~מייקל~
תחלס חילצת אחד לא שניים
~~~
"מצויין, זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו... עכשיו אני צריך לדאוג לעוד מעורב, אחד שככל הנראה הארי מאוד רוצה אם הוא שלחשני חיילים לתפוס אותו. ובגלל שאני הברחתי את שניהם בשביל לעזור לו..." אתה אומר לעצמך בכעס ודאגה. אתה מנסה להנמיך את קולך, כדי לא לשדר פחד לפנקין. 'זה שם אותי בדיוק באמצע הכוונת של הארי. בדיוק מה שאני צריך. מטורף עם כוחות של פוקימון בעל צבא על, ובצד שלי יש שלושה פוקימונים לא מאומנים, אחד מהם אפילו לא יודע לדבר כמו שצריך' אתה חושב לעצמך בשקט, מנסה להבין איך להוביל את הנער הפצוע מהמקום. אתה קורא לטיילו שמציית לך ועף לשמיים. לאחר כמה דקות הוא חוזר. "העיר סאנדאגם לא רחוקה מפה, יש שם מרכז פוקימונים" הוא מדווח. בינתיים הנער מתחיל לנוע מעט, הוא פוקח את עיניו בקושי, ונראה מטושטש לגמרי. פנקין נראה שמח מכך שהוא זז וצ'ימצ'אר ניגש אליו לשאול אם הוא צריך עזרה. הנער נראה מותש ומבולבל, ולא עונה. הוא מנסה לקום, ונאחז בחוזקה בעץ, בקושי מצליח לעמוד.
~מוריס~
"איזה צמח משונה! מעניין מה הוא ומה הוא יכול לעשות. אבן אין טעם להתעקב, צריך להמשיך כדי להציל את ליליה. בלעדיה המסע שלי בכלל לא שווה!" אתה אומר, ממשיך בדרכך. מיסטי מניחה יד על כתפך. "הכל יהיה בסדר" היא לוחשת לך בשקט. דרגונייר הולך צמוד ללילית, מוודא שהיא בסדר. סוואבק רואה שהיהלום מקשה עליה ללכת, ומציע לילית לשבת עליו-לילית נראת מובכת אך מסכימה לבסוף.אתה שם לב שהיהלום גדל, הוא כעט מגיע מהקרסול שלה עד הברך, בנוסף-לילית מפהקת המון. אתם ממשיכים ללכת ורואים בנייין צהבהב בעל שער פתוח עם השלט "ברוכים הבאים למרכז לחקר פוקימוני חשמל!"
~ג'ימי~
חחח יודע מה צודק. אם אתה רוצה, אני אארגן לך מפגש כזה

well, a promise is a promise. ההתקפה באנגלית זה cotton spore?
~~~~
'אמ..נבג כותנה היה עוזר לי פה' אתה רומז לשה"מית.
"הממ... בואו נראה..איך אני יכול... אה!" אתה נזכר בזה שהכדור שלך האיר את הזירה. אתה מוציא רצף כדורים חשמליים ומסתובב מספיק לאט כדי לראות את הזירה. אתה מוציא חמישה כדורים בסך הכל. הכדור הראשון עובר וכל מה שאתה רואה זה עשן, הכדור השני חושף אותו מראה וכך גם השלישי והחמישי. הכדור הרביעי חושף צללית אדם לא רחוק ממך.
~מיילס~
אתה מוחמא מההתלהבות של ריולו מיכולות הקרב שלך ומחיך. אתה מספר לשותפים שלך על התוכנית-קודם תלכו למרכז הפוקימונים כדי לרפא את עצמכם, ולאחר הקרב תלכו למכון העיר. זה הזמן להשיג את התג הראשון שלך. תוך כדי הליכה אתה מעדכן את ריולו בפרטי המסע שלך, ריולו מביט בך בעיניים נוצצות. ראלטס נראה קצת נבוך למראה הערצה של ריולו, ואולי לא כזה מרוצה מכך שיש פוקמון חדש שהולך כל כך צמוד אליך. אתם מגיעים למרכז וכל אחד מכם נכנס לדלת המתאימה על פי ההנחיות של האחות ג'וי. אתה מובל לחדר הטיפול, בו מייצבים מעט את הנתונים שלך, דבר שכמובן גורם לך להרגיש מעולה. אתם נפגשים שוב בחוץ-כולם רעננים ומוכנים לקרב.