Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 89 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1329
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    [size=5]

~מיילס~
    אתה ממלמל חצי לך-חצי לשותפייך שהדבר הראשון שיש לעשות זה לקחת את דרטיני למרכז הפוקימונים, ומציע שלאחר מכן תלכו לאגם-סקיטי מתחיל לקפוץ משמחה יחד עם צ'יקוריטה, וראלטס מחייך. ויולט ודרטיני לא ממש יודעים מה לומר-נראה שהם לא בטוחים אם הם מוזמנים לבוא גם. בנוסף, אתה אומר שמגיע להם כמה פינוקים מהדוכנית, מה שגורם אפילו לראלטס לקפץ מעט בהתרגשות. אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ונכנסים פנימה, אתם מגיעים לדלפק והאחות ג'וי מברכת אתכם. "ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים! אני רואה ששניכם מעורבים, יש לנו פה טיפול גם לכם" היא מסבירה. אתה וויולט עוקבים אחרי הוראותיה ונכנסים לדלת משמאל לאחות ג'וי, בזמן שהפוקימונים נכנסים דרך הדלת שמימין לה. אתם מגיעים לאולם כניסה קטן, ושתי אחיות ג'וי, זהות לחלוטין (wtf וזה) ניגשות אליכן. "בואי אחריי" אחת מהן אומרת לויולט ולוקחת אותה לאחד החדרים, בעוד שהאחות השנייה לוקחת אותך לחדר אחר. היא מורה לך להתיישב עלודדת לך לחץ דם, דופק... "רק עוד דבר אחד" היא אומרת ומחברת לך אלקטרודות ל"כרבולות" שלך. היא לוחצת על כמה כפתורים במחשב שבחדר ואתה חש זמזום קל בראשך. "אני רואה שהאנרגיה העל חושית שלך מעט לא יציבה. זה יכול לקרות בגלל לחץ, או קרב גדול למעורבים עם פוקימונים על חושיים. זה ייקח רק רגע" היא אומרת ולוחצת על כמה כפתורים נוספים. אתה מרגיש כאילו משהו נפתח בראשך, ומרגיש הרבה יותר טוב-לא שמת לב שהרגשת לא טוב לפני. "זהו זה" היא אומרת ומלווה אותך חזרה לרחבת הכניסה. ויולט מגיעה באותו זמן, היא נראת הרבה יותר טוב, ונותרה רק צלקת עדינה מהאזיקון. כל הפוקימונים רצים אלייך בשמחה, נראה שדרטיני סוף סוף התאושש ונראה לפתע מלא שמחת חיים. "ויולט!" הוא צועק וקופץ עליה בשמחה. אתה מתחיל ללכת לכיוון האגם, ויולט מביטה בך, לא בטוחה אם לבוא או לא.
    אני מזיז את ראשי מצד לצד, 'הרבה יותר טוב'.
    " נו ויולט, שדרטיני, למה אתם מחכים? בואו איתנו כבר!" אני קורא לעברם בחיוך כשאני קולט שהם נשארו מאחורה. תוך כדי הליכה אני מספר לשותפים שלי בדיחות שנזכרתי בהן לפתע, העובדה שהגעתי לעיר מזכירה לי את הבית והמשפחה וגורמת לי להרגיש רוממות נפש מסוימת, 'באמת טוב לי איתם' אני חושב לעצמי לפתע כשאני מסתכל על השותפים שלי

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    "תודה חבר" אתה אומר לפנקין ומלטף אותו. "אתה באמת חמוד, אה?" אותה אומר ופנקין מתיישב עלייך בזמן שאתה מלטף אותו. צ'ימצ'אר וטיילו לא צריך שתגיד להם פעם נוספת, והם מיד מתחילים לרוץ בין הפרחים ולצחוק. אתה חותך חתיכה קטנה מהפרי ופנקין אוכל אותה בהתלהבות "תודה" הוא אומר, ומפהק, נראה שהוא התעייף. הוא מניח את ראשו עלייך בזמן שאתה מלטף אותו. "אז...אתה עדיין לא מסוגל לדבר ברור. נצטרך לעבוד על זה-ביחד" אתה אומר לו. "יחד" הוא עונה בישנוניות. לאחר כשעה צ'ימצ'אר וטיילו חוזרים, וגם פנקין מתחיל להתעורר ולהביט סביב בפרץ אנרגיה מחודש. "ממשיכים?" צ'ימצ'אר שואל
    "אם אתם מוכנים," אומר להם ואצחקק. "נהנתם?" אשאל אותם ואמשיך להתקדם איתם בדרך.

3. אני שלד
    שם: עמית
    ~מוריס~
    דונפן משתמש ברעידת אדמה, צ'ארמנדר והמעורב מביטים בלחץ לקרקע שנעה תחתיהם וגורמת להם ליפול ולהתרסק כמה וכמה פעמים. דונפן משלח כח עתיק לעבר צ'ארמנדר שנופל ונפגע עוד יותר מרעידת האדמה. אתה עף לאויר ולאחר שאתה צובר את הגובה המקסימלי שאתה יכול (תקרה וזה) אתה צולל את הנער ומנקר אותו בכח. אתה פוגע בכתף שלו כמה וכמה פעמים לפני שהוא מצליח לסגת אחורה ולהדוף אותך בעזרת גחלת. אתה מרגיש שהבטן שלך בוערת ורואה שנפגעת מהגחלת.

~מיילס~
    אתה ממלמל חצי לך-חצי לשותפייך שהדבר הראשון שיש לעשות זה לקחת את דרטיני למרכז הפוקימונים, ומציע שלאחר מכן תלכו לאגם-סקיטי מתחיל לקפוץ משמחה יחד עם צ'יקוריטה, וראלטס מחייך. ויולט ודרטיני לא ממש יודעים מה לומר-נראה שהם לא בטוחים אם הם מוזמנים לבוא גם. בנוסף, אתה אומר שמגיע להם כמה פינוקים מהדוכנית, מה שגורם אפילו לראלטס לקפץ מעט בהתרגשות. אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ונכנסים פנימה, אתם מגיעים לדלפק והאחות ג'וי מברכת אתכם. "ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים! אני רואה ששניכם מעורבים, יש לנו פה טיפול גם לכם" היא מסבירה. אתה וויולט עוקבים אחרי הוראותיה ונכנסים לדלת משמאל לאחות ג'וי, בזמן שהפוקימונים נכנסים דרך הדלת שמימין לה. אתם מגיעים לאולם כניסה קטן, ושתי אחיות ג'וי, זהות לחלוטין (wtf וזה) ניגשות אליכן. "בואי אחריי" אחת מהן אומרת לויולט ולוקחת אותה לאחד החדרים, בעוד שהאחות השנייה לוקחת אותך לחדר אחר. היא מורה לך להתיישב על המיטה שבחדר ומודדת לך לחץ דם, דופק... "רק עוד דבר אחד" היא אומרת ומחברת לך אלקטרודות ל"כרבולות" שלך. היא לוחצת על כמה כפתורים במחשב שבחדר ואתה חש זמזום קל בראשך. "אני רואה שהאנרגיה העל חושית שלך מעט לא יציבה. זה יכול לקרות בגלל לחץ, או קרב גדול למעורבים עם פוקימונים על חושיים. זה ייקח רק רגע" היא אומרת ולוחצת על כמה כפתורים נוספים. אתה מרגיש כאילו משהו נפתח בראשך, ומרגיש הרבה יותר טוב-לא שמת לב שהרגשת לא טוב לפני. "זהו זה" היא אומרת ומלווה אותך חזרה לרחבת הכניסה. ויולט מגיעה באותו זמן, היא נראת הרבה יותר טוב, ונותרה רק צלקת עדינה מהאזיקון. כל הפוקימונים רצים אלייך בשמחה, נראה שדרטיני סוף סוף התאושש ונראה לפתע מלא שמחת חיים. "ויולט!" הוא צועק וקופץ עליה בשמחה. אתה מתחיל ללכת לכיוון האגם, ויולט מביטה בך, לא בטוחה אם לבוא או לא.

~מייקל~
    "תודה חבר" אתה אומר לפנקין ומלטף אותו. "אתה באמת חמוד, אה?" אותה אומר ופנקין מתיישב עלייך בזמן שאתה מלטף אותו. צ'ימצ'אר וטיילו לא צריך שתגיד להם פעם נוספת, והם מיד מתחילים לרוץ בין הפרחים ולצחוק. אתה חותך חתיכה קטנה מהפרי ופנקין אוכל אותה בהתלהבות "תודה" הוא אומר, ומפהק, נראה שהוא התעייף. הוא מניח את ראשו עלייך בזמן שאתה מלטף אותו. "אז...אתה עדיין לא מסוגל לדבר ברור. נצטרך לעבוד על זה-ביחד" אתה אומר לו. "יחד" הוא עונה בישנוניות. לאחר כשעה צ'ימצ'אר וטיילו חוזרים, וגם פנקין מתחיל להתעורר ולהביט סביב בפרץ אנרגיה מחודש. "ממשיכים?" צ'ימצ'אר שואל

~ג'ימי~
    "לינה, היה לנו יום קצת... אמממ.. עמוס" אמה אומר תוך כדי התארגנות, ועוצר לרגע נאלץ לפהק למרות שניסית שלא. "אבל יש לי רעיון, רעיון שיעזור לך להתחזק." אתה אומר, ומציע לה ללכת לאתגר את מנהיג המכון. לינה נראת מעט מפוחדת ולאחר כמה דקות של חשיבה היא נאנחת. "תמיד היה לי ביטחון בלחימה שלי, זה די מצחיק האמת-אבא שלי תמיד היה קשוח בכל מה שקשור לאימונים בכל יום, הוא לפעמים לא היה נותן לי לאכול עד שהייתי מצליחה לבצע מהלך בצורה מושלמת. עכשיו אני מבינה למה. מאז ה..." היא עוצרת לרגע, נוגעת כהרגלה באוזנה, כמו כל פעם שהנושא עולה "התחלתי לאבד את הביטחון שלי. אולי זה כן יהיה אבל טוב להילחם במכון. אני אנסה" היא מסיימת. אתה נשכב במיטה ונרדם במהירות, אירועי היום היו כל כך עמוסים שהגוף שלך היה זקוק לשינה ובמהירות. אתה חולם על אלקטרו, על הרגע שבו הבטחת לפרופסור לשמור עליו. האור מהחלון מעיר אותך ואתה מגלה שתשע בבוקר. לינה עדיין ישנה וכך גם כל הפוקימונים שלך חוץ מדדנה שמביט בך ביישנוניות.
    תסלחי על העגמומיות, אני די חולה
    ~~~~
    ״מה קורה חמוד?״ אני שואל אותו ומלטף אותו בראשו
    אני טופח על המיטה עם היד כדי לסמן לו לבוא לידי

Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [COLOR="#800080"]הגרלתי פרסים כי חנוכה וזה. תקבלו בקרוב הודעה פרטית עם הפרס שלכם!

~מייק~

חחח לא קלטתי האמת חח
    וסוד כמוס לפרה ולסוס
    ~~~~~
    גרוטל הולך הצידה, וטירטוגה מחליף אותו. אתה מבין שגרוטל בחיסון סוגי מול צ'ו. זרורא מחייך ומשנה את צורתו, אתה מרים את מבטך למעלה וקולט שהוא נראה בדיוק כמו לונה. הוא מסתובב וצוחק. "היי! לא להשתנות אליי!" צועקת לונה בחיוך ורודפת אחרי זרורא, היא תופסת בזנב שלו, שנראה כמו זנב זרורא ולא אמבריאון והוא חוזר ישר לצורתו הרגילה. זרורא מתגלגל מצחוק "שאני משתנה לבן אדם, הזנב שלי נשאר. ואם מושכים בו, אני חוזר לצורה המקורית שלי" היא אומר בחיוך. טירטוגה משתמש בצוות כפול, שלושה טירוטגה עומדים כעט אל מול צ'ו. כל שלושת הטירטוגות משתמשים באקדח מים אל עבר צ'ו, שלא מספיק להתחמק ונפגע משלושתם. הוא קם, מותש ונראה שהקרב קרוב לסיום. צ'ו נראה מעט מיואש, הוא פוער את פיו ומתחיל לטעון קרן קרח!
    'אמרתי לעצמי שלא אתערב, אבל אני חייב!'. "טירטוגה, נסה ליצור אבן ולחסום את קרן הקרח איתה!" אומר לו. "ואתה יכול להפוך את עצמך למעורב של פוקימון אחר, פחות נדיר, כמו בידוף, נגיד?" אשאל את זורואה. אם הוא לא מצליח, אציע לו להישאר בצורת הזורוארון הזוהר.
    Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מיילס~
    "נו ויולט, דרטיני, למה אתם מחכים? בואו איתנו כבר!" אתה קור לויולט ודרטיני בחיוך שאתה שם לב שהם נותרו מאחור, על פרצופם עולה הבעת רווחה והם מדביקים קצב אתכם. אתה מספר בדיחות לשותפייך, שמתפקעים מצחוק. 'באמת טוב לי איתם' אתה חושב לעצמך, מסתכל על שותפייך. אתה מגיעים לשפת האגם, המים צלולים וקרירים, מנצנצים מאור השמש. אתה רואה כמה דוכנים ושומע צעקות מוכרים מכל עבר "חטיפי פוקימונים-5 ב10!"
    "שרשראות, טבעות, עגילים, רק אצלי!"
    "חכות דיג, חכות דיג לכל דייג!"
    "קרפ שוקולד וגלידה!"
    "מג'יקארפ צלוי!

אתה רואה גם כמה מאמנים ומעורבים מסתובבים.

~מייקל~
    "אם אתם מוכנים" אתה אומר ומצחקק. "נהנתם?" אתה שואל, וכולם מהנהים בשמחה. אתם ממיכים להתקדם ואתה מתחיל לראות מבה באופק, בין כל הפרחים. כאשר אתה קרוב מספיק אתה רואה שזה מבנה עגול גדול עם שלט "המרכז לחקר התפתחות פוקימונים", נראה שהמקום פתוח לתיירים. "וואוו" מתלהב צ'ימצ'אר מהמבנה המרשים.

~ג'ימי~

דדנה הולך אלייך וקופץ על המיטה שלך, מתיישב לידך. אתה מלטף את ראשו "מה קורה חמוד?" אתה שואל. נראה שדדנה ישנוני מידי כדי לקלוט לחלוטין את השאלה ועונה ב"בוקר טוב" ופיהוק רחב. אתה שם לב לתזוזה משמאלך ורואה שלינה גם מתעוררת. תוך כעשרים דקות כולכם כבר ערים, מתמחים ומפהקים. אתם מתארגנים די מהר, מוכנים לצאת לדרך. "לאן אתה רוצה ללכת קודם?" שואלת לינה, היא נראת הרבה יותר רגועה אחרי שנת לילה.

~מייק~
    'אמרתי לעצמי שלא אתערב, אבל אני חייב!'. "טירטוגה, נסה ליצור אבן ולחסום את קרן הקרח איתה!" אומר לו. "ואתה יכול להפוך את עצמך למעורב של פוקימון אחר, פחות נדיר, כמו בידוף, נגיד?" אשאל את זורואה. אם הוא לא מצליח, אציע לו להישאר בצורת הזורוארון הזוהר.

'אמרתי לעצמי שלא אתערב, אבל אני חייב!' אתה אומר לעצמך. טריטוגה מנסה ליצור אבן כפי שהנחת אותו, אך לא מצליח. הוא נפגע מקרן הקרח של צ'ו, וקרח מופיע על השריון שלו, מקשה עליו לזוז. למרות זאת, הוא מצליח לאזור כח ולתקוף את צ'ו בזנב אקווה נוסף, שמסיים את הקרב. אתה שואל את זרורא אם הוא יכול להשתנות לפוקימון פחות נדיר, הוא לא ממש מבין מה זה בידוף-כנראה מעולם לא נתקל בפוקימון הזה. הוא חושב לכמה רגעים ומשנה את צורתו לפוקימון ארוך בצבעי חום-לבן טבעתיים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ~מיילס~
    "נו ויולט, דרטיני, למה אתם מחכים? בואו איתנו כבר!" אתה קור לויולט ודרטיני בחיוך שאתה שם לב שהם נותרו מאחור, על פרצופם עולה הבעת רווחה והם מדביקים קצב אתכם. אתה מספר בדיחות לשותפייך, שמתפקעים מצחוק. 'באמת טוב לי איתם' אתה חושב לעצמך, מסתכל על שותפייך. אתה מגיעים לשפת האגם, המים צלולים וקרירים, מנצנצים מאור השמש. אתה רואה כמה דוכנים ושומע צעקות מוכרים מכל עבר "חטיפי פוקימונים-5 ב10!"
    "שרשראות, טבעות, עגילים, רק אצלי!"
    "חכות דיג, חכות דיג לכל דייג!"
    "קרפ שוקולד וגלידה!"
    "מג'יקארפ צלוי!

אתה רואה גם כמה מאמנים ומעורבים מסתובבים.
    אני קונה לי ולויולט קרפ שוקולד ולפוקימונים חטיפי פוקימונים.
    "זה בשבילכם" אני אומר ולפוקימונים כשאני מושיט להם את החטיפים, "וזה בשבילנו" אני אומר לויולט ונותן לה קרפ שוקולד.
    אני מתיישב איתן ליד האגם, נהנה ביחד איתם מקרני השמש.
    אחרי שסיימנו לאכול ולנוח אני מחפש מאמן שאיתו נוכל להתאמן, 'עדיף מעורב' אני חושב לעצמי, 'שגם אני אוכל להתאמן קצת'

7. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~

'אמרתי לעצמי שלא אתערב, אבל אני חייב!' אתה אומר לעצמך. טריטוגה מנסה ליצור אבן כפי שהנחת אותו, אך לא מצליח. הוא נפגע מקרן הקרח של צ'ו, וקרח מופיע על השריון שלו, מקשה עליו לזוז. למרות זאת, הוא מצליח לאזור כח ולתקוף את צ'ו בזנב אקווה נוסף, שמסיים את הקרב. אתה שואל את זרורא אם הוא יכול להשתנות לפוקימון פחות נדיר, הוא לא ממש מבין מה זה בידוף-כנראה מעולם לא נתקל בפוקימון הזה. הוא חושב לכמה רגעים ומשנה את צורתו לפוקימון ארוך בצבעי חום-לבן טבעתיים
    "כל הכבוד טירטוגה!" אומר לו. "תגיד, מה דעתך ללכת לפרופסור רוואן, להירגע קצת ולהתאמן? רק לקצת זמן" אציע לו. "וצ'ו, אתה תרצה להצטרף אלינו?" אשאל אותו ואלטף את פרוותו הטבעתית של זורואה.
    Spoiler ספוילר

8. אני שלד
    ~ג'ימי~

דדנה הולך אלייך וקופץ על המיטה שלך, מתיישב לידך. אתה מלטף את ראשו "מה קורה חמוד?" אתה שואל. נראה שדדנה ישנוני מידי כדי לקלוט לחלוטין את השאלה ועונה ב"בוקר טוב" ופיהוק רחב. אתה שם לב לתזוזה משמאלך ורואה שלינה גם מתעוררת. תוך כעשרים דקות כולכם כבר ערים, מתמחים ומפהקים. אתם מתארגנים די מהר, מוכנים לצאת לדרך. "לאן אתה רוצה ללכת קודם?" שואלת לינה, היא נראת הרבה יותר רגועה אחרי שנת לילה.
    ״אמממ... בואי נמצא איזה מקום להתאמן בו, שנראה את הטקטיקות שלך״ אני אומר ומחכה לתגובתה

Spoiler ספוילר

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

דונפן משתמש ברעידת אדמה, צ'ארמנדר והמעורב מביטים בלחץ לקרקע שנעה תחתיהם וגורמת להם ליפול ולהתרסק כמה וכמה פעמים. דונפן משלח כח עתיק לעבר צ'ארמנדר שנופל ונפגע עוד יותר מרעידת האדמה. אתה עף לאויר ולאחר שאתה צובר את הגובה המקסימלי שאתה יכול (תקרה וזה) אתה צולל את הנער ומנקר אותו בכח. אתה פוגע בכתף שלו כמה וכמה פעמים לפני שהוא מצליח לסגת אחורה ולהדוף אותך בעזרת גחלת. אתה מרגיש שהבטן שלך בוערת ורואה שנפגעת מהגחלת.

"דונפן תסתובב סביב
    צ'ארמנדר בעזרת גילגול כאשר הוא מבולבל ולא יודע איפה אתה תשתמש בניב אש!" אני מורה לדונפן תוך כדאי שאני יורה חצי רעל אל עבר פיו של המעורב לאחר שיריתי את החיצים אני מתחיל לזרוק מילים לא קשוורת בקצב מהיר מדיברי הרגיל (פיטפוט)

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סתם שתדעו, אם ראיתם מעורב ואתם רוצים לדעת את איזה מעורב הוא, בגלל שמעורבים הם חצאי פוקימונים-הם ניתנים לסריקה על ידי הפוקדע. הוא פשוט יגדיר לכם את הפוקימון שאיתו הם מעורבים
    נ.ב סליחה על התגובות הקצרות אני לא מרגישה טוב

~מיילס~
    אתה קונה 2 קרפים וחטיפי פוקימונים-סך הכל 30$$$.
    אתם מתיישבים על יד האגם ואוכלים ברוגע. סקיטי מקפץ במים הרדודים של האגם בשמחה, וצ'יקוריטה מתכרבלת על החול, נהנת מקרני השמש. ראלטס יושב לידך ואוכל ברוגע, נהנה מהנוף. אתם מסיימים לאכול ואתה מתחיל לסרוק את הסביבה, למצא מאמן, מעורב שתוכל להתאמן מולו. אתה רואה כמה מעורבים:
    *נערה בעלת שיער חום ארוך, בערך בת שלוש עשרה. העיניים שלה בצבע שקד ויש לה זוג אוזניים שועליות בצבע חום. הדבר שהכי מושך את תשומת לבך-הוא שלושת הזנבות החומים שלה. לצידה הולך פוקימון בעל אותם עיניים, אוזניים וזנבות.
    *נער בערך בן גילך, בעל שיער לבן עם גוונים כחולים ושתי אוזניים קטנות כחולות. יש לו זנב סנאי גדול בצבע לבן כחול, ולצידו מהלך פוקימון בעל מאפיינים דומים.
    *שתי ילדות צעירות, בנות שתים עשרה בערך ונראות זהות כמעט לחלוטין. ההבדל-הוא שלאחת מהן אוזני ארנב אדומות, זנב בצורת + אדום ועל לחייה שני עיגולים אדומים עם + עליהם, לשנייה יש אותם מאפיינים רק בכחול, והזנב בצורת - וכך גם הצורה על הלחי. על הכתף של כל אחת מהן יושב פוקימון קטן

~מייק~

"אוקיי. אני אתאמן כל יום" אומר לך טריטוגה, נשמע בטוח בעצמו. צ'ו מביט לרגע בוולפיקס ואז שוב בך. "אוקיי" הוא אומר, מחייך בפעם הראשונה מאז פגשת אותו. וולפיקס נראת שמחה ממהחלטה של צ'ו. "נראה שהעבודה שלי פה הסתיימה, להתראות" היא אומרת. עוברת ליד צ'ו, כדי להיפרד ממנו. למרות שעד עכשיו וולפיקס נראתה קשוחה, היא נראת די עצובה להיפרד מצ'ו. היא מתחילה להתרחק ממכם, חזרה לכיוון ממנו באתם. אתה מלטף את פרוותו של זרורא, שנראה שמח מכך.

~ג'ימי~

"אוק..יי" היא עונה לאחר כמה דקות של מחשבה. אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ומחפשים מקום בו תוכלו להתאמן. לבסוף, אתם מוצאים שטח די גדול המורכב ממשטח סלעי. "אני אלחם נגדך" אומרת לינה בהחלטיות, לא נותנת לך מקום לסרב בכלל להחלטה שלה. היא נעמדת, מוכנה להילחם.

~מוריס~
    דונפן מסתובב סביב צ'ארמנדר, הוא רץ סביבו, מפני שלא ממש הבין למה התכוונת ב'גלגול'. צ'ארמנדר מסתכל סביב, לא מצליח להבין מה דונפן מנסה לעשות שבמפתיע דונפן תוקף את צ'ארמנדר בניב אש, מעלף אותו. אתה יורה חצי רעל על המעורב, שעורו מקבל הילה של גוון סגלגל. אתה משתמש בפיטפוט ונראה שהמעורב סובל.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    סתם שתדעו, אם ראיתם מעורב ואתם רוצים לדעת את איזה מעורב הוא, בגלל שמעורבים הם חצאי פוקימונים-הם ניתנים לסריקה על ידי הפוקדע. הוא פשוט יגדיר לכם את הפוקימון שאיתו הם מעורבים

~מיילס~
    אתם מתיישבים על יד האגם ואוכלים ברוגע. סקיטי מקפץ במים הרדודים של האגם בשמחה, וצ'יקוריטה מתכרבלת על החול, נהנת מקרני השמש. ראלטס יושב לידך ואוכל ברוגע, נהנה מהנוף. אתם מסיימים לאכול ואתה מתחיל לסרוק את הסביבה, למצא מאמן, מעורב שתוכל להתאמן מולו. אתה רואה כמה מעורבים:
    *נערה בעלת שיער חום ארוך, בערך בת שלוש עשרה. העיניים שלה בצבע שקד ויש לה זוג אוזניים שועליות בצבע חום. הדבר שהכי מושך את תשומת לבך-הוא שלושת הזנבות החומים שלה. לצידה הולך פוקימון בעל אותם עיניים, אוזניים וזנבות.
    *נער בערך בן גילך, בעל שיער לבן עם גוונים כחולים ושתי אוזניים קטנות כחולות. יש לו זנב סנאי גדול בצבע לבן כחול, ולצידו מהלך פוקימון בעל מאפיינים דומים.
    *שתי ילדות צעירות, בנות שתים עשרה בערך ונראות זהות כמעט לחלוטין. ההבדל-הוא שלאחת מהן אוזני ארנב אדומות, זנב בצורת + אדום ועל לחייה שני עיגולים אדומים עם + עליהם, לשנייה יש אותם מאפיינים רק בכחול, והזנב בצורת - וכך גם הצורה על הלחי. על הכתף של כל אחת מהן יושב פוקימון קטן

~מייק~

"אוקיי. אני אתאמן כל יום" אומר לך טריטוגה, נשמע בטוח בעצמו. צ'ו מביט לרגע בוולפיקס ואז שוב בך. "אוקיי" הוא אומר, מחייך בפעם הראשונה מאז פגשת אותו. וולפיקס נראת שמחה ממהחלטה של צ'ו. "נראה שהעבודה שלי פה הסתיימה, להתראות" היא אומרת. עוברת ליד צ'ו, כדי להיפרד ממנו. למרות שעד עכשיו וולפיקס נראתה קשוחה, היא נראת די עצובה להיפרד מצ'ו. היא מתחילה להתרחק ממכם, חזרה לכיוון ממנו באתם. אתה מלטף את פרוותו של זרורא, שנראה שמח מכך.

~ג'ימי~

"אוק..יי" היא עונה לאחר כמה דקות של מחשבה. אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ומחפשים מקום בו תוכלו להתאמן. לבסוף, אתם מוצאים שטח די גדול המורכב ממשטח סלעי. "אני אלחם נגדך" אומרת לינה בהחלטיות, לא נותנת לך מקום לסרב בכלל להחלטה שלה. היא נעמדת, מוכנה להילחם.

~מוריס~
    דונפן מסתובב סביב צ'ארמנדר, הוא רץ סביבו, מפני שלא ממש הבין למה התכוונת ב'גלגול'. צ'ארמנדר מסתכל סביב, לא מצליח להבין מה דונפן מנסה לעשות שבמפתיע דונפן תוקף את צ'ארמנדר בניב אש, מעלף אותו. אתה יורה חצי רעל על המעורב, שעורו מקבל הילה של גוון סגלגל. אתה משתמש בפיטפוט ונראה שהמעורב סובל.
    אני משתמש בפוקדקס כדי להבין עם איזה פוקימון מעורב הנער עם השותף הסנאי. אחרי שהפוקדקס פיענח אני ניגש אליו
    "היי אני מיילס" אני מציג את עצמי, "מה דעתך על קרב מהיר?" שואל בחיוך.

12. אני שלד

~מיילס~

~מייק~

~ג'ימי~

~מוריס~
    זה בסדר גם אני
    ~~~~
    אוקי.״ אני אומר בהחלטיות ״רק שנינו. בלי מעורבים. נפתח את המיומנות שלך עם ה.... חוסר שיווי משקל. הראשון שנכנע מפסיד, ופה נגמר הקרב״
    אחרי הסכמת הדדית אני תוקף אותה ברצף כדורי אלקטרו תוך כדי ריצה הצידה

Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    "אם אתם מוכנים" אתה אומר ומצחקק. "נהנתם?" אתה שואל, וכולם מהנהים בשמחה. אתם ממיכים להתקדם ואתה מתחיל לראות מבה באופק, בין כל הפרחים. כאשר אתה קרוב מספיק אתה רואה שזה מבנה עגול גדול עם שלט "המרכז לחקר התפתחות פוקימונים", נראה שהמקום פתוח לתיירים. "וואוו" מתלהב צ'ימצ'אר מהמבנה המרשים.
    "המרכז לחקר התפתחות פוקימונים.. נחמד" אחשוב לעצמי לאחר שאקרא את הכתוב על השלט. "מה דעתכם שנראה מה הולך שם?" אשאל את צ'ימצ'אר, טיילו ופנקין. "אולי הם יוכלו לבדוק אתכם ולתת לי קצת יותר פרטים עליכם. "

14. היזהרו מחיקויים!

~מייק~

"טוב, שנמשיך?" אשאל את כל פמלייתי.
    ~~~~~~
    סורי על הקצר אני ממהר
    Spoiler ספוילר

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

' בוא ננסה לשלב מתקפות ! ' אני חושב לעצמי מתחיל לזרוק מילים ברצף בין כמה מילים אני לוקח הפסקה מנקר אות המערוב בבטנו ממשיך לזרוק מילים.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 57 מתוך 89 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •