Pokemon GO
עמוד 61 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 1329
  1. אני שלד
    שם: עמית
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    שנפתח עמוד 70, מספר הפוקימונים האפשרי בשבילכם יעלה משש לשבע בו זמנית .

~ג'ימי~
    כע אבל תחשוב על זה-האח לא באמת יוכל להגן עליו.
    ~~~~~~~~~~
    "איי.." אתה חושב, די מופתע. אתה שולח כדור חשמל לעבר הנקודה בה היא נעלמה, הכדור לא פוגע בכלום אך מאיר מעט את העשן לכמה כרגעים, מספיק כדי שתבחין בצללית נעה. אתה זז ממקום למקום, לא ממש בטוח לאן אתה הולך. כדור אנרגיה חולף לידך, אתה זז בדיוק בזמן כדי להתחמק ממנו.

~מיילס~
    "תגיד ריולו" אתה שואל במהירות כדי להסיח את דעתה של ויולט מהמחשבות על אחיה. "מה דעתך להצטרף אליי ולשותפים שלי? נראה לי כאילו אתה יכול ממש לעזור לנו, ואנחנו ממש נשמח לקבל אותך" אתה אומר בחיוך ומצביע על השותפים שלך. העיניים של ריולו נוצצות משמחה. "אני.. אלמד להילחם ממך!" הוא אומר בהתרגשות, נראה שהקרב שלך גרם לו לחשוב שאתה לוחם מצטיין או משהו כזה. ויולט צוחקת למראה ההתרגשות של ריולו. ריולו רץ לשותפים שלך כדי להציג את עצמו. שראלטס רואה אותו מתקדם לעברם בריצה, הוא שר מתחבא מאחורי צ'יקוריטה ומציץ לשמוע מה ריולו אומר. אתה לא ממש שומע מה הם אומרים, אך לאחר כמה שניות סקיטי מתחיל לקשקש בזנבו ולקפץ בהתלהבות, בזמן שצ'יקוריטה מחייכת. אפילו ראלטס יוצא מ"מקום המסתור" שלו ומחייך בביישנות. "אז מה עכשיו מיילס?" שואלת ויולט, היא נראת נלהבת לאחר ההזדמנות להילחם.

~מוריס~

"לילית, אל תדאגי. עשה הכל כדי שלא תרדמי! אני מבטיח שנוכל להעיר אותך! אבל עכשיו אין לנו זמן לבזבז, בואו כולם לדרך 36!" אתה אומר ורץ ליעד שלך-דרך 36. אתם רצים, אך במהרה מתחילים להתעייף-הדרך עוד ארוכה.אתם מאטים בקצב ומגיעים לשלט "דרך 35". אתם נכנסים לדרך ורואים שיער שלם מקיף אתכם-היער נראה שליו כל כך. אתה שומע שירה של פוקימוני ציפור שאתה לא ממש מצליח לראת, ואף מבחין בתנועות בין העצים. כמה פוקיומנםי מביטים בך בסקרונת. אתה שם לב במיוחד לפוקימון שנראה כמו צמח, בחיים לא ראית פוקימון שנראה ככה.

~מייקל~
    יאפ. רק פחות ממליצה בערים בשליטת הארי
    ~~~
    "ושאני לא אצטרך לטפל בכם עוד פעם!" אתה צועק אל עבר הרכב הנוסע. אתה רץ אל עבר הנער, משעין אותו על עץ. הילד מתנשם במהירותת נראה שפציעותיו מעיקות עליו. "כ..כן. תו..דה ל..ך" הוא ממלמל. "אלה...אלה היו חיילים של הארי נכון? איך הם תפסו אותך?" אתה שואל. עיני הנער נפערות בחרדה "ויו..לט...ה..א..רי" הוא מתחיל לומר בגמגום ואז עוצם את עיניו-נראה שהוא איבד את ההכרה שלו. פנקין מרחרח את הנער בסקרנות, ומנסה להתחכך בידו, לא מבין למה הוא לא מגיב.
    למה? הוא יכול להיות מאמן נורא חזק, הוא לא חייב להיות מעורב
    או נגיד חגורה שחורה אני יודע
    ברור שהוא לא יוכל להגן עליו לגמרי אבל אני חושב שזה דוקא כן אפשרי
    ~~~~
    (המ נבג כותנה היה עוזר לי פה)
    ׳הממ.. בואו נראה.. איך אני יכול... אה!׳ אני חושב על כך שהכדור האיר את הזירה
    אני מוציא רצץ של כדורים ומסתובב, מספיק לאט בשביל לבחון את הסביבה, אני לא יורה אותם כדי לפגוע אלא כדי לראות

Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייקל~

תחלס חילצת אחד לא שניים
    ~~~
    "מצויין, זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו... עכשיו אני צריך לדאוג לעוד מעורב, אחד שככל הנראה הארי מאוד רוצה אם הוא שלחשני חיילים לתפוס אותו. ובגלל שאני הברחתי את שניהם בשביל לעזור לו..." אתה אומר לעצמך בכעס ודאגה. אתה מנסה להנמיך את קולך, כדי לא לשדר פחד לפנקין. 'זה שם אותי בדיוק באמצע הכוונת של הארי. בדיוק מה שאני צריך. מטורף עם כוחות של פוקימון בעל צבא על, ובצד שלי יש שלושה פוקימונים לא מאומנים, אחד מהם אפילו לא יודע לדבר כמו שצריך' אתה חושב לעצמך בשקט, מנסה להבין איך להוביל את הנער הפצוע מהמקום. אתה קורא לטיילו שמציית לך ועף לשמיים. לאחר כמה דקות הוא חוזר. "העיר סאנדאגם לא רחוקה מפה, יש שם מרכז פוקימונים" הוא מדווח. בינתיים הנער מתחיל לנוע מעט, הוא פוקח את עיניו בקושי, ונראה מטושטש לגמרי. פנקין נראה שמח מכך שהוא זז וצ'ימצ'אר ניגש אליו לשאול אם הוא צריך עזרה. הנער נראה מותש ומבולבל, ולא עונה. הוא מנסה לקום, ונאחז בחוזקה בעץ, בקושי מצליח לעמוד.

~מוריס~

"איזה צמח משונה! מעניין מה הוא ומה הוא יכול לעשות. אבן אין טעם להתעקב, צריך להמשיך כדי להציל את ליליה. בלעדיה המסע שלי בכלל לא שווה!" אתה אומר, ממשיך בדרכך. מיסטי מניחה יד על כתפך. "הכל יהיה בסדר" היא לוחשת לך בשקט. דרגונייר הולך צמוד ללילית, מוודא שהיא בסדר. סוואבק רואה שהיהלום מקשה עליה ללכת, ומציע לילית לשבת עליו-לילית נראת מובכת אך מסכימה לבסוף.אתה שם לב שהיהלום גדל, הוא כעט מגיע מהקרסול שלה עד הברך, בנוסף-לילית מפהקת המון. אתם ממשיכים ללכת ורואים בנייין צהבהב בעל שער פתוח עם השלט "ברוכים הבאים למרכז לחקר פוקימוני חשמל!"

~ג'ימי~
    חחח יודע מה צודק. אם אתה רוצה, אני אארגן לך מפגש כזה
    well, a promise is a promise. ההתקפה באנגלית זה cotton spore?
    ~~~~
    'אמ..נבג כותנה היה עוזר לי פה' אתה רומז לשה"מית.
    "הממ... בואו נראה..איך אני יכול... אה!" אתה נזכר בזה שהכדור שלך האיר את הזירה. אתה מוציא רצף כדורים חשמליים ומסתובב מספיק לאט כדי לראות את הזירה. אתה מוציא חמישה כדורים בסך הכל. הכדור הראשון עובר וכל מה שאתה רואה זה עשן, הכדור השני חושף אותו מראה וכך גם השלישי והחמישי. הכדור הרביעי חושף צללית אדם לא רחוק ממך.

~מיילס~

אתה מוחמא מההתלהבות של ריולו מיכולות הקרב שלך ומחיך. אתה מספר לשותפים שלך על התוכנית-קודם תלכו למרכז הפוקימונים כדי לרפא את עצמכם, ולאחר הקרב תלכו למכון העיר. זה הזמן להשיג את התג הראשון שלך. תוך כדי הליכה אתה מעדכן את ריולו בפרטי המסע שלך, ריולו מביט בך בעיניים נוצצות. ראלטס נראה קצת נבוך למראה הערצה של ריולו, ואולי לא כזה מרוצה מכך שיש פוקמון חדש שהולך כל כך צמוד אליך. אתם מגיעים למרכז וכל אחד מכם נכנס לדלת המתאימה על פי ההנחיות של האחות ג'וי. אתה מובל לחדר הטיפול, בו מייצבים מעט את הנתונים שלך, דבר שכמובן גורם לך להרגיש מעולה. אתם נפגשים שוב בחוץ-כולם רעננים ומוכנים לקרב.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    [SIZE=5]
    ~מיילס~

אתה מוחמא מההתלהבות של ריולו מיכולות הקרב שלך ומחיך. אתה מספר לשותפים שלך על התוכנית-קודם תלכו למרכז הפוקימונים כדי לרפא את עצמכם, ולאחר הקרב תלכו למכון העיר. זה הזמן להשיג את התג הראשון שלך. תוך כדי הליכה אתה מעדכן את ריולו בפרטי המסע שלך, ריולו מביט בך בעיניים נוצצות. ראלטס נראה קצת נבוך למראה הערצה של ריולו, ואולי לא כזה מרוצה מכך שיש פוקמון חדש שהולך כל כך צמוד אליך. אתם מגיעים למרכז וכל אחד מכם נכנס לדלת המתאימה על פי ההנחיות של האחות ג'וי. אתה מובל לחדר הטיפול, בו מייצבים מעט את הנתונים שלך, דבר שכמובן גורם לך להרגיש מעולה. אתם נפגשים שוב בחוץ-כולם רעננים ומוכנים לקרב.
    "אוקי חבר'ה" אני אומר בהתרגשות, "הגיע הזמן לאתגר את מאמן המכון הראשון!".
    "ויולט, את מוזמנת להצטרף, זה אמור להיות קרב נהדר" אני אומר לה בחיוך ומזמין אותה לבוא איתנו.
    תוך כדי הליכה אני משתדל ללכת כל הזמן ליד ראלטס, במטרה שלא ירגיש כאילו ריולו גונב ממנו את ה'צומת לב' שלי. תוך כדי אני מחכה להזדמנות הנכונה כדי להתכופף וללחוש לו באוזן שלא משנה מה יקרה, מבחינתי הוא תמיד יהיה השותף הראשי שלי ואני אעשה בשביל לעזור לו ושירגיש טוב כל מה שאצטרך
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

4. student of Gakuen Alice
    ~מיילס~

"אוקיי חברה, הגיע הזמן לאתגר את מאמן המכון הראשון!" אתה אומר בהתרגשות, ומזמין גם את ויולט שנראת מתלהבת. אתם הולכים את כיוון המכון, ותוך כדי הליכה אתה הולך על יד ראלטס-כדי שלא ירגיש שריולו לוקח את כל תשומת הלב שלך. אתה מבחין ברגע שבו ריולו הולך לרגע לדבר עם סקיטי, ולוחש לראלטס באוזן שלא משנה מה יקרה-מבחינתך הוא תמיד יהיה השותף הראשי שלך. ראלטס מחייך בביישנות וצוחק. "ואתה תמיד תהיה המעורב האהוב עליי!" הוא עונה, מפגין מעט ביטחון בפעם הראשונה מאז יצאתם למסע.
    אתה סוף סוף רואה את המכון-מבנה גדול וירוק עם סמל המכונים עליו (חצי פוקדור לבן). אתה עובר בדלת ונכנס פנימה, המכון נראה כמו חממה מקורה-יש פרחים ואפילו עצים בכל פינה, פוקימונים קטנים בעיקר בצבעי ירוק-כחול משוטטים בין הצמחייה בהנאה. אתה לרגע חושב שנכנסת באמת בטעות לחממה שאדם מבוגר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון העיר סאנדאגם!. באת לאתגר את מנהיג המכון?" הוא שואל. "כן!" עונה סקיטי במקומך, מקפץ בהתלהבות. האיש לא מעורב אז כמובן שהוא לא הבין. אתה עונה לו שכן והוא מסמן לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך דרך סבך עצים ופרחים, לולא התקרה מעל-היה אפשר לחשוב שאתה ביער. לבסוף אתה מגיע ל'קרחת יער' גדולה, היא מלבנית וגודלה כגודל זירת קרב רגילה. הרצפה כולה מלאה בעצב והחלק של התקרב מעל שקוף, מה שגורם לקרני שמש חמימות לחדור פנימה ולהשרות תחושת שלווה. "ליף, באו לאתגר אותך!" האיש הזקן צועק. נער, גדול ממך בכמה שנים קופץ למטה מאחד העצים. האוזניים והזנב שלו מראים על היותו מעורב-הוא נראה די פרוע. ישר אחריו קופץ מטה פוקימון הדומה לו באיבריו, אך הקפיצה שלו הרבה יותר עדינה ומלכותית. "ברוך הבא למכון שלי! אני ליף, ואתם?" הוא שואל בחיוך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. אני שלד
    ~מייקל~

תחלס חילצת אחד לא שניים
    ~~~
    "מצויין, זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו... עכשיו אני צריך לדאוג לעוד מעורב, אחד שככל הנראה הארי מאוד רוצה אם הוא שלחשני חיילים לתפוס אותו. ובגלל שאני הברחתי את שניהם בשביל לעזור לו..." אתה אומר לעצמך בכעס ודאגה. אתה מנסה להנמיך את קולך, כדי לא לשדר פחד לפנקין. 'זה שם אותי בדיוק באמצע הכוונת של הארי. בדיוק מה שאני צריך. מטורף עם כוחות של פוקימון בעל צבא על, ובצד שלי יש שלושה פוקימונים לא מאומנים, אחד מהם אפילו לא יודע לדבר כמו שצריך' אתה חושב לעצמך בשקט, מנסה להבין איך להוביל את הנער הפצוע מהמקום. אתה קורא לטיילו שמציית לך ועף לשמיים. לאחר כמה דקות הוא חוזר. "העיר סאנדאגם לא רחוקה מפה, יש שם מרכז פוקימונים" הוא מדווח. בינתיים הנער מתחיל לנוע מעט, הוא פוקח את עיניו בקושי, ונראה מטושטש לגמרי. פנקין נראה שמח מכך שהוא זז וצ'ימצ'אר ניגש אליו לשאול אם הוא צריך עזרה. הנער נראה מותש ומבולבל, ולא עונה. הוא מנסה לקום, ונאחז בחוזקה בעץ, בקושי מצליח לעמוד.

~מוריס~

"איזה צמח משונה! מעניין מה הוא ומה הוא יכול לעשות. אבן אין טעם להתעקב, צריך להמשיך כדי להציל את ליליה. בלעדיה המסע שלי בכלל לא שווה!" אתה אומר, ממשיך בדרכך. מיסטי מניחה יד על כתפך. "הכל יהיה בסדר" היא לוחשת לך בשקט. דרגונייר הולך צמוד ללילית, מוודא שהיא בסדר. סוואבק רואה שהיהלום מקשה עליה ללכת, ומציע לילית לשבת עליו-לילית נראת מובכת אך מסכימה לבסוף.אתה שם לב שהיהלום גדל, הוא כעט מגיע מהקרסול שלה עד הברך, בנוסף-לילית מפהקת המון. אתם ממשיכים ללכת ורואים בנייין צהבהב בעל שער פתוח עם השלט "ברוכים הבאים למרכז לחקר פוקימוני חשמל!"

~ג'ימי~
    חחח יודע מה צודק. אם אתה רוצה, אני אארגן לך מפגש כזה
    well, a promise is a promise. ההתקפה באנגלית זה cotton spore?
    ~~~~
    'אמ..נבג כותנה היה עוזר לי פה' אתה רומז לשה"מית.
    "הממ... בואו נראה..איך אני יכול... אה!" אתה נזכר בזה שהכדור שלך האיר את הזירה. אתה מוציא רצף כדורים חשמליים ומסתובב מספיק לאט כדי לראות את הזירה. אתה מוציא חמישה כדורים בסך הכל. הכדור הראשון עובר וכל מה שאתה רואה זה עשן, הכדור השני חושף אותו מראה וכך גם השלישי והחמישי. הכדור הרביעי חושף צללית אדם לא רחוק ממך.

~מיילס~

יאססססססס
    וכן זה קוטון ספור
    ישש תארגני לי מפגש (אני ממש מרגיש כמו ילד בכריסטמס עכשיו)
    ~~~~~
    אני מנסה מהר לחשב בראש מה יהיה הכי טוב ובסיף מגיע לתוצאה שמתקפה פיזית מהירה
    אני משתמש בזנב ברזל על הצללית

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ~מיילס~

"אוקיי חברה, הגיע הזמן לאתגר את מאמן המכון הראשון!" אתה אומר בהתרגשות, ומזמין גם את ויולט שנראת מתלהבת. אתם הולכים את כיוון המכון, ותוך כדי הליכה אתה הולך על יד ראלטס-כדי שלא ירגיש שריולו לוקח את כל תשומת הלב שלך. אתה מבחין ברגע שבו ריולו הולך לרגע לדבר עם סקיטי, ולוחש לראלטס באוזן שלא משנה מה יקרה-מבחינתך הוא תמיד יהיה השותף הראשי שלך. ראלטס מחייך בביישנות וצוחק. "ואתה תמיד תהיה המעורב האהוב עליי!" הוא עונה, מפגין מעט ביטחון בפעם הראשונה מאז יצאתם למסע.
    אתה סוף סוף רואה את המכון-מבנה גדול וירוק עם סמל המכונים עליו (חצי פוקדור לבן). אתה עובר בדלת ונכנס פנימה, המכון נראה כמו חממה מקורה-יש פרחים ואפילו עצים בכל פינה, פוקימונים קטנים בעיקר בצבעי ירוק-כחול משוטטים בין הצמחייה בהנאה. אתה לרגע חושב שנכנסת באמת בטעות לחממה שאדם מבוגר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון העיר סאנדאגם!. באת לאתגר את מנהיג המכון?" הוא שואל. "כן!" עונה סקיטי במקומך, מקפץ בהתלהבות. האיש לא מעורב אז כמובן שהוא לא הבין. אתה עונה לו שכן והוא מסמן לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך דרך סבך עצים ופרחים, לולא התקרה מעל-היה אפשר לחשוב שאתה ביער. לבסוף אתה מגיע ל'קרחת יער' גדולה, היא מלבנית וגודלה כגודל זירת קרב רגילה. הרצפה כולה מלאה בעצב והחלק של התקרב מעל שקוף, מה שגורם לקרני שמש חמימות לחדור פנימה ולהשרות תחושת שלווה. "ליף, באו לאתגר אותך!" האיש הזקן צועק. נער, גדול ממך בכמה שנים קופץ למטה מאחד העצים. האוזניים והזנב שלו מראים על היותו מעורב-הוא נראה די פרוע. ישר אחריו קופץ מטה פוקימון הדומה לו באיבריו, אך הקפיצה שלו הרבה יותר עדינה ומלכותית. "ברוך הבא למכון שלי! אני ליף, ואתם?" הוא שואל בחיוך
    'הגיע הזמן' אני חושב לעצמי בהתלהבות.
    "אלה השותפים שלי, ואלו ויולט ודרטיני" אני עונה לו ומציג את שמות כולם תוך כדי שאני מצביע עליהם.
    "אני מיילס, ובאתי לאתגר אותך לקרב פוקימונים!" אני אומר בחיוך גדול, לא יכול לחכות להתחלה
    "ראלטס, אני רוצה שאתה תהיה זה שתילחם, אוקי? אני מאמין שאתה מסוגל לעשות את זה - הוכחת את זה כבר כמה פעמים " אני אומר לו בשקט לפני תחילת הקרב כדי לנסות ולנסוך בו ביטחון.
    "אז, מה דעתך שנתחיל?" אני מפנה את השאלה שלי אל ליף.

7. student of Gakuen Alice
    ~ג'ימי~
    חחחחח jingle bells jingle bellsss
    ~~~~~
    אתה מנסה לחשוב בראש במהירות מה יהיה הכי טוב, ומחליט שמתקפה פיזית מהירה תהיה הכי טובה. אתה תוקף בזנב ברזל אתהצללית, אתה פוגע בדמות שצועקת בכאב ונופלת לאחור. אתה מבחין שהעשן מתחיל להתפזר, ובמהרה הראות משתפרת. אתה מבחין בלינה, פוקחת את עיניה וקמה מהרצפה. "נראה לי זה היה מספיק להיום. אתה נלחם ממש טוב!" היא אומרת ומחמיאה לך.
    אחרי הקרב הזה אתה חש כאילו משהו עומד לצאת לך מתוך היד בכל רגע, כמו מתקפה חדשה שהגוף שלך למד הרגע. לפתע, כדורי כותנה נוצרים לפנייך, ואתה מרגיש שהם בשליטה שלך-אתה משגר אותם אוטמטית לבר לינה, שמתחמקת ברגע האחרון. "מה זה היה?" היא שואלת, מעט בכעס. נראה שלמדת נבג כותנה!

~מיילס~
    'הגיע הזמן' אתה חושב לעצמך בהתלהבות.
    אתה מציג את עצמך ואת כל השותפים שלך. אתה אומר לראלטס שאתה רוצה שהוא יילחם, שאתה מאמין בו. ראלטס מהנהן בשמחה, מאושר מהביטחון שלך בו. ""אז, מה דעתך שנתחיל?" אתה שואל את ליף. ליף מחייך. "זה המכון הראשון שלך נכון מיילס?. שגם מנהיג המכון וגם המאתגר מעורבים, אז גם שנינו משתתפים בקרב. אני והשותף שלי ליפיאון, מולך וראלטס" הוא מסביר, וצועד גם כן אל תוך הזירה, אתה עושה כמוהו. "3,2,1-התחילו!" מכריז האיש הזקן שהוביל אתכם לזירה.
    ליף מיד מזנק, רץ לעברך עם זנב זוהר, מזווית עיינך אתה מבחין שליפיאון שיגר עלים חדים כתער אל עבר ראלטס.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    [SIZE=5]
    ~מיילס~
    אתה מציג את עצמך ואת כל השותפים שלך. אתה אומר לראלטס שאתה רוצה שהוא יילחם, שאתה מאמין בו. ראלטס מהנהן בשמחה, מאושר מהביטחון שלך בו. ""אז, מה דעתך שנתחיל?" אתה שואל את ליף. ליף מחייך. "זה המכון הראשון שלך נכון מיילס?. שגם מנהיג המכון וגם המאתגר מעורבים, אז גם שנינו משתתפים בקרב. אני והשותף שלי ליפיאון, מולך וראלטס" הוא מסביר, וצועד גם כן אל תוך הזירה, אתה עושה כמוהו. "3,2,1-התחילו!" מכריז האיש הזקן שהוביל אתכם לזירה.
    ליף מיד מזנק, רץ לעברך עם זנב זוהר, מזווית עיינך אתה מבחין שליפיאון שיגר עלים חדים כתער אל עבר ראלטס.
    אני מנצל את זה שליף רץ לכיווני כדי לירות אל מסלול הריצה שלו עלים קסומים ככה שיהיה לו קשה להתחמק, תוך כדי אני מורה לראלטס - "ראלטס, תתחמק מהמתקפה של ליפיאון ותשגר כדור צל אל עבר ליף ככה שהמתקפות שלנו יפגעו בו ביחד! לאחר מכן תשתמש בצוות כפול!"
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

' הייתי רוצה להכנס למרכז אבל לא כדאי יכול להיות שלילית לא תשרוד' אני חושב וממשיך ללכת.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. student of Gakuen Alice
    ~מיילס~
    אתה מנצל את העובדה שליף רץ לכיונך ויורה לכיוונו עלים קסומים. ראלטס מתחמק ברגע האחרון מהעלי התער של ליפיאון ומשתמש בכדור צל, כדור צל מתנגש בעלים הקסומים ושתי ההתקפות מנטרלות אחת את השנייה. ראלטס משתמש בצוות כפול ו3 ראלטסים מופיעים, ליפיאון מביט על שלושתם בבלבול. בינתיים, ליף נפגע מחלק מהעלים הקסומים שלך אך ממשיך לרוץ לעברך במרץ. הוא קופץ כמה שניות לפני שמגיע אלייך ופוגע בך בחוזקה בעזרת זנבו, שמרגיש קשה כמו ברזל. הוא מתרחק מיד, נראה שהוא יודע שכדי לשמור על מרחק שאפשר. הוא מביא את שתי ידיו לפנים, ויוצר כדור ירקרק מלא באנרגיה, הוא משגר אותו לעברך.

~מוריס~
    רק שתדע, אתה יכול להתעקב בדרך חחח
    נ.ב יש במרכז מחשב אם באלך זמנית לשים פוקימון אצל הפרופסור כדי שתוכל ללכוד חדשים
    ~~~~~~~~~~~~
    'הייתי רוצה להיכנס למרכז, אבל לא כדאי, יכול להיות שלילית לא תשרוד' אתה חושב וממשיך ללכת.
    מיסטי הולכת לידך "אל תדאג, אני בטוחה שנצליח. אתה חייב להירגע" היא אומרת, מנסה להרגיע אותך.
    אתם מתקדמים עוד קצת, מאטים עכשיו אחרי הליכה מהירה לאורך זמן. אתה מביט סביב, ורואה פוקימונים נוספים מסתובבים.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

~מוריס~
    רק שתדע, אתה יכול להתעקב בדרך חחח
    נ.ב יש במרכז מחשב אם באלך זמנית לשים פוקימון אצל הפרופסור כדי שתוכל ללכוד חדשים
    ~~~~~~~~~~~~
    'הייתי רוצה להיכנס למרכז, אבל לא כדאי, יכול להיות שלילית לא תשרוד' אתה חושב וממשיך ללכת.
    מיסטי הולכת לידך "אל תדאג, אני בטוחה שנצליח. אתה חייב להירגע" היא אומרת, מנסה להרגיע אותך.
    אתם מתקדמים עוד קצת, מאטים עכשיו אחרי הליכה מהירה לאורך זמן. אתה מביט סביב, ורואה פוקימונים נוספים מסתובבים.
    אני יכול עכשיו להוסיף חבר חדש או שאצטרך לחכות למרכז הפוקימונים ?
    ------------------------------------------------------------------
    "טוב , מיסטי אני ארגע. אולי באמת יש לי קצת יותר זמן ממה שחשבתי ." אני אומר לה ומתחיל ללכת לכיוון החזיר , בתקווה שארצה הלצטרף אלי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. משתמש מנוסה
    ~מיילס~
    אתה מנצל את העובדה שליף רץ לכיונך ויורה לכיוונו עלים קסומים. ראלטס מתחמק ברגע האחרון מהעלי התער של ליפיאון ומשתמש בכדור צל, כדור צל מתנגש בעלים הקסומים ושתי ההתקפות מנטרלות אחת את השנייה. ראלטס משתמש בצוות כפול ו3 ראלטסים מופיעים, ליפיאון מביט על שלושתם בבלבול. בינתיים, ליף נפגע מחלק מהעלים הקסומים שלך אך ממשיך לרוץ לעברך במרץ. הוא קופץ כמה שניות לפני שמגיע אלייך ופוגע בך בחוזקה בעזרת זנבו, שמרגיש קשה כמו ברזל. הוא מתרחק מיד, נראה שהוא יודע שכדי לשמור על מרחק שאפשר. הוא מביא את שתי ידיו לפנים, ויוצר כדור ירקרק מלא באנרגיה, הוא משגר אותו לעברך.
    "אוקי ראלטס,תשתמש בכדור צל ותשגר אותו על הכדור הירוק שיצר ליף במטרה לחסום את המתקפה שלו!" אני מורה לו, "לאחר מכן תנצל את העובדה שיווצר פיצוץ בעקבות ההתנגשות של המתקפות ותתקוף עם מתקפת מהירות בכל הכוח!" אני ממשיך.
    בינתיים אני מתמקד בליפיאון ומשתמש עליו במתקפת על חושי

.Uchiha Itachi -

13. אני שלד
    ~ג'ימי~
    חחחחח jingle bells jingle bellsss
    ~~~~~
    אתה מנסה לחשוב בראש במהירות מה יהיה הכי טוב, ומחליט שמתקפה פיזית מהירה תהיה הכי טובה. אתה תוקף בזנב ברזל אתהצללית, אתה פוגע בדמות שצועקת בכאב ונופלת לאחור. אתה מבחין שהעשן מתחיל להתפזר, ובמהרה הראות משתפרת. אתה מבחין בלינה, פוקחת את עיניה וקמה מהרצפה. "נראה לי זה היה מספיק להיום. אתה נלחם ממש טוב!" היא אומרת ומחמיאה לך.
    אחרי הקרב הזה אתה חש כאילו משהו עומד לצאת לך מתוך היד בכל רגע, כמו מתקפה חדשה שהגוף שלך למד הרגע. לפתע, כדורי כותנה נוצרים לפנייך, ואתה מרגיש שהם בשליטה שלך-אתה משגר אותם אוטמטית לבר לינה, שמתחמקת ברגע האחרון. "מה זה היה?" היא שואלת, מעט בכעס. נראה שלמדת נבג כותנה!

~מיילס~
    יששש
    אסביר לך את התכנית הזדונית שלי
    הפרווה של מאריפ היא מוליכת חשמל+ מייצרת חשמל סטטי בכמויות גבוהות
    תביני לבד מה אני הולך לעשות עם זה (:<
    ~~~~
    ״א-אני מצטער.. לא ידעתי!״ אני אומר בהפתעה
    'מעניין׳ אני חושב לעצמי
    ״א-אה ותודה..״ אני אומר קצת מובך
    ״את בעצמך נלחמת לא רע בכלל! תראי איך לא רק שהשתמשת בסביבה כדי להתאזן, גם השתמשת במתקפה שאני עשיתי לטובתך! גבגלל שאני יכולתי להאיר את העשן הצלחתי, אבל זה לא משהו שאני חושב שהמאמן פה יוכל לעשות!״
    אחרי כמה שניות של חשיבה אני מוסיף במבט מהורהר
    ״את מתמצאת ממש טוב ללא שדה ראייה.. את תוכלי להשתמש בזה לטובתך בזירה..״
    אני פתאום מקיץ מהמחשבות ״אבל שימי לב שהוא לא ינצל את זה לטובתו! פוקימוני אדמה מתמצאים מאוד טוב בשטח שלהם״

Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~

תחלס חילצת אחד לא שניים
    ~~~
    *למה, כתבתי שחילצתי שניים?
    -----------------------------
    "בזהירות," אומר לנער ואעזור לו להתייצב. "הכול בסדר עכשיו. אני מייקל, אני מעורב צ'ימצ'אר ואלה השותפים שלי: צ'ימצ'אר, טיילו ופנקין. העיר סנדג'אם לא רחוקה מפה לפי טיילו, ניקח אותך למרכז הפוקימונים ומשם נראה איך אנחנו ממשיכים." אומר לנער ואתמוך בו על מנת להביא אותו לטיפול.

15. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    יש מחשב גם במכון החקרי ובגלל שהוא לא רחוק אתה יכול לומר לפוקימון ללכת לשם לבד בלי סכנה שייקרה לו משו
    ~~~
    "טוב מיסטי, אני ארגע. אולי באמת יש לי קצת יותר זמן ממה שחשבתי" אתה אומר לה. "כן, וזה גם לא בריא לך להיות כל כך בלחץ" היא מוסיפה בשקט. אתה הולך לכיוון פוקימון החזיר ורואה שהוא בדיוק אוכל מהעשב. אתה נעמד מולו והוא מספיק לאכול-בוהה בך בסקרנות.

~ג'מי~
    חחח קיי
    ~~
    "א-אני מצטער.. לא ידעתי!" אתה אומר בהפתעה. 'מעניין' אתה חושב לעצמך.
    "א-אה ותודה.." אתה מוסיף, מובך קצת. אתה אומר ללינה שהיא בעצמה נלחמה לא רע, ומסביר לה שהיא גם השתמש בסביבה שלה כדי להתאזן, השתמשה במתקפה שלך לטובתה, והסתדרה גם בסביבה ללא שדה ראייה. אתה לפתע יוצא מהמחשבות שלך ומזהיר את לינה שתשים לב שמנהיג המכון לא ינצל את השטח לטובתו. לינה צוחקת למשמע כל דיבורי האסטרטגיה שלך. "אל תדאג. אני אהיה בסדר. שנלך למכון?" היא שואלת בחיוך. דדנה קופץ על כתפף, נראה שיותר נוח לו כך. ואל וצ'אר נראים מוכנים לצאת לדרך.

~מיילס~

ראלטס משגר כדור צל שמתנגש בכדור הירוק של ליף, שני הכדורים יוצרים פיצוץ קטן במרכז הזירה. ראלטס מנצל את הסחת הדעת של הפיצוץ והוא (ושני השכפולים שלו) משגרים כוכבים בגוון זהוב אל עבר ליף, הכוכבים באים אליו מכל הכיוונים, הוא לא ממש בטוח לאן להתחמק ונפגע לחלוטין מהמתקפה. ראלטס לרגע משהה, מופתע שההתקפה שלו עבדה כל כך טוב. ליף מנצל זאת ומשלח עלים קסומים לעברו-שניים מהראלטסים נעלמים-וראלטס האמיתי נהדף לאחור בכאב. אתה משתמש בעל חושי על ליפיאון, הוא מנסה להיאבק-הוא פוער את פיו ויורה לעברך מה שנראה כמו זרעים קטנים ובלתי מזיקים, הם פוגעים בך ואתה מבין כמה טעית-הזרעים הללו קשים כאבן, והפגיעה שלהם מכאיבה.

~מייקל~
    יאפ
    ~~
    "בזהירות" אתה אומר לנער ועוזר לו להתייצב. "הכל בסדר עכשיו. אני מייקל, אני מעורב צ'ימצ'אר ואלה השותפים שלי: צ'ימצ'אר, טיילו ופנקין. היר סאנדאגם לא רחוקה מפה לפי טיילו, ניקח אותך למרכז הפוקימונים ומשם נראה איך אנחנו ממשיכים" אתה אומר לנער ותומך בו, על מנת להביא אותו לטיפול. "אני..ליאו. מעורב לטיאוס. וזה טראפינץ השותף שלי... תודה.." הוא אומר בקול תשוש. אתה לפתע קולט פוקימון שלא ראית עד עכשיו-הוא כנראה הסתתר מאחורי אח העצים עד כה. הוא עומד ליד רגלו של ליאו ומביט בך במבט מלא אומץ "אני מקווה מאוד בשבילך שאתה לא עובד בשביל הארי! אם כן אז.." הוא אומר ונוהם. נראה שהוא מגונן מאוד על ליאו.

תוך כדי אתם מתקדמים-נראה שטיילו צדק, במהרה אתה רואה שלט "העיר סאנדאגם" ואתה מצליח כבר לראות את העיר-אתה רואה בתים רבים, ואגם יפיפה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 61 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •