Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 1329
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    לא נראה לי סוולו יוכל לסחוב גם אותך, וגם את כל הפוקמונים שיש לך ושעוד תלכוד מוחעחע
    ווילקמתי אותך על ה"oh snap 360noscope t את לא רצינית. גם לטיאס וגם לטיאוס??"
    ~~~~~~~~~~~~~~~;
    "אני יודע טוב מאוד מה ההשלכות של התעללות שכזאת מצד הארי" אתה אומר לליאו ועוזר לו להתייצב, נראה שמבחינה פיזית לפחות הוא התאושש מהמפגש שלכם עם הארי. "ואם האגדה על לטיאס ולטיאוס באמת נכונה... זה כנראה מאוד קשה עבורך. הבטחתי לעצמי שהארי יישלם על הפשעים שלו-על כל אחד ואחד מהם" אתה אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים יחד עם כולם. אתה מבין שהפעם היה לכם מזל, אך אם אתם רוצים לחלץ את ויולט, אתם צריכים להתחזק. אתה סורק את הסביבה ורואה שלט פנוי ומתאים לקרב קצת מאחורי מרכז הפוקימונים. אתם הולכים אליו-זה שדה דשא גדול ופתוח.
    *אז אני אתן לו מיליון פרוטאין ואז הוא יהיה מסוגל לסחוב גם מאה כמוני
    *lol מה עשיתי שמגיע לי כזה פרס xd

"זה נראה כמו מקום להתחיל." אומר ואסתכל בהערצה אל מרחב הדשא הגדול הפתוח, בעת שארסן את הצד שבי המעוניין לעזוב את האימונים ולנצל שטח גדול שכזה להשתוללות חסרת פואנטה. "לדעתי כדאי שנתאמן בינינו וכשנתחיל לראות סימני התחזקות נתאמן גם מול אחרים. מה אתם אומרים? לצורך האימון, טיילו ילחם לצד ליאו וטרפינץ' נגדי, צ'ימצ'אר ופנקין. אני חושב שזה ייצור מצב שווה של מעורב ושני פוקימונים נגד מעורב ושני פוקימונים. נתחיל?" אומר להם ואתחיל באימון. "צ'ימצ'אר, תתמקד בטיילו. פנקין, אתה על טרפינץ'. נסו לנהל את הקרב הזה בעצמכם, בלי עזרה ממני. זה יכול להיות תרגול מצויין למצבים שאני לא אהיה מסוגל לעזור לכם." אומר להם ואוודא שליאו מוכן. כשהוא יסכים, אקפוץ לעברו ואשתמש בגחלת .

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מיילס~
    "יופי של עבודה ריולו!" אתה מחמיא לו. ריולו קופץ הצידה, מתחמק מאקדח המים של סטאריו בזריזות. הוא רץ לסטאריו ומנסה לפגוע בו בשבירת לבנים, סטאריו מתגלגל הצידה, מספיק להתחמק ברגע האחרון. הוא לא מצפה לבעיטה הנמוכההישירה של ריולו ונפגע ממנה, נראה שהוא מתעייף. נראה שסטאריו מבין שהקרב הזה רציני ויידרוש את כל כוחו. הוא מתחיל לפתע להסתובב במקום במהירות, שבה הוא לא נראה אלא יותר מגוש צבע. הוא מתקדם במהירות לעבר ריולו תוך כדי סיבוב, (Gyro Ball ) ריולו המופתע מועף לאחור מהמתקפה ונפצע.

~מוריס~
    אלקיד מנסה להתחמק, אך ההתקפה פוגעת ביד שלו. גוש קרן די גדול מופיע על היד של אלקיד ומפריע לו לייצב את עצמו עקב המשקל העודף בצידו השמאלי. אלקיד פוער את פיו, ויוצר קרן קרח. הקרן לא חזקה כמו קרן הקרח של ממוסווין, אך היא גם די עוצמתית. הוא משלח את קרן הקרח אל עבר ממוסווין שמופתע ממתקפת הקרח הבלתי צפוייה של אלקיד ונפגע. הוא נראה עייף מאוד, הקרב קרוב לסיומו. ממוסווין, במאמץ אחרון רץ אל אלקיד-רוצה להתקיל אותו.

~ג'מי~

אתה מסכים לבקשה של לינה ומחליף במהירות מקומות איתה. אתה משלח מכת ברק חזרה לבלו, ההתקפה פוגעת במצח שלו ושתי ההתקפות מנטרלות אחת את השנייה, בלו אפילו נפגע מעט מההתקפה. אצה משלח נבג כותנה אל עבר בלו, הדבר עוטף אותו כמעט לחלוטין. אתה משלח מכת ברק שפוגעת בבלו, המתקפה מתעצמת פי כמה וכמה עקב נבג הכותנה המוליך חשמל שעוטף את בלו. בלו נופל, מעולף (שאפו על האסטרטגיה). "לעזאזל" מסנן רורי. רורי מחליט לנצל את העובדה שבלו התעלף, דבר שמסיח לרגע את דעתה של לינה ופוגע בה בחוזקה במצח זוהר (חבטת זן). לינה מועפת לאחור, ושטף דם שנראה לא נעים במיוחד מתפשט בכתפה השמאלית. לינה קמה, היא נראת די רגועה. "תתכונן לתקוף" היא לוחשת לך, ולפתע.. היא מתחילה לרקוד!. היא נעה בגמישות מפתיעה, ולרגע אתה מהופנט מהיופי שלה שהיא רוקדת. לפתע, עננים מתחילים להיווצר בתוך המערה, וגשם מתחיל לרדת! (הוא סוג אבן אז הוא 2* למים)

~מייק~
    דמנ איט. קלטת את זה
    ~~
    'זה בטוח תרגיל' אתה חושב לעצמך. "הליוליסק, הישאר מפוקס" אתה מורה לו. אתה יודע שאתה חייב להיות מוכן למתקפת נגד, למרות שזה קשה לך. אתה טוען חשמל בפאנל שלך, ומניף את זנבך בהיכון-מסמל להליוליסק לעשות כמוך. לונה ממשיכה לבכות, אתה משלח לעברה זרם חשמלי קטן, שלא מזיק לה. "נו טוב, היה שווה לנסות. לפחות זה הרוויח לי מספיק זמן" היא אומרת, אך הקול שלה נשמע מוזר, כאילו יש לה משהו בפה. היא מרימה את מבטך אלייך ולפתע אתה קולט אור בהיר ובוהק בוקע מתוך הפה שלה, היא משגרת לעברך קרן על עוצמתית! אין לך מספיק זמן להתחמק, אתה מועף לאחור, מופתע מכח המתקפה. שאדו מנצל את הסחת הדעת כדי לשלח כדור צל, שהליוליסק מתחמק ממנו ברגע האחרון.

~מייקל~
    "זה נראה כמו מקום להתחיל" אתה אומר ומסתכל בהערצה על מרחב הדשא הגדול. אתה מרסן בעצמך את האינסטינקט שאומר לך לעזוב הכל, ולהשתולל בשטח הרחב שפרוס לפנייך. אתה מסביר לשותפים שלך שלדעתך כדי שתתאמנו ביניכם, שתראו סימנים להתחזקות תילחמו גם מול אחרים. אתה מציע את הקרבות הבאים: טיילו, ליאו וטראפינץ מולך, מול צ'ימצ'אר ופנקין. אתם נעמדים בעמדת קרב-מורה לצ'ימצ'אר להישאר ממוקד על טיילו, ולפנקין על טראפינץ. ליאו מסמן לך שהוא מוכן. אתה קופץ לעברו, משתמש בגחלת. ליאו קופץ מעלה במטרה להתחמק, אך לא נוחת-הוא יכול לעוף! הוא עף יחסית נמוך כרגע.. העיניים שלו מתחילות לזהור באור סגלגל, הוא יוצר לפניו פעימה בצבע סגול עז, שנראת טעונה באנרגיה ומשלח אותה לעברך!. טיילו מנסה להשתמש בניקור על צ'ימצ'אר, שחוסם אותו בהגנה. בזמן שפאנקין פוגע בגחלת בטראפינץ, שמתקיל אותו בתגובה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. אני שלד
    שם: עמית
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מיילס~
    "יופי של עבודה ריולו!" אתה מחמיא לו. ריולו קופץ הצידה, מתחמק מאקדח המים של סטאריו בזריזות. הוא רץ לסטאריו ומנסה לפגוע בו בשבירת לבנים, סטאריו מתגלגל הצידה, מספיק להתחמק ברגע האחרון. הוא לא מצפה לבעיטה הנמוכההישירה של ריולו ונפגע ממנה, נראה שהוא מתעייף. נראה שסטאריו מבין שהקרב הזה רציני ויידרוש את כל כוחו. הוא מתחיל לפתע להסתובב במקום במהירות, שבה הוא לא נראה אלא יותר מגוש צבע. הוא מתקדם במהירות לעבר ריולו תוך כדי סיבוב, (Gyro Ball ) ריולו המופתע מועף לאחור מהמתקפה ונפצע.

~מוריס~
    אלקיד מנסה להתחמק, אך ההתקפה פוגעת ביד שלו. גוש קרן די גדול מופיע על היד של אלקיד ומפריע לו לייצב את עצמו עקב המשקל העודף בצידו השמאלי. אלקיד פוער את פיו, ויוצר קרן קרח. הקרן לא חזקה כמו קרן הקרח של ממוסווין, אך היא גם די עוצמתית. הוא משלח את קרן הקרח אל עבר ממוסווין שמופתע ממתקפת הקרח הבלתי צפוייה של אלקיד ונפגע. הוא נראה עייף מאוד, הקרב קרוב לסיומו. ממוסווין, במאמץ אחרון רץ אל אלקיד-רוצה להתקיל אותו.

~ג'מי~

אתה מסכים לבקשה של לינה ומחליף במהירות מקומות איתה. אתה משלח מכת ברק חזרה לבלו, ההתקפה פוגעת במצח שלו ושתי ההתקפות מנטרלות אחת את השנייה, בלו אפילו נפגע מעט מההתקפה. אצה משלח נבג כותנה אל עבר בלו, הדבר עוטף אותו כמעט לחלוטין. אתה משלח מכת ברק שפוגעת בבלו, המתקפה מתעצמת פי כמה וכמה עקב נבג הכותנה המוליך חשמל שעוטף את בלו. בלו נופל, מעולף (שאפו על האסטרטגיה). "לעזאזל" מסנן רורי. רורי מחליט לנצל את העובדה שבלו התעלף, דבר שמסיח לרגע את דעתה של לינה ופוגע בה בחוזקה במצח זוהר (חבטת זן). לינה מועפת לאחור, ושטף דם שנראה לא נעים במיוחד מתפשט בכתפה השמאלית. לינה קמה, היא נראת די רגועה. "תתכונן לתקוף" היא לוחשת לך, ולפתע.. היא מתחילה לרקוד!. היא נעה בגמישות מפתיעה, ולרגע אתה מהופנט מהיופי שלה שהיא רוקדת. לפתע, עננים מתחילים להיווצר בתוך המערה, וגשם מתחיל לרדת! (הוא סוג אבן אז הוא 2* למים)

~מייק~
    דמנ איט. קלטת את זה
    ~~
    'זה בטוח תרגיל' אתה חושב לעצמך. "הליוליסק, הישאר מפוקס" אתה מורה לו. אתה יודע שאתה חייב להיות מוכן למתקפת נגד, למרות שזה קשה לך. אתה טוען חשמל בפאנל שלך, ומניף את זנבך בהיכון-מסמל להליוליסק לעשות כמוך. לונה ממשיכה לבכות, אתה משלח לעברה זרם חשמלי קטן, שלא מזיק לה. "נו טוב, היה שווה לנסות. לפחות זה הרוויח לי מספיק זמן" היא אומרת, אך הקול שלה נשמע מוזר, כאילו יש לה משהו בפה. היא מרימה את מבטך אלייך ולפתע אתה קולט אור בהיר ובוהק בוקע מתוך הפה שלה, היא משגרת לעברך קרן על עוצמתית! אין לך מספיק זמן להתחמק, אתה מועף לאחור, מופתע מכח המתקפה. שאדו מנצל את הסחת הדעת כדי לשלח כדור צל, שהליוליסק מתחמק ממנו ברגע האחרון.

~מייקל~
    "זה נראה כמו מקום להתחיל" אתה אומר ומסתכל בהערצה על מרחב הדשא הגדול. אתה מרסן בעצמך את האינסטינקט שאומר לך לעזוב הכל, ולהשתולל בשטח הרחב שפרוס לפנייך. אתה מסביר לשותפים שלך שלדעתך כדי שתתאמנו ביניכם, שתראו סימנים להתחזקות תילחמו גם מול אחרים. אתה מציע את הקרבות הבאים: טיילו, ליאו וטראפינץ מולך, מול צ'ימצ'אר ופנקין. אתם נעמדים בעמדת קרב-מורה לצ'ימצ'אר להישאר ממוקד על טיילו, ולפנקין על טראפינץ. ליאו מסמן לך שהוא מוכן. אתה קופץ לעברו, משתמש בגחלת. ליאו קופץ מעלה במטרה להתחמק, אך לא נוחת-הוא יכול לעוף! הוא עף יחסית נמוך כרגע.. העיניים שלו מתחילות לזהור באור סגלגל, הוא יוצר לפניו פעימה בצבע סגול עז, שנראת טעונה באנרגיה ומשלח אותה לעברך!. טיילו מנסה להשתמש בניקור על צ'ימצ'אר, שחוסם אותו בהגנה. בזמן שפאנקין פוגע בגחלת בטראפינץ, שמתקיל אותו בתגובה.

תבואי כל יום
    הממ אז זה מחליש אותו?
    כי אין לי איך לפגוע בו עם המים
    ~~~~~
    אני מוקסם מהריקוד של דינה ומופתע קצת שמתחילים העננים
    'אה! נכון! היא גם יודעת ריקוד גשם!' אני נזכר
    אני מנסה לחשוב איך לנצל את המצב
    אני הולך לחשמל את הרחבה, אבל אז אני פתאום נזכר שיש לי גם את מתקפת זנב ברזל,
    "אניט מקווה שהמים יעזרו" אני ממלמל לעצמי תוך כדי שאני רץ אליו, ומשתמש בזנב ברזל

Spoiler ספוילר

4. blue To My Bones
    ~מייקל~
    "הוא יכול לעוף??" אומר לעצמי בחשש "זה הופך את זה להרבה יותר מסובך. אני אצטרך למצוא דרך להגיע לגובה שלו ועדיין ולהיות מסוגל לתקוף אותו..." אחשוב לעצמי . לאחר מכן, אנסה למקד אנרגיה רבה בזנב שלי על מנת להקשיח אותו כדי שאוכל לקפוץ בעזרתו לגובה בו ליאו נמצא ובו זמנית אתחיל למקד אנרגיה גם ביד ימין שלי על מנת להגדיל את רמת הכוח שבאגרוף שלי.

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

" בוא נגמור את זה ! תשתמש בשבירת לבנים בכל העוצמה !" אני מורה לאלקיד

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש מנוסה
    ~מיילס~

[SIZE.
    "תמשיך ככה ריולו! רק עוד קצת!"
    "עכשיו, תתאושש ותעבור למתקפת שבירת לבנים ואז כף כח בכל העוצמה שנותרה לך!" אני צועק

7. student of Gakuen Alice
    ~ג'ימי~
    יאפ, קצת מחליש אותו
    ~~
    אתה מוקסם מהריקוד של לינה, ומופתע מעט מהופעת העננים. אתה לפתע נזכר שהיא אמרה לך שהיא יודעת ריקוד גשם. אתה חושב איך לנצל את המצב, ומחליט לחשמל את הרחבה-אך נזכר שיש לך גם את מתקפת זנב הברזל. אתה רץ לרורי, שנראה די סובל מהגשם ופוגע בו בחוזקה במתקפת זנב ברזל, רורי נופל ארצה-הוא לא יכול להילחם יותר!.
    "ג'ימי ולינה, המאתגרים-זוכים בקרב!" צועק הפוקימון הסלעי שלובש פפיון.
    רורי מתאושש מעט וקם, ניגש אליכם עם בלו. הוא מושיט לכל אחד ממכם תג קטן. "זה תג המכרה. הוא סמל לכך שניצחתם אותי, הוא גם מסמל שיתוף פעולה, וניצול של הסביבה, כי בלי לנצל את הסביבה שלכם-אי אפשר לנצח במכון" רורי אומר בחיוך, הפעם זה חיוך כנה-לא מרושע כמו שהיה לו שהגעתם לקרב. כל השותפים שלכם מריעים בשמחה, מאריפ רץ אלייך וקופץ עלייך, בחיים לא ראית אותו מאושר כל כך. "ידעתי שאתה יכול לעשות את זה ג'ימי! ידעתי!" הוא אומר, הרגשה חמימה מתפשטת בגופך, אך משום מה, אתה מרגיש שהיא לא שלך.

~מייקל~

"הוא יכול לעוף?!" אתה אומר לעצמך בחשש, מבין שזה הופך את הקרב להרבה יותר מסובך. אתה מנסה למקד אנרגיה בזנב שלך, אתה חש את האנרגיה מצטברת בו, ועושה אותו דבר גם ליד הימנית שלך. ליאו מעופף נמוך יחסית-אתה יודע שאתה יכול לקפוץ לגובה שלו. אתה קופץ, משתמש ברגליים שלך ומאזן את עצמך באוויר בעזרת הזנב שלך. אתה מנחית אגרוף, חש את כל האנרגיה שלך מתפרצת, ותוך כדי האגרוף אש מתפרצת מהיד שלך-מזלט, למדת אגרוף אש!.
    ליאו נופל ארצה, הוא קם יחסית מהר, העיניים שלו זוהרות עכשיו באור ורדרד. הוא מביט בך, ולפתע גל מוזר בגוון ורוד הודף אותך לאחור, לוקח לך רק שנייה לקלוט שהגל הגיעה מליאו. צ'ימצ'אר פוגע בטיילו בבעיטה כפולה, מרסק אותו על הקרקע. טיילו קם , נוסק לאוויר ופוגע בצ'ימצ'אר בחוזקה בעזרת חיתוך אווירי. טראפינץ מתחפר בתוך האדמה ונעלם, אתה רואה את פנקין עוצם עיניים ומקשיב היטב-הוא קופץ שמאלה, בדיוק שטראפענץ מגיח מימין-אתה נזכר שפנקין היה הראשון ששמע את הצעקה של ליאו, נראה שהשמיעה שלו חדה מאוד. טראפינץ לא נכנע, ומתקיל שוב את פנקין שעף לאחור. פנקין בתגובה הודף אותו בעזרת קרן על חושית.

~מוריס~
    "בוא נגמור את זה! תשתמש בשבירת לבנים בכל העוצמה!" אתה מורה לאלקיד. אלקיד מתאמץ, נראה שהוא אוגר כמה שיותר אנרגיה ביד שלו. הוא רץ אל ממוסווין ומשתמש בשבירת לבנים על ראשו, ממסווין צועק בכאב, הוא לא יכול להילחם יותר!.
    צ'אטוט עף ומתיישב על כתף "זה היה קרב מעולה!" הוא מחמיא לך ולאלקיד. "אני יודע" עונה אלקיד בגאווה.
    ממוסווין, קם, מעט מבולבל. "ניצחת, מעורב" הוא אומר לך בקול מכבד.

~מיילס~

"תמשיך ככה ריולו! רק עוד קצת!" אתה צועק לו בעידוד. ריולו משתמש בשבירת לבנים על סטאריו, שמתרסק שנית על הקרקע, אין לו זמן להגיב בכלל כי ריולו משתמש ישירות בכף כח, שמעלפת אותו סופית. "ניצחנו!" מזנק ריולו מאושר. "הכל בזכותך!" הוא אומר לך בהערצה. כל הפקימונים שלך רוקדים ומקפצים משמחה, אתה מרגיש שמישהו חסר-הלב שלך מחסיר פעימה שאתה קולט-ויולט ודרטיני לא נראים באופק.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. blue To My Bones
    ~מייקל~

"הוא יכול לעוף?!" אתה אומר לעצמך בחשש, מבין שזה הופך את הקרב להרבה יותר מסובך. אתה מנסה למקד אנרגיה בזנב שלך, אתה חש את האנרגיה מצטברת בו, ועושה אותו דבר גם ליד הימנית שלך. ליאו מעופף נמוך יחסית-אתה יודע שאתה יכול לקפוץ לגובה שלו. אתה קופץ, משתמש ברגליים שלך ומאזן את עצמך באוויר בעזרת הזנב שלך. אתה מנחית אגרוף, חש את כל האנרגיה שלך מתפרצת, ותוך כדי האגרוף אש מתפרצת מהיד שלך-מזלט, למדת אגרוף אש!.
    ליאו נופל ארצה, הוא קם יחסית מהר, העיניים שלו זוהרות עכשיו באור ורדרד. הוא מביט בך, ולפתע גל מוזר בגוון ורוד הודף אותך לאחור, לוקח לך רק שנייה לקלוט שהגל הגיעה מליאו. צ'ימצ'אר פוגע בטיילו בבעיטה כפולה, מרסק אותו על הקרקע. טיילו קם , נוסק לאוויר ופוגע בצ'ימצ'אר בחוזקה בעזרת חיתוך אווירי. טראפינץ מתחפר בתוך האדמה ונעלם, אתה רואה את פנקין עוצם עיניים ומקשיב היטב-הוא קופץ שמאלה, בדיוק שטראפענץ מגיח מימין-אתה נזכר שפנקין היה הראשון ששמע את הצעקה של ליאו, נראה שהשמיעה שלו חדה מאוד. טראפינץ לא נכנע, ומתקיל שוב את פנקין שעף לאחור. פנקין בתגובה הודף אותו בעזרת קרן על חושית.
    "צ'ימצ'אר, תמשיך ככה! אתה עושה עבודה מצויינת! גם אתה פנקין, יש לך אינסטינקטים מעולים! טיילו, גם אתה מצויין!" אומר להם על מנת לעודד אותם ולחזק אותם מנטלית. "ומתקפת אגרוף האש.. בדיוק בזמן. מעניין עד כמה רחוק אוכל ללכת עם פיתוח של דבר שכזה..." אחשוב לעצמי ובמהירות אתארגן על אסטרטגיה חדשה. לאחר מכן אשגר כמה מתקפות גחלת לכיוונו של ליאו אך רק כדי להסיח את דעתו ולא כדי לפגוע בו. בזמן שיתרכז בלהתחמק ממתקפות הגחלת, אשתמש בזנב שלי ואקפוץ בסלטה לכיוון ליאו עם אגרוף אש מוכן.

9. student of Gakuen Alice
    ~מייקל~
    אתה מעודד את צ'ימצ'אר, פנקין וטיילו במטרה לעודד אותם מנטלית. אתה חושב לעצמך שאגרוף האש הגיע בדיוק בזמן, ואתה רוצה לדעת כמה רחוק תוכל ללכת עם ההתקפה הזו. אתה משגר כמה מתקפות גחלת אל עבר ליאו, שמתחמק מהן בזריזות. אתה משתמש בזנב שחל וקופץ בעזרת סלטה עם אגרוף אש מוכן לעבר ליאו, לפתע-משהו עוצר אותך. אתה קולט שנעצרת באוויר באמצע הסלטה, אתה מצליח להרים מעט את ראשך וקולט שליאו מרים את ידו לעברך, נראה שהוא משתמש במתקפה על חושית כלשהי כדי לגרום לך להישאר במקום!. לפתע, הוא מפסיק-ואתה נופל ארצה בחוזקה. "סליחה.." ממלמל ליאו. בינתיים, אתה שם לב שפנקין נראה פצוע ממתקפת אגרוף חזקה של טראפינץ, הוא עדיין קטן ונראה שלא הכי קלט שזה הפואנטה של הקרב, הוא מתעצבן ורץ אל טראפינץ במהירות, שורט אותו בחוזקה. מזלט, פנקין למד חיתוך (cut)!. טיילו וצ'ימצ'אר ממשיכים להילחם, נראה שרמת הכח שלהם די שווה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

"בוא נגמור את זה! תשתמש בשבירת לבנים בכל העוצמה!" אתה מורה לאלקיד. אלקיד מתאמץ, נראה שהוא אוגר כמה שיותר אנרגיה ביד שלו. הוא רץ אל ממוסווין ומשתמש בשבירת לבנים על ראשו, ממסווין צועק בכאב, הוא לא יכול להילחם יותר!.
    צ'אטוט עף ומתיישב על כתף "זה היה קרב מעולה!" הוא מחמיא לך ולאלקיד. "אני יודע" עונה אלקיד בגאווה.

" הייתי רוצה שתצטרף אלי , אני בטוח שהנה ותלמד דבר או שניים ממני ומשאר החבורה " אורמ למומסיון לאחר שנייה אני פונה אל סוואבק " סוואבק נראה לי שפה אנחנו נפרדים , תלך למרכז החקר של פויקמוני החשמל ושם יקחו אותך לפרופסור , טוב ?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. blue To My Bones
    ~מייקל~
    אתה מעודד את צ'ימצ'אר, פנקין וטיילו במטרה לעודד אותם מנטלית. אתה חושב לעצמך שאגרוף האש הגיע בדיוק בזמן, ואתה רוצה לדעת כמה רחוק תוכל ללכת עם ההתקפה הזו. אתה משגר כמה מתקפות גחלת אל עבר ליאו, שמתחמק מהן בזריזות. אתה משתמש בזנב שחל וקופץ בעזרת סלטה עם אגרוף אש מוכן לעבר ליאו, לפתע-משהו עוצר אותך. אתה קולט שנעצרת באוויר באמצע הסלטה, אתה מצליח להרים מעט את ראשך וקולט שליאו מרים את ידו לעברך, נראה שהוא משתמש במתקפה על חושית כלשהי כדי לגרום לך להישאר במקום!. לפתע, הוא מפסיק-ואתה נופל ארצה בחוזקה. "סליחה.." ממלמל ליאו. בינתיים, אתה שם לב שפנקין נראה פצוע ממתקפת אגרוף חזקה של טראפינץ, הוא עדיין קטן ונראה שלא הכי קלט שזה הפואנטה של הקרב, הוא מתעצבן ורץ אל טראפינץ במהירות, שורט אותו בחוזקה. מזלט, פנקין למד חיתוך (cut)!. טיילו וצ'ימצ'אר ממשיכים להילחם, נראה שרמת הכח שלהם די שווה.
    "זה בסדר," אומר לו ואצחקק קלות. "לא הייתי רוצה שתרחם עליי בקרב אימונים בדיוק כמו שלא הייתי רוצה שתרחם על כל חייל אחר של הארי שיאיים עלינו. בכל אופן, אני חושב שזה מספיק להיום. טיילו וצ'ימצ'אר די שקולים, טראפינץ' טיפה יותר מדי חזק לפנקין, שבעצמו עדיין קטן מדי. ואני למדתי מתקפה חדשה! ואם להיות כנה, אני לא חושב שאתה זקוק לאימונים בכלל" אומר לליאו ואודיע לארבעת הפוקימונים על סיום האימון.

12. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'ימי~
    יאפ, קצת מחליש אותו
    ~~
    אתה מוקסם מהריקוד של לינה, ומופתע מעט מהופעת העננים. אתה לפתע נזכר שהיא אמרה לך שהיא יודעת ריקוד גשם. אתה חושב איך לנצל את המצב, ומחליט לחשמל את הרחבה-אך נזכר שיש לך גם את מתקפת זנב הברזל. אתה רץ לרורי, שנראה די סובל מהגשם ופוגע בו בחוזקה במתקפת זנב ברזל, רורי נופל ארצה-הוא לא יכול להילחם יותר!.
    "ג'ימי ולינה, המאתגרים-זוכים בקרב!" צועק הפוקימון הסלעי שלובש פפיון.
    רורי מתאושש מעט וקם, ניגש אליכם עם בלו. הוא מושיט לכל אחד ממכם תג קטן. "זה תג המכרה. הוא סמל לכך שניצחתם אותי, הוא גם מסמל שיתוף פעולה, וניצול של הסביבה, כי בלי לנצל את הסביבה שלכם-אי אפשר לנצח במכון" רורי אומר בחיוך, הפעם זה חיוך כנה-לא מרושע כמו שהיה לו שהגעתם לקרב. כל השותפים שלכם מריעים בשמחה, מאריפ רץ אלייך וקופץ עלייך, בחיים לא ראית אותו מאושר כל כך. "ידעתי שאתה יכול לעשות את זה ג'ימי! ידעתי!" הוא אומר, הרגשה חמימה מתפשטת בגופך, אך משום מה, אתה מרגיש שהיא לא שלך.

~מייקל~

~מוריס~

~מיילס~

"תמשיך ככה ריולו! רק עוד קצת!" אתה צועק לו בעידוד. ריולו משתמש בשבירת לבנים על סטאריו, שמתרסק שנית על הקרקע, אין לו זמן להגיב בכלל כי ריולו משתמש ישירות בכף כח, שמעלפת אותו סופית. "ניצחנו!" מזנק ריולו מאושר. "הכל בזכותך!" הוא אומר לך בהערצה. כל הפקימונים שלך רוקדים ומקפצים משמחה, אתה מרגיש שמישהו חסר-הלב שלך מחסיר פעימה שאתה קולט-ויולט ודרטיני לא נראים באופק.
    "תודה" אני אומק בחיוך מותש ולוקח את התג
    אני מתפעל מהברק שלו, 'וואו כשיצאתי למסע אפילו לא דמיינתי שאני אשתתף בקרב מכון, ובמיוחד שלא אקבל תג'
    אני מחייך מוחבק את אל
    אבל אז אני שם לב לתחושה
    "לינה.." אני מסנן לה קצת בלחץ "אנחנו חייבים לדבר, עכשיו"
    אני אומר תודה לרורי ומתחיל לצאת מהמכון

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [SIZE=5]

~מיילס~

"יופי של עבודה ריולו" אני טופח לו על השכם.
    כשאני קולט שויולט ודרטיני נעלמו הנשימה שלי נעתקת לרגע. "לעזאזל, איך זה קרה? הייתי טיפש ולא שמרתי עליהם מספיק טוב למרות שידעתי שכנראה מחפשים אחריהם" מלמלתי לעצמי בכעס.
    "תתחילו להשתמש בכל היכולות שלכם, אנחנו חייבים למצוא את דרטיני וויולט,תשתדלו שלא להתרחק!" אני מורה לפוקימונים שלי בלחץ ומתחיל לחפש בעצמי, סורק את הסביבה.

14. student of Gakuen Alice
    יש לי זמן פנוי עכשיו אז אם באלכם קצת מרתון אז בכיף

~מוריס~
    "הייתי רוצה שתצטרף אליי, אני בטוח שתהנה ותלמד דבר או שניים ממני ומשאר החבורה" אתה אומר לממוסווין, שמהנהן. "אני אשמח, ניצחת אותי-זה אומר שיש לי עוד הרבה מה ללמוד" הוא אומר. אתה פונה אל סוואבק "סוואבק, נראה לי שפה אנחנו נפרדים, תלך למרכז החקר של פוקימוני החשמל ושם יקחו אותך לפרופסור, טוב?". סוואבק נראה די עצוב, אך מהנהן. הוא הולך אל ממוסווין, שכעט הוא הפוקימון ההכי גדול שיש לכם בחבורה, ובעדינות, בעזרת מאריפ ואלקיד מעביר אותה לגבו של ממוסווין בלי שתקום. אתה שם לב שכל הרגל שלה מכוסה בקריסטל. "זה היה ממש טוב. אני בטוחה שלילית גם מבינה למה החלטת לשלוח חזרה את סוואבק" לוחשת לך מיסטי. סוואבק נפרד מכולם ונעלם באופק-בדרכו למרכז פוקימוני החשמל.

~מייקל~

"זה בסדר" אתה אומר לליאו ומצחקק. "לא הייתי רוצה שתרחם עליי בקרב אימונים, בדיוק כמו שלא הייתי רוצה שתרחם על כל חייל אחר של ארי שיאיים עלינו. בכל אופן, אני חושב שזה מספיק להיום. טיילו וצ'ימצ'אר די שקולים, טראפינץ טיפה יותר מידי חזק לפנקין, שבעצמו עדיין קטן מידי. ואני למדתי מתקפה חדשה! ואם להיות כנה, אני לא חושבת שאתה זקוק לאימונים כלל" אתה אומר לכולם, ולליאו. ליאו מחייך מעט בביישנות בתגובה. "אז לאן עכ.." מתחיל לשאול ליאו, שלפתע עננת עשן כחולה מקיפה אתכם, אתה בקושי מצליח לראות משהו-אתה רק שומע את כולם משתעלים, ואת עצמך. לאט, לאט אתה מתחיל להרגיש רדום, אתה מנסה להיאבק אך לא מצליח, ונרדם-הדבר האחרון שאתה זוכר זה את פנייך פוגעות בעשב.
    אתה קם, ומביט סביבך, מנסה להיזכר מה קרה-כל השותפים שלך מסביבך, מתאוששים לאט לאט. נראה שמישהו השתמש במתקפת הרדמה עליכם. "ל..ליאו!" אתה שומע צעקה, אתה רואה את טראפינץ מביט סביב בבהלה-אתה מסתכל, כולם נמצאים-חוץ מליאו.

~ג'מי~

"תודה" אתה אומר בחיוך מותש ולוקח את התג. אתה מתפעל מהברק שלו, בשוק מהעובדה שעשית את זה-השתתפת בקרב מכון וקיבלת תג!. אתה מחבק בחיוך את אל, שלפתע אתה שם לב לתחושה. "לינה.." אתה מסנן בלחץ "אנחנו חייבים לדבר, עכשיו" אתה אומר לה. אתה מודה לרורי ויוצא מהמכון יחד עם כולם. לינה נראת מודאגת מהלחץ שלך. אתם הולכים לרגע הצידה, מתרחקים מהפוקימונים . "מה קרה?" היא שואלת בדאגה.

~מיילס~

"יופי של עבודה ריולו!" אתה טופח לו על השכם. שאתה קולט שויולט ודרטיני נעלמו, הנשימה שלך נעתקת לרגע. "לעזאזל, איך זה קרה? הייתי טיפש ולא שמרתי עליהם מספיק טוב למרות שידעתי שכנראה מחפשים אחריהם" אתה ממלמל לעצמך בכעס. "תתחילו להשתמש בכל היכולות שלכם, אנחנו חייבים למצא את דרטיני וויולט, תשתדלו לא להתרחק!" אתה מורה לכל הפוקימונים שלך בלחץ. "אני אעזור" אומר קול מאחורייך, אתה מסתובב ורואה את סטאריו, מעט מאושש מהקרב. אתה מביט סביב, לכל עבר. ראלטס עוצם את עיניו ומשתמש ביכולות החושיות שלו כדי לנסות ולחוש בשותפים האבודים שלכם, ריולו מקפץ בין העצים שעל שפת הנהר, מנסה לראות את המקום מגובה, צ'יקוריטה וסקיטי מרחרחים את האזור, מנסים לחפש שובל של ריח או עקבות. "...כן..... אמורים להיות פה בסביבה.... ציידי מעורבים..." אתה שומע לפתע קטעי שיחה, אתה מביט לאחור ורואה נערה מעורבת, יחד עם פוקימון דומה לה הולכים על השביל (הם בצורה הרגילה, לא במגה זאת סתם התמונה היחידה שמצאתי)
    Spoiler ספוילר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    יש לי זמן פנוי עכשיו אז אם באלכם קצת מרתון אז בכיף

~מיילס~

"יופי של עבודה ריולו!" אתה טופח לו על השכם. שאתה קולט שויולט ודרטיני נעלמו, הנשימה שלך נעתקת לרגע. "לעזאזל, איך זה קרה? הייתי טיפש ולא שמרתי עליהם מספיק טוב למרות שידעתי שכנראה מחפשים אחריהם" אתה ממלמל לעצמך בכעס. "תתחילו להשתמש בכל היכולות שלכם, אנחנו חייבים למצא את דרטיני וויולט, תשתדלו לא להתרחק!" אתה מורה לכל הפוקימונים שלך בלחץ. "אני אעזור" אומר קול מאחורייך, אתה מסתובב ורואה את סטאריו, מעט מאושש מהקרב. אתה מביט סביב, לכל עבר. ראלטס עוצם את עיניו ומשתמש ביכולות החושיות שלו כדי לנסות ולחוש בשותפים האבודים שלכם, ריולו מקפץ בין העצים שעל שפת הנהר, מנסה לראות את המקום מגובה, צ'יקוריטה וסקיטי מרחרחים את האזור, מנסים לחפש שובל של ריח או עקבות. "...כן..... אמורים להיות פה בסביבה.... ציידי מעורבים..." אתה שומע לפתע קטעי שיחה, אתה מביט לאחור ורואה נערה מעורבת, יחד עם פוקימון דומה לה הולכים על השביל (הם בצורה הרגילה, לא במגה זאת סתם התמונה היחידה שמצאתי)
    Spoiler ספוילר
    את יכולה להגיד לי מעורבת עם מה? פשוט אני בפלאפון וספויילרים לא עובדים לי :/
    אני ניגש למעורבות ולפוקימון שלידה ומציג אותי ואת השותפים שלי, "יש לי ידידה מעורבת שהיא והשותף שלה נעלמו לפתע, תוכלי אולי להסביר לי יותר על ציידי המעורבים? ככה אוכל לקבל קצה חוט בנוגע להיעלמות שלהם" אני מבקש ממנה

עמוד 64 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1454626364656674 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •