~מייקל~
חח סורי יש לי to do list מטורף להיום אז לא רציתי להיות עייפה חח
~~~~
"עבודה טובה חברים!" אתה משבח את טיילו וצ'ימצ'אר, מחמיא לצ'ימצ'אר על זיהוי חולשות ולטיילו על המהירות שלו וגם את פנקין, בכדי שלא ירגיש מקופח. אתה שואל את השותפים שלך מה הם היו רוציים לעשות-עיצרה, לאכול או להמשיך. הם חושבים לכמה רגעים ולבסוף אומרים לך שהם רוצים לעצור קצת. אתם עוצרים לנוח, אתם מוצאים עץ בודד ונחים תחת הצל שלו.בזמן שאתה נח אתה רואה את פנקין מתקרב אלייך. הוא מניח משהו בחקך. אתה מסתכל ורואה שזה פרי ורדרד "אוכל, טעים!" הוא אומר לך, נראה שהוא רוצה שתאכל את הפרי. טיילו וצ'ימצ'אר יושבים אחד ליד השני ומדברים.
~מיילס~
אתה מנסה לנחם את ויולט, שמביטה בך בהפתעה מוחלטת. "אתה.. לא נראה מופתע בכלל שאני מעורבת אגדית" היא ממלמלת בשוק. אתה חושב לעצמך שאתה חייב לעשות הכל כדי לעזור לויולט ותחיל לקדם את מהלך העניינים בראשך. אתה אומר לויולט שהדבר הראשון שעליכם לעשות זה להגיע לעיר הקרובה כדי שהיא ודרטיני יוכלו לנוח, ולעבור טיפול רפואי. אתה מושיט יד לויולט ועוזר לה לקום, בזמן שראלטס מניח את דרטיני על גבו של סקיטי. אתה שם לב שדרטיני לא דיבר הרבה מאז שחילצתם אותו, נראה שהוא עדיין מעט בשוק מכל האירועים האחרונים. אתם מתקדמים ומגיעים לשלט עם הכיתוב "העיר סאנדאגם". ככל שאתם מתקרבים לעיר אתם שמים לב ליותר פרטים-על יד העיר שוכן אגם יפיפה, ואתה יכול לראות מרחוק עשרות דוכנים על חופו. שאתם נכנסים אל תוך העיר אתה ישר מריח ריח של פוקימוני דג. אתה מוצא מפת דרכים שמסבירה מה יש בעיר:
-חנות
-מכון
-אגם
-חנות בגדי פוקימונים
~ג'ימי~
מוחעחעחעחעח
~~~~~
"כן..לא..אני..אני לא יודע. אני לא..לא מרגיש כל כך טוב.." אתה אומר ללינה וחש מעט מסוחרר. "ל-לא נורא, אני בסדר" אתה מוסיך, מכריח את עצמך להישאר בפוקוס. אתם הולכים די בשתיקה, דדנה יושב על הכתף שלך, מנסה לגרום לך להרגיש טוב יותר בזמן שאל וצ'אר משוחחים בשקט. לבסוף אתה רואה את העיר-העיר אורבורג נמצאת בעמק שמוקף סלעים ואבנים, חלקים רבים ממנה נחצבו באבן. רוב הבתים בנויים מלבנים, ואתה רואה אנשים חוזרים לביתם עם מכושים, ככל הנראה עובדים של המכרה. אתה מוצא מפת דרכים:
בעיר זו תוכלו למצא:
-מכון
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכרות אורבורג
אתם מחליטים ללכת למרכז הפוקמונים שנמצא לא רחוק הכניסה לעיר. אתם נכנסים פנימה ומוצאים את האחות ג'וי "שלון, יש לכם חדרים פנויים?" שואל לינה, מברכת את האחות ג'וי לשלום. "כמובן." היא עונה, מושיטה לכם מפתח לחדר מספר 563. אתם עולים במעלית האחורית לקומה החמישית ועוברים במסדרון עד שאתם מגיעים לחדר שלכם. אתם נכנסים פנימה ורואים שבחדר יש שתי מיטות בקצוות המנוגדים של החדר, ומיטות פוקימונים. בנוסף, יש ספה קטנה. ליפיאון תופס לעצמו מייד את אחת מיטות הפוקימונים ונרדם באופן כמעט מיידי. צ'אר נשכב לישון במיטה לידו בזמן שאל מעדיף לישון במיטת הפוקימונים הקרובה ביותר למיטה בה אתה ישן. דדנה מצטנף במיטה ליד אל.
~מוריס~
"דונפן תסתובב במהירות סביב הפוקימון של היריב, ולאחר שהוא מבולבל תחבוט בו!" אתה מורה לדונפן ובינתיים בודק על הפוקימון היריב בפוקדקדס.
"צ'ארמנדר, פוקימון דרקון האש. צ'ארמנדר הוא פוקימון חברותי, ונחשב כפוקימון טוב מאוד לקרבות פוקימונים" מזמזם הפוקדע. אתה משתמש בפיטפוט, יורה רצף מילים לא קשורות. דונפן מתקפל לכדור ומתגלגל סביב צ'ארמנדר, צ'ארמנדר נראה מעט מסוחר כשדונפן משתמש בחבטה עליו! צ'ארמנדר מתרסק על הקרקע. הוא קם, ומתחיל לירות גחלת עלייך. המעורב נראה סובל מהפטפוט שלך, הוא סותם אוזניים מה שמקל עליו מעט ויורה לעברך להביור אימתני!