Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 89 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מוריס~
    אתה מנחם את לילית ומתחיל לצעוד בשביל הבא יחד עם כולם.
    אתם יוצאים מהעיר ורואים כניסה ליער עם השילוט "דרך 35-יער השלום".
    אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת בדרך, אתה רואה המון פוקימונים אבל פה ושם שם לב להבזקי חשמל בין העצים.
    "תראו!" צועקים לפתע צ'אטוט ופנאפי בו זמנית, מצביעים לכיוונים שונים. אתה מביט לשני הצדדים וקולט פוקימונים הולכים בין העצים או מטפסים עליהם.

~מייק~

סוף סוף פוקדע
    ~~~
    אתה רואה שהתקרה די גבוהה אבל היא חלקה ללא כל חפצים עליה אז לנוקטאול אין במה להיאחז. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע שמצפצף "מייטהינה, פוקימון כלב האופל. מייטהינה הוא פוקימון חברותי אבל תוקפני מאוד אם הוא צריך להילחם" מצפצץ הפוקדע בקול מתכתי. נוקטאול עף לאוויר ושולח חיתוך אוויר אל מייטהינה שצולל בשנייה האחרונה ומתחמק. הוא שולח כדור אופל לנוקטאול שנפגע אך לא קשה מידי.

~בל~
    לא זוכרת עם רשמתי לך את זה אבל אתה גם יכול להשתגר עם השעון שלך אם יש לך משימה\זימון למיקום מסויים אבל אחרי שאתה מסיים את עניינך אתה חייב לחזור למיקום שבו היית לפני ששוגרת (נגיד במסע שלך אתה בדרך 1 ופתאום יש לך משימה בדרך 50. אחרי שסיימת בדרך 50 אתה חייב לחזור לדרך 1
    ~~~~~~~
    אתה לוחץ על הכפתור בשעון שלך ומזהיר את פויינטה שלא להתקרב-תוך כדי אתה מסמן לפוקימונים שלך להיעמד בין אמבר לפויינטה "אתה תשלם על זה" מסנן פויינטה. אתה מביט על השעון ורואה כיתובים מתחלפים "מאתר מיקום.... מחפש רכב פנוי.... רכב בדרך". תוך כשלוש דקות רכב שחור מגיע אל המקום וממנו יוצאים ארבעה חיילים במדים שחורים עם האות H עליהם. "כל הכבוד טירון" אחד מהם משבח אותך. הם מרימים את אמבר המשותקת ופויינטה מנסה לתקוף אותם אך הם יורים עליו בחץ כלשהו שמרדים אותו מייד. הם מכניסים את אמבר ואת פויינטה לרכב ונוסעים משם.
    כדקה לאחר מכן השעון שלך מצפצץ אתה רואה סימן של הודעה עליו ופותח את ההודעה. "זומנת למפגש עם אחד הקצינים. תשתגר לעיר ג'ובלייף. אתה פותח את השעון שלך ומשתגר לעיר, אתה מביט לצדדים ומרגיש די נינוח כי אתה יודע שהעיר הזאת בשליטה של הארי. חייל ניגש אלייך ומבקש ממך לעקוב אחריו-הוא מוביל אותך ואת הפוקימונים שלך לבניין קטן ודי פשוט. אתה נכנס פנימה ורואה אדם בן כ25-30 בעל שיער אדום. "ברוך הבא בל." הוא מברך אותך ומורה לך לשבת על כיסא במרכז החדר.
    "לאחרונה, הצלחנו להגיע לנקודת מפנה בניסויים שלנו במעורבים בדרך 49 והצלחנו ליצור קולר שמאפשר לשלוט במעורבים. הם יקשיבו לכל דבר שמי שהוכרז כשולט בהם אומר. הבעיה היחידה היא שהם לא מסוגלים לחשוב בצורה מתקדמת מידי תחת השפעת הקולר אז לרוב הם לא יוכלו לייעץ בנושאים מסויימים, ואולי הם לא ישתמשו בטקטיקה מתוכמת מידי אם הם יתבקשו להילחם ללא הוראות. בנוסף הקולר גם טיפה מחליש את הכח שלהם" הקצין אומר לך. "בגלל הביצועים המרשימים שלך, הוחלט להציע לך את H23. הוא מעורב אגדי שלכדנו רק לא מזמן ואחד מחיות המחמד האהובות על הארי. אם תיקח על עצמך את האחריות על H23 תזכה בשותף (או יותר נכון "חיית מחמד") חזק ביותר למסע שלך. אתה חייב אבל לוודא שלא יקרה לא כלום או שהארי יהרוג אותך. האם תרצה לקחת את האחריות הזאת? זאת הזדמנות שבדרך כלל מוצעת רק לפקידים הבכירים ביותר" הוא אומר לך.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~
    אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת בדרך, אתה רואה המון פוקימונים אבל פה ושם שם לב להבזקי חשמל בין העצים.
    "תראו!" צועקים לפתע צ'אטוט ופנאפי בו זמנית, מצביעים לכיוונים שונים. אתה מביט לשני הצדדים וקולט פוקימונים הולכים בין העצים או מטפסים עליהם.

" הפוקימון עם ברק על הבטן נרא מעניין" אני אומר ומסתכל עליו בפוקידע.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה
    [size=5]
    ~מייק~

סוף סוף פוקדע
    ~~~
    אתה רואה שהתקרה די גבוהה אבל היא חלקה ללא כל חפצים עליה אז לנוקטאול אין במה להיאחז. אתה סורק את הפוקימון בפוקדע שמצפצף "מייטהינה, פוקימון כלב האופל. מייטהינה הוא פוקימון חברותי אבל תוקפני מאוד אם הוא צריך להילחם" מצפצץ הפוקדע בקול מתכתי. נוקטאול עף לאוויר ושולח חיתוך אוויר אל מייטהינה שצולל בשנייה האחרונה ומתחמק. הוא שולח כדור אופל לנוקטאול שנפגע אך לא קשה מידי.

]
    כדור אופל? מהזה?
    ~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד נוקטואל! שלא יתחמק יותר אבל! בוא ננסה משהו חדש" אומר לו. (אני מתבסס פה על הדקס אנטרי מy עכשיו). נוקטואל, סובב את ראשך ב180 מעלות! חזק את יכולות מוחך! לאחר מכן, נסה להפנט את מייטיינה!" אומר לו בתקווה שהתרגיל יעבוד, כי מהידע שלי על נוקטואל, הוא אמור לדעת לחדד את מוחו ולהשתמש במספר מתקפות על חושיות.
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    גודנס. למה תמיד לוקחים את האלקיד
    ~~~
    " הפוקימון עם ברק על הבטן נרא מעניין" אתה אומר לכולם ומוציא את הפוקדע שלך. "אלקיד, פוקימון הברק. אלקיד הוא פוקימון מסוג חשמל. הוא אוהב למתוח אנשים ובדרך כלל בעל מזג חם" מזמזם לך הפוקדע.
    אלקיד מביט בך בסקרנות, לא מבין מדוע אתה מסתכל עליו

~מייק~
    פעימת אופל* my bad
    When it needs to think, it rotates its head 180 degrees to sharpen its intellectual power.
    וואוו ממש מחקר עשית פה
    ~~~
    אתה מעודד את נוקטאול ואומר לו לסובב את ראשו 180 מעלות. נוקטאול עושה זאת ואתה מבחין בניצוץ חד בעין שלו. נוקטאול בוהה במייטהינה ואתה רואה גלים ורודים נעים מעברו למייטהינה. הפוקדע שלך מצפצף מהכיס "מתקפת בלבול (סורי החלטתי לתת לו בלבול לא היפנוט)". מייטהינה מסתכל סביבו ומתחיל לרוץ אקראית לכל הכיוונים "אני אתפוס את הכדור! אני אתפוס את הכדור!" הוא ממלמל ורץ. "מייטהינה, צא מזה! תשתמש שוב בפעימת אופל" הנערה מנסה לצעוק לו. מייטהינה משתמש בפעימת אופל על עצמו ומתעלף!.
    הנערה רצה אל מייטהינה ומחזירה אותו לפוקדור. "זה היה סיום יצירתי.. טוב אתה יכול להמשיך" היא אומרת לך ומצביע אל עבר דלת ללא כיתוב. אתה עובר בדלת ומגיע לזירה המוזרה ביותר שראית אי פעם-היא בנוייה כמו בריכה, רק שבמקום בריכה יש לבה רותחת. כל הזירה היא שורות על גבי שורות של משטחים עגולים קטנים יחסית (מספיק בשביל פוקימון אחד בלבד). אתה מבין שאם הפוקימון של מישהו יפול פנימה, הוא יכווה קשות מהלבה. "ברוך הבא למכון האש! אני פליים!" מציג את עצמו מנהיג המכון שעומד מהעבר השני-אתה מבחין שהוא לא מעורב. "הקרב יהיה שני פוקימונים על שני פוקימונים. אל תדאג, אם פוקימון שלך נופל אל תוך הלבה ומתעלף אנחנו מיד מפעילים מערכת קירור וחילוץ" הוא אומר לך ומוציא שני פוקימונים שעומדים בביטחון ואיזון על שניים מהעיגולים.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    גודנס. למה תמיד לוקחים את האלקיד
    ~~~
    " הפוקימון עם ברק על הבטן נרא מעניין" אתה אומר לכולם ומוציא את הפוקדע שלך. "אלקיד, פוקימון הברק. אלקיד הוא פוקימון מסוג חשמל. הוא אוהב למתוח אנשים ובדרך כלל בעל מזג חם" מזמזם לך הפוקדע.
    אלקיד מביט בך בסקרנות, לא מבין מדוע אתה מסתכל עליו
    " סליחה שאני מסתכל עלייך ככה . פשוט אתה מאוד מעניין אותי. הייתי רוצה שתצטרף אלי , אם אתה רוצה אפשר לערוך קרב קטן לפני זה." אומר לאלקיד

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    פעימת אופל* my bad
    When it needs to think, it rotates its head 180 degrees to sharpen its intellectual power.
    וואוו ממש מחקר עשית פה
    ~~~
    אתה מעודד את נוקטאול ואומר לו לסובב את ראשו 180 מעלות. נוקטאול עושה זאת ואתה מבחין בניצוץ חד בעין שלו. נוקטאול בוהה במייטהינה ואתה רואה גלים ורודים נעים מעברו למייטהינה. הפוקדע שלך מצפצף מהכיס "מתקפת בלבול (סורי החלטתי לתת לו בלבול לא היפנוט)". מייטהינה מסתכל סביבו ומתחיל לרוץ אקראית לכל הכיוונים "אני אתפוס את הכדור! אני אתפוס את הכדור!" הוא ממלמל ורץ. "מייטהינה, צא מזה! תשתמש שוב בפעימת אופל" הנערה מנסה לצעוק לו. מייטהינה משתמש בפעימת אופל על עצמו ומתעלף!.
    הנערה רצה אל מייטהינה ומחזירה אותו לפוקדור. "זה היה סיום יצירתי.. טוב אתה יכול להמשיך" היא אומרת לך ומצביע אל עבר דלת ללא כיתוב. אתה עובר בדלת ומגיע לזירה המוזרה ביותר שראית אי פעם-היא בנוייה כמו בריכה, רק שבמקום בריכה יש לבה רותחת. כל הזירה היא שורות על גבי שורות של משטחים עגולים קטנים יחסית (מספיק בשביל פוקימון אחד בלבד). אתה מבין שאם הפוקימון של מישהו יפול פנימה, הוא יכווה קשות מהלבה. "ברוך הבא למכון האש! אני פליים!" מציג את עצמו מנהיג המכון שעומד מהעבר השני-אתה מבחין שהוא לא מעורב. "הקרב יהיה שני פוקימונים על שני פוקימונים. אל תדאג, אם פוקימון שלך נופל אל תוך הלבה ומתעלף אנחנו מיד מפעילים מערכת קירור וחילוץ" הוא אומר לך ומוציא שני פוקימונים שעומדים בביטחון ואיזון על שניים מהעיגולים.
    אכן
    גם בלבול עובד, רק שזה לא היה אמור להשפיע על מייטיינה, אלא אם כן התכוונת קרן בלבול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'המממ.... זירה...מעניינת. אחרי הכל צפיתי את זה. לפחות יהיה לי קרב אחד של מנוחה" אומר ואעיף רגע מבט לראות שלונה וביאנקה בסדר. לאחר מכן אתלבט קצת, ואחליט:"נוקטואל, אתה יכול להמשיך להילחם? אני אשמח". בנוסף:"טירטוגה, המכון הזה נבנה כדי שתהיה המנצח שלו" אומר לו ואשלח אותו לקרב יחד עם נוקטואל
    Spoiler ספוילר

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ~מוריס~

~מייק~

סוף סוף פוקדע
    ~~~

~בל~
    לא זוכרת עם רשמתי לך את זה אבל אתה גם יכול להשתגר עם השעון שלך אם יש לך משימה\זימון למיקום מסויים אבל אחרי שאתה מסיים את עניינך אתה חייב לחזור למיקום שבו היית לפני ששוגרת (נגיד במסע שלך אתה בדרך 1 ופתאום יש לך משימה בדרך 50. אחרי שסיימת בדרך 50 אתה חייב לחזור לדרך 1
    ~~~~~~~
    אתה לוחץ על הכפתור בשעון שלך ומזהיר את פויינטה שלא להתקרב-תוך כדי אתה מסמן לפוקימונים שלך להיעמד בין אמבר לפויינטה "אתה תשלם על זה" מסנן פויינטה. אתה מביט על השעון ורואה כיתובים מתחלפים "מאתר מיקום.... מחפש רכב פנוי.... רכב בדרך". תוך כשלוש דקות רכב שחור מגיע אל המקום וממנו יוצאים ארבעה חיילים במדים שחורים עם האות H עליהם. "כל הכבוד טירון" אחד מהם משבח אותך. הם מרימים את אמבר המשותקת ופויינטה מנסה לתקוף אותם אך הם יורים עליו בחץ כלשהו שמרדים אותו מייד. הם מכניסים את אמבר ואת פויינטה לרכב ונוסעים משם.
    כדקה לאחר מכן השעון שלך מצפצץ אתה רואה סימן של הודעה עליו ופותח את ההודעה. "זומנת למפגש עם אחד הקצינים. תשתגר לעיר ג'ובלייף. אתה פותח את השעון שלך ומשתגר לעיר, אתה מביט לצדדים ומרגיש די נינוח כי אתה יודע שהעיר הזאת בשליטה של הארי. חייל ניגש אלייך ומבקש ממך לעקוב אחריו-הוא מוביל אותך ואת הפוקימונים שלך לבניין קטן ודי פשוט. אתה נכנס פנימה ורואה אדם בן כ25-30 בעל שיער אדום. "ברוך הבא בל." הוא מברך אותך ומורה לך לשבת על כיסא במרכז החדר.
    "לאחרונה, הצלחנו להגיע לנקודת מפנה בניסויים שלנו במעורבים בדרך 49 והצלחנו ליצור קולר שמאפשר לשלוט במעורבים. הם יקשיבו לכל דבר שמי שהוכרז כשולט בהם אומר. הבעיה היחידה היא שהם לא מסוגלים לחשוב בצורה מתקדמת מידי תחת השפעת הקולר אז לרוב הם לא יוכלו לייעץ בנושאים מסויימים, ואולי הם לא ישתמשו בטקטיקה מתוכמת מידי אם הם יתבקשו להילחם ללא הוראות. בנוסף הקולר גם טיפה מחליש את הכח שלהם" הקצין אומר לך. "בגלל הביצועים המרשימים שלך, הוחלט להציע לך את H23. הוא מעורב אגדי שלכדנו רק לא מזמן ואחד מחיות המחמד האהובות על הארי. אם תיקח על עצמך את האחריות על H23 תזכה בשותף (או יותר נכון "חיית מחמד") חזק ביותר למסע שלך. אתה חייב אבל לוודא שלא יקרה לא כלום או שהארי יהרוג אותך. האם תרצה לקחת את האחריות הזאת? זאת הזדמנות שבדרך כלל מוצעת רק לפקידים הבכירים ביותר" הוא אומר לך.
    "סליחה" אלחש לאמבר כאשר לקחו אותה, התכבנתי לזה באמת. "אני רוצה להבין כמה דברים המפקד" אגיד לקצין שמולי "עד כמה... אה.." אגמגם קצת "טיפש זה עושה אותו?" אשאל. "ולמה אני? מה מיוחד בי שמגיע לי הכבוד הזה?" אשאל מופתע

כמו תמיד. עמיטריד.

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~

אתה משבח את סקווירטל והולך לנוח במרכז הפוקימונים. אחרי כשעה אתה מחליט להמשיך למכון הבא. אתה יוצא סוף סוף מהעיר ג'ובלייף ומתקדם אל עבר דרך 33. אתה רואה שהשלט לדרך ניצב על יד מערה חשוכה. אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת, אתה בקושי מצליח לראות משהו אבל יש כמה דמויות שאתה כן מצליח להבחין בהם.
    "הגיע הזמן לאימון, האונדור תלחם בלאיירון סקווירטל בלונטון" אורה להם "האונדור תאיר את המקום בלהביור ואז תתקוף איתו את לאיירון, סקווירטל תשתמש באקדח מים על לונטון"

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ~זינק~

אל תשכח שאולי גרייס חזקה, אבל היא מאודד מפחדת מהחיילים של הארי. היא בדרך כלל די קופאת במקום
    ~~~~
    אתה אומר לגרייס שהיא לוחמת ממש טובה ומחליט שזה הזמן להמשיך במסע שלכם.
    אתם עצרים רגע במרכז הפוקימונים כדי להתרענן ונכנסים לדרך 31. אתה במהרה קולט שרוב הדרך עוברת על יד נהר רחב ויפה. אתה הולך לאט על יד הנהר ולפתע שומע רעש מוזר מהתיק שלך. אתה פותח את תיק ומוציא את ביצת השילדון שקיבלת. הביצה מלאה שברים וזוהרת באור לבן-צהבהב. לפתע, פוקימון קטן וחמוד יושב על הידיים שלך. "א...ב..א?" הוא שואל ומטה את ראשו
    "לא ממש חח" אצחק. "אבל אנחנו הולכים להילחם יחד נגד הארי הנורא. כיף להכיר אותך, שמי זינק!" אמציג את עצמי.

10. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    אתה מתנצל לפני הפוקימון ומסביר לו שאתה רוצה שתצטרף למסע שלו.
    "קרב קטן? זה יהיה גדול!" עונה לך הפוקימון ומכוון אלייך מכת ברק עוצמתית!

~מייק~
    שששששששששש זה פועל לפי חוק רצון השה"מ הרגעי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מביט בזירה המוזרה ושמח שלפחות יש לך קרב מנוחה. אתה מבקש מנוקטאול וטריטוגה להילחם בקרב הזה, הם מהנהנים ונעמדים על שניים מהעיגולים. "עוד דבר אחד" אומר פליימ ולוחץ על כפתור לידו. כלום לא קורה. אתה לרגע לא מבין למה הייתה לחיצת הכפתור הזאת שלפתע זרנוק לבה קופץ מבין כמה עיגולים. "זה פועל בזמן אקראי ובמיקום אקראי" מסביר לך פליים-עוד מכשול להיזהר ממנו.
    "פלריאון, להביור על נוקטאול. צ'ימצ'אר, דחיפה על טריטוגה!" צועק פליים והפוקימונים שלו בתזוזה, מקפצים בעיגול לעיגול במהירות

~בל~

"סליחה" אלחש לאמבר כאשר לקחו אותה, התכבנתי לזה באמת. "אני רוצה להבין כמה דברים המפקד" אגיד לקצין שמולי "עד כמה... אה.." אגמגם קצת "טיפש זה עושה אותו?" אשאל. "ולמה אני? מה מיוחד בי שמגיע לי הכבוד הזה?" אשאל מופתע

אתה מסתכל על המפקד ושואל אותו עד כמה טיפש הקולר עושה את המעורב ולמה דווקא בחרו בך. "לא יותר מידי 'טיפש'. אתה יכול לדבר איתו ולשאול לדעתו, זה יהיה כמו לדבר עם כל אדם אחר רק שהוא לרוב לא יהיה מסוגל לחשוב על תוכניות מסובכות או על טקטיקות קרב מתוחכמות. יש המוני אנשים שהם כאלה, אז אפשר לומר שהוא כמו אדם ממוצע, רק מאוד חזק" הוא מסביר לך. "בחרנו בך כי הפגנת אומץ רב ותושייה שלכדת את המעורבת פויינטה הזאת-מספר שישים ושבע. עשית זו בצורה נקייה וחלקה והפגנת נאמנות להארי ולמטרה שלנו. הארי מזדהה אתך, בגלל ששניכם מעורבים ולכן הוחלט להציע לך הזדמנות נדירה זו. האם אתה מסכים?. H23 נמצא ממש מעבר לדלת" הוא אומר

~לוקאס~
    אתה מחליט שזה הזמן להתאמן. אתה שולח את האונדור להילחם בפוקימון שמתגלה כליירון ואת סקווירטל בלונטון.
    הונדור משתמש בלהביור על מנת להאיר את המערה ואז משתמש באותו להביור כדי לתקוף בחוזקה את ליירון המופתע שמועף לאחור. ליירון נראה די כועס ומתקיל את האונדור בחוזקה. סקווירטל נלחם בלונטון, אתה מבחין בגל על חושי שהודף את סקווירטל לאחור ופוצע אותו, בו בזמן דוחק אותו לאחור. סקווירטל נראה די מעוצבן "אני... אנצח" אתה שומע אותו ממלמל והוא לפתע מתחיל לזהור באור לבן! תוך כמה שניות עומד לפנייך פוקימון חדש

~זינק~
    פוקימון מתבגרים ממש מהר, אל תדאג הוא לא יהיה ככה הרבה זמן
    ~~~~~~
    "לא ממש" אתה עונה לשילדון הקטן וצוחק. "אבל אנחנו הולכים להילחם יחד נגד הארי הנורא. כיף להכיר אותך, שמי זינק!" אתה אומר ומציג את עצמך. "הארי הנורא!" חוזר אחרייך שלדון בקול מוזר ומתחיל לצחקק. גרייס מתקרבת לגור ומציגה את עצמה, הגור בוהה בה כמה דקות ומתחיל להתלהב מהפרחים שבצידי ראשה "פרח! פרח!" הוא צועק וצוחק. לא עובר הרבה זמן והוא מתכרבל לכדור ונרדם.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    .
    " טוב אני אחבר באורראה , תתשמש בקרן קרח! בכל העוצמה!", אני אומר לו

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ~מוריס~

~מייק~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מביט בזירה המוזרה ושמח שלפחות יש לך קרב מנוחה. אתה מבקש מנוקטאול וטריטוגה להילחם בקרב הזה, הם מהנהנים ונעמדים על שניים מהעיגולים. "עוד דבר אחד" אומר פליימ ולוחץ על כפתור לידו. כלום לא קורה. אתה לרגע לא מבין למה הייתה לחיצת הכפתור הזאת שלפתע זרנוק לבה קופץ מבין כמה עיגולים. "זה פועל בזמן אקראי ובמיקום אקראי" מסביר לך פליים-עוד מכשול להיזהר ממנו.
    "פלריאון, להביור על נוקטאול. צ'ימצ'אר, דחיפה על טריטוגה!" צועק פליים והפוקימונים שלו בתזוזה, מקפצים בעיגול לעיגול במהירות

~בל~

אתה מסתכל על המפקד ושואל אותו עד כמה טיפש הקולר עושה את המעורב ולמה דווקא בחרו בך. "לא יותר מידי 'טיפש'. אתה יכול לדבר איתו ולשאול לדעתו, זה יהיה כמו לדבר עם כל אדם אחר רק שהוא לרוב לא יהיה מסוגל לחשוב על תוכניות מסובכות או על טקטיקות קרב מתוחכמות. יש המוני אנשים שהם כאלה, אז אפשר לומר שהוא כמו אדם ממוצע, רק מאוד חזק" הוא מסביר לך. "בחרנו בך כי הפגנת אומץ רב ותושייה שלכדת את המעורבת פויינטה הזאת-מספר שישים ושבע. עשית זו בצורה נקייה וחלקה והפגנת נאמנות להארי ולמטרה שלנו. הארי מזדהה אתך, בגלל ששניכם מעורבים ולכן הוחלט להציע לך הזדמנות נדירה זו. האם אתה מסכים?. H23 נמצא ממש מעבר לדלת" הוא אומר

~לוקאס~
    אתה מחליט שזה הזמן להתאמן. אתה שולח את האונדור להילחם בפוקימון שמתגלה כליירון ואת סקווירטל בלונטון.
    הונדור משתמש בלהביור על מנת להאיר את המערה ואז משתמש באותו להביור כדי לתקוף בחוזקה את ליירון המופתע שמועף לאחור. ליירון נראה די כועס ומתקיל את האונדור בחוזקה. סקווירטל נלחם בלונטון, אתה מבחין בגל על חושי שהודף את סקווירטל לאחור ופוצע אותו, בו בזמן דוחק אותו לאחור. סקווירטל נראה די מעוצבן "אני... אנצח" אתה שומע אותו ממלמל והוא לפתע מתחיל לזהור באור לבן! תוך כמה שניות עומד לפנייך פוקימון חדש

~זינק~
    פוקימון מתבגרים ממש מהר, אל תדאג הוא לא יהיה ככה הרבה זמן
    ~~~~~~
    "לא ממש" אתה עונה לשילדון הקטן וצוחק. "אבל אנחנו הולכים להילחם יחד נגד הארי הנורא. כיף להכיר אותך, שמי זינק!" אתה אומר ומציג את עצמך. "הארי הנורא!" חוזר אחרייך שלדון בקול מוזר ומתחיל לצחקק. גרייס מתקרבת לגור ומציגה את עצמה, הגור בוהה בה כמה דקות ומתחיל להתלהב מהפרחים שבצידי ראשה "פרח! פרח!" הוא צועק וצוחק. לא עובר הרבה זמן והוא מתכרבל לכדור ונרדם.
    "לכבוד הוא לי" אגיד לו "ואשמח אם תעביר להארי שאני מצפה ממש לפגוש אותו ביום מין הימים" אגיד עם נצנוץ בעיניים "אני ממש רוצה לדבר איתו על האידאולוגיה שלו" אסביר לחייל 'בן אנוש עלוב' אחשוב ואצחק שלא יסים לב

כמו תמיד. עמיטריד.

13. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    אתה מחליט להשתמש באורורה ומורה לו להשתמש בקרן קרח.
    אורורה אומר "בשמחה" בחיוך ומכון קרן קרח עוצמתית את עבר אלקיד. אלקיד כמעט ונפגע אך מתחמק ברגע האחרון בגלגלון הצידה. אתה רואה גלים חשמליים בין שתי הבליטות בראשו וכדור חשמלי נוצר לפניו-הוא מכוון אותו במהירות אל עבר אוררה!

~בל~
    "לכבוד הוא לי. ואשמח אם תעביר להארי שאני מצפה ממש לפגוש אותו ביום מן הימים" אתה אומר עם ניצוץ בעיניים. "אני ממש רוצה לדבר איתו על האידיאולוגיה שלו" אתה מסביר תוך כדי שאתה חושב 'בן אנוש עלוב' על החייל. "אני אעביר את ההודעה שלך. אך דע לך שרק מעטים, הבכירים שבבכירים זוכים לראות את הארי" הוא אומר לך, לא שם לב לצחקוק קליל שהחנקת.
    הוא קם ונכנס לאחת הדלתות מאחורייך, הוא יוצא בליווי נער צעיר, בן כ13 לכל היותר. יש לו שיער צהוב-שחור קוצני ארוך יחסית ושתי כנפיים צהובות מרהיבות. "זה H23. השם שלו זה אלקטרו, לא שזה באמת משנה. הוא מעורב זאפדוס. אתה לאצריך לדעת עליו יותר מידי דברים חוץ מזה שהאנרגיה החשמלית שלו מאוד גבוהה, יותר מידי בשביל הגוף שלו אפילו. אם הוא מתעצבן, שהסבירות לכך נמוכה בגלל הקולר או שהוא יחוש מצוקה רגשית הוא עלול להתחיל לשדר גלי חשמל עצומים אז אני ממליץ לך ללכוד פוקימון חשמל שיעזור לך להתמודד במצבים כאלה" הוא מסביר לך. "בוא לכאן!" צועק לפתע הקצין ופוקימון מוזר בעל כנפיים מעופף אל תוך החדר. "זה השותף הראשי של H23. הוא יבוא אתכם ויעזור לכם- הוא לא נתון תחת שליטה אבל הוא יודע טוב מאוד מה יקרה לשותף שלו אם הוא לא יעשה מה שתגיד לו" הוא אומר לך והפוקימון מעופף ליד אלקטרו. אתה רואה עצב עמוק בעיניו. "אתה יכול להשתגר בחזרה עכשיו" הוא אומר לך. אלקטרו והשותף שלו נעמדים לידך בלי לומר כלום. אתה רואה את הקולר השחור על הצוואר של אלקטרו.
    Spoiler ספוילר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    אתה מחליט להשתמש באורורה ומורה לו להשתמש בקרן קרח.
    אורורה אומר "בשמחה" בחיוך ומכון קרן קרח עוצמתית את עבר אלקיד. אלקיד כמעט ונפגע אך מתחמק ברגע האחרון בגלגלון הצידה. אתה רואה גלים חשמליים בין שתי הבליטות בראשו וכדור חשמלי נוצר לפניו-הוא מכוון אותו במהירות אל עבר אוררה!

[/SPOILER]
    " אוראורה תנסה להתשמש בקרן קרח על מנת להקפיא את הכודר החשמלי ולאחר מכן קרן אורוווה

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    חח
    ~~~
    "נוקטואל עוף לשמיים! תתחמק מהמתקפה ותשתמש בבלבול! טירטוגה, רגע לפני שהוא פגע בך אקדח מים! תתחיל לטעון עכשיו כי הוא יותר מהיר!" אומר.
    Spoiler ספוילר

עמוד 43 מתוך 89 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •