Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 89 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 1329
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מייק~
    אתם נכנסים לחנות ורואים שהיא יחסית קטנה. כמה שורות של מדפים מוצבות בחנות. אתה רואה שורת פוקדורים בכל מיני צבעים, כמובן שהם לא תקפים אלייך מעצם היותך מעורב ולא מאמן. אתה מוצא כמה ערכות עזרה ראשונה, מרפאי סטטוסים (פירוט בעמ' הראשון), אוכל לפוקימונים ובני אדם. לאחר כמה מדפים אתה מגיע למדף שלא ראית בחנויות אחרות, המדף מלא באבנים. המוכרת רואה אותך וניגשת אלייך "אלא אבני פיתוח שמצאנו במכרות שלנו" היא מסבירה. "אבן ברק, ירח, מים, שייני, עלה, שמש וירח".
    All hail the Tal fossil
    גם טירטוגה אצל הפרופ' דרך אגב
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אקח אבן שמש וקצת מזון לפוקימונים, אבדוק מה המחיר. אם אין מספיק אוותר על האוכל (כן, עד כדי כך harsh). אציע ללונה לרכוש אבן ירח לקלפה לעתיד. לאחר מכן אצא מהחנות עם כולם ואשב בנחת בעיר. לאחר כמה שעות אציע:" שנלך למכון העירוני? הוא נשמע מבטיח, עם כל המכרות הללו" אומר, אבל לא לפני שאתן להליופטייל להגיב לאבן השמש שקניתי במיוחד לו (ולי באופן עקיף).
    ד"א: אני גם צריך אבן שמש או שזה תהליך טבעי?
    Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מוריס~
    "דונפן, בו נגמור את זה!" אתה מורה. דונפן משתמש בכח עתיק, שמרסק את אספיאון על הקרקע, הוא נראה תשוש. אתה מתעופף סביב העולם, משתמש בפטפוט-מיסטי נראת סובלת, היא סותמת את אוזנייה, ונראה שהיא בכאב. "אספיאון... כדור צל" לוחשת מיסטי בכאב. אספיאון קם בקושי ומשתמש בכדור צל על דונפן, שמצליח להתחמק. מיסטי ואספיאון נופלים, הקרב הוכרע.
    אתם יוצאים החוצה לאחר שמיסטי ואספיאון מטופלים במעלית חזרה לרחבת הכניסה "אתה ממש חזק!" מחמיאה לך מיסטי בחיוך.

~מיילס~

אתה אומר לויולט לשים לב לרחשים מתחת לאדמה, ועושה אותו דבר. אתה משגר עלים קסומים אל עבר לייט, מנצל את המהירות שהוא צבר כדי להנחית מכה. העלים פוגעים בו, הוא נפצע אך ממשיך לרוץ אלייך, הוא מהיר מידי ואתה לא מספיק להתחמק-הוא פוגע עם הזנב שלו בראשך, הזנב שלו כבד כמו ברזל וגורם לראש שלך לכאוב ולהתחיל לצלצל. ויולט מזנקת הצידה, חומקת מלילי שיוצאת מהאדמה בקפיצה. לילי מזנקת אל ויולט עם אגרוף קפוץ, מוקף באש, "פעימת דרקון" היא לוחשת לך, משגרת פעימה שמתנגשת עם האגרוף של לילי, מעיפה אותה לאחור. כולכם נראים פצועים-הראש שלך כואב, היד של לילי פצועה מפעימת הדרקון, ללייט יש חתכים בכל גופו, וויולט נראת מתעייפת. לייט טוען חשמל בלחי שלו, ומשגר נחשול חשמלי גדול לעברך! אתה יודע שאין לך זמן להגיב, אתה רואה שויולט מנסה לקפוץ לפנייך, אך לא מספיקה. אתה מרגיש כאילו ברק שלם עובר בכל גופך, הכאב עצום. אתה מרגיש רע, בחילה מהזרם. מזווית עיינך אתה רואה את ויולט יוצרת לפניה פעימה, הפעימה נראת באותו גודל של פעימת הדרקון שלה, רק שיש לה צבע כחול-בהיר מרגיע. במקום לכוון את הפעימה אל לייט ולילי, היא מכוונת אותה אלייך!. הפעימה פוגעת בך, ובמקום כאב הרגשה של צלילות ובהירות מתפשטת בגופך-אתה מרגיש הרבה יותר טוב.

~מייק~
    נופ. אמרת לטריטוגה שהוא יישלח לפרופסור שזה יפה אבל תחלס לא שלחת אותו. מוזמן ללוות אותו למרכז הקרוב\לומר לו ללכת לבד ולהתסכן שהוא יעלם מסיבה מסתורית
    צריך אבן שמש.
    יש לך 1125$$$ הכל טוב

שחוק להתפתחות הוא:
    אם מעורב מתפתח השותף שלו גם
    אם פוקימון מתפתח השותף שלו לא בהכרח יתפתח

אם אתה היית לוקח את אבן השמש, גם הליופטייל היה מתפתח, עשית ההפך אז אתה צריך עוד אחת
    ~~~
    אתה לוקח אבן שמש ומזון לפוקימונים. אתה מציע ללונה לקנות אבן ירח לקלפה, היא מהנהנת ולוקחת אבן מהמדף. אתה הולך לקופא ומשלם-260 (200 לאבן 60 לאוכל), ולונה משלמת 200. אתה מכניס את הדברים לתיק ואתם הולכים לנוח לכמה שעות. הליופטייל מתיישב עלייך, מחייך "אני עדיין לא מאמין כמה עברנו במסע הזה" הוא אומר וצוחק בהתלהבות. לונה יושבת ליידך, היא נראת ישנונית ובמהרה נרדמת, נשענת על הכתף שלך. זרורא וצ'ו משחקים יחד עם בינאנקה במה שנראה כמו מחבואים, בזמן שגורטל ישן ואלה (הופפהה זכרתי את השם שלה) ונוקלטול ישנים עליו. שנלך למכון העירוני? הוא נשמע מבטיח, עם כל המכרות הללו" אתה שואל, כולם מהנהנים. אתה מוציא את אבן השמש מהתיק שלך בזהירות, בלי לגעת בה ישירות ומושיט אותה להליופטייל. הליופטייל סקרן לגבי האבן, אתה בעצמך חש כמיהה מוזרה לגעת בה. הליופטייל נוגע עם האוזן שלו באבן בחשדנות ולפתע מתחיל לזרוח, הוא גדל יותר ויותר ולפתע עומד לפנייך פוקימון גדול הרבה יותר. מזלט, הליופטייל התפתח!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

"דונפן, בו נגמור את זה!" אתה מורה. דונפן משתמש בכח עתיק, שמרסק את אספיאון על הקרקע, הוא נראה תשוש. אתה מתעופף סביב העולם, משתמש בפטפוט-מיסטי נראת סובלת, היא סותמת את אוזנייה, ונראה שהיא בכאב. "אספיאון... כדור צל" לוחשת מיסטי בכאב. אספיאון קם בקושי ומשתמש בכדור צל על דונפן, שמצליח להתחמק. מיסטי ואספיאון נופלים, הקרב הוכרע.
    אתם יוצאים החוצה לאחר שמיסטי ואספיאון מטופלים במעלית חזרה לרחבת הכניסה "אתה ממש חזק!" מחמיאה לך מיסטי בחיוך.

" גם את לא היית רעה בכלל . האמת הייתה לי הרגשה שתנצחי ! דרך אגב מיסטי פנאפי התפתח , נכון הוא נראה ממש מגניב ?" הענה למיסטי

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]הפעימה פוגעת בך, ובמקום כאב הרגשה של צלילות ובהירות מתפשטת בגופך-אתה מרגיש הרבה יותר טוב.

~מייק~
    נופ. אמרת לטריטוגה שהוא יישלח לפרופסור שזה יפה אבל תחלס לא שלחת אותו. מוזמן ללוות אותו למרכז הקרוב\לומר לו ללכת לבד ולהתסכן שהוא יעלם מסיבה מסתורית
    צריך אבן שמש.
    יש לך 1125$$$ הכל טוב

שחוק להתפתחות הוא:

אם אתה היית לוקח את אבן השמש, גם הליופטייל היה מתפתח, עשית ההפך אז אתה צריך עוד אחת
    ~~~
    אתה לוקח אבן שמש ומזון לפוקימונים. אתה מציע ללונה לקנות אבן ירח לקלפה, היא מהנהנת ולוקחת אבן מהמדף. אתה הולך לקופא ומשלם-260 (200 לאבן 60 לאוכל), ולונה משלמת 200. אתה מכניס את הדברים לתיק ואתם הולכים לנוח לכמה שעות. הליופטייל מתיישב עלייך, מחייך "אני עדיין לא מאמין כמה עברנו במסע הזה" הוא אומר וצוחק בהתלהבות. לונה יושבת ליידך, היא נראת ישנונית ובמהרה נרדמת, נשענת על הכתף שלך. זרורא וצ'ו משחקים יחד עם בינאנקה במה שנראה כמו מחבואים, בזמן שגורטל ישן ואלה (הופפהה זכרתי את השם שלה) ונוקלטול ישנים עליו. שנלך למכון העירוני? הוא נשמע מבטיח, עם כל המכרות הללו" אתה שואל, כולם מהנהנים. אתה מוציא את אבן השמש מהתיק שלך בזהירות, בלי לגעת בה ישירות ומושיט אותה להליופטייל. הליופטייל סקרן לגבי האבן, אתה בעצמך חש כמיהה מוזרה לגעת בה. הליופטייל נוגע עם האוזן שלו באבן בחשדנות ולפתע מתחיל לזרוח, הוא גדל יותר ויותר ולפתע עומד לפנייך פוקימון גדול הרבה יותר. מזלט, הליופטייל התפתח!
    למה לא אמרת קודם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "גם אני רוצה את זה! אל החנות!" אומר ובצעדים גדולים והיתוליים אחזור לחנות, אקנה עוד אבן ואפתח את עצמי.
    Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    ששששששששששששששש קיבלת המוןןן ידע
    ~~~~
    "זה היה... נחמד (=מדהים)" אתה אומר לעצמך בשקט לאחר שאתה יודע מהמכון. "לא משכיל במיוחד, אבל נחמד" אתה אומר וממשיך בדרכך. אתם לא מתרחקים הרבה מהמכון שלפתע פנקין עוצר "מה קרה?" שואל אותו טיילו, פנקין מביט בך-מבטו נראה מבועת. "פנקין, תירגע. תספר לי מה קורה" אומר לו צ'ימצ'אר, מנסה להרגיע אותו. "ת..תקשיבו" הוא לוחש. טיילו, צ'ימצ'אר ואתה מאזינים היטב שלפתע אתה שומע את זה-צרחה, איפשהו מבין העצים.
    "שיט!! אתם גם שומעים את זה?!" אשאל את פנקין, צ'ימצ'אר וטיילו מפוחד במקצת. "זה בא מהעצים..." אומר להם בקול חלוש על מנת לחפש ולקלוט את מקור הצעקה. "מצאתי!" אצעק ואצביע עם היד כאשר אמצא את המקור. "זה שם! רוצו!" אומר ואתחיל לרוץ לכיוון מקור הצעקה כאשר אני חותך כל עץ שנקרה בדרכי.

6. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    אם היית מנסה לשאול מישהו היית יכול לגלות
    עכשיו אני אהיה רעה ויגמרו להם האבנים. סתם
    ~~~~~~
    "גם אני רוצה את זה! אל החנות!" אתה אומר וחוזר במהירות לחנות. הליופטייל במפותח מנסה להדביק קצב אתך, הוא נראה מעט מסתבך ומבולבל מצורתו החדשה והגדולה בהרבה. "זה כזה מוזר!" הוא צועק לך, אתה לרגע חש בלבול עובר במוחך-למרות שאין לך סיבה להיות מבולבל, ואז זה נעלם. אתה נכנס לחנות ולוקח מהמדף אבן שמש נוספת. לונה מתפקעת "התכוונתי לומר לך אבל כל כך מיהרת לתת את זה להליופטייל-אם היית אתה משתמש באבן גם הליופטייל היה מתפתח" היא מסבירה, ממשיכה לצחוק בזמן שאתה נפרד לשלום מעוד 200$.

~מייקל~
    "שיט! אתם גם שומעים את זה?!" אתה שואל את השותפים שלך מעט בפחד, כולם מהנהנים בלחץ, אפילו צ'ימצ'אר. "זה בא מהעצים..." אתה לוחש, מסתכל סביב, מנסה לאתר את מקום הצעקה שלפתע אתה עולה על הכיוון. "מצאתי!" אתה צועק, מצביע למקום ממנו שמעת את הצעקה, אתם רצים במהירות את עבר הקול, הורגים כמה שיחים תמימים וחסרי ישע בדרך. אתה מגיע לקרחת יער קטנה, השיחים שבשולי הקרחת מסתירים אתכם. אתה רואה שני אנשים, לבושים במדים שחורים עם האות H עליהם, אוחזים בכח בנער כבן 13, שאתה ישר מזהה כמעורב. יש לו שיער לבן עם פוני כחול, האוזניים שלו ארוכות ולבנות ועיניו אדומות. שני פוקימונים עומדים לצד האנשים ונוהמים על הנער הנאבק, נושכים מידי פעם את רגליו כדי שיפסיק להיאבק.
    Spoiler ספוילר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ~מוריס~

~מיילס~

אתה אומר לויולט לשים לב לרחשים מתחת לאדמה, ועושה אותו דבר. אתה משגר עלים קסומים אל עבר לייט, מנצל את המהירות שהוא צבר כדי להנחית מכה. העלים פוגעים בו, הוא נפצע אך ממשיך לרוץ אלייך, הוא מהיר מידי ואתה לא מספיק להתחמק-הוא פוגע עם הזנב שלו בראשך, הזנב שלו כבד כמו ברזל וגורם לראש שלך לכאוב ולהתחיל לצלצל. ויולט מזנקת הצידה, חומקת מלילי שיוצאת מהאדמה בקפיצה. לילי מזנקת אל ויולט עם אגרוף קפוץ, מוקף באש, "פעימת דרקון" היא לוחשת לך, משגרת פעימה שמתנגשת עם האגרוף של לילי, מעיפה אותה לאחור. כולכם נראים פצועים-הראש שלך כואב, היד של לילי פצועה מפעימת הדרקון, ללייט יש חתכים בכל גופו, וויולט נראת מתעייפת. לייט טוען חשמל בלחי שלו, ומשגר נחשול חשמלי גדול לעברך! אתה יודע שאין לך זמן להגיב, אתה רואה שויולט מנסה לקפוץ לפנייך, אך לא מספיקה. אתה מרגיש כאילו ברק שלם עובר בכל גופך, הכאב עצום. אתה מרגיש רע, בחילה מהזרם. מזווית עיינך אתה רואה את ויולט יוצרת לפניה פעימה, הפעימה נראת באותו גודל של פעימת הדרקון שלה, רק שיש לה צבע כחול-בהיר מרגיע. במקום לכוון את הפעימה אל לייט ולילי, היא מכוונת אותה אלייך!. הפעימה פוגעת בך, ובמקום כאב הרגשה של צלילות ובהירות מתפשטת בגופך-אתה מרגיש הרבה יותר טוב.

~מייק~
    צריך אבן שמש.
    יש לך 1125$$$ הכל טוב

שחוק להתפתחות הוא:

~~~
    " ואו ויולט... את מדהימה!" אני קורא בקול שמח
    "עכשיו... אני עומד לנסות ולחסל את לילי" מסביר לויולט.
    אני תוקף את לילי עם על חושי ומיד אחרי זה משתמש בעלים קסומים לכיוון היד הפצועה שלה, מרכז את האנרגיה החדשה שבי כדי לנסות ולפגוע בלילי בכל הכוח.

8. blue To My Bones
    ~מייקל~
    "שיט! אתם גם שומעים את זה?!" אתה שואל את השותפים שלך מעט בפחד, כולם מהנהנים בלחץ, אפילו צ'ימצ'אר. "זה בא מהעצים..." אתה לוחש, מסתכל סביב, מנסה לאתר את מקום הצעקה שלפתע אתה עולה על הכיוון. "מצאתי!" אתה צועק, מצביע למקום ממנו שמעת את הצעקה, אתם רצים במהירות את עבר הקול, הורגים כמה שיחים תמימים וחסרי ישע בדרך. אתה מגיע לקרחת יער קטנה, השיחים שבשולי הקרחת מסתירים אתכם. אתה רואה שני אנשים, לבושים במדים שחורים עם האות h עליהם, אוחזים בכח בנער כבן 13, שאתה ישר מזהה כמעורב. יש לו שיער לבן עם פוני כחול, האוזניים שלו ארוכות ולבנות ועיניו אדומות. שני פוקימונים עומדים לצד האנשים ונוהמים על הנער הנאבק, נושכים מידי פעם את רגליו כדי שיפסיק להיאבק.
    oh snap זה מעורב לטיאס???
    ----------------------------
    "אתם!" אצעק לכיוון שני החיילים על מנת להסיח את דעתם. "חיילים של הארי, מה? אתם לא הולכים לגעת בשום מעורב אם זה תלוי בי!" אומר להם בכעס. לאחר מכן אבעט בכוח בהאונדום ובפוצ'יאנה המסייעים לשני החיילים. "אתה בסדר?" אשאל את הנער ואעזור לו לקום במהירות. "תעמוד מאחוריי, אנחנו נטפל בזה." אומר לו תוך שמירה על קור רוח. "כמעט ולא הספקתי לאמן אתכם, אבל כשאין ברירה... אין ברירה. טיילו, תשתמש בכנפיים שלך על מנת ליצור רוח שתסחוף את האונדום ופוצ'יאנה! צ'ימצ'אר, גחלת על שניהם!" אומר להם כיצד לפעול ואפנה אל פנקין. "אתה עדיין לא מוכן לקרבות כאלה, תתחבא מאחוריי" אומר לפנקין וארוץ לתקוף את שני החיילים.

9. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

" גם את לא היית רעה בכלל . האמת הייתה לי הרגשה שתנצחי ! דרך אגב מיסטי פנאפי התפתח , נכון הוא נראה ממש מגניב ?" הענה למיסטי

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. אני שלד
    שם: עמית
    גמרתי עם המתכונת אז חזרה לרצףף

~מיילס~
    אתה מוציא את הפוקודע (אומאגד הייתה לי ההארה מטורפת הרגע. פוקדע זה פוקט+ידע )
    אתה מביט במסך המכשיר בזמן שהוא מזמזם בקול מתכתי

"פאצ'יריסו, פוקימון סנאי החשמל. פאצ'יריסו ידוע באופיו הטוב, ובאנרגיות שלו. יש לו נטייה להיפראקטיביות"
    אתה ניגש אל המעורב ומציג את עצמך "היי, אני מיילס. מה דעתך על קרב מהיר?" אתה שואל בחיוך. "אני לייט, אשמח להילחם, האמת זאת הסיבה שאני פה" עונה לך לייט בשמחה. "ואת?" הוא שואל, מביט על ויולט "ו..ויולט" היא עונה בביישנות, מופתעת. "בואו לשם" הוא אומר ומצביע על חלקת חוף פנוייה. אתם הולכים לחלקה ולייט מתמקם כשתי מטר ממכם יחד עם פאצ'יריסו, מוכן לקרב.

~ג'ימי~

"אוקיי. רק שנינו. בלי מעורבים. נפתח את המיומנות שלך עם ה..חוסר שיווי משקל. הראשון שנכנע, מפסיד" אתה מסביר את החוקים. לינה מהנהת בהסכמה. אתם מתמקמים לקרב ואתה משגר לעבר לינה שישה כדורי אלקטרו רצופים, תוך ריצה הצידה. לינה מתכוננת להגעת כדורי האלקטרו, מוכנה להתחמק. אתה רואה בעיניה שהיא מחשבת בדיוק את המרחק שאליו תצטרך לרוץ ולקפוץ כדי להתחמק, נראה שאם היית פוגש אותה לפני הפציעה-היא הייתה מסוגלת להתחמק מכל התקפה. היא קופצת בתזמון מושלם מצד לצד, חומקת משלושת הכדורים הראשונים. היא נוחתת בצורה לא יציבה בקפיצה האחרונה שלה, ואחד מהכדורים פוגע בה, היא עפה לאחור בצעקה קטנה. לינה קמה, משתמשת בעלים קסומים שעפים אלייך במהירות, הם לא נראים גדולים ומהירים במיוחד בהשוואה לעלי תער שראית בעבר.

~מייקל~

"המרכז לחקר התםתחות פוקימונים... נחמד" אתה חושב לעצמך לאחר שקראת את השלט. "מה דעתכם שנראה מה הולך שם? אולי הם יוכלו לבדוק אתכם ולתת לי קצת יותר פרטים עליכם" אתה אומר. "זה רעיון טוב" עונה צ'ימצ'אר, טיילו מהנהן בהסכמה ופנקין מקפץ בהתרגשות מהמקום החדש והלא מוכר. אתם נכנסים פנימה ואתה רואה כמה מדענים מתרוצצים בכל האזור. אתה שם לב לשלשות פוקימונים שעוקבות אחרי המדענים. אחד מהם, לבוש חלוק לבן ניגש אלייך. "שלום! אני ראש המכון המדעי הזה. אנחנו חוקרים כאן התפחויות של פוקימונים. וואוו! יש לך פה צ'ימצ'אר ופנקין, עבודת המחקר שלי באוניברסיטה הייתה על השוני בהתפתחות של פוקימוני אש מזנים שונים...." הוא אומר ולרגע שוקע במלמולים מדעיים שאתה לא מבין. "אוי, סליחה!" הוא אומר, לפתע יוצא מההרהורים אליהם שקע. "תרצה לעבור סיור?" הוא שואל בחיוך

~מייק~

"טוב, שנמשיך?" אתה שואל את שותפייך, וכולם מהנהים. אתם מתקדמים ואתה בקושי שם לב לשלט "דרך36". נראה שככל שאתם מעמיקים בדרך, ככה הראות נעשית גרועה יותר ויותר. לבסוף אתם מוצאים את עצמכם עומדים בשביל, לא מסוגלים לראות כלום בגלל הערפל העבה שמקיף אתכם. אתה שם לב לזוהר סביב הדרך, נראה שהוצבו מבנים זוהרים בשולי הדרך כדי שמאמנים לא ילכו לאיבוד. "אני ושאדו נעזור" אומרת לונה, ולפתע הטבעות הצהובות שעל גופה ועל גופו של אמבריאון מתחילות לזהור, מאירות לכם בצורה טובה יותר את הדרך. לונה נראת מדהים שהסימונים על גופה זוהרים באור נעים ורך. אתם מהלכים בדרך, ולמרות שאתם מנסים לראות משהו-אולי פוקימונים, אתם לא מצליחים לראות כלום בגלל הערפל. לאורך כל ההליכה, צ'ו נצמד לרגל שלך, מפחד. לאחר כשעה אתם סוף סוף מתחילים לראות שהראות משתפרת. אתם יוצאים ממחוץ לערפל ורואים ישר עמק לפניכם, אתם מתקרבים ורואים שהעמק כולו סלעי-ובתוכו ישנה עיר. "זאת העיר אורבורג!" מתלהבת לונה. אתם מתקדמים במורד העמק עד שאתם מגיעים לפתח העיר, גרוטל נראה מעט סובל-נראה שבתור פוקימון עשב הוא לא מרגיש בנוח במיוחד בין כל הסלעים האלו. אתם נתקלים במפת דרכים ורואים:
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכרות אורבורג

~מוריס~
    אתה מחליט לנסות מתקפה משולבת. אתה משתמש בפטפוט, המעורב מנסה לסתום את אוזניו אך הכאב שלו חזק. אתה מנקר אותו בבטן וחוזר לפטפוט, מה שמכניע את המעורב מייד. "הצלחנו!" מתלהב דונפן ומקפץ במקום, מחזה שנראה די מצחיק עקב גודלו החדש. אתם יוצאים למסדרון ולמעלית, ועולים סוף סוף לקומה השלישית והאחרונה. הפעם, כל הקומה היא הזירה ולא לוקח לך יותר משנייה לזהות את המתמודדת שמולך-מיסטי!
    Spoiler ספוילר
    יוווו שלום לך איך הלך?
    אוי מתקרבים ל60
    ~~~~~
    אני מנסה לנטרל אותם עם זנב ברזל
    לאחר מכן אני שולח לעברה מכת ברק (או מכת ברק קצת לא ממוקדת אם אני לא מצליח

Spoiler ספוילר

11. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    אם היית מנסה לשאול מישהו היית יכול לגלות
    עכשיו אני אהיה רעה ויגמרו להם האבנים. סתם
    ~~~~~~
    "גם אני רוצה את זה! אל החנות!" אתה אומר וחוזר במהירות לחנות. הליופטייל במפותח מנסה להדביק קצב אתך, הוא נראה מעט מסתבך ומבולבל מצורתו החדשה והגדולה בהרבה. "זה כזה מוזר!" הוא צועק לך, אתה לרגע חש בלבול עובר במוחך-למרות שאין לך סיבה להיות מבולבל, ואז זה נעלם. אתה נכנס לחנות ולוקח מהמדף אבן שמש נוספת. לונה מתפקעת "התכוונתי לומר לך אבל כל כך מיהרת לתת את זה להליופטייל-אם היית אתה משתמש באבן גם הליופטייל היה מתפתח" היא מסבירה, ממשיכה לצחוק בזמן שאתה נפרד לשלום מעוד 200$.
    "יופי לונה, מאוד בוגר" אומר בזמן שהיא מצחקקת ואני נפרד מעוד כסף. לאחר מכן אצור מגע עם האבן ואחכה לשינוי שבי (יש לי תמונה בהולד).
    Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    ~מיילס~
    תשתדל בבקשה לצוטט רק אותך, זה פשוט מבלבל אותי חח
    ~~
    "וואוו, ויולט... את מדהימה!" אתה קורא בשמחה. "ועכשיו.. אני עומד לנסות ולחסל אל לילי" אתה מחליט ומודיע לויולט. אתה תוקף את לילי עם על חושי, היא עפה לאחור, מעט מבולבלת, העלים הקסומים שלך פוגעים ביד הפצועה שלה (אכזרי קצת ) והיא צורחת מכאב, ונופלת ארצה. "אני.. לא יכולה להמשיך" היא ממלמלת, נכנעת. "זה בסדר! לכי לנוח" קורא לייט. הוא נראה בעל אנרגיה מחודשת להילחם, הוא מתחיל לרוץ אל עבר ויולט במהירות, מוקף בחשמל. הוא רץ כל כך מהר שאתה בקושי יכול לראות אותו, הוא פוגע בלילי שמועפת על אחד העצים בצווחה. היא קמה, ונראת בכאב, אך מוכנה להמשיך להילחם.

~מייקל~
    לטיאוס*. שמח? D=
    ואמ מומלץ שלא תתקקוף בני אדם לא מעורבים
    כי קצת לא הוגן וזה
    ~~~
    "אתם!. חיילים ל הארי, מה? אתם לא הולכים לגעת בשום מעורב אם זה תלוי בי!" אתה אומר לחיילים בכעס, במטרה להסיח את דעתם. אתה רץ אל עבר פוצ'אינה והונדום. אתה בועט בפוצ'אינה שלא מצפה לזה וזז מעט לאחור. הונדום מוכן לניסיון הבעיטה שלך ומתרחק בקלילות, מוודא שהוא לא עוזב את עמדתו-שמירה על הנער. אתה רואה שעד שלא תביס אותם לחלוטין, לא תוכל להגיע אל הנער. "כמעט ולא הספקתי לאמן אתכם, אבל שאין ברירה... אין ברירה" אתה אומר לשותפים שלך. טיילו מנפנף בכנפיו בחוזקה, שולח חתכי אוויר חזקים שפוגעים בפוצ'אינה והונדור (מזלט! טיילו למד air slash!). הונדור מתעצבן, ופוגע בטיילו עם להביור, טיילו נפצע מעעט וההתקפה שלו נקטעת. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת, הונדור לא נראה מושפע במיוחד אבל פוצ'אינה סובל מכאב. אתה מורה לפנקין להתחבא מאחורייך, הוא נעמד מאחוריי הרגל שלך, מביט בלחץ על חבריו הנלחמים.

~מוריס~
    "גם את לא היית רעה בכלל. האמת, הייתה לי הרגשה שתנצחי!. דרך אגה מיסטי, פנאפי התפתח, נכון היא נראה ממש מגניב?" אתה אומר לה. "כן! ממש אהבתי את המראה החדש דונפן" מחמיאה לו מיסטי "תודה. למרות שהמשקל הזה כל כך מוזר.." עונה דונפן,שקוע במחשבות. "מוריס!" אתה שומע צעקה, צ'אטוט עף אלייך במהירות "משהו קורה ללילי!" הוא צועק לך, מצביע אל מחוץ למבנה.

~ג'ימי~
    מדהים. גוססים מצינון וזה
    ~~

אתה מנסה לנטרל את העלים הקסומים, מצליח די בקלות לנטרל אותם אחד אחד, עקב איטיותם. אתה מסיים לנטרל את כולם ומביט אל לינה. אתה מבין מיד למה היא שלחה אלייך את העלים האלו. לינה ידעה שייקח לך קצת זמן לנטרל אותם, היא ניצלה את הפוקוס שלך בנטרול המתקפה וחוסר ההתמקדות בה, כדי לטעון קרן ענק. היא משגרת את הקרן שפוגעת בך בעוצמה, לא נותנת לך שום זמן להתחמק. אתה מרגיש שכל הגוף שלך כואב, חש דקירות בכל הגוף. "לקרן על לוקח זמן להיטען. תמיד שים עין על היריב שלך-חוק מספר 1 שאבא לימד אותי" היא אומרת בחיוך. אתה מנסה לתקוף אותה במכת ברק, היא מנסה להתחמק אך שוב מאבדת מעט שיווי משקל ורגלה נפגעת מהמתקפה.

~מייק~
    "בוגר זה השם השני שלי" היא אומרת, פורצת שוב בצחוק. אתם יוצאים מהחנות ואתה נוגע באבן. ישר עם המגה אתה חש מספוק, כאילו כל מטרת חייך הייתה לגעת באבן הזו, והרגע מימשת זו. לפתע אתה מסתנוור, אתה מנסה לגלות את מקור האור הבוהק ומגלה שהוא כל הגוף שלך. הרגשה חמימה-אך מעט כואבת, קצת כמו כאבי גדילה מתפשטת בגופך. זה נדמה לך שזה נמשך לנצח, ואתה כבר מתחיל להתפלל שזה ייגמר. לבסוף, האור המסנוור נעלם. אתה מסתכל על עצמך וקולט שהמראה שלך השתנה ל*הכנס תמונה כאן*.
    "וואוו!" מתלהבת לונה "אני זוכרת שאני התפתחתי, זה היה כזה מוזר!. איך אתה מרגיש?" היא שואלת. אתה חש מעט חוסר יציבות ממשקל הזנב שלך-הגדול בהרבה עכשיו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    "גם את לא היית רעה בכלל. האמת, הייתה לי הרגשה שתנצחי!. דרך אגה מיסטי, פנאפי התפתח, נכון היא נראה ממש מגניב?" אתה אומר לה. "כן! ממש אהבתי את המראה החדש דונפן" מחמיאה לו מיסטי "תודה. למרות שהמשקל הזה כל כך מוזר.." עונה דונפן,שקוע במחשבות. "מוריס!" אתה שומע צעקה, צ'אטוט עף אלייך במהירות "משהו קורה ללילי!" הוא צועק לך, מצביע אל מחוץ למבנה.

" זה לא טוב ! אני חושב שאם לא נגיע בזמן יקרה משהו רע !" אני צועק ומתחיל לרוץ לדלת היציאה מהבניין

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. blue To My Bones
    ~מייקל~
    לטיאוס*. שמח? D=
    ואמ מומלץ שלא תתקקוף בני אדם לא מעורבים
    כי קצת לא הוגן וזה
    ~~~
    "אתם!. חיילים ל הארי, מה? אתם לא הולכים לגעת בשום מעורב אם זה תלוי בי!" אתה אומר לחיילים בכעס, במטרה להסיח את דעתם. אתה רץ אל עבר פוצ'אינה והונדום. אתה בועט בפוצ'אינה שלא מצפה לזה וזז מעט לאחור. הונדום מוכן לניסיון הבעיטה שלך ומתרחק בקלילות, מוודא שהוא לא עוזב את עמדתו-שמירה על הנער. אתה רואה שעד שלא תביס אותם לחלוטין, לא תוכל להגיע אל הנער. "כמעט ולא הספקתי לאמן אתכם, אבל שאין ברירה... אין ברירה" אתה אומר לשותפים שלך. טיילו מנפנף בכנפיו בחוזקה, שולח חתכי אוויר חזקים שפוגעים בפוצ'אינה והונדור (מזלט! טיילו למד air slash!). הונדור מתעצבן, ופוגע בטיילו עם להביור, טיילו נפצע מעעט וההתקפה שלו נקטעת. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת, הונדור לא נראה מושפע במיוחד אבל פוצ'אינה סובל מכאב. אתה מורה לפנקין להתחבא מאחורייך, הוא נעמד מאחוריי הרגל שלך, מביט בלחץ על חבריו הנלחמים.
    *הייתי בטוח שהזכר זה לטיאס. לא משנה, שניהם מעולים xd
    *חיילים של צוות מרושע שרוצה ללכוד ילדים קטנים ואני לא הוגן? Xd את חייבת לתת לי לפרק אותם קצת
    --------------------------------
    "הכל יהיה בסדר פנקין" אומר לפנקין ואנסה להרגיע אותו. "עבודה מעולה חברים!" אומר לטיילו וצ'ימצ'אר ואמשיך לנסות ולהחדיר בהם ביטחון. "צ'ימצ'אר, אתה משפיע יותר על פוצ'יאנה, נסה להשתמש בגחלת ולהתמקד בו! טיילו, תשתמש במתקפה החדשה על האונדום, זה אמור לגרום לו נזק!"

15. משתמש מנוסה
    ~מיילס~
    תשתדל בבקשה לצוטט רק אותך, זה פשוט מבלבל אותי חח
    ~~
    "וואוו, ויולט... את מדהימה!" אתה קורא בשמחה. "ועכשיו.. אני עומד לנסות ולחסל אל לילי" אתה מחליט ומודיע לויולט. אתה תוקף את לילי עם על חושי, היא עפה לאחור, מעט מבולבלת, העלים הקסומים שלך פוגעים ביד הפצועה שלה (אכזרי קצת ) והיא צורחת מכאב, ונופלת ארצה. "אני.. לא יכולה להמשיך" היא ממלמלת, נכנעת. "זה בסדר! לכי לנוח" קורא לייט. הוא נראה בעל אנרגיה מחודשת להילחם, הוא מתחיל לרוץ אל עבר ויולט במהירות, מוקף בחשמל. הוא רץ כל כך מהר שאתה בקושי יכול לראות אותו, הוא פוגע בלילי שמועפת על אחד העצים בצווחה. היא קמה, ונראת בכאב, אך מוכנה להמשיך להילחם.
    "קדימה ויולט!" אני מנסה לעודד אותה לאחר שנפגעה. "זה שנינו עליו, בואי נתקוף יחד בכל הכוח ונביס אותו!".
    אני מרכז את כל האנרגיה שנשארה בי ותוקף את לייט עם מתקפת על חושי

עמוד 59 מתוך 89 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •