אנשי מ"ת יקרים! הראשון שיענה על החידה שבספויילר, (פשוט תענו מעל התגובה שלכם) יזכה ב...
*אני לא טובה בחרוזים אז ששש.*
לפעמים אני אדום ולפעמים כחול
חלק ממני קשה יותר מיהלום
אני אולי רץ מהר אבל לא תמיד הייתי ככה
מי יודע מי אני?
~מוריס~
סבבה
~~
אתה מחמיא למאמן על הפוקימון שלידו ומזהיר אותו שאתה פונאפי צוות מדהים. פנאפי מהנהן לעברך בשמחה, מוכן לקרב.
אתם שומעים צפצוף מכני, שמורה על פתיחת הקרב. הנער רץ אל עברך בכנפיים פרוסות, אט אט הוא מתרומם מהקרקע ועף אלייך במהירות עם כנפיים בוהקות באור לבן!. סקארמורי, השותף שלו עף אל עבר פנאפי עם מקור זוהר.
~מייק~
"מה זה... היה?" אתה שואל את פוקימון השועל וסורק אותו. "וולפיקס, פוקימון אש הנצח. פוקימון זה וההתפחות שלו נחשבים לפוקימונים מסתוריים בעלי חוכמה עצומה החיים במשך אלפי שנים".
"השם שלו זה צ'ו. הוא מפחד מכל דבר שזז בערך.." מסביר לך הוולפיקס בקול נשי, מה שגורם לך להבין שהוא זה בעצם היא.
צ'ו מביט בך במבט מפוחד, נצמד לוולפיקס.
~ג'מי~
ראית מה זה
~~~
אתה בהלם ממה שקרה אך מתנער מזה ומנצל את השוק של מיקה. אתה משתמש לעברה בכדור אלקטרו, היא לא מספיקה להתחמק ומתעלפת. אתה יוצא החוצה לרחבה ועולה לקומה השלישית, מרפאים אתכם בזמן העלייה במעלית, אתה בפנים לבד.
הקומה השלישית היא לא רחבה אלא זירה בפני עצמה. אתה רואה מולך נערה, בערך בת גילך עטויית ברדס כך שאתה לא ממש רואה את הפנים שלה, אתה רק מבחין שהיא בעלת שיער ירקרק ושיש לה 3 בליטות מהראש בברדס-אחת באמצע ושתיים בצדדים, בצד שמאל אתה שם לב שהבליטה נמוכה יותר.
על ידה עומד פוקימון בעל ארבע רגליים בצבע שמנת וירוק. אתה שומע את הזמזום לתחילת הקרב.