Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 89 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1329
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~

~מיילס~

אתה קורא את השלט ומחליט שלא יכול להזיק לך להיכנס. אתה נכנס יחד עם שותפייך החדשים ורואהה כמה מדענים מתרוצצים בכל האזור. אתה שם לב לשלשות פוקימונים שעוקבות אחרי המדענים. אחד מהם, לבוש חלוק לבן ניגש אלייך. "שלום! אני ראש המכון המדעי הזה. אנחנו חוקרים כאן התפחויות של פוקימונים. וואוו! יש לך פה סקיטי, עבודת המחקר שלי באוניברסיטה הייתה על הקשר בין ההתפתחות של סקיטי לאבן ירח...." הוא אומר ולרגע שוקע במלמולים מדעיים שאתה לא מבין. "אוי, סליחה!" הוא אומר, לפתע יוצא מההרהורים אליהם שקע. "תרצה לעבור סיור?" הוא שואל בחיוך
    "בחור מבולבל..." אני לוחש לראלטס וסקיטי בבדיחות דעת, "טוב חבר'ה, נראה שאנחנו מצטרפים אליך לסיור" אני עונה לו על השאלה בחיוך משלי
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מיילס~
    "בחור מבולבל..." אתה לוחש לשותפים שלך, סקיטי צוחק קצת יותר מידי בקול וראלטס וצ'יקוריטה מצחקקים בשקט. "טוב חבר'ה, נראה שאנחנו מצטרפים אלייך לסיור" אתה עונה לו ומחייך למדען. "אני פרופסור לואיס, ראש המכון הזה" הוא מסביר לכם תוך כדי שהוא מוביל אתכם דרך מבוך של חדרים ומסדרונות. את נכסים לחדר עם שלישיית פוקימונים שמשחקת בחדר. "הפוקימונים האלו הם ג'ולטיאון, וופריאון ופלריאון. שלושתם מפותחים של הפוקימון איווי. איווי הוא פוקימון מאוד מיוחד, בגלל שהוא יכול להתפתח ל7 פוקימונים שונים, ומה שהוא יתפתח אליו תלוי בהרבה גורמים. שלושת אלו מתפתחים מאיווי במגע עם אבן פיתוח מסויימת" הוא מסביר.

אתם יוצאים מהחדר ונכנסים לחדר הבא. בחדר הזה אתה רואה שני פוקימונים קטנים, אחד ישן ואחד משחק עם כדור קטן. "אלו דדנה ופיקאצ'ות אנחנו משערים שיש ביניהם אב קדמון משותףת רק שאחד מסוגל להתפתח והשני לא.

אתם יוצאים מהחדר והולכים במסדרון בזמן שהפרופסור מספר לכם על ההיסטוריה של המקום. לפתע, סקיטי נעמד במקום עם אוזניים זקופות "סקיטי?" ראלטס אומר, מנסה להבין מה קרה לחברו. "אני שומע... מישהו צורח" סקיטי אומר בלחש, עיניו מלאות פחד. ראלטס עוצם עיניים, אתה יכול לראות אותו מוקף בזוהר כחלחל, נראה שהוא מפעיל את הכוחות העל חושיים שלו. "שם" הוא אומר, ומצביע למעמקי המכון. פרופסור לואיס מסתובב אליכם, הוא נראה מעט לחוץ "זה בטח.. אחד הפוקימונים שלנו נלחץ מאיזו בדיקה. אל תדאגו". "הוא משקר" ראלטס לוחש לך, הילה כחולה עדיין אופפת אותו.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ~מיילס~
    "בחור מבולבל..." אתה לוחש לשותפים שלך, סקיטי צוחק קצת יותר מידי בקול וראלטס וצ'יקוריטה מצחקקים בשקט. "טוב חבר'ה, נראה שאנחנו מצטרפים אלייך לסיור" אתה עונה לו ומחייך למדען. "אני פרופסור לואיס, ראש המכון הזה" הוא מסביר לכם תוך כדי שהוא מוביל אתכם דרך מבוך של חדרים ומסדרונות. את נכסים לחדר עם שלישיית פוקימונים שמשחקת בחדר. "הפוקימונים האלו הם ג'ולטיאון, וופריאון ופלריאון. שלושתם מפותחים של הפוקימון איווי. איווי הוא פוקימון מאוד מיוחד, בגלל שהוא יכול להתפתח ל7 פוקימונים שונים, ומה שהוא יתפתח אליו תלוי בהרבה גורמים. שלושת אלו מתפתחים מאיווי במגע עם אבן פיתוח מסויימת" הוא מסביר.

אתם יוצאים מהחדר ונכנסים לחדר הבא. בחדר הזה אתה רואה שני פוקימונים קטנים, אחד ישן ואחד משחק עם כדור קטן. "אלו דדנה ופיקאצ'ות אנחנו משערים שיש ביניהם אב קדמון משותףת רק שאחד מסוגל להתפתח והשני לא.

אתם יוצאים מהחדר והולכים במסדרון בזמן שהפרופסור מספר לכם על ההיסטוריה של המקום. לפתע, סקיטי נעמד במקום עם אוזניים זקופות "סקיטי?" ראלטס אומר, מנסה להבין מה קרה לחברו. "אני שומע... מישהו צורח" סקיטי אומר בלחש, עיניו מלאות פחד. ראלטס עוצם עיניים, אתה יכול לראות אותו מוקף בזוהר כחלחל, נראה שהוא מפעיל את הכוחות העל חושיים שלו. "שם" הוא אומר, ומצביע למעמקי המכון. פרופסור לואיס מסתובב אליכם, הוא נראה מעט לחוץ "זה בטח.. אחד הפוקימונים שלנו נלחץ מאיזו בדיקה. אל תדאגו". "הוא משקר" ראלטס לוחש לך, הילה כחולה עדיין אופפת אותו.
    אני מחליט לפעול בלי לחשוב יותר מדי, "בספירה שלי לאחור" אני לוחש אל ראלטס וסקיטי, "3...2...1... עכשיו!" אני דוחף את הפרופסור הצידה ורץ בכל המהירות לכיוון שראלטס הצביע עליו.
    'מה שזה לא יהיה, מישהו שם זקוק לעזרה' אני חושב בנחישות תוך כדי ריצה.

4. student of Gakuen Alice
    ~מיילס~
    אתה מחליט לפעול בלי לחשוב יותר מידי. אתה סופר בלחישה וצועק "עכשיו!". אתה דוחף את הפרופסור הצידה ורץ יחד עם השותפים שלך לכיוון שראלטס הצביע עליו "אחריהם!" אתה שומע את הפרופסור צועק מאחורייך. אתם מגיעים לדלת שונה לחלוטין משאר הדלתות, זאת דלת הרבה יותר עבה, נעולה עם מנעול חיצוני עליה. "כאן" לוחש ראלטס, עכשיו גם אתה שומע את הצעקה "הצילו!". אתה שומע ריצה מאחורייך, ואחד המדענים יחד עם הפלריאון שראית בסיור שלך נעמדים מאחורייך. "לך מפה ילד. לפני שתתחרט" הוא מסנן
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ~מיילס~
    אתה מחליט לפעול בלי לחשוב יותר מידי. אתה סופר בלחישה וצועק "עכשיו!". אתה דוחף את הפרופסור הצידה ורץ יחד עם השותפים שלך לכיוון שראלטס הצביע עליו "אחריהם!" אתה שומע את הפרופסור צועק מאחורייך. אתם מגיעים לדלת שונה לחלוטין משאר הדלתות, זאת דלת הרבה יותר עבה, נעולה עם מנעול חיצוני עליה. "כאן" לוחש ראלטס, עכשיו גם אתה שומע את הצעקה "הצילו!". אתה שומע ריצה מאחורייך, ואחד המדענים יחד עם הפלריאון שראית בסיור שלך נעמדים מאחורייך. "לך מפה ילד. לפני שתתחרט" הוא מסנן
    לא ידעתי שצ'יקוריטה מצטרפת אלי Oo, לא משנה זה סבבה לגמרי
    __________________________________________________ __________________________________
    "אתה עושה טעות כשאתה בוחר ללכת בדרך הזו" אני אומר לפרופסור בחיוך תוך כדי שאני מסובב את הגוף לכיוונו.
    "ראלטס! תקוף את פלריאון בכל הכח עם כדור צל ולאחר מכן מהירות! תתקוף במטרה לסיים את הקרב כמה שיותר מהר, אין לנו זמן לבזבז כאן" אני אומר לראלטס ,
    "בינתיים אתם - צ'יקוריטה וסקיטי - תחדרו את הדלת. סקיטי, תשתמש חבטת זן על המנעול במטרה להחליש אותו! צ'יקוריטה תעזור לסקיטי בכך שתנסי לחתוך את מנעול הדלת עם עלי תער מיד לאחר החבטה! תמשיכו שוב ושוב במטרה לפרוץ את הדלת!" אני מורה להם בלי לנשום בין המשפטים.
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

6. אני שלד
    שם: עמית
    ~מוריס~
    חברייך מחכים בקוצה התחתונה
    ~~~~
    "אני חושב שהשתנת, עכשיו אתה נראה עוצמתי יותר ממוקדם. אני בטוח שתאהב את הצורה החדשה שלך!" אתה אומר ל'פנאפי'. אתה שומע את הפוקדע שלך מצפצץ מהכיס שלך "דונפן, פוקימון הפיל. דונפן הוא הצורה המפותחת של פנאפי".
    אתם יוצאים לרחבה של הקומה ונכנסים למעלית. אתם יוצאים לקומה חדשה, שכמות האנשים בה הרבה יותר קטנה. שוב יש מסך שעליו רצים תמונות של הנוכחים בחדר. אתה מוצא את השם שלך ליד הכיתוב E4. אתה נכנס לחדר הזה ומולך עומדת נערה, בת שלוש עשרה בערך עם זנב כתום שבקצהו להבה. לידה עומד פוקימון קטן כתום, עם זנב זהה. הצפירה לתחילת הקרב נשמעת.

~ג'ימי~
    תחרויות סרט? יש עיר אחת שיש בה
    ~~~~
    לינה מביטה בך בבלבול. "אמ.. נשמע שהיא דיברה בהתלהבות על משהו שהיא ראתה, לא משהו שהיא יודעת עליו ממש. אולי אז עדיף לך לשאול אותה, אני לא חושבת שיצא משהו מלעקוב אחריה..." היא עונה לך, לא ממש בטוחה מה לומר.
    "אני עם לינה" עונה לך ליף, מביט בך בתמיהה. אתה מרגיש את אל נצמד לרגל שלך, מנסה לנחם אותך. לרגע אחד אתה חש פעימה של דאגה בלבך, אתה מרגיש.. שהדאגה הזו היא לא שלך. שנייה לאחר מכן ההרגשה נעלמת.

~מיילס~

אתה קורא את השלט ומחליט שלא יכול להזיק לך להיכנס. אתה נכנס יחד עם שותפייך החדשים ורואהה כמה מדענים מתרוצצים בכל האזור. אתה שם לב לשלשות פוקימונים שעוקבות אחרי המדענים. אחד מהם, לבוש חלוק לבן ניגש אלייך. "שלום! אני ראש המכון המדעי הזה. אנחנו חוקרים כאן התפחויות של פוקימונים. וואוו! יש לך פה סקיטי, עבודת המחקר שלי באוניברסיטה הייתה על הקשר בין ההתפתחות של סקיטי לאבן ירח...." הוא אומר ולרגע שוקע במלמולים מדעיים שאתה לא מבין. "אוי, סליחה!" הוא אומר, לפתע יוצא מההרהורים אליהם שקע. "תרצה לעבור סיור?" הוא שואל בחיוך

~מייקל~

"רגע!" אתה אומר ועוצר את צ'ימצ'אר לפני שהוא מספיק לתקוף. "אתה בטוח שאתה רוצה להילחם?" אתה שואל אותו ומתקרב. אתה מדבר עם צ'ימצ'אר, ואומר לו שלדעתך הוא לא מוכן להילחם בפתאומיות. אתה מסביר לטיילו שאתה לא רוצה להילחם בו סתם, ושהוא יכול להצטרף אלייך אם יירצה גם ללא קרב. טיילו מביט בך כמה רגעים, ואז על צ'ימצ'אר. "א..אני יכול להיל..חם" הוא עונה, מסמיק. נראה שהוא מעט ביישן. צ'ימצ'אר חוזר לעמדה שלו מול טיילו. "ב3?" הוא שואל את טיילו שמהנהן בתגובה. צ'ימצ'אר סופר עד 3, ולפתע טיילו נוסק לשמיים, אתה לרגע חושב שאולי הוא מנסה לברוח שלפתע אתה רואה אותו צולל אל עבר צ'ימצ'אר, במקור זוהר.
    שוטגאן
    ~~~
    ״ס-סבבה״ אני לוחש לה
    אני מתעלם מתחושת הדאגה כרגע 'אין לי זמן לברר אתה זה' אני חושב לעצמי
    אני הולך אל המדענית ושואל אותה בהתעניינות קצת מוגזמת
    ״סליחה, ג-גברתי? על מה דברת כרגע?״

Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~

"רגע!" אתה אומר ועוצר את צ'ימצ'אר לפני שהוא מספיק לתקוף. "אתה בטוח שאתה רוצה להילחם?" אתה שואל אותו ומתקרב. אתה מדבר עם צ'ימצ'אר, ואומר לו שלדעתך הוא לא מוכן להילחם בפתאומיות. אתה מסביר לטיילו שאתה לא רוצה להילחם בו סתם, ושהוא יכול להצטרף אלייך אם יירצה גם ללא קרב. טיילו מביט בך כמה רגעים, ואז על צ'ימצ'אר. "א..אני יכול להיל..חם" הוא עונה, מסמיק. נראה שהוא מעט ביישן. צ'ימצ'אר חוזר לעמדה שלו מול טיילו. "ב3?" הוא שואל את טיילו שמהנהן בתגובה. צ'ימצ'אר סופר עד 3, ולפתע טיילו נוסק לשמיים, אתה לרגע חושב שאולי הוא מנסה לברוח שלפתע אתה רואה אותו צולל אל עבר צ'ימצ'אר, במקור זוהר.
    "אם אתה מוכן... כנראה שגם אנחנו!" אומר לטיילו בחיוך. "צ'ימצאר, תתחמק ותשתמש בגחלת בשביל להפיל אותו לקרקע ואז בעיטה כפולה!"

8. student of Gakuen Alice
    ~מיילס~
    אם החלטת בלי צ'יקוריטה אז תתעלם ממה שרשמתי שהיא עושה
    ~~~
    "אתה עושה טעות כשאתה בוחר ללכת בדרך הזו" אתה אומר למדען בחיוך, תוך שאתה מסובב את גופך לכיוונו.
    ראלטס טוען כדור צל לפני גופו ומשגר אותו אל עבר פלריאון שמועף אחורנית, פלריאון חוסם את כוכבי המהירות של ראלטס בעזרת גחלת, שתי ההתקפות מתנגשות ומבטלות אחת את השנייה. סקיטי משתמש בחבטת זן על המנעול שמתעקם מעט, צ'יקוריטה משגרת עלי תער על המנעול, שנשרט מעט. סקיטי משתמש שוב בחבטת זן שמעקמת עוד יותר את המנעול, צ'יקוריטה משתמשת הפעם בעלים קסומים שפוגעים יותר במנעול. בחזרה הרביעית שלהם המנעול נשבר. פלריאון פוער את פיו והניבים שלו זוהרים באור אדמדם, נייה לאחר מכן הם מוקפים באש ופלריאון נועץ את ניב האש שלו בכתף של ראלטס, שמנסה להיאבק.

~ג'ימי~
    חחח. רק אם תגיע לשם ראשון
    ~~~~~
    "ס-סבבה" אתה לוחש ללינה. אתה מתעלם מתחושת הדאגה שמציפה אותך במחשבה שאין לך זמן לברר לגביה כרגע. אתה הולך אל המדענית ושואל בהתעניינות "סליחה, ג-גברתי? על מה דיברת כרגע?". המדענית מסתכלת עלייך לרגע "או! אתה מעורב מאריפ, אני משערת שמעורב חשמל בהחלט יתעניין לשמוע על מעורב זאפדוס" היא אומרת, די לעצמה. "היום בסביבות שלוש לפנות בוקר התעוררתי ולא הצלחתי להירדם אז יצאתי לטייל קצת. שמעתי אנשים מדברים וראיתי שני נערים, אחד בערך בגיל שלך ואחד קצת צעיר יותר. זה שהיה בגילך היה מעורב דיינו אם אני לא טועה. המעורב הצעיר יותר היה מעורב זאפדוס, היו לו כנפיים ענקיות בצבעי צהוב-שחור. היה לו סוג של... קולר או שרשרת עבה שנראתה די מתכתית מסביב לצוואר. הם נעלמו די מהר מטווח הראייה שלי..." היא מסיימת את דבריה עם ניצוץ התלהבות בעיניה מכך שראתה מעורב אגדי. היא מתנצלת ואומרת שעליה להמשיך לעבוד, ונעלמת בעומקי מכון המחקר.

~מייקל~
    "אם אתה מוכן.. כנראה שגם אנחנו!" אתה אומר לטיילו בחיוך. צ'ימצ'אר מתחמק ברגע האחרון ומשתמש בגחלת. טיילו מפגין זריזות גדולה וחומק בין כל חלקיקי הגחלת. צ'ימצ'אר רץ כדי לצבור תאוצה וקופץ אל טיילו שלא מעופף גבוהה במיוחד, הוא מעיף את טיילו לאחור עם בעיטה כפולה, והוא מתרסק על הקרקע. טיילו מתנער ועף שוב לשמיים, הכנפיים שלו זוהרות באור כחלחל-כסוף והוא עף במהירות אל עבר צ'ימצ'אר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. blue To My Bones
    ~מייקל~
    "אם אתה מוכן.. כנראה שגם אנחנו!" אתה אומר לטיילו בחיוך. צ'ימצ'אר מתחמק ברגע האחרון ומשתמש בגחלת. טיילו מפגין זריזות גדולה וחומק בין כל חלקיקי הגחלת. צ'ימצ'אר רץ כדי לצבור תאוצה וקופץ אל טיילו שלא מעופף גבוהה במיוחד, הוא מעיף את טיילו לאחור עם בעיטה כפולה, והוא מתרסק על הקרקע. טיילו מתנער ועף שוב לשמיים, הכנפיים שלו זוהרות באור כחלחל-כסוף והוא עף במהירות אל עבר צ'ימצ'אר
    "צ'ימצ'אר תיזהר! אתה חייב לנסות לרכז את האנרגיה שלך לפרץ אש אחד וגדול אם אנחנו רוצים לסיים את הקרב הזה עם מינימום נזק!"

10. משתמש מנוסה
    ~מיילס~
    ~~~
    "אתה עושה טעות כשאתה בוחר ללכת בדרך הזו" אתה אומר למדען בחיוך, תוך שאתה מסובב את גופך לכיוונו.
    ראלטס טוען כדור צל לפני גופו ומשגר אותו אל עבר פלריאון שמועף אחורנית, פלריאון חוסם את כוכבי המהירות של ראלטס בעזרת גחלת, שתי ההתקפות מתנגשות ומבטלות אחת את השנייה. סקיטי משתמש בחבטת זן על המנעול שמתעקם מעט, צ'יקוריטה משגרת עלי תער על המנעול, שנשרט מעט. סקיטי משתמש שוב בחבטת זן שמעקמת עוד יותר את המנעול, צ'יקוריטה משתמשת הפעם בעלים קסומים שפוגעים יותר במנעול. בחזרה הרביעית שלהם המנעול נשבר. פלריאון פוער את פיו והניבים שלו זוהרים באור אדמדם, נייה לאחר מכן הם מוקפים באש ופלריאון נועץ את ניב האש שלו בכתף של ראלטס, שמנסה להיאבק.
    .
    "יופי חברה, עבודה טובה!" אני מחמיא להם לאחר ששברו את המנעול,
    "ועכשיו אתה ראלטס, תנצל את זה שהראש שלו נמצא ממש מעל הכתף שלך ותשתמש בכדור צל חזק ישר לתוך הראש שלו מטווח אפס! תתקוף בכל הכח במטרה לסיים את הקרב!, אם הוא עדיין לא יפסיד תשתמש במהירות ותנער את הגוף שלו ממך!" אני נותן לראלטס הוראות, מחכה כבר להתקדם מעבר לדלת

11. אני שלד
    שם: עמית
    ~מיילס~
    ~~~

~ג'ימי~
    חחח. רק אם תגיע לשם ראשון
    ~~~~~
    "ס-סבבה" אתה לוחש ללינה. אתה מתעלם מתחושת הדאגה שמציפה אותך במחשבה שאין לך זמן לברר לגביה כרגע. אתה הולך אל המדענית ושואל בהתעניינות "סליחה, ג-גברתי? על מה דיברת כרגע?". המדענית מסתכלת עלייך לרגע "או! אתה מעורב מאריפ, אני משערת שמעורב חשמל בהחלט יתעניין לשמוע על מעורב זאפדוס" היא אומרת, די לעצמה. "היום בסביבות שלוש לפנות בוקר התעוררתי ולא הצלחתי להירדם אז יצאתי לטייל קצת. שמעתי אנשים מדברים וראיתי שני נערים, אחד בערך בגיל שלך ואחד קצת צעיר יותר. זה שהיה בגילך היה מעורב דיינו אם אני לא טועה. המעורב הצעיר יותר היה מעורב זאפדוס, היו לו כנפיים ענקיות בצבעי צהוב-שחור. היה לו סוג של... קולר או שרשרת עבה שנראתה די מתכתית מסביב לצוואר. הם נעלמו די מהר מטווח הראייה שלי..." היא מסיימת את דבריה עם ניצוץ התלהבות בעיניה מכך שראתה מעורב אגדי. היא מתנצלת ואומרת שעליה להמשיך לעבוד, ונעלמת בעומקי מכון המחקר.

~מייקל~
    C'mon gimme some help here
    ~~~~
    "ר-רגע! אבל!...״ אני צועק ביאוש
    ״טוב,״ אני אומר ללינה ״המוערב הזה שהיא דברה עליו הוא ה... חבר.. שאכזבתי..״
    ״בואי אני אסביר לך הכל בדרך״ אני אומר לה ומתחיל לצאת, תוך ליטוף בלתי מודע לראשו של אל

Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    ~מייקל~
    אתה אומר לצ'ימצ'אר להיזהר ואומר לו לרכז את האנרגיה שלו לפרץ אש גדול. צ'ימצ'אר מנסה להתרכז, ומפני שאתה חצי צ'ימצ'אר אתה מרגיש את גלי החום החזקים שהוא פולט במאמץ רב. הוא פוער את פיו ומכוון גחלת את טיילו, טיילו מנסה להתחמק אך הגחלת הפעם צפופה יותר ולטיילו אין מספיק מרווח, טיילו מועף לאחור. הוא מתנער, ונראה שאחת הכנפיים שלו מעט פגועה מה שמפריע לו לעוף גבוהה. הוא רץ אל צ'ימצ'אר, ודוחף אותו אחורנית.

~מיילס~
    אתה מחמיא לסקיטי ולצ'יקוריטה על כך ששברו את המנעול. ראלטס מנצל את כך שפלריאון צמוד אליו. הוא טוען כדור צל ומכוון אותו היישר לראשו של פלריאון מטווח אפסי, פלריאון נפצע קשה אך מצליח לקום, רועד מעט. ראלטס לא מחכה וישר משלח מתקפת מהירות אל פלריאון. פלריאון לא מספיק להתאושש ונפגע ישירות גם מהמהירות של ראלטס, הוא נופל, מעולף. "לעזאזל. אתה תתחרט על זה ילד" מסנן המדען, הוא מכניס את פלריאון לפוקדור ונעלם. סקיטי וצ'יקוריטה דוחפים את הדלת, ובכך פותחים אותה. אתה נכנס פנימה ורואה ילדה, בת שלוש עשרה בערך. יש לה שיער לבן עם פוני אדום, אתה מבחין שהחלק האדום לא נראה צבוע. יש לה עיניים ירוקות בורקות, אבל הדבר שהכי מושך את תשומת לבך הוא האוזניים שלה, הן לא אוזניים רגילות. הן לבנות וארוכות, מה שמצביע על היותה מעורבת. אתה רואה שאזיקון כסוף קושר את ידה לאחד העמודים שבחדר, האזיקון משונן ונראה כי כל תנועה מכאיבה לנערה. אתה שומע יבבה קטנה ובפינת החדר רואה כלוב קטן, ובתוכו כלוא פוקימון נחשי כחול, שנראה פצוע.
    Spoiler ספוילר

~ג'ימי~
    אמרתי לך פעםD=
    תכננתי לך משהו עם אלקטרו, והרגע רמזתי לך עליו ממש בקטנה כדי לא להרוס את האמ.. הפתעה
    ~~~
    "ר-רגע! אבל!" אתה צועק בייאוש אחרי המדענית, אבל היא כבר נעלמה. אתה אומר ללינה שתסביר לה הכל בדרך ויוצא החוצה, תוך כדי שאתה מלטף בלי לשים לב את ראשו של אל. "אני בטוח שהוא בסדר" אל לוחש לך. אתם מתחילים ללכת לכיוון דרך 36, ולינה מביטה בך, מחכה שתספר לה על מה כל העניין הזה היה. אתה שם לב שערפל מתחיל להקיף אתכם, ושעמודים זוהרים מוצבים בצידי הדרך, ככל הנראה כדי שתוכלו לדעת איפה השביל למרות הערפל.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    ~מייקל~
    אתה אומר לצ'ימצ'אר להיזהר ואומר לו לרכז את האנרגיה שלו לפרץ אש גדול. צ'ימצ'אר מנסה להתרכז, ומפני שאתה חצי צ'ימצ'אר אתה מרגיש את גלי החום החזקים שהוא פולט במאמץ רב. הוא פוער את פיו ומכוון גחלת את טיילו, טיילו מנסה להתחמק אך הגחלת הפעם צפופה יותר ולטיילו אין מספיק מרווח, טיילו מועף לאחור. הוא מתנער, ונראה שאחת הכנפיים שלו מעט פגועה מה שמפריע לו לעוף גבוהה. הוא רץ אל צ'ימצ'אר, ודוחף אותו אחורנית.
    "זה שלנו, צ'ימצ'אר! רק עוד קצת!" אומר לצ'ימצ'אר וגאווה ואנסה לשדר לו תחושת ביטחון. "תשתמש בגחלת ותרכז אותה פעם נוספת!"

14. משתמש מנוסה
    [SIZE=5]
    ~מיילס~
    אתה מחמיא לסקיטי ולצ'יקוריטה על כך ששברו את המנעול. ראלטס מנצל את כך שפלריאון צמוד אליו. הוא טוען כדור צל ומכוון אותו היישר לראשו של פלריאון מטווח אפסי, פלריאון נפצע קשה אך מצליח לקום, רועד מעט. ראלטס לא מחכה וישר משלח מתקפת מהירות אל פלריאון. פלריאון לא מספיק להתאושש ונפגע ישירות גם מהמהירות של ראלטס, הוא נופל, מעולף. "לעזאזל. אתה תתחרט על זה ילד" מסנן המדען, הוא מכניס את פלריאון לפוקדור ונעלם. סקיטי וצ'יקוריטה דוחפים את הדלת, ובכך פותחים אותה. אתה נכנס פנימה ורואה ילדה, בת שלוש עשרה בערך. יש לה שיער לבן עם פוני אדום, אתה מבחין שהחלק האדום לא נראה צבוע. יש לה עיניים ירוקות בורקות, אבל הדבר שהכי מושך את תשומת לבך הוא האוזניים שלה, הן לא אוזניים רגילות. הן לבנות וארוכות, מה שמצביע על היותה מעורבת. אתה רואה שאזיקון כסוף קושר את ידה לאחד העמודים שבחדר, האזיקון משונן ונראה כי כל תנועה מכאיבה לנערה. אתה שומע יבבה קטנה ובפינת החדר רואה כלוב קטן, ובתוכו כלוא פוקימון נחשי כחול, שנראה פצוע.
    Spoiler ספוילר
    שאלה - איך בדיוק עובדת המתקפת שיגור במשחק? אפשרי להשתמש בה גם מעבר לקרבות?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני רץ בבהילות לעבר הכלוב של הנערה ומתכופף לכיוונה, "אני מיילס, באתי כדי לעזור לך" אני אומר לה בבהילות תוך כדי שאני בוחן את האזיקון הכסוף שקשור לעמוד, "אל תפחדי, אני עומד לחתוך את העמוד שאת קשורה אליו" אני אומר לה כמה שניות לפני שאני משתמש בעלים קסומים במטרה לחתוך את העמוד.
    "צ'יקוריטה, תעשי את אותו הדבר עם הכלוב שבו כלוא הפוקימון" אני מורה לה.
    "יש משהו דחוף שאני צריך לדעת בזמן שאני מחלץ אותך?" אני שואל את הנערה

.Uchiha Itachi -

15. student of Gakuen Alice
    ~מייקל~
    צ'ימצ'אר טוען גחלת נוספת, הוא משגר אותה אל עבר טיילו שנפגע ישירות ומתרסק ארצה, נראה שעוד מתקפה אחת ותזכו בקרב!. אתה שומע רחש משמאלך ורואה פוקימון כתמתם-צהבהב מסתכל על הקרב בסקרנות. טיילו מנסה לקום ולתקוף, הוא רץ בהתקלה לכיוון צ'ימצ'אר, אך הוא נראה מעט חסר שווי משקל.

~מיילס~
    כמו במשחקים-אתה יכול להשתגר לכל מקום שהיית בו בעבר.
    ~~~~~
    אתה רץ בבהילות אל עבר הנערה ומתכופף לכיוונה, אתה שם לב שדמעות עומדות בעיניה. "אני מיילס, באתי כדי לעזור לך"אתה אומר לה תוך כדי שאתה בוחן את האזיקון הכסוף שכולא אותה. אתה אומר לה לא לפחד בזמן שאתה משגר עלים קסומים במטרה לחתוך את העמוד, אתה רואה שהעמוד עבה יחסית ולכן במקום זה אתה מכוון עלים קסומים עדינים על האזיקון, שמשתחרר. הנערה מסירה אותו ואתה רואה דם ניגר בפרק ידה במקום שבו האזיקון פצע אותה (זה אזיקון משונן, כמו גדל תיל). צ'יקוריטה רצה לצדו השני של החדר ובעזרת עלים קסומים שוברת את סורגי הכלוב של הפוקימון הכחול. הוא מביט על צ'יקוריטה במבט מוכיר תודה, מעורב בעצב ונע כמה שיותר מהר למעורבת (ונופל כמה פעמים בדרך), הוא קופץ על הנערה "הכל..בסדר" היא אומרת לו בקושי רב ומלטפת אותו קלות בראשו. אתה שואל את הנערה אם יש משהו חשוב שעלייך לדעת, והיא מנענעת את ראשה לשלילה, היא מביטה בך בעיניים חודרות שמשדרות פחד ואומץ בו זמנית.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 54 מתוך 89 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •