~לוקאס~
אתה מתחיל להתקרב לטדיאורסה בשקט, שהונדור מתגנב באיטיות לצדך. כמה מטרים לפני שאתם מגיעים לטדיאורסה אתה בטעות דורך על ענף-קול פצפוץ חזק נשמע והפוקימון הקטן הרים את ראשו והביט בכם. לא לקח לו הרבה זמן להבין מה קורה, הוא ישר קופץ עלייך ושורט אותך ביד!. אתה נרתע מעט מהכאב "אתה בסדר?" שואל הונדור, תוך כדי נהימה על טדיאורסה שבתגובה נסוג מעט אחורנית
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~מוריס~
אתה מתבונן בפוקימון הקוף מהצד, ורואה שהוא נראה כעומד לתפוס תנומה מתחת לעץ. בינתיים אתה סורק אותו עם הפוקדע. "אייפום, פוקימון הקוף. הזנב שלו חזק מאוד-מספיק כדי לאפשר לאייפום להיתלות בעזרתו על ענפים עצים" מזמזם הקול המכני של הפוקדע. אתה שם לב שהזנב של אייפום באמת נראה חזק-הוא מסתיים במעין כף יד מוזרה.
~לוקאס~
אתה יכול לראות בדף הרשומים, רשום שם ההתקפות שלך. לך ולפוקימון שלך יש התקפות קצת שונות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצווה על הונדור להשתמש בנשיכה. הונדור מזנק קדימה ונושך את רגלו של טדיאורסה. הפוקימון צווח מכאב אך מתאושש במהירות ודוחף את הונדור בהתקלה!
הונדור לא מספיק להתחמק ואף ישירות על עץ.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
פשוט הנחתי שכמו במשחקים המעבדה שלו בסנדג'ם...
ד"א כשאני מדבר עם פוקימונים זה טלפתי כזה או שפשוט אנשים רגילים שומעים אותי מדבר כמו הליופטייל?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כשהליופטייל מפנה את תשומת לבי לשלט, אני אומר לו:"וואו! איזה מרגש! סוף סוף, אנחנו מתחילים את המסע שלנו!". אנחנו מתחילים ללכת, ואני רואה את הפוקימונים. אני שואל את הליופטייל:"מה דעתך לצרף שותף למסע שלנו?" אם הוא עונה בחיוב, אפנה להוטוהוט (בהנחה שאני מדבר עם כל הפוקימונים) ואשאל אותו:"שלום לך הוטהוט. אנחנו במסע לנצחח את הארי, השליט הרודן שלנו. תרצה להצטרף אלינו כשותף?
ספוילר
~מייק~
שומעים אותך בשפה של הפוקימון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה פונה להליופטייל ומציע לו שתלכו לדבר עם הוטהוט-הליופטייל מהנהן ואתם מתקרבים אל הפוקימון בזהירות ""שלום לך הוטהוט. אנחנו במסע לנצחח את הארי, השליט הרודן שלנו. תרצה להצטרף אלינו כשותף?". הוטהוט מסתכל עלייך כמה שניות ואז עונה "אני בחיים לא אצטרף למישהו לפני שאדע מה הוא שווה!". לפני שיש לך בכלל אופציה להגיב הוא תוקף את הליופטייל בניקור!
~לוקאס~
אממ רעיון יצירתי. יותר לכיוון מהפה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מזנק אל עבר טדיאורסה בניב אש בזמן שהונדור נושך את רגלו!
ברגע שאתה עושה זאת טדיאורסה נוסף קופץ החוצה מאחד השיחים "זה לא הוגן! אני אעזור לטדיאורסה!" הוא אומר ומזנק עלייך בדחיפה שמעיפה אותך כמה מטרים טובים לאחור. נראה שהוא לא מרוצה מהחוסר הוגנות של שניים על אחד.
אתה קם בזריזות ותוקף את הטדיאורסה החדש בניב אש, הוא נרתע מיד מכאב ונסוג לאחור. בינתיים הטדיאורסה הראשון (בוא נקרא להם 1 ו2 פשוט) מתאושש ושורט את הונדור!
~מוריס~
אתה חושב על כך שאולי כדי שאתה וצ'אטוט תתאמנו קצת מול אייפום. לפתע, אתה מרגיש משקל מורד מגבך וקולט שהתיק שלך נעלם!. אתה מסתובב לאחור ורואה את אייפום-מתפקע מצחוק על העץ מעלייך עם התיק שלך על הזנב שלו!. אתה מביט על העץ שעליו אייפום ישן רק לפני שנייה וקולט שהוא הספיק להתעורר בזמן הזה ולהתגנב אלייך!
~זינק~
אתה טוען ניצוץ, הכי חזק שאתה יכול אך אתה מרגיש שהוא חלש יותר מהרגיל בגלל המתקפה של שינקס!.
הניצוץ פוגע בשינקס אך לא מזיז לו במיוחד. אתה מנסה שוב, הפעם זנב ברזל-אתה מרגיש שאתה מצליח הפעם לאגור קצת יותר כח, אך עדיין לא הכח המלא שלך ואתה תוקף את שינקס. הוא לא מספיק להתחמק ונפגע.
שניכם כבר מותשים, הקרב עלול להיגמר בכל רגע. שינקס יוצא לכיוונך עם ניצוץ!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~לוקאס~
האונדור רץ אל עבר טדיאורסה1 ותוקף אותו בגחלת. טדיאורסה1, שכבר נפגע כמה פעמים נראה תשוש.
הוא מצליח בקושי לשרוט את הונדור-אך זה בקושי מזיז לו. אתה רץ אל עבר טדיאורסה2 ומשתמש עליו בנשיכה, אתה מרגיש את הלסתות שלך מתהדקות על טדיאורסה2 שמנסה להשתחרר. בסופו של דבר הוא מצליח וישר מכה אותך עם מתקפת שברת לבנים!. המתקפה די חזקה ואתה מתחיל להרגיש מסוחרר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)