~מוריס~
אתה מתנצל לפני הפוקימון ומסביר לו שאתה רוצה שתצטרף למסע שלו.
"קרב קטן? זה יהיה גדול!" עונה לך הפוקימון ומכוון אלייך מכת ברק עוצמתית!
~מייק~
שששששששששש זה פועל לפי חוק רצון השה"מ הרגעי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביט בזירה המוזרה ושמח שלפחות יש לך קרב מנוחה. אתה מבקש מנוקטאול וטריטוגה להילחם בקרב הזה, הם מהנהנים ונעמדים על שניים מהעיגולים. "עוד דבר אחד" אומר פליימ ולוחץ על כפתור לידו. כלום לא קורה. אתה לרגע לא מבין למה הייתה לחיצת הכפתור הזאת שלפתע זרנוק לבה קופץ מבין כמה עיגולים. "זה פועל בזמן אקראי ובמיקום אקראי" מסביר לך פליים-עוד מכשול להיזהר ממנו.
"פלריאון, להביור על נוקטאול. צ'ימצ'אר, דחיפה על טריטוגה!" צועק פליים והפוקימונים שלו בתזוזה, מקפצים בעיגול לעיגול במהירות
~בל~
"סליחה" אלחש לאמבר כאשר לקחו אותה, התכבנתי לזה באמת. "אני רוצה להבין כמה דברים המפקד" אגיד לקצין שמולי "עד כמה... אה.." אגמגם קצת "טיפש זה עושה אותו?" אשאל. "ולמה אני? מה מיוחד בי שמגיע לי הכבוד הזה?" אשאל מופתע
אתה מסתכל על המפקד ושואל אותו עד כמה טיפש הקולר עושה את המעורב ולמה דווקא בחרו בך. "לא יותר מידי 'טיפש'. אתה יכול לדבר איתו ולשאול לדעתו, זה יהיה כמו לדבר עם כל אדם אחר רק שהוא לרוב לא יהיה מסוגל לחשוב על תוכניות מסובכות או על טקטיקות קרב מתוחכמות. יש המוני אנשים שהם כאלה, אז אפשר לומר שהוא כמו אדם ממוצע, רק מאוד חזק" הוא מסביר לך. "בחרנו בך כי הפגנת אומץ רב ותושייה שלכדת את המעורבת פויינטה הזאת-מספר שישים ושבע. עשית זו בצורה נקייה וחלקה והפגנת נאמנות להארי ולמטרה שלנו. הארי מזדהה אתך, בגלל ששניכם מעורבים ולכן הוחלט להציע לך הזדמנות נדירה זו. האם אתה מסכים?. H23 נמצא ממש מעבר לדלת" הוא אומר
~לוקאס~
אתה מחליט שזה הזמן להתאמן. אתה שולח את האונדור להילחם בפוקימון שמתגלה כליירון ואת סקווירטל בלונטון.
הונדור משתמש בלהביור על מנת להאיר את המערה ואז משתמש באותו להביור כדי לתקוף בחוזקה את ליירון המופתע שמועף לאחור. ליירון נראה די כועס ומתקיל את האונדור בחוזקה. סקווירטל נלחם בלונטון, אתה מבחין בגל על חושי שהודף את סקווירטל לאחור ופוצע אותו, בו בזמן דוחק אותו לאחור. סקווירטל נראה די מעוצבן "אני... אנצח" אתה שומע אותו ממלמל והוא לפתע מתחיל לזהור באור לבן! תוך כמה שניות עומד לפנייך פוקימון חדש
~זינק~
פוקימון מתבגרים ממש מהר, אל תדאג הוא לא יהיה ככה הרבה זמן
~~~~~~
"לא ממש" אתה עונה לשילדון הקטן וצוחק. "אבל אנחנו הולכים להילחם יחד נגד הארי הנורא. כיף להכיר אותך, שמי זינק!" אתה אומר ומציג את עצמך. "הארי הנורא!" חוזר אחרייך שלדון בקול מוזר ומתחיל לצחקק. גרייס מתקרבת לגור ומציגה את עצמה, הגור בוהה בה כמה דקות ומתחיל להתלהב מהפרחים שבצידי ראשה "פרח! פרח!" הוא צועק וצוחק. לא עובר הרבה זמן והוא מתכרבל לכדור ונרדם.