~מיילס~
"יאללה חבר'ה, בואו נלך לראות." אתה אומר לשותפים שלך בחיוך ומתקדם אחרי הפרופסור אל תוך החדר.
אתם נכנסים אל החדר, ומופתע מהמראה המדהים שנגלה לפנייך. החדר יחסית חמים-ומולך מוצבות שורות על גבי שורות של ביצי פוקימונים עם תגיות שונות מתחתן. אתה מבחין בביצה לבנה עם נקודות שחורות, ביצה ורודה עם פסים לבנים, ביצה שחורה לגמרי, ביצה לבנה עם משלושים בכל מיני צבעים ועוד מאות סוגים שונים. "שימו לב! מספר 141" קורא הפרופסור. אתה מחפש בזריזות את הביצה עם המספר 141 תחתיה-זו ביצה ורודה לחלוטין. אתה לרגע לא מבחין בשום דבר, אך שנייה לאחר מכן נשמע קול שבירה וסדק מופיע לאורך הביצה! הסדק גדל ומתרחב, ולפתע יד קטנה מציצה החוצה. הביצה מתפרקת לחלוטין, ובמקום שבו היא הייתה יושב פוקימון קטן שמביט סביב בבלבול. "פאף! פאף!" הוא צועק וצוחק, ולפתע מתחיל לבכות. אחד המדענים מגיע אליו בזריזות, עוטף אותו במגבת ולוקח אותו לחדר אחר. "עכשיו הם הולכים לוודא שאיגליפאף נולד בריא" מסביר הפרופסור. נראה שהשותפים שלך מוקסמים מלידת הפוקימון הקטן. "הנה עוד אחד, 167" הוא אומר. כולכם מסתכלים בציפייה אל עבר מספר 167. זו ביצה כחולה עם פס לבן מלמעלה. שאתם מסתכלים עליה, כבר נוצר בה סדק. הסדק הולך וגדל, ולבסוף הביצה מתרסקת לחלוטין. פוקימון פצפון ומוכר שוכב במקום שבו הייתה הביצה-זה דרטיני קטן!. כל השותפים שלך, מוקסמים ככל שאפשר מהבקיעה נכנסים לצער מחודש. אתה אפילו מבחין בדמעה בעיניו של ראלטס. "או!" קורא לפתע הפרופסור בהפתעה. הוא ניגש לביצה כתומה עם פס שחור עליה, אתה מבחין שאין שום כיתוב תחתיה. "כנראה שהמדבקה נפלה! אין לנו דרך לחקור אותה בלי הנתונים המלאים שלה" הוא אומר ונאנח. "אתה רוצה אותה אולי?" הוא פונה אלייך בשאלה
~מייקל~
יש שני סוגים של ציידי מעורבים. כאלה שצדים מעורבים ומוכרים אותם להארי או כאלה שצדים אותם לכל מיני מטרות-מכירה לאנשים פרטיים, להשיג דברים מסויימים ובלה בלה בלה
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ציידי מעורבים? ככה הם נקראים? הנער שהם לקחו... ליאו, מעורב לטיאוס. עזרתי לו רגע לפני שחיילים של הארי לקחו גם אותו לשבי. הבטחתי לו שנעזור לו למצוא את אחותו ויולט, מעורבת לטיאס... אלוהים, אנחנו מעורבים (מודה שצחקתי) בסיפור הרבה יותר גדול ממה ששיערתי. ויולט וליאו... וטיפת הנשמה. זה מסוכן. הרבה יותר מסוכן ממה שחשבתי" אתה אומר בדאגה ופונה אל הנערה, שהספקת לבחון בצורה יותר טובה והבנת שהיא מעורבת פלריאון. "פלייר, נכון?" אתה שואל אותה-ושואל היכן הפלריאון השותף שלה. "הוא ממש כאן" היא עונה ומצביע על אספיאון. "שהייתי מעורב איווי קיבלתי איווי כשותף, אנחנו חברים טובים אבל שונים מאוד. שהגיע הזמן שלנו להתפתח, התפתחנו לפוקימונים שונים" היא עונה. "פלייר התפתחה לפריאון כושלת למשל ואני לאספיאון מדהים!" מוסיף אספיאון. פלייר מגלגלת עיניים. "בכל מקרה, זה ממש רע. האנשים האלה שחטפו את החבר שלך, ליאו-על פי האגדה אם לטיאס או לטיאוס יקריבו את עצמם מתוך כוונה טהורה של הגנה, הם יהפכו לטיפת נשמה. החפץ הזה מאוד חזק. בשימוש נכון, הוא מעניק לבעלים שלו את השליטה בימים. אני חושבת.. שזה אפשרי גם אם מעורב לטיאוס. אם הם ייגרמו לו להקריב את עצמו איכשהו, הוא ימות ויהפוך לטיפת נשמה.." פלייר ממלמלת.
~ג'ימי~
"וואלה.." אתה אומר בהרהור. אתה מחייך אל אל, מבין שאתה מרגיש נינוח יותר בקרבתו. "טוב..מה נעשה עכשיו?" אתה אומר ברוגע ומתמתח שלפתע אתה נזכר. "אוי, לינה! המכון לחקר התפתחויות עשב! אנחנו צריכים להגיע אליו!" אתה אומר-צועק.
לינה מצחקקת. "זה בסדר, זה עוד רחוק. קודם כל אנחנו צריכים לעבור בעיר פלארומה. אתה רוצה לעשות עוד משהו פה? או שלהתחיל ללכת?" היא שואלת, מתעסקת מעט באוזן הקטועה שלה.