Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 89 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1329
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    שם המשתמש : הנפש המתטמית
    שם אמיתי : אלמוג
    מעורב : smeargle
    רקע : היי שמי מוריס ,אני מגיל קטן חובב אומנות כל פעם שיש תערוכה אני הולך אליה , אני מסתכל על הטבע כאילו הוא יצירת אומנות. את שעות הפנאי שלי אני מחלק לטיולים בטבע ולהתבוננות בדברים יפים שאולי חלק מהם פחות נראות לאחרים כיופי. ואת שאר הזמן אני מגדיש לציור , פיסול וכל מה שקשור לזה. בבית הספר אני במגמת אומנות כמובן . אני פחות אוהב להכיר חברים חדשים אבל יש לי כמה חברים ממש טובים שאני חברים שלהם מגיל קטן. אבא שלי עובד בהייטק ואמא שלי עקרת בית אני בקשר מצוין איתם , אין לי אחים למרות שתמיד רציתי. אחד החלומות הגדולים שלי הם להציל את בני האדם ואת כל המעורבים כמוני.
    תיאור מראה : רזה , שיער בלונדי עם כובע ציירים ( חלק מהגוף) , עיניים ירוקות . זנב עם צבע ירוק בקצה, מטר 1.70. ומין צמידים חומים על הידיים
    אופי :טובות : יצרתי , רגוע , סבלן , רעות : זאב בודד , קצת פחדן , פזיז
    חפצים: פוקדע, תיק, 5 מנות אוכל בני אדם, 5 מנות אוכל פוקימונים, 10 בקבוקי מים,אוהל, שק שינה, חכת עץ זולה (לא לגעת)
    כסף: 1500 (על הבסת מאמן:50 ש''ח הבסת מנהיג מכון:100 ש''ח, הפסד למאמן:-50 ש''ח הפסד למנהיג מכון:-100 ש''ח מכירת חפצים בחנות:משתנה)
    הערות\הארות\שאלות\כושיות\שוקו חם\אייס וניל\ גלידה?: שותפה

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי הנפש המתמטית צפה בהודעה
    שם המשתמש : הנפש המתטמית
    שם אמיתי : אלמוג
    מעורב : smeargle
    רקע : היי שמי מוריס ,אני מגיל קטן חובב אומנות כל פעם שיש תערוכה אני הולך אליה , אני מסתכל על הטבע כאילו הוא יצירת אומנות. את שעות הפנאי שלי אני מחלק לטיולים בטבע ולהתבוננות בדברים יפים שאולי חלק מהם פחות נראות לאחרים כיופי. ואת שאר הזמן אני מגדיש לציור , פיסול וכל מה שקשור לזה. בבית הספר אני במגמת אומנות כמובן . אני פחות אוהב להכיר חברים חדשים אבל יש לי כמה חברים ממש טובים שאני חברים שלהם מגיל קטן. אבא שלי עובד בהייטק ואמא שלי עקרת בית אני בקשר מצוין איתם , אין לי אחים למרות שתמיד רציתי. אחד החלומות הגדולים שלי הם להציל את בני האדם ואת כל המעורבים כמוני.
    תיאור מראה : רזה , שיער בלונדי עם כובע ציירים ( חלק מהגוף) , עיניים ירוקות . זנב עם צבע ירוק בקצה, מטר 1.70. ומין צמידים חומים על הידיים
    אופי :טובות : יצרתי , רגוע , סבלן , רעות : זאב בודד , קצת פחדן , פזיז
    חפצים: פוקדע, תיק, 5 מנות אוכל בני אדם, 5 מנות אוכל פוקימונים, 10 בקבוקי מים,אוהל, שק שינה, חכת עץ זולה (לא לגעת)
    כסף: 1500 (על הבסת מאמן:50 ש''ח הבסת מנהיג מכון:100 ש''ח, הפסד למאמן:-50 ש''ח הפסד למנהיג מכון:-100 ש''ח מכירת חפצים בחנות:משתנה)
    הערות\הארות\שאלות\כושיות\שוקו חם\אייס וניל\ גלידה?: שותפה
    רשום.
    אתה רוצה שותפה נכון? אם רומאנס או בלי? (תשלח לי בה"פ)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש על פעיל
    "ברור ! תמיד רציתי חבר חדש , חבר שתמיד יהיה כאן בשבילי !" אני אומר בשמחה לרואן.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    הפרופסור מחייך אלייך בחמימות ומבקש ממך לחכות כמה רגעים. הוא נעלם בעומקי המעבדה ואתה בינתיים מחכה לו-לחוץ ומתרגש בו זמנית. לאחר זמן שנראה לך כמו נצח-אתה רואה את הפרופסור מתקרב ולצידו מעופף פוקימון צבעוני שעל ראשו נראה שיש תו מוזיקלי- שאתה מיד מזהה מפני שהוא דומה, אם לא זהה לאחד שיש לך על הראש!. הפרופסור מגיע אלייך ומסביר "מוריס, זה צ'אטוט אתם הולכים להיות שותפים לכל החיים-טפל בו היטב".
    "שלום" מזמר צ'אטוט. אתה כבר מוכן ונרגש למסע שלך שהפרופסור מביט עלייך במבט חודר "יש לי טובה אחת שאני רוצה לבקש.." הוא מתחיל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש על פעיל
    "תבקש כל דבר ." אני קוטע אותו וממשיך : " אני מוכן לעזור בכל דבר , הרי לזה באתי"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    "שמעת פעם על מעורבים אגדיים?. אלו מעורבים שהחלו להיוולד רק לא מזמן, ממש בשנים האחרונות. רובם לא יותר מבני עשר. הארי שם אותם כמטרה עליונה ללכידה.
    לפני כמה ימים, הגיע אליי מעורבת כזאת. היא לא יכולה להישאר פה לנצח-הארי עלול למצא אותה. מוריס, האם תהיה מוכן לקחת אותה אתך למסע שלך ולהגן עליה?" הפרופסור מסתכל עלייך במבט חודר, ממתין לתשובתך.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    התחלה לכולם
    ''הוט, הוט. הוט, הוט'' אתם שומעים את השעון המעורר שלכם מצלצל.
    אתם מתעוררים בפיהוק רחב ומסתנוורים מעט למראה קרני השמש החודרות לחדרכם דרך החלון ''הוט, הוט'' ממשיך השעון לזמזם ואתם דופקים במכה עצבנית את ראש הפלסטיק של שעון המעורר בצורת הוט, הוט שלכם, יש לכם הרגשה שהשעון הזה עשה לכם טראומה מהפוקמון ''הוטהוט'' ושבטח לא תרצו אותו כשותף שלפתע אתם נזכרים מדוע כיוונתם את השעון לשעה כה מוקדמת בבוקר! היום אתם מתחילים את המסע שלכם נגד הארי וסטון חיוך עולה על פניכם ולפתע כל קורי השינה עוזבים אותכם.
    אתם מדלגים בחריצות אל חדר האמבטיה ומצחצחים שיניים במהירות .כל כך מהר שבלי כוונה אתם בולעים מעט ממשחת השיניים בריח מנטה מרענן).
    אתם יורדים למטה בריצה ושופכים בגסות קורנפלס בוצרת פוקימונים עם חלב אל קערה ומתחילים לאכול, בעודכים חושבים על כך שהפיקאצ'ו טעים יותר מהמג'יקארפ עינכם מטיילות אל שעון הקיר ואתם כמעט מתעלפים שאתם מגלים שעוד רגע אתם צריכים להיות במעבדה!
    אתם חוטפים במהרה את התיק שלכם ופותחים אותו בכדי לוודא שהכל שם- 5 מנות בשבילכם וחמש מנות פוקימונים, 10 בקבוקי מים, חכת עץ זולה, אוהל ושק שינה, כן הכל בפנים.
    אתם חוטפים קרקר בפיכם ומתחילים לרוץ במהירות אל עבר המעבדה של הפרופסור רואן, זה הרגע שלכם אתם עומדים מול דלת העץ הכבדה, מבחוץ המעבדה נראת כמו בית רגיל אך רק מעטים יודעים כי היא נמשכת עמוק עמוק אל מתחת לפני האדמה והיא ממש לא בית רגיל.
    נראה כי מותקנת מצלמה או כי מישהו מתצפת על הדלת מפני שלפתע היא נפתחת במהירות ודמות מושכת אותך פנימה, אתה שומע את הדהוד טריקת הדלת מאחורייך.
    אתה מביט על האדם שמשך אותך ומרגיש כאב קל בכתפף, האיש בעל שיער שחור קצוץ ולובש חלוק מעבדה, ''שלום לך'' הוא אומר ''אתה בטח XXX נרגש להתחיל את המסע שלך יחד עם השותף שלך YYY?''

"תיזהר למשוך אותי ככה כי פעם הבאה זה לא יגמר בטוב" אומר בכעס "אני לא מתרגש מכלום, נולדתי מוכן, עכשיו מתי אני מתחיל?" אשאל בקוצר רוח

8. משתמש על פעיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~
    "שמעת פעם על מעורבים אגדיים?. אלו מעורבים שהחלו להיוולד רק לא מזמן, ממש בשנים האחרונות. רובם לא יותר מבני עשר. הארי שם אותם כמטרה עליונה ללכידה.
    לפני כמה ימים, הגיע אליי מעורבת כזאת. היא לא יכולה להישאר פה לנצח-הארי עלול למצא אותה. מוריס, האם תהיה מוכן לקחת אותה אתך למסע שלך ולהגן עליה?" הפרופסור מסתכל עלייך במבט חודר, ממתין לתשובתך.
    " רואן אני מוכן לעזור אבל זה לא מעשה חכם לתת לי אחריות ברגעים מסוימים אני פשוט לא יצליח לעזור, אני לא מתאים." אני אומר

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. student of Gakuen Alice
    ~לוקאס~
    אתה לא מבין איך הלחצת אותי, חשבתי אני מתעוורת חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הפרופסור נראה מעט מופתע. הוא מביט בך כמה עוד רגעים ואז אומר לך לחכות רגע. הוא נעלם במעמקי המעבדה ואתה מחכה בחוסר סבלנות וחושב כמה זה לא מנומס לתת לך לחכות. כמה דקות נוספות עוברות והפרופסור חוזר שלצידו הולך פוקימון שחור בעל פסים אפרפרים על הגב-אתה תזהה אותו בכל מקום, זה הונדור!.
    "זה הונדור, הוא הולך להיות השותף והחבר שלך לכל החיים-שמור עליו היטב" אומר הפרופסור בקול רציני

~מוריס~

"אני סומך עליך. אני בטוח שברגע האמת אתה תבצע את ההחלטות הנכונות" אומר לך הפרופסור ומחייך.
    "אבל, אני לא הולך להכריח אותך. אולי תשנה את דעת אבל לאחר שתפגוש אותה" הוא מוסיף. לפני שהפרופסור מספיק לומר דבר נוסף אתה רואה ילדה קטנה, כבת 11 מתקרבת. ככל שהיא מתקרבת יותר אתה שם לב ליותר ויותר פרטים-יש לה מן חצים מוזרים מתחת לעיניים וכובע ממש מוזר. שהילדה מגיע לבסוף אליך, מחוייכת היא מסתכלת עלייך ואומרת "היי, אני לילית-מי אתה?". הפרופסור מכחכך בגרונו "מוריס, זאת לילית-מעורבת ג'יראצ'י. היא הילדה עליה סיפרתי לך".

Spoiler ספוילר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    ~לוקאס~
    הפרופסור נראה מעט מופתע. הוא מביט בך כמה עוד רגעים ואז אומר לך לחכות רגע. הוא נעלם במעמקי המעבדה ואתה מחכה בחוסר סבלנות וחושב כמה זה לא מנומס לתת לך לחכות. כמה דקות נוספות עוברות והפרופסור חוזר שלצידו הולך פוקימון שחור בעל פסים אפרפרים על הגב-אתה תזהה אותו בכל מקום, זה הונדור!.
    "זה הונדור, הוא הולך להיות השותף והחבר שלך לכל החיים-שמור עליו היטב" אומר הפרופסור בקול רציני

~מוריס~

"אני סומך עליך. אני בטוח שברגע האמת אתה תבצע את ההחלטות הנכונות" אומר לך הפרופסור ומחייך.
    "אבל, אני לא הולך להכריח אותך. אולי תשנה את דעת אבל לאחר שתפגוש אותה" הוא מוסיף. לפני שהפרופסור מספיק לומר דבר נוסף אתה רואה ילדה קטנה, כבת 11 מתקרבת. ככל שהיא מתקרבת יותר אתה שם לב ליותר ויותר פרטים-יש לה מן חצים מוזרים מתחת לעיניים וכובע ממש מוזר. שהילדה מגיע לבסוף אליך, מחוייכת היא מסתכלת עלייך ואומרת "היי, אני לילית-מי אתה?". הפרופסור מכחכך בגרונו "מוריס, זאת לילית-מעורבת ג'יראצ'י. היא הילדה עליה סיפרתי לך".

Spoiler ספוילר
    " אני באמת לא רוצה שמישהי כזאת תיפגע." אני אומר לרואן וממשיך : " אני אשמור עלי כבבת נפשי " אני אומר לרואן. לאחר מכן אני פונה אליה ואומר : " שלום אני מוריס, מי את?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    "לילית" הילדה עונה ובוהה בך עם עיניים כחולות וגדולות. לפתע שלושת הקלפים הכחולים הקטנים שעל ראשה ועיניה מתחילים לזרוח. שנייה לאחר מכן אתה קולט שהופיעו לידך המון סוכריות בטעם דובדבן. לילית נראת מובכת. "אופס.. זה קורה לפעמים" היא אמרה וצחקקה במבוכה. מאחרוי לילית אתה רואה תנועה-פוקימון כחול, דמוי נחש בעל אוזניים לבנות קופץ במהירות ממאחורי לילית וישר אל תוך הר הסוכריות. "דרטיני לא! אתה יודע שזה לא בריא לפוקימונים!". אתה צופה במחזה משועשע, ואז שומע את פרופסור רואן לוחש לך "שמור עליה".
    אתה קורא ללילית והפוקימון שלה-דרטיני. ארבעתכם יוצאים סוף סוף למסע של חייכם.
    אתה מגיע לשלט "דרך 29"

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    "לילית" הילדה עונה ובוהה בך עם עיניים כחולות וגדולות. לפתע שלושת הקלפים הכחולים הקטנים שעל ראשה ועיניה מתחילים לזרוח. שנייה לאחר מכן אתה קולט שהופיעו לידך המון סוכריות בטעם דובדבן. לילית נראת מובכת. "אופס.. זה קורה לפעמים" היא אמרה וצחקקה במבוכה. מאחרוי לילית אתה רואה תנועה-פוקימון כחול, דמוי נחש בעל אוזניים לבנות קופץ במהירות ממאחורי לילית וישר אל תוך הר הסוכריות. "דרטיני לא! אתה יודע שזה לא בריא לפוקימונים!". אתה צופה במחזה משועשע, ואז שומע את פרופסור רואן לוחש לך "שמור עליה".
    אתה קורא ללילית והפוקימון שלה-דרטיני. ארבעתכם יוצאים סוף סוף למסע של חייכם.
    אתה מגיע לשלט "דרך 29"
    אני מתחיל לצעוד בשביל , מתסכל על הצמחים היפים שמסביבי ומחפש דברים יפים שהוכל להתבונן בהם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. מורחקים
    ~לוקאס~

"בוא האונדור" אומר בעודי יוצא מהמעבדה, אסתכל סביב ואחפש לאן ללכת כדי להתחיל את המסע שלי

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ~ג'ייקוב~
    "זה לא בדיוק שאני מתחבא, כל עוד אני שומר על פרופיל נמוך אני בסדר" עונה לך הפרופסור.
    הפרופסור מביט בך במבט רציני לפתע ואומר "ג'ייקוב, במהלך המסע שלך אתה עלול להיתקל במעורבים מאוד מיוחדים. אלו הם מעורבים אגדיים. רובם לא יותר מבני עשר, והם בסכנה גדולה מצדו של הארי. אם תיתקל במעורב כזה-אני יודע שאוכל לסמוך עלייך שתגן עליו. עכשיו, אתה מוכן לצאת למסע שלך!". מגנמייט מרחף לצדך, למרות מראהו המתכתי אתה מצליח לראות ניצוץ של התרגשות בעיניו.
    אתה הולך עם מגנמייט ורואה שלט-"דרך29" זה הרגע להתחיל את המסע שלך!
    "קדימה מגנמייט, אנחנו עכשיו יוצאים למסע! המסע מתחיל בדרך 29, 29" אחזור על עצמי בקול מתכתי בניסיון להצחיק את מגנמייט, ואתחיל ללכת בדרך 29, במחשבה על המעורבים האגדיים, מעורבים חזקים יותר מכולנו. 'והם רק ילדים קטנים...' אסיים את חוט המחשבה שלי'

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

15. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    אתה מתחיל לצעוד בשביל, מחפש דברים שתוכל להתבונן בהם. לא עובר זמן רב ואתה מתחיל לשים לב לשפע הפוקימונים שנמצא בדרך הזו! משק כנפיים, תזוזה של שיח-כל אלה גורמים לך לשים לב לעוד ועוד פוקימונים!
    אתה מנסה להסתכל טוב יותר-עד שאתה מצליח לזהות כמה מיני פוקימונים

~לוקאס~
    אתה מתחיל ללכת שהונדור לצדך. לא עובר זמן רב ואתם מגיעים לשלט "דרך 29". "בוא ניכנס" מציע הונדור ואתה מסכים.
    אתה הולך בשביל של דרך 29 ושם לב כמעט באופן מיידי שהמקום שוקק חיים! יש פוקימונים מכל עבר.
    אתה מסתכל ובוחן את הפוקימונים עד שאתה מזהה ארבעה מינים עיקריים-

~ג'ייקוב~
    אתה מתחיל ללכת, בעודך חושב על הילדים הקטנים האלו-המעורבים האגדיים. אתה במהרה מגיע לדרך 29!
    מגנמייט מדבר אתך, מנסה לא להשמע כל כך מתכתי אך ללא הצלחה רבה "אני רואה פה פוקימונים" הוא קורא.
    אתה מסתכל סביבך ומגלה שהוא צודק. אתה רואה כמה סוגים של פוקימונים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 89 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •