Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 89 ראשוןראשון ... 29373839404149 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייק~
    " כל הכבוד אלה" אתה אומר בידיעה שהסיכויים שלך לזכות לא גדולים.
    אתה שולח טעינה פרבולית, עוצמתית ככל האפשר אל לונה ושאדו. הם סופגים את המכה די שווה בשווה ונראים פגועים יחסית. לונה ושאדו טוענים בו זמנית כדורי צל-שני הכדורים מתנגשים באוויר ומשתלבים לכדור אחד גדול.
    אתה נפגע ומרגיש את עצמך נופל אחורה, מטושטש. כמה שניות אחר כך אתה פותח עיניים ושומע "הזוכים הם לנוה ושאדו!"

~ג'מי~
    זה לא קיא סגול זה אמממ קיא חלק מהטבע
    ~~

אתה קופץ ופוגע במייקל בגב בכדור אלקטרו, הוא מתעלף! נראה שהשילוב בין החסור באנרגיה הזמני עקב יצירת הקרן הסולארית והמכה שלך מתישים אותו יותר מידי. אל קופץ באוויר ותוקף חזיתית את ביוטיפליי בכדור אלקטרו, ביוטיפליי עסוק מידי בשותפו, לא שם לב וסופג פגיעה ישירה!
    ביוטיפליי מתעלף!.
    אתה יוצא מהחדר ועולה במעלית לקומה השנייה (בתוכה יש אחות ג'וי שמרפאה אתכם).
    אתה מגיע לרחבה שאליה נכנסים רק הזוכים של הקומה הראשונה. שוב יש מסך וכרטיסיות עם התמונות שלכם רצות על מסך, לבסוף נעצרות. אתה רואה את התמונה שלך על יד תמונה של נערה צעירה. אתה נכנס לאולם 6 ורואה את הנערה שם.
    "היי, אני מיקה. וזה השותף שלי, פוצ'אינה". אתה רואה שלמיקה חלקי פוקימון זהים לאלו של פוצ'אינה

~מוריס~
    אתה מתלבט מה לעשות אך מחליט בסופו של דבר לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך ואת שותפייך למסע דרך כמה סמטאות לבית קטן ודי עלוב מראה. אתה נכנס פנימה ובפנים אתה רואה אדם כבן שלושים מעורב אוניקס יושב ליד שולחן. "היי נוקס, מצאתי עוד מעורב תועה" אומר לו המעורב שלקח אותך לכאן. המעורב אוניקס-נוקס, מהנהן ומורה לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך לחצר-בה אתה רואה זירת קרבות מאולתרת מלאה אבנים וסלעים.

~זינק~

אתה מתלבט ארוכות-אתה יודע עכשיו שגרייס חזקה, חזקה מאוד אפילו. מצד שני, לא מרגיש לך נכון לתקוף ילדה קטנהה שעד הרגע הזה מעולם לא עזבה את הבובה שלה. אתה מבין שאתה חייב לעשות את זה-אתה טוען זנב ברזל חשמלי ורץ במהירות אל עבר גרייס שעדיין נראת קצת מותשת מההתקפה האחרונה שלה. אתה פוגע בבטן שלה עם המתקפה והיא צועקת מכאב. נראה שההתקפה די השפיע עליה. גרייס קמה, קצת מטושטשת ושמה את ידיה לפנים-אתה רואה כדור ירקרק נוצר לפניה, ככל הנראה כדור אנרגיה והיא משלחת אותו לעברך במהירות!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~
    אתה מתלבט מה לעשות אך מחליט בסופו של דבר לעקוב אחריו. הוא מוביל אותך ואת שותפייך למסע דרך כמה סמטאות לבית קטן ודי עלוב מראה. אתה נכנס פנימה ובפנים אתה רואה אדם כבן שלושים מעורב אוניקס יושב ליד שולחן. "היי נוקס, מצאתי עוד מעורב תועה" אומר לו המעורב שלקח אותך לכאן. המעורב אוניקס-נוקס, מהנהן ומורה לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך לחצר-בה אתה רואה זירת קרבות מאולתרת מלאה אבנים וסלעים.

!
    " טוב אני מבניח שאתה מאמן המכון , אני יכול לאתגר אותך ?" אני אומר לו

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

~בל~
    'עלי להיות מוכן' אתה חושב. אתה פותח את התיק שלך אבל לא רואה משהו מיוחד שיוכל לעזור לך(תסתכל בדף הרשומים). "חפשו כל דבר שיכול לעזור לנו, לקשור, לעלף, להזיז, הכל!" אתה מצווה על השותפים שלך.
    אבל נראה כי אין צורך בזה, מפני שאתה שומע דלת נפתחת וילדה צעירה יוצאת מהמרכז עם פוקימון על ידה. לא צריך להיות מומחה כדי להבין שהילדה מעורבת!
    אתה שומע חלק מהשיחה שלה עם הפוקימון "....מדהים! והקאטרפי הקטן שהתפתח למטאפוד!" היא אומרת וצוחקת
    Spoiler ספוילר

אנסה להסתתר "קאטרפי שהתפתח למטאפוד?" אשאל מין הצללים "נשמע לי כמו משהו יותר קל למחוץ עם הרגל שלי" אגיד בניבזיות. "מה דעתך על מבחן?" אשאל ואבדה שלא רואים אותי עדיין או את הפוקימונים שלי. "אני נגדך, את נגדי" אגיד "אני נגדך, את נגדי" אחזור שוב ושוב ואנסה להישמע מטורף ומפחיד.

כמו תמיד. עמיטריד.

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ~זינק~

אתה מתלבט ארוכות-אתה יודע עכשיו שגרייס חזקה, חזקה מאוד אפילו. מצד שני, לא מרגיש לך נכון לתקוף ילדה קטנהה שעד הרגע הזה מעולם לא עזבה את הבובה שלה. אתה מבין שאתה חייב לעשות את זה-אתה טוען זנב ברזל חשמלי ורץ במהירות אל עבר גרייס שעדיין נראת קצת מותשת מההתקפה האחרונה שלה. אתה פוגע בבטן שלה עם המתקפה והיא צועקת מכאב. נראה שההתקפה די השפיע עליה. גרייס קמה, קצת מטושטשת ושמה את ידיה לפנים-אתה רואה כדור ירקרק נוצר לפניה, ככל הנראה כדור אנרגיה והיא משלחת אותו לעברך במהירות!
    אוקיי, אני זוכר שמתקפת זנב ברזל מחזירה ליריב את המתקפה שלו. אני קופץ ובסחרור מהיר חובט בכדור האנרגיה עם זנב ברזל, מעיף את הכדור ישירות על גרייס ואז אחרי שהכדור פוגע בה אני שולח אליה מכת ברק בכל הכח, מנסה לסיים את הקרב הזה!

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ~מייק~
    " כל הכבוד אלה" אתה אומר בידיעה שהסיכויים שלך לזכות לא גדולים.
    אתה שולח טעינה פרבולית, עוצמתית ככל האפשר אל לונה ושאדו. הם סופגים את המכה די שווה בשווה ונראים פגועים יחסית. לונה ושאדו טוענים בו זמנית כדורי צל-שני הכדורים מתנגשים באוויר ומשתלבים לכדור אחד גדול.
    אתה נפגע ומרגיש את עצמך נופל אחורה, מטושטש. כמה שניות אחר כך אתה פותח עיניים ושומע "הזוכים הם לונה ושאדו!"
    אתאושש ואקום. אגש ללונה, אלחץ את ידה ואומר לה :" למרות שלא הופתעתי, כל הכבוד לך. את ושאדוו נראים הברה יותר מאוחדים ממני ומאלה, בעיקר בגלל שלא ביליתי איתה כל כך הרבה זמן עד עכשיו. שנלך להיפגש עם השאר?" אשאל אותה.
    ~~~~~~~
    ד"א: לונה היתה מעורבת איווי פעם?
    ואני ספרתי רק 7 מכונים בפירוט אצלך. איפה השמיני?!?!?!
    Spoiler ספוילר

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~מייק~

" אלה, נסי שוב! אני יודע שאת יכולה!" אתה מנסה להתחמק בקפיצה מקרן הקרח וממצליח להתחמק מרובה, אבל נפגע קצת בכתף אתה שולח מתקפת רעל אל גלסיאון שמופתע מפני שהוא היה ממוקד רק על אלה, הוא זוהר באור סגלגל. אלה מנסה שוב-קצת יותר גחלים לוהטות יוצאות מהפה שלה וצונחות ארצה שוב. היא נושמת עמוק ולפתע המון גחלים יוצאות מהפה שלה ופוגעות בגלסיאון! מזלט, אלה למדה גחלת.

~מוריס~
    אתה מחמיא לדרטיני, או בשמו החדש דרגונייר.
    אתה מציע שתלכו למכון אבל מיסטי עוצרת אותך "כדאי שנלך קודם למרכז הפוקימונים" היא אומרת-אתה מסתכל סביב ומבין שהיא צודקת. אתם הולכים למרכז הפוקימונים ולאחר כשעה אתם יוצאים ממנו כולכם רעננים ובריאים. לילית נראת די מוטרדת.
    אתה נכנס יחד עם כולם לקזינו ואתה רואה כל מיני משחקים:
    1. מכונה שבא אתה מזיז ידית ואז מוגרלים לך 3 פוקימונים על מסך-אם הם זהים אתה זוכה ב300$, אם שניים זהים אתה זוכה ב200$ ואם שלושתם שונים אתה מפסיד 100$
    2.מכשיר שאתה מכוון לתוכו מתקפה כלשהי והוא אומר את החוזק שלה בצורה מספרית. אם אתה עובר את ה100 אתה מקבל ביצת פוקימון
    3. הימורים-שני פוקימונים נלחמים וכל אחד שם הימור על מי מהם שהוא חושב שיזכה. אם ההימור שלך היה נכון אתה זוכה ב200$ אם הוא שגוי אתה מפסיד 200$

~לוקאס~

אתה מחליט שסקווירטל ילחם אתך.
    סקווירטל רץ אל עבר אוניקס ופוגע בו באקדח מים,אוניקס צורח מכאב ומעיף את סקווירטל בחוזקה בעזרת הזנב שלו. אתה קופץ על לוקס ומפיל אותו-אתה משתמש עליו בגחלת שפוגעת מטווח אפס. לוקס מעיף אותך ממנו ומרים את יידיו למעלה, אבנים נוצרות מעל ראשו והוא מעיף אותן אלייך! אתה מצליח להתחמק מחלק אבל חלק פוגעות בך.
    "סקווירטל תשתמש בזנב אקווה, תשתמש באקדח מים כמו סילון כדי ליצבור מומנטום" אומר לו ואז אשתמש בניב אש על נוקס בכוונה לשמור על הקרב בטווח קרוב

7. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    "כן, אני מצטער על אי הנוחות אבל כמו שראית.. המצב לא מזהיר" עונה לך נוקס.
    "אני אשתמש בשותף הראשי שלי" הוא אומר וקורא "אוניקס!". אתה חש רעידה באדמה תחת רגלייך ופוקימון ענק עשוי סלעים פורץ מהאדמה וניצב ליד נוקס. "בחר את הפוקימון שלך" הוא אומר לך.

~בל~

אתה מתחבא מאחורי אחד השיחים ומתחיל לדבר בקול מפחיד. "קאטרפי שהתפתח למטאפוד?" אתה שואל. אתה רואה את הילדה נעמדת דום במקום יחד עם הפוינטה של ומביטה בסקרנות לצדדים, מחפשת את מקור הקול. "נשמע כמו משהו שיותר קל למחוץ על הרגל שלי" אתה ממשיך, הילדה נראת מעט בלחץ אך צועקת חזרה "אתה לא מפחיד אותי!". "מה דעתך על מבחן? אני נגדך, את נגדי. אני נגדך, את נגדי" אתה ממשיך. לוקח לה לעכל כמה שניות את מה שאמרת. "מצטערת, אני לא נלחמת מול מישהו שאפילו מפחד להראות את עצמו! חוץ מזה, אסור לי לדבר עם אנשים חשודים. בי" היא עונה לך בביטחון ומתחילה להתרחק עם הפויינטה שלה.

~זינק~
    אתה נזכר שזנב ברזל מסוגל להחזיר מתקפה. אתה קופץ, ותוך כדי סחרור מהיר חובט בזנבך בכדור האנרגיה של גרייס. הכדור עף במהירות אל גרייס אך היא מספיקה להתכופף ברגע האחרון והכדור מפספס אותה!. אתה שולח מכת ברק עוצמתית אל עבר גרייס, היא סופגת את מלא המכה. אתה רואה שהיא כבר מותשת אך היא לא נכנעת. היא טוענת קרן סולארית, מהר יותר משחשבת שאפשרי ויורה אותה אלייך במהירות!. המכה פוגעת בך בעוצמה, אתה מרגיש שאתה לא יכול לזוז ומבין שהקרב הוכרע. גרייס רצה אלייך "זינק! אתה בסדר? סליחה!". היא שמה יד על הראש שלך ומתחילה לזהור באור ירקרק. אתה שם לב שגם אתה זוהר, במהרה אתה מרגיש הרבה יותר טוב.

~מייק~
    כן, מן הסתם.
    סוד כמוס לפרה ולסוס
    ~~
    אתה מתאושש וניגש ללחוץ את היד ללונה. "למרות שלא הופתעתי, כל הכבוד לך. את ושאדו נראים הרבה יותר מאוחדים ממני ומאלה, בעיקר בגלל שלא ביליתי איתה כל כך הרבה זמן עד עכשיו. שנלך להיפגש עם השאר?" אתה שואל. לונה ושאדו מהנהנים ואתם יורדים במעלית. כל הפוקימונים מחכים לך ונראים בלחץ מטורף-אתה מיד מבחין שמישהו חסר...
    הוטהוט מעופף אלייך במהירות "אדם מוזר היה פה! הוא לקח את ביאנקה ודרטיני, ניסינו לעצור אותו אבל היה לו פוקימון שהרדים אותנו!"

~לוקאס~

אתה אומר לסקווירטל. סקווירטל משתמש בזנב אקווה על אוניקס שצועק מכאב ונכנס מתחת לאדמה. הוא יוצא כעבור כמה דקות ופוגע בסקווירטל בחוזקה. סקווירטל קם, פצוע ומתשתמש באקדח מים, הוא מנסה להשתמש בו כמו סילון אך לא הכי מבין למה התכוונת ופשוט יוצא לו אקדח מים חזק יותר מהרגיל שפוגע בחוזקה באוניקס. אתה משתמש בניב אש על נוקס, אתה נושך אותו בחוזקה ברגלו ונראה שהוא סובל מעט. נוקס מזיז את ידיו ולפתע אתה קולט שהאדמה תחתייך זזה במהירות! אתה עומד על רעידת אדמה!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. Because lizards can swim
    ~מוריס~
    "אני אשתמש בשותף הראשי שלי" הוא אומר וקורא "אוניקס!". אתה חש רעידה באדמה תחת רגלייך ופוקימון ענק עשוי סלעים פורץ מהאדמה וניצב ליד נוקס. "בחר את הפוקימון שלך" הוא אומר לך.

~בל~

אתה מתחבא מאחורי אחד השיחים ומתחיל לדבר בקול מפחיד. "קאטרפי שהתפתח למטאפוד?" אתה שואל. אתה רואה את הילדה נעמדת דום במקום יחד עם הפוינטה של ומביטה בסקרנות לצדדים, מחפשת את מקור הקול. "נשמע כמו משהו שיותר קל למחוץ על הרגל שלי" אתה ממשיך, הילדה נראת מעט בלחץ אך צועקת חזרה "אתה לא מפחיד אותי!". "מה דעתך על מבחן? אני נגדך, את נגדי. אני נגדך, את נגדי" אתה ממשיך. לוקח לה לעכל כמה שניות את מה שאמרת. "מצטערת, אני לא נלחמת מול מישהו שאפילו מפחד להראות את עצמו! חוץ מזה, אסור לי לדבר עם אנשים חשודים. בי" היא עונה לך בביטחון ומתחילה להתרחק עם הפויינטה שלה.

~זינק~
    אתה נזכר שזנב ברזל מסוגל להחזיר מתקפה. אתה קופץ, ותוך כדי סחרור מהיר חובט בזנבך בכדור האנרגיה של גרייס. הכדור עף במהירות אל גרייס אך היא מספיקה להתכופף ברגע האחרון והכדור מפספס אותה!. אתה שולח מכת ברק עוצמתית אל עבר גרייס, היא סופגת את מלא המכה. אתה רואה שהיא כבר מותשת אך היא לא נכנעת. היא טוענת קרן סולארית, מהר יותר משחשבת שאפשרי ויורה אותה אלייך במהירות!. המכה פוגעת בך בעוצמה, אתה מרגיש שאתה לא יכול לזוז ומבין שהקרב הוכרע. גרייס רצה אלייך "זינק! אתה בסדר? סליחה!". היא שמה יד על הראש שלך ומתחילה לזהור באור ירקרק. אתה שם לב שגם אתה זוהר, במהרה אתה מרגיש הרבה יותר טוב.

~מייק~
    כן, מן הסתם.
    סוד כמוס לפרה ולסוס
    ~~
    אתה מתאושש וניגש ללחוץ את היד ללונה. "למרות שלא הופתעתי, כל הכבוד לך. את ושאדו נראים הרבה יותר מאוחדים ממני ומאלה, בעיקר בגלל שלא ביליתי איתה כל כך הרבה זמן עד עכשיו. שנלך להיפגש עם השאר?" אתה שואל. לונה ושאדו מהנהנים ואתם יורדים במעלית. כל הפוקימונים מחכים לך ונראים בלחץ מטורף-אתה מיד מבחין שמישהו חסר...
    הוטהוט מעופף אלייך במהירות "אדם מוזר היה פה! הוא לקח את ביאנקה ודרטיני, ניסינו לעצור אותו אבל היה לו פוקימון שהרדים אותנו!"

~לוקאס~

אתה אומר לסקווירטל. סקווירטל משתמש בזנב אקווה על אוניקס שצועק מכאב ונכנס מתחת לאדמה. הוא יוצא כעבור כמה דקות ופוגע בסקווירטל בחוזקה. סקווירטל קם, פצוע ומתשתמש באקדח מים, הוא מנסה להשתמש בו כמו סילון אך לא הכי מבין למה התכוונת ופשוט יוצא לו אקדח מים חזק יותר מהרגיל שפוגע בחוזקה באוניקס. אתה משתמש בניב אש על נוקס, אתה נושך אותו בחוזקה ברגלו ונראה שהוא סובל מעט. נוקס מזיז את ידיו ולפתע אתה קולט שהאדמה תחתייך זזה במהירות! אתה עומד על רעידת אדמה!
    התכוונתי שהוא ישתמש באקדח מים על האדמה כדי לקבל מומנטום לזנב אקווה
    ~~
    "סקווירטל תשתמש באקדח מים על נוקס" אומר לו ואתפס על אוניקס "רעידת אדמה פוגעת גם בפוקימון שלך" כשאגיע לראש של אוניקס אשתמש בגחלת עליו

9. עמיטריד.
    ~מוריס~

~בל~

~זינק~

~מייק~
    כן, מן הסתם.
    סוד כמוס לפרה ולסוס
    ~~

~לוקאס~

"אני?! מפחד?!" אצעק מזועזה ואצא מין המחבוא "שמי בל, אופס אנכנו כבר לא זרים יותר באסה לך" אגיד "דינו אם היא מתרחקת תשתמש בפעימת דרקון על הסוס הזה שלה" אצווה "מה את תעשי?" אשאל בניבזיות ואשחרר נשימת דרקון לאוויר על מנת להפחיד

כמו תמיד. עמיטריד.

10. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    כן, מן הסתם.
    סוד כמוס לפרה ולסוס
    ~~
    יכול להיות שהיא קיבלה את שאדוו כאמבריאון
    אני לוקח בחשבון שהעיר בנויה כמו במשחקים, ז"א מחולקת לשניים. אם זה לא אז לונה תחפש בצפון העיר ואני בדרום.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אקלל בשקט.. "תודה שאמרת לי הטוהוט" (למרות שקשה לי להאמין שנפספס נחשוש כחול ומעורבת אגדים עם כנפיים). "גם בקנאלייב?" אשאל את עצמי ואומר ללונה:"לונה, קחי איתך את גרוטל ולכו לחפש את אלה ודרטיני ממזרח לגשר. אנחנו נחפש אותם ממערב". 'אני חייב למצוא לבינאקה מסתור כשאני עוזב אותה' אחשוב לעצמי בכעס על עצמי שהייתי כה טיפש. "איך האדם הזה היה נראה הוטוהוט?" אומר ואוודא שלא נלקח אף אחד אחר. ארים את אלה על כתפיי ואבקש ממנה:"תנסי לחפש את האדם שהוטהוט מתאר". לאחר שהוטהוט יסיים את התיאור שלו, אומר:"הוטהוט, תודה. עוף לשמיים וחפש אותם מלמעלה. אני מקווה מאוד שהם עוד לא יתרחקו" אומר בדאגה.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

" אזרואיל אני בוחר בך !" אני פונה אל אזוריאל

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. student of Gakuen Alice
    ~לוקאס~
    אההה חשבתי שניסית משו אחר
    ~~~
    סקווירטל משתמש באקדח מים עם נוקס, הוא לא מצפה לזה ודי נפגע. אתה רואה מזווית העין את סקווירטל נעמד דום ומים מתחילים להקיף את גופו, לפתע, הוא נורא כמו טיל בתוך סילון מים ופוגע באוניקס שנפגע קשה מאוד! מזל טוב! סקווירטל למד סילון מים (aqua jet)!.
    אתה קופץ לגובה של הראש של אוניקס ומשתמש בגחלת, אוניקס מתעלף מייד!

~בל~
    חחחחח הרגת אותי עם ה"אופס, אנחנו כבר לא זרים יותר"
    ~~~~~~
    "אני?! מפחד?!" אתה אומר בקול מזועזע ויוצא ממאחורי השיח. "שמי בל. אופס אנחנו כבר לא זרים יותר באסה לך (שהמ"ית צוחקת)" אתה אומר לה ואומר לדיינו להשתמש בפעימת דרקון על פוקימון הסוס שלה אם הם יתחילו להתרחק. אתה משלח נשימת דרקון לאוויר על מנת להפחיד אותה. היא נראת מעט בלחץ אך נושמת עמוק כדי להרגיע את עצמה. "מה אתה רוצה ממני בכלל?" היא שואלת בכעס. "אתה לא מפחיד אותנו!" מוסיף פוקימון הסוס שלה. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע שמזמזמם בקול מתכתי "פוינטה, פוקימון סוס האש. הם מאוד חברותיים אבל מגוננים בשעת הצורך"

~מייק~

אתה מקלל בשקט ומודה להוטהוט שסיפר לך.
    אתה מורה ללונה לקחת איתה את גרוטל וללכת לחפש את לונה ודרטיני ממזרח לגשר.
    הוטהוט מתאר לכם את האדם-גבוהה, בשנות ה30 לחייו, לובש בגדים שחורים ויש לו על פרק היד קעקוע של האות H.
    הוטהוט נוסק לשמים ומחפש מלמעלה בזמן שלונה, שאדו, וגרוטל מתחילים לנוע לכיוון מזרח.
    אתה מסתובב בעיר, סוקר כל אדם ואדם שאתה רואה הוטהוט נוחת לפנייך. "מייק, בוא מהר! לונה מצאה משהו!" הוא אומר לך ואתה רואה שהוא לחוץ. אתה רץ אחרי הוטהוט והוא מוביל אותך ללונה. אתם עומדים בקצה העיר, לא רחוק ממכם עומד ספסל. על הספסל נראה אותו אדם שאותו תיאר הוטהוט ולידו, יושבת בשקט לונה. היא פשוט יושבת שם, לא נאבקת ולא כלום. אתה שם לב למשהו מוזר בעיניים שלה, הן.. חסרות הבעה. דרטיני יושב לידה, הוא נראה מפוחד ולחוץ אך אתה רואה שהוא קשור לרגל הספסל באיזה שהיא שרשרת ברזל והוא לא יכול להשתחרר!

~מוריס~
    אתה מחליט לבחור באזוריל שנעמד לידך, מוכן לקרב.
    "אוניקס, חפירה" אומר נוקס ואוניקס צולל אל מתחת לאדמה. באותו זמן נוקס מזיז את ידיו לצדדים ויוצר סביבו אבנים, לאחר כמה שניות הוא זורק אותן לעברך בעוצמה!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    ~לוקאס~
    ~~~
    סקווירטל משתמש באקדח מים עם נוקס, הוא לא מצפה לזה ודי נפגע. אתה רואה מזווית העין את סקווירטל נעמד דום ומים מתחילים להקיף את גופו, לפתע, הוא נורא כמו טיל בתוך סילון מים ופוגע באוניקס שנפגע קשה מאוד! מזל טוב! סקווירטל למד סילון מים (aqua jet)!.
    סילון אקווה*
    ~~
    "סקווירטל תשתמש באקדח מים על הרצפה ליד נוקס ואז תכוון עליו סילון אקווה" אומר ואז אשתמש בגחלת על המים ליד נוקס שהוא לא ידע מאיפה ההתקפה באה

14. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~

הוטהוט מתאר לכם את האדם-גבוהה, בשנות ה30 לחייו, לובש בגדים שחורים ויש לו על פרק היד קעקוע של האות H.
    הוטהוט נוסק לשמים ומחפש מלמעלה בזמן שלונה, שאדו, וגרוטל מתחילים לנוע לכיוון מזרח.
    אתה מסתובב בעיר, סוקר כל אדם ואדם שאתה רואה הוטהוט נוחת לפנייך. "מייק, בוא מהר! לונה מצאה משהו!" הוא אומר לך ואתה רואה שהוא לחוץ. אתה רץ אחרי הוטהוט והוא מוביל אותך ללונה. אתם עומדים בקצה העיר, לא רחוק ממכם עומד ספסל. על הספסל נראה אותו אדם שאותו תיאר הוטהוט ולידו, יושבת בשקט לונה. היא פשוט יושבת שם, לא נאבקת ולא כלום. אתה שם לב למשהו מוזר בעיניים שלה, הן.. חסרות הבעה. דרטיני יושב לידה, הוא נראה מפוחד ולחוץ אך אתה רואה שהוא קשור לרגל הספסל באיזה שהיא שרשרת ברזל והוא לא יכול להשתחרר!
    אני מניח שהתכוונת ביאנקה לא לונה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אסתכל אם האדם מעורב. אם הוא מעורב, אגיד להוטהוט:"לך למשוך את תשומת לבו". אחר כך אשאל את לונה:"שאדוו יכול להצטרף אל הוטהוט, לגבות אותו?" אם היא מסרבת אשלח את גרוטל. אם הוא לא מעורב אלחש ללונה:"בוא נתקוף אותו ביחד" ואשלח הלם רעם הכי חזק שאני יכול על החייל, אורה להליופטייל:"הלם רעם", לסקידו:"הצלפת גפן" ולגרוטל:"עלי תער". אומר לטירטוגה:"תירי לו בפנים אקדח מים" ולאלה:" לכי להמיס את האזיק של דרטיני עם גחלת".
    Spoiler ספוילר

15. עמיטריד.
    ~לוקאס~
    ~~~

~בל~
    חחחחח הרגת אותי עם ה"אופס, אנחנו כבר לא זרים יותר"
    ~~~~~~
    "אני?! מפחד?!" אתה אומר בקול מזועזע ויוצא ממאחורי השיח. "שמי בל. אופס אנחנו כבר לא זרים יותר באסה לך (שהמ"ית צוחקת)" אתה אומר לה ואומר לדיינו להשתמש בפעימת דרקון על פוקימון הסוס שלה אם הם יתחילו להתרחק. אתה משלח נשימת דרקון לאוויר על מנת להפחיד אותה. היא נראת מעט בלחץ אך נושמת עמוק כדי להרגיע את עצמה. "מה אתה רוצה ממני בכלל?" היא שואלת בכעס. "אתה לא מפחיד אותנו!" מוסיף פוקימון הסוס שלה. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע שמזמזמם בקול מתכתי "פוינטה, פוקימון סוס האש. הם מאוד חברותיים אבל מגוננים בשעת הצורך"

~מייק~

~מוריס~
    אתה מחליט לבחור באזוריל שנעמד לידך, מוכן לקרב.
    "אוניקס, חפירה" אומר נוקס ואוניקס צולל אל מתחת לאדמה. באותו זמן נוקס מזיז את ידיו לצדדים ויוצר סביבו אבנים, לאחר כמה שניות הוא זורק אותן לעברך בעוצמה!
    העתקתי את זה מפורסט גאמפ שהוא הולך לבית הספר בפעם הראשונה חחחח
    -------
    "ממך אני לא צריך כלום" אגיד ואתכיל להתקרב לאט לאט "אני צריך אותך!" אצעק "דינו פעימת דרקון על פוניטה" אצווה ואכוון חבטת גוף על הילדה

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 39 מתוך 89 ראשוןראשון ... 29373839404149 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •