~מוריס~
"כן, אני מצטער על אי הנוחות אבל כמו שראית.. המצב לא מזהיר" עונה לך נוקס.
"אני אשתמש בשותף הראשי שלי" הוא אומר וקורא "אוניקס!". אתה חש רעידה באדמה תחת רגלייך ופוקימון ענק עשוי סלעים פורץ מהאדמה וניצב ליד נוקס. "בחר את הפוקימון שלך" הוא אומר לך.
~בל~
אתה מתחבא מאחורי אחד השיחים ומתחיל לדבר בקול מפחיד. "קאטרפי שהתפתח למטאפוד?" אתה שואל. אתה רואה את הילדה נעמדת דום במקום יחד עם הפוינטה של ומביטה בסקרנות לצדדים, מחפשת את מקור הקול. "נשמע כמו משהו שיותר קל למחוץ על הרגל שלי" אתה ממשיך, הילדה נראת מעט בלחץ אך צועקת חזרה "אתה לא מפחיד אותי!". "מה דעתך על מבחן? אני נגדך, את נגדי. אני נגדך, את נגדי" אתה ממשיך. לוקח לה לעכל כמה שניות את מה שאמרת. "מצטערת, אני לא נלחמת מול מישהו שאפילו מפחד להראות את עצמו! חוץ מזה, אסור לי לדבר עם אנשים חשודים. בי" היא עונה לך בביטחון ומתחילה להתרחק עם הפויינטה שלה.
~זינק~
אתה נזכר שזנב ברזל מסוגל להחזיר מתקפה. אתה קופץ, ותוך כדי סחרור מהיר חובט בזנבך בכדור האנרגיה של גרייס. הכדור עף במהירות אל גרייס אך היא מספיקה להתכופף ברגע האחרון והכדור מפספס אותה!. אתה שולח מכת ברק עוצמתית אל עבר גרייס, היא סופגת את מלא המכה. אתה רואה שהיא כבר מותשת אך היא לא נכנעת. היא טוענת קרן סולארית, מהר יותר משחשבת שאפשרי ויורה אותה אלייך במהירות!. המכה פוגעת בך בעוצמה, אתה מרגיש שאתה לא יכול לזוז ומבין שהקרב הוכרע. גרייס רצה אלייך "זינק! אתה בסדר? סליחה!". היא שמה יד על הראש שלך ומתחילה לזהור באור ירקרק. אתה שם לב שגם אתה זוהר, במהרה אתה מרגיש הרבה יותר טוב.
~מייק~
כן, מן הסתם.
סוד כמוס לפרה ולסוס
~~
אתה מתאושש וניגש ללחוץ את היד ללונה. "למרות שלא הופתעתי, כל הכבוד לך. את ושאדו נראים הרבה יותר מאוחדים ממני ומאלה, בעיקר בגלל שלא ביליתי איתה כל כך הרבה זמן עד עכשיו. שנלך להיפגש עם השאר?" אתה שואל. לונה ושאדו מהנהנים ואתם יורדים במעלית. כל הפוקימונים מחכים לך ונראים בלחץ מטורף-אתה מיד מבחין שמישהו חסר...
הוטהוט מעופף אלייך במהירות "אדם מוזר היה פה! הוא לקח את ביאנקה ודרטיני, ניסינו לעצור אותו אבל היה לו פוקימון שהרדים אותנו!"
~לוקאס~
אתה אומר לסקווירטל. סקווירטל משתמש בזנב אקווה על אוניקס שצועק מכאב ונכנס מתחת לאדמה. הוא יוצא כעבור כמה דקות ופוגע בסקווירטל בחוזקה. סקווירטל קם, פצוע ומתשתמש באקדח מים, הוא מנסה להשתמש בו כמו סילון אך לא הכי מבין למה התכוונת ופשוט יוצא לו אקדח מים חזק יותר מהרגיל שפוגע בחוזקה באוניקס. אתה משתמש בניב אש על נוקס, אתה נושך אותו בחוזקה ברגלו ונראה שהוא סובל מעט. נוקס מזיז את ידיו ולפתע אתה קולט שהאדמה תחתייך זזה במהירות! אתה עומד על רעידת אדמה!