יש לי זמן פנוי עכשיו אז אם באלכם קצת מרתון אז בכיף
~מוריס~
"הייתי רוצה שתצטרף אליי, אני בטוח שתהנה ותלמד דבר או שניים ממני ומשאר החבורה" אתה אומר לממוסווין, שמהנהן. "אני אשמח, ניצחת אותי-זה אומר שיש לי עוד הרבה מה ללמוד" הוא אומר. אתה פונה אל סוואבק "סוואבק, נראה לי שפה אנחנו נפרדים, תלך למרכז החקר של פוקימוני החשמל ושם יקחו אותך לפרופסור, טוב?". סוואבק נראה די עצוב, אך מהנהן. הוא הולך אל ממוסווין, שכעט הוא הפוקימון ההכי גדול שיש לכם בחבורה, ובעדינות, בעזרת מאריפ ואלקיד מעביר אותה לגבו של ממוסווין בלי שתקום. אתה שם לב שכל הרגל שלה מכוסה בקריסטל. "זה היה ממש טוב. אני בטוחה שלילית גם מבינה למה החלטת לשלוח חזרה את סוואבק" לוחשת לך מיסטי. סוואבק נפרד מכולם ונעלם באופק-בדרכו למרכז פוקימוני החשמל.
~מייקל~
"זה בסדר" אתה אומר לליאו ומצחקק. "לא הייתי רוצה שתרחם עליי בקרב אימונים, בדיוק כמו שלא הייתי רוצה שתרחם על כל חייל אחר של ארי שיאיים עלינו. בכל אופן, אני חושב שזה מספיק להיום. טיילו וצ'ימצ'אר די שקולים, טראפינץ טיפה יותר מידי חזק לפנקין, שבעצמו עדיין קטן מידי. ואני למדתי מתקפה חדשה! ואם להיות כנה, אני לא חושבת שאתה זקוק לאימונים כלל" אתה אומר לכולם, ולליאו. ליאו מחייך מעט בביישנות בתגובה. "אז לאן עכ.." מתחיל לשאול ליאו, שלפתע עננת עשן כחולה מקיפה אתכם, אתה בקושי מצליח לראות משהו-אתה רק שומע את כולם משתעלים, ואת עצמך. לאט, לאט אתה מתחיל להרגיש רדום, אתה מנסה להיאבק אך לא מצליח, ונרדם-הדבר האחרון שאתה זוכר זה את פנייך פוגעות בעשב.
אתה קם, ומביט סביבך, מנסה להיזכר מה קרה-כל השותפים שלך מסביבך, מתאוששים לאט לאט. נראה שמישהו השתמש במתקפת הרדמה עליכם. "ל..ליאו!" אתה שומע צעקה, אתה רואה את טראפינץ מביט סביב בבהלה-אתה מסתכל, כולם נמצאים-חוץ מליאו.
~ג'מי~
"תודה" אתה אומר בחיוך מותש ולוקח את התג. אתה מתפעל מהברק שלו, בשוק מהעובדה שעשית את זה-השתתפת בקרב מכון וקיבלת תג!. אתה מחבק בחיוך את אל, שלפתע אתה שם לב לתחושה. "לינה.." אתה מסנן בלחץ "אנחנו חייבים לדבר, עכשיו" אתה אומר לה. אתה מודה לרורי ויוצא מהמכון יחד עם כולם. לינה נראת מודאגת מהלחץ שלך. אתם הולכים לרגע הצידה, מתרחקים מהפוקימונים . "מה קרה?" היא שואלת בדאגה.
~מיילס~
"יופי של עבודה ריולו!" אתה טופח לו על השכם. שאתה קולט שויולט ודרטיני נעלמו, הנשימה שלך נעתקת לרגע. "לעזאזל, איך זה קרה? הייתי טיפש ולא שמרתי עליהם מספיק טוב למרות שידעתי שכנראה מחפשים אחריהם" אתה ממלמל לעצמך בכעס. "תתחילו להשתמש בכל היכולות שלכם, אנחנו חייבים למצא את דרטיני וויולט, תשתדלו לא להתרחק!" אתה מורה לכל הפוקימונים שלך בלחץ. "אני אעזור" אומר קול מאחורייך, אתה מסתובב ורואה את סטאריו, מעט מאושש מהקרב. אתה מביט סביב, לכל עבר. ראלטס עוצם את עיניו ומשתמש ביכולות החושיות שלו כדי לנסות ולחוש בשותפים האבודים שלכם, ריולו מקפץ בין העצים שעל שפת הנהר, מנסה לראות את המקום מגובה, צ'יקוריטה וסקיטי מרחרחים את האזור, מנסים לחפש שובל של ריח או עקבות. "...כן..... אמורים להיות פה בסביבה.... ציידי מעורבים..." אתה שומע לפתע קטעי שיחה, אתה מביט לאחור ורואה נערה מעורבת, יחד עם פוקימון דומה לה הולכים על השביל (הם בצורה הרגילה, לא במגה זאת סתם התמונה היחידה שמצאתי)