Pokemon GO
עמוד 72 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,066 עד 1,080 מתוך 1329
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    [SIZE=5]
    ~מיילס~

"האמת היא שלא. וכל מקרה, אנחנו חייבים להמשיך ללכת. מי יודע מה קורה כעת עם ויולט" אתה אומר לאליסה בקול דחוף וממשיך ללכת.
    אתם הולכים זמן שנראה כנצח, ולפתע מתחילים להבחין בעיר במרחק. "זו העיר ג'ובלייף. המקור שלי אומר שהם מתכננים להשיג את הטיפה בשדה התקווה שבקצה העיר" אומרת אליסה, קולה מתוח מעט. אתם מתקדמים ובמהרה מגיעים לכניסה לעיר. אתה רואה אלפי אנשים צועדים ברחובות בגושים, מעולם לא ראית עיר עמוסה כל כך-למרות שהעיר שוקקת חיים, כל האנשים בה נראים די עצובים. אתה מבחין שבין כל האנשים האלו יש מיעוט שלובש בגדים שחורים לחלוטין עם האות H עליהם. "ג'ובלייף זו עיר שנמצאת תחת השליטה של הארי. אנחנו צריכים להיות זהירים מאוד פה" היא אומרת.
    "קלטתי אותך" אני עונה לאליסה, "עכשיו אני מתכוון ללכת למרכז הפוקימונים כדי שכולם יהיו מוכנים למה שעומד לבוא" אומר ומחפש את הדרך למרכז.
    אחרי שכולם נרפאו אני מתחיל לחשוב על הדרך בה אוכל להגיע אל ויולט, "אני מניח שהמקום שהכי נכון להתחיל בו הוא שדה התקוה" אני ממלמל ספק לעצמי ספק לשותפים וצועד החוצה במטרה למצוא מישהו שיכווין אותי אל שדה התקווה, תוך כדי אני מורה לכולם להוריד פרופיל, 'בכל זאת מדובר בעיר מסוכנת בשבילנו' אני חושב לעצמי.
    s"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define Reality. But what does it mean to be 'correct' or 'true'? Merely vague concepts... Their Reality may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"d

.Uchiha Itachi -

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~
    "הרגשתי את זה אבל לא ממש הבנתי איך" אתה עונה לדאסקנויר. הוא לא עונה לרגע, עסוק במחשבות.
    "מתפתח ביניכם חיבור. זו תופעה שמתרחשת בין מעורב לשותף הראשי שלו, ומראה על קשר אמיתי ביניהם" הוא אומר בקול עמוק. "אף אדם שהצליח להגיע לחיבור לא יכול להיות בעל כוונות רעות. אני אתן לך להשאיל את כוחו של הקול הטהור" הוא אומר. הוא מרים את האבן הכחולה שמאחוריו וזורק אותה לאוויר, אך במקום ליפול-האבן פשוט מרחפת באוויר. אתה מביט לעבר לילית, רואה שהקריסטל עטף אותה עד צווארה, והיא ישנה בשינה עמוקה. מנגינה מתחילה להישמע מכיוון האבן, בחיים לא שמעת נגינה כה עדינה וכה טהורה, אתה מרגיש צמרמורות בכל גופך, ומצד שני גם רוגע. נראה שמיסטי מרגישה באותה צורה-היא מביטה באבן בתדהמה. לאט לאט, הקריסטל סביב לילית מתחיל להישבר, חלקי הקריסטל נופלים ארצה, עוזבים את גופה. לבסוף, הקריסטל נשבר לחלוטין. לילית פוקחת את עיניה, מסתכלת סביב בבלבול ולפתע קולטת את הקריסטל השבור. "מוריס! תודה!" היא אומרת-צועקת, דמעות בעיניה וקופצת במהרה מגבו של פוליסוואין ומחבקת אותך בשמחה. נראה שאפילו מיסטי מעט מתרגשת, וכמה דמעות עומדות בעיניה.
    המנגינה לאט לאט נחלשת, והאבן נוחתת בידו של דאסקנויר.
    "ועכשיו, יש לי מתנה בשבילך, בעל הכוונות הטהורות" הוא אומר ומצביע על כיוון כלשהו מאחוריו, פוקימון בעל ארבע רגליים ושני ראשים מופיע מאחוריו, מביט בך בחשש. "זה דיינו, המאמן שלו נטש אותו בדרך הזו, האם תיקח אותו אתך? הוא לא מתאים לחיים בערפל הזה" הוא אומר.

" לילית אני כל כך שמח שלא תירדמי , בלעדייך המסע שלי כלל לא היה חשוב , מצטער שבמחן העדפתי את מיסטי , זה פשוט ... לא חשוב!" אני אומר לילילית
    " דינו אתה רוצה להצטרף אלי ? כי אם כן אני אשמח נראה לי שיש לך נפש טהורה."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [SIZE=5]
    ~מייק~

תסכל מה כתבתי מעל התגובה שלי במ"ת שלך
    ~~~~~~~~~~
    "היי סקידו"
    אתה אומר בצחקוק קל, ומברך גם את טריטוגה. "אתם מסתדרים שם? הכל בסדר? אתם מתחזקים?" אתה שואל. הפעם טריטוגה עונה. "אנחנו מתאמנים כל יום, כל שאמרת לנו. " סקידו מביט בך בשמחה, אתה חושב שאתה רואה את הזנב שלו מקשקש. הם מביטים בך בציפייה לשמוע מה עוד יש לך לומר.
    קיבלתי חח
    ~~~~~~
    "אתם תצליחו להחזיק עוד קצת זמן מעמד עם רוואן? רק עוד קצת ואז שניכם חוזרים?" אשאל אותם. "אני מבטיח לכם שאתם תהיו פעילים מאוד ברגע שאחזירכם" אומר להם.
    Spoiler ספוילר

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם
    *כדי שלא תמות חח
    *מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
    *זמן - צהריים
    *במהלך משימה רשמית
    *כסף - 8,380 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לו עבודה יפה, ושעוד פעם אחת והוא מסיים איתם. הוא שולח שוב גל הלם סגול, צורח מהמאמץ, מעלף את חמשת השנדלורים. החדר מבהיר סוף סוף, ואין שום דבר שמונע ממך להגיע לכדור, חוץ מצינור הזכוכית המלא בנוזל הזהוב. המולת הקרב מהאולם המרכזי מתחזקת.
    מה תעשה?
    הוא נגע בפנקין? אני הולך לפרק את ה$^&^%$*$#
    ------------------------------------
    "פנקין, לא!" אצעק בדאגה ואבעט בליינון הרחק מפנקין. "עכשיו אתה מחוסל! טיילו, תשתמש במשב הרוח הכי גדול שאתה יכול ליצור ותעיף את צימצ'אר לעבר ליינון! צ'ימצ'אר, תן לו את האגרוף הכי חזק שיש לך!"

5. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'מי~
    אומאגד השתמשת בפוקדע *הערצה*הערצה*
    ~~~~~
    אתה חושב על כך שלאמפנט בטח ישתלהב מהר בחבורה שלך ומחייך לעצמך. אתה מוציא את הפוקדע שלך וסורק את לאמפנט.
    "לאמפנט, פוקימון מנורת הנשמה. האגדות אומרות שהוא מתקרב לאנשים ופוקימונים רגע לפני שהם מתים ולוקח את הנשמה שלהם-הנשמות שהוא לוקח משאירות את האש שלו דולקת"
    אתה מוציא את המצלמה שלך ומצלם את הפוקימונים שאתה רואה-הפוקימון הכחול המכונף, והפוקימון הסגלגל העגול. אתה מצלם גם את אלקטרו ולינה. לינה נראת מעט מבוכת מכך שאתה מצלם אותה-באחת התמונות היא מחייכת אלייך, אתה מביט בתמונה וחושב כמה יפה התמונה יצאה. אתם ממשיכים ללכת, אתה מרגיש שהטמפרטורות יורדות מעט, ושהמשך השביל הוא בירידה. נראה שהגעתם לראש שרשרת ההרים. אתה מבחין לפתע במבחנה די גדול, בצבעי כחול-תכלת עם הכיתוב "המרכז לחקר פוקימוני מים".

~מייק~

תסכל מה כתבתי מעל התגובה שלי במ"ת שלך
    ~~~~~~~~~~
    "היי סקידו"
    אתה אומר בצחקוק קל, ומברך גם את טריטוגה. "אתם מסתדרים שם? הכל בסדר? אתם מתחזקים?" אתה שואל. הפעם טריטוגה עונה. "אנחנו מתאמנים כל יום, כל שאמרת לנו. " סקידו מביט בך בשמחה, אתה חושב שאתה רואה את הזנב שלו מקשקש. הם מביטים בך בציפייה לשמוע מה עוד יש לך לומר.

~מיילס~

"האמת היא שלא. וכל מקרה, אנחנו חייבים להמשיך ללכת. מי יודע מה קורה כעת עם ויולט" אתה אומר לאליסה בקול דחוף וממשיך ללכת.
    אתם הולכים זמן שנראה כנצח, ולפתע מתחילים להבחין בעיר במרחק. "זו העיר ג'ובלייף. המקור שלי אומר שהם מתכננים להשיג את הטיפה בשדה התקווה שבקצה העיר" אומרת אליסה, קולה מתוח מעט. אתם מתקדמים ובמהרה מגיעים לכניסה לעיר. אתה רואה אלפי אנשים צועדים ברחובות בגושים, מעולם לא ראית עיר עמוסה כל כך-למרות שהעיר שוקקת חיים, כל האנשים בה נראים די עצובים. אתה מבחין שבין כל האנשים האלו יש מיעוט שלובש בגדים שחורים לחלוטין עם האות H עליהם. "ג'ובלייף זו עיר שנמצאת תחת השליטה של הארי. אנחנו צריכים להיות זהירים מאוד פה" היא אומרת.

~מייקל~

טיילו משתמש בחיתוך אווירי על ליים שמועף לאחור ונראה שנפצע די קשה. הוא עף במהירות למעלה בכדי לצבור כח, ואז צולל אל ליים, מנקר אותו בכח. ליים לא מסוגל להילחם יותר!. צ'ימצ'אר מנסה לחפור באדמה, אך בגלל שאתם נמצאים בעיר אתם עומדים על מדרכה ולצ'ימצ'אר קשה לחדור דרכה אל תוך האדמה. הוא משתמש בגחלת, פוגע בליינון שנפגע, ונוהם על צ'ימצ'אר בעצבנות. הוא מתחיל לרוץ אל צ'ימצ'אר, לפתע משנה כיוון ונושך בחוזקה את גבו של פנקין שנמצא על ידך!

~מוריס~
    "הרגשתי את זה אבל לא ממש הבנתי איך" אתה עונה לדאסקנויר. הוא לא עונה לרגע, עסוק במחשבות.
    "מתפתח ביניכם חיבור. זו תופעה שמתרחשת בין מעורב לשותף הראשי שלו, ומראה על קשר אמיתי ביניהם" הוא אומר בקול עמוק. "אף אדם שהצליח להגיע לחיבור לא יכול להיות בעל כוונות רעות. אני אתן לך להשאיל את כוחו של הקול הטהור" הוא אומר. הוא מרים את האבן הכחולה שמאחוריו וזורק אותה לאוויר, אך במקום ליפול-האבן פשוט מרחפת באוויר. אתה מביט לעבר לילית, רואה שהקריסטל עטף אותה עד צווארה, והיא ישנה בשינה עמוקה. מנגינה מתחילה להישמע מכיוון האבן, בחיים לא שמעת נגינה כה עדינה וכה טהורה, אתה מרגיש צמרמורות בכל גופך, ומצד שני גם רוגע. נראה שמיסטי מרגישה באותה צורה-היא מביטה באבן בתדהמה. לאט לאט, הקריסטל סביב לילית מתחיל להישבר, חלקי הקריסטל נופלים ארצה, עוזבים את גופה. לבסוף, הקריסטל נשבר לחלוטין. לילית פוקחת את עיניה, מסתכלת סביב בבלבול ולפתע קולטת את הקריסטל השבור. "מוריס! תודה!" היא אומרת-צועקת, דמעות בעיניה וקופצת במהרה מגבו של פוליסוואין ומחבקת אותך בשמחה. נראה שאפילו מיסטי מעט מתרגשת, וכמה דמעות עומדות בעיניה.
    המנגינה לאט לאט נחלשת, והאבן נוחתת בידו של דאסקנויר.
    "ועכשיו, יש לי מתנה בשבילך, בעל הכוונות הטהורות" הוא אומר ומצביע על כיוון כלשהו מאחוריו, פוקימון בעל ארבע רגליים ושני ראשים מופיע מאחוריו, מביט בך בחשש. "זה דיינו, המאמן שלו נטש אותו בדרך הזו, האם תיקח אותו אתך? הוא לא מתאים לחיים בערפל הזה" הוא אומר.
    חיחיחי
    ~~~~
    עוברת בי צמרמורת קלה עקב הסבר הפוקדקס של של לאמפנט, אבל היא עוברת אחרי רגע כשאני רואה אותו עם שאר הפוקימונים משחק ושמח

ממשיך ללכת כרגיל

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מיילס~

"קלטתי אותך" אתה עונה לאליסה. "עכשיו אני מתכוון ללכת למרכז הפוקימונים כדי שכולם יהיו מוכנים למה שעומד לבוא" אתה מסביר לה ומחפש את הדרך למרכז. לבסוף, אתם מוצאים מפה של העיר ובעזרתה מוצאים את דרככם למרכז בקלות. אתם נכנסים למרכז הפוקימונים וכרגיל, האחות ג'וי מפצלת אתכם לפוקימונים ומעורבים. לאחר שהאחות ג'וי מטפלת בך אתה יוצא החוצה ופוגש את כל השותפים שלך ואת אליסה.
    "אני מניח שהמקום הכי נכון להתחיל בו הוא שדה התקווה" אתה ממלמל חצי לעצמך חצי לכולם. "אתה צודק" מסכימה אליסה. אתם מתחילים להתקדם לשדה התקווה, בכל העיר מוצבות מפות אז אתה מתמצא די בקלות. אתה במרחק של כמה רחובות מהשדה שאתה שומע "היי אתם! עצרו!" אתה מסתובב לאחור ורואה שלושה אנשים, שלושתם לבושים שחור, אחת מהם-הבת היחידה מעורבת. "שלום לכם! אשמח אם תבואו איתי בלי בעיות!" אומרת הנערה בחיוך ומתקרבת אליכם עם שני פיגיונות בידה (הפיגיונות נראים לך קשורים להיותה מעורבת). "לעזאזל" מסננת אליסה. "זאת לי, היא הסגנית של האחראי על ג'ובלייף" היא לוחשת לך.
    לצד האנשים שלושה פוקימונים.
    Spoiler ספוילר

~מוריס~
    אופסי טעיתי קיבלת את המפותח של דיינו

~~~
    "לילית, אני כל כך שמח שלא תירדמי, בלעדייך המסע שלי כלל לא היה חשוב, מצטערת שבמבחן העדפתי את מיסטי, זה פשוט... לא חשוב!" אתה אומר ללילית. "זווילוס, אתה רוצה להצטרף אליי? כי אם כן אני אשמח. נראה לי יש לך נפש טהורה" אתה פנונה לזווילוס שמהנהן בביישנות. אתה שם לב שדאסקנויר נעלם, וגם הערפל. אתה לפתע מוצא את עצמך בסוף הדרך יחד עם כל השותפים שלך-אתה מביט קדימה ורואה מרחוק עמק סלעי שאתה יכול לראות בתוכו כמה גגות בתים מציצים. נראה שהעיר הבאה לפנייכם!

~מייק~

"אתם תצליחו להחזיק עוד קצת מעמד עם רוואן? רק עוד קצת ואז שניכם חוזרים?. אני מבטיח לכם שאתם תהיו פעילים מאוד ברגע שאחזירכם" אתה אומר להם, והם מהנהים במרץ. "הראשון שמגיע לשדה מנצח!" צועק סקידו, "זה לא פייר!" אתה שומע את טריטוגה ממלמל ושניהם נעלמים מהמסך, ראה שהם לחצו על כפתור בטעות כי השיחה התנתקה.
    "מייק, את בא?" ביאנקה קוראת לך. אתה הולך אליה ופוגש את כל השותפים שלך. "לאן עכשיו?" שואלת לונה.

~מייקל~

מוחעחעחע
    ~~~~~
    "פנקין, לא!" אתה צועק בדאגה ובועט בליינון, מעיף אותו הרחק מפנקין. "עכשיו אתה מחוסל! טיילו, תשתמש במשב הרוח הכי גדול שאתה יכול ליצור ותעיף את צ'ימצ'ראר לעבר ליינון! צ'ימצ'אר, תן לו את האגרוף הכי חזק שלך!" אתה מורה. טיילו משתמש במשב רוח, צ'ימצ'אר רץ ומנצל את משב הרוח של טיילו כדי לצבור מהירות נוספת. "אף אחד לא תוקף את פנקין" הוא מסנן בכעס. הוא מרים את אגרופו, שמוקף באש וחובט בחוזקה בליינון שמועף לאחור ומתעלף. מזלט, צ'ימצ'אר למד אגרוף אש!.
    "לעזאזל" מסננים החיילים של הארי ונעלמים מהאופק.

~ג'מי~

עוברת בך צמרמורת קלה עקב ההסבר של הדקס על לאמפנט, אך היא עוברת שאתה רואה איך הוא משחק ושמח עם שאר השותפים שלך. אתם ממשיכים ללכת, לא נכנסים למכון החקר. אתם ממשיכים ללכת ולאט לאט אתה מבחין ששדות פרחים צבעוניים מקיפים אתכם. "וואוו" מלהבת לינה, מביטה בהתלהבות בפרחים. אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לבסוף לעיר פלאורומה. היא לא דומה לשום עיר שראית עד עכשיו, זאת לא עיר גדולה במיוחד וכולה מלאה בשדות של פרחים, אתה יכול להרגיש שהאוויר בעיר הזאת הרבה יותר צח מבערים אחרות. אתה מתכוון לצעוד לעיר בשמחה שלינה עוצרת אותך. אתה מבחין שהשיער בגופה סומר. "פלאורומה נמצאת תחת שליטת אב..כלומר הארי. אנחנו חייבים להיזהר, במיוחד עם אלקטרו" היא אומרת, כאב בעיניה. "צריך להתחמק מהצד המזרחי של העיר, הבסיס של הארי שם אז רוב החיילים יהיו שם" היא אומרת. אתם נכנסים בעדינות לעיר ואתה רואה שלט שמסביר על מה יש בעיר
    -חנות
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -חממה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    מוחעחעחע
    ~~~~~
    "פנקין, לא!" אתה צועק בדאגה ובועט בליינון, מעיף אותו הרחק מפנקין. "עכשיו אתה מחוסל! טיילו, תשתמש במשב הרוח הכי גדול שאתה יכול ליצור ותעיף את צ'ימצ'ראר לעבר ליינון! צ'ימצ'אר, תן לו את האגרוף הכי חזק שלך!" אתה מורה. טיילו משתמש במשב רוח, צ'ימצ'אר רץ ומנצל את משב הרוח של טיילו כדי לצבור מהירות נוספת. "אף אחד לא תוקף את פנקין" הוא מסנן בכעס. הוא מרים את אגרופו, שמוקף באש וחובט בחוזקה בליינון שמועף לאחור ומתעלף. מזלט, צ'ימצ'אר למד אגרוף אש!.
    "לעזאזל" מסננים החיילים של הארי ונעלמים מהאופק
    "בדיוק, תמשיכו ללכת! אף אחד לא מתעסק עם מייקל האדסון!" אצעק לעבר החיילים. "וגם עם הצוות שלו." אומר ואחייך לעברם. "אמרתי לך שזה יעבוד" אומר ואצחקק קלות אל פלייר. "אז לאן עכשיו?"

8. student of Gakuen Alice
    ~מייקל~
    השותפים שלך מתאספים סביבך. סימן אדום מופיע על המצח של פנקין שנשאר קרוב אלייך. "השדה נמצא רק כמה רחובות מכאן" אומרת פלייר, מובילה אתכם דרך כמה רחובות צדדיים. לבסוף אתה רואה את השדה, שדה התקווה הוא בהחלט שם ראוי-השדה מוצף בפרחים בצבעי זהב וכסף, צבעים שלא חשבת שקיימים בכלל בפרחים. במרכז השדה מוצב פסל של לטיאס ולטיאוס.
    "ליאו" אתה שומע את טראפינץ לוחש, אתה עוקב אחר מבטו המבוהל ורואה שהוא מביט אל קצה השדה. אתה רואה כמה דמויות מתקדמות אל עבר מרכז השדה, וככל שהן מתקרבות אתה מבחין ביותר פרטים. פלייר מושכת אותך אל מאחורי אחד השיחים. "בוא נראה מי הם קודם" היא לוחשת. אתה סוף סוף יכול לראות את הדמויות. ארבעה מתוכם הינם אנשים שמעולם לא ראית-הם נראים מאיימים, ולצידם מהלכים פוקימונים, אחד מהם הוא המעורב שפגשת ממקודם. הם מוליכים לפניהם שני אנשים-אחד שאתה מזהה מיד כליאו, שנראה מותש ועוד ילדה צעירה שנראת מפוחדת ועיניה מלאות דמעות-גם היא מעורבת ונראת לא בת יותר משמונה. "קדימה" מזרז המעורב שעובד אצל הארי את שאר האנשים. הם מושכים בחוזקה את הילדה הקטנה ומעמידים אותה ליד הפסל-נראה שהם עומדים להשתמש בה כדי לגרום לליאו להקריב את עצמו!
    Spoiler ספוילר

מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~
    אופסי טעיתי קיבלת את המפותח של דיינו

~~~
    "לילית, אני כל כך שמח שלא תירדמי, בלעדייך המסע שלי כלל לא היה חשוב, מצטערת שבמבחן העדפתי את מיסטי, זה פשוט... לא חשוב!" אתה אומר ללילית. "זווילוס, אתה רוצה להצטרף אליי? כי אם כן אני אשמח. נראה לי יש לך נפש טהורה" אתה פנונה לזווילוס שמהנהן בביישנות. אתה שם לב שדאסקנויר נעלם, וגם הערפל. אתה לפתע מוצא את עצמך בסוף הדרך יחד עם כל השותפים שלך-אתה מביט קדימה ורואה מרחוק עמק סלעי שאתה יכול לראות בתוכו כמה גגות בתים מציצים. נראה שהעיר הבאה לפנייכם!

"איזה כיף , סוף סוף להמשיך את המסע שלי בלי להזרז שלילילת לא תרדם !" אני אומר וממשיך ללכת לכיוון העיר

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. אני שלד
    שם: עמית

~ג'מי~

עוברת בך צמרמורת קלה עקב ההסבר של הדקס על לאמפנט, אך היא עוברת שאתה רואה איך הוא משחק ושמח עם שאר השותפים שלך. אתם ממשיכים ללכת, לא נכנסים למכון החקר. אתם ממשיכים ללכת ולאט לאט אתה מבחין ששדות פרחים צבעוניים מקיפים אתכם. "וואוו" מלהבת לינה, מביטה בהתלהבות בפרחים. אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לבסוף לעיר פלאורומה. היא לא דומה לשום עיר שראית עד עכשיו, זאת לא עיר גדולה במיוחד וכולה מלאה בשדות של פרחים, אתה יכול להרגיש שהאוויר בעיר הזאת הרבה יותר צח מבערים אחרות. אתה מתכוון לצעוד לעיר בשמחה שלינה עוצרת אותך. אתה מבחין שהשיער בגופה סומר. "פלאורומה נמצאת תחת שליטת אב..כלומר הארי. אנחנו חייבים להיזהר, במיוחד עם אלקטרו" היא אומרת, כאב בעיניה. "צריך להתחמק מהצד המזרחי של העיר, הבסיס של הארי שם אז רוב החיילים יהיו שם" היא אומרת. אתם נכנסים בעדינות לעיר ואתה רואה שלט שמסביר על מה יש בעיר
    -חנות
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -חממה
    עקב... מקרים.. קודמים אני אומר ״לאמפנט, ובעצם כל מי שיכול תהיו בקרבת הכנפיים של אלקטרו בכדי להסתיר אותן״
    ״לי כרגע אין כל כך אטרקציה בעיר.. (אם כבר מדברים, מה העיר עם התחרויות?) אתם רוצים לעשות משהו? להתרענן? לעבור אולי במרכז לפני שאנחנו ממשיכים?״

Spoiler ספוילר

11. blue To My Bones
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה
    ~מייקל~
    השותפים שלך מתאספים סביבך. סימן אדום מופיע על המצח של פנקין שנשאר קרוב אלייך. "השדה נמצא רק כמה רחובות מכאן" אומרת פלייר, מובילה אתכם דרך כמה רחובות צדדיים. לבסוף אתה רואה את השדה, שדה התקווה הוא בהחלט שם ראוי-השדה מוצף בפרחים בצבעי זהב וכסף, צבעים שלא חשבת שקיימים בכלל בפרחים. במרכז השדה מוצב פסל של לטיאס ולטיאוס.
    "ליאו" אתה שומע את טראפינץ לוחש, אתה עוקב אחר מבטו המבוהל ורואה שהוא מביט אל קצה השדה. אתה רואה כמה דמויות מתקדמות אל עבר מרכז השדה, וככל שהן מתקרבות אתה מבחין ביותר פרטים. פלייר מושכת אותך אל מאחורי אחד השיחים. "בוא נראה מי הם קודם" היא לוחשת. אתה סוף סוף יכול לראות את הדמויות. ארבעה מתוכם הינם אנשים שמעולם לא ראית-הם נראים מאיימים, ולצידם מהלכים פוקימונים, אחד מהם הוא המעורב שפגשת ממקודם. הם מוליכים לפניהם שני אנשים-אחד שאתה מזהה מיד כליאו, שנראה מותש ועוד ילדה צעירה שנראת מפוחדת ועיניה מלאות דמעות-גם היא מעורבת ונראת לא בת יותר משמונה. "קדימה" מזרז המעורב שעובד אצל הארי את שאר האנשים. הם מושכים בחוזקה את הילדה הקטנה ומעמידים אותה ליד הפסל-נראה שהם עומדים להשתמש בה כדי לגרום לליאו להקריב את עצמו!
    Spoiler ספוילר

אני רואה שהחלטת לארגן לי מבצע חילוץ של ממש... Xd
    ---------------------------------------

"אתם רואים אותם?" אלחש לטוטודייל, פנקין, טיילו וטראפינץ' ואצביע על האנשים שמחזיקים את הילדה ואת ליאו. "אתם צריכים להתגנב מאחוריהם ולהסיח את דעתם כדי שליאו והמעורבת השנייה יוכלו לברוח. כשהם יצליחו לברוח," אומר ובנקודה הזאת של המשפט אפנה לפלייר וסילביאון. "קחו את שניהם ותתחבאו איפה שאתם יכולים. טראפינץ', אתה תצטרף אליהם כדי לוודא שהכל בסדר. ואז אני והצוות נסיים איתם. " אסביר להם ואוודא שכולם הבינו את התפקיד שלהם. "אה, ועוד דבר אחד. המעורב עם הפאנטאמפ- שלי." אומר ואדגיש את המילה "שלי". "אם נעשה את זה ביחד, אין סיכוי שנכשל. כי יש לנו אחד את השני. אתם מוכנים ללמד אותם לקח?"

12. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [SIZE=5]
    ~מייק~

"אתם תצליחו להחזיק עוד קצת מעמד עם רוואן? רק עוד קצת ואז שניכם חוזרים?. אני מבטיח לכם שאתם תהיו פעילים מאוד ברגע שאחזירכם" אתה אומר להם, והם מהנהים במרץ. "הראשון שמגיע לשדה מנצח!" צועק סקידו, "זה לא פייר!" אתה שומע את טריטוגה ממלמל ושניהם נעלמים מהמסך, ראה שהם לחצו על כפתור בטעות כי השיחה התנתקה.
    "מייק, את בא?" ביאנקה קוראת לך. אתה הולך אליה ופוגש את כל השותפים שלך. "לאן עכשיו?" שואלת לונה.
    "למכון?" אומר-אשאל אותם. אם הם מסכימים אצעד אל המכון של אורבורג, כולי בטוח בעצמי.
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ~מיילס~

"קלטתי אותך" אתה עונה לאליסה. "עכשיו אני מתכוון ללכת למרכז הפוקימונים כדי שכולם יהיו מוכנים למה שעומד לבוא" אתה מסביר לה ומחפש את הדרך למרכז. לבסוף, אתם מוצאים מפה של העיר ובעזרתה מוצאים את דרככם למרכז בקלות. אתם נכנסים למרכז הפוקימונים וכרגיל, האחות ג'וי מפצלת אתכם לפוקימונים ומעורבים. לאחר שהאחות ג'וי מטפלת בך אתה יוצא החוצה ופוגש את כל השותפים שלך ואת אליסה.
    "אני מניח שהמקום הכי נכון להתחיל בו הוא שדה התקווה" אתה ממלמל חצי לעצמך חצי לכולם. "אתה צודק" מסכימה אליסה. אתם מתחילים להתקדם לשדה התקווה, בכל העיר מוצבות מפות אז אתה מתמצא די בקלות. אתה במרחק של כמה רחובות מהשדה שאתה שומע "היי אתם! עצרו!" אתה מסתובב לאחור ורואה שלושה אנשים, שלושתם לבושים שחור, אחת מהם-הבת היחידה מעורבת. "שלום לכם! אשמח אם תבואו איתי בלי בעיות!" אומרת הנערה בחיוך ומתקרבת אליכם עם שני פיגיונות בידה (הפיגיונות נראים לך קשורים להיותה מעורבת). "לעזאזל" מסננת אליסה. "זאת לי, היא הסגנית של האחראי על ג'ובלייף" היא לוחשת לך.
    לצד האנשים שלושה פוקימונים.
    Spoiler ספוילר

.

[SI
    "אוקי חבר'ה, תתכוננו לצרות" אני לוחש אל השותפים שלי רגע לפני המהלך הבא שלי.
    הדבר הראשון שאני עושה הוא לתקוף את לי עם מתקפת של על - חושי כדי להרחיק אותה ממני ולהבהיר שאני לא מתכוון לשתף איתה פעולה.
    "ראלטס תשתמש בעלים קסומים! צ'יקוריטה תשתמשי בעלי תער!" אני מורה להם כדי להרחיק את היריבים שלנו אחורה כדי שנוכל להתכונן לקרב לפנינו ולראות מה יהיה המהלך של היריבים מולנו

14. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~

"איזה כיף, סוף סוף להמשיך את המסע שלי בלי להזדרז שלילית לא תרדם!" אתה אומר, ואתם ממשיכים ללכת לעיר. ככל שאתם מתקרבים אתה מבחין שהעיר נמצאת במרכזו של עמק סלעי, הבתים בנויים אבן ואתה לא רואה יותר מידי צומח באזור. אתם יורדים בשביל אבן מעט תלול ומגיעים לעיר. אתם ישר מוצאים שלט שמכווין למה שיש בעיר:
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכרות אורבורג

~ג'מי~
    תסתכל בפירוט על הערים בדף הראשון. כל הערים היותר האחרונות הן עם תחרויות סרט
    בעוד 2 ערים יש תצוגת פוקימונים שזה קצת דומה ובעוד שלושה כבר תחרות
    נ.ב הבטחתי קיימתי

~~~~~~
    "עקב... מקרים... קודמים" אתה מתחיל לומר. "לאמפנט, ובעצם כל מי שיכול תהיו בקרבת הכנפיים של אלקטרו בכדי להסתיר אותם" אתה מורה לכולם. כל הפוקימונים שלך מתגודדים סביב אלקטרו. אתה שואל את כולם אם הם רוצים לעשות משהו בעיר, ולינה מייעצת שאולי תלכו לרפא את עצמכם. אתם הולכים למרכז הפוקימונים, מוצאים את דרככם די בקלות. מאיזו שהיא סיבה אתם בקושי רואים חיילים של הארי באזור. האחות ג'וי מברכת אתכם, היא מזרזת אתכם להיכנס מהר לחדר האחורי מסיבה שכולכם מודעים אליה. אתה יוצא מהטיפול מרגיש הרבה יותר טוב וערני ונפגש עם כולם שוב בחוץ-אתה רואה שכולם נוכחים.
    אתם יוצאים מחוץ למרכז ולפתע לינה מושכת אתכם פנימה. "תסתכלו" היא לוחשת, מביטה מעבר לחלון.
    חמישה חיילים של הארי וחייל אחד מעורב עומדים לפני ילדה צעירה מעורבת ונער בן גילך שנראה די דומה לה, אך לא מעורב. חמישה פוקימונים, ככל הנראה של החיילים וחמישה של המעורבת או אחיה נלחמים זה בזה. הקרב נראה מכריע לטובת הפוקימונים של זוג האחים, אך המעורב מנסה לתקוף את הנער שנלחם בו בידיים חשופות, הוא נפצע שוב ושוב אך לא מוותר-לא נותן למעורב להגיע אל אחותו (שאתם רואים שזה מה שהוא מנסה לעשות).

זוג האחים והפוקימונים שלהם:
    Spoiler ספוילר

החיילים והפוקימונים שלהם: (שמתי ספרייט אחד יותר מידי של החיילים הרגילים בטעות. זה 4 לא 5)
    Spoiler ספוילר

אתם מביטים בקרב, הפוקימון החום בעל שלוש הראשים והפוקימון בעל הטבעות החומות מובסים, נראה שגם השאר ינוצחו בקרוב. האח יודע להילחם, הוא בועט ומעיף מעליו את המעורב אך נראה שהוא לא הולך לנצח בקרב הזה, למעורב יש ייתרון כח והתקפתי גדול עליו.

~מייקל~
    ביקשת אקשן
    קיבלת אקשן
    ~~~
    "אתם רואים אותם?" אתה לוחש לשותפים שלך ומצביע על האנשים שמחזיקים בליאו ובילדה. אתה מסביר להם את התוכנית שלך-טוטודייל, פנקין, טיילו וטראפינץ יתגנבו מאחורי האנשים ויסיחו את דעתם כדי לפתוח חלון הזדמנויות לליאו ולילדה לברוח. אתה מבקש שברגע שזה יקרה פלייר וסילביאון יקחו אותם ויתחבאו יחד עם טראפינץ-ולאחר מכן אתה ושאר השותפים שלך תסיימו איתם. לאחר שאתה מוודא שכולם מבינים אתה מוסיף "אה, ועוד דבר אחד. המעורב עם הפאנטאמפ-שלי" כולם מהנהנים, יודעים שאתה רציני. "אם נעשה את זה ביחד, אין סיכוי שנכשל. כי יש לנו אחד את השני. אתם מוכנים ללמד אותם לקח?" אתה שואל, וכולם מהנהנים במבט רציני.
    התוכנית שלכם יוצאת לפועל.
    טוטודייל, פנקין, טיילו וטראפינץ מתגנבים בשקט בין הפרחים שבשדה אל מאחוריי החיילים, כל אחד מהם שולח מתקפה לעברם. החיילים מסתובבים, מופתעים מההתקפות. "תיזהרו! אני מזהה את הפוקימונים האלה. הם של המעורבים שפגשתי ממקודם-הם בטח לא רחוקים מפה אז שמרו על כל החזיתות" המעורב פאנטאמפ מחלק הוראות.
    הוא מרים את קולו, הפעם בכוונה כדי שאתם תוכלו לשמוע אותו. "בדקתי עליכם. אני לא ממש יודע מי המעורב צ'ימצ'אר הוא, אבל פלייר! את לא רוצה לחזור לבית היפה שלך בדרך 49? חשבתי שנהנת שם!. הארי ישמח אם אחזיר לו אותך", אתה מביט אל פלייר, עיניה בוערות מזעם (literally-היא סוג אש ואתה רואה להבות קטנות בתוך העיניים שלה). הפוקימונים שלך ממשיכים לתקוף, גורמים לחיילים לעזור בטעות את ליאו והמעורבת. ליאו תופס בידה של הילדה ומתחיל לרוץ איתה משם. פלייר מתעשטת, זעם עדיין בוער בעיניה והיא רצה אל עבר ליאו והילדה. "לכאן!" היא צועקת ומובילה אותם למקום כלשהו מבין העצים. המעורב פאנטאמפ מביט למקום שבו הם נעלמים. "אני חושב שכם מעורב צ'ימצ'אר יהיה מתנה נחמדה!. אני חושב שהארי יסלח לי אם תהיה קצת.. שבור" הוא אומר, הפעם מכוון אלייך-אתה יודע שהוא מנסה לעצבן אותך כדי לגרום לך לצאת ממקום המחבוא שלך.

~מייק~

"למכון?" אתה חצי אומר חצי שואל. הם מהנהנים, מסכימים אתך ואתה צועד למכון, מלא ביטחון. אתם מוצאים אותו בלי בעיה מפני שהעיר קטנה יחסית. המכון נמצא בתוך מערה שחצובה בצד העמק. אתה נכנס פנימה, ורואה שהמערה מוארת בלפידים. "איזה יפה!" מתלהבת לונה. צ'ו נצמד לרגל שלך ברעד, נראה שהוא לא מעריץ גדול של חושך. משהו נע לפניכם, ולוקח לך כמה שניות לזהות אותו בגלל האפלוליות-פוקימון קטן שנראה כמו סלע עם שתי יידים בעל עניבת פפיון לבנה נעמד מולכם. "ברוכים הבאים למכון העיר אורבורג! מנהיג המכון יקבל אתכם עכשיו" הוא אומר ומסמל לכם לעקוב אחריו. הוא מוביל אתכם במורד המסדרון, ולבסוף אתם מגלים שהמנהגה מתרחבת. אתם מגעים למערה פנימית, רחבה בהרבה מהמערה הצרה שהלכתם בה עד כה. יש חור אחד במרכז התקרה, שמכניס אור פנימה (לא לגמרי מואר, חצי חצי כזה). הרצפה והקירות עשויים לחלוטין מסלע. נער שנראה צעיר ממך בכמה שנים עומד בצד השני של הזירה. "ברוך הבא למכון האבן-אדמה! אני רורי, מנהיג המכון!. הקרב הולך להיות בשני סבבים-קודם כל יהיה קרב כפול-שני פוקימונים שלי מול שני פוקימונים שלך. אחרי זה יהיה קרב של אחד על אחד-אני, מולך. החוקים ברורים?" הוא שואל בחיוך, שנראה לטעמך די שטני. הנער אולי קטן אבל הוא מעורב, ומאחוריו עומד פוקימון שנראה חזק מאוד.
    Spoiler ספוילר

~מיילס~

"אוקיי חבר'ה, תתכוננו לצרות" אתה לוחש לשותפים שלך.
    הדבר הראשון שאתה עושה הוא לתקוף את לי עם מתקפת על חושי-ההתקפה שלך הודפת אותה מעט לאחור, אך מבהירה בהחלט שאתה לא הולך לשתף פעולה. ראלטס משתמש בעלים קסומים על דודו, שנפגע מעט אך משיב בניקור לא פחות חזק. צ'יקוריטה פוגעת בגולם, שנופל. "אני אטפל בשותף שלה. בנטיי, כדור אופל!" מורה אליסה לבנטיי לתקוף את סיגליף.
    "כמה חבל" אומרת לי, נשמעת משועממת. היא רצה לעברך, משלחת תוך כדי שלושה כדורי צל!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. blue To My Bones
    ~מייקל~
    ביקשת אקשן
    קיבלת אקשן
    ~~~
    "אתם רואים אותם?" אתה לוחש לשותפים שלך ומצביע על האנשים שמחזיקים בליאו ובילדה. אתה מסביר להם את התוכנית שלך-טוטודייל, פנקין, טיילו וטראפינץ יתגנבו מאחורי האנשים ויסיחו את דעתם כדי לפתוח חלון הזדמנויות לליאו ולילדה לברוח. אתה מבקש שברגע שזה יקרה פלייר וסילביאון יקחו אותם ויתחבאו יחד עם טראפינץ-ולאחר מכן אתה ושאר השותפים שלך תסיימו איתם. לאחר שאתה מוודא שכולם מבינים אתה מוסיף "אה, ועוד דבר אחד. המעורב עם הפאנטאמפ-שלי" כולם מהנהנים, יודעים שאתה רציני. "אם נעשה את זה ביחד, אין סיכוי שנכשל. כי יש לנו אחד את השני. אתם מוכנים ללמד אותם לקח?" אתה שואל, וכולם מהנהנים במבט רציני.
    התוכנית שלכם יוצאת לפועל.
    טוטודייל, פנקין, טיילו וטראפינץ מתגנבים בשקט בין הפרחים שבשדה אל מאחוריי החיילים, כל אחד מהם שולח מתקפה לעברם. החיילים מסתובבים, מופתעים מההתקפות. "תיזהרו! אני מזהה את הפוקימונים האלה. הם של המעורבים שפגשתי ממקודם-הם בטח לא רחוקים מפה אז שמרו על כל החזיתות" המעורב פאנטאמפ מחלק הוראות.
    הוא מרים את קולו, הפעם בכוונה כדי שאתם תוכלו לשמוע אותו. "בדקתי עליכם. אני לא ממש יודע מי המעורב צ'ימצ'אר הוא, אבל פלייר! את לא רוצה לחזור לבית היפה שלך בדרך 49? חשבתי שנהנת שם!. הארי ישמח אם אחזיר לו אותך", אתה מביט אל פלייר, עיניה בוערות מזעם (literally-היא סוג אש ואתה רואה להבות קטנות בתוך העיניים שלה). הפוקימונים שלך ממשיכים לתקוף, גורמים לחיילים לעזור בטעות את ליאו והמעורבת. ליאו תופס בידה של הילדה ומתחיל לרוץ איתה משם. פלייר מתעשטת, זעם עדיין בוער בעיניה והיא רצה אל עבר ליאו והילדה. "לכאן!" היא צועקת ומובילה אותם למקום כלשהו מבין העצים. המעורב פאנטאמפ מביט למקום שבו הם נעלמים. "אני חושב שכם מעורב צ'ימצ'אר יהיה מתנה נחמדה!. אני חושב שהארי יסלח לי אם תהיה קצת.. שבור" הוא אומר, הפעם מכוון אלייך-אתה יודע שהוא מנסה לעצבן אותך כדי לגרום לך לצאת ממקום המחבוא שלך.
    הולי שיט אני אשכרה קפצתי בכיסא כשסיימתי לקרוא lol
    -----------------------------------------
    "העיקר שהם הצליחו לברוח..." אחשוב לעצמי ואחייך. "אף פעם לא ניסיתי את זה, אבל... אני קוף, בסופו של דבר." אומר ואנסה לטפס על צמרת העץ הקרוב אליי מבלי שיבחינו בי. "נראה שאיבדת את עמדת הכוח שלך, לא?" אומר בעוקצנות ואקפוץ בשקט מצמרת עץ אחת לשנייה עד שאגיע לעץ הקרוב ביותר למעורב הפאנטאמפ. "נראה שאתה שולט בעניינים כאן," אומר למעורב הפאנטאמפ ואתכונן לקפוץ עליו. "מעניין כמה זמן יידרש לחיילים שלך לברוח אחרי שאסיים איתך. חברים, כמעט סיימנו כאן. מה דעתכם שנראה להם למה אסור להארי להתעסק איתנו?" אומר לטוטודייל, צימצ'אר, טיילו ופנקין. "יום אחד, אני אתפוס גם את הארי. ואני אגרום לו להתחרט על כל שריטה שהוא עשה לפוקימון או מעורב אי פעם. ועד אז... נסתפק בך!" אקרא בכעס ואזנק על המעורב עם שני אגרופי אש מוכנים להסתערות ואסמן לכולם להתחיל לתקוף.

עמוד 72 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2262707172737482 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •