פורסם במקור על ידי
Alice
~מיילס~'לעזאזל, הקרב הזה מסובך יותר ממה שחשבתי שיהיה' אתה חושב לעצמך, חורק שיניים. אתה משלח עלים קסומים אל עבר לי, באמצע הדרך לי משחררת את כדור הקרח שלה, רק שהוא לא כדור. מתוך הכדור נוצרת קרן קרחית גדולה, שהורסמת את העלים הקסומים שלך ופוגעת בך בחוזקה. אתה מועף לאחור, חש קור מתפשט בכל גופך וכאב מוזר בחזה שלך. ראלטס משלח כוכבים אל עבר לי, שלא שמה לב אליו ונפגעת, כמה חתכים נפערים בגופה. "שיט" אתה שומע אותה לוחשת. הוא משלח כדור צל על דודו, הפעם מעלף אותו. נראה שגם אליסה זכתה בקרב שלה בינתיים. לי מביטה לצדדים, מבינה הפוקימונים שלחמו לצידה הובסו. היא בוחנת את פצעיה לכמה רגעים, לרגע אתה חושב שאולי היא תיכנע אך לפתע היא רצה אלייך, עם הפיגיונות שלה לצידה מוכנית לתקוף.~מוריס~"אמראה נראה לי שזה הקרב שלך!" אתה קורא לאמראה. הוא משתמש בקרן קרח על הפוקימון שנפגע מההתקפה, מופתע מהקרב פתאומי, למרות זאת נראה שהוא נפגע רק מעט ממתקפת הקרח (הוא *0.5 לקרח). אתה מוציאאת הפוקדע שלך וסורק את הפוקימון."מוויל, פוקימון ההטעייה. על פי האמונה הוא מנצל את המראה התמים שלו כדי למשוך את הטרף שלי ואז נושך אותם עם הפה הגדול שעל ראשו".מוויל נוהם, גורם למאראה להצמרר מעט.~ג'מי~אנטיגונה 3> השאלה על הידיעה הייתה כזאת קלה.שירה זה החולשה הכי גדולה שלי חחח עשיתי בסיפור קצר על המפתח ואח קטן~~~~~~~~~~~~~~אתה מהנהן ליללדה וקופץ לצד הנער, דרוך. אתה חוסם כמה כדורים חמליים, שלא מזיקים לך כמעט בגלל שאתה גם מסוג חשמל. "תקשיב, יש לי רעיון. צריך שאחד מאיתנו יסיח את דעתו ושהשני יתקוף, אני ראיתי איך אתה נלחם. אתה מסוגל לנצח אותו. בנוסף, גם כל ההתקפות שלי חלשות עליו" אתה מסנן לנער. אתה מציע אתה תקפוץ מאחוריו ותתקוף, וברגע שדעתו תוסח הנער יתקוף. הנער מהנהן, הוא נראה מעט מתוח, אך מוכן לקרב. אתה קופץ מאחוריי המעורב, מתחיל למשוך אותו לאחור ולהפריע לו. הוא מסתובב אלייך, מתכונן לתקוף. אתה רואה את הנער רץ לעבר גבו של המעורב, הוא בועט בו בחוזקה ומיד לאחר מכן נותן לו מכה עוצמתית עם האגרוף שלו. המעורב נופל קדימה, מופתע מעוצמת המכה. "איך אתה מעז!" הוא אומר בזעם, חובט בנער באגרוף מלא חשמל.הנער לא משמיע קול אך אתה רואה חבורה לא קנה מתפתחת בזרוע שלו, במקום שבו הוא נפגע. אתה בוחן אותו לרגע-הוא מלא בפציעות מהקרב הזה, אך ניתן לראות גם המון חבורות ישנות על גופו-שטפי דם שלא החלימו לחלוטין, פרקי הידיים שלו אדומות ושרוטות ממתן אגרופים ככל הנראה ושריטות קטנות כמעט בלתי נראות לעין מציפות את גופו. הנער לוקח תנופה, ובועט למעורב בראש, מעיף אותו לחלוטין הצידה. כל הפוקימונים שלו כבר זכו בקרבות שלהם. המעורב קם, מבולבל ומביט סביב. "אני עוד אחזור" הוא אומר בזעם ונעלם יחד עם הפוקימונים המותשים שלו ואנשיו. הנער ניגש אלייך, נראה מותש אך הוא מחייך אלייך בשמחה. "תודה! כבר חשבתי שהפעם הם יתפסו אותנו!" הוא אומר לך בשמחה, הילדה הקטנה קופצת עליו בשמחה.