Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייק~
    "אוקיי" מהנהנת לונה. "אל תדאג, שנגיע לעיר הבאה נעזוב אותך. אני לא רוצה להפוך לנטל" מסבירה לונה. שאדו מהנהן בהסכמה.
    אתם הולכים במהירות לכיוון הכניסה למערה, בה השארת את ביאנקה ודרטיני. אתה מוצא אותם מוסתרים. אתה מציג את לונה, שאדו וקלפה להם ונראה שביאנקה שמחה מההצטרפות של עוד דמויות לחבורה שלכם אבל היא מביטה בשאדו בחשש. העיניים שלה לפתע זוהרות באור לבן והיא מחזיקה את ידיה אחת בתוך השניה לפני גופה (כמו שבקשים משאלה כזה). "ביאנקה, לא!" דרטיני צועק לפני שהיא זוהרת באור חלוש ונופלת, מעולפת. "היא השתמשה במשאלת ריפוי! (Healing Wish)" אומר דרטיני בכעס. "מ..מה קורה פה?" אתה שומע את שאדו-את מביט לעברו ורואה שהוא עומד יציב, הוא החלים לגמרי!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מייק~
    "אוקיי" מהנהנת לונה. "אל תדאג, שנגיע לעיר הבאה נעזוב אותך. אני לא רוצה להפוך לנטל" מסבירה לונה. שאדו מהנהן בהסכמה.
    אתם הולכים במהירות לכיוון הכניסה למערה, בה השארת את ביאנקה ודרטיני. אתה מוצא אותם מוסתרים. אתה מציג את לונה, שאדו וקלפה להם ונראה שביאנקה שמחה מההצטרפות של עוד דמויות לחבורה שלכם אבל היא מביטה בשאדו בחשש. העיניים שלה לפתע זוהרות באור לבן והיא מחזיקה את ידיה אחת בתוך השניה לפני גופה (כמו שבקשים משאלה כזה). "ביאנקה, לא!" דרטיני צועק לפני שהיא זוהרת באור חלוש ונופלת, מעולפת. "היא השתמשה במשאלת ריפוי! (Healing Wish)" אומר דרטיני בכעס. "מ..מה קורה פה?" אתה שומע את שאדו-את מביט לעברו ורואה שהוא עומד יציב, הוא החלים לגמרי!
    אקלל בשקט ואסביר לשאדוו ולונה:" זוהי אלה, אחותי. היא מעורבת לוגיה" אעצור לדבר רגע כדי שיגיבו. "היא השתמשה ביכולותיה כדי לרפא לחלוטין את שאדוו, והתעלפה" אומר ותוך כדי אתחיל לטפל בה, בזמן שאלטף קלות את דרטיני בראשו עם זנבי ואומר לו:" אל תדאג, כבר למדת להכיר אותי".
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    " זוהי אלה, אחותי. היא מעורבת לוגיה". לונה ושאדו מביטים באלה בהפתעה. "היא השתמשה ביכולותיה כדי לרפא לחלוטין את שאדוו, והתעלפה". אתה מטפל בביאנקה ומבין שהיא לא פצועה, היא פשוט צריכה זמן לנוח. "תנו לי" ממלמל שאדו ואתה מניח את ביאנקה על הגב שלו. אתם מתחילים ללכת במערה, אבל בקושי רואים משהו בגלל החושך. "רק רגע" ממלמלת לונה ונושמת עמוק-לפתע העיגולים הצהובים על גופה זורחים באור צהבהב בהיר שמאיר את האזור בו אתם הולכים. תוך כדי הליכה אתם רואים כל מיני פוקימונים.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    " זוהי אלה, אחותי. היא מעורבת לוגיה". לונה ושאדו מביטים באלה בהפתעה. "היא השתמשה ביכולותיה כדי לרפא לחלוטין את שאדוו, והתעלפה". אתה מטפל בביאנקה ומבין שהיא לא פצועה, היא פשוט צריכה זמן לנוח. "תנו לי" ממלמל שאדו ואתה מניח את ביאנקה על הגב שלו. אתם מתחילים ללכת במערה, אבל בקושי רואים משהו בגלל החושך. "רק רגע" ממלמלת לונה ונושמת עמוק-לפתע העיגולים הצהובים על גופה זורחים באור צהבהב בהיר שמאיר את האזור בו אתם הולכים. תוך כדי הליכה אתם רואים כל מיני פוקימונים.
    listen to a story
    שיחקתי וונדרלוק בY לפני שאוראס יצא, וקיבלתי בייגונית בשם אלה. נקשרתי אליה בטירוף והיא הלכה איתי עד הליגה כסלמנס. אפשר פלייז שזאת תהיה בייגונית? מצאתי את אלה האמיתית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אומר לעבר הבייגון(ית) :"בייגון! שלום לך! אשמח לאתגר אותך לקרב על הצטרפותך אליי" אומר לה ואחכה לתשובתה. אסתכל על תוואי המערה בינתיים.
    Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    רק כי ביקשת יפה
    ~~
    אתה ניגש אל הבייגון ומברך אותו לשלום. הבייגון משיב לך בקול נשי "היי..". אתה מאתגר את הבייגונית לקרב, והיא ישר מהנהנת-נרגשת מההזדמנות להילחם. אתה רואה שהמערה יחסית צהרה, אז אין יותר מידי מרחב תמרון. בנוסף יש הרבה סלעים קטנים. לונה ושאדו נעמדים בצד, בוהים בך בציפייה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה
    ~מייק~
    רק כי ביקשת יפה
    ~~
    אתה ניגש אל הבייגון ומברך אותו לשלום. הבייגון משיב לך בקול נשי "היי..". אתה מאתגר את הבייגונית לקרב, והיא ישר מהנהנת-נרגשת מההזדמנות להילחם. אתה רואה שהמערה יחסית צהרה, אז אין יותר מידי מרחב תמרון. בנוסף יש הרבה סלעים קטנים. לונה ושאדו נעמדים בצד, בוהים בך בציפייה.
    אומר:"הוטהוט, זה הקרב שלך. חיתוך אוויר על בייגון!".
    ~~~~~
    תודה לך שה"מית דגולה
    וזה רק אני או שהוטהוט ונוקטוול מזכירים את owl מפו הדב?
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אעאע רק אתה
    ~~
    אתה קורא להוטהוט שיוצא בחיתוך אוויר על בייגון, בייגון לא מצליח להתחמק כי אין לו לאן לברוח. בייגון טוענת כדור כחול-סגול מול הפה שלה ויורה אותה על הוטהוט-שנפגע אך מתאושש די במהירות. היא רצה את עבר הוטהוט בהתקלה!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אעאע רק אתה
    ~~
    אתה קורא להוטהוט שיוצא בחיתוך אוויר על בייגון, בייגון לא מצליח להתחמק כי אין לו לאן לברוח. בייגון טוענת כדור כחול-סגול מול הפה שלה ויורה אותה על הוטהוט-שנפגע אך מתאושש די במהירות. היא רצה את עבר הוטהוט בהתקלה!
    "הוטהוט, התחמק! ניקור!" אומר לעברו. אעיף מבט על כל שותפיי לדרך לראות שהם בסדר.
    ~~~~~~~
    מה קורה לפוקימון השביעי שמצטרף אליי?
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    חח בדיוק חשבתי על זה שאני צריכה לכתוב לך בפרטי על זה.
    מותר 6 כל פעם אז:
    1. או שדרך מרכז פוקימונים אתה שולח פוקימון לפרופסור
    2. אם אתה רוצה ללכוד פוקימון ויש עלייך 6-אתה יכול לומר לו ללכת לבד למרכז פוקימונים הקרוב אבל אתה מסתכן בזה שמסיבות מסתוריות הוא לא יגיע..
    ~~~~~~~
    "הוטהוט, התחמק! ניקור!" אתה אומר. הוטהוט לא יכול להתחמק בגלל שאין לו מקום. אבל הוא מנצל את הקרבה של בייגון אליו כדי לתקוף אותה בניקור. היא צועקת מכאב ונסוגה אחורה. היא טוענת כדור כחול-סגול נוסף אבל הפעם הוטהוט עולה על שיטה-הוא צונח במהירות בגובה מטה והכדור פשוט עובר מעל ראשו. הוט הוט מתחיל לעוף במהירות מטורפת את בייגון, אתה רואה מעטפת ורודה מוזרה נוצרת מלפני ראשו והוא פוגע בחוזקה בבייגון שנפגעת בצורה חמורה! מזלט הוטהוט למד חבטת זן!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    חח בדיוק חשבתי על זה שאני צריכה לכתוב לך בפרטי על זה.
    מותר 6 כל פעם אז:
    1. או שדרך מרכז פוקימונים אתה שולח פוקימון לפרופסור
    2. אם אתה רוצה ללכוד פוקימון ויש עלייך 6-אתה יכול לומר לו ללכת לבד למרכז פוקימונים הקרוב אבל אתה מסתכן בזה שמסיבות מסתוריות הוא לא יגיע..
    ~~~~~~~
    "הוטהוט, התחמק! ניקור!" אתה אומר. הוטהוט לא יכול להתחמק בגלל שאין לו מקום. אבל הוא מנצל את הקרבה של בייגון אליו כדי לתקוף אותה בניקור. היא צועקת מכאב ונסוגה אחורה. היא טוענת כדור כחול-סגול נוסף אבל הפעם הוטהוט עולה על שיטה-הוא צונח במהירות בגובה מטה והכדור פשוט עובר מעל ראשו. הוט הוט מתחיל לעוף במהירות מטורפת את בייגון, אתה רואה מעטפת ורודה מוזרה נוצרת מלפני ראשו והוא פוגע בחוזקה בבייגון שנפגעת בצורה חמורה! מזלט הוטהוט למד חבטת זן!
    ווהו
    אין אפשרות להשאיר פוקימון איתי כשותף סטטי שלא נלחם עד שאגיע למרכז הבא?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אומר:" כל הכבוד הוטהוט! ידעתי שתוכל! חבטת זן, שוב!" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    מייק
    נופ
    ~
    הוטהוט יוצא בחבטת זן נוספת, בייגון מסוחררת מהחבטה הקודמת ולכן לא מספיקה לנסות אפילו להתחמק וחוטפת מכה ישירה.
    בייגון התעלפה!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. היזהרו מחיקויים!
    מייק
    נופ
    ~
    הוטהוט יוצא בחבטת זן נוספת, בייגון מסוחררת מהחבטה הקודמת ולכן לא מספיקה לנסות אפילו להתחמק וחוטפת מכה ישירה.
    בייגון התעלפה!
    אשבח את הוטהוט ואקח את בייגון על כתפיי עד שתתעורר. בינתיים אמשיך לטייל במערה. כשאתעורר, אפנה אליה ואומר לה:" היי בייגון, מה שלומך? אני מייק, המאמן החדש שלך והשותף שלך. את רוצה שאקרא לך בשם כלשהו? (Plzyesyesyes)"
    Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    מוחעחעחחעחעחעח
    ~~~~~~~~~~~
    "אמ.. אני מצטערת אבל כבר יש לי שם. אתה יכול לקרא לי אלה" עונה לך בייגון.
    אתם ממשיכים ללכת ולפתע רואים שלט "דרך 34". ראה שהדרך הזו ממשיכה בתוך המערה. אתם לא רואים עוד פוקימונים במערה, רק כמה זובאטים מעופפים (they are everywhere)
    אתם לבסוף רואים אור, וסוף סוף יוצאים מהמערה!. בינתיים, ביאנקה מספיקה להתאושש ולהתעורר. היא עדיין קצת עייפה אך היא מסוגלת ללכת בכוחות עצמה. "אלה, את מסתדרת?" שואת אותה לונה וביאנקה מהנהנת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    מוחעחעחחעחעחעח
    ~~~~~~~~~~~
    "אמ.. אני מצטערת אבל כבר יש לי שם. אתה יכול לקרא לי אלה" עונה לך בייגון.
    אתם ממשיכים ללכת ולפתע רואים שלט "דרך 34". ראה שהדרך הזו ממשיכה בתוך המערה. אתם לא רואים עוד פוקימונים במערה, רק כמה זובאטים מעופפים (they are everywhere)
    אתם לבסוף רואים אור, וסוף סוף יוצאים מהמערה!. בינתיים, ביאנקה מספיקה להתאושש ולהתעורר. היא עדיין קצת עייפה אך היא מסוגלת ללכת בכוחות עצמה. "אלה, את מסתדרת?" שואת אותה לונה וביאנקה מהנהנת
    מוחעחע יש לנו שתי אלה
    הוא אלת הגורל, דרכייך כה נסתרות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אומר:" לונה, אלה, בורכות הבאות אל העיר קנאלייב" ואסקור במבטי את מיקום השמש ואת העיר. אם השמש עוד בשמיים, אפתח את הפאנלים ואספוג אנרגיה.
    Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אתה מביט ביופיה של העיר קאנלייב-זו לא עיר כזו גדולה אבל היא בהחלט יפה.
    אתה סופג קצת אנרגיה עם פנאלים שלך מהשמש. לבסוף את נתקלים במפת דרכים:
    -חנות
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -מרכז קרבות

"אני לא רוצה להיות נטל. אני חושבת שאני ושאדו נלך. תודה רבה על כל העזרה" אומרת לונה לפתע.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 34 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2432333435364484 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •