"ניסיתי להגן עליו.." אני לוחש, נאטם לגמרי עקב המקרה ועקב הכעס של וויבראבה
"לא רציתי שהוא יפגע.." אני לוחש ומתחיל לדמוע
"רק רציתי.. להציל את אחותי.." אני מתחיל לבכות
אני יושב מכורבל לכדור ומתחיל לבכות
אולי זה לא היה רעיון טוב בכלל.. אני חושב לעצמי
לא. צדקתי. זה לא היה רעיון טוב לשמור על מעורב נוסף.
אני אסחוב אותו למרכז הפוקימונים הקרוב ואעזוב אותו. לפני שהוא יתעורר.
אני חושב לעצמי תוך כדי היפחות השקטות
אך קול נוסף קטן בראשי אומר
...כך לא אצטרך להתמודד עם האשמה
אני קם, מנגב את הדמעות ומתחיל לסחוב את אלקטרו לכיון העיר הבאה, ומרכז הפוקימונים הבא.
ספוילר
~מייק~
" יופי שקמת אלה! פעימת דרקון על גסטלי ואז להתחמק!" אתה צועק. אלה משתמשת בפעימת דרקון על גאסטלי שממועף לאחור בעוצמה. הוא קם, כבר מותש ופצוע ושולח פעימת אופל אל אלה שמצליחה להתחמק.
אתה שולח מתקפת רעל אל עבר טינה, היא לא שמה לב לרגע ולא מספיקה להתחמק-זוהר סגלגל מקיף אותה מה שאומר שהיא מורעלת.
~ג'ימי~
רומאנס או לא?
ותזכור את זה:אתם תיפגשו שוב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*דדנה החליט להצטרף למסע שלך
מחשבות מציפות את ראשך-ידעת שלא היית צריך לקחת מעורב אגדי תחת אחריותך. אתה נושם עמוק ולוקח את אלקטרו על גבך. אתה רואה מזווית עינך את צ'ארמנדר, הוא נראה מעופף קצת ולפתע מתחיל לזהור!
במקום צ'ארמנדר עומד:![]()
מזלט 'צארמנדר התפתח!
אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה-העיר קאנלייב.
הדרך עוברת במערה ענקית, כל כך גדולה שהיא ממלאת 2 דרכים (33 ו34).
שאתה נכנס לדרך 34 אתה רואה כל מיני פוקימונים מסתובבים.
![]()
![]()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~ג'מי~
אתה ממשיך ללכת, מרגיש את נשימותיו הקצובות של אלקטרו על גבך. לבסוף אתה מגיע לעיר קאנלייב!
אתה נכנס למרכס פוקימונים ואחות ג'וי מיד ניגשת אלייך. אתה מביא לה את אלקטרו והיא לוקחת אותו לטיפול, ויבראה אחרייה.
אתה רואה על קיר המרכז מפה של העיר. בעיר יש:
-חנות
-מכון
-מרכז פוקימונים
-מרכז קרבות
~לוקאס~
סורי אם כבר שאלתי אותך-אני פשוט רושמת לעצמי הכל עכשיו-רומאנס או לא?
~~~~~~~~~~
"בואו נמשיך לכיוון המכון" אתה אומר. אתם הולכים אל המכון ולבסוף מגיעים. זה מבנה מפואר ויפה עם שלט "לכניסה למכון ---->". אתה עומד להיכנס שלפתע אתה מבחין בדמות לבושה ברדס עושה לך תנועות יידים מוזרות-סוג של איקסים עקומים כאלה. נראה שמי שזה לא יהיה מנסה לומר לך משהו, אבל לא בהצלחה רבה במיוחד.
~מייק~
אתה משתמש בטעינה פרבולית-שמעלפת את גאסטלי. אלה משתמש בפעימת דרקון על טנה, שבשילוב עם הטעינה הפרבולית שלך מעלפת אותה!
אתה חוזר לקומה הראשית ועולה במעלית לקומה 2. אתה מבחין בלונה מתקרבת "שנינו עברנו!" היא אומרת בחיוך. אתה מסתכל על המסך ורואה שרק מי שזכה בקומה 1 עלה לקומה 2. על המסך כתוב "ברוכים הבאים לחצי הגמר! הקומה השלישית היא הקומה האחרונה ורק 2 מתמודדים יעלו אליה!". התמונות שלכם שוב מתערבבות על המסך-הפעם אתה מוצא את עצמך בקרב מול נער בשם ג'וש. אתה נכנס לאולם 2, ג'וש נכנס מעט אחרייך. לידו הולך פוקימון כחלחל בעל חלקי פוקימון זהים לאלו שלג'וש.
![]()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לא~לוקאס~
סורי אם כבר שאלתי אותך-אני פשוט רושמת לעצמי הכל עכשיו-רומאנס או לא?
~~~~~~~~~~
"בואו נמשיך לכיוון המכון" אתה אומר. אתם הולכים אל המכון ולבסוף מגיעים. זה מבנה מפואר ויפה עם שלט "לכניסה למכון ---->". אתה עומד להיכנס שלפתע אתה מבחין בדמות לבושה ברדס עושה לך תנועות יידים מוזרות-סוג של איקסים עקומים כאלה. נראה שמי שזה לא יהיה מנסה לומר לך משהו, אבל לא בהצלחה רבה במיוחד.
~~~~
אלך לאיש ואשאל אותו לרצונו
~לוקאס~
ווהוו מזלט לא התעלמת ממנו *מי שהיה במכון לפנייך התעלם*
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך אל האיש בברדס, ככל שאתה מתקרב יותר אתה שם לב לפוקימון שעומד לצידו. האדם מסמל לך לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך לרחוב צדדי ובו הוא סוף סוף מוריד את הברדס שלו-חושף את העובדה שהוא מעורב. "אני מצטער על החשאיות" מתחיל הנער-שנראה פחות או יותר בן גילך. "המכון הזה הוא מלכודת למעורבים, זה אומנם מבנה המכון המקורי אבל מנהיג המכון שבו מזוייף. אני אוביל אותך למכון האמיתי אם תרצה" מסביר לך הנער שנראה די חזק.
ספוילר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
זה ממש, אבל ממש לא יפהד"א, את זוכרת שבייגונים יכולים ללמוד גחלת? (Save ME
)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקלל בשקט שאבין שזה לא מתקדם טוב. לאחר מכן אומר:" היי, מייק פיורי". וכשיינתן סימן כלשהו (שהוא לא התקפה של צד ג'וס) אשלח טעינה פרבולית על שניהם, ואומר:" אלה, פעימת דרקון על גלסיון! היזהרי ממתקפות הקרח!"
ספוילר
~מוריס~
סוואבק משתמש בכדור אנרגיה שמעלף את באדו. חצי הרעל שלך בשילוב רעידת האדמה של פנאפי מתישים מאוד את המעורב.
"בואו נלך מכאן, אין לנו סיכוי. אבל אנחנו עוד ניפגש" מסנן המעורב והוא והחבורה שלו והולכים מהמקום.
אתה מביט סביב-כולם נראים קצת מותשים ופצועים אבל לפחות בחיים. דרטיני נראה לך ממש מוזר-לוקח לך כמה דקות לקלוט שהוא גדל פי שלוש מהגודל המקורי שלו ושנוסף לו תכשיט מוזר על הצוואר-אתה מבין שבמהלך הקרב דרטיני התפתח!
~לוקאס~
"מעניין, לפני שניה צילקתי לאחד המעורבים של הארי הזה את הפנים לכל החיים. טוב נו תראה לי את הדרך" אתה אומר. "החיילים שתקפו אותך בטח היו סתם חיילים משועממים שטיילו בעיר. המכון הזה הוא מלכודת אחת גדולה" משיב לך המעורב. הוא מוביל אותך דרך כמה סמטאות לבית קטן ודי עלוב מראה. אתה נכנס פנימה ובפנים אתה רואה אדם כבן שלושים מעורב אוניקס יושב ליד שולחן. "היי נוקס, מצאתי עוד מעורב תועה" אומר לו המעורב שלקח אותך לכאן. המעורב אוניקס-נוקס, מהנהן ומורה לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך לחצר-בה אתה רואה זירת קרבות מאולתרת מלאה אבנים וסלעים.
~מייק~
למה לא יפה? כולה 4* נזק D=
~~~~~~
אתה מקלל בשקט. אתה מציג את עצמך לג'וש ומחכה לסימן-קול צפירה. ברגע שהקול נשמע אתה שולח טעינה פרבולית על ג'וש וגלסיאון, ג'וש סופג את המכה אך חוסם אותה כדי שלא תגיע לגלסיאון. גלסיאון נפגע מפעימת הדרקון ברגל, ונראה שהוא מעט צולע כעט. הוא פוער את פיו ושולח קרן לבנה בהירה-עשויה קרח אל עבר אלה שמתחמקת בזריזות.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אתן עכשיו שתי אופציות: הראשונה היא אם אני יכול לנסות ללמד אותה מתקפות, השנייה אם לא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1: "כל הכבוד אלה! עכשיו תקשיבי לי. התחברי לאש הפנימית שלך. לאנרגיה שבוערת עמוק בתוכך. התחברי אליה, ונסי לשלוח חלק ממנה החוצה בצורת אש אל גלסיון!" בינתיים אשלח רעל על ג'וש
~~~
2: "כל הכבוד אלה! המשיכי להתחמק כך! פעימת דרקון על גלסיון, ברגל אחרת!" ואמר ואני אשלח מתקפת רעל אל ג'וש
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)