לא הייתה טובה בפנטומימה" אומר שאדו בקול חלוש אך מעט ציני ולונה מביטה בו, מסמיקה קצת.
    "לו..ני? שא-דו?" אתה שומע מלמול מוזר ודי תינוקי מתוך הכובע של לונה. "קלפה, את בסדר?" שואלת לונה בדאגה ואתה קולט ראש קטן מציץ מהכובע שלה. "כן" משיבה הקלפה בקול קטן. "זאת קלפה. היא בקעה רק לא מזמן אז היא בדרך כלל נמצאת בתוך הכובע שלי, היא אוהבת ממש להיות ככה" מסבירה לונה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    "המכון הזה הוא מלכודת... הם מנסים לגרות מעורבים שמגיעים לעיר במסווה להיחשף ולהילחם נגד המנהיג מכון המעורב. אבל.. ברגע שהם מגלים מעורבים הם לוכדים אותם ישר ושולחים אותך ל49. המכון האמיתי נמצא במקום אחר, מפני שמנהיג המכון ירד למחתרת. אם הם נתנו לך תג הוא תג אמיתי, אבל לא נלחמת מול המנהיג מכון האמיתי" היא מסבירה לך. "היא ניסתה לאזהיר אותך, אבל היא אף פעם לא הייתה טובה בפנטומימה" אומר שאדו בקול חלוש אך מעט ציני ולונה מביטה בו, מסמיקה קצת.
    "לו..ני? שא-דו?" אתה שומע מלמול מוזר ודי תינוקי מתוך הכובע של לונה. "קלפה, את בסדר?" שואלת לונה בדאגה ואתה קולט ראש קטן מציץ מהכובע שלה. "כן" משיבה הקלפה בקול קטן. "זאת קלפה. היא בקעה רק לא מזמן אז היא בדרך כלל נמצאת בתוך הכובע שלי, היא אוהבת ממש להיות ככה" מסבירה לונה
    "שלום קלפה" אומר לעבר התינוקת בחיוך. "ולונה, יש לי מזל מטורף. אני כבר מנוסה מאמצעי זהירות בעיר הזאת וביצעתי קרב רגיל. היתה לי תחושה שלא כדאי לי. בכל מקרה, אחותי מחכה לנו בהמשך, שנלך לפגוש אותה?" אני מציע.
    Spoiler ספוילר

עמוד 33 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •