Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 89 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מוריס~
    " אוראורה תנסה להתשמש בקרן קרח על מנת להקפיא את הכודר החשמלי ולאחר מכן קרן אורוווה

אורורה משתמש בקרן קרח על הכדור החשמלי-הכדור קופא באוויר ונופל ארצה, מרוסק.
    הוא פוער את פיו ואתה רואה קרן צבעונית מתחילה להיווצר מול הפה שלו-הקרן משוגרת אל עבר אלקיד שנפגע בעוצמה. הוא מועף לאחור ולאחר כמה דקות קם מבולבל מעט. אלקיד טוען מכת ברק את עבר אורורה שמתחמק רגע האחרון. אלקיד נראה קצת מתוסכל ומשלח מכת ברק נוספת, הפעם מהירה הרבה יותר!

~מייק~
    נוקטאול עף גבוהה לשמים. הוא מתחמק רק ברגע האחרון מההתקפה ומשתמש בבלבול על פלריאון. פלריאון מביט סביבו במבט מזוגג ומתחיל לחייך בסתמיות, ממלמל משהו על האם נוקטאול יהיה טעים בתור אוכל. טריטוכה טוען אקדח מים מהיר ומשגר אותו אל עבר צ'ימצ'אר השועט לעברי בדחיפה. צ'ימצ'אר קופץ ברגע האחרון ונוחת בססגוניות על משטח לא רחוק מטריטוגה, הוא יוצא בדחיפה נוספת והפעם מצליח. טריטוגה מועף 3 משטחים הצידה ורק הרגע האחרון מצליח לייצב את עצמו, הוא כמעט נפל. פלריאון משגר מתקפות אש אקראיות לנוקטאול, אך לא מכוון בצורה מוצלחת במיוחד.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    [SIZE=5]

~מייק~
    נוקטאול עף גבוהה לשמים. הוא מתחמק רק ברגע האחרון מההתקפה ומשתמש בבלבול על פלריאון. פלריאון מביט סביבו במבט מזוגג ומתחיל לחייך בסתמיות, ממלמל משהו על האם נוקטאול יהיה טעים בתור אוכל. טריטוכה טוען אקדח מים מהיר ומשגר אותו אל עבר צ'ימצ'אר השועט לעברי בדחיפה. צ'ימצ'אר קופץ ברגע האחרון ונוחת בססגוניות על משטח לא רחוק מטריטוגה, הוא יוצא בדחיפה נוספת והפעם מצליח. טריטוגה מועף 3 משטחים הצידה ורק הרגע האחרון מצליח לייצב את עצמו, הוא כמעט נפל. פלריאון משגר מתקפות אש אקראיות לנוקטאול, אך לא מכוון בצורה מוצלחת במיוחד.
    "טירטוגה, תכוון אקדח מים על פלריאון!" אומר. ,אנצל את האיטיות היחסית של טירטוגה כדי לכוון על פלריאון המבולבל בקלות' אחשוב. "נוקטואל, חיתוך אוויר מלמעלה על צ'ימצ'אר! תאט אותו ותפגע בו עם המתקפה!"
    Spoiler ספוילר

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~
    " אוראורה תנסה להתשמש בקרן קרח על מנת להקפיא את הכודר החשמלי ולאחר מכן קרן אורוווה

אורורה משתמש בקרן קרח על הכדור החשמלי-הכדור קופא באוויר ונופל ארצה, מרוסק.
    הוא פוער את פיו ואתה רואה קרן צבעונית מתחילה להיווצר מול הפה שלו-הקרן משוגרת אל עבר אלקיד שנפגע בעוצמה. הוא מועף לאחור ולאחר כמה דקות קם מבולבל מעט. אלקיד טוען מכת ברק את עבר אורורה שמתחמק רגע האחרון. אלקיד נראה קצת מתוסכל ומשלח מכת ברק נוספת, הפעם מהירה הרבה יותר!
    " תשתמש במסך אור כדאי להגן על עצמך ומיד אחרי זה שוב קרן אורורוה בכל העוצמה" אני אומר

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'מי~
    זה לא קיא סגול זה אמממ קיא חלק מהטבע
    ~~

אתה קופץ ופוגע במייקל בגב בכדור אלקטרו, הוא מתעלף! נראה שהשילוב בין החסור באנרגיה הזמני עקב יצירת הקרן הסולארית והמכה שלך מתישים אותו יותר מידי. אל קופץ באוויר ותוקף חזיתית את ביוטיפליי בכדור אלקטרו, ביוטיפליי עסוק מידי בשותפו, לא שם לב וסופג פגיעה ישירה!
    ביוטיפליי מתעלף!.
    אתה יוצא מהחדר ועולה במעלית לקומה השנייה (בתוכה יש אחות ג'וי שמרפאה אתכם).
    אתה מגיע לרחבה שאליה נכנסים רק הזוכים של הקומה הראשונה. שוב יש מסך וכרטיסיות עם התמונות שלכם רצות על מסך, לבסוף נעצרות. אתה רואה את התמונה שלך על יד תמונה של נערה צעירה. אתה נכנס לאולם 6 ורואה את הנערה שם.
    "היי, אני מיקה. וזה השותף שלי, פוצ'אינה". אתה רואה שלמיקה חלקי פוקימון זהים לאלו של פוצ'אינה

היי חזרתי
    ואני בטוח.. מאוד כדרך הטבע..
    ~~~
    "ג'ימי" אני אומר

"אל! קפוץ באוויר! השתמש בכדור אלקטרו לכיוון גבו!"
    אני אומר תוך כדי ניסיות קפיצה אל מאחוריה של מיקה ועשיית אותה המתקפה

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    טריטוגה משתמש באקדח מים על פלריאון, פלריאון סופג פגיעה ישירה ונראה כי הוסב לו נזק רב מהמתקפה. פלריאון בוהה בבלבול בך, ולפתע מנתער-הוא נזכר שהוא באמצע קרב וחוזר לפוקוס. נוקטאול יוצא בחיתוך אוויר על צ'ימצ'אר שלא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מעט פצוע ומשלח גחלת אל עבר נוקטאול שמתחמק בקלות. "צ'ימצ'אר, פלריאון אתם יודעים מה לעשות" צועק להם פליים. פלריאון מתחיל לפתע להתעטף בלהבות, כל גופו עולה באש. הוא מזנק בקפיצה גדולה אל נוקטאול וצ'ימצ'אר מכוון להביור על פלריאון בדרך אל נוקטאול. פלריאון נע במהירות באוויר אל עבר נוקטאול, מוקף להבות ומחוזק מהלהביור של צ'ימצ'אר. הפגיעה בנוקטאול עצומה ונוצר עשן רב ממנה. אתה רואה תוך כדי הפגיעה אל נוקטאול מנסה להגן על עצמו בעזרת שילוח חיתוך אוויר. שהעשן מתפזר גם פלריאון וגם נוקטאול שוכבים מעולפים על הקרקע.

~מוריס~
    אורורוה משתמש במסך אור כדי לחסום את ההתקפה של אלקיד. מיד לאחר שהמסך נעלם הוא טוען קרן אורורה עוצמתית ומשלח אותה לעבר אלקיד, אתה רואה אל אלקיד מחייך. הוא סופג את מלא המכה, לא מנסה אפילו להתחמק ומתעלף. כעבור כמה דקות הוא קם "אתה חזק. סה מוצא חן בעיניי" הוא אומר

~ג'ימי~
    ברוך השב
    ~~
    אתה מציג את עצמך לפני מיקה. אל קופץ באוויר ומכוון כדור אלקטרו לגב של פוצ'יינה. פוצ'יינה נפגע וזועק בכאב.
    מיקה משלחת לעברך כדור צל, אתה מנסה להתחמק אבל הכדור מהיר במיוחד ופוגע ברגלך הימנית-אתה מרגיש כאב חד. מיקה הזאת חזקה. אתה משלח כדור אלקטרו אל עבר מיקה שמתחמקת ברגע האחרון. הכדור מתרסק לתוך הקיר וכמה פיסות קטנות ממנו נופלות ופוגעות במיקה. היא משפשפת את ידה בכאב ואז מתנערת-מוכנה לתקוף שוב.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    טריטוגה משתמש באקדח מים על פלריאון, פלריאון סופג פגיעה ישירה ונראה כי הוסב לו נזק רב מהמתקפה. פלריאון בוהה בבלבול בך, ולפתע מנתער-הוא נזכר שהוא באמצע קרב וחוזר לפוקוס. נוקטאול יוצא בחיתוך אוויר על צ'ימצ'אר שלא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מעט פצוע ומשלח גחלת אל עבר נוקטאול שמתחמק בקלות. "צ'ימצ'אר, פלריאון אתם יודעים מה לעשות" צועק להם פליים. פלריאון מתחיל לפתע להתעטף בלהבות, כל גופו עולה באש. הוא מזנק בקפיצה גדולה אל נוקטאול וצ'ימצ'אר מכוון להביור על פלריאון בדרך אל נוקטאול. פלריאון נע במהירות באוויר אל עבר נוקטאול, מוקף להבות ומחוזק מהלהביור של צ'ימצ'אר. הפגיעה בנוקטאול עצומה ונוצר עשן רב ממנה. אתה רואה תוך כדי הפגיעה אל נוקטאול מנסה להגן על עצמו בעזרת שילוח חיתוך אוויר. שהעשן מתפזר גם פלריאון וגם נוקטאול שוכבים מעולפים על הקרקע.
    אחלה פלוטטוויסט
    איך היה בטיול?
    ~~~~~~~~~~~~~;
    'הממ' אחשוב. "נוקוטאל, תתאושש ותחזור לידי. טירטוגה, עכשיו הכל תלוי בך! תתחיל כבר עכשיו להכין אקדח מים ארוך, ואל תפסיק עד שתפגע בצ'ימצ'אר!" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    טנקס.
    היה ממש כיף
    ~~~~
    נוקטאול מרים את ראשו ומעופף בעייפות לכיוונך, שהוא מגיע הוא מתיישב לצדך. טריטוגה מכין אקדח מים תוך כדי אתה מסתכל שמאלה על טריטוגה, ואז לימינך על טריטוגה ואז למרכז על טריטוגה.. אתה עומד מבולבל וקולט שיש חמישה טריטוגה לפנייך. כל החמישה משגרים אקדח מים על צ'ימצ'אר המבולבל שנפגע קשה מאוד. 4 מהטריטוגות נכנסים במהירות אל תוך הטריטוגה המרכזי. טריטוגה למד צוות כפול!. צ'ימצ'אר קופץ על טריטוגה ותוקף אותו בגחלת, אין לזה השפעה גדולה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    טנקס.
    היה ממש כיף
    ~~~~
    נוקטאול מרים את ראשו ומעופף בעייפות לכיוונך, שהוא מגיע הוא מתיישב לצדך. טריטוגה מכין אקדח מים תוך כדי אתה מסתכל שמאלה על טריטוגה, ואז לימינך על טריטוגה ואז למרכז על טריטוגה.. אתה עומד מבולבל וקולט שיש חמישה טריטוגה לפנייך. כל החמישה משגרים אקדח מים על צ'ימצ'אר המבולבל שנפגע קשה מאוד. 4 מהטריטוגות נכנסים במהירות אל תוך הטריטוגה המרכזי. טריטוגה למד צוות כפול!. צ'ימצ'אר קופץ על טריטוגה ותוקף אותו בגחלת, אין לזה השפעה גדולה.
    יורוולקאם
    ~~~~~~
    "כל ככבוד טירטוגה! צוות כפול, שוב! ואז אקדח מים מחומש!" 'איך צ'יצ'אר שרד חמישה אקדחי מים? הוא חייב להיות ממש חזק' אחשוב לעצמי (כדי ליידע את השהמי"ת)
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    צוות כפול מעלה את הסיכוי שלך לפגוע במטרה, לא מעלה את הכח *מחקר בסרבי*
    ~~~~~
    טריטוגה משתמש שוב בצוות כפול ושוב חמש טריטוגה מופיעים. הם משגרים שוב אקדחי מים אל עבר צ'ימצ'אר שהפעם מתעלף מהמכה.
    פליים מחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור שלו. "כל הכבוד. זה לא היה קרב פשוט" הוא אומר ומושיט לך תג

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל

~מוריס~
    אורורוה משתמש במסך אור כדי לחסום את ההתקפה של אלקיד. מיד לאחר שהמסך נעלם הוא טוען קרן אורורה עוצמתית ומשלח אותה לעבר אלקיד, אתה רואה אל אלקיד מחייך. הוא סופג את מלא המכה, לא מנסה אפילו להתחמק ומתעלף. כעבור כמה דקות הוא קם "אתה חזק. סה מוצא חן בעיניי" הוא אומר

"שוב קרן קרח , אוררואה !" אני פוקד וממשיך
    " גם אתה לא רע בעצמך " אומר לארקיד

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    חח סורי כנראה לא הייתי ברורה. הוא התעלף-ניצחת בקרב
    ~~~~~~
    אלקיד מחייך למשמע הערה שלך ומתקרב אלייך, מחכה לשמוע מה יש לך לומר עכשיו שניצחת אותו.
    "כל הכבוד!" משבחת אותך מיסטי ונותנת לך סוג של מכה על השכם. אתה שם לב שהצורה שבה היא מביטה עלייך מתחילה להשתנות קצת. לילית גם נראת מתלהבת מהקרב.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    חח סורי כנראה לא הייתי ברורה. הוא התעלף-ניצחת בקרב
    ~~~~~~
    אלקיד מחייך למשמע הערה שלך ומתקרב אלייך, מחכה לשמוע מה יש לך לומר עכשיו שניצחת אותו.
    "כל הכבוד!" משבחת אותך מיסטי ונותנת לך סוג של מכה על השכם. אתה שם לב שהצורה שבה היא מביטה עלייך מתחילה להשתנות קצת. לילית גם נראת מתלהבת מהקרב.
    " תגיד בא לך להצטרף אלינו , אתה מאוד מוכשר ויהיה לנו \ובמיוחד לי תועלת ממך. " אני אומר לו

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    צוות כפול מעלה את הסיכוי שלך לפגוע במטרה, לא מעלה את הכח *מחקר בסרבי*
    ~~~~~
    טריטוגה משתמש שוב בצוות כפול ושוב חמש טריטוגה מופיעים. הם משגרים שוב אקדחי מים אל עבר צ'ימצ'אר שהפעם מתעלף מהמכה.
    פליים מחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור שלו. "כל הכבוד. זה לא היה קרב פשוט" הוא אומר ומושיט לך תג
    קיי
    ~~~
    'על זה אפשר להתווכח...' אחשוב. "תודה רבה לך פליים, נהניתי מאוד מהקרב" אומר. אקח את התג ואצא מהמכון בדרכי להיפגש עם ביאנקה ולונה
    Spoiler ספוילר

14. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ~~בל~
    "לכבוד הוא לי. ואשמח אם תעביר להארי שאני מצפה ממש לפגוש אותו ביום מן הימים" אתה אומר עם ניצוץ בעיניים. "אני ממש רוצה לדבר איתו על האידיאולוגיה שלו" אתה מסביר תוך כדי שאתה חושב 'בן אנוש עלוב' על החייל. "אני אעביר את ההודעה שלך. אך דע לך שרק מעטים, הבכירים שבבכירים זוכים לראות את הארי" הוא אומר לך, לא שם לב לצחקוק קליל שהחנקת.
    הוא קם ונכנס לאחת הדלתות מאחורייך, הוא יוצא בליווי נער צעיר, בן כ13 לכל היותר. יש לו שיער צהוב-שחור קוצני ארוך יחסית ושתי כנפיים צהובות מרהיבות. "זה H23. השם שלו זה אלקטרו, לא שזה באמת משנה. הוא מעורב זאפדוס. אתה לאצריך לדעת עליו יותר מידי דברים חוץ מזה שהאנרגיה החשמלית שלו מאוד גבוהה, יותר מידי בשביל הגוף שלו אפילו. אם הוא מתעצבן, שהסבירות לכך נמוכה בגלל הקולר או שהוא יחוש מצוקה רגשית הוא עלול להתחיל לשדר גלי חשמל עצומים אז אני ממליץ לך ללכוד פוקימון חשמל שיעזור לך להתמודד במצבים כאלה" הוא מסביר לך. "בוא לכאן!" צועק לפתע הקצין ופוקימון מוזר בעל כנפיים מעופף אל תוך החדר. "זה השותף הראשי של H23. הוא יבוא אתכם ויעזור לכם- הוא לא נתון תחת שליטה אבל הוא יודע טוב מאוד מה יקרה לשותף שלו אם הוא לא יעשה מה שתגיד לו" הוא אומר לך והפוקימון מעופף ליד אלקטרו. אתה רואה עצב עמוק בעיניו. "אתה יכול להשתגר בחזרה עכשיו" הוא אומר לך. אלקטרו והשותף שלו נעמדים לידך בלי לומר כלום. אתה רואה את הקולר השחור על הצוואר של אלקטרו.
    Spoiler ספוילר
    "אממ הי?" אנסה לדבר עם הילד "אתה שמע אותי? אתה יכול לדבר?" אסתקרן לגבי הקולר שלו והשותף. אשתגר חזרה למקום בוא הייתי 'מה רציתי לעשות פה?" אנסה להיזכר

כמו תמיד. עמיטריד.

15. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    אלקיד מהנהן. "אשמח להצטרף למישהו כמוך. ביום מן הימים, אשמח לקרב חוזר" הוא עונה לך.
    כל השותפים שלך קופצים מאושר ורצים לברך את החבר החדר בחבורה.
    לפתע, אתה שומע קול משק כנפיים חזק ומביט לשמיים. אתה רואה פוקימון ציפור יפהפה עף דרך השמים, שאתה מביט בו אתה מגיש חמימות מתפשטת בך ואתה שם לב שגם כל הפוקימונים שלך, במיוחד צ'אטוט חשים כך. במהרה הפוקימון נעלם.
    "וואוו!" ממלמלת לילית בשוק

~מייק~
    אתה רומז פה משהו?
    ~~~~~~~
    אתה מודה לפליים ולוקח את התג. אתה יוצא מהמכון ופוגש את ביאנקה ולונה. "ראינו את הקרב ממרפסת בתקרת הזירה. זה היה קרב מדהים!" לונה מברכת אותך. ביאנקה לא אומרת כלום אבל מביטה בך בהערצה.
    "מייק" ביאנקה אומרת מעט בביישנות "רוצה להילחם נגדי?" היא שואלת

~בל~

אני אחדד את הנקודה: הוא מתנהג כמו כל בן אדם רגיל. אתה יכול להיות BFF איתו אפילו. פשוט לחשוב לבד על טקטיקות קרב ודברים ממש ממש מסובכים יהיה לו קשה
    ~~~~~~
    "אממ היי?" אתה אומר לילד "אתה שומע אותי? אתה יכול לדבר?" אתה שואל בסקרנות. "היי. ברור שכן. למה שלא אוכל?" הוא שואל אותך בקול מעט סקרני. נראה שהוא לא הכי מודע לעובדה שהוא נמצא תחת השפעת קולר. אתה משתגר יחד איתו ועם הפוקימון שלו חזרה לדרך בה היית. הפוקימון המעופף נראה די מגונן על אקלטרו ולחוץ. אתה מנסה להיזכר מה עשית ונזכר שהיית בדרך לעיר הבאה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 44 מתוך 89 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •