סתם שתדעו, אם ראיתם מעורב ואתם רוצים לדעת את איזה מעורב הוא, בגלל שמעורבים הם חצאי פוקימונים-הם ניתנים לסריקה על ידי הפוקדע. הוא פשוט יגדיר לכם את הפוקימון שאיתו הם מעורבים
נ.ב סליחה על התגובות הקצרות אני לא מרגישה טוב
~מיילס~
אתה קונה 2 קרפים וחטיפי פוקימונים-סך הכל 30$$$.
אתם מתיישבים על יד האגם ואוכלים ברוגע. סקיטי מקפץ במים הרדודים של האגם בשמחה, וצ'יקוריטה מתכרבלת על החול, נהנת מקרני השמש. ראלטס יושב לידך ואוכל ברוגע, נהנה מהנוף. אתם מסיימים לאכול ואתה מתחיל לסרוק את הסביבה, למצא מאמן, מעורב שתוכל להתאמן מולו. אתה רואה כמה מעורבים:
*נערה בעלת שיער חום ארוך, בערך בת שלוש עשרה. העיניים שלה בצבע שקד ויש לה זוג אוזניים שועליות בצבע חום. הדבר שהכי מושך את תשומת לבך-הוא שלושת הזנבות החומים שלה. לצידה הולך פוקימון בעל אותם עיניים, אוזניים וזנבות.

*נער בערך בן גילך, בעל שיער לבן עם גוונים כחולים ושתי אוזניים קטנות כחולות. יש לו זנב סנאי גדול בצבע לבן כחול, ולצידו מהלך פוקימון בעל מאפיינים דומים.

*שתי ילדות צעירות, בנות שתים עשרה בערך ונראות זהות כמעט לחלוטין. ההבדל-הוא שלאחת מהן אוזני ארנב אדומות, זנב בצורת + אדום ועל לחייה שני עיגולים אדומים עם + עליהם, לשנייה יש אותם מאפיינים רק בכחול, והזנב בצורת - וכך גם הצורה על הלחי. על הכתף של כל אחת מהן יושב פוקימון קטן
~מייק~
"אוקיי. אני אתאמן כל יום" אומר לך טריטוגה, נשמע בטוח בעצמו. צ'ו מביט לרגע בוולפיקס ואז שוב בך. "אוקיי" הוא אומר, מחייך בפעם הראשונה מאז פגשת אותו. וולפיקס נראת שמחה ממהחלטה של צ'ו. "נראה שהעבודה שלי פה הסתיימה, להתראות" היא אומרת. עוברת ליד צ'ו, כדי להיפרד ממנו. למרות שעד עכשיו וולפיקס נראתה קשוחה, היא נראת די עצובה להיפרד מצ'ו. היא מתחילה להתרחק ממכם, חזרה לכיוון ממנו באתם. אתה מלטף את פרוותו של זרורא, שנראה שמח מכך.
~ג'ימי~
"אוק..יי" היא עונה לאחר כמה דקות של מחשבה. אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ומחפשים מקום בו תוכלו להתאמן. לבסוף, אתם מוצאים שטח די גדול המורכב ממשטח סלעי. "אני אלחם נגדך" אומרת לינה בהחלטיות, לא נותנת לך מקום לסרב בכלל להחלטה שלה. היא נעמדת, מוכנה להילחם.
~מוריס~
דונפן מסתובב סביב צ'ארמנדר, הוא רץ סביבו, מפני שלא ממש הבין למה התכוונת ב'גלגול'. צ'ארמנדר מסתכל סביב, לא מצליח להבין מה דונפן מנסה לעשות שבמפתיע דונפן תוקף את צ'ארמנדר בניב אש, מעלף אותו. אתה יורה חצי רעל על המעורב, שעורו מקבל הילה של גוון סגלגל. אתה משתמש בפיטפוט ונראה שהמעורב סובל.