Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1329
  1. אני שלד
    שם: עמית
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~ג'ימי~
    זורמת עד שאתעייף
    ~~
    אל משתמש במסך אור מול אלקטרו ואז משלח כדורי אלקטרו על שלושת הפוקימונים. מיינון נפגע אך לא סופג נזק רב מפני שהוא גם פוקימון חשמל, דודריאו סופג פגיעה ישירה ודמקה (מה שמו-הפוקימון האדום) מצליח להתחמק. המעורב מתמתח ומשלח לעברך מכת ברק!
    "טראפינץ" אלקטרו מסנן ואתה רואה את טראפינץ נעמד מול מיינון, נותן לך פוקימון אחד פחות לדאוג לו. לפתע דמות קופצת אל תוך המעגל- "אני אעזור לכם! אני שונא אותם"! אתה שומע קול מעט ילדותי ורואה פוקימון עכברי כתום לידך
    יש
    חחח כל הפוקימונים שלי הם לא כי השגתי אותם בכוחות עצמי
    ~~~~~
    אני עומד לשניה כדי להבין מה קרה, ואז מיד דוחה את העניין עקב הקרב, אתעסק בזה אחכ
    "פוקימון עכברי כתום! תתקוף את הדודריו! ותנסה גם את המיינון!, צ'אר, תתקוף את מי שאתה יכול!"
    אני מכוון מכת ברק על עבר המעורב (בתקווה שהוא לא פגע בי עדיין)

Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ~מייק~
    אתה מביט ביופיה של העיר קאנלייב-זו לא עיר כזו גדולה אבל היא בהחלט יפה.
    אתה סופג קצת אנרגיה עם פנאלים שלך מהשמש. לבסוף את נתקלים במפת דרכים:
    -חנות
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -מרכז קרבות

"אני לא רוצה להיות נטל. אני חושבת שאני ושאדו נלך. תודה רבה על כל העזרה" אומרת לונה לפתע.
    "לא לא!"אומר. "אני עוד לא יודע אם התחזקתם מספיק, ואתם ממש לא נטל עלינו. חוץ מזה, החיילים של הארי מחפשים אתכם, אין סיכוי שאני עוזב אתכם לבד" אומר לה. אם תרצה עדיין ללכת אחזור על אותם טיעונים. לארח מכן אומר:"מה דעתכם על עצירה קצרה במרכז הקרבות? הוא נראה לי מעניין" אומר.
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~ג'מי~
    "אפילו לא היית צריך לבקש. ודרך אגב-אני דדנה" הוא אומר בקול מלא שנאה כלפי החיילים.
    מכת הברק שלך מתנגשת עם מכת הברק של המעורב-שתי המתקפותמבטלות אחת את השנייה.
    המעורב שולח לעברך כדור אלקטרו שפוגע, אבל ההשפעה עלייך לא גדולה. אתה רואה מזווית עינך את דדנה כולא את דודריו בסוג של רשת עשוייה חשמל, ונראה שהרשת גם פוגעת בדודריו. הרשת מעסיקה אותו בינתיים אז דדנה משלח גם ניצוץ אל מיינון המופתע שנפגע. צ'אר תוקף את מיינון עם גחלת והוא נפגע.

~מייק~
    "לא לא!" אתה אומר. "אני עוד לא יודע אם התחזקתם מספיק, ואתם ממש לא נטל עלינו. חוץ מזה, החיילים של הארי מחפשים אתכם, אין סיכוי שאני עוזב אתכם לבד". אתה מציע שתלכו למרכז הקרבות. לונה מהנהנת לברך בהכרת תודה ואתם הולכים מרכז. זה בניין גבוהה עם שלט "מרכז הקרבות" ולידו ציור של שני פוקימונםי נלחמים. אתה נכנס פימה ואישה ניגשת אליכם. "שלום! ברוכים הבאים למרכז הקרבות. בבקשה תקלידו במסך הבא את הפרטים של כל מי שמשתתף" היא אומרת ומצביע על מסך.
    לונה מקלידה את הפרטים שלה, נראה שהיא מוכנה להשתתף. אתה רואה שביאנקה גם רוצה אבל היא יודעת שזה לא יהיה חכם.
    אתה ניגש למסך כדי למלא את הטופס:
    שם מלא:
    פוקימון 1 שישתתף אתך:
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    "לא לא!" אתה אומר. "אני עוד לא יודע אם התחזקתם מספיק, ואתם ממש לא נטל עלינו. חוץ מזה, החיילים של הארי מחפשים אתכם, אין סיכוי שאני עוזב אתכם לבד". אתה מציע שתלכו למרכז הקרבות. לונה מהנהנת לברך בהכרת תודה ואתם הולכים מרכז. זה בניין גבוהה עם שלט "מרכז הקרבות" ולידו ציור של שני פוקימונםי נלחמים. אתה נכנס פימה ואישה ניגשת אליכם. "שלום! ברוכים הבאים למרכז הקרבות. בבקשה תקלידו במסך הבא את הפרטים של כל מי שמשתתף" היא אומרת ומצביע על מסך.
    לונה מקלידה את הפרטים שלה, נראה שהיא מוכנה להשתתף. אתה רואה שביאנקה גם רוצה אבל היא יודעת שזה לא יהיה חכם.
    שם מלא:
    פוקימון 1 שישתתף אתך:
    אצטער בשיביל ביאנקה ואתן לה חיבוק, בו אני לוחש לה:" אל תדאגי. יום יבוא וגם את תוכלי". לאחר מכן אמלא את הטופס.
    שם מלא: מייק פיורי
    פוקימון 1 שישתתף איתך: בייגון. אומר לשאר שותפיי:" סורי חברים אבל אני אשמח להתאמן קצת עם אלה לפני שניגש למכון, כי היא הכי חדשה".
    Spoiler ספוילר

5. אני שלד
    ~ג'מי~
    "אפילו לא היית צריך לבקש. ודרך אגב-אני דדנה" הוא אומר בקול מלא שנאה כלפי החיילים.
    מכת הברק שלך מתנגשת עם מכת הברק של המעורב-שתי המתקפותמבטלות אחת את השנייה.
    המעורב שולח לעברך כדור אלקטרו שפוגע, אבל ההשפעה עלייך לא גדולה. אתה רואה מזווית עינך את דדנה כולא את דודריו בסוג של רשת עשוייה חשמל, ונראה שהרשת גם פוגעת בדודריו. הרשת מעסיקה אותו בינתיים אז דדנה משלח גם ניצוץ אל מיינון המופתע שנפגע. צ'אר תוקף את מיינון עם גחלת והוא נפגע.

~מייק~
    שם מלא:
    פוקימון 1 שישתתף אתך:

"תודה לך דדנה, אני אומר בריכוז בקרב"
    מתאושש מהפגיעה הקלה
    "טוב אני לא רוצה לעשות את זה אבל הנסיבות מחייבות את זה" אני אומר לעצמי בחשש
    אני משתמש ברעל על המעורב, ומנסה גם על הפוקימונים האחרים

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אתה מצטער בשביל ביאנקה אבל לוחש לה שיום אחד כם היא תוכל.
    אתה ממלא את הטופס-נרשם עם בייגון.
    האישה מובילה אתכם למעלית ואומרת לכם לעלות לקומה הראשונה. אתם עולים במעלית (רק אתה, בייגון, שאדו ולונה-השאר מחכים בלובי) ומגיעים לקומה הראשונה. אתם רואים הרבה נערים ונערות מעורבים מחכים. לאחר כמה דקות המתנה מסך ענקי נדלק ואתה רואה תמונות של כל האנשים בחדר זזות על המסך ובסוף נעצרות-מחולקות לזוגות!
    אתה רואה תמונה שלך וכתוב לידה: "מייקVSטינה-זירה 5". אתה מאתר את התמונה של לונה "לונהVSנינה-זירה 6". אתם נפרדים ואתה הולך לזירה 5. טינה מחכה לך-מעורבת צ'יקוריטה שלצידה עומד פוקימון סגול מוזר.

~ג'ימי~
    פתחת עמוד 35-אתה יכול לפתח שותף משני לבחירתך
    ~~
    אתה משתמש ברעל-המעורב מוקף באור סגלגל שמצביע על כך שהרעל באפקט. אתה מנסה לתקוף גם את הפוקימונים האחרים אבל לא מצליח, המעורב מעסיק אותך לחלוטין עם כדורי אלקטרו נמשכים. אתה רואה מזווית העין שדודריאו מצליח לברוח מהרשת וניצב ראש בראש מול דדנה. הפוקימון האדום נלחם בצ'אר ומיינון בטראפינץ.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אתה מצטער בשביל ביאנקה אבל לוחש לה שיום אחד כם היא תוכל.
    אתה ממלא את הטופס-נרשם עם בייגון.
    האישה מובילה אתכם למעלית ואומרת לכם לעלות לקומה הראשונה. אתם עולים במעלית (רק אתה, בייגון, שאדו ולונה-השאר מחכים בלובי) ומגיעים לקומה הראשונה. אתם רואים הרבה נערים ונערות מעורבים מחכים. לאחר כמה דקות המתנה מסך ענקי נדלק ואתה רואה תמונות של כל האנשים בחדר זזות על המסך ובסוף נעצרות-מחולקות לזוגות!
    אתה רואה תמונה שלך וכתוב לידה: "מייקVSטינה-זירה 5". אתה מאתר את התמונה של לונה "לונהVSנינה-זירה 6". אתם נפרדים ואתה הולך לזירה 5. טינה מחכה לך-מעורבת צ'יקוריטה שלצידה עומד פוקימון סגול מוזר.
    אוף רציתי נוקטוול
    ~~~~~~~~~~
    אני מותח את פרקי אצבעותיי ואומר:" מייק". אפתח את הפאנלים ואשתמש בטעינה פרבולית על שני יריביי, אומר לאלה:" טופר דרקון על הרוח!"
    Spoiler ספוילר

8. אני שלד
    יש
    אבל אין כל כך אופציות חוץ מצ'אר אז כנראה שהוא
    ~~~~
    אני מרגיש אבוד
    "אוקי!" אני צועק
    אני נכנע! קחו אותי ל49! אבל תשאירו את... לי פה! הוא לא צריך לבוא גם! האנרגיות נבעו ממני! אבא שלי היה מעורב אגדי לפני שהוא נעלם!"
    "לי קרוב אלי מצד אמא שלי! פשוט קחו אותי מכאן! ותשאירו ואתו מאחור!" אני צועק בייאוש

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ~מייק~

אתה משתמש בטעינה פרבולית על טינה ועל הפוקימון, המתברר כגאסטלי. בייגון משתמש בטופר דרקון על גאסטלי שצווח מכאב ומשיב בכדור הצל הכי גדול שראית אי פעם. היא נופלת, אך מתאוששת די מהר-קצת בהלם מהמכה. טינה מעיפה עלים קסומים לעברך!

[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE
    אמ0: זה רק הקרב הראשון שלך נגד חיילים. הוא באמת לא כזה קשה חח
    ~~
    הגלים החשמליים מתחזקים. "תמיד...אף פעם לא מקיימים הבטחות..." אתה שומע קול מאחורייך-זה אלקטרו. הגלים התחזקו כל כך שאפשר לראות אותם. "בטח, האנרגיות ממך" אומר המעורב ומגחך. "תעשו הכל כדי להפיל את הילד הזה-תיזהרו. הוא חזק" צועק המעורב לחיילים שלו שמיד מקיפים את אלקטרו. "תשתמשו בחץ" צועק אחד מהם, את רואה חץ נורה ונתקע בצווארו של אלקטרו. אט אט הגלים מפסיקים, ואקלטרו שוכב מעולף על הרצפה. "אלקטרו!" צורח טראפינץ' ונעמד מול אלקטרו המחוסר הכרה, זועם. הוא לפתע מתחיל לזהור בלבן וצורתו משתנה. טראפינץ התפתח כדי להגן על אלקטרו!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~

אתה משתמש בטעינה פרבולית על טינה ועל הפוקימון, המתברר כגאסטלי. בייגון משתמש בטופר דרקון על גאסטלי שצווח מכאב ומשיב בכדור הצל הכי גדול שראית אי פעם. היא נופלת, אך מתאוששת די מהר-קצת בהלם מהמכה. טינה מעיפה עלים קסומים לעברך!
    אנסהל התחמק באלגנטיות מהעלים ואשלח על טינה מתקפת רעל. אומר:"אלה, פעימת דרקון על גסטלי! תדאגי שישאר כמה שיותר רחוק ממך!" אומר לה.
    Spoiler ספוילר

11. אני שלד
    ~מייק~

[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE
    אמ0: זה רק הקרב הראשון שלך נגד חיילים. הוא באמת לא כזה קשה חח
    ~~
    הגלים החשמליים מתחזקים. "תמיד...אף פעם לא מקיימים הבטחות..." אתה שומע קול מאחורייך-זה אלקטרו. הגלים התחזקו כל כך שאפשר לראות אותם. "בטח, האנרגיות ממך" אומר המעורב ומגחך. "תעשו הכל כדי להפיל את הילד הזה-תיזהרו. הוא חזק" צועק המעורב לחיילים שלו שמיד מקיפים את אלקטרו. "תשתמשו בחץ" צועק אחד מהם, את רואה חץ נורה ונתקע בצווארו של אלקטרו. אט אט הגלים מפסיקים, ואקלטרו שוכב מעולף על הרצפה. "אלקטרו!" צורח טראפינץ' ונעמד מול אלקטרו המחוסר הכרה, זועם. הוא לפתע מתחיל לזהור בלבן וצורתו משתנה. טראפינץ התפתח כדי להגן על אלקטרו!
    הייתה לי תוכנית להיחטף ולהציל את שינה (אחותי הגדולה והמייוסרת) ):
    ~~~~
    "אלקטרו" אני צורח (לפני ההתרחשות)
    אני משחרר בזעם מכות ברק בלי לשים לב לכך שטראפינץ' התפתח

Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    ~מייק~

אתה מנסה להתחמק באלגנטיות מהעלים-אך חלק עדיין פוגעים בך, הם אומנם עלים אבל אתה לומד על בשרך (see what i did there) שהם חדים כמו ברזל. אתה תוקף את טינה ברעל אך היא מצליחה לחמוק בקלילות. אלה משתמשת בפעימת דרקון על גאסטלי, היא פוגעת. גאסטלי משתמש בהיפנוזה על בייגון! בייגון נרדמת!

~ג'ימי~
    לא הולך להיות כזה פשוט להגיע ל49
    נ.ב מזלט! צילקת נפשית את אלקטרו
    ~~~
    "אלקטרו" אתה צורח.
    אתה מתחיל לשחרר מכות ברק לכל עבר-דדנה בינתיים מעלף את דודריו וגם הפוקימון האדום מעולף.
    נשארו רק מיינון והמעורב שלו. אתה מתחיל להרגיש שוב גלים חשמליים מאלקטרו למרות שהוא עדיין מעולף-כנראה גם החוויה הרגשית וגם הלחץ והכאב מהחומר המעלף גרמו ליציבות החשמלית שלו להשתגע אפילו יותר מהרגיל. דדנה קולט ישר מה קורה "אני אטפל בזה, תיפטר מהחיילים!" הוא אומר ורץ אל עבר אלקטרו. הוא מצמיד את האנטנות שבלחיים שלו ללחיים של אלקטרו ואתה מרגיש שמתקיים בין השניים מעגל חשמלי-דדנה שואב חלק מהחשמל שבאלקטרו ומכשחרר אותו אל האוויר בכמויות קטנות.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. אני שלד
    ~מייק~

אתה מנסה להתחמק באלגנטיות מהעלים-אך חלק עדיין פוגעים בך, הם אומנם עלים אבל אתה לומד על בשרך (see what i did there) שהם חדים כמו ברזל. אתה תוקף את טינה ברעל אך היא מצליחה לחמוק בקלילות. אלה משתמשת בפעימת דרקון על גאסטלי, היא פוגעת. גאסטלי משתמש בהיפנוזה על בייגון! בייגון נרדמת!

~ג'ימי~
    לא הולך להיות כזה פשוט להגיע ל49
    נ.ב מזלט! צילקת נפשית את אלקטרו
    ~~~
    "אלקטרו" אתה צורח.
    אתה מתחיל לשחרר מכות ברק לכל עבר-דדנה בינתיים מעלף את דודריו וגם הפוקימון האדום מעולף.
    נשארו רק מיינון והמעורב שלו. אתה מתחיל להרגיש שוב גלים חשמליים מאלקטרו למרות שהוא עדיין מעולף-כנראה גם החוויה הרגשית וגם הלחץ והכאב מהחומר המעלף גרמו ליציבות החשמלית שלו להשתגע אפילו יותר מהרגיל. דדנה קולט ישר מה קורה "אני אטפל בזה, תיפטר מהחיילים!" הוא אומר ורץ אל עבר אלקטרו. הוא מצמיד את האנטנות שבלחיים שלו ללחיים של אלקטרו ואתה מרגיש שמתקיים בין השניים מעגל חשמלי-דדנה שואב חלק מהחשמל שבאלקטרו ומכשחרר אותו אל האוויר בכמויות קטנות.
    אני בן אדם נוראי
    (אבל היי הקרבתי את עצמי למענו, זה לא נחשב ל"לא בגידה"?)
    ~~~~
    (מורעל המינאייק ועוד לא התעלף)
    אני משתמש בכדור אלקטרו על המעורב
    "אל! בכל בכוח! תקוף אותו ואת המיינון שלו! יחד איתי!"

Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~

איך זה שאני נחתך והיא מתחמקת בקלילות? :0
    ואהא ראיתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אקלל בשקט ואשלח הלם רעם מוחלש לעבר אלה, במטרה לטעון אותה באנרגיה ולהעיר אותה. לארח מכן אשלח טעינה פרבולית עוצמתית במיוחד לעבר גסטלי וצ'יקו-ליידי
    Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    ~ג'ימי~
    אתה תוקף את המעורב בכדור אלטרו וקולט מזווית עינך שמיינון עולף על ידי אל.
    "שיט.." ממלמל המעורב. "בואו נעוף מכאן, הפעם אין לנו סיכוי.
    אבל אנחנו עוד ניפגש" הוא אומר והוא נעלם יחד עם החיילים שלו!
    אתה קולט לפתע שטראפינץ התפתח! הוא הפך לוויבראבה.
    "איך יכולת לעשות את זה?! אתה יודע כמה פעמים אלקטרו נפגע בגלל מה שהוא? בגלל חוסר השליטה שלו על הגלים האלה? הוא חסם את הרגשות שלו מכולם! אתה הראשון שהצליח לגרום לו להיפתח קצת אחרי כל כך הרבה זמן!" וויבראבה צורח עלייך.

~מייק~

אתה שולח הלם רעם מוחלש אל עבר אלה כדי שתתעורר-זה עובד והיא פוקחת עיניים בישנוניות. אתה שולח טעינה פרבולית שפוגעת בגסטלי וטינה בו זמנית-גאסטלי מושפע די הרבה מכך. אלה משתמשת בחבטת זן על גאסטלי-שנפגע רק מעט מההתקפה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 35 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •