~מייק~
thank you!
ראפידש. בשעה טובה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ו מהנהן, נראה מעט חושש.
הליופטייל וטריטוגה נעמדים לצדך, מחכים לבחירה שלך. אתה חושב שאתה רואה תזוזה מזווית העין שלך, מאחד השיחים, אך לא בטוח אם אתה מדמיין או לא.
~ג'ימי~
זה היה ראפידש
~~~
אתה קופץ, מצליח להתחמק משני עלים חדים כתער, אך שניים חותכים אותך-אחד בכתף ואחד קצת מתחת לברך, הכאב מעמעם את המחשבה שלך מעט. אל טוען קרן יהלום, הקרן הנוצצת משוגרת במהירות אל עבר הנערה, שאיבדה לרגע את שיווי משקלה ולא הספיקה להתחמק, היא מועפת לאחור בכח. אתה משגר מתקפת רעל על ליף
למזלך אתה מצליח לכוון למרות קהות החושים שלך. ליף נעמד במקום, זוהר סגלגל מקיף אותו.
הנערה קמה, די מותשת-האוזן הקטועה שלה רוטטת. היא מתקדמת לעברך ומרימה את ידה השמאלית קדימה. כדור אנרגיה ירקרק נוצר מולה ומשוגר לעברך במהירות!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ראפידאש אפור אבל בשייני חח
לא נורא העיקר הכוונה
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הליפוטייל, מכת ברק על השיח" אומר ואחכה לראות מה זה. אם זה פוקימון, אומר:" לונה, תוכלי לברר מה הוא רוצה?". אם זה בן אדם, אפנה את כל פוקימוניי לכיוונו ואשאל:"מי אתה? מה אתה עושה?". אם זה פוקימון, אבחר בטירטוגה ואלחש לו:"תתחיל להשתמש באבנים". אומר לו:" טירטוגה, תשלח על קאבצ'ו אבן כלשהי. אני בטוח שאתה יכול ליצור אחת!".
ספוילר
אבל. למה לא יכול לרוץ מהר פעם. מה.![]()
טוב תאמת רציתי לנצח בשביל האגו, לא ככ רציתי זואורה
~~~~~~~
נופל אחורה בכאב
החתכים מהעלים, הפגיעה הישירה, קצת יותר מדי בשבילי..
למרות הטשטוש אני מנסה לקום ולירות לעברה מכת ברק
~~
אמרת לי להזכיר לך, אני אלמד מתישהו נבג כותנה? *הרמת גבות* (לא חייב עכשיו אני פשוט ממש רוצה לדעת את זה)
ספוילר
~מייק~
אוי בטח התבלבלתי כי פוינטה כחול בשייני
~~~
הליופטייל משתמש במכת ברק על השיח, צעקה קטנה נשמעת וילד קטן יוצא החוצה, נראה מבולבל. דמעות עומדות בעיניו. הוא מביט בכם, רואה שאתם מעורבים והדמעות בעיניו גדולות והוא מתחיל לבכות. לונה מתקרבת אל הילד בעדינות, הוא לא נראה בן יותר מחמש. היא מתכופפת אליו, ואתה רואה הבעה על פניה, שבחיים לא ראית. "מה קרה? הלכת לאיבוד?" היא שואלת אותו בעדינות, מחזיקה את ידו ומנסה להרגיע אותו. הילד מביט בלונה, ואז בך, בעיניים מטושטשות לחלוטין. "האיש הרע מצא אותנו. ולקח את אמא" הוא אומר ובוכה.
~ג'ימי~
sure
~~~
אתה נופל לאחור בכאב. אתה קם, מטושטש ומשתמש במכת ברק על הנערה שלא מצליחה להתחמק. אתה די בטוח שיש לה בעיה של שיווי משקל. היא מתכוונת לתקוף, אך לפתע נעצרת ולוחצת את ידה בחוזקה לאוזנה הקטועה. ליף מתקרב אליה בדאגה, והיא מתמוטטת. ליף מביט בך בעיניים מפוחדות. "אני יודע שהיא לא התנהגה יפה כלפייך, אבל בבקשה, תעזור לה" הוא מבקש בקול חסר אונים.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~ג'ימי~
חחח לא אתה לא
wait and see
~~~
אתה עומד בהלם במקום. אתה מתחיל לצעוק על להזעיק את האחות ג'וי שליף קופץ עלייך, מפיל אותך לאחורנית עם הכפות שלו חוסמות את פיך. הוא נראה בפאניקה "לא! זה מסוכן מידי!" הוא אומר לך בתוקפניות, הוא מוריד את הכפות שלו ממך ומסמל לך להרים את הנערה ולעקוב אחריו. הוא מוביל אותך דרך דלת מדרגות החירום, אל הולך אחריכם, מבולבל. אתה נעמד מחוץ לבניין בסמטה נסתרת, בזמן שאל קורא לכל השותפים שלך. הם מגיעים ונראה שאל עדכן אותם במה שקורה.
"אני מצטער שקפצתי עלייך, אם הזהות שלה הייתה..." הוא מתחיל לומר שלפתע אתה שומע צעקה מאחורייך "זאת היא! תתפסו אותה!", אתה מסתובב לאחור ורואה שלושה שוטרים. "תמסור אותה ילד. אתה לא יודע עם מי אתה מתעסק, המשטרה תטפל בה" אומר השוטר האמצעי. ליף מביט בהם בלחץ, אתה שם לב שדדנה מרחרח את השוטרים מרחוק ומביט בהם בחשדנות. "הם לא שוטרים" הוא לוחש.
~מייק~
אני מתכננת לך משו מגניב so be prepared
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לטריטוגה להילחם מול צ'ו וניגש לילד.
"מי זה האיש הרע?" אתה שואל בעדינות את הילד "אמא אמרה... שהאיש הרע אחרינו... אז ברחנו, ואז... פתאום הוא הופיע משום מקום!. הוא לבש...אמ... בגדים שחורים והיה לו מכשיר מוזר שהרדים את אמא. הוא אמר שהוא לוקח את אמא להארי... אני לא יודע מי זה. הוא שם, בבקשה תעזרו לי. אמא אמרה לי לברוח אבל..." הוא מייבב ופורץ שוב בבכי, מצביע לכיוון ממנו ברח.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
איפה הוא נמצא? מאיפה באת?" אשאל אותו ברוגע. אשב לידו ואלטף אותו, אעביר אליו דרמים חשמליים חלשים בטירוף (משהו כמו0.01 וולט) במקצב קבוע כדי להרגיע אותו. כשהוא יירגע, אומר לו:" אל תדאג, אנחנו ננסה להזחיר את אמא שלך. עכשיו, בבקשה תסביר לי וללונה כאן ברוגע מה קרה". אעיף מבט על הקרב של צ'ו וטירטוגה
~~~~~~~
I'm ready
ספוילר
~ג'ימי~
\
אתה לוחש לדדנה להשתמש ברשת חשמל. הרשת שלו מפילה את שלושת ה"שוטרים" שנופלים מתפתלים על הקרקע. אתה צועק לשותפים שלך להישאר קרובים אלייך ומתחיל לרוץ מהר, מזפזפ כמה שיותר בין סמטאות. אתה מגיע לפיצול ומתלבט לאן לפנות, אתה שומע צעדים מאחורייך ובוחר בדרך השמאלית מחוסר ברירה. אתה רץ, אך לפתע קולט שהגעת למבוי סתום. אתה מסתובב לאחור ורואה רק אדם אחד מאחורייך, הוא קצת יותר מבוגר ממך, אך לא בהרבה. יש לו שחור ארוך, והוא עומד מחייך מאחוריך. אתה שם לב שהוא לא לובש את המדים של הארי. אתה מריח יישות נוספת מאחוריו, אך גופו של הנער מסתיר לך. אתה מתחיל להירגע מעט כשפרוותו של ליף סומרת והוא נעמד בתנוחת התקפה. "מזמן לא התראנו ליף. אבא מתגעגע אלייך" אומר הנער לליף בידידותיות ומנפנף בידו לשלום, כאילו הרגע פגש מכר וותיק. המילים שלו גורומות לליף להיראות מפוחד ומוכן לתקוף אפילו יותר. ליף לא מגיב, הוא מביט לעברך ואתה רואה תערובת של פחד, נקמה, זעם, ובעיקר חרדה בעיניים שלו. "הוא כלב השמירה של הארי" הוא אומר ביריקה, מילותיו מלאות בגועל.
ואז ליף תוקף, הוא רץ אל עבר הנער, הוא לא מספיק לעבור חצי דרך שמשהו מזנק ממאחורי הנער ונאבק עפ ליף. פוקימון חום-זהוב, די דומה לנער מתאבק עם ליף. הוא נראה שרירי וחזק, אבל ליף מחזיק מעמד יפה.
ספוילר
~מייק~
בוא ניתן זרמים חשמליים לילד הקטן, זה בטח ירגיע אותו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל את הילד איפה ה"איש הרע" נמצא ומאיפה הוא בה. הילד אומר לך שהוא ואמא שלו מטיילים הרבה, אז אין להם בית קבוע. הוא מסביר לך בדיוק איפה האיש תקף אותם-בקרחת יער גדולה, לא רחוק מהמיקום שלכם. אתה נותן זרמים חשמליים לילד, ולאט לאט הוא מתחיל להירגע (נו טוב, עולם של פוקימונים. למה לא להרגיע ילד ככה). אתה מעיף מבט לקרב של צ'ו וטריטוגה, ורואה שלמרות הבדלי הגדלים טריטוגה נאבק לא מעט בפוקימון הקטן שמראה מהירות מפתיעה, אך הקרב נראה מאוזן ושהוא מתקדם יפה. "היינו בשביל בדרך לעיר הבאה, שאמא הרגישה שעוקבים אחרינו. היא הרימה אותי ורצנו עד לקרחת יער, הם הדביקו קצב איתנו וירו באמא עם משהו מאחורה. היא נפלה. השתחררתי מהאחיזה שלה ורציתי לעזור לה אבל היא צעקה לי לברוח לפני ש...נרדמה. אז רצתי..." הוא מספר עם מבט מבועת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~מייק~
הילד מהנהן ותופס ביידך, הוא מתחיל למשוך אותך אל תוך העצים. בינתיים, נראה שטריטוגה וצ'ו הבחינו במתרחש, הם מפסיקים את הקרב ביניהם ובאים אלייך "אנחנו באים" הם אומרים בו זמנים וישר שצ'ו אומר את זה הוא מסתתר מאחוריי טריטוגה בביישנות. הילד הקטן מוביל אתכם בין העצים, נראה שיש לו זיכרון די טוב כי די במהרה אתם מגיעים לשולי קרחת היער. אתה שומע דיבורים ומישהו מצווה "תעמיסו אותה על המשאית". אתה מציץ בין השיחים ורואה קופסאת מתכת גדולה מספיק כדי להכיל בן אדם בפנים. היא אטומה לחלוטין ולכן אתה לא יכול לראות את מה שבתוכה. אדם בשנות ה25 לחייו נכנס לזווית הראייה שלך. יש לו שיער לבן-אדום וציפורניים ארוכות מאוד. העיניים שלו צהובות, ומשדרות שליטה וביטחון. אתה שומע קולות של לפחות עוד שני אנשים, הם נשמעים מפוחדים מהאדם הזר. הילד הקטן נראה מבועת "האיש הרע" הוא לוחש.
ספוילר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"הוא נראה כמו מעורב זנגוס" אלחש לביאנקה ולונה. "לונה, לכי מזרחה עם גרוטל והפוקימונים שלך. ביאנקה, לכי מערבה עם נוקטוול והפוקימונים שלך. צ'ו, תעזור לנו מכאן. ילד קטן, לך להתחבא במרחק שלושים צעדים אחורה בערך" אומר להם בלחש. לצ'ו אלחש:" תשתמש במתקפת קרח כלשהי מרחוק על הפוקימון".להליופטייל "טעינה ואז מכת ברק" ולטירטוגה "אקדח מים ואיזו מתקפת אבן מרחוק". אני אשלח טעינה פרבולית אל כל האנשים החשודים שבקרחת. לאחר המתקפה המשולבת משלושה כיוונים אורה לכולם להתכופף.
ספוילר
עקב עיבוד נתונים במהירות נמוכה - בעקר במצבי לחץ - מורה לצ'אר (הייתי צריך להסתכל בעמודים קודמים כדי לזכור איך קוראים לו, חרא מאמן הייתי ואמר)
"השתמש בטופר דרקון על המייטיינה!" אומר גם קצת בפאניקה (מכיר פוקימונים מה לעשות)
"דדנה! השתמש בקרן טעינה על הבחור! אל, כוח יהלום!"
אני מנסה להשתמש בכדור אלקטרו על הבחור בלי לפגוע בנערה (היי תראי, לא צריך להיות פיירים, הוא מינאייק)
~~~~
אה ותגידי, כתוב לי בדף דמות שיש לי כוח יהלום, התבלבלת וזה לאלברט, לא לי, נכון?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)