~מוריס~
"זה לא טוב!. אני חושב שאם לא נגיע בזמן יקרה משהו רע!" אתה צועק ורץ לדלת היציאה מהבניין.
אתה יוצא החוצה ורואה את לילי, מוקפת בהילה צבעונית. גביש כחלחל קטן נצמד לרגלה השמאלית, אתה בוהה בגביש ולרגע נראה לך שהוא גדל מעט. אנשים מתקהלים סביב לילי, ומביטים בה בתדהמה וחשש. *רמיזה קטנה: מה קורה לג'יראצ'י בזמן שהוא בתרדמת אלף שנה?*
~מייקל~
חחח שתיתקל בחיילים מעורבים-תתפרע
~~~
"הכל יהיה בסדר פנקין" אתה אומר לפנקין במטרה להרגיע אותו. "עבודה מעולה חברים!" אתה מעודד את טיילו וצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על פוצ'אינה, שמועף לאחור על אחד העצים. הוא קם ומשגר כדור צל אכזרי למראה על צי'מצ'אר, שצועק שהכדור פוגע בו. טיילו משתמש במתקפה החדשה שלו, חיתוך אוויר על האונדום-האונדום מנסה להתחמק אך עקב רוחב המתקפה הוא לא מצליח ונפגע קשה. הוא פוער את פיו ומשלח להביור עוצמתי אל עבר טיילו!
שני החיילים אוחזים בינתיים בנער בחוזקה, לא מרפים. אתה שם לב שהוא פצוע לא רק ברגליו, לכן הוא לא מנסה להיאבק-הוא לא יכול עקב הפציעות שלו.
~מיילס~
"קדימה ויולט!" אתה מעודד אותה לאחר הפגיעה שלה. "זה שנינו עליו, בואי נתקוף בכל הכח ונביס אותו!" אתה אומר. אתה מרכז את כל הכח שלך ותוקף את לייט בעל חושי, בזמן שויולט עוזרת ותוקפת בגל על חושי. שתי ההתקפות העל חושיות שלכן משתלבות, ומעיפות את לייט בחוזקה. לייט נראה מותש "אני נכנע" הוא אומר.
הוא קם ומתמתח, וצולע קלות בזמן ההליכה שלו אליכם. "קרב טוב!" הוא מחמיא לכם ומושיט את ידו ללחיצה.
מזווית עיינך אתה מבחין בפוקימון קטן מביט בך בהערצה*פרס על פתיחת עמ' 55*
~ג'ימי~
ווהוו פתחת עמוד 60. אתה זוכה בפוקימון רוח התפתחות שנייה לבחירתך
~~~
אתה מתנשף בכבדות.
"זה...היה תוחכם.." אומר בקושי, אך עדיין יכול להילחם. אתה יוצר לפנייך כדור חשמל צהבהב, אתה יכול לראות בתוך הכדור זרמים חשמליים נעים. אתה צועק ללנה "תשתמשי בסביבה שלך! תזרמי עם התנויות! את נופלת? תפלי, ומיד תדחפי את עצמך למעלה!". כדור החשמל פוגע בלינה, נראה שהיא בכלל לא ניסתה להתחמק ממנו-אוי כדי לראות אם התאוריה שלך עובדת. היא נופלת, וקמה מיד, משגרת לעברך כדור שנראה דומה לכדור החשמל שלך, רק שצבעו ירוק ובתוכו נעה אנרגיה ירוקה.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
*lol יש חיילים מעורבים שעובדים בשביל צייד מעורבים?~מייקל~
חחח שתיתקל בחיילים מעורבים-תתפרע
~~~
"הכל יהיה בסדר פנקין" אתה אומר לפנקין במטרה להרגיע אותו. "עבודה מעולה חברים!" אתה מעודד את טיילו וצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על פוצ'אינה, שמועף לאחור על אחד העצים. הוא קם ומשגר כדור צל אכזרי למראה על צי'מצ'אר, שצועק שהכדור פוגע בו. טיילו משתמש במתקפה החדשה שלו, חיתוך אוויר על האונדום-האונדום מנסה להתחמק אך עקב רוחב המתקפה הוא לא מצליח ונפגע קשה. הוא פוער את פיו ומשלח להביור עוצמתי אל עבר טיילו!
שני החיילים אוחזים בינתיים בנער בחוזקה, לא מרפים. אתה שם לב שהוא פצוע לא רק ברגליו, לכן הוא לא מנסה להיאבק-הוא לא יכול עקב הפציעות שלו.
------------------------------------
"קדימה חברים, מאמץ אחרון ואתם מנצחים אותם! טיילו תתכונן, אני רוצה שתיצור רוח בעזרת הכנפיים שלך כדי לשגר את צ'ימצ'אר לעבר האונדום ופוצ'יאנה. צ'ימצ'אר, כשזה קורה אני רוצה שתיתן לשניהם את האגרוף הכי חזק שלך!"
יאסס
וזה היה ממש במקרה הפעם (ברצינות קיוויתי לתכנן לראות כמה הגיבו ולשלוח אבל יצא לי במקרה)
אז לאמפנט
ופתאום חשבתי על זה שלכל המעורבים יש אחים גדולים, גם לאגדיים
~~~~~~~~~~~
אני מנסה לירות על הכדור אנרגיה כדור חשמל משלי בתקווה לנטרל אותו
בראש אני מתכנן איך אני אזנק מאחוריה ואשתמש בזנב ברזל כדי לתרגל אותה בקרב פיזי
(אני לא יודע ככ איך להמשיך מפה כי את צריכה להחליט אם אני מנטרל, או אם זה פוגע בי או אם אצליח להמשיך להלחם אחרי זה וכו')
ספוילר
איוונט אגדיים!
כולכם פגשתם\יש שותפים אגדיים! אתם הולכים לעבור איוונט שקשור למעורב האגדי הזה, שבמהלכו הסיכוי שלכם להיתקל בפוקימונים נדירים הולך לגדול בהרבה, וגם יש סיכוי שתיתקלו באגדי (לא תוכלו ללכוד אותו)
~מוריס~
אופססס. האמת שחשבתי כזה 'וואי לא מתאים לי לקרא למישהו לילי. מעניין למה עשיתי את זה'
~~~~~
"לילית! תחזיקי מעמד, אנחנו כאן לצידך!" אתה אומר, מנסה לגרום לקול שלך להישמע אמין למרות שאתה לא בטוח כלל בדברייך.
אתה מביט סביבך ורואה שכולם לידך, כולל מיסטי, אספיאון ופיצ'ו. "בוא איתי" לוחשת מיסטי "צריך להרחיק אותה מהאנשים האלו, או שהשמועה עליה תגיעה להארי" היא מוסיפה. אתה מרים את לילית ואתה הולך אחרי מיסטי אל מאחורי המבנה, בו איש לא נמצא. הזוהר סביב לילית מתחיל להירגע אט אט עד שהוא נעלם, אך הקריסטל על רגלה נותר. לאחר שלילית נרגעת מעט, היא מצליחה סוף סוף לדבר. "ההורים שלי סיפרו לי שזה יכול לקרות..." היא אומרת עם דמעות בעיניה. "ג'יראצ'י, פוקימון המשאלות. הוא מתעורר כל אלף שנים לשבוע, ובתום השבוע חוזר לישון לעוד אלף שנים. בזמן שהוא ישן קריסטל עוטף אותו... תמיד הייתי מוכנה שזה יקרה לי אבל... עכשיו שזה קורה.. אני לא רוצה לישון אלף שנה!" היא אומרת-צועקת ופרץ דמעות עולה בעיניה. אתה בשוק, לילית שתמיד הייתה אופטימית כל כך, בוכה עכשיו ונראת מיואשת לגמרי.
כולם נראים בשוק, חוץ מדרגונייר כמובן שעוטף אותה בזנבו, מנסה לנחם אותה. מאריל מתחכך בזרועה בעצב. ודמעות עולות אפילו בעיניו של אלקיד.
מיסטי לוקחת את זרועך וגוררת אותך לאחור, היא נראת מודאגת-ודמעות נמצאות גם בעיניים שלה. "שהייתי קטנה, אמא שלי הייתה קוראת לי ספר אגדה על הפוקימונים האגדיים. אם אני זוכרת נכון יש שתי דרכים להעיר את ג'יראצ'י. דרך אחת היא שהוא מתעורר בטבעיות פעם באלף שנה, בתנאי שיש לו חבר פוטנציאלי באותה תקופה. הדרך השנייה, שהיא הפחות ידועה-הוא אם שרים לג'יראצ'י בקול טהור ( voice of purity). כדי להשיג את היכולת לשיר בקול הזה צריך להגיע לדרך 36, אומרים שיש שם פוקימון ששומר על היכולת הזו" היא לוחשת. "זאת רק אגדה. יכול להיות שהיא לא נכונה..." היא מוסיפה בקול לחוש.
אתה מביט לאחור ורואה שלילית הצליחה לקום, נראה שהקריסטל גדל לאט מאוד-כי הגודל שלא לא גדל מאז הפעם האחרונה שהסתכלת.
~מיילס~
+100 פוקדולר על הבסת 2 מאמנים
~~~~
"כל הכבוד ויולט, היית אדירה" אתה מחמיא לה. "גם אתה לא רע בכלל" היא אומרת וצוחקת.
אתה מבחין בפוקימון הקטן. "היי, אתה ריולו לא?" אתה שואל את הפוקימון בהתלהבות. "יש משהו שאתה צריך?" אתה שואל ומושיט לריולו חטיף פוקימונים. ריולו אוכל את החטיף במהירות. הוא בוהה בך כמה דקות עם עיניים גדולות. "אתה נלחם ממש טוב!" הוא אומר לך, בקול די ילדותי-נראה שהוא לא בוגר מידי (מבחינת גיל). ויולט מביטה בפוקימון הקטן, משועשעת. "אני ואחי פגשנו ריולו פעם, הם מעריצים אנשים שיכולים להילחם" היא אומרת, ולרגע מבטה מתקדר-היא נזכרת בתאום האבוד שלה.
~מייקל~
תשמע, הארי שהוא המנהיג של כל הרעים הוא מעורב אז הגיוני שיהיו לו חיילים מעורבים חח
~~~
"קדימה חברים, מאמץ אחרון ואתם מנצחים אותם!" אתה צועק. טיילו מנסה ליצור רוח בעזרת הכנפיים שלו-אך כל מה שיוצא לו זה מתקפת חיתוך האוויר, ברגע האחרון הוא מסיט את המתקפה מצ'ימצ'אר להאונדום ולפוצ'אינה, שנחבלים קשות. צ'ימצ'אר רץ אליהם, וחובט בשניהם בחוזקה בעזרת ידיו. שניהם נופלים, לא מסוגלים להילחם יותר!. "שיט!" ממלמל אחד החיילים. הוא מסמן לחברו לבוא אחריו, הם עוזבים את הנער בלית ברירה "הארי לא יהיה מרוצה" ממלמל השני. הם נכנסים במהירות לרכב שלהם ונעלמים משדה ראייה, משאירים את הנער מוטל על הקרקע.
~ג'ימי~
רואהה זה כן טוב אז שלא לכדת את ליטוויק אז
יאפ. לכולם יש אח\אחות גדולה. לרוב אבל הם לא רלוונטים לסיפור. אל תשכח גם שרוב המעורבים האגדיים יש להם די אובר-כח, אז או שההורים שלחו אותם בגיל ממש צעיר לאנשהו כדי הארי לא יאתר אותם\סילקו אותם מהבית מפחד מהכוח שלהם....
~~~
אתה יורה כדור חשמל, שני הכדורים מתנגשים אחד בשני ויוצרים פיצוץ, אתה לא נפגע אך מסך עשן מכסה את שטח הקרב שלכם. אתה מנסה להתחמק מאחורי לינה כדי להשתמש בזנב ברזל, אך אתה לא מסוגל לראות אותה. משהו פוגע בך מצד ימין, אתה מסתכל בדיוק בשנייה כדי לראות כדור אנרגיה פוגע בך ומפוצץ עלייך. אתה מצליח לרגע לראות את לינה מבעד לעשן, עיניה עצומות והיא נראת מאוד מרוכזת. ואז היא שוב נעלמת בעשן.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אוווו זה יהיה מעניין..
למרות שדוקא יהיה מגניב לפגוש איזה מעורב שמסתובב עם האח הגדול שלו שמגן עליו עליו ככה למרו שבתגלס הוא הרבה יותר חלש ממנו
~~~~
׳איי..׳ אני חושב, די מופתע ׳מאיפה את זה היא למדה?׳
אני שולח לעבר הנקודה שבה היא נעלמה כדור חשמל, לאחר מכן אני אנסה לזוז כמה שיותר ממקום למקום כדי שיהיה לה קשה לאתר אותי + למצוא אותה
ספוילר
~מוריס~
אופססס. האמת שחשבתי כזה 'וואי לא מתאים לי לקרא למישהו לילי. מעניין למה עשיתי את זה'
~~~~~
"לילית! תחזיקי מעמד, אנחנו כאן לצידך!" אתה אומר, מנסה לגרום לקול שלך להישמע אמין למרות שאתה לא בטוח כלל בדברייך.
אתה מביט סביבך ורואה שכולם לידך, כולל מיסטי, אספיאון ופיצ'ו. "בוא איתי" לוחשת מיסטי "צריך להרחיק אותה מהאנשים האלו, או שהשמועה עליה תגיעה להארי" היא מוסיפה. אתה מרים את לילית ואתה הולך אחרי מיסטי אל מאחורי המבנה, בו איש לא נמצא. הזוהר סביב לילית מתחיל להירגע אט אט עד שהוא נעלם, אך הקריסטל על רגלה נותר. לאחר שלילית נרגעת מעט, היא מצליחה סוף סוף לדבר. "ההורים שלי סיפרו לי שזה יכול לקרות..." היא אומרת עם דמעות בעיניה. "ג'יראצ'י, פוקימון המשאלות. הוא מתעורר כל אלף שנים לשבוע, ובתום השבוע חוזר לישון לעוד אלף שנים. בזמן שהוא ישן קריסטל עוטף אותו... תמיד הייתי מוכנה שזה יקרה לי אבל... עכשיו שזה קורה.. אני לא רוצה לישון אלף שנה!" היא אומרת-צועקת ופרץ דמעות עולה בעיניה. אתה בשוק, לילית שתמיד הייתה אופטימית כל כך, בוכה עכשיו ונראת מיואשת לגמרי.
כולם נראים בשוק, חוץ מדרגונייר כמובן שעוטף אותה בזנבו, מנסה לנחם אותה. מאריל מתחכך בזרועה בעצב. ודמעות עולות אפילו בעיניו של אלקיד.
מיסטי לוקחת את זרועך וגוררת אותך לאחור, היא נראת מודאגת-ודמעות נמצאות גם בעיניים שלה. "שהייתי קטנה, אמא שלי הייתה קוראת לי ספר אגדה על הפוקימונים האגדיים. אם אני זוכרת נכון יש שתי דרכים להעיר את ג'יראצ'י. דרך אחת היא שהוא מתעורר בטבעיות פעם באלף שנה, בתנאי שיש לו חבר פוטנציאלי באותה תקופה. הדרך השנייה, שהיא הפחות ידועה-הוא אם שרים לג'יראצ'י בקול טהור ( voice of purity). כדי להשיג את היכולת לשיר בקול הזה צריך להגיע לדרך 36, אומרים שיש שם פוקימון ששומר על היכולת הזו" היא לוחשת. "זאת רק אגדה. יכול להיות שהיא לא נכונה..." היא מוסיפה בקול לחוש.
אתה מביט לאחור ורואה שלילית הצליחה לקום, נראה שהקריסטל גדל לאט מאוד-כי הגודל שלא לא גדל מאז הפעם האחרונה שהסתכלת.
" לילית אל תדאגי נעשה הכל כדאי שלא תרדמי ! אני מבטיח שנוכל להעיר אותך ! אבל עכשיו אין לנו זמן לבזבז, בואו כולם לדרך 36 !" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון היעד שלי שביל 36
*אז... אני אמור לקחת את הפצוע למרכז פוקימונים או איך זה הולך xd~מייקל~
תשמע, הארי שהוא המנהיג של כל הרעים הוא מעורב אז הגיוני שיהיו לו חיילים מעורבים חח
~~~
"קדימה חברים, מאמץ אחרון ואתם מנצחים אותם!" אתה צועק. טיילו מנסה ליצור רוח בעזרת הכנפיים שלו-אך כל מה שיוצא לו זה מתקפת חיתוך האוויר, ברגע האחרון הוא מסיט את המתקפה מצ'ימצ'אר להאונדום ולפוצ'אינה, שנחבלים קשות. צ'ימצ'אר רץ אליהם, וחובט בשניהם בחוזקה בעזרת ידיו. שניהם נופלים, לא מסוגלים להילחם יותר!. "שיט!" ממלמל אחד החיילים. הוא מסמן לחברו לבוא אחריו, הם עוזבים את הנער בלית ברירה "הארי לא יהיה מרוצה" ממלמל השני. הם נכנסים במהירות לרכב שלהם ונעלמים משדה ראייה, משאירים את הנער מוטל על הקרקע.
"ושאני לא אצטרך לטפל בכם עוד פעם!" אצעק לעבר הרכב הנוסע, ולאחר מכן ארוץ לעבר הנער. "אתה בסדר?" אשאל את הנער ואנסה להשעין אותו על עץ. "צ'ימצ'אר וטיילו, תסרקו את האזור. יכול להיות שישנם עוד חיילים כאלו." אומר לשניהם. "פנקין, תישאר איתי." אומר לו ואוודא שהוא בסדר. "אלה... אלה היו חיילים של הארי, נכון? איך הם תפסו אותך?"
שנפתח עמוד 70, מספר הפוקימונים האפשרי בשבילכם יעלה משש לשבע בו זמנית .
~ג'ימי~
כע אבל תחשוב על זה-האח לא באמת יוכל להגן עליו.
~~~~~~~~~~
"איי.." אתה חושב, די מופתע. אתה שולח כדור חשמל לעבר הנקודה בה היא נעלמה, הכדור לא פוגע בכלום אך מאיר מעט את העשן לכמה כרגעים, מספיק כדי שתבחין בצללית נעה. אתה זז ממקום למקום, לא ממש בטוח לאן אתה הולך. כדור אנרגיה חולף לידך, אתה זז בדיוק בזמן כדי להתחמק ממנו.
~מיילס~
"תגיד ריולו" אתה שואל במהירות כדי להסיח את דעתה של ויולט מהמחשבות על אחיה. "מה דעתך להצטרף אליי ולשותפים שלי? נראה לי כאילו אתה יכול ממש לעזור לנו, ואנחנו ממש נשמח לקבל אותך" אתה אומר בחיוך ומצביע על השותפים שלך. העיניים של ריולו נוצצות משמחה. "אני.. אלמד להילחם ממך!" הוא אומר בהתרגשות, נראה שהקרב שלך גרם לו לחשוב שאתה לוחם מצטיין או משהו כזה. ויולט צוחקת למראה ההתרגשות של ריולו. ריולו רץ לשותפים שלך כדי להציג את עצמו. שראלטס רואה אותו מתקדם לעברם בריצה, הוא שר מתחבא מאחורי צ'יקוריטה ומציץ לשמוע מה ריולו אומר. אתה לא ממש שומע מה הם אומרים, אך לאחר כמה שניות סקיטי מתחיל לקשקש בזנבו ולקפץ בהתלהבות, בזמן שצ'יקוריטה מחייכת. אפילו ראלטס יוצא מ"מקום המסתור" שלו ומחייך בביישנות. "אז מה עכשיו מיילס?" שואלת ויולט, היא נראת נלהבת לאחר ההזדמנות להילחם.
~מוריס~
"לילית, אל תדאגי. עשה הכל כדי שלא תרדמי! אני מבטיח שנוכל להעיר אותך! אבל עכשיו אין לנו זמן לבזבז, בואו כולם לדרך 36!" אתה אומר ורץ ליעד שלך-דרך 36. אתם רצים, אך במהרה מתחילים להתעייף-הדרך עוד ארוכה.אתם מאטים בקצב ומגיעים לשלט "דרך 35". אתם נכנסים לדרך ורואים שיער שלם מקיף אתכם-היער נראה שליו כל כך. אתה שומע שירה של פוקימוני ציפור שאתה לא ממש מצליח לראת, ואף מבחין בתנועות בין העצים. כמה פוקיומנםי מביטים בך בסקרונת. אתה שם לב במיוחד לפוקימון שנראה כמו צמח, בחיים לא ראית פוקימון שנראה ככה.
![]()
~מייקל~
יאפ. רק פחות ממליצה בערים בשליטת הארי
~~~
"ושאני לא אצטרך לטפל בכם עוד פעם!" אתה צועק אל עבר הרכב הנוסע. אתה רץ אל עבר הנער, משעין אותו על עץ. הילד מתנשם במהירותת נראה שפציעותיו מעיקות עליו. "כ..כן. תו..דה ל..ך" הוא ממלמל. "אלה...אלה היו חיילים של הארי נכון? איך הם תפסו אותך?" אתה שואל. עיני הנער נפערות בחרדה "ויו..לט...ה..א..רי" הוא מתחיל לומר בגמגום ואז עוצם את עיניו-נראה שהוא איבד את ההכרה שלו. פנקין מרחרח את הנער בסקרנות, ומנסה להתחכך בידו, לא מבין למה הוא לא מגיב.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"מצויין, זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו..." אומר בכעס ואתפוס את ראשי בין שני ידיי. "עכשיו אני צריך לדאוג לעוד מעורב, אחד שככל הנראה הנראה הארי מאוד רוצה אם הוא שלח שני חיילים לתפוס אותו. ובגלל שאני הברחתי את שניהם בשביל לעזור לו..." אומר לעצמי בדאגה, אשתדל להנמיך את הקול בכדי לא לשדר פחד לפנקין. "זה שם אותי בדיוק באמצע הכוונת של הארי." אומר באנחת כעס. "בדיוק מה שאני צריך. מטורף עם כוחות של פוקימון בעל צבא על, ובצד שלי יש שלושה פוקימונים לא מאומנים, אחד מהם אפילו לא יודע לדבר כמו שצריך." אחשוב לעצמי בשקט בזמן שאנסה להבין איך אני מוביל את הנער הפצוע מכאן. "טיילו!" אסב את תשומת ליבו של טיילו. "עלה לשמיים ונסה לראות אם אתה מוצא מרכז פוקימונים או בית חולים כלשהו"~מייקל~
יאפ. רק פחות ממליצה בערים בשליטת הארי
~~~
"ושאני לא אצטרך לטפל בכם עוד פעם!" אתה צועק אל עבר הרכב הנוסע. אתה רץ אל עבר הנער, משעין אותו על עץ. הילד מתנשם במהירותת נראה שפציעותיו מעיקות עליו. "כ..כן. תו..דה ל..ך" הוא ממלמל. "אלה...אלה היו חיילים של הארי נכון? איך הם תפסו אותך?" אתה שואל. עיני הנער נפערות בחרדה "ויו..לט...ה..א..רי" הוא מתחיל לומר בגמגום ואז עוצם את עיניו-נראה שהוא איבד את ההכרה שלו. פנקין מרחרח את הנער בסקרנות, ומנסה להתחכך בידו, לא מבין למה הוא לא מגיב.
אני מוחמא מההתלהבות של ריולו מיכולות הקרב שלי ומחייך.
"אז ככה, עכשיו אנחנו נלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את עצמנו לאחר הקרב ומשם נמשיך למכון של העיר, הגיע הזמן להשיג את התג הראשון שלי"אני עונה לה בחיוך.
תוך כדי הליכה אני משתדל לספר לריולו את הסיפור של כל מה שאני והשותפים עברנו עד עכשיו
~מוריס~
"לילית, אל תדאגי. עשה הכל כדי שלא תרדמי! אני מבטיח שנוכל להעיר אותך! אבל עכשיו אין לנו זמן לבזבז, בואו כולם לדרך 36!" אתה אומר ורץ ליעד שלך-דרך 36. אתם רצים, אך במהרה מתחילים להתעייף-הדרך עוד ארוכה.אתם מאטים בקצב ומגיעים לשלט "דרך 35". אתם נכנסים לדרך ורואים שיער שלם מקיף אתכם-היער נראה שליו כל כך. אתה שומע שירה של פוקימוני ציפור שאתה לא ממש מצליח לראת, ואף מבחין בתנועות בין העצים. כמה פוקיומנםי מביטים בך בסקרונת. אתה שם לב במיוחד לפוקימון שנראה כמו צמח, בחיים לא ראית פוקימון שנראה ככה.
![]()
" איזה צמח משונה ! מעניין מה הוא , ומה הוא יכול לעשות אבל אין טעם להתעקב צריך להמשיך כדאי להציל את לילית בלעדה המסע שלי בכלל לא שווה !" אני אומר וממשיך בדרכי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)