Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 89 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 1329
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מייק~
    לילטים
    ~~
    אתה מציע לביאנקה ולונה ללכת למכון ושתיהן מהנהנות בהסכמה.
    אתם נעים אל עבר המכון, בדרך עוצרים במרכז הפוקימונים כדי להתרענן קצת.
    לבסוף, אתה מגיע למכון-זה מבנה צר שהחלק האחורי שלו רחב (כמו האות t) עם סמל המכונים המפורסם עליו. אתה נכנס פנימה ואדם צעיר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון שלנו! המכון הזה הוא מאוד מיוחד וכדי להגיע אל מנהיג המכון עלייך לפתור 3 שאלות!" הוא מסביר לך. הוא מצביע על דלת שעליה כתוב "1". "האם אתה מקבל את האתגר?" הוא שואל. אתה מבין שאם כן, עלייך לעבור בדלת.
    "אני מקבל את האתגר!" אומר בדרמטיות ואצעד לעבר הדלת.
    ~~~~~~~~~
    לילטים גמלך
    Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייק~
    אתה צועד אל עבר הדלת ושומע את האיש מנחה את לונה, דרגונייר, שאדו וביאנקה דרך דלת אחרת ממנה הם יוכלו לצפות בך.
    אתה עובר בדלת ונער בן גילך מחכה לך. הוא לא מעורב. "היי! אני ג'וני. אם תענה נכון על השאלה שלי תוכל לעבור פה בלי להילחם בי. אם תטעה, תצטרך להילחם בי ולנצח" ג'וני מסביר לך את החוקים. "השאלה שלי היא: מולטראס, אחד מהציפורים האגדיות מסוגל ללמוד רק מתקפת עשב אחת. מה היא?" הוא שואל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אתה צועד אל עבר הדלת ושומע את האיש מנחה את לונה, דרגונייר, שאדו וביאנקה דרך דלת אחרת ממנה הם יוכלו לצפות בך.
    אתה עובר בדלת ונער בן גילך מחכה לך. הוא לא מעורב. "היי! אני ג'וני. אם תענה נכון על השאלה שלי תוכל לעבור פה בלי להילחם בי. אם תטעה, תצטרך להילחם בי ולנצח" ג'וני מסביר לך את החוקים. "השאלה שלי היא: מולטראס, אחד מהציפורים האגדיות מסוגל ללמוד רק מתקפת עשב אחת. מה היא?" הוא שואל
    מת על כאלה
    תאמת שידעתי גם לפני שווידאתי אבל לא משנה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחשוב קצת: 'מולטרס הוא פוקימון אש, מה מתקפת העשב היחידה שמתקשרת עם אש? שמש? אור? אנרגיה? הממ.... אני יודע!'
    "התשובה היא 'קרן סולרית'!" אומר לו בביטחון.
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    "נכון מאוד!" אומר לך ג'וני ומסמן לך שאתה יכול לעבור בדלת הבאה עם הכיתוב "2" עליה.
    אתה עובר בדלת ורואה ילדה צעירה. "היי! אתה מכיר את החוקים-תענה על השאלה נכון ותוכל לעבור ללא קרב!" היא אומרת. אתה רואה לוח מאחוריה עם כל מיני חישובים מתמטיים.
    "אם יש לי איווי עם 0 נק ev בכל הסטאטים שלו וניצחתי איתו 2 טוגפים ו3 בידרלים-כמה נק EV יהיו לאיווי ובאיזה תחומים?" היא שואלת בחיוך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    אפעיל את מוחי ואנסה להיזכר בשיעורי הev מבית הספר היסודי. איזכר במראה וביכולות של טוגפי ושל בידריל, ושטוגפי קטן ובידריל גדולה, ואז אחליט ואומר:" אם איווי שלך אכן יכול לנצח כל כך הרבה פוקימונים בלי נקודות ev, יהיו לו 5 בהגנה מיוחדת ו6 בהתקפה פיסית, 11 בסך הכל" אומר ואחכה לראות שהיא נדהמת.
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    הילדה לא נראת נדהמת היא רק אומרת "תשובה נכונה" וחוזרת לחישובים המתמטיים שלה על הלוח. היא מצביע לך לכיוון דלת עם המספר "3" עליו.
    אתה נכנס לחדר ורואה נערה בת גילך שיושבת על כיסא משועממת ולפניה עמדה עם 3 כפתורים. על כל כפתור כתוב משהו.
    "ברוך הבא לחדר האחרון!. החדר הזה בעצם עובד על מזל" היא מסבירה לך. "אתה צריך לנחש איזה סוג מכון זה-תלחץ על הכפתור שאתה חושב שהוא הנכון" היא אומרת. "אם תטעה, תאלץ להילחם בי". אתה מתקרב לעמדה ורואה שלושה כפתורים-כפתור כחול עם ציור של טיפה עליו וכיתוב "מים"ת כפתור כתום עם ציור של להבה עליו וכיתוב "אש", כפתור שחור-סגול עם ציור של רוח עליו וכיתוב "אופל". מה תבחר?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    הילדה לא נראת נדהמת היא רק אומרת "תשובה נכונה" וחוזרת לחישובים המתמטיים שלה על הלוח. היא מצביע לך לכיוון דלת עם המספר "3" עליו.
    אתה נכנס לחדר ורואה נערה בת גילך שיושבת על כיסא משועממת ולפניה עמדה עם 3 כפתורים. על כל כפתור כתוב משהו.
    "ברוך הבא לחדר האחרון!. החדר הזה בעצם עובד על מזל" היא מסבירה לך. "אתה צריך לנחש איזה סוג מכון זה-תלחץ על הכפתור שאתה חושב שהוא הנכון" היא אומרת. "אם תטעה, תאלץ להילחם בי". אתה מתקרב לעמדה ורואה שלושה כפתורים-כפתור כחול עם ציור של טיפה עליו וכיתוב "מים"ת כפתור כתום עם ציור של להבה עליו וכיתוב "אש", כפתור שחור-סגול עם ציור של רוח עליו וכיתוב "אופל". מה תבחר?
    אני מניח שזה היה חייב לבוא מתישהו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלחץ על כפתור האופל ואקבל את גורלי המר של קרב.
    Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אכן גורל מר
    ~~~~~~
    "טעות" אומרת הנערה. היא מובילה אותך דרך דלת עליה יש סימון X. אתה מגיע לזירה קטנה יחסית ללא אלמנט מיוחד והנערה מסבירה "קרב של אחד על אחד".
    היא שולפת פוקדור ומוציאה פוקימון סגלגל. "חשבת שזה מכון אופל, הנה פוקימון אופל בשבילך"

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אכן גורל מר
    ~~~~~~
    "טעות" אומרת הנערה. היא מובילה אותך דרך דלת עליה יש סימון X. אתה מגיע לזירה קטנה יחסית ללא אלמנט מיוחד והנערה מסבירה "קרב של אחד על אחד".
    היא שולפת פוקדור ומוציאה פוקימון סגלגל. "חשבת שזה מכון אופל, הנה פוקימון אופל בשבילך"
    מזה את עושה לי מגמה-אקווה סטייל? אם הייתי בוחר מין היא היתה שולפת שארפידו ואם אש אז קאמראפט?
    אם זה מכון מים את מלכה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'נלך על התותח הכי חזק' אומר. "נוקטוול, בוא!" אומר לו. "זה הקרב שלך ואתה לא מפסיד בו, ברור?" אומר ואדגיש לו את הלא. "מצטער אם אני לחוץ טיפה, אבל פוקימוני אופל מפריעים לי קצת" אומר ובלי להגיד אחשוב בלב על הפוצ'יינה של החייל, אך אז אזכר בלונה ובאמבריאון ובזה שיש גם צד טוב לפוקימוני אופל. "נוקטוול, חיתוך אוויר! אם הוא מנסה לתקוף אותך פיסית, עוף גבוה יותר ותתחמק! תקיפה מיוחדת, נסה לברוח מהמתקפה!" אומר לו ואסקור בעין בוחנת כל פרט ופרט בחדר (כל פרט ופרט)
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~
    "יש ניצחנו!" אתה צוהל. אתה פותח את התיק שלך ומוציא את המכשיר האדום המוכר-הפוקדע שלך. אתה סורק את הפוקימון שלפנייך ותמונה שלו מופיע על מסך הפוקדע. הפוקדע מזמזמם בקול מתכתי "מאריל, פוקימון המים. מאריל הוא ההתפתחות של אזוריל והוא חברותי מאוד. הוא שחיין מאוד טוב". "זה מוזר ללכת על שתי רגליים במקום לקפוץ על הזנב שלי" אומר לך מאריל ומביט מעט בתסכול על הזנב הקצר שלו. "נו טוב, אני משער שאתרגל!" הוא אומר וצוחק. אתה מרגיש מישהו קופץ עלייך מאחור, אתה מסתובב ורואה את לילית ומיסטי "מזל טוב!" צועקות שתיהן וקופצות עלייך עד שאתה כמעט נופל.
    " אני רוצה שאשר לי מקום לפוקימון נוסף. אני מתיחל ללכת למרכז הפוקימון ומבקש מאחות האחיות שתעביר את החתולה האפלה שלי לפרופסור

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ~בל~

כע, אחרי הקרב הזה אני יעשה לך (יותר נכון אתן לך)
    ~~~
    "התקלה? זה כל מה שיש לך!" אתה צועק וצוחק בהנאה.
    דיינו רץ אל עבר פויינטה ונושך אותו בכתף עם ניב דרקון, פויינטה צועק בכאב ומנער את דיינו ממנו, הוא משתמש בלהביור עוצמתי על דיינו שמצליח לחמוק מהמכה. אתה משתמש בנשימת דרקון על אמבר, היא נראת די מתוסכלת וצוללת בהתחמקות רק בשנייה האחרונה "למה אתה עושה את זה?!" היא צועקת לעברך בכעס, תוך כדי נשיכת רגלך בניב אש כואב.
    "כלבה!" אסנן בכאב "כל שן אשבור לך!" אצעק, אקפוץ (או אעוף אם יש לי כנפיים) הכי גבוהה שאצליח כשהיא עוד מחזיקה בי, ואז אצנח במהירות מטה עם חבטת גוף עליה. "דינו! ניב דרקון שוב! זה כבר אישי!" אצעק על הפוקימון שלי

כמו תמיד. עמיטריד.

12. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    האמת שלא חח סתם הראשון שעלה לי לראש
    ~~~~
    אתה בוחר בנוקטאול לקרב הזה ואומר לא שהוא לא יכול להפסיד. "מצטער אם אני טיפה לחוץ, אבל פוקימוני אופל מפריעים לח קצת" אתה אומר וחושב על פוצי'אינה של החייל שבו נלחמתם. אתה מביט אל עבר לונה ושאדו ונזכר שיש גם צד טוב לפוקימוני אופל.
    נוקטאול מנפנפף בכנפיו ומשלח חיתוך אוויר אל עבר הפוקימון. הפוקימון נפגע ועף לאחור, הוא קם וקופץ גבוהה, שורט את נוקטאול בטפרים זוהרים. נוקטאול עף גבוהה יותר, מבין כעט שהפוקימון מסוגל לקפוץ די גבוהה. אתה סורק את הזירה-אתה רואה שהזירה היא די פשוטה, אין בה משהו מיוחד. פשוט רצפה רגילה לחלוטין בחדר רגיל לגמרי. אין חפצים בחדר או אביזרים. רק חדר ריק לגמרי עם מקום להילחם בו.

~מוריס~

אתה מחליט שאתה רוצה שיהיה לך מקום לפוקימון נוסף ולכן אתה הולך למרכז הפוקימונים. אתה מעביר לאחות את פורלין והיא אומרת לך שפורלין תגיע בבטחה לפרופסור תוך כמה שעות. "ביי" אומרת לך פורלין והולכת אחרי האחות ג'וי.
    לילית נראת מעט עצובה מהפירדה מאחד מהשותפים שלכם למסע אך מיסטי מסיחה את דעתה והיא מיד נהיית שמחה שוב.
    מה תעשה עכשיו?

~בל~

אתה מקלל את אמבר וקופץ הכי גבוהה שאתה מצליח, למרות שבגלל המשקל העודף קשה לך יותר לקפוץ גבוהה. ברגע שאתה מתחיל לצנוח מטה אתה מפעיל חבטת גוף אימתנית על אמבר שבשילוב עם הקפיצה שלך מחסלים אותה!. אמבר שוכבת על הרצפה פצועה, אתה רואה קצת דמעות בעיניים שלה ונזכר שהיא לא נראת יותר מבת עשר. פויינטה עוזב את דיינו ורץ אליה "אמבר! אמבר את בסדר?!" הוא שואל ומצמיד את ראשו לשלה. "הקרב הזה נגמר. ניצחת. לך מפה עכשיו" הוא אומר לך בכעס

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

~מוריס~

אתה מחליט שאתה רוצה שיהיה לך מקום לפוקימון נוסף ולכן אתה הולך למרכז הפוקימונים. אתה מעביר לאחות את פורלין והיא אומרת לך שפורלין תגיע בבטחה לפרופסור תוך כמה שעות. "ביי" אומרת לך פורלין והולכת אחרי האחות ג'וי.
    לילית נראת מעט עצובה מהפירדה מאחד מהשותפים שלכם למסע אך מיסטי מסיחה את דעתה והיא מיד נהיית שמחה שוב.
    מה תעשה עכשיו?
    " אל תדגאי לילית עוד מעט יהיה לך חבר חדש ." אומר לה על מנת להריע אותה ומתחיל לצעוד בשביל הבא.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    האמת שלא חח סתם הראשון שעלה לי לראש
    ~~~~
    אתה בוחר בנוקטאול לקרב הזה ואומר לא שהוא לא יכול להפסיד. "מצטער אם אני טיפה לחוץ, אבל פוקימוני אופל מפריעים לח קצת" אתה אומר וחושב על פוצי'אינה של החייל שבו נלחמתם. אתה מביט אל עבר לונה ושאדו ונזכר שיש גם צד טוב לפוקימוני אופל.
    נוקטאול מנפנפף בכנפיו ומשלח חיתוך אוויר אל עבר הפוקימון. הפוקימון נפגע ועף לאחור, הוא קם וקופץ גבוהה, שורט את נוקטאול בטפרים זוהרים. נוקטאול עף גבוהה יותר, מבין כעט שהפוקימון מסוגל לקפוץ די גבוהה. אתה סורק את הזירה-אתה רואה שהזירה היא די פשוטה, אין בה משהו מיוחד. פשוט רצפה רגילה לחלוטין בחדר רגיל לגמרי. אין חפצים בחדר או אביזרים. רק חדר ריק לגמרי עם מקום להילחם בו.
    אסתכל כמה גבוהה התקרה ואהם יש לנוקטואל מקום להיאחז בו. אסרוק אותו בפוקדקס ואחשוב:'מייטיינה הזה נראה פוקימון התקפי במיוחד. אני חייב למצוא ממקום ממנו נוקטואל יוכל לתקוף במתקפות שלא דורשות מגע פיסי'. אחפש באזור תקרת החדר עמוד או קורה שנוקטוול יכול להיאחז בה. אם אמצא, אומר לו:" נוקטואל, עלה אל הקורה ותקוף משם את מייטיינה בחיתוך אוויר!"
    Spoiler ספוילר

15. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

~בל~

אתה מקלל את אמבר וקופץ הכי גבוהה שאתה מצליח, למרות שבגלל המשקל העודף קשה לך יותר לקפוץ גבוהה. ברגע שאתה מתחיל לצנוח מטה אתה מפעיל חבטת גוף אימתנית על אמבר שבשילוב עם הקפיצה שלך מחסלים אותה!. אמבר שוכבת על הרצפה פצועה, אתה רואה קצת דמעות בעיניים שלה ונזכר שהיא לא נראת יותר מבת עשר. פויינטה עוזב את דיינו ורץ אליה "אמבר! אמבר את בסדר?!" הוא שואל ומצמיד את ראשו לשלה. "הקרב הזה נגמר. ניצחת. לך מפה עכשיו" הוא אומר לך בכעס

"ללכת?" אחזור אחריו "נגמר?" אשאל "הקרב הזה רק התחיל" אגיד ואלחץ על הכפתור האומר שברשותי מעורב רגיל "אם תתקרב, סופך יהיה כשלה." אזהיר אותו. אסמן לשני הפוקמונים שלי להיות מוכנים וליצור חומה או הפרדה ביני ואמבר לפוני

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 42 מתוך 89 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •