Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1329
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    היא כן מעורבת. מעורבת פלריאון
    ~~~
    "זאת... מעורבת סילביאון?" אתה אומר לעצמך ועוצר על מנת לבחון אותך, אתה מבין שהיא לא מעורבת סילביאון-אין לה חלקי גוף מתאימים. אתה הולך אליה ומציג את עצמך לפניה. "היי, אני מייקל. ראית במקרה מישהו שנראה כמו מעורב לטיאוס בסביבה? אולי עם עוד אנשים?" אתה שואל. הנערה נראת מופתעת מכך שפנית אלייך, במבט שני עליה-נראה שהיא בערך בגילך. "מעורב לטיאוס?!" היא שואלת בבהלה. היא מתחילה למלמל משהו שנשמע כמו חישובים שאתה לא מצליח להבין, לפתע עיניה נפערות, נראה שהיא הבינה משהו. "מי זה המעורב הזה?! קרה לו משהו?!" היא שואלת בלחץ. "פלר (flare), תירגעי!" אומר הסילביאון שלצידה בקול אופטימי. "תסלח לה, היא נלחצת בקלות. אנחנו עוברים בעיר הזאת במעקב אחרי ציידי מעורבים שהשמועות אומרות שהם רוצים להשיג את טיפת הנשמה (soul dew), זה חפץ מאוד מסוכן שקשור לפוקימונים האגדיים לטיאס ולטיאוס. אתה יודע על כך משהו?" שואל סילביאון.
    "ציידי מעורבים? ככה הם נקראים? הנער שהם לקחו... ליאו, מעורב לטיאוס. עזרתי לו רגע לפני שחיילים של הארי לקחו גם אותו לשבי. הבטחתי לו שנעזור לו למצוא את אחותו ויולט, מעורבת לטיאס... אלוהים, אנחנו מעורבים *[סטגאדיש]* בסיפור הרבה יותר גדול ממה ששיערתי. ויולט וליאו... וטיפת הנשמה. זה מסוכן. הרבה יותר מסוכן ממה שחשבתי." אומר בדאגה ואפנה אל הנערה, בינתיים הספקתי להבחין כי היא נראית כמו מעורבת פלריאון. "פלייר, נכון? את מעורבת פלריאון, אני צודק? איפה הפלריאון-שותף שלך?" אשאל אותה.

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מיילס~
    "יאללה חבר'ה, בואו נלך לראות." אתה אומר לשותפים שלך בחיוך ומתקדם אחרי הפרופסור אל תוך החדר.
    אתם נכנסים אל החדר, ומופתע מהמראה המדהים שנגלה לפנייך. החדר יחסית חמים-ומולך מוצבות שורות על גבי שורות של ביצי פוקימונים עם תגיות שונות מתחתן. אתה מבחין בביצה לבנה עם נקודות שחורות, ביצה ורודה עם פסים לבנים, ביצה שחורה לגמרי, ביצה לבנה עם משלושים בכל מיני צבעים ועוד מאות סוגים שונים. "שימו לב! מספר 141" קורא הפרופסור. אתה מחפש בזריזות את הביצה עם המספר 141 תחתיה-זו ביצה ורודה לחלוטין. אתה לרגע לא מבחין בשום דבר, אך שנייה לאחר מכן נשמע קול שבירה וסדק מופיע לאורך הביצה! הסדק גדל ומתרחב, ולפתע יד קטנה מציצה החוצה. הביצה מתפרקת לחלוטין, ובמקום שבו היא הייתה יושב פוקימון קטן שמביט סביב בבלבול. "פאף! פאף!" הוא צועק וצוחק, ולפתע מתחיל לבכות. אחד המדענים מגיע אליו בזריזות, עוטף אותו במגבת ולוקח אותו לחדר אחר. "עכשיו הם הולכים לוודא שאיגליפאף נולד בריא" מסביר הפרופסור. נראה שהשותפים שלך מוקסמים מלידת הפוקימון הקטן. "הנה עוד אחד, 167" הוא אומר. כולכם מסתכלים בציפייה אל עבר מספר 167. זו ביצה כחולה עם פס לבן מלמעלה. שאתם מסתכלים עליה, כבר נוצר בה סדק. הסדק הולך וגדל, ולבסוף הביצה מתרסקת לחלוטין. פוקימון פצפון ומוכר שוכב במקום שבו הייתה הביצה-זה דרטיני קטן!. כל השותפים שלך, מוקסמים ככל שאפשר מהבקיעה נכנסים לצער מחודש. אתה אפילו מבחין בדמעה בעיניו של ראלטס. "או!" קורא לפתע הפרופסור בהפתעה. הוא ניגש לביצה כתומה עם פס שחור עליה, אתה מבחין שאין שום כיתוב תחתיה. "כנראה שהמדבקה נפלה! אין לנו דרך לחקור אותה בלי הנתונים המלאים שלה" הוא אומר ונאנח. "אתה רוצה אותה אולי?" הוא פונה אלייך בשאלה

~מייקל~

יש שני סוגים של ציידי מעורבים. כאלה שצדים מעורבים ומוכרים אותם להארי או כאלה שצדים אותם לכל מיני מטרות-מכירה לאנשים פרטיים, להשיג דברים מסויימים ובלה בלה בלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ציידי מעורבים? ככה הם נקראים? הנער שהם לקחו... ליאו, מעורב לטיאוס. עזרתי לו רגע לפני שחיילים של הארי לקחו גם אותו לשבי. הבטחתי לו שנעזור לו למצוא את אחותו ויולט, מעורבת לטיאס... אלוהים, אנחנו מעורבים (מודה שצחקתי) בסיפור הרבה יותר גדול ממה ששיערתי. ויולט וליאו... וטיפת הנשמה. זה מסוכן. הרבה יותר מסוכן ממה שחשבתי" אתה אומר בדאגה ופונה אל הנערה, שהספקת לבחון בצורה יותר טובה והבנת שהיא מעורבת פלריאון. "פלייר, נכון?" אתה שואל אותה-ושואל היכן הפלריאון השותף שלה. "הוא ממש כאן" היא עונה ומצביע על אספיאון. "שהייתי מעורב איווי קיבלתי איווי כשותף, אנחנו חברים טובים אבל שונים מאוד. שהגיע הזמן שלנו להתפתח, התפתחנו לפוקימונים שונים" היא עונה. "פלייר התפתחה לפריאון כושלת למשל ואני לאספיאון מדהים!" מוסיף אספיאון. פלייר מגלגלת עיניים. "בכל מקרה, זה ממש רע. האנשים האלה שחטפו את החבר שלך, ליאו-על פי האגדה אם לטיאס או לטיאוס יקריבו את עצמם מתוך כוונה טהורה של הגנה, הם יהפכו לטיפת נשמה. החפץ הזה מאוד חזק. בשימוש נכון, הוא מעניק לבעלים שלו את השליטה בימים. אני חושבת.. שזה אפשרי גם אם מעורב לטיאוס. אם הם ייגרמו לו להקריב את עצמו איכשהו, הוא ימות ויהפוך לטיפת נשמה.." פלייר ממלמלת.

~ג'ימי~
    "וואלה.." אתה אומר בהרהור. אתה מחייך אל אל, מבין שאתה מרגיש נינוח יותר בקרבתו. "טוב..מה נעשה עכשיו?" אתה אומר ברוגע ומתמתח שלפתע אתה נזכר. "אוי, לינה! המכון לחקר התפתחויות עשב! אנחנו צריכים להגיע אליו!" אתה אומר-צועק.
    לינה מצחקקת. "זה בסדר, זה עוד רחוק. קודם כל אנחנו צריכים לעבור בעיר פלארומה. אתה רוצה לעשות עוד משהו פה? או שלהתחיל ללכת?" היא שואלת, מתעסקת מעט באוזן הקטועה שלה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מיילס~
    "יאללה חבר'ה, בואו נלך לראות." אתה אומר לשותפים שלך בחיוך ומתקדם אחרי הפרופסור אל תוך החדר.
    אתם נכנסים אל החדר, ומופתע מהמראה המדהים שנגלה לפנייך. החדר יחסית חמים-ומולך מוצבות שורות על גבי שורות של ביצי פוקימונים עם תגיות שונות מתחתן. אתה מבחין בביצה לבנה עם נקודות שחורות, ביצה ורודה עם פסים לבנים, ביצה שחורה לגמרי, ביצה לבנה עם משלושים בכל מיני צבעים ועוד מאות סוגים שונים. "שימו לב! מספר 141" קורא הפרופסור. אתה מחפש בזריזות את הביצה עם המספר 141 תחתיה-זו ביצה ורודה לחלוטין. אתה לרגע לא מבחין בשום דבר, אך שנייה לאחר מכן נשמע קול שבירה וסדק מופיע לאורך הביצה! הסדק גדל ומתרחב, ולפתע יד קטנה מציצה החוצה. הביצה מתפרקת לחלוטין, ובמקום שבו היא הייתה יושב פוקימון קטן שמביט סביב בבלבול. "פאף! פאף!" הוא צועק וצוחק, ולפתע מתחיל לבכות. אחד המדענים מגיע אליו בזריזות, עוטף אותו במגבת ולוקח אותו לחדר אחר. "עכשיו הם הולכים לוודא שאיגליפאף נולד בריא" מסביר הפרופסור. נראה שהשותפים שלך מוקסמים מלידת הפוקימון הקטן. "הנה עוד אחד, 167" הוא אומר. כולכם מסתכלים בציפייה אל עבר מספר 167. זו ביצה כחולה עם פס לבן מלמעלה. שאתם מסתכלים עליה, כבר נוצר בה סדק. הסדק הולך וגדל, ולבסוף הביצה מתרסקת לחלוטין. פוקימון פצפון ומוכר שוכב במקום שבו הייתה הביצה-זה דרטיני קטן!. כל השותפים שלך, מוקסמים ככל שאפשר מהבקיעה נכנסים לצער מחודש. אתה אפילו מבחין בדמעה בעיניו של ראלטס. "או!" קורא לפתע הפרופסור בהפתעה. הוא ניגש לביצה כתומה עם פס שחור עליה, אתה מבחין שאין שום כיתוב תחתיה. "כנראה שהמדבקה נפלה! אין לנו דרך לחקור אותה בלי הנתונים המלאים שלה" הוא אומר ונאנח. "אתה רוצה אותה אולי?" הוא פונה אלייך בשאלה

.
    "מה אתם אומרים חבר'ה?, רוצים לצרף אלינו דרטיני תינוק?" אני שואל בחיוך, מוקסם מהרעיון לקחת אותו איתנו ומחייך אליו.
    "אני אשמח לקבל את דרטיני" אני אומר לפרופסור בכיף

4. student of Gakuen Alice
    ~מיילס~
    הוא מציע לך את הביצה הכתומה עם הפס השחור לא את דרטיני חח
    ~~~
    "מה אתם אומרים חבר'ה?" אתה שואל את השותפים שלך. הם נראים די מוקסמים מהרעיון של לקחת אתכם ביצת פוקימון, לראות אותה בוקעת ולגדל את הפוקימון שיבקע מתוכה.
    הם מביטים בך בציפייה, מקווים שתסכים לקחת אותה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    ~מייקל~

יש שני סוגים של ציידי מעורבים. כאלה שצדים מעורבים ומוכרים אותם להארי או כאלה שצדים אותם לכל מיני מטרות-מכירה לאנשים פרטיים, להשיג דברים מסויימים ובלה בלה בלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ציידי מעורבים? ככה הם נקראים? הנער שהם לקחו... ליאו, מעורב לטיאוס. עזרתי לו רגע לפני שחיילים של הארי לקחו גם אותו לשבי. הבטחתי לו שנעזור לו למצוא את אחותו ויולט, מעורבת לטיאס... אלוהים, אנחנו מעורבים (מודה שצחקתי) בסיפור הרבה יותר גדול ממה ששיערתי. ויולט וליאו... וטיפת הנשמה. זה מסוכן. הרבה יותר מסוכן ממה שחשבתי" אתה אומר בדאגה ופונה אל הנערה, שהספקת לבחון בצורה יותר טובה והבנת שהיא מעורבת פלריאון. "פלייר, נכון?" אתה שואל אותה-ושואל היכן הפלריאון השותף שלה. "הוא ממש כאן" היא עונה ומצביע על אספיאון. "שהייתי מעורב איווי קיבלתי איווי כשותף, אנחנו חברים טובים אבל שונים מאוד. שהגיע הזמן שלנו להתפתח, התפתחנו לפוקימונים שונים" היא עונה. "פלייר התפתחה לפריאון כושלת למשל ואני לאספיאון מדהים!" מוסיף אספיאון. פלייר מגלגלת עיניים. "בכל מקרה, זה ממש רע. האנשים האלה שחטפו את החבר שלך, ליאו-על פי האגדה אם לטיאס או לטיאוס יקריבו את עצמם מתוך כוונה טהורה של הגנה, הם יהפכו לטיפת נשמה. החפץ הזה מאוד חזק. בשימוש נכון, הוא מעניק לבעלים שלו את השליטה בימים. אני חושבת.. שזה אפשרי גם אם מעורב לטיאוס. אם הם ייגרמו לו להקריב את עצמו איכשהו, הוא ימות ויהפוך לטיפת נשמה.." פלייר ממלמלת.
    *כשיש לי את זה יש לי את זה xd
    ---------------------------
    "זה לא טוב," אומר בדאגה "ליאו מאוד קשור לויולט, אפילו יותר ממה שהאגדה מספרת... אם הם יאיימו על חייה של ויולט, ליאו יהיה מוכן לעשות הכול כדי להציל אותה- גם אם זה אומר להקריב את עצמו. ואם זה יקרה... זה יהיה מאוחר מדי. וזה אומר שאנחנו חייבים להציל את שניהם כמה שיותר מהר. יש לכן מושג כלשהו על מקום המחבוא של הציידים האלו?"

6. student of Gakuen Alice
    ~מייקל~
    "זה לא טוב" אתה אומר בדאגה. "ליאו מאוד קשור לויולט, אפילו יותר ממה שהאגדה מספרת.." אתה יודע שאם ויולט בידי הציידים, ואם הם ייאיימו על חייה, ליאו יעשה הכל כדי להציל אותה-גם אם זה אומר להקריב את עצמו. אתה שואל את פלייר וסילביאון אם הן יודעות על מקום המחבוא של הציידים. "לפי המקור שלי, הם מתכננים להשיג את הטיפה בדרך 32" היא מסבירה. "אנחנו בדיוק בדרך לשם" היא אומרת ולפתע מסמיקה מעט. "אתה יכול לבוא איתנו אם אתה רוצה.." היא מוסיפה בשקט.

~

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ~מיילס~
    הוא מציע לך את הביצה הכתומה עם הפס השחור לא את דרטיני חח
    ~~~
    "מה אתם אומרים חבר'ה?" אתה שואל את השותפים שלך. הם נראים די מוקסמים מהרעיון של לקחת אתכם ביצת פוקימון, לראות אותה בוקעת ולגדל את הפוקימון שיבקע מתוכה.
    הם מביטים בך בציפייה, מקווים שתסכים לקחת אותה.
    חחח בלבול

8. blue To My Bones
    ~מייקל~
    "זה לא טוב" אתה אומר בדאגה. "ליאו מאוד קשור לויולט, אפילו יותר ממה שהאגדה מספרת.." אתה יודע שאם ויולט בידי הציידים, ואם הם ייאיימו על חייה, ליאו יעשה הכל כדי להציל אותה-גם אם זה אומר להקריב את עצמו. אתה שואל את פלייר וסילביאון אם הן יודעות על מקום המחבוא של הציידים. "לפי המקור שלי, הם מתכננים להשיג את הטיפה בדרך 32" היא מסבירה. "אנחנו בדיוק בדרך לשם" היא אומרת ולפתע מסמיקה מעט. "אתה יכול לבוא איתנו אם אתה רוצה.." היא מוסיפה בשקט.
    "האמת, זה יהיה מעולה. אנחנו צריכים כמה שיותר מעורבים ופוקימונים כדי שיהיה לנו סיכויי נגד הציידים ההם." אומר להן על מנת שכולנו נתקדם ביחד. "אז אלו צ'ימצ'אר, טיילו ופנקין. הם השותפים שלי. לא הספקתי להגיב מקודם, אני מעורב צ'ימצ'אר. " אציג להן אותי ואת כולם. "וזה טראפינץ'. הוא.. הוא השותף של ליאו." אומר להן ואסתכל על טראפינץ'. "אל תדאג, אנחנו נחזיר את ליאו. וגם את ויולט."

9. student of Gakuen Alice
    ~מיילס~
    אתה רואה כמה השותפים שלך רוצים לקחת את הביצה ולכן אתה מחליט לקחת אותה. "אוקיי..אני מניח שניקח אותה" אתה אומר לפרופסור שמחייך בשמחה למשמע תשובתך. הוא הולך רגע לקופסא שנמצאת בצד החדר ושולף מתוכה מיכל קטן. הוא מניח את הביצה בתוך המיכל. "המיכל הזה ישמור על הביצה, אתה יכול לשים אותו בתיק שלך או להחזיק אותו" הוא מסביר לך ומושיט לך את המיכל. "כדאי שנתקדם" לוחשת לך אליסה, אתה מביט החוצה ורואה שכבר אחר הצהריים. אתם מודים לפרופסור ויוצאים החוצה, כל הפוקימונים נראים הרבה יותר מעודדים-שקועים בשיחה אחת גדולה על איזה פוקימון לדעתם יבקע מהביצה. אתה שומע כמה ניחושים כמו איווי, וולפיקס, טארטוויג, ווורמפל. ככל שאתם מתקדמים, אתה מרגיש את החום עולה יותר ויותר וגם כמות החול עולה וגדלה. לבסוף, אתם מוצאים את עצמכם בסביבה מדברית לחלוטין. "זאת דרך 32" מסבירה אליסה, משתעלת מעט מכמות החול שבאוויר. אתה מביט סביב ומצליח לראות כמה פוקימונים נעים בחול

~מייקל~
    תיקון-התכוונתי עיר ג'ובלייף לא דרך 32
    ~~~
    "האמת, זה יהיה מעולה. אנחנו צריכים כמה שיותר מעורבים ופוקימונים כדי שיהיה לנו סיכוי נגד הציידים ההם" אתה אומר להן על מנת שתוכלו להתקדם יחד. אתה מציג להן את השותפים שלך ואת עצמך. לבסוף, אתה מציג גם את טראפינץ, ומרגיע אותו-אומר לו שתצילו את ליאו ואת ויולט. "כמו שאמרנו קודם, אני פלייר וזה סילביאון" פלייר מציגה את עצמה ואת סילביאון רשמית. "שנתחיל ללכת? או שיש לך משהו לעשות בעיר?" היא שואלת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. blue To My Bones
    ~מייקל~
    תיקון-התכוונתי עיר ג'ובלייף לא דרך 32
    ~~~
    "האמת, זה יהיה מעולה. אנחנו צריכים כמה שיותר מעורבים ופוקימונים כדי שיהיה לנו סיכוי נגד הציידים ההם" אתה אומר להן על מנת שתוכלו להתקדם יחד. אתה מציג להן את השותפים שלך ואת עצמך. לבסוף, אתה מציג גם את טראפינץ, ומרגיע אותו-אומר לו שתצילו את ליאו ואת ויולט. "כמו שאמרנו קודם, אני פלייר וזה סילביאון" פלייר מציגה את עצמה ואת סילביאון רשמית. "שנתחיל ללכת? או שיש לך משהו לעשות בעיר?" היא שואלת
    *ממש באלי כבר להגיע לאקשן, אם מישהו מאיתנו צריך לאכול או שצריך לישון תגידי לי xd

"האמת שבדיוק ערכנו קרב אימונים לפני שליאו נחטף. לא נתנגד לביקור קצר במרכז הפוקימונים." אומר להן ואלך עם כולם למרכז הפוקימונים על מנת לקבל טיפול. לאחר שנסיים, נתחיל להתקדם לעבר ג'ובילייף

11. משתמש מנוסה
    ~מיילס~
    אתה רואה כמה השותפים שלך רוצים לקחת את הביצה ולכן אתה מחליט לקחת אותה. "אוקיי..אני מניח שניקח אותה" אתה אומר לפרופסור שמחייך בשמחה למשמע תשובתך. הוא הולך רגע לקופסא שנמצאת בצד החדר ושולף מתוכה מיכל קטן. הוא מניח את הביצה בתוך המיכל. "המיכל הזה ישמור על הביצה, אתה יכול לשים אותו בתיק שלך או להחזיק אותו" הוא מסביר לך ומושיט לך את המיכל. "כדאי שנתקדם" לוחשת לך אליסה, אתה מביט החוצה ורואה שכבר אחר הצהריים. אתם מודים לפרופסור ויוצאים החוצה, כל הפוקימונים נראים הרבה יותר מעודדים-שקועים בשיחה אחת גדולה על איזה פוקימון לדעתם יבקע מהביצה. אתה שומע כמה ניחושים כמו איווי, וולפיקס, טארטוויג, ווורמפל. ככל שאתם מתקדמים, אתה מרגיש את החום עולה יותר ויותר וגם כמות החול עולה וגדלה. לבסוף, אתם מוצאים את עצמכם בסביבה מדברית לחלוטין. "זאת דרך 32" מסבירה אליסה, משתעלת מעט מכמות החול שבאוויר. אתה מביט סביב ומצליח לראות כמה פוקימונים נעים בחול
    אני מוציא את הפוקידע ובודק איזה פוקימון הוא ההיפופוטם בצבעי חום צהוב
    " זה תורך הפעם ציקוריטה!" אני זורק אותה לקרב.
    "תתחילי עם עלי תער ונראה איך הוא מגיב" מורה לה.

12. student of Gakuen Alice
    ~מייקל~
    חחח לאט לאט. יש עוד קצת זמן עד ג'ובלייף
    תנצל את האיוונט הזה כדי להשיג פוקימונים נדירים שתיתקל בהם בדרך
    ורק לפרוטוקול, סילביאון הוא בן.
    ~~~~
    אתה מסביר לפלייר ולסילביאון שבדיוק ערכתם קרב אימונים, ושאתם צריכים ללכת למרכז הפוקימונים. אתם הולכים למרכז שנמצא די קרוב אליכם ונכנסים. האחות ג'וי מפצלת אתכם כמו בפעם הקודמת לפוקימונים ומעורבים. פלייר וסילביאון אומרים לכם שהם יישארו בחוץ, מפני שהיו במרכז לא מזמן. אתה נכנס פנימה והאחות ג'וי מעבירה אותך בכל מיני בדיקות. היא נותנת לך לשתות חומר עם טעם די דוחה, אך כמה דקות לאחר שאתה שותה אותו אתה מרגיש הרבה יותר טוב. אתה יוצא החוצה ונפגש עם כל השותפים שלך-הם נראים הרבה יותר טוב כעט. אתם יוצאים מהעיר את דרך 31. אתה מבחין בנחל הקטן שזורם לצד הדרך, ולאט לאט מתרחב לנהר אחד גדול. "זה נהר סאנדאגם. המים שלו מגיעים מהאגם" מסבירה פלייר. אתה מביט אל הנהר ורואה כל מיני פוקימונים משחקים על הגדה.

~מיילס~
    "זורק אותה לקרב" lol
    ~~~
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון אותו אל פוקימון ההיפופוטם. הפוקידע מצפצף בקול מתכתי "היפופוטאס, פוקימון ההיפופוטם. הוא מכסה את עצמו בחול על מנת להגן על עצמו. הוא שונא להירטב". אתה בוחר בצ'יקוריטה לקרב. היא נעמדת מול הפוקימון ומשלחת אליו עלי תער. הפוקימון המופתעה נפגע לגמרי ונראה שההתקפה עשתה לו נזק לא קטן. היפופוטאס רץ אל צ'יקוריטה בכעס, ונושך את גבה בחוזקה! צ'יקוריטה צועקת מכאב.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

"כן, שמעתי שאתם מעולים בפוקימוני חשמל. אולי יש לכם טיפ או שניים לתת לי ולמיסטי. לשנינו יש פוקימוני חשמל-לי יש את אלקיד ולה פיצ'ו" אתה פונה אליו. למשמע שמו, פיצ'ו מציץ בישנוניות מכובעה של מיסטי. "או! זה גור פיצ'ו! הוא יחסית מפותח לגילו, נראה שאת מטפלת בו היטב" אומר הפרופסור למיסטי בחיוך. "אמ..כן" עונה מיסטי, מעט נבוכה. "המחקר האחרון שלנו עסק במחלת עומס חשמל אצל פוקימוני חשמל. זאת מחלה די נפוצה, שבה גוף שלפוקימון חשמל עמוס מידי באנרגיה חשמלית, וזה גורם לו להיות מאוד חולה. גילינו שאם פוקימון חשמל יוציא חלק מהחשמל בגוף שלו בעזרת מתקפה למשל פעם ביום, זה יעזור לו להיות הרבה יותר בריא, יציב וחזק" מסביר הפרופסור.
    "עומס חשמל... אף פעם לא שמעתי על זה" ממלמל אלקיד חצי לעצמו חצי אליכם.
    "תודה על המידע" מודה מיסטי לפרופסור ודוחפת בעדינות את פיצ'ו חזרה אל תוך הכובע שלה כדי שינוח. "מה אתה רוצה לעשות מוריס?" היא שואלת.

" אני חושב שעכשיו הגיע הזמן לנסות למצוא את המתקפה שתעלים את המחלה של לילית . לדעתי כדאי שנתחיל ללכת בלי עקיובים." אני אורמ וממשיך בדרכי לשביל 36.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    "אני חושב שעכשיו הגיע הזמן לנסות למצוא את המתקפה שתעלים את המחלה של לילית . לדעתי כדאי שנתחיל ללכת בלי עיקובים." אתה אומר למיסטי. היא מהנהנת בהסכמה ואתם ממשיכים ללכת. אתה שם לב שלילית לא התעוררה אפילו פעם אחת מאז שהתחלת להילחם במומסווין, נראה שמיסטי הבחינה באותו הדבר ומבט מודאג עולה על פניה. "אולי ננסה להעיר אותה?" היא שואלת מעט בחשש. אתם ממשיכים להתקדם, ורואים שלט "דרך 36". אתה שם לב למבנים קטנין שמקיפים את הדרך. ככל שאתם מתקדמים, כך הראות נעשה קשה יותר ויותר עקב ערפל סמיך. אתם לא רואים כלום לאחר כמה זמן. המבנים הקטנים שראית זוהרים, מסמלים לכם את הדרך-נראה שהם נועדו לכך שמאמנים ומעורבים לא ילכו לאיבוד. "מה נעשה? אם נמשיך בשביל אנחנו נצא מהדרך בסופו של דבר. כדי לאתר את הפוקימון כנראה נצטרך לסטות מהשביל" אומרת לך מיסטי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. אני שלד
    שם: עמית
    ~מיילס~

~מייקל~

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~ג'ימי~
    "וואלה.." אתה אומר בהרהור. אתה מחייך אל אל, מבין שאתה מרגיש נינוח יותר בקרבתו. "טוב..מה נעשה עכשיו?" אתה אומר ברוגע ומתמתח שלפתע אתה נזכר. "אוי, לינה! המכון לחקר התפתחויות עשב! אנחנו צריכים להגיע אליו!" אתה אומר-צועק.
    לינה מצחקקת. "זה בסדר, זה עוד רחוק. קודם כל אנחנו צריכים לעבור בעיר פלארומה. אתה רוצה לעשות עוד משהו פה? או שלהתחיל ללכת?" היא שואלת, מתעסקת מעט באוזן הקטועה שלה.
    ״הממ.. בואי נלך..״
    ״אני לא רואה מה אפשר לעשות פה עוד..״

Spoiler ספוילר

עמוד 66 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •