Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 89 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1329
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    יש לי תחושה ששחכתי לעדכן משו למישו אז אם חסר לכם משו תגידו

~מייק~
    אתה מתכופף והכדור חולף מעלייך בשריקה. אתה סופג אנרגיה ומשלח מכת ברק מחוזקת, באותו זמן ביאנקה משלחת לכיוון קרן לבנה גדולה, שתי ההתקפות שלכן חולפות זו על יד זו-אתה שומע את הצעקה של ביאנקה ומבין שההתקפה שלך פגעה, באותו זמן גם אתה נפגע מהקרן. אתה נופל, בקושי מסוגל לזוז. אתה מביט קדימה ורואה את ביאנקה, היא בקושי עומדת אבל לפחות היא מצליחה להישאר על הרגליים. "בוא נקרא לזה תיקו" היא אומרת בחיוך קטן ונופלת על הברכיים, מותשת.
    מה עם איזה תגובה אצלי במ"ת? אה?
    ~~~~~~~~~~~~
    "אני מסכים" אומר בקושי קל ואקום לאט לאט על רגליי. אפתח את הפאנלים ואספוג אנרגיה עד שארגיש רענן. לאחר מכן אלך לחפש את לונה. כשאמצא אותה, אשאל אותה:"טוב, מה את רוצה עכשיו? לעשות עוד משהו בקנלייב או שנלך לכיוון היער הזה?"
    ~~~~~~~~
    תהיתי: אם מישהו היה מעורב ציפור, הוא היה יכול לעוף?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

~מוריס~
    אוי אז משו התחרבש לי בדרכים כנראה 0:
    אני משנה אז את התגובה שלי אלייך כי זה לא הוגן שתגיע ככה ראשון למכון פוקימוני החשמל
    ~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת ובמהרה רואה עיר מרחוק. אתה נכנס לעיר ורואה שלט ענק "העיר קאנלייב"!
    במהרה אתה מוצא מפת דרכים ורואה מה יש בעיר:
    -חנות
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -מרכז קרבות

אני רק מקווה שלא קתחי לי את פוקימון החשמל שתפסתי
    -----------------------------------------------------
    " בווא נתאמן קצת בתוך מרכז הקרבות . מה דעתכם ?" אשאל את חברי למסע

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

~בל~
    "לא" אלקטרו עונה לך בפשרות. אתה מציע לשבת על יד האגם ושאלקטרו יספר לך על עצמו, הוא מהנהן. "אם זה מה שאתה רוצה" הוא עונה לך. אתם הולכים על פי השלטים ומגיעים לשפת האגם-האגם מדהים וגדול, המים שלו נוצצים מאור השמש.
    אתם מתיישבים על החוף ואלקטרו מספר לך. "אני מעורב זאפדוס. שהייתי בן 6, החיילים של הארי איתרו וחטפו אותי. הם החזיקו אותי בדרך 49 וערכו עליי ניסויים. שהייתי בן 8 הם הזריקו לי חומר ששיבש את היציבות החשמלית שלי. הוא חיזק אותי, אבל כרגע יש בי יותר מידי חשמל משאני יכול להשתלט עליו. אם יש לי תגובה רגשית חזקה מידי, החשמל פשוט זולג ממני בגלים חזקים. לא מזמן, ברחתי מהמעבדות. כמה חיילים איתרו אותי ובזמן הקרב מאמן בשם ג'ימי הציל אותי והצטרפתי למסע שלו" ברגע שהוא מזכיר את ג'ימ יאתה רואה גל עצב חולף בעיניו, הרגש היחיד שהוא הראה עד עכשיו. "הוא ראה אותי בהתקף שאחריו התעלפתי. שהתעוררתי, הייתי במרכז פוקימונים, נעול בחדר דוחה-חשמל. אדם מוזר שהיה שם אמר לי שג'ימי נטש אותי, ושבקרוב אחזור הביתה. מה שהוא התכוון אליו, היה למעבדות של הארי" הוא מסיים את סיפורו.
    'ואו' המילה היחידה שעברה במוחי ההמום, מידי פעם הייתה גם המילה מפחיד מתגנבת לרעיון. אשב בשקט בניסיון לעקל חסר מילים של נחמה, תשובה, כעס. יושב שקט. "תשמע, אגיד לאחר מספר דקות אך קו מחשבה זה נתקע שוב ושוב בעקבות ההלם. "רוצה לשחות?" אשאל לבסוף אולי כדי שיתרחק ממני קצת אולי כדי שאחשוב לעמוק את מה ששמעתי

כמו תמיד. עמיטריד.

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייק~
    "אני מסכים" אתה אומר מעט בקושי וקם לאט לאט על רגליך. אתה פותח את הפאנלים שלך וסופג אנרגיה עד שאתה מרגיש טוב יותר. אתה ניגש אל לונה, שצפתה בקרב מהצד ושואל אותה אם היא רוצה לעשות משהו נוסף בקאנלייב "לא, בוא נמשיך" היא עונה בחיוך. אתם יוצאים מהעיר ורואים שלט "יער השלום (אשכרה כתבתי "דרך השלום" בטעות. שונאת ת'שיר הזה). אתה לא מבין למה קוראים למקום "יער" אך במהרה הנוף משתנה ועצים מקיפים אותך מכל עבר. אתה מרגיש אנרגיות חשמליות מכל פינה ולא מבין למה, אתה אפילו שם לב להבזקים בין העצים. לבסוף אתה מבחין בכמה פוקימונים

~מוריס~
    אל תדאג, אלקיד נשאר
    ~~~
    "בוא נתאמן קצת בתוך מרכז הקרבות. מה דעתכם ?" אתה שואל וכולם מהנהנים, אתה שם לב שפנאפי נראה נלהב במיוחד.
    "גם אני אשתתף" אומרת מיסטי בחיוך. אתם הולכים למרכז הקרבות ורואים מסך מגע גדול. אתה לוחץ על כפתור "הרשמה" ונפתח לך טופס:
    שם:
    פוקימון אחד שאיתו תשתתף:

~בל~
    אתה המום מהסיפור של אלקyru. פחד, כעס, רצון לנחם... כל כך הרבה רגשות עוברים בך באותו הרגע. אתה פשוט לא יודע מה לומר. לבסוף אתה מציע לאלקטרו לשחות. הוא מהנהן בפשטות.
    אתם נכנסים למים, בלי ממש מטרה. אתה מרגיש את הקרירות של המים עוטפת אותך והגלים והתנודה שלהפ מרגיעים אותך קצת, גורמים לך לחשוב בצורה צלולה יותר. תוך כדי שחייה אתה מבחין בכל מיני פוקימונים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    "אני מסכים" אתה אומר מעט בקושי וקם לאט לאט על רגליך. אתה פותח את הפאנלים שלך וסופג אנרגיה עד שאתה מרגיש טוב יותר. אתה ניגש אל לונה, שצפתה בקרב מהצד ושואל אותה אם היא רוצה לעשות משהו נוסף בקאנלייב "לא, בוא נמשיך" היא עונה בחיוך. אתם יוצאים מהעיר ורואים שלט "יער השלום (אשכרה כתבתי "דרך השלום" בטעות. שונאת ת'שיר הזה). אתה לא מבין למה קוראים למקום "יער" אך במהרה הנוף משתנה ועצים מקיפים אותך מכל עבר. אתה מרגיש אנרגיות חשמליות מכל פינה ולא מבין למה, אתה אפילו שם לב להבזקים בין העצים. לבסוף אתה מבחין בכמה פוקימונים
    אומגאד פומפקאבו! זה כמעט פאנפטאמפ!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הממ... אומר ואסרוק את האריה הקטן ואת הדלעת. לאחר מכן אמשיך בחיפושי אחר פוקימונים נוספים ביער (תני 5 אופציות אולי? יש לי כבר די והותר חשמל ועשב), אך רק אחרי שאוודא שלונה או ביאנקה לא מעונינות באחד מהם.
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אל תשכח גם שיש לך 6 פוקימונים.
    ~~~~

אתה סורק את פוקימון האריה והפוקדע שלך מצפצף "שינקס, פוקימון הגור החשמלי. שינקס הוא פוקימון מאוד חברותי ופעיל."-"פומקאבו. פומקאבו הוא פוקימון שמאוד אוהב לשחק ולמתוח אנשים. הוא שונא להיות לבד". אתה שואל את לונה וביאנקה אם הן רוצות ללכוד אחד מהם. ביאנקה אומרת שלא אבל לונה נראת מאוד מתלהבת מדדנה. "אוקיי, שאדו. בוא נעשה את זה" היא אומרת. הקרב נגמר די מהר-מכות החשמל של דדנה היו חזקות, אך כדורי הצל והמהירות של שאדו גברו די בקלות על ההתקפות האלו.
    קצת אחרי הקרב, דדנה התעורר. לונה מציגה אותו לפני כולכם ומסבירה לו שהוא הולך להצטרף אליכם. דדנה מביט בכם במבט מוזר ואז אומר "לילה טוב" הוא מתיישב על הכתף של לונה ופשוט נרדם. אתה מביט סביבך במטרה לראות פוקימונים נוספים ולבסוף רואה כמה דמויות:
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש על פעיל

~מוריס~
    אל תדאג, אלקיד נשאר
    ~~~
    "בוא נתאמן קצת בתוך מרכז הקרבות. מה דעתכם ?" אתה שואל וכולם מהנהנים, אתה שם לב שפנאפי נראה נלהב במיוחד.
    "גם אני אשתתף" אומרת מיסטי בחיוך. אתם הולכים למרכז הקרבות ורואים מסך מגע גדול. אתה לוחץ על כפתור "הרשמה" ונפתח לך טופס:
    שם:
    פוקימון אחד שאיתו תשתתף:
    " פנאפי אני רואה שמאוד בא לך להשתתף . אז אני אבחר בך , אוקי ?" אני פונה אל פנאפי
    אני קמליד במסך מגע את שמי מוריס ואת פנאפי בפוקימון בו השתתף.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ~בל~
    אתה המום מהסיפור של אלקyru. פחד, כעס, רצון לנחם... כל כך הרבה רגשות עוברים בך באותו הרגע. אתה פשוט לא יודע מה לומר. לבסוף אתה מציע לאלקטרו לשחות. הוא מהנהן בפשטות.
    אתם נכנסים למים, בלי ממש מטרה. אתה מרגיש את הקרירות של המים עוטפת אותך והגלים והתנודה שלהפ מרגיעים אותך קצת, גורמים לך לחשוב בצורה צלולה יותר. תוך כדי שחייה אתה מבחין בכל מיני פוקימונים
    'מה יקרה אם אוריד את הקולר שלו?' אחשוב "תגיד?" אשאל אותו לפתע "זה כואב לך?" אשאל ואצביע על הקולר "איך זה הרגיש לפני ואחרי?" אסתכרן

כמו תמיד. עמיטריד.

9. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אל תשכח גם שיש לך 6 פוקימונים.
    ~~~~

אתה סורק את פוקימון האריה והפוקדע שלך מצפצף "שינקס, פוקימון הגור החשמלי. שינקס הוא פוקימון מאוד חברותי ופעיל."-"פומקאבו. פומקאבו הוא פוקימון שמאוד אוהב לשחק ולמתוח אנשים. הוא שונא להיות לבד". אתה שואל את לונה וביאנקה אם הן רוצות ללכוד אחד מהם. ביאנקה אומרת שלא אבל לונה נראת מאוד מתלהבת מדדנה. "אוקיי, שאדו. בוא נעשה את זה" היא אומרת. הקרב נגמר די מהר-מכות החשמל של דדנה היו חזקות, אך כדורי הצל והמהירות של שאדו גברו די בקלות על ההתקפות האלו.
    קצת אחרי הקרב, דדנה התעורר. לונה מציגה אותו לפני כולכם ומסבירה לו שהוא הולך להצטרף אליכם. דדנה מביט בכם במבט מוזר ואז אומר "לילה טוב" הוא מתיישב על הכתף של לונה ופשוט נרדם. אתה מביט סביבך במטרה לראות פוקימונים נוספים ולבסוף רואה כמה דמויות:
    *קול של מלאכים ברקע* קאבצ'ו...
    ~~~~~~~~~~~;
    אני פונה על עבר הדובון:" שלום לך. אני מייק. אשמח שאחד משותפיי יאתגר אותך לקרב, אם תרצה. אבל, אני אצטרך קודם לעבור בעיר. תרצה ללוות אותנו או שתחכה כאן?" אשאל אותו תוך כדי סריקה בפוקדקס.
    Spoiler ספוילר

10. אני שלד
    שם: עמית
    ~מייק~
    טריטוגה משתמש באקדח מים על פלריאון, פלריאון סופג פגיעה ישירה ונראה כי הוסב לו נזק רב מהמתקפה. פלריאון בוהה בבלבול בך, ולפתע מנתער-הוא נזכר שהוא באמצע קרב וחוזר לפוקוס. נוקטאול יוצא בחיתוך אוויר על צ'ימצ'אר שלא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מעט פצוע ומשלח גחלת אל עבר נוקטאול שמתחמק בקלות. "צ'ימצ'אר, פלריאון אתם יודעים מה לעשות" צועק להם פליים. פלריאון מתחיל לפתע להתעטף בלהבות, כל גופו עולה באש. הוא מזנק בקפיצה גדולה אל נוקטאול וצ'ימצ'אר מכוון להביור על פלריאון בדרך אל נוקטאול. פלריאון נע במהירות באוויר אל עבר נוקטאול, מוקף להבות ומחוזק מהלהביור של צ'ימצ'אר. הפגיעה בנוקטאול עצומה ונוצר עשן רב ממנה. אתה רואה תוך כדי הפגיעה אל נוקטאול מנסה להגן על עצמו בעזרת שילוח חיתוך אוויר. שהעשן מתפזר גם פלריאון וגם נוקטאול שוכבים מעולפים על הקרקע.

~מוריס~
    אורורוה משתמש במסך אור כדי לחסום את ההתקפה של אלקיד. מיד לאחר שהמסך נעלם הוא טוען קרן אורורה עוצמתית ומשלח אותה לעבר אלקיד, אתה רואה אל אלקיד מחייך. הוא סופג את מלא המכה, לא מנסה אפילו להתחמק ומתעלף. כעבור כמה דקות הוא קם "אתה חזק. סה מוצא חן בעיניי" הוא אומר

~ג'ימי~
    ברוך השב
    ~~
    אתה מציג את עצמך לפני מיקה. אל קופץ באוויר ומכוון כדור אלקטרו לגב של פוצ'יינה. פוצ'יינה נפגע וזועק בכאב.
    מיקה משלחת לעברך כדור צל, אתה מנסה להתחמק אבל הכדור מהיר במיוחד ופוגע ברגלך הימנית-אתה מרגיש כאב חד. מיקה הזאת חזקה. אתה משלח כדור אלקטרו אל עבר מיקה שמתחמקת ברגע האחרון. הכדור מתרסק לתוך הקיר וכמה פיסות קטנות ממנו נופלות ופוגעות במיקה. היא משפשפת את ידה בכאב ואז מתנערת-מוכנה לתקוף שוב.
    היי, סליחה שאני לא נמצא הרבה, התחילו המבחנים (בשני היה לי באומנות ובחמישי בתנך לדוגמא) אנסה להיות כמה שיותר ^^
    ~~~~~
    אני שולח מכת ברק אל כיוון רגליה של מיקה
    "אל! השתמש בהתקלה!"
    (סליחה על ההודעה הקצרה ^^;)

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    הודעה קצרה: מצטערת שאני מגיבה הרבה פחות, יש לי עומס מטורף בלימודים אז יש לי פחות זמן להגיב. שאני אצליח להתאזן קצת יותר מבחינת זמן למידה אחזור להגיב הרבה

~מוריס~
    שאלנות
    בגלל שצ'אטוט לא מתפתח עקרונית, רוצה שאוסיף לו התפתחות? כמו נגיד זה?
    ~~~~~
    אתה רושם את עצמך לתחרות יחד עם פנאפי. מזוית העין שלך אתה מבחין שמיסטי גם נרשמת. אתם נכנסים למעלית ענקית עם שאר המתמודדים ומגיעים במהרה לקומה הנקראת L1. כל המתמודדים זורמים אל חדר הקומה. זה חדר ריק לחלוטין עם המוני דלתות עם מספרים ואותיות עליהם.בנוסף יש מסך ענק על הקיר מולך. על המסך מופיע כיתוב מתחלף
    "ברוכים הבאים למרכז הקרבות!"
    "בעוד רגע, תוצמדו באקראי ליריב שלכם!"
    "מעל השם שלכם, יופיע מספר הזירה שלכם. לכו לשם מיד עם סיום ההגרלה"
    "מוכנים?"
    "3"
    "2"
    "1"
    תמונות של כל הסובבים אותך בחדר מופיעות על המסך ומתחילות לזוז במהירות ולהסתובב, לאחר כמה דקות תמונות מתחילות להעצר אחת על יד השנייה בזוגות. אתה מבחין בתמונה שלך על יד תמונה של נער בערך בן גילך ומעל זה הכיתוב D7.
    אתה הולך לזירה עם הכיתוב D7. אתה עובר בדלת ומיד מבחין שזו זירה רגילה לחלוטין. בצד השני היריב שלך כבר מחכה-הוא מעורב, זהה לפוקימון העומד לצידו.
    Spoiler ספוילר

~בל~

אתה תוהה מה יקרה אם תוריד את הקולר ואז נזכר שהקולר בעצם גורם לאלקטרו להיות ממושמע כל כך, אתה מבין אם תוריד את הקולר אלקטרו ככל הנראה יקלוט מה קורה ויעשה הכל כדי לברוח. "זה כואב לך?" אתה שואל ומצביע על הקולר. אלקטרו נראה מופתע מהשאלה, נראה שהוא לא חשב על הקולר כל כך. הוא מרים את ידו לכיוון הקולר אך מיד מוריד את ידו שוב, כאילו שכח מה עמד לעשות. "לא זוכר" הוא עונה לך בפשטות.

~מייק~

אתה פונה אל עבר הדובון וסורק אותו בפוקדע. "קאבוצ'ו, פוקימון דב הקרח. קאבוצ'ו הוא פוקימון די פחדן אך יעשה הכל כדי לעזור לאנשים היקרים לו" הפוקדע מצפצף בקול מתכתי. אתה מציג את עצמך ומסביר לקאבוצ'ו שתשמח שאחד השותפים שלך יילחם נגדו, אך קודם תצטרך לעבור בעיר. "אהה!" קאבוצ'ו צועק לפתע ורץ להתחבא מאחוריי הפוקימון הכתמתם בעל 6 הזנבות.
    "צ'ו..." הפוקימון השועלי נאנח

~ג'מי~
    חח אתה לא היחיד
    ~~
    אתה טוען מתקפת ברק ושולח אותה לעבר רגליה של מיקה. אל רץ במהירות ומתקיל את פוצ'יינה לאחור.
    מיקה קופצת עליך, אתה חושב שהיא עומדת להשתמש בכדור צל ומנסה להגן על עצמך אך אתה מופתע כאשר היא נושכת את הרגל שלך. אתה חש כאב מטורף, ושם לב לסוג של עשן שחור מוזר שיוצא מהאזור בו מיקה אוחזת ברגלך. אל צועק ומנסה לרוץ לעברך אך פוצ'יינה חוסם כל דרך. אל נראה עצבני ופוער את פיו, קרן, שמנצנצת כמו מיליון יהלומים בוהקים פוגעת בפוצ'יינה ומעלפת אותו על המקום. מיקה עוזבת את הרגל שלך בפה פעור. הפוקדע שלך מצפצף מהתיק שלך "כח יהלום (power gem)".

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש על פעיל
    הודעה קצרה: מצטערת שאני מגיבה הרבה פחות, יש לי עומס מטורף בלימודים אז יש לי פחות זמן להגיב. שאני אצליח להתאזן קצת יותר מבחינת זמן למידה אחזור להגיב הרבה

~מוריס~
    שאלנות
    ~~~~~
    אתה רושם את עצמך לתחרות יחד עם פנאפי. מזוית העין שלך אתה מבחין שמיסטי גם נרשמת. אתם נכנסים למעלית ענקית עם שאר המתמודדים ומגיעים במהרה לקומה הנקראת L1. כל המתמודדים זורמים אל חדר הקומה. זה חדר ריק לחלוטין עם המוני דלתות עם מספרים ואותיות עליהם.בנוסף יש מסך ענק על הקיר מולך. על המסך מופיע כיתוב מתחלף
    "מוכנים?"
    "3"
    "2"
    "1"
    תמונות של כל הסובבים אותך בחדר מופיעות על המסך ומתחילות לזוז במהירות ולהסתובב, לאחר כמה דקות תמונות מתחילות להעצר אחת על יד השנייה בזוגות. אתה מבחין בתמונה שלך על יד תמונה של נער בערך בן גילך ומעל זה הכיתוב D7.
    אתה הולך לזירה עם הכיתוב D7. אתה עובר בדלת ומיד מבחין שזו זירה רגילה לחלוטין. בצד השני היריב שלך כבר מחכה-הוא מעורב, זהה לפוקימון העומד לצידו.
    Spoiler ספוילר

(power gem)".
    למה לא , נראה מגניב לפתח את צ'אטוט
    -----------------------------------
    " יש לך פוקימון ממש מגניב אבל תיזהר אני ופנאפי צוות מצוין, נכון פנאפי ?" הפנה לנער שעומד להילחם מולי ובסוף פונה לפנאפי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. היזהרו מחיקויים!

~מייק~

אתה פונה אל עבר הדובון וסורק אותו בפוקדע. "קאבוצ'ו, פוקימון דב הקרח. קאבוצ'ו הוא פוקימון די פחדן אך יעשה הכל כדי לעזור לאנשים היקרים לו" הפוקדע מצפצף בקול מתכתי. אתה מציג את עצמך ומסביר לקאבוצ'ו שתשמח שאחד השותפים שלך יילחם נגדו, אך קודם תצטרך לעבור בעיר. "אהה!" קאבוצ'ו צועק לפתע ורץ להתחבא מאחוריי הפוקימון הכתמתם בעל 6 הזנבות.
    צבבה
    ~~~~
    "מה זה... היה?" אשאל את השועלון שאסרוק גם אותו.
    Spoiler ספוילר

14. אני שלד
    שם: עמית
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה

~מוריס~
    שאלנות
    ~~~~~
    אתה רושם את עצמך לתחרות יחד עם פנאפי. מזוית העין שלך אתה מבחין שמיסטי גם נרשמת. אתם נכנסים למעלית ענקית עם שאר המתמודדים ומגיעים במהרה לקומה הנקראת l1. כל המתמודדים זורמים אל חדר הקומה. זה חדר ריק לחלוטין עם המוני דלתות עם מספרים ואותיות עליהם.בנוסף יש מסך ענק על הקיר מולך. על המסך מופיע כיתוב מתחלף
    "מוכנים?"
    "3"
    "2"
    "1"
    תמונות של כל הסובבים אותך בחדר מופיעות על המסך ומתחילות לזוז במהירות ולהסתובב, לאחר כמה דקות תמונות מתחילות להעצר אחת על יד השנייה בזוגות. אתה מבחין בתמונה שלך על יד תמונה של נער בערך בן גילך ומעל זה הכיתוב d7.
    אתה הולך לזירה עם הכיתוב d7. אתה עובר בדלת ומיד מבחין שזו זירה רגילה לחלוטין. בצד השני היריב שלך כבר מחכה-הוא מעורב, זהה לפוקימון העומד לצידו.
    Spoiler ספוילר

~בל~

אתה תוהה מה יקרה אם תוריד את הקולר ואז נזכר שהקולר בעצם גורם לאלקטרו להיות ממושמע כל כך, אתה מבין אם תוריד את הקולר אלקטרו ככל הנראה יקלוט מה קורה ויעשה הכל כדי לברוח. "זה כואב לך?" אתה שואל ומצביע על הקולר. אלקטרו נראה מופתע מהשאלה, נראה שהוא לא חשב על הקולר כל כך. הוא מרים את ידו לכיוון הקולר אך מיד מוריד את ידו שוב, כאילו שכח מה עמד לעשות. "לא זוכר" הוא עונה לך בפשטות.

~מייק~

~ג'מי~
    חח אתה לא היחיד
    ~~
    אתה טוען מתקפת ברק ושולח אותה לעבר רגליה של מיקה. אל רץ במהירות ומתקיל את פוצ'יינה לאחור.
    מיקה קופצת עליך, אתה חושב שהיא עומדת להשתמש בכדור צל ומנסה להגן על עצמך אך אתה מופתע כאשר היא נושכת את הרגל שלך. אתה חש כאב מטורף, ושם לב לסוג של עשן שחור מוזר שיוצא מהאזור בו מיקה אוחזת ברגלך. אל צועק ומנסה לרוץ לעברך אך פוצ'יינה חוסם כל דרך. אל נראה עצבני ופוער את פיו, קרן, שמנצנצת כמו מיליון יהלומים בוהקים פוגעת בפוצ'יינה ומעלפת אותו על המקום. מיקה עוזבת את הרגל שלך בפה פעור. הפוקדע שלך מצפצף מהתיק שלך "כח יהלום (power gem)".
    שיואו אילו מתקפות op יש לי פה
    ~~~~~~
    בהלם ממה שקרה עכשיו
    מתנער מהר ומנצל את ההלם של מיקה
    משתמש לעברה בכדור אלקטרו

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    אנשי מ"ת יקרים! הראשון שיענה על החידה שבספויילר, (פשוט תענו מעל התגובה שלכם) יזכה ב...

Spoiler ספוילר

~מוריס~
    סבבה
    ~~
    אתה מחמיא למאמן על הפוקימון שלידו ומזהיר אותו שאתה פונאפי צוות מדהים. פנאפי מהנהן לעברך בשמחה, מוכן לקרב.
    אתם שומעים צפצוף מכני, שמורה על פתיחת הקרב. הנער רץ אל עברך בכנפיים פרוסות, אט אט הוא מתרומם מהקרקע ועף אלייך במהירות עם כנפיים בוהקות באור לבן!. סקארמורי, השותף שלו עף אל עבר פנאפי עם מקור זוהר.

~מייק~
    "מה זה... היה?" אתה שואל את פוקימון השועל וסורק אותו. "וולפיקס, פוקימון אש הנצח. פוקימון זה וההתפחות שלו נחשבים לפוקימונים מסתוריים בעלי חוכמה עצומה החיים במשך אלפי שנים".
    "השם שלו זה צ'ו. הוא מפחד מכל דבר שזז בערך.." מסביר לך הוולפיקס בקול נשי, מה שגורם לך להבין שהוא זה בעצם היא.
    צ'ו מביט בך במבט מפוחד, נצמד לוולפיקס.

~ג'מי~
    ראית מה זה
    ~~~
    אתה בהלם ממה שקרה אך מתנער מזה ומנצל את השוק של מיקה. אתה משתמש לעברה בכדור אלקטרו, היא לא מספיקה להתחמק ומתעלפת. אתה יוצא החוצה לרחבה ועולה לקומה השלישית, מרפאים אתכם בזמן העלייה במעלית, אתה בפנים לבד.
    הקומה השלישית היא לא רחבה אלא זירה בפני עצמה. אתה רואה מולך נערה, בערך בת גילך עטויית ברדס כך שאתה לא ממש רואה את הפנים שלה, אתה רק מבחין שהיא בעלת שיער ירקרק ושיש לה 3 בליטות מהראש בברדס-אחת באמצע ושתיים בצדדים, בצד שמאל אתה שם לב שהבליטה נמוכה יותר.
    על ידה עומד פוקימון בעל ארבע רגליים בצבע שמנת וירוק. אתה שומע את הזמזום לתחילת הקרב.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 46 מתוך 89 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •