Pokemon GO
עמוד 75 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,111 עד 1,125 מתוך 1329
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    [SIZE=5]
    ~מייק~

'הגיע הזמן להתחיל' אתה חושב ומתחיל לחלק הוראות. טירטוגה פותח בריקוד גשם-הוא זז מעט במקום ולרגע נראה שהוא סתם מבולבל, שלפתע ענני גשם מתחילים להתכנס בתקרת המערה וגשם יורד, הופך את הסביב לבוצית מעט. הוא פוער פיו, משגר משאבת הידרו עוצמתית אל בלו שתנועתו מועטת עקב הסביב המעט בוצית ולא מספיק להתחמק, הוא נופל לקרקע, אך קם במהירות. סקידו משגר פצצת זרע על אוניקס "אוניקס, חפירה, מהר!" צועק לו רורי. אוניקס מתחפר בקלות באדמה, מתחמק לחלוטין מההתקפה של סקידו. "בלו, נגיחת זן" מורה רורי. ראשו של בלו זוהר בכחול והוא רץ במהירות אל עבר טירטוגה.
    טירטוגה, תשתמש בבוץ ותחליק משם! מיד לאחר מכן עוד משאבת הידרו על בלו! סקידו, נתר לאוויר ופצצת זרע אל תוך הבור אליו אוניקס נכנס! לאחר מכן רסס את הקרקע! היה קליל רגליים ותישאר כמה שיותר באוויר!". אורה לו. 'אני מתקדם בתכנית שלי' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    פףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא, האף שלך לא עובד טוב (אולי)
    ~~~~~~~~~~~
    "אהה!!" אתה צועק, מרגיש בכאב מתפשט בגופך. "חתיכת.." אתה מתחיל לומר, אבל עוצר את עצמך, מנסה לתמרן בין התקיפות של פלייר לשלך. "את..את דאגת לי?" אתה אומר, מעט מסמיק. "נדבר על זה אחרי שנטפל בו. עכשיו תגידי לי מה הדבר הזה שעל היד שלך?" אתה שואל אותה. "זה לא משנה, תתרכז בקרב" היא אומרת, עדיין מעט בעצבנות.
    אתה מרוכז בפלייר, לא שם לב לסביבה שלך שלפתע משהו דוחף אותך לאחור בעוצמה-זרו התקיל אותך!
    "תגיד, אמממ- זרו, נכון?" אומר לו בעוקצניות ואתחיל לאגור ולרכז כמה שיותר אנרגייה בפלג גופי העליון, במיוחד בשני ידיי. "מכיוון שאני כל כך נחמד, אני אתן לך טיפ איך תוכל לזהות אותי כדי שתצליח להתחבא" אגיד ואתחיל להסתער לכיוונו. "כל פעם שתראה את הפרצוף שלי... אתה תיזכר במעורב שניגב איתך את הרצפה!" אצעק ואסתער עליו בכל כוחי, הפעם בתקווה שאצליח לחסל אותו או לכל הפחות להתיש אותו.

3. אני שלד
    שם: עמית
    ~מייקל~
    פףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא, האף שלך לא עובד טוב (אולי)
    ~~~~~~~~~~~
    "אהה!!" אתה צועק, מרגיש בכאב מתפשט בגופך. "חתיכת.." אתה מתחיל לומר, אבל עוצר את עצמך, מנסה לתמרן בין התקיפות של פלייר לשלך. "את..את דאגת לי?" אתה אומר, מעט מסמיק. "נדבר על זה אחרי שנטפל בו. עכשיו תגידי לי מה הדבר הזה שעל היד שלך?" אתה שואל אותה. "זה לא משנה, תתרכז בקרב" היא אומרת, עדיין מעט בעצבנות.
    אתה מרוכז בפלייר, לא שם לב לסביבה שלך שלפתע משהו דוחף אותך לאחור בעוצמה-זרו התקיל אותך!

~ג'מי~

"הכ-כל בסדר" אתה אומר, קצת במבוכה. אתה מביט בנער וחושב על כך שהנער הצליח יותר בקרב ממך, אתה חושב שלא היית יכול לנצח את המעורב הזה לבדך, הקרב הזה גורם לך להבין שאתה חייב להתחזק-למען שינה. אתה מתנער מהמחשבות שלך, פונה אל ג'ייקוב ולוסי "בני כמה אתם?" אתה שואל. "אני בן ארבע עשרה ולוסי בת תשע" עונה לך ג'ייקוב. מזווית עיינך אתה רואה את אלקטרו ולוסי מביטים זה בזו בסקרנות, נראה שזו הפעם הראשונה שהם רואים מעורבים אגדיים חוץ מעצמם. "בכל מקרה, הצוות של הארי רודף אחרינו כבר כמה שנים טובות. למדנו לעבור בין ערים בסתר, עברו כבר חודשיים מאז הקרב האחרון שלנו. אנחנו צריכים ללכת עכשיו" הוא אומר, נראה שהוא ממהר לאנשהו. "ג'ייקוב" אומרת לוסי, מביטה בו במבט מטוח, אתה חושב שאתה רואה כמה דמעות עומדות בעיניה. "לא, אנחנו לא יכולים לערב בזה עוד מישהו" הוא אומר בשקט, מביט בה בחומרה.

~מוריס~

"מצטער מאוויל, רציתי קצת להתאמן, אני יודע שזה אכזרי" אתה אומר למאוויל לאחר שהוא מתאושש מעט. אתה מציע למיסטי לקחת את מוואיל בתור שותף. למשמע ההצעה שלך חיוכה מתרחב "א..אני אשמח!" היא אומרת בהתרגשות. אספיאון ניגש בשמחה למאוויל, אפילו פיצ'ו יוצא מהכובע של מיסטי וניגש אליו. אתה מבחין שפיצ'ו די גדל בזמן האחרון.
    "תודה מוריס!" אומרת מיסטי בחיוך, ונתנת לך חיבור קצר.

~מיילס~

אתה חורק שיניים בעקבות הכאב. "שתדעי שעשית עבודה טובה, וגם אתם הייתם אדירים חבר'ה" אתה מחמיא לאליסה, לבנטיי ולראלטס וצ'יקוריטה על הקרבות שלהם. "תזדרזי עם החבישה" אתה מזרז את אליסה. היא מהנהנת, וממהרת יותר בעטיפת היד שלך בתחבושת."חייבים להמשיך, עדיין צריך לעצור את התכנית שלהם ובמהירות" אתה אומר, ומתחיל לקום ולהתקדם.
    אליסה הולכת לצדך, נראת מעט מוטרדת מהפציעה שלך, וגם השותפים שלך מביטים בך בדאגה אך לא אומרים דבר. אתם מגיעים לשולי השדה, מסתתרים מאחורי שיח כדי שתוכלו להשקיף על השדה. לכמה רגעים, אתם לא רואי םדבר שלפתע אתה מתחיל לשמוע קולות ממרחק. "....כן.....כוח.....נדיר...." אתה מבחין בכמה דמויות מתקרבות-שלושה אנשים לבושים שחור, מוליכים לפניהם שני ילדים-אחת, שאתה מזהה מיד כויולט ועוד מעורב צעיר, לא יותר מבן שש שמעולם לא ראית. לצידם הולך פוקימון אחד. ויולט נראת מבועתת, ומביטה בלחץ על הילד שלצידה, הילד הצעיר יותר לא מפסיק לבכות.

Spoiler ספוילר
    היי רק מזכיר לך להוסיף את לאמפנט לדף רשום כדי שאני אדע את המתקפות (הפוקדע לא אמר אותם)
    ~~~~~
    "א-אתם.. אתם יכולים לספר.. אולי.. אולי אנחנו נוכל לעזור" אני שואל בהיסוס
    'עזרה עכשיו למישהו טוביל לטובה אחר כך..' אני חושב ומיד מסלק את המחשבה הזאת מהראש שלי 'לא. צריך לעזור כי זה חשוב. לא כי זה יעזור לי בעתיד' (והנה הלכו קווי האופי שכתבתי ברקע)

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    [SIZE=5.

~מיילס~

אתה חורק שיניים בעקבות הכאב. "שתדעי שעשית עבודה טובה, וגם אתם הייתם אדירים חבר'ה" אתה מחמיא לאליסה, לבנטיי ולראלטס וצ'יקוריטה על הקרבות שלהם. "תזדרזי עם החבישה" אתה מזרז את אליסה. היא מהנהנת, וממהרת יותר בעטיפת היד שלך בתחבושת."חייבים להמשיך, עדיין צריך לעצור את התכנית שלהם ובמהירות" אתה אומר, ומתחיל לקום ולהתקדם.
    אליסה הולכת לצדך, נראת מעט מוטרדת מהפציעה שלך, וגם השותפים שלך מביטים בך בדאגה אך לא אומרים דבר. אתם מגיעים לשולי השדה, מסתתרים מאחורי שיח כדי שתוכלו להשקיף על השדה. לכמה רגעים, אתם לא רואי םדבר שלפתע אתה מתחיל לשמוע קולות ממרחק. "....כן.....כוח.....נדיר...." אתה מבחין בכמה דמויות מתקרבות-שלושה אנשים לבושים שחור, מוליכים לפניהם שני ילדים-אחת, שאתה מזהה מיד כויולט ועוד מעורב צעיר, לא יותר מבן שש שמעולם לא ראית. לצידם הולך פוקימון אחד. ויולט נראת מבועתת, ומביטה בלחץ על הילד שלצידה, הילד הצעיר יותר לא מפסיק לבכות.

Spoiler ספוילר
    "טוב חבר'ה, המטרה הבאה שלנו היא לשחרר את ויולט והילד הקטן ההוא" אני אומר לאליסה ולשותפים שלי.
    "התכנית שלי היא שאני אסיח את דעתם של השובים ובינתיים את -אליסה -תתגנבי ותשחררי את ויולט והילד" אני אומר בנחישות.
    "עכשיו, ריולו - זה התור שלך. תקוף את טאורוס עם בעיטה נמוכה במטרה שכל הצומת הלב שלהם תוסב אלינו" אני מורה לריולו במטרה להתחיל בתכנית החילוץ.
    'ברגע שריולו יסיח את דעתם אני חייב להיות מוכן למשוך זמן אם בעזרת דיבורים ואם בעזרת קרב עד שאליסה תצליח לשחרר אותם' אני חושב לעצמי.

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מוריס~
    "בכיף" אתה עונה לה בחיוך. "בכיף." אתה מציע שתלכו למכון ומיסטי מהנהנת בהסכמה. אתם יוצאים די בקלות מהמכרות (נתקלים בעוד כמה זובאטים בדרך) וסוף סוף רואים את האור שבוקע מהכניסה. אתם הולכים לכיוון המכון, קל מאוד לאתר אותו. המכון נמצא בתוך מערה שחצובה בצד העמק. אתה נכנס פנימה, ורואה שהמערה מוארת בלפידים. "איזה יפה!" מתלהבת מיסטי. משהו נע לפניכם, ולוקח לך כמה שניות לזהות אותו בגלל האפלוליות-פוקימון קטן שנראה כמו סלע עם שתי יידים בעל עניבת פפיון לבנה נעמד מולכם. "ברוכים הבאים למכון העיר אורבורג! מנהיג המכון יקבל אתכם עכשיו" הוא אומר ומסמל לכם לעקוב אחריו. הוא מוביל אתכם במורד המסדרון, ולבסוף אתם מגלים שהמנהגה מתרחבת. אתם מגעים למערה פנימית, רחבה בהרבה מהמערה הצרה שהלכתם בה עד כה. יש חור אחד במרכז התקרה, שמכניס אור פנימה (לא לגמרי מואר, חצי חצי כזה). הרצפה והקירות עשויים לחלוטין מסלע. נער שנראה צעיר ממך בכמה שנים עומד בצד השני של הזירה. "ברוך הבא למכון האבן-אדמה! אני רורי, מנהיג המכון!. הקרב הולך להיות בשני סבבים-קודם כל יהיה קרב כפול-שני פוקימונים שלי מול שני פוקימונים שלך. אחרי זה יהיה קרב של אחד על אחד-אני, מולך. החוקים ברורים?" הוא שואל בחיוך, שנראה לטעמך די שטני. הנער אולי קטן אבל הוא מעורב, ומאחוריו עומד פוקימון שנראה חזק מאוד.
    Spoiler ספוילר

~מייק~

טירטוגה משתמש בבוץ, מחליק הצידה אך נראה שגם בלוק קלט את הקוספקט את הבוץ ומשתמש בו כדי לנוע במהירות אפילו גדולה יותר לעבר טירטוגה. הוא פוגע בו, וטירטוגה עף אל אחד הקירות, מוטח נגדו. סקידו מנתר לאוויר, יורה פצצת זרע אל הבור אליו אוניקס נכנס. לא נראת תגובה. הוא מקפץ בדילוגים גדולים ומשגר פצצות זרעים לכל עבר, משהו יוצא מהאדמה ומעיף אותו בחוזקה לאוויר-זה אוניקס! סקידו לא מתייאש, ותוך כדי כך שהא מועף הוא משגר פצצת זרע ישירה על אוניקס, שנראה פצוע מאוד (4* וזה).

~מייקל~

"תגיד, אמממ-זרו, נכון? אתה אומר בעוקצניות, מתחיל לאגור אנרגיה בפלג גופך העליון ובייחוד בידיים שלך. "מכיוון שאני כל כך נחמד, אני אתן לך טיפ איך תוכל לזהות אותי כדי שתצליח להתחבא" אתה מוסיף, מתחיל לרוץ לכיוונו במהירות. "כל פעם שתראה את הפרצוף שלי... אתה תיזכר במעורב שניגב איתך את הרצפה!" אתה צועק בחוזקה, הידיים שלך עולות באש ואתה חובט בחוזקה בזרו, זרו מועף לאחור-אתה רואה את המבט ההמום על פניו בזמן שהוא נופל ארצה בחוזקה, מובס. אתה שומע קול נפילה ומסתובב לאחור-פלייר שוכבת על הקרקע, נראת חסרת הכרה. הצמיד שעל היד שלה ועל ידו של זרו נעלמים.

~ג'מי~

"א-אתם... אתם יכולים לספר... אולי..אולי אנחנו נוכל לעזור" אתה שואל בהיסוס. 'עזרה עכשיו למישהו טוביל לטובה אחר כך..' אתה חושב ומיד מסלק את המחשבה הזאת מהראשך. 'לא. צריך לעזור כי זה חשוב. לא כי זה יעזור לי בעתיד' (אתה דמות מתפתחת. אתה יכול לחרוג מהקווי אופי) אתה חושב. ג'ייקוב מביט בך, אתה רואה דרך העיניים שלו שהוא נאבק במוחו אם לבקש את עזרתך או לא. לאחור כדקה של שתיקה שנראת כנצח הוא מדבר. "אחד השותפים שלי, צ'ינגלינג נחטף לפני חודש. זה קרה בזמן אחד הקרבות שלנו, הם ידעו שהם הולכים להפסיד ולקחו אותו בלי ששמנו לב-ההתקפה הייתה רק הסחת דעת. הם רוצים להשתמש בו כפיתיון ללכוד אותנו. אחרי חודש של חיפושים, גיליתי שהם שומרים אותו בחממה של העיר הזאת. היא שמורה היטב, והם מצפים לנו... אני יודע שזו בקשה גדולה, ואני אבין לגמרי אם תסרב. אבל עם שני מעורבים, שני מעורבים אגדיים וכל כך הרבה פוקימונים-יכול להיות לנו סיכוי" הוא אומר.

~מיילס~

"טוב חבר'ה, המטרה הבאה שלנו היא לשחרר את ויולט והילד הקטן ההוא" אתה מסביר לאליסה ולשותפים שלכם. אתה מסביר להם את התוכנית שלך-אתה תסיח את דעת החיילים, בזמן שאליסה תתגנב ותשחרר את ויולט והילד הקטן. כדי להסיח את דעתם, ריולו יתקוף את טאורוס בבעיטה נמוכה. אתה מבין שבזמן שריולו יתקוף, אתה תהיה חייב להסיח את דעתם-מילולית או פיזית. ריולו נראה גאה שבחרת בו למשימה. הוא מתגנב בשקט מבין השיחים כדי שלא ידעו מהיכן בא, ומתחיל לרוץ במהירות אל עבר טאורוס. הוא בועט ברגל הקדמית של טאורוס, שנופל לקרקע, פותע ממתקפת הפתע. החיילים מביטים הצידה. החייל בעל השיער לבן-אדום, אשר נראה המנהיג של הקבוצה מחייך. "נראה שהעניינים הולכים להפוך ליותר מעניינים" אתה שומע אותו אומר. "תטפלי בו" הוא מצווה על החיילת הלא מעורבת מהנהנת. "טאורוס, התקלה" היא אומרת, טאורוס מתאושש ומתקיל בחוזקה את ריולו. אליסה ובנטיי מתחילים להתגנב בשקט אל עבר הקבוצה, אך האדם בעל השיער הלבן סוקר בזהירות את השדה ומבחין בהם. חיוך ענק מתפשט על פניו. "כיף" הוא אומר, ומורה למעורב שלצידו לטפל ב'בעיה'. המעורב רץ אל אליסה במהירות מדהימה, גופו מוקף באנרגיה חשמלית-הוא יורה מכת ברק על אליסה ובנטיי, שמתחמקים ברגע האחרון.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~
    "בכיף" אתה עונה לה בחיוך. "בכיף." אתה מציע שתלכו למכון ומיסטי מהנהנת בהסכמה. אתם יוצאים די בקלות מהמכרות (נתקלים בעוד כמה זובאטים בדרך) וסוף סוף רואים את האור שבוקע מהכניסה. אתם הולכים לכיוון המכון, קל מאוד לאתר אותו. המכון נמצא בתוך מערה שחצובה בצד העמק. אתה נכנס פנימה, ורואה שהמערה מוארת בלפידים. "איזה יפה!" מתלהבת מיסטי. משהו נע לפניכם, ולוקח לך כמה שניות לזהות אותו בגלל האפלוליות-פוקימון קטן שנראה כמו סלע עם שתי יידים בעל עניבת פפיון לבנה נעמד מולכם. "ברוכים הבאים למכון העיר אורבורג! מנהיג המכון יקבל אתכם עכשיו" הוא אומר ומסמל לכם לעקוב אחריו. הוא מוביל אתכם במורד המסדרון, ולבסוף אתם מגלים שהמנהגה מתרחבת. אתם מגעים למערה פנימית, רחבה בהרבה מהמערה הצרה שהלכתם בה עד כה. יש חור אחד במרכז התקרה, שמכניס אור פנימה (לא לגמרי מואר, חצי חצי כזה). הרצפה והקירות עשויים לחלוטין מסלע. נער שנראה צעיר ממך בכמה שנים עומד בצד השני של הזירה. "ברוך הבא למכון האבן-אדמה! אני רורי, מנהיג המכון!. הקרב הולך להיות בשני סבבים-קודם כל יהיה קרב כפול-שני פוקימונים שלי מול שני פוקימונים שלך. אחרי זה יהיה קרב של אחד על אחד-אני, מולך. החוקים ברורים?" הוא שואל בחיוך, שנראה לטעמך די שטני. הנער אולי קטן אבל הוא מעורב, ומאחוריו עומד פוקימון שנראה חזק מאוד.
    Spoiler ספוילר

" טוב . הבנתי את החוקים , תיזהר ממני אני הולך לנצח אותך !" אני אומר לנער
    " מריל , פולסיון , זה הקרב שלכם !"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. blue To My Bones
    ~מייקל~

"תגיד, אמממ-זרו, נכון? אתה אומר בעוקצניות, מתחיל לאגור אנרגיה בפלג גופך העליון ובייחוד בידיים שלך. "מכיוון שאני כל כך נחמד, אני אתן לך טיפ איך תוכל לזהות אותי כדי שתצליח להתחבא" אתה מוסיף, מתחיל לרוץ לכיוונו במהירות. "כל פעם שתראה את הפרצוף שלי... אתה תיזכר במעורב שניגב איתך את הרצפה!" אתה צועק בחוזקה, הידיים שלך עולות באש ואתה חובט בחוזקה בזרו, זרו מועף לאחור-אתה רואה את המבט ההמום על פניו בזמן שהוא נופל ארצה בחוזקה, מובס. אתה שומע קול נפילה ומסתובב לאחור-פלייר שוכבת על הקרקע, נראת חסרת הכרה. הצמיד שעל היד שלה ועל ידו של זרו נעלמים.
    "קבל את זה, חתיכת אפס!" אצעק בגאווה כשידיי מורמות באוויר לאות ניצחון. "פלייר, ראית את זה? פלייר?!" אומר בשמחה אז ארוץ אליה בדאגה לאחר שאסתובב לכיוונה. "הצמיד הזה, הוא כבר לא על היד שלה..." אומר בסבר פנים חמורות. "חתיכת..." אומר בכעס ואקרא לכולם. "סיימנו פה! כולם אליי!" אקרא להם ולאחר מכם אמצא את המיקום של ליאו והמעורבת השנייה.

8. אני שלד
    ~ג'מי~

"א-אתם... אתם יכולים לספר... אולי..אולי אנחנו נוכל לעזור" אתה שואל בהיסוס. 'עזרה עכשיו למישהו טוביל לטובה אחר כך..' אתה חושב ומיד מסלק את המחשבה הזאת מהראשך. 'לא. צריך לעזור כי זה חשוב. לא כי זה יעזור לי בעתיד' (אתה דמות מתפתחת. אתה יכול לחרוג מהקווי אופי) אתה חושב. ג'ייקוב מביט בך, אתה רואה דרך העיניים שלו שהוא נאבק במוחו אם לבקש את עזרתך או לא. לאחור כדקה של שתיקה שנראת כנצח הוא מדבר. "אחד השותפים שלי, צ'ינגלינג נחטף לפני חודש. זה קרה בזמן אחד הקרבות שלנו, הם ידעו שהם הולכים להפסיד ולקחו אותו בלי ששמנו לב-ההתקפה הייתה רק הסחת דעת. הם רוצים להשתמש בו כפיתיון ללכוד אותנו. אחרי חודש של חיפושים, גיליתי שהם שומרים אותו בחממה של העיר הזאת. היא שמורה היטב, והם מצפים לנו... אני יודע שזו בקשה גדולה, ואני אבין לגמרי אם תסרב. אבל עם שני מעורבים, שני מעורבים אגדיים וכל כך הרבה פוקימונים-יכול להיות לנו סיכוי" הוא אומר.
    (יש אני דמות עגולה)
    אה ולא הבנתי מהדף, אם יש פה חנות, זה גם אומר שיש פה חנות בגדים?
    ~~~
    אני מנסה להשיג אישור מאלקטרו ולינה בעזרת הסתכלות בעיניים שלהם, בתקווה ואני משיג אישור אני אומר
    "כן.. ברור שנעזור! פשוט.. פשוט זה לא קצת מסוכן ששני מעורבים אגדיים יהיו באותו המקום, בתוך מפקדה של האדם שרוצה לתפוס אותם?" אני מוסיף בחשש

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~

"טוב. הבנתי את החוקים, תיזהר ממני אני הולך לנצח אותך!" אתה אומר לרורי. מריל ופוליסווין צועדים קדימה לקדמת הבמה. "בלו, אוניקס" אומר רורי ברוגע. הפוקימון שעומד מאחוריו צועד קדימה למשמע שמו-בלו. אתה מרגיש רעידה באדמה, ולפתע לצידו של בלו צץ מהאדמה פוקימון גדול, שנראה בנוי מסלעים של גדולים. "התחילו" אתה שומע את הפוקימון שהוביל אתכם למכון אומר.

~מייקל~

"קבל את זה, חתיכת אפס!" אתה צועק בגאווה, ידייך מורמות באוויר לאות ניצחון. "פלייר, ראית את זה? פלייר?!" אתה אומר בשמחה, ואז מסתובב ורואה אותה מעולפת-אתה רץ אליה בדאגה. אתה מבחין ביד שלה "הצמיד הזה, הוא כבר לא על היד שלה.." אתה אומר בסבר פנים חמורות. "חתיכת..." אתה מסנן בכעס. אתה קורא לשותפים שלך שמתאספים סביבך. אתה מחפש את ליאו וילדה המעורבת, אתה לא צריך לחפש לאורך זמן מפני שסילביאון ששמע אותך צועק יוצא מבין השיחים, מוביל את שני הילדים אלייך. ליאו נראה מאושר לראות אותך, וגם די מותש. הוא מביט בפלייר המעולפת במבט חושש מעט-אתה נזכר שהוא מעולם לא ראה אותה. הילדה נצמדת לליאו, נראת מפוחדת. "מה קרה לפלייר?" שואל סילביאון בדאגה, ורץ לשותפה שלו.

~ג'מי~
    אם לא כתוב מפורש "חנות בגדים" אז אין
    ~~~

אתה מנסה להשיג אישור מאלקטרו ולינה בעזרת הסתכלות בעיניים שלהם, הם קולטים את הרמז ומהנהנים. "כן.. ברור שנעזור! פשוט.. פשוט זה לא קצת מסוכן ששני מעורבים אגדיים יהיו באותו המקום, בתוך מפקדה של האדם שרוצה לתפוס אותם?" אתה אומר בחשש. ג'ייקוב חושב כמה דקות לפני שהוא עונה. "אתה צודק. אבל כל עוד נמצא דרך להסתיר אותם... ללוסי יש ברדס" הוא אומר, שולף מהתיק שלו ברדס בגוון כחול, הוא מושיט אותו ללוסי שלובשת אותו ומכסה את ראשה בעזרת הכובע. "צריך לחשוב את דרך להסתיר את הכנפיים של אלקטרו. אבל אם נלך בדרכים צדדיות אולי לא יראו אותנו בכלל." היא אומר, מחכה לתשובתך.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. אני שלד
    ~מוריס~

"טוב. הבנתי את החוקים, תיזהר ממני אני הולך לנצח אותך!" אתה אומר לרורי. מריל ופוליסווין צועדים קדימה לקדמת הבמה. "בלו, אוניקס" אומר רורי ברוגע. הפוקימון שעומד מאחוריו צועד קדימה למשמע שמו-בלו. אתה מרגיש רעידה באדמה, ולפתע לצידו של בלו צץ מהאדמה פוקימון גדול, שנראה בנוי מסלעים של גדולים. "התחילו" אתה שומע את הפוקימון שהוביל אתכם למכון אומר.

~מייקל~

"קבל את זה, חתיכת אפס!" אתה צועק בגאווה, ידייך מורמות באוויר לאות ניצחון. "פלייר, ראית את זה? פלייר?!" אתה אומר בשמחה, ואז מסתובב ורואה אותה מעולפת-אתה רץ אליה בדאגה. אתה מבחין ביד שלה "הצמיד הזה, הוא כבר לא על היד שלה.." אתה אומר בסבר פנים חמורות. "חתיכת..." אתה מסנן בכעס. אתה קורא לשותפים שלך שמתאספים סביבך. אתה מחפש את ליאו וילדה המעורבת, אתה לא צריך לחפש לאורך זמן מפני שסילביאון ששמע אותך צועק יוצא מבין השיחים, מוביל את שני הילדים אלייך. ליאו נראה מאושר לראות אותך, וגם די מותש. הוא מביט בפלייר המעולפת במבט חושש מעט-אתה נזכר שהוא מעולם לא ראה אותה. הילדה נצמדת לליאו, נראת מפוחדת. "מה קרה לפלייר?" שואל סילביאון בדאגה, ורץ לשותפה שלו.

~ג'מי~
    אם לא כתוב מפורש "חנות בגדים" אז אין
    ~~~

אתה מנסה להשיג אישור מאלקטרו ולינה בעזרת הסתכלות בעיניים שלהם, הם קולטים את הרמז ומהנהנים. "כן.. ברור שנעזור! פשוט.. פשוט זה לא קצת מסוכן ששני מעורבים אגדיים יהיו באותו המקום, בתוך מפקדה של האדם שרוצה לתפוס אותם?" אתה אומר בחשש. ג'ייקוב חושב כמה דקות לפני שהוא עונה. "אתה צודק. אבל כל עוד נמצא דרך להסתיר אותם... ללוסי יש ברדס" הוא אומר, שולף מהתיק שלו ברדס בגוון כחול, הוא מושיט אותו ללוסי שלובשת אותו ומכסה את ראשה בעזרת הכובע. "צריך לחשוב את דרך להסתיר את הכנפיים של אלקטרו. אבל אם נלך בדרכים צדדיות אולי לא יראו אותנו בכלל." היא אומר, מחכה לתשובתך.
    סבבה
    ~~~~
    "הממ. זה בהחלט יעשה את העבודה.."
    "לפני כמה.. זמן. ניסיתי להכין לאלקטרו סוג של ברדס שיכסה את הכנפיים שלו, זה די עבד אבל אני לא יודע מה קרה לו.. חוץ מזה אני לא חושב שאל יעמוד בזה שוב" אני אומר ומסתכל בסליחה לאל
    "אם יש לך רעיון אחר לבגד או רעיון מאיפה להשיג אחד אני מקשיב.. אם לא, אני מניח שננסה ללכת דרך סמטאות"

Spoiler ספוילר

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

" מריל תשתמש בחירה ותנסה כשאתה יוצא מהבורתנסה לצאת מתחת לאנו ואחרי זה תשתמש באקדח מים
    ואתה פולסיון תשתמש באבקת שלח וקרן קרח על אקנס, בהצלחה שניכם !"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [SIZE=5]
    ~מייק~

טירטוגה משתמש בבוץ, מחליק הצידה אך נראה שגם בלוק קלט את הקוספקט את הבוץ ומשתמש בו כדי לנוע במהירות אפילו גדולה יותר לעבר טירטוגה. הוא פוגע בו, וטירטוגה עף אל אחד הקירות, מוטח נגדו. סקידו מנתר לאוויר, יורה פצצת זרע אל הבור אליו אוניקס נכנס. לא נראת תגובה. הוא מקפץ בדילוגים גדולים ומשגר פצצות זרעים לכל עבר, משהו יוצא מהאדמה ומעיף אותו בחוזקה לאוויר-זה אוניקס! סקידו לא מתייאש, ותוך כדי כך שהא מועף הוא משגר פצצת זרע ישירה על אוניקס, שנראה פצוע מאוד (4* וזה).
    'אני חייב למצוא דרך להתגבר עליו' אחשוב. אומר לטירטוגה:"כנס לבור של אוניקס וחכה". לסקידו אומר:"עבודה יפה! עכשיו, רסס את כל שדה הקרב בכמה שיותר עלי תער! מהר!". 'כשטירטוגה מוגן בבור, אני יכול להתקיף במתקפות כלליות'. כשלו יתקרב לבור, אומר לטירטוגה:"משאבת הידרו, מהר!". כשהגשם יפסיק אורה לו:"ריקדו גשם, שוב!".
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [SIZE=5].

~מיילס~

"טוב חבר'ה, המטרה הבאה שלנו היא לשחרר את ויולט והילד הקטן ההוא" אתה מסביר לאליסה ולשותפים שלכם. אתה מסביר להם את התוכנית שלך-אתה תסיח את דעת החיילים, בזמן שאליסה תתגנב ותשחרר את ויולט והילד הקטן. כדי להסיח את דעתם, ריולו יתקוף את טאורוס בבעיטה נמוכה. אתה מבין שבזמן שריולו יתקוף, אתה תהיה חייב להסיח את דעתם-מילולית או פיזית. ריולו נראה גאה שבחרת בו למשימה. הוא מתגנב בשקט מבין השיחים כדי שלא ידעו מהיכן בא, ומתחיל לרוץ במהירות אל עבר טאורוס. הוא בועט ברגל הקדמית של טאורוס, שנופל לקרקע, פותע ממתקפת הפתע. החיילים מביטים הצידה. החייל בעל השיער לבן-אדום, אשר נראה המנהיג של הקבוצה מחייך. "נראה שהעניינים הולכים להפוך ליותר מעניינים" אתה שומע אותו אומר. "תטפלי בו" הוא מצווה על החיילת הלא מעורבת מהנהנת. "טאורוס, התקלה" היא אומרת, טאורוס מתאושש ומתקיל בחוזקה את ריולו. אליסה ובנטיי מתחילים להתגנב בשקט אל עבר הקבוצה, אך האדם בעל השיער הלבן סוקר בזהירות את השדה ומבחין בהם. חיוך ענק מתפשט על פניו. "כיף" הוא אומר, ומורה למעורב שלצידו לטפל ב'בעיה'. המעורב רץ אל אליסה במהירות מדהימה, גופו מוקף באנרגיה חשמלית-הוא יורה מכת ברק על אליסה ובנטיי, שמתחמקים ברגע האחרון.
    'נראה שמעניינים הופכים למסובכים' אני חושב לעצמי בעצבנות.
    "אוקי ריולו, תעבור לשבירת לבנים זריזה ואז שוב בעיטה נמוכה על טאורוס, אחרי זה תתרחק ממנו כדי שהזמן תגובה שלה למתקפה שלו יהיה ארוך יותר.
    בינתיים אני מבין שיהיה עלי להילחם באדם עם השיער הלבן, למרות הפציעה שמכבידה עלי.
    אני תוקף אותו עם מתקפת עלים קסומים ומחכה לתגובה שלו.

14. blue To My Bones
    ~מייקל~

"אין לי מושג, המעורב ההוא שחטף את ליאו והילדה גרם לסוג של צמיד כזה להופיע על היד שלה תוך כדי הקרב בינינו... כשחיסלתי אותו, גם היא התעלפה. היא לא הסכימה לגלות לי מה היה הצמיד ההוא." אומר בדאגה ואפנה לליאו ולילדה. "ליאו... זאת פלייר. היא וסילביאון הצטרפו כדי לעזור לי למצוא אותך." אומר לו ואבחן אותו במהירות כדי לוודא שהוא לא פצוע במקום כלשהו בגופו. "ומי זאת?" אומר ואתכופף אל הילדה הקטנה. 'היא בטח מפחדת עכשיו. כדאי שאעשה את זה לאט ובזהירות' אחשוב ואסתכל עליה. "הכול בסדר עכשיו. האנשים הרעים הלכו" אומר לה ואסמן שתתקרב אלי. "איך קוראים לך?"

15. student of Gakuen Alice
    ~ג'מי~

"הממ. זה בהחלט יעשה את העבודה.." אתה אומר ומסביר שלפני כמה זמן ניסית להכין ברדס לאלקטרו מהצמר של אל. אל מצמרר קלות רק מהמחשבה על כך, ואתה חש צמרמורת עוברת גם בגופך. אתה שואל את ג'ייקוב אם יש לו רעיון אחר לבגד, אך הוא מנענע את ראשו לשלילה ומחליט ללכת דרך הסמטות.
    אתם מתחילים ללכת, אלקטרו ולוסי נמצאים אחד ליד השני ומדברים בשקט, הם נראים מתלהבים והעיניים של אלקטרו בוהקות כפי שמעולם לא ראית אותן. אתם הולכים בשקט, כמה מהאנשים הבדודים שנמצאים בשולי העיר מביטים בכם בתדמה ומתלחשים."תתעלם, אני לא חושב שהם ילשינו" לוחש ג'ייקוב. לינה נעה קרוב לאלקטרו ולוסי, נראת די מגוננת. אתם לבסוף נעמדים-אתה רואה את החממה מרחוק. היא מוקפת בכחמישה שומרים, פוקדורים בשרשרת על צווארם.

~מוריס~

קצת התחרבשו לך השמות אז מקווה שהבנתי נכון
    ~~~~
    אתה מורה למריל להשתמש בחפירה על בלו, וישר לאחר מכן באקדח מים ועל פולסווין להשתמש באבקת שלג וקרן קרח על אוניקס. מריל מתחפר באדמה, ולכמה רגעים נעלם במעמקי האדמה. אתה שומע רעש חלוש ומריל יוצא מן האדמה מתחת לבלו, מעיף אותו לאחור. שנייה לאחר מכן הוא פוגע בו גם באקדח מים, בלו צועק מעט ומתנער. "בלו, חבטת זן" מורה רורי. הראש של בלו זוהר באור כחול והוא חובט במריל שנראה מעט מזועזע מעוצמת המכה. פוליסווין משתמש באבקת שלג, מיד כל הזירה מרגישה קרירה יותר-אוניקס מתנער, מנסה להעיף את האבקה הכסופה ממנו. הוא יורה קרן קרח, אך אוניקס מתחמק ממנה על ידי שימוש בחפירה, הוא נעלם מטווח ראייה.

~מייק~

'אני חייב למצוא דרך להתגבר עליו' אתה חושב. טירטוגה מקשיב לך ונכנס לבור של אוניקס. אתה מחמיא לסקידו, שמשלח עלי תער על כל השדה. בלו מפגין מהירות מפתיעה ומתחמק במהירות מרוב עלי התער, למרות שהוא בכל זאת נפגע מחלק. לאוניקס, האיטי יותר הפגיעה היא קריטית. ההתקפות של סקידו משפיעות עליו מאוד. אתה מבין שכל עוד טירטוגה בבור אתה יכול לתקוף במתקפות כלליות. בלו נע מעט לעבר הבור, וטירטוגה לפתע מזנק החוצה ומשתמש במשאבת הידרו על בלו המופתע. "טקטיקה יפה" אתה שומע את רורי אומר מצדה השני של הזירה. "אוניקס, בלו-חפירה משולבת" הוא מורה. אוניקס נכנס אל מתחת לאדמה, רגע לפני שהזנב שלונעלם לגמרי בלו תופס בו ונכנס יחד איתו.

~מיילס~

'נראה שהעניינים הופכים למסובכים' אתה חושב בעצבנות. ריולו משתמש בשבירת לבנים שטאורוס מתחמק ממנה בגלגול הצידה, אך נופל שוב מהבעיטה הנמוכה של ריולו. ריולו מתרחק מעט לאחור. אתה מבין שלמרות הפציעה שלך תיאלץ להילחם במעורב בעל השיער הלבן. "תיזהר מיילס!" צועקת אליסה "זה שו, הסגן השני של הארי!". שו מחייך למשמע שמו. "טוב, נראה שעכשיו אין צורך בהכרויות. זה נראה כואב" הוא אומר ומצביע על הכתף החבושה שלך, מתחמק בקלילות מהעלים הקסומים.

~מייקל~

"אין לי מושג, המעורב ההוא שחטף את ליאו והילדה גרם לסוג של צמיד כזה להופיע על היד שלה תוך כדי הקרב בינינו... כשחיסלתי אותו, גם היא התעלפה. היא לא הסכימה לגלות לי מה היה הצמיד ההוא" אתה אומר בדאגה. "זה בטח היה קשר גורל (destiny bond), המתקפה הזאת גורמת לכך שהיריב יתעלף ברגע שיוצר ההתקפה מתעלף" אומר סילביאון בסוג של אנחה. "היא אמורה להתעורר בקרוב" הוא ממלמל חצי לעצמו חצי לך. אתה פונה אל ליאו והילדה, מציג לליאו את פלייר ואת סילביאון. אתה בוחן אותו במהירות, הוא לא פצוע יותר מידי מלבד כמה חבלות פה ושם. אתה מתכופף את הילדה הקטנה 'היא בטח מפוחדת עכשיו. כדאי שאעשה את זה לאט ובזהירות' אתה חושב לעצמך ומסתכל עליה. "הכל בסדר עכשיו. האנשים הרעים הלכו" אתה אומר לה ומסמן לה להתקרב אלייך, היא מתקרבת בעדינות, אוחזת בידו של ליאו. "איך קוראים לך?" אתה שואל. "סיירה..." עונה הילדה בשקט. "חטפו אותה מהבית שלה כי היא מעורבת, בגלל שהיא קטנה ובלי כוחות מפותחים מידי הם תכננו להשתמש בה בתור איום עליי כדי ליצור כדור או משהו כזה.." אומר ליאו, לא ממש בטוח.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 75 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •