Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1329
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    [SIZE=5]
    ~מייק~

אתה שולח הלם רעם מוחלש אל עבר אלה כדי שתתעורר-זה עובד והיא פוקחת עיניים בישנוניות. אתה שולח טעינה פרבולית שפוגעת בגסטלי וטינה בו זמנית-גאסטלי מושפע די הרבה מכך. אלה משתמשת בחבטת זן על גאסטלי-שנפגע רק מעט מההתקפה.
    האו צריך להיפגע רגיל כי הוא גם רעל :-|
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אומר:" יופי שקמת אלה! פעימת דרקון על גסטלי ואז להתחמק!" בינתיים אשלח מתקפת רעל רחבת היקפים ועוצמתית לעבר צ'יקו-גירל.
    Spoiler ספוילר

2. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'ימי~
    אתה תוקף את המעורב בכדור אלטרו וקולט מזווית עינך שמיינון עולף על ידי אל.
    "שיט.." ממלמל המעורב. "בואו נעוף מכאן, הפעם אין לנו סיכוי.
    אבל אנחנו עוד ניפגש" הוא אומר והוא נעלם יחד עם החיילים שלו!
    אתה קולט לפתע שטראפינץ התפתח! הוא הפך לוויבראבה.
    "איך יכולת לעשות את זה?! אתה יודע כמה פעמים אלקטרו נפגע בגלל מה שהוא? בגלל חוסר השליטה שלו על הגלים האלה? הוא חסם את הרגשות שלו מכולם! אתה הראשון שהצליח לגרום לו להיפתח קצת אחרי כל כך הרבה זמן!" וויבראבה צורח עלייך.

~מייק~

אתה שולח הלם רעם מוחלש אל עבר אלה כדי שתתעורר-זה עובד והיא פוקחת עיניים בישנוניות. אתה שולח טעינה פרבולית שפוגעת בגסטלי וטינה בו זמנית-גאסטלי מושפע די הרבה מכך. אלה משתמשת בחבטת זן על גאסטלי-שנפגע רק מעט מההתקפה.
    "ניסיתי להגן עליו.." אני לוחש, נאטם לגמרי עקב המקרה ועקב הכעס של וויבראבה
    "לא רציתי שהוא יפגע.." אני לוחש ומתחיל לדמוע
    "רק רציתי.. להציל את אחותי.." אני מתחיל לבכות
    אני יושב מכורבל לכדור ומתחיל לבכות
    אולי זה לא היה רעיון טוב בכלל.. אני חושב לעצמי
    לא. צדקתי. זה לא היה רעיון טוב לשמור על מעורב נוסף.
    אני אסחוב אותו למרכז הפוקימונים הקרוב ואעזוב אותו. לפני שהוא יתעורר.
    אני חושב לעצמי תוך כדי היפחות השקטות

אך קול נוסף קטן בראשי אומר
    ...כך לא אצטרך להתמודד עם האשמה

אני קם, מנגב את הדמעות ומתחיל לסחוב את אלקטרו לכיון העיר הבאה, ומרכז הפוקימונים הבא.

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייק~
    " יופי שקמת אלה! פעימת דרקון על גסטלי ואז להתחמק!" אתה צועק. אלה משתמשת בפעימת דרקון על גאסטלי שממועף לאחור בעוצמה. הוא קם, כבר מותש ופצוע ושולח פעימת אופל אל אלה שמצליחה להתחמק.
    אתה שולח מתקפת רעל אל עבר טינה, היא לא שמה לב לרגע ולא מספיקה להתחמק-זוהר סגלגל מקיף אותה מה שאומר שהיא מורעלת.

~ג'ימי~
    רומאנס או לא?
    ותזכור את זה:אתם תיפגשו שוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    *דדנה החליט להצטרף למסע שלך
    מחשבות מציפות את ראשך-ידעת שלא היית צריך לקחת מעורב אגדי תחת אחריותך. אתה נושם עמוק ולוקח את אלקטרו על גבך. אתה רואה מזווית עינך את צ'ארמנדר, הוא נראה מעופף קצת ולפתע מתחיל לזהור!
    במקום צ'ארמנדר עומד:
    מזלט 'צארמנדר התפתח!
    אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה-העיר קאנלייב.
    הדרך עוברת במערה ענקית, כל כך גדולה שהיא ממלאת 2 דרכים (33 ו34).
    שאתה נכנס לדרך 34 אתה רואה כל מיני פוקימונים מסתובבים.

מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. אני שלד
    שם: עמית
    ~מייק~
    " יופי שקמת אלה! פעימת דרקון על גסטלי ואז להתחמק!" אתה צועק. אלה משתמשת בפעימת דרקון על גאסטלי שממועף לאחור בעוצמה. הוא קם, כבר מותש ופצוע ושולח פעימת אופל אל אלה שמצליחה להתחמק.
    אתה שולח מתקפת רעל אל עבר טינה, היא לא שמה לב לרגע ולא מספיקה להתחמק-זוהר סגלגל מקיף אותה מה שאומר שהיא מורעלת.

~ג'ימי~
    רומאנס או לא?
    מחשבות מציפות את ראשך-ידעת שלא היית צריך לקחת מעורב אגדי תחת אחריותך. אתה נושם עמוק ולוקח את אלקטרו על גבך. אתה רואה מזווית עינך את צ'ארמנדר, הוא נראה מעופף קצת ולפתע מתחיל לזהור!
    במקום צ'ארמנדר עומד:
    מזלט 'צארמנדר התפתח!

חחח אני לא טוב עם אנשים אז עדיף שלא, אבל אם צץ לך רעיון אז סבבה
    וכן אני יודע שנפגש אבל איך דמות פה יכולה להפוך לדמות עגולה ללא טעויות?!
    ~~~~~~~~~~
    סורי אבל יש לי ילד מת על הידיים כרגע אז אני פשוט ממשיך לקאנלייב
    (עצוב מדי בשביל לשמוח על צ'אר)

Spoiler ספוילר

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    סקווירטל והנודר מהנהנים, אתה חש שהם באמת קצת חזקים יותר משהיו.
    "לאן נלך עכשיו?" שואל סקווירטל בסקרנות

~מייק~
    טרטוויג קופץ על אבן גדולה קרובה, אך במקום ליצור עלים קסומים הוא מתחיל לזהור באור לבן! לאט לאט טרטוויג גדל וגדל ולפתע עומד מולך פוקימון חדש-"אני...אני לא מאמין! התפתחתי!" צועק הוקימון בשמחה. אתה לפתע קולט שאתה מזהה את הקול הזה-זה טרטוויג, הוא התפתח!. אתה סורק את הפוקימון בזריזות ומגלה שקוראים לו גרוטל-הצורה המפותחת של טרטוויג. גרוטל יוצר המוני עלים סביבו ולפתע אתה קולט גם רוח שמתחילה להיווצר על ידו-העלים נסחפים אל תוך הסערה הקטנה שנוצרה על ידו, והוא משלח אותה במהירות אל עבר קיובון! גרוטל למד סופת עלים-leaf storm!.
    טריטוגה משתמש באקדח מים, אך אוניקס מצליח להתחמק חלקית. אוניקס זוחל במהירות אל עבר טריטוגה ומתקיל אותו!
    "בואו נמשיך לכיוון המכון" אומר ואלך למכון

6. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~

~ג'ימי~
    רומאנס או לא?
    במקום צ'ארמנדר עומד:
    מזלט 'צארמנדר התפתח!

אשתמש על שניהם בשאיבה פרבולית. אם גסטלי עוד חי, אומר:" אלה, פעימת דרקון על גסטלי! סיימי איתו!". אם הוא התעלף, אומר:"אלה, פעימת דרקון על טינה! שלא תוכל להתחמק!"
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    ~ג'מי~
    אתה ממשיך ללכת, מרגיש את נשימותיו הקצובות של אלקטרו על גבך. לבסוף אתה מגיע לעיר קאנלייב!
    אתה נכנס למרכס פוקימונים ואחות ג'וי מיד ניגשת אלייך. אתה מביא לה את אלקטרו והיא לוקחת אותו לטיפול, ויבראה אחרייה.
    אתה רואה על קיר המרכז מפה של העיר. בעיר יש:
    -חנות
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -מרכז קרבות

~לוקאס~

סורי אם כבר שאלתי אותך-אני פשוט רושמת לעצמי הכל עכשיו-רומאנס או לא?
    ~~~~~~~~~~
    "בואו נמשיך לכיוון המכון" אתה אומר. אתם הולכים אל המכון ולבסוף מגיעים. זה מבנה מפואר ויפה עם שלט "לכניסה למכון ---->". אתה עומד להיכנס שלפתע אתה מבחין בדמות לבושה ברדס עושה לך תנועות יידים מוזרות-סוג של איקסים עקומים כאלה. נראה שמי שזה לא יהיה מנסה לומר לך משהו, אבל לא בהצלחה רבה במיוחד.

~מייק~

אתה משתמש בטעינה פרבולית-שמעלפת את גאסטלי. אלה משתמש בפעימת דרקון על טנה, שבשילוב עם הטעינה הפרבולית שלך מעלפת אותה!
    אתה חוזר לקומה הראשית ועולה במעלית לקומה 2. אתה מבחין בלונה מתקרבת "שנינו עברנו!" היא אומרת בחיוך. אתה מסתכל על המסך ורואה שרק מי שזכה בקומה 1 עלה לקומה 2. על המסך כתוב "ברוכים הבאים לחצי הגמר! הקומה השלישית היא הקומה האחרונה ורק 2 מתמודדים יעלו אליה!". התמונות שלכם שוב מתערבבות על המסך-הפעם אתה מוצא את עצמך בקרב מול נער בשם ג'וש. אתה נכנס לאולם 2, ג'וש נכנס מעט אחרייך. לידו הולך פוקימון כחלחל בעל חלקי פוקימון זהים לאלו שלג'וש.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. Because lizards can swim
    ~לוקאס~

סורי אם כבר שאלתי אותך-אני פשוט רושמת לעצמי הכל עכשיו-רומאנס או לא?
    ~~~~~~~~~~
    "בואו נמשיך לכיוון המכון" אתה אומר. אתם הולכים אל המכון ולבסוף מגיעים. זה מבנה מפואר ויפה עם שלט "לכניסה למכון ---->". אתה עומד להיכנס שלפתע אתה מבחין בדמות לבושה ברדס עושה לך תנועות יידים מוזרות-סוג של איקסים עקומים כאלה. נראה שמי שזה לא יהיה מנסה לומר לך משהו, אבל לא בהצלחה רבה במיוחד.
    לא
    ~~~~
    אלך לאיש ואשאל אותו לרצונו

9. student of Gakuen Alice
    ~לוקאס~
    ווהוו מזלט לא התעלמת ממנו *מי שהיה במכון לפנייך התעלם*
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך אל האיש בברדס, ככל שאתה מתקרב יותר אתה שם לב לפוקימון שעומד לצידו. האדם מסמל לך לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך לרחוב צדדי ובו הוא סוף סוף מוריד את הברדס שלו-חושף את העובדה שהוא מעורב. "אני מצטער על החשאיות" מתחיל הנער-שנראה פחות או יותר בן גילך. "המכון הזה הוא מלכודת למעורבים, זה אומנם מבנה המכון המקורי אבל מנהיג המכון שבו מזוייף. אני אוביל אותך למכון האמיתי אם תרצה" מסביר לך הנער שנראה די חזק.

Spoiler ספוילר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~
    אתה אומר לאמראה להשתמש שוב במסך אור. "תתרכז בקרב-אל תדאג. אני אשמור עליה מעכשיו" הוא אומר לך כדי שתצטרך לדאוג לפחות לאדם אחד פחות. אתה קולט שפנאפי לא מקשיב לך-הוא עומד במקום ואתה רואה אבנים מוזרות נוצרות מעל ראשו ועופות אל עבר שינקס-שינקס סופג פגיעה ישירה ומתעלף! מזלט. פנאפי למד כח עתיק (ancient power). סוואבק טוען כדור אנרגיה על באדו, שמצליח להתחמק. באדו רץ אל עבר סוואבק ומתקיל אותו. אתה מתחיל לשיר שיר ערס, תוך כדי המעורב רץ לעברך במהירות, בגלל השירה שלך אתה לא מגיב מספיק מהר וחוטף פגיעה ישירה מגחלת! אתה מרגיש כאילו הבטן שלך עומדת להתפוצץ. "מוריס!" אתה שומע את מיסטי צועקת בלחץ, היא מתחילה לרוץ לעברך שאחד החיילים שם לה רגל ומפיל אותה, הוא מתחיל להאבק איתה במטרה למנוע ממנה להגיע אלייך. "אספי, אני סומכת עלייך!" היא צועקת ואספיאון רץ לעברך, הוא נעמד מולך ופוער את פיו. אתה שומע רעש נוראי, כמו שבחיים לא שמעת אבל זה לא פוגע בך. לעומת זאת, נראה שהמעורב סובל מכאבי תופת-והוא קרוב לתבוסה.

~מייק~
    "טרטוויג, טירטוגה, תתחילו אתם!" אתה אומר. טרטוויג וטריטוגה צועדים קדימה.
    טרטוויג משלח עלי תער על קיובון, שלא מספיק להתחמק. הוא מתנער מהמתקפה ורץ אל עבר טרטוויג כשהעצם שבידו זוהרת. סקווירטל יוצר מערבולת מים עוצמתית סביב הזנב שלו ורץ את עבר אונקס-אוניקס מנסה להתחמק אבל עקב גודלו ביחס לסקווירטל הוא לא מספיק ונראה שהמתקפה משפיע עליו די הרבה. "אוניקס, חפירה!" מצווה ג'וקס. אוניקס צולל לקרקע ונעלם במהירות
    אני יורה חיצי רעל על המעורב בעודי נותן פקודות : " סוואבק כדור אנרגיה על באדו ואתה פלאפי רעדית אדמה על המעורב."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    ווהוו מזלט לא התעלמת ממנו *מי שהיה במכון לפנייך התעלם*
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך אל האיש בברדס, ככל שאתה מתקרב יותר אתה שם לב לפוקימון שעומד לצידו. האדם מסמל לך לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך לרחוב צדדי ובו הוא סוף סוף מוריד את הברדס שלו-חושף את העובדה שהוא מעורב. "אני מצטער על החשאיות" מתחיל הנער-שנראה פחות או יותר בן גילך. "המכון הזה הוא מלכודת למעורבים, זה אומנם מבנה המכון המקורי אבל מנהיג המכון שבו מזוייף. אני אוביל אותך למכון האמיתי אם תרצה" מסביר לך הנער שנראה די חזק.

Spoiler ספוילר
    "מעניין, לפני שניה צילקתי לאחד המעורבים של הארי הזה את הפנים לכל החיים" אומר לו "טוב נו תראה לי את הדרך"

12. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]

~מייק~

אתה משתמש בטעינה פרבולית-שמעלפת את גאסטלי. אלה משתמש בפעימת דרקון על טנה, שבשילוב עם הטעינה הפרבולית שלך מעלפת אותה!
    אתה חוזר לקומה הראשית ועולה במעלית לקומה 2. אתה מבחין בלונה מתקרבת "שנינו עברנו!" היא אומרת בחיוך. אתה מסתכל על המסך ורואה שרק מי שזכה בקומה 1 עלה לקומה 2. על המסך כתוב "ברוכים הבאים לחצי הגמר! הקומה השלישית היא הקומה האחרונה ורק 2 מתמודדים יעלו אליה!". התמונות שלכם שוב מתערבבות על המסך-הפעם אתה מוצא את עצמך בקרב מול נער בשם ג'וש. אתה נכנס לאולם 2, ג'וש נכנס מעט אחרייך. לידו הולך פוקימון כחלחל בעל חלקי פוקימון זהים לאלו שלג'וש.
    זה ממש, אבל ממש לא יפה ד"א, את זוכרת שבייגונים יכולים ללמוד גחלת? (Save ME )
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אקלל בשקט שאבין שזה לא מתקדם טוב. לאחר מכן אומר:" היי, מייק פיורי". וכשיינתן סימן כלשהו (שהוא לא התקפה של צד ג'וס) אשלח טעינה פרבולית על שניהם, ואומר:" אלה, פעימת דרקון על גלסיון! היזהרי ממתקפות הקרח!"
    Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    סוואבק משתמש בכדור אנרגיה שמעלף את באדו. חצי הרעל שלך בשילוב רעידת האדמה של פנאפי מתישים מאוד את המעורב.
    "בואו נלך מכאן, אין לנו סיכוי. אבל אנחנו עוד ניפגש" מסנן המעורב והוא והחבורה שלו והולכים מהמקום.
    אתה מביט סביב-כולם נראים קצת מותשים ופצועים אבל לפחות בחיים. דרטיני נראה לך ממש מוזר-לוקח לך כמה דקות לקלוט שהוא גדל פי שלוש מהגודל המקורי שלו ושנוסף לו תכשיט מוזר על הצוואר-אתה מבין שבמהלך הקרב דרטיני התפתח!

~לוקאס~
    "מעניין, לפני שניה צילקתי לאחד המעורבים של הארי הזה את הפנים לכל החיים. טוב נו תראה לי את הדרך" אתה אומר. "החיילים שתקפו אותך בטח היו סתם חיילים משועממים שטיילו בעיר. המכון הזה הוא מלכודת אחת גדולה" משיב לך המעורב. הוא מוביל אותך דרך כמה סמטאות לבית קטן ודי עלוב מראה. אתה נכנס פנימה ובפנים אתה רואה אדם כבן שלושים מעורב אוניקס יושב ליד שולחן. "היי נוקס, מצאתי עוד מעורב תועה" אומר לו המעורב שלקח אותך לכאן. המעורב אוניקס-נוקס, מהנהן ומורה לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך לחצר-בה אתה רואה זירת קרבות מאולתרת מלאה אבנים וסלעים.

~מייק~

למה לא יפה? כולה 4* נזק D=
    ~~~~~~
    אתה מקלל בשקט. אתה מציג את עצמך לג'וש ומחכה לסימן-קול צפירה. ברגע שהקול נשמע אתה שולח טעינה פרבולית על ג'וש וגלסיאון, ג'וש סופג את המכה אך חוסם אותה כדי שלא תגיע לגלסיאון. גלסיאון נפגע מפעימת הדרקון ברגל, ונראה שהוא מעט צולע כעט. הוא פוער את פיו ושולח קרן לבנה בהירה-עשויה קרח אל עבר אלה שמתחמקת בזריזות.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    ~מוריס~
    סוואבק משתמש בכדור אנרגיה שמעלף את באדו. חצי הרעל שלך בשילוב רעידת האדמה של פנאפי מתישים מאוד את המעורב.
    "בואו נלך מכאן, אין לנו סיכוי. אבל אנחנו עוד ניפגש" מסנן המעורב והוא והחבורה שלו והולכים מהמקום.
    אתה מביט סביב-כולם נראים קצת מותשים ופצועים אבל לפחות בחיים. דרטיני נראה לך ממש מוזר-לוקח לך כמה דקות לקלוט שהוא גדל פי שלוש מהגודל המקורי שלו ושנוסף לו תכשיט מוזר על הצוואר-אתה מבין שבמהלך הקרב דרטיני התפתח!

~לוקאס~
    "מעניין, לפני שניה צילקתי לאחד המעורבים של הארי הזה את הפנים לכל החיים. טוב נו תראה לי את הדרך" אתה אומר. "החיילים שתקפו אותך בטח היו סתם חיילים משועממים שטיילו בעיר. המכון הזה הוא מלכודת אחת גדולה" משיב לך המעורב. הוא מוביל אותך דרך כמה סמטאות לבית קטן ודי עלוב מראה. אתה נכנס פנימה ובפנים אתה רואה אדם כבן שלושים מעורב אוניקס יושב ליד שולחן. "היי נוקס, מצאתי עוד מעורב תועה" אומר לו המעורב שלקח אותך לכאן. המעורב אוניקס-נוקס, מהנהן ומורה לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך לחצר-בה אתה רואה זירת קרבות מאולתרת מלאה אבנים וסלעים.

~מייק~

~~~~~~
    אתה מקלל בשקט. אתה מציג את עצמך לג'וש ומחכה לסימן-קול צפירה. ברגע שהקול נשמע אתה שולח טעינה פרבולית על ג'וש וגלסיאון, ג'וש סופג את המכה אך חוסם אותה כדי שלא תגיע לגלסיאון. גלסיאון נפגע מפעימת הדרקון ברגל, ונראה שהוא מעט צולע כעט. הוא פוער את פיו ושולח קרן לבנה בהירה-עשויה קרח אל עבר אלה שמתחמקת בזריזות.
    אני אתן עכשיו שתי אופציות: הראשונה היא אם אני יכול לנסות ללמד אותה מתקפות, השנייה אם לא
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    1: "כל הכבוד אלה! עכשיו תקשיבי לי. התחברי לאש הפנימית שלך. לאנרגיה שבוערת עמוק בתוכך. התחברי אליה, ונסי לשלוח חלק ממנה החוצה בצורת אש אל גלסיון!" בינתיים אשלח רעל על ג'וש
    ~~~
    2: "כל הכבוד אלה! המשיכי להתחמק כך! פעימת דרקון על גלסיון, ברגל אחרת!" ואמר ואני אשלח מתקפת רעל אל ג'וש
    Spoiler ספוילר

15. Because lizards can swim
    ~מוריס~

~לוקאס~

~מייק~

~~~~~~
    "איפה המנהיג" אשאל באי ציפייה "זה אתה?"

עמוד 36 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •