הודעה קצרה: מצטערת שאני מגיבה הרבה פחות, יש לי עומס מטורף בלימודים אז יש לי פחות זמן להגיב. שאני אצליח להתאזן קצת יותר מבחינת זמן למידה אחזור להגיב הרבה
~מוריס~
שאלנות
בגלל שצ'אטוט לא מתפתח עקרונית, רוצה שאוסיף לו התפתחות? כמו נגיד
זה?
~~~~~
אתה רושם את עצמך לתחרות יחד עם פנאפי. מזוית העין שלך אתה מבחין שמיסטי גם נרשמת. אתם נכנסים למעלית ענקית עם שאר המתמודדים ומגיעים במהרה לקומה הנקראת l1. כל המתמודדים זורמים אל חדר הקומה. זה חדר ריק לחלוטין עם המוני דלתות עם מספרים ואותיות עליהם.בנוסף יש מסך ענק על הקיר מולך. על המסך מופיע כיתוב מתחלף
"ברוכים הבאים למרכז הקרבות!"
"בעוד רגע, תוצמדו באקראי ליריב שלכם!"
"מעל השם שלכם, יופיע מספר הזירה שלכם. לכו לשם מיד עם סיום ההגרלה"
"מוכנים?"
"3"
"2"
"1"
תמונות של כל הסובבים אותך בחדר מופיעות על המסך ומתחילות לזוז במהירות ולהסתובב, לאחר כמה דקות תמונות מתחילות להעצר אחת על יד השנייה בזוגות. אתה מבחין בתמונה שלך על יד תמונה של נער בערך בן גילך ומעל זה הכיתוב d7.
אתה הולך לזירה עם הכיתוב d7. אתה עובר בדלת ומיד מבחין שזו זירה רגילה לחלוטין. בצד השני היריב שלך כבר מחכה-הוא מעורב, זהה לפוקימון העומד לצידו.
~בל~
אתה תוהה מה יקרה אם תוריד את הקולר ואז נזכר שהקולר בעצם גורם לאלקטרו להיות ממושמע כל כך, אתה מבין אם תוריד את הקולר אלקטרו ככל הנראה יקלוט מה קורה ויעשה הכל כדי לברוח. "זה כואב לך?" אתה שואל ומצביע על הקולר. אלקטרו נראה מופתע מהשאלה, נראה שהוא לא חשב על הקולר כל כך. הוא מרים את ידו לכיוון הקולר אך מיד מוריד את ידו שוב, כאילו שכח מה עמד לעשות. "לא זוכר" הוא עונה לך בפשטות.
~מייק~
אתה פונה אל עבר הדובון וסורק אותו בפוקדע. "קאבוצ'ו, פוקימון דב הקרח. קאבוצ'ו הוא פוקימון די פחדן אך יעשה הכל כדי לעזור לאנשים היקרים לו" הפוקדע מצפצף בקול מתכתי. אתה מציג את עצמך ומסביר לקאבוצ'ו שתשמח שאחד השותפים שלך יילחם נגדו, אך קודם תצטרך לעבור בעיר. "אהה!" קאבוצ'ו צועק לפתע ורץ להתחבא מאחוריי הפוקימון הכתמתם בעל 6 הזנבות.
"צ'ו..." הפוקימון השועלי נאנח
~ג'מי~
חח אתה לא היחיד
~~
אתה טוען מתקפת ברק ושולח אותה לעבר רגליה של מיקה. אל רץ במהירות ומתקיל את פוצ'יינה לאחור.
מיקה קופצת עליך, אתה חושב שהיא עומדת להשתמש בכדור צל ומנסה להגן על עצמך אך אתה מופתע כאשר היא נושכת את הרגל שלך. אתה חש כאב מטורף, ושם לב לסוג של עשן שחור מוזר שיוצא מהאזור בו מיקה אוחזת ברגלך. אל צועק ומנסה לרוץ לעברך אך פוצ'יינה חוסם כל דרך. אל נראה עצבני ופוער את פיו, קרן, שמנצנצת כמו מיליון יהלומים בוהקים פוגעת בפוצ'יינה ומעלפת אותו על המקום. מיקה עוזבת את הרגל שלך בפה פעור. הפוקדע שלך מצפצף מהתיק שלך "כח יהלום (power gem)".