מצטער שחזרתי רק עכשיו, לא הייתה קליטה בכלל בטיול O,o
__________________________________________________ ______________________________________
"קדימה צ'יקוריטה! אנחנו צריכים לסיים את הקרב הזה!" אני מעודד אותה,
"לכי על כדור אנרגיה כדי להסיח את דעתו של היפופוטאס ומיד לאחר מכן תרוצי לכיוונו ותשתמשי בהסחת הדעת כדי לפגוע בו עם עלי תער!" מורה לה
~מייקל~
מוחעחעחע
~~
"אלה לא ציידי המעורבים?!" אתה אומר לפלייר בכעס, מתכונן לקרב. "ציידי מעורבים, חיילים של הארי-כולכם אידיוטים באותה המידה. ועכשיו גם הבוס-מעורב שלכם ברח. אתם רק בני אנוש וכמה פוקימונים עלובים ואנחנו שני מעורבים וצוות פוקימונים חזקים" אתה אומר בקור רוח ובבוז. פלייר מביטה בך, לא נראת מרוצה מהבאלגן שנוצר. אתה מאיים על החיילים שאם הם ייברחו לא תפגע בהם (בינתיים). החיילים נראים די בטוחים בפוקימונים שלהם, הם חיילים של הארי-הם בטח לכדו כבר עשרות אם לא מאות מעורבים בעבר. "ליינון, התקלה! ליים (נתתי לfarfetch'd כינוי כי יש לו שם מציק) חיתוך אווירי" הם צועקים. אתה מורה לפוקימונים שלך לתקוף. צ'ימצ'אר חומק בקלות מההתקפה של ליינון, וטיילו נפגע מעט מהחיתוך האווירי. פנקין מביט בך, מחכה להוראות ממך.
~מוריס~
"כל הכבוד צ'אטוט, בוא ננסה עכשיו מתקפה אחרת, תסתובב סביב דאסקנויר במהירות ולאחר מכן תשתמש בהמלך מראה!! אחרי המהלך הזה תנקר אותו בחוזקה בבטן". צ'אטוט מסתובב סביב דאסקנויר, לפתע הכנף שלו מתחילה לזהור באור כחלחל ומתכסה בקרח, הוא חובט עם הכנף שלו בחוזקה בדאסקנויר. צ'אטוט מנקר את דאסקנויר בחוזקה בבטנו, מה שפוצע אותו.
דאסקנויר מביט על צ'אטוט, משהו משתנה בהבעת הפנים שלו ולפתע פחד מציף אותך, למרות שאתה מרגיש מוזר, כאילו הפחד לא שייך לך. צ'אטוט נראה קפוא מפחד.
~ג'מי~
ורק אני בדד פה. עם מבחן באזרחות מחר, בגרות בשני ובגרות בחמישי
~~~~~~
'לא רק החשמל אצלו השתנה.. הוא נראה.. בוגר יותר' אתה חושב לעצמך, קצת בצער.
"אני מבין, אז אתם רוצים להמשיך ללכת? להתקדם אל עבר המכון לפוקימוני עשה?" אתה שואל, וכולם מהנהנים. אתם ממשיכים ללכת, עוברים ליד שלט שמסמן דרך 38. הדרך זהה לדרך 37, ממשיכה בשרשרת הרי פלאורומה.
"עשית את זה" אתה שומע קול מוכר מאחורייך, אתה מסתובב לאחור ורואה פוקימון שמעולם לא ראית. "מאז שפגשתי אותך בדרך 36, חשבתי על האם הצלחת למצא את החבר שלך, אז החלטתי לנסות למצא אותך. ראיתי את הקרב שלך מול הנער ההוא, אתה מעורב מעניין. אשמח להצטרף אלייך, אם תסכים" הוא אומר. אתה מנסה להבין מאיפה אתה מכיר את הפוקימון הזה, שלפתע אתה נזכר בליטוויק שרצית ללכוד בעבר!
~מייק~
אתה ניגש לאחד המחשבים, מתקשר לפרופסור. "היי פרופסור! זה מייק!" אתה אומר שהוא עונה. "הו! היי מייק, מזמן לא התראנו. איך המסע שלך בינתיים?" הוא שואל, ואתה מעדכן אותו באירועים האחרונים. "אז...איך טירטוגה וסקידו? הם מתאמנים?" אתה שואל לבסוף. "השניים האלה... לא לוקחים מנוחה! כל יום הם מתאמנים אחד עם השני, אני לא מעורב אז אני לא מבין מה הם אומרים-אבל אני חושב שהם החליטו להתחזק כמה שאפשר" הוא עונה.
~מיילס~
אין בעיה
איך היה?
~~
"קדימה צ'יקוריטה! אנחנו צריכים לסיים את הקרב הזה!" אתה מעודד אותה. היא משלחת כדור אנרגיה, מסיחה את דעתו. כדור האנרגיה פוגע בהיפו, שלא מספיק להתאושש ונפגע גם מעלי התער המהירים של צ'יקוריטה!. היפופוטאס לא מסוגל להילחם יותר!. צ'יקוריטה מקפצת בשמחה.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~מוריס~
"כל הכבוד צ'אטוט, בוא ננסה עכשיו מתקפה אחרת, תסתובב סביב דאסקנויר במהירות ולאחר מכן תשתמש בהמלך מראה!! אחרי המהלך הזה תנקר אותו בחוזקה בבטן". צ'אטוט מסתובב סביב דאסקנויר, לפתע הכנף שלו מתחילה לזהור באור כחלחל ומתכסה בקרח, הוא חובט עם הכנף שלו בחוזקה בדאסקנויר. צ'אטוט מנקר את דאסקנויר בחוזקה בבטנו, מה שפוצע אותו.
דאסקנויר מביט על צ'אטוט, משהו משתנה בהבעת הפנים שלו ולפתע פחד מציף אותך, למרות שאתה מרגיש מוזר, כאילו הפחד לא שייך לך. צ'אטוט נראה קפוא מפחד.
" צ'טוט אל תפחד ! אני מבטיח לך שהכל יהיה בסדר . תנסה לעוף למעלה ותנחת עליו בשיא המהירות תוך כדאי שאתה משתמש בגנב לאחר מכן תשתמש במהלך מראה !"
תהי חזקה
אה וזה שנדלור מי ששמת שהוא התפתחות שלישית אז אני אתייחס אליו כלאמפנט עד שתגיבי
~~~~
״אממ.. ת-תודה״ אני מגמגם בבלבול
לפתע אני מבין שזה אותו הליטוויק
״א-אתה! אתה השתנת! התפתחת״ אני אומר קצת בפרגון וקצת בקנאה (אל תקבלי מזה רמזים, אני עוד לא רוצה להתפתח)
״אממ.. כן כן! ברור! אני שמח שאתה רוצה להיות איתנו, וברור שאתה מוזמן להשיאר״ אני אומר לו בשמחה
(לא יודע איך להמשיך מפה בלי שזה יראה זורם אז.. הוא שמח וממשיכים ללכת?)
ספוילר
"מה את דואגת? גם אם יש להם פוקימונים, אנחנו מעורבים, והם לא! אנחנו בעצם הם, אבל יותר טובים!" אומר לה בקול רגוע ולוחמני. "אתם עושים עבודה מעולה חברים! אני מאמין בכם וזה מה שחשוב!" אומר להם על מנת לחזק אותם מנטלית ואפנה לפנקין. "אתה עדיין קטן, ואני פוחד שתפגע. מה דעתך שתישאר לידי בינתיים?" אומר לו כדי להרגיע אותו ואסתכל על הקרב.~מייקל~
מוחעחעחע
~~
"אלה לא ציידי המעורבים?!" אתה אומר לפלייר בכעס, מתכונן לקרב. "ציידי מעורבים, חיילים של הארי-כולכם אידיוטים באותה המידה. ועכשיו גם הבוס-מעורב שלכם ברח. אתם רק בני אנוש וכמה פוקימונים עלובים ואנחנו שני מעורבים וצוות פוקימונים חזקים" אתה אומר בקור רוח ובבוז. פלייר מביטה בך, לא נראת מרוצה מהבאלגן שנוצר. אתה מאיים על החיילים שאם הם ייברחו לא תפגע בהם (בינתיים). החיילים נראים די בטוחים בפוקימונים שלהם, הם חיילים של הארי-הם בטח לכדו כבר עשרות אם לא מאות מעורבים בעבר. "ליינון, התקלה! ליים (נתתי לfarfetch'd כינוי כי יש לו שם מציק) חיתוך אווירי" הם צועקים. אתה מורה לפוקימונים שלך לתקוף. צ'ימצ'אר חומק בקלות מההתקפה של ליינון, וטיילו נפגע מעט מהחיתוך האווירי. פנקין מביט בך, מחכה להוראות ממך.
~מייק~
אתה ניגש לאחד המחשבים, מתקשר לפרופסור. "היי פרופסור! זה מייק!" אתה אומר שהוא עונה. "הו! היי מייק, מזמן לא התראנו. איך המסע שלך בינתיים?" הוא שואל, ואתה מעדכן אותו באירועים האחרונים. "אז...איך טירטוגה וסקידו? הם מתאמנים?" אתה שואל לבסוף. "השניים האלה... לא לוקחים מנוחה! כל יום הם מתאמנים אחד עם השני, אני לא מעורב אז אני לא מבין מה הם אומרים-אבל אני חושב שהם החליטו להתחזק כמה שאפשר" הוא עונה.
[/QUOTE]
למה הוא מקבל צ'נדלור?
~~~~~~~~~~~~~~~~
ארגיש משהו מתכווץ בליבי. 'הם מעריכים אותי! אמרתי להם להתאמן, וכך הם עשו! רציתי לנסות ולקחת אחד מהם בחזרה, אבל אני בטוח שעדיף שהם ימשיכו להתאמן לבינתיים'. "אני ממש שמח לשמוע פרופסור" אומר. "אפשר לדבר איתם? הם בסביבתך?".
ספוילר
~ג'מי~
מנסה
אופסיס
~~
"אממ.. ת-ודה" אתה מגמגם בבלבול, לפתע מבין שזה אותו ליטוויק, האחד שרצית ללכוד בעבר. "א-אתה! אתה השתנת" אתה בפרגון, אך קצת קנאה (אל דאגה-לא נרמזתי). "אממ.. כן, כן! אני שמח שאתה רוצה להיות איתנו, וברור שאתה מוזמן להישאר" אתה אומר לא בשמחה. לאמפנט מהנהן, אתה רואה בעיניו מעט הקלה לנוכח העובדה שהרשת לו להצטרף אלייך למסע.
אל וצ'אר מחייכים אליו בנימוס, ודדנה מתחיל לרוץ סביבו בשמחה-נראה שהוא הולך להתקבל די מהר לחבורה. אתם ממשיכים ללכת, שרשרת ההרים די ארוכה. אתה מסתכל סביב ורואה שהמקום שופע פוקימונים.
![]()
![]()
~מיילס~
מבחן באזרחות היה היום ולפי החישוב שלי אני לדעתי אקבל 90 שזה אחלה
וחורשת את החיים לבגרויות בשני וחמישי בינתיים
אתה רוצה שהוא יהיה שותף שלך?
~~~~
"כל הכבוד צ'יקוריטה, נלחמת כמו גדולה" אתה מחייך אליה בשמחה. "עכשיו. הגיע הזמן שנמשיך קדימה" אתה אומר ומביט אל כל הסובבים אותך. אליסה מהנהת בחיוב. "מה איתו?" היא שואלת ומצביעה על הפוקימון שזה עתה הבסת. "אתה רוצה לצרף אותו אלייך או להשאיר אותו כאן?" היא מסיימת לומר.
~מוריס~
"צ'אטוט, אל תפחד! אני מבטיח לך שהכל יהיה בסדר. תנסה לעוף למעלה ותנחת עליו בשיא המהירות תוך כדי שאתה משתמש בגנב ולאחר מכן תשתמש במהלך מראה!" אתה צועק. צ'אטוט מתנער מקיפאון בו הוא שקע, הוא עף גבוהה וצולל במהירות לכיוון דאסקנויר, משתמש בגנב שפוגע מעט בדאסקנויר. לאחר מכן הוא משתמש במראה, מחקה את אותו פרצוף שעשה דאסקנויר רגעים לפני. דאסקנויר נראה מפוחד מעט. נראה שדאסקנויר עומד לתקוף שלפתע הוא עוצר. "אתה" הוא אומר, פונה אלייך. "הרגשת את זה נכון? הרגשת את הפחד של צ'אטוט הרגע" הוא אומר, מביט בך בציפייה לתשובה.
~מייקל~
"מה את דואגת? גם אם יש להם פוקימונים, אנחנו מעורבים, והם לא!. אנחנו בעצם הם, אבל יותר טובים!" אתה אומר לפלייר בקול רגוע ולוחמני. אתה מעודד את השותפים שלך בכדי לחזק אותם מבחינה מנטלית. אתה פונה לפנקין, אומר לו להישאר קרוב אלייך מפחד שייפגע, פנקין מהנהן ומתיישב לידך-בוהה בקרב בציפייה. ליינון רץ עם טפרים זוהרים לעבר צ'ימצ'אר, שורט אותו בפניו. צ'ימצ'אר צועק ונע לאחור, מחכה להוראות ממך. טיילו מתחמק ממתקפת כנפי ברזל של ליים במהירות.
~מייק~
זו הייתה טעות שלי, הוא קיבל לאפנט וזה היה על פתיחת עמוד חח
מ1-10 עד כמה אתה רוצה גם?
~~~~~~~~
אתה מרגיש משהו מתכווץ בלבך. 'הם מעריכים אותי! אמרתי להם להתאמן, וכך הם עשו! רציתי לנסות ולקחת אחד מהם בחזרה, אבל אני בטוח שעדיף שהם ימשיכו להתאמן לבינתיים' אתה חושב לעצמך בשמחה, ומעט התרגשות. "אני ממש שמח לשמוע, פרופסור. אפשר לדבר איתם? הם בסביבתך?" אתה שואל. הפרופסור מהנהן ושורק, לא עוברת דקה ואתה שומע קול פרסות וצעדים חלושים. אתה שומע מלמולים, נראה שהפרופסור מסביר לסקידו וטריטוגה שהוא בשיחה אתך ולפתע שתי דמויות קופצות למסך-אילו סקידו וטריטוגה!. "מייק!" מתלהב סקידו מך שהוא רואה אותך.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
נו לפחות זה נגמר בחמישי, מעכשיו אם אני לא מזכיר שאני רוצה פוקימון בתור שותף עוד לפני או במהלך הקרב קחי בחשבון שאני לא רוצה אותו בתור שותף
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________
"האמת היא שלא" אני עונה לאליסה,
"ובכל מקרה אנחנו חייבים להמשיך ללכת,מי יודע מה קורה כעת עם ויולט" אני אומר לה בקול דחוף וממשיך לצעוד.
"טיילו, חיתוך אוויר על ליים ואז עוף למעלה במהירות כדי לצבור כוח ואז ניקור בשיא המהירות! צימצ'אר, נסה להתחפר באדמה ולהגיע אל מתחת לליינון, כשאתה מרגיש אותו פרוץ החוצה במתקפת גחלת!"~מייקל~
"מה את דואגת? גם אם יש להם פוקימונים, אנחנו מעורבים, והם לא!. אנחנו בעצם הם, אבל יותר טובים!" אתה אומר לפלייר בקול רגוע ולוחמני. אתה מעודד את השותפים שלך בכדי לחזק אותם מבחינה מנטלית. אתה פונה לפנקין, אומר לו להישאר קרוב אלייך מפחד שייפגע, פנקין מהנהן ומתיישב לידך-בוהה בקרב בציפייה. ליינון רץ עם טפרים זוהרים לעבר צ'ימצ'אר, שורט אותו בפניו. צ'ימצ'אר צועק ונע לאחור, מחכה להוראות ממך. טיילו מתחמק ממתקפת כנפי ברזל של ליים במהירות.
~מוריס~
"צ'אטוט, אל תפחד! אני מבטיח לך שהכל יהיה בסדר. תנסה לעוף למעלה ותנחת עליו בשיא המהירות תוך כדי שאתה משתמש בגנב ולאחר מכן תשתמש במהלך מראה!" אתה צועק. צ'אטוט מתנער מקיפאון בו הוא שקע, הוא עף גבוהה וצולל במהירות לכיוון דאסקנויר, משתמש בגנב שפוגע מעט בדאסקנויר. לאחר מכן הוא משתמש במראה, מחקה את אותו פרצוף שעשה דאסקנויר רגעים לפני. דאסקנויר נראה מפוחד מעט. נראה שדאסקנויר עומד לתקוף שלפתע הוא עוצר. "אתה" הוא אומר, פונה אלייך. "הרגשת את זה נכון? הרגשת את הפחד של צ'אטוט הרגע" הוא אומר, מביט בך בציפייה לתשובה.
" הרגשתי את זה אבל לא ממש הבנתי איך"
~ג'מי~
אומאגד השתמשת בפוקדע *הערצה*הערצה*
~~~~~
אתה חושב על כך שלאמפנט בטח ישתלהב מהר בחבורה שלך ומחייך לעצמך. אתה מוציא את הפוקדע שלך וסורק את לאמפנט.
"לאמפנט, פוקימון מנורת הנשמה. האגדות אומרות שהוא מתקרב לאנשים ופוקימונים רגע לפני שהם מתים ולוקח את הנשמה שלהם-הנשמות שהוא לוקח משאירות את האש שלו דולקת"
אתה מוציא את המצלמה שלך ומצלם את הפוקימונים שאתה רואה-הפוקימון הכחול המכונף, והפוקימון הסגלגל העגול. אתה מצלם גם את אלקטרו ולינה. לינה נראת מעט מבוכת מכך שאתה מצלם אותה-באחת התמונות היא מחייכת אלייך, אתה מביט בתמונה וחושב כמה יפה התמונה יצאה. אתם ממשיכים ללכת, אתה מרגיש שהטמפרטורות יורדות מעט, ושהמשך השביל הוא בירידה. נראה שהגעתם לראש שרשרת ההרים. אתה מבחין לפתע במבחנה די גדול, בצבעי כחול-תכלת עם הכיתוב "המרכז לחקר פוקימוני מים".
~מייק~
תסכל מה כתבתי מעל התגובה שלי במ"ת שלך
~~~~~~~~~~
"היי סקידו"
אתה אומר בצחקוק קל, ומברך גם את טריטוגה. "אתם מסתדרים שם? הכל בסדר? אתם מתחזקים?" אתה שואל. הפעם טריטוגה עונה. "אנחנו מתאמנים כל יום, כל שאמרת לנו. " סקידו מביט בך בשמחה, אתה חושב שאתה רואה את הזנב שלו מקשקש. הם מביטים בך בציפייה לשמוע מה עוד יש לך לומר.
~מיילס~
"האמת היא שלא. וכל מקרה, אנחנו חייבים להמשיך ללכת. מי יודע מה קורה כעת עם ויולט" אתה אומר לאליסה בקול דחוף וממשיך ללכת.
אתם הולכים זמן שנראה כנצח, ולפתע מתחילים להבחין בעיר במרחק. "זו העיר ג'ובלייף. המקור שלי אומר שהם מתכננים להשיג את הטיפה בשדה התקווה שבקצה העיר" אומרת אליסה, קולה מתוח מעט. אתם מתקדמים ובמהרה מגיעים לכניסה לעיר. אתה רואה אלפי אנשים צועדים ברחובות בגושים, מעולם לא ראית עיר עמוסה כל כך-למרות שהעיר שוקקת חיים, כל האנשים בה נראים די עצובים. אתה מבחין שבין כל האנשים האלו יש מיעוט שלובש בגדים שחורים לחלוטין עם האות H עליהם. "ג'ובלייף זו עיר שנמצאת תחת השליטה של הארי. אנחנו צריכים להיות זהירים מאוד פה" היא אומרת.
~מייקל~
טיילו משתמש בחיתוך אווירי על ליים שמועף לאחור ונראה שנפצע די קשה. הוא עף במהירות למעלה בכדי לצבור כח, ואז צולל אל ליים, מנקר אותו בכח. ליים לא מסוגל להילחם יותר!. צ'ימצ'אר מנסה לחפור באדמה, אך בגלל שאתם נמצאים בעיר אתם עומדים על מדרכה ולצ'ימצ'אר קשה לחדור דרכה אל תוך האדמה. הוא משתמש בגחלת, פוגע בליינון שנפגע, ונוהם על צ'ימצ'אר בעצבנות. הוא מתחיל לרוץ אל צ'ימצ'אר, לפתע משנה כיוון ונושך בחוזקה את גבו של פנקין שנמצא על ידך!
~מוריס~
"הרגשתי את זה אבל לא ממש הבנתי איך" אתה עונה לדאסקנויר. הוא לא עונה לרגע, עסוק במחשבות.
"מתפתח ביניכם חיבור. זו תופעה שמתרחשת בין מעורב לשותף הראשי שלו, ומראה על קשר אמיתי ביניהם" הוא אומר בקול עמוק. "אף אדם שהצליח להגיע לחיבור לא יכול להיות בעל כוונות רעות. אני אתן לך להשאיל את כוחו של הקול הטהור" הוא אומר. הוא מרים את האבן הכחולה שמאחוריו וזורק אותה לאוויר, אך במקום ליפול-האבן פשוט מרחפת באוויר. אתה מביט לעבר לילית, רואה שהקריסטל עטף אותה עד צווארה, והיא ישנה בשינה עמוקה. מנגינה מתחילה להישמע מכיוון האבן, בחיים לא שמעת נגינה כה עדינה וכה טהורה, אתה מרגיש צמרמורות בכל גופך, ומצד שני גם רוגע. נראה שמיסטי מרגישה באותה צורה-היא מביטה באבן בתדהמה. לאט לאט, הקריסטל סביב לילית מתחיל להישבר, חלקי הקריסטל נופלים ארצה, עוזבים את גופה. לבסוף, הקריסטל נשבר לחלוטין. לילית פוקחת את עיניה, מסתכלת סביב בבלבול ולפתע קולטת את הקריסטל השבור. "מוריס! תודה!" היא אומרת-צועקת, דמעות בעיניה וקופצת במהרה מגבו של פוליסוואין ומחבקת אותך בשמחה. נראה שאפילו מיסטי מעט מתרגשת, וכמה דמעות עומדות בעיניה.
המנגינה לאט לאט נחלשת, והאבן נוחתת בידו של דאסקנויר.
"ועכשיו, יש לי מתנה בשבילך, בעל הכוונות הטהורות" הוא אומר ומצביע על כיוון כלשהו מאחוריו, פוקימון בעל ארבע רגליים ושני ראשים מופיע מאחוריו, מביט בך בחשש. "זה דיינו, המאמן שלו נטש אותו בדרך הזו, האם תיקח אותו אתך? הוא לא מתאים לחיים בערפל הזה" הוא אומר.
![]()
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)