~מוריס~
היי, רק שתדע לא שחכתי לגבי הרומאנס-בקרוב יהיה (לא עם לילית)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דירלינג מסתכל עליכם לרגע, ואז מהנהן!
אתה מאושר, מבין כמה זה נדיר שפוקימון פראי מסכים להצטרף למסע שלכם בלי קרב!
לילית מחייכת-מאושרת מעצם העבודה שהצטרף פוקימון חדש למסע שלכם!
לפתע, היא זוהרת-כמו שקרה במעבדה של פרופסור אוק והמון פרחים לבנים וסגולים נופלים סביבכם. לילית מסמיקה מעט ודרטיני מתחילה להתפקע מצחוק "כל פעם שהיא שמחה זה קורה" דרטיני מסבירה.
"היי, יש לי רעיון!" קורא לפתע צ'אטוט-"אולי נתאמן?"
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לא רואה את התמונה
~~~~~~~~~~~~~~
'מצד אחד זה לא ענייני... ומצד שני יש לי רצון מאוד גדול לראות את האוטו הזה מתפוצץ...' אחשוב לעצמי בזמן שאני מסתכל על האנשים
'אם היא פוקימון אש אז הפיצוץ לא אמור להשפיע עליה כל כך' אמשיך להרהר ואצווה על האונדור "האונדור תשתמש בגחלת על המנוע של האוטו
~לוקאס~
הונדור מהנהן ומשתמש בגחלת על המנוע של הרכב מבעד השיחים, אתה מרגיש מעט את חום הגחלת כשהיא עוברת לידך.
המנוע מגיב בדיוק כמו שתכננת-והוא מתפוצץ לגמרי! האנשים בחליפות השחורות עומדים ובוהים במכונית בשוק, מנסים להבין מה קרה הרגע. "הארי יהרוג אותנו אם המעורבת מולטראס הזאת לא תגיע אליו שלמה!" אומר אחד מהם בפאניקה.
"סטארלי, תשתמש ברוח על העשן!" מורה אחד האנשים על פוקימון ציפור חום-אפרפר. סטארלי מתעוףף לאוויר ושולח גלי רוח אדירים בעזרת כנפיו שגורמים לפיזור העשן!.
אתה רואה שכמעט ולא נשאר זכר לרכב-חוץ מכמה חתיכות מתכת פזורות. אתה מצליח לראות את הכלוב-הוא נמצא מתחת לעץ גדול, הילדה בתוכו נראת מעט פצועה-אך חיה. אתה קולט תנועה מהירה ממאחוריי אחד הגלגלים השרופים של הרכב-פוקימון נחשי כחול עם קישוטים לבנים מוזרים מסביב לאוזניים זוחל במהירות אל עבר הכלוב וצועק ונאבק נואשות בניסיון לשחרר את הילדה. "אמבר! אמבר בבקשה!" אתה שומע את צעקותיו "לא! בלו, אתה חייב לברוח!" אתה שומע את קולה של הילדה מהכלוב.
![]()
~מוריס~
דירלינד מהנהן ונראה מוכן ומזומן לקרב!.
אתן מוצאים קרחת יער קטנה וצ'אטוט ודירלינג נעמדים אחד מול השני, מוכנים לקרב. לילית ניגשת אלייך "רוצה אחרי זה להילחם נגדי? גם לנו לא יזיק להתאמן" היא אומרת בחיוך. דרטיני עומד מאחוריה, מחיוך למשמע הבקשה של לילית. אתה חושב שאתה רואה ניצוץ של רחמים בעיניו-אך אתה לא בטוח אם הוא מכוון אלייך הוא ללילית
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~מוריס~
לילית מהנהנת והולכת אחורה, מאפשרת לך בינתיים לעזור לצ'אטוט ודירלינג להתאמן.
דירלינג טוען כדור אנרגיה במהירות ומשלח אותו לעבר צ'אטוט. צ'אטוט לא מתכנן את הזמן שלו נכון ולכן לא מספיק להתרומם לאוויר לחלוטין שכדור האנרגיה פוגע בו ונפגע ברגלו. הוא מתאושש די במהירות ויוצא בניקור מהיר לדירלינג שנפגע מהמכה ועף לאחור.
דירלינג קופץ חזרה לעמידה די מהר ומחכה להוראות הבאות שלך.
~לוקאס~
הונדור בוהה בך לרגע, ואז מהנהן. אתה עוקב אחר במבטך ורואה אותו רץ אל עבר הכלוב, הוא נושך את המנעול והילדה מועדת החוצה-היא פצועה אבל לא נראת פגועה יותר מידי. אתה שומע כמה חילופי דברים בין השלושה ולאחר כמה שניות הילדה ודרטיני עוקבות אחרי הונדור למעמקי היער, דרטיני מסתובב אלייך לרגע ומסתכל אלייך במבט של הכרת תודה.
אתה רץ אל עבר האיש עם הסטארלי ותוקף אותו בניב אש. סטארלי כתגובה, יוצא להגן על המאמן שלו ומנקר אותך בראש! אתה מרגיש כאב חש ובאופן אוטמטי מזנק לאחור. "לכו תתפסו את המפלצת ההיא. אני אטפל באחד הזה-הוא נראה די חזק אז אולי הארי ישמח לקבל גם אותו כבונוס" אומר האיש ומסתכל על חלקי הפוקימון שלך במבט נגעל. "סטארלי, רוח!" הוא צועק
~זינק~
החבורה מהנהנת ואתם ממשיכים בדרככם לדרך 30. אתה קולט שהמראה של הדרך השתנתה-ועכשיו אתם הולכים במקום מלא פרחים.
אתה לפתע שם לב לפוקימון שחור שקופץ מבין השיחים, אחריו רצות שתי דמויות-ילדה כבת שתים עשרה, מעט פצועה בעלת שיער כתום-אדום כאש ובעלת כנפיים בוערות מדהימות ופוקימון שאתה מזהה כדרטיני. הפוקימון המוביל עוצר לרגע ומשתמש בגחלת אל עבר השיחים שמאחוריו. אתה שומע צעקת תסכול ורואה ארבעה גברים במדים שחורים עם האות H עליהם מקללים ורצים אחרי זוג הפוקימונים והמעורבת. אתה שומע צווחה, אתה מסתובב ורואה את גרייס-היא מכופפת וסותמת את אוזניה-עיניה מפוחדות. דרטיני מיד קופץ לידה ומנסה להרגיע אותה "אלה הם האנשים של הארי! הם אחרי המעורבת הזאת!" הוא צועק בלחץ
ספוילר
~מייק~
אוי נכון סורי. יש לי נטייה לבלבל אותם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
הליופטייל משתמש בחבטה-אתה רואה שהוא צובר המון אנרגיה בשבילה. הוא רץ אל עבר הוטהוט ומעיף אותו כמה מטרים טובים לאחור. הוטהוט קם, באיטיות רבה אומנם בגלל השיתוק אך הוא מצליח לאט לאט להשתחרר מן האפקט.
הוא מנסה להשתמש בניקור על הליופטייל אך הוא עדיין יחסית איטי ולכן הליופטייל מצליח להתחמק.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~לוקאס~
"הו לא אתם לא הולכים לשום מקום" אתה אומר. אתה מנסה להשתמש ברוח של סטארלי כדי לרוץ מהר יותר אל ארבעת החיילים אך סטארלי משנה את מיקומו ודוחף אותך לעבר הכיוון ההפוך! אתה מתחיל ליצור ענן רעל, אך החיילים כבר נעלמים!. אתה רוצה לעקוב אחריהם, אך סטארלי והחייל הנוסף עדיין מהווים בעיה-אתה משתמש בניב אש על סטארלי! סטארלי נראה פגוע מהמכה אך עדיין מסוגל להילחם. "מפלצת.." אומר החייל, מזועזע מהפה הבוער שלך. "סטארלי, תחסל אותו עם כנף ברזל!".
סטארלי עף אלייך במהירות, כנפיים בוהקות באור לבן-מה תעשה?
~מוריס~
צ'אטוט עף במהירות אל עבר דירלינג-אך הפעם, רגע לפני שהוא מגיע לדירלינג-דירלינג מצליח לתזמן קפיצה בדיוק בזמן ובועט בצ'אטוט שעף לאחור! דירלינג קופץ במקום בהתלהבות-אתה מסתכל על דירלינג, מעט משועשע ממנו שלפתע צ'אטוט קם ותוקף את דירלינג מהצד בניקור! הוא עף לאחור-מבולבל מהמכה
~זינק~
"אנחנו חייבים לעשות משהו חברים!" אתה קורא. אתה מורה לגרייס להישאר במקום-לא נראה שהיא שמעה אותךאך גם לא נראה שהיא מסוגלת לזוז. אתה מבקש מדרטיני להצטרף אלייך, הוא נראה לא מרוצה מלעזוב את גרייס אך מהנהן. אתם רצים אחרי ארבעת האנשים-אתה תוקף אחד מהם בעזרת זנב ברזל-אתה מוסיף להתקפה אנרגיה חשמלית, זו הפעם הראשונה שאתה חש עוצמה כה רבה בזנב שלך. אתה פוגע באיש המופתע שעף מיד לאחור, לא מסוגל לזוז. מיד אחרי פידג'י תוקף את האיש השני במתקפת כנף-הוא נופל, לא מעולף אך גם לא מסוגל להתקיף חזרה. הוא נראה מחפש משהו בחגורה שלו ולפתע זועק "לא! השארנו את הפוקדורים במחנה!". באותו הזמן שינקס מנטרל את האיש השלישי בניצוץ אימתני ודרטיני-משתמש במתקפה שמעולם לא ראית ומפיל את הרביעי-קרן אור ענקית ועוצמתית משוגרת מהפה הקטן שלו.
הפוקימון השחור שסרקת בפוקדע והתגלה כהונדור, הדרטיני שעקב אחריו והנערה עוצרים-הם מסתכלים אחורה, מופתעים מהעזרה. הונדור הולך אלייך "תודה לך" הוא אומר ומוריד את ראשו במבט תודה.
הונדור מרים את אוזניו, נראה שהוא שמע משהו. "לוקאס עדיין שם" הוא ממלמל.
אתה רוצה לשמוע מה יש לו לומר שדרטיני צווח לפתע "גרייס?? גרייס! איפה את?" הוא צועק-אתה רץ למקום שבו השארת את גרייס, ורואה בובת שיימין ענקית מונחת על האדמה-אך גרייס לא נראת במקום.
אתה מתחיל להילחץ שלפתע אתה שומע "זינק!" מאחורייך. אתה מסתובב ורואה את גרייס עומדת לצד נער בעל שיער חום וכובע לבן ירוק. מהראש שלו יוצאות שתי אוזניים כמו של הונדור והוא גם בעל זנב זהה. דרטיני רץ אל עבר גרייס וקופץ עליה באושר. באותו זמן הפוקימון השחור-הונדור רץ לעבר הנער-נראה שהם שותפים. הנער מסתכל עלייך "היי אממ... זינק היא אמרה שקוראים לך? אני מבין שאתה מסתדר פה עם כל הבעיות ואתה כנראה לא צריך את העזרה שלי אז אני אשאיר לך פה את שתי הילדות האלה ואמשיך בדרכי.. בוא האונדור" הוא אומר לך. "טוב?" הוא ממשיך. הנערה המכונפת מביטה בו מעט בפליאה.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)