Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מוריס~
    " כן! בשביל החברים שלי אני מוכן לעשות הכל!" אתה אומר, ומיסטי מחייכת למשמע התשובה שלך. "אם כך, עלייך למצא את דרכך לבד. אם אתה באמת מוכן לעשות הכל-אתה תצליח" הוא אומר, ונעלם. אתם מביטים סביב, מוקפים בערפל. אתה לפתע קולט שאתה לא רואה את השביל יותר, למרות שעמדת עליו רק לפני רגע.
    כעבור כמה דקות, פוקימון קטן מופיע מולך, עיניו זוהרות באור אדום. "בבקשה תעזור לי! החבר שלי הסתבך בתוך הגפן, הוא לא מצליח להשתחרר!" הוא אומר, ואתה מבחין בפוקימון זהה לא מאחוריו, כבול כולו בגפנים של עץ שנראה מת לחלוטין. "מוריס!" אתה שומע צעקה ומביט לאחור-אתה מסתכל על לילית, היא מוקפת בקריסטל עד הצוואר שלה.

~ג'ימי~

אפאתיות נראהלי
    ~~~~
    "איפה זה קרה? אתה שואל בהלם. "לפני כמה זמן? בוודאות זאפדוס? לאן הם הלכו?" אתה ממטיר שאלות על שלשת הפקוימונים, מעט בפאניקה. "אני מזהה זאפדוס שאני רואה אחד ילד!. זה היה לפני רבע שעה בערך, והם המשיכו בשביל" עונה הפוקימון הפצוע. "רבע שעה" ממלמלת לינה בשוק. "ג'ימי, הוא חייב להיות קרוב לפה!" היא אומרת

~מייקל~

'הוא יודע להשתמש בניב קרח? מצויין, זה רק ייתן לי הרגשת ניצחון יותר גדולה' אתה חושב לעצמך, מאמין בטיילו. "טיילו אתה בסדר?" אתה שואל, טיילו מהנהן. הוא מנסה לייצר משב רוח עם הכנף השנייה שלו, הוא מעט מתקשה אך לבסוף מצליח להמיס מעט את הגוש הקרחי, לפחות ברמה שתעזור לו יותר להתייצב. הוא מרכז אנרגיה במקור שלו, אתה מבחין שהמקור שלו אף גדל מעט. ומנקר בכח את טוטודייל. טוטודייל נראה קרוב לתבוסה, במאמץ אחרון הוא מנסה לתקוף את טיילו, אך מועד על חלוק נחל (חוף וזה) ונופל. הוא לא מסוגל להילחם יותר.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

" כן! בשביל החברים שלי אני מוכן לעשות הכל!" אתה אומר, ומיסטי מחייכת למשמע התשובה שלך. "אם כך, עלייך למצא את דרכך לבד. אם אתה באמת מוכן לעשות הכל-אתה תצליח" הוא אומר, ונעלם. אתם מביטים סביב, מוקפים בערפל. אתה לפתע קולט שאתה לא רואה את השביל יותר, למרות שעמדת עליו רק לפני רגע.
    כעבור כמה דקות, פוקימון קטן מופיע מולך, עיניו זוהרות באור אדום. "בבקשה תעזור לי! החבר שלי הסתבך בתוך הגפן, הוא לא מצליח להשתחרר!" הוא אומר, ואתה מבחין בפוקימון זהה לא מאחוריו, כבול כולו בגפנים של עץ שנראה מת לחלוטין. "מוריס!" אתה שומע צעקה ומביט לאחור-אתה מסתכל על לילית, היא מוקפת בקריסטל עד הצוואר שלה.

' איך למען השם הגעתי לכאן ? מה קרה ללילית ומה הפקוימון הזה רוצה ממני ?'
    "טוב אני עזור לך לשחרר אותו" אני מסתכל סביבי מחפש לראות עם הפוקימונים שלי לצידי ואם הם לא צידי אני בודק את התיק שלי לראות עם יש לי משהו אשפר לחתוך באזרתו דברים

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. אני שלד
    שם: עמית
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מוריס~

~ג'ימי~

אפאתיות נראהלי
    ~~~~
    "איפה זה קרה? אתה שואל בהלם. "לפני כמה זמן? בוודאות זאפדוס? לאן הם הלכו?" אתה ממטיר שאלות על שלשת הפקוימונים, מעט בפאניקה. "אני מזהה זאפדוס שאני רואה אחד ילד!. זה היה לפני רבע שעה בערך, והם המשיכו בשביל" עונה הפוקימון הפצוע. "רבע שעה" ממלמלת לינה בשוק. "ג'ימי, הוא חייב להיות קרוב לפה!" היא אומרת

~מייקל~

'הוא יודע להשתמש בניב קרח? מצויין, זה רק ייתן לי הרגשת ניצחון יותר גדולה' אתה חושב לעצמך, מאמין בטיילו. "טיילו אתה בסדר?" אתה שואל, טיילו מהנהן. הוא מנסה לייצר משב רוח עם הכנף השנייה שלו, הוא מעט מתקשה אך לבסוף מצליח להמיס מעט את הגוש הקרחי, לפחות ברמה שתעזור לו יותר להתייצב. הוא מרכז אנרגיה במקור שלו, אתה מבחין שהמקור שלו אף גדל מעט. ומנקר בכח את טוטודייל. טוטודייל נראה קרוב לתבוסה, במאמץ אחרון הוא מנסה לתקוף את טיילו, אך מועד על חלוק נחל (חוף וזה) ונופל. הוא לא מסוגל להילחם יותר.
    ״אנחנו חייבים למצוא אותו לינה״ אני אומר לה בלחץ
    ״בואי״ אני אומר ומתחיל לרוץ במורד השביל

Spoiler ספוילר

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~

lol הרגע ניצחתי כי הוא החליק מחלוק נחל? Xd
    -------------------------
    "אממ... אני מניח שניצחנו?" אומר במבוכה ואשתדל שלא לצחוק. "אז טוטודייל, אני מניח שאתה תצטרף אלינו?" אומר לטוטודייל וביחד נמשיך להתקדם.

5. משתמש מנוסה
    ~מיילס~
    "תמשיכי ככה, רק עוד קצת!" אתה מעודד אותה. צ'יקוריטה מנסה להשתמש בחוש הריח שלה כדי להבין איפה היפו (=מתעצלת לרשום את כל השם) נמצא. היא מנסה להריח, אך נראה שהחול מפריע לה. היא מתרכזת ומשלחת עלי תער, מפספסת ממש במעט את המיקום המדוייק של היפו. צ'יקוריטה נראת די מתוסכלת. "תנסה לכוון אותה" מייעץ לך ראלטס. צ'יקוריטה שומעת את מה שראלט אומר ומכינה עלי תער, מנסה לשמוע את ההוראות שלך.
    .
    !
    אני מרוצה מזה שראלטס עוזר ותופס בטחון ומחמיא לו על כך.
    אני מאתר איפה היפופטאס נמצא ומכוון את צ'יקוריטה להשתמש בשם עם עלי תער, מתקן את הכיוון שלה

6. student of Gakuen Alice
    היי אנשיםץ התחלתי סיפור בהשראת נושא המ"ת. אשמח אם תציצו שיהיה לכם זמן

~מוריס~
    'איך למען השם הגעתי לכאן? מה קרה ללילית ומה הפוקימון הזה רוצה ממני?' אתה חושב לעצמך. "טוב, אני אעזור לך לשחרר אותו" אתה אומר לפוקימון ומביט סביבך.
    אתה רואה שהפוקימונים שלך איתך, מביטים בך ומחכים לשמוע את ההוראות שלך.

~מייקל~
    indeed
    ~~~~
    "אממ..אני מניח שניצחנו?" אתה אומר במבוכה, משתדל שלא לצחוק. "אז טוטודייל, אני מניח שאתה מצטרף אלינו?" אתה שואל. טוטודייל מרים את ראשו וקופץ על ידך, נושף אותך שוב. "כן" הוא אומר תוך כדי הנשיכה ואז משחרר. נראה שפלייר ממש מתאפקת לא לצחוק. אתם ממשיכים להתקדם, טוטודייל נראה חברותי מאוד-הוא מדבר עם כל השותפים שלך, מידי פעם נושך אחד מהם באקראי. לא עובר זמן רב ואתה רואה בניין באופק. "או. אני חושבת שזה המכון לחקר ביצי פוקימונים" אומרת פלייר, ושאתם מתקרבים אתה מגלה שזה נכון. שלט קטן תלוי על הבניין, ולצידו ציור של קן עם שלושה ביצי פוקימונים בתוכו. "אתה רוצה להתקדם או לעצור?" שואל סילביאון.

~מיילס~

אתה מרומה מכך שראלטס תופס ביטחון ומחמיא לו. לנוכח המחמאה ראלטס מסמיק ומסתתר מאחורי הרגל שלך. אתה מאתר בדיוק איפה היפו נמצא, ומכוון את צ'יקוריטה. היא משחררת את עלי התער, פוגעת בהיפו. הוא נראה פצוע מאוד, עקב החוזקה של סוג עשב עליו. הוא מתעצבן מעט, מתחפר באדמה ונעלם. (חפירה)

~ג'ימי~
    ״אנחנו חייבים למצוא אותו, לינה״ אתה אומר בלחץ.
    ״בואי״ אתה מוסיף, וכולכם מתחילים לרוץ במורד השביל. לא עובר זמן רב וחוש הריח שלך כחצי פוקימון עובד, אתה מריח ניחוח מוכר-ויודע שזה אלקטרו. אתם ממשיכים לרוץ, ולמזלך צ'אר עוצר אותך. "תקשיב" הוא לוחש, מצביע אל מעבר לשיחים. אתם מתגנבים בשקט, מסתתרים מאחורי אחד השיחים ומציצים לעברו השני. מעבר שורת השיחים יש מרחב די פתוח, עם כמה עצים בודדים. מתחת לאחד מהם יושב מעורב שאתה מזהה כמעורב דיינו, ולצידו מעורב שאתה מזהה מיד-אלקטרו!. הפנים של אלקטרו די חסרות הבעה, וקולר מוזר מקיף את צווארו. הוא והמעורב שלידו לא מדברים, אלא אוכלים בשתיקה. וויבראה יושב על יד אלקטרו, מביט במעורב הדיינו בשנאה. לצידו של המעורב יושב דיינו שמתעלם לחלוטין מוויבראה, ועסוק באוכל שלו.
    Spoiler ספוילר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    indeed
    ~~~~
    "אממ..אני מניח שניצחנו?" אתה אומר במבוכה, משתדל שלא לצחוק. "אז טוטודייל, אני מניח שאתה מצטרף אלינו?" אתה שואל. טוטודייל מרים את ראשו וקופץ על ידך, נושף אותך שוב. "כן" הוא אומר תוך כדי הנשיכה ואז משחרר. נראה שפלייר ממש מתאפקת לא לצחוק. אתם ממשיכים להתקדם, טוטודייל נראה חברותי מאוד-הוא מדבר עם כל השותפים שלך, מידי פעם נושך אחד מהם באקראי. לא עובר זמן רב ואתה רואה בניין באופק. "או. אני חושבת שזה המכון לחקר ביצי פוקימונים" אומרת פלייר, ושאתם מתקרבים אתה מגלה שזה נכון. שלט קטן תלוי על הבניין, ולצידו ציור של קן עם שלושה ביצי פוקימונים בתוכו. "אתה רוצה להתקדם או לעצור?" שואל סילביאון.
    הסיפור נראה... מעניין. אני אקרא מחר שיהיה לי סבלנות לזה xd

"המממ... אני לא חושב שיש לנו זמן. בכל מקרה אחר הייתי שמח, אבל גם ליאו וגם ויולט נתונים בסכנה גדולה. כדאי שנחזור לפה אחרי שנציל אותם." אומר להם ואמשיך להתקדם

8. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

'איך למען השם הגעתי לכאן? מה קרה ללילית ומה הפוקימון הזה רוצה ממני?' אתה חושב לעצמך. "טוב, אני אעזור לך לשחרר אותו" אתה אומר לפוקימון ומביט סביבך.

תגידי מה המתקפות של פילסיון?
    --------------------------------
    " מריל אני חושב שאתה תוכל לעזור לי , תשתמש במהירות ותכוון את הכוכבים לענפים שקולעי את הפוקימון.
    דונפן אם המהירו תלא תעבוד תשתמש בניב אש כדאי לשרוף את הגפן", , מוכנים ?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. student of Gakuen Alice
    ~מייקל~
    חח טנקס הפרק הראשון קצת כושל אבל אישית אהבתי את השניים שאחריו חח
    ~~
    "המממ... אני לא חושב שיש לנו זמן. בכל מקרה אחר הייתי שמח, אבל גם ליאו וגם ויולט נתונים בסכנה גדולה. כדאי שנחזור לפה אחרי שנציל אותך" אתה אומר לכולם. אתה רואה שלט עם הכיתוב "דרך 32", אחרי שאתם עוברים את השלט, ככל שאתם מתקדמים יותר נהיה יותר חם, וחול רב יותר מקיף אתכם. לאחר זמן מה אתם מוצאים את עצמכם מוקפים בסביבה מדברית לחלוטין. טוטודייל נראה סובל במיוחד. אתה רואה כמה דמויות נעות בחול, אתה יודע שאם תנסה להתפקס יותר תוכל לאתר כמה פוקימונים בחול. מה תעשה? תעצור לחפש פוקימונים, או תתקדם לג'ובלייף?

~מוריס~

"מריל, אני חושב שאתה תוכל לעזור לי" אתה אומר, ומריל צועד קדימה. הוא משתמש במהירות, והכוכבים מהמתקפה קורעים את הגפנים, משחררים את הפוקימון. ברגע שהגפנים נעלמים, גם הפוקימון הכלוא נעלם איתם. "וואוו! מה זה היה?!" אתה שומע התנשמות מאחורייך-אתה מסתכל לאחור בדיוק בזמן לראות שני סטים של השותפים שלך-אחד, זה שבדיוק דיברתםאיתם ועוד אחד שהופיע לצידם. הסט שאיתו דיברת נעלם. ואלו שנשארו נראים מבולבלים. "יכולנו לראות את כל מה שקורה, אבל לא לזוז או לדבר! היו פה כפילים שלנו!" אומר צ'אטוט בהתנשמות. "עברת את המבחן הראשון" אומר הפוקימון הקטן, העיניים שלו לא זוהרות יותר, והוא נעלם. אתה מבחין שהקריסטל על לילית לא התקדם כמו שהאשליה הראתה-הוא מכסה אותה עד המותן, והיא ישנה שוב. אתה מביט קדימה, והפעם שלושה אלקידים נעמדים לפנייך. הפוקימון הקטן מופיע שוב. "מי מהם הוא השותף שלך?" הוא שואל. האלקיד הראשון מביט בך מעט בביישנות, השני נראה משועמם לחלוטין והשלישי נראה מלא גאווה, פרט לכך-הם זהים לחלוטין.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

"מריל, אני חושב שאתה תוכל לעזור לי" אתה אומר, ומריל צועד קדימה. הוא משתמש במהירות, והכוכבים מהמתקפה קורעים את הגפנים, משחררים את הפוקימון. ברגע שהגפנים נעלמים, גם הפוקימון הכלוא נעלם איתם. "וואוו! מה זה היה?!" אתה שומע התנשמות מאחורייך-אתה מסתכל לאחור בדיוק בזמן לראות שני סטים של השותפים שלך-אחד, זה שבדיוק דיברתםאיתם ועוד אחד שהופיע לצידם. הסט שאיתו דיברת נעלם. ואלו שנשארו נראים מבולבלים. "יכולנו לראות את כל מה שקורה, אבל לא לזוז או לדבר! היו פה כפילים שלנו!" אומר צ'אטוט בהתנשמות. "עברת את המבחן הראשון" אומר הפוקימון הקטן, העיניים שלו לא זוהרות יותר, והוא נעלם. אתה מבחין שהקריסטל על לילית לא התקדם כמו שהאשליה הראתה-הוא מכסה אותה עד המותן, והיא ישנה שוב. אתה מביט קדימה, והפעם שלושה אלקידים נעמדים לפנייך. הפוקימון הקטן מופיע שוב. "מי מהם הוא השותף שלך?" הוא שואל. האלקיד הראשון מביט בך מעט בביישנות, השני נראה משועמם לחלוטין והשלישי נראה מלא גאווה, פרט לכך-הם זהים לחלוטין.

'יאו מה אני אמור לעשות עכשיו ? אלקיד כבר מכיר טוב אותי הוא לא התבייש אפילו בקרב הראשון היה מאוד חזק וקרובות אף פעם לא שיעממו אותו , הוא כנראה השלייש הגאה אך יכול להיות שאני טועה ' " " אני חושב שאתה זה שמלא בגאווה"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. אני שלד
    היי אנשיםץ התחלתי סיפור בהשראת נושא המ"ת. אשמח אם תציצו שיהיה לכם זמן

~מוריס~

~מייקל~
    indeed
    ~~~~

~מיילס~

אתה מרומה מכך שראלטס תופס ביטחון ומחמיא לו. לנוכח המחמאה ראלטס מסמיק ומסתתר מאחורי הרגל שלך. אתה מאתר בדיוק איפה היפו נמצא, ומכוון את צ'יקוריטה. היא משחררת את עלי התער, פוגעת בהיפו. הוא נראה פצוע מאוד, עקב החוזקה של סוג עשב עליו. הוא מתעצבן מעט, מתחפר באדמה ונעלם. (חפירה)

~ג'ימי~
    ״אנחנו חייבים למצוא אותו, לינה״ אתה אומר בלחץ.
    ״בואי״ אתה מוסיף, וכולכם מתחילים לרוץ במורד השביל. לא עובר זמן רב וחוש הריח שלך כחצי פוקימון עובד, אתה מריח ניחוח מוכר-ויודע שזה אלקטרו. אתם ממשיכים לרוץ, ולמזלך צ'אר עוצר אותך. "תקשיב" הוא לוחש, מצביע אל מעבר לשיחים. אתם מתגנבים בשקט, מסתתרים מאחורי אחד השיחים ומציצים לעברו השני. מעבר שורת השיחים יש מרחב די פתוח, עם כמה עצים בודדים. מתחת לאחד מהם יושב מעורב שאתה מזהה כמעורב דיינו, ולצידו מעורב שאתה מזהה מיד-אלקטרו!. הפנים של אלקטרו די חסרות הבעה, וקולר מוזר מקיף את צווארו. הוא והמעורב שלידו לא מדברים, אלא אוכלים בשתיקה. וויבראה יושב על יד אלקטרו, מביט במעורב הדיינו בשנאה. לצידו של המעורב יושב דיינו שמתעלם לחלוטין מוויבראה, ועסוק באוכל שלו.
    Spoiler ספוילר
    אני מביט במעורב בתיעוב
    ״לינה,״ אני אומר לה ומביט בה בנחישות ״הוא אחד, אנחנו שניים, תקשיבי, תלכי מסביב, אני אעטוף או בנבג כותנה, ברגע שהמתקפה מסתיימת תסתערי לכיוון אלקטרו ותשחררי אותו, אני אלחם ב...מפלצת הזאת..״ אני מתכנן בראש להשתמש בנבג כותנה ואז במכת ברק על המעורב
    אני מחכה שלינה תלך לצד השני וברגע שאני רואה שהיא מוכנה אני תוקף את המעורב ומנסה להוציא את התכנית שלי לפועל

Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    '
    'יאו, מה אני אמור לעשות עכשיו?. אלקיד כבר מכיר אותי והוא לא התבייש, אפילו בקרב הראשון הוא היה מאוד חזק והקרבות אף עם לא שיעממו אותו, הוא כנראה השלישי הגאה אך יכול להיות שאני טועה' אתה חושך לעצמך. לבסוף אתה אומר "אני חושב שאתה, זה שמלא בגאווה" ומצביע על השלישי. השניים האחרים נעלמים. "אתה צודק. עברת את המבחן השני" אומר הפוקימון ונעלם. במקומו, מופיע עתה פוקימון גדול בהרבה.
    "אני, דאסקנויר שומר הקול הטהור. מי אתה ומדוע אתה מעוניין בכח רב עוצמה שכזה?" הוא שואל בקול עמוק

~ג'מי~

אתה מביט במעורב בתיעוב.
    "לינה" אתה אומר לה בנחישות. "הוא אחד, אנחנו שניים. תקשיבי, תלכי מסביב, אני אעטוף אותו בנבג כותנה, ברגע שההתקפה מסתיימת תסתערי לכיוון אלקטרו ותשחררי אותו, אני אלחם ב..מפלצת הזאת.." אתה מורה לה. אתה מתכנן בראשך את מתקפת נבג הכותנה ומכת הברק שתגיע ישר לאחר מכן. לינה הולכת לצד השני, מסמנת לך שהיא מוכנה. אתה משתמש בנבג כותנה שעוטף את המעורב, הוא מפיל את האוכל שלו והשותף שלו נכנס לדריכות מיידית. אתה משתמש במכת חשמל והמעורב צועק מכאב, "H23, לתקוף" מסנן בכאב המעורב. אלקטרו מגיב מייד, הוא קם, ומבחין בלינה המתקרבת אליו במטרה להרחיק אותו מהמקום, הוא תוקף את לינה המופתעת במכת ברק עוצמתית. לינה במהירות מזנקת הצידה, מתחמקת ברגע האחרון. בינתיים, המעורב משתחרר מנבג הכותנה. אלקטרו מבחין בך. "ג'מי" הוא אומר בקול חסר רגש. וייבראה מביט בך, בשוק-אך אושר ממלא את עיניו. "זו לא אשמתו! הקולר הזה מכריח אותו לעשות דברים בניגוד לרצונו!" הוא צועק לך.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. אני שלד
    ~מוריס~
    '
    'יאו, מה אני אמור לעשות עכשיו?. אלקיד כבר מכיר אותי והוא לא התבייש, אפילו בקרב הראשון הוא היה מאוד חזק והקרבות אף עם לא שיעממו אותו, הוא כנראה השלישי הגאה אך יכול להיות שאני טועה' אתה חושך לעצמך. לבסוף אתה אומר "אני חושב שאתה, זה שמלא בגאווה" ומצביע על השלישי. השניים האחרים נעלמים. "אתה צודק. עברת את המבחן השני" אומר הפוקימון ונעלם. במקומו, מופיע עתה פוקימון גדול בהרבה.
    "אני, דאסקנויר שומר הקול הטהור. מי אתה ומדוע אתה מעוניין בכח רב עוצמה שכזה?" הוא שואל בקול עמוק

~ג'מי~

אתה מביט במעורב בתיעוב.
    "לינה" אתה אומר לה בנחישות. "הוא אחד, אנחנו שניים. תקשיבי, תלכי מסביב, אני אעטוף אותו בנבג כותנה, ברגע שההתקפה מסתיימת תסתערי לכיוון אלקטרו ותשחררי אותו, אני אלחם ב..מפלצת הזאת.." אתה מורה לה. אתה מתכנן בראשך את מתקפת נבג הכותנה ומכת הברק שתגיע ישר לאחר מכן. לינה הולכת לצד השני, מסמנת לך שהיא מוכנה. אתה משתמש בנבג כותנה שעוטף את המעורב, הוא מפיל את האוכל שלו והשותף שלו נכנס לדריכות מיידית. אתה משתמש במכת חשמל והמעורב צועק מכאב, "H23, לתקוף" מסנן בכאב המעורב. אלקטרו מגיב מייד, הוא קם, ומבחין בלינה המתקרבת אליו במטרה להרחיק אותו מהמקום, הוא תוקף את לינה המופתעת במכת ברק עוצמתית. לינה במהירות מזנקת הצידה, מתחמקת ברגע האחרון. בינתיים, המעורב משתחרר מנבג הכותנה. אלקטרו מבחין בך. "ג'מי" הוא אומר בקול חסר רגש. וייבראה מביט בך, בשוק-אך אושר ממלא את עיניו. "זו לא אשמתו! הקולר הזה מכריח אותו לעשות דברים בניגוד לרצונו!" הוא צועק לך.
    עקב תפיסה איתית אני לא מגיב למה שוויבראבה אמר
    ״לינה! להחליף עמדות!״ אני צועק לה
    אולי אני כן אוכל להתמודד עם החשמל של אלקטרו
    ״אלקטרו.... אני מצטער..״ אני אומר ומכוון זנב ברזל לצוואר (לקולר) שלו

Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    ~ג'מי~
    עקב התפיסה האיטית שלך לנוכח המצב אתה לא מגיב לווירבאה. אתה חושב שאולי אתה כן תוכל להתמודד עם החשמל של אלקטרו.
    "אלקטרו...אני מצטער.." אתר אומר ומכוון זנב ברזל לקולר שלו. "תתחמק!" צועק המעורב, אלקטרו מתחמק הצידה בקלילות. הוא נראה חזק יותר ממה שהיה. "הוא השותף שלי! למה אתה תוקף אותנו?" שואל המעורב בכעס, מכין את הדיינו שלו לתקוף.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. אני שלד
    ״ה-השותף שלך?!״ אני צועק עליו בזעם
    אני מסנן מספר קללות ותוקף את המעורב עם זנב ברזל

Spoiler ספוילר

עמוד 68 מתוך 89 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •