Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [size=5]~מייק~
    אתה מסתכל אל קצה העיר-אל שרשרת ההרים אך לפתע נזכר שהעיר פלאורומה נמצאת תחת שליטתו של הארי וחולק את המידע הזה עם שותפייך למסע. אתה מציע להצטייד בציוד נוסף ואימון לפני שתצאו לדרך, וכולם מסכימים. ביאנקה ולונה מדברות ביניהן, והכל נראה רגיל. לפתע אתה קולט שדמותו של זרורא... מהבהבת-נראה שהוא מתחלף בין צורתו המסוות לצורתו המקורית בכל רגע.
    אתה מסתכל סביבך ומוצא שלט שמראה על מה יש בעיר:
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכרות אורבורג

[size=5]~מייקל~
    "סוף סוף!" אתה אומר, מסביר לכולם שכדאי שתנוחו. אתם מתקדמים אל עבר מרכז הפוקימונים ופוגשים באחות ג'וי. אתם נכנסים לחדרים האחוריים שביקרתם בהם כבר כל כך הרבה פעמים ועוברים את הטיפולים המוכרים של האחיות. לבסוף, אתם נפגשים שוב בחוץ-מרגישים הרבה יותר טוב. אתה רוצה ללכת למכון-אבל אתה יודע שאתם חייבים למצא את וויולט-וזו המטרה הכי חשובה אתה חושב לעצמך בזמן שאתה נח. "נשאיר את זה לך, לירו" אתה אומר ושואל "לאן ממשיכים מכאן?". ליאו נראה מעט מופתע מהשאלה, ומסמיק מעט בביישנות. "אממ... אתה לא רוצה ללכת למכון?" הוא שואל. "ואני חושב שנמשיך על פי הדרכים" הוא מוסיף בקול חלש יותר. פלייר מסתירה חיוך קטן למראה הסיטואציה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    [size=5]~מייק~
    אתה מסתכל אל קצה העיר-אל שרשרת ההרים אך לפתע נזכר שהעיר פלאורומה נמצאת תחת שליטתו של הארי וחולק את המידע הזה עם שותפייך למסע. אתה מציע להצטייד בציוד נוסף ואימון לפני שתצאו לדרך, וכולם מסכימים. ביאנקה ולונה מדברות ביניהן, והכל נראה רגיל. לפתע אתה קולט שדמותו של זרורא... מהבהבת-נראה שהוא מתחלף בין צורתו המסוות לצורתו המקורית בכל רגע.
    אתה מסתכל סביבך ומוצא שלט שמראה על מה יש בעיר:
    -מכון
    -מרכז פוקימונים
    -חנות
    -מכרות אורבורג
    אתחיל להתקדם אל עבר החנות, ובינתיים אשאל את זורואה:" קרה משהו? האשליה שלך מתחילה להבהב.
    ~~~~~~~~
    לאן נעלמת מזה.
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    סורי בית ספר רוצח. אני כנראה גם לא הכי אהיה בשבוע הקרוב כי *היום* הודיעו לי שיש לי בעוד שבוע *בגרות* בעל פה באיטלקית ובעוד שלושה ימים (איזה התראה מוקדמת) מתכונת
    מה שאומר שיום ראשון שלי זה: מבחן ענק באזרחות, מתכונת בעל פה באיטלקית ומבחן בכתב באיטלקית.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "שינוי צורה לוקח ממני אנרגיה. אני חושב שאני מתחיל להתעייף, אני צריך להישאר קצת בצורה המקורית שלי" אומר זרורא, ומפהק. נראה שתצטרכו להיזהר בתקופה הקרובה עד שזרורא יוכל לשנות צורה שוב-הוא מתקבע על צורת הזרורא שלו. אתם מגיעים לחנות וסקיטי קטנה עם סרט ורוד סביב צווארה ועליו הכיתוב "עובד" ניגשת אליכם. "שלום, אפשר לעזור?" היא שואלת בחיוך.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    סורי בית ספר רוצח. אני כנראה גם לא הכי אהיה בשבוע הקרוב כי *היום* הודיעו לי שיש לי בעוד שבוע *בגרות* בעל פה באיטלקית ובעוד שלושה ימים (איזה התראה מוקדמת) מתכונת
    מה שאומר שיום ראשון שלי זה: מבחן ענק באזרחות, מתכונת בעל פה באיטלקית ומבחן בכתב באיטלקית.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "שינוי צורה לוקח ממני אנרגיה. אני חושב שאני מתחיל להתעייף, אני צריך להישאר קצת בצורה המקורית שלי" אומר זרורא, ומפהק. נראה שתצטרכו להיזהר בתקופה הקרובה עד שזרורא יוכל לשנות צורה שוב-הוא מתקבע על צורת הזרורא שלו. אתם מגיעים לחנות וסקיטי קטנה עם סרט ורוד סביב צווארה ועליו הכיתוב "עובד" ניגשת אליכם. "שלום, אפשר לעזור?" היא שואלת בחיוך.
    אני מרוצה רצח בדיוק קיבלתי היום פלט וממוצע 98, la vie belle, אין לי שום דבר לחוץ עד אחרי פסח וגם אז חצי כזה. בכל זאת כיתה ט' לא לומדים חצי שנה.
    רגע רגע את לומדת איטלקית? ממתי לומדים את זה בישראל?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני חושב 'בהחלט יהיה צריך להיזהר קצת יותר עם זורואה. אני אשלח אותו לרוואן לנוח קצת לנפי שנצא לכיוון פלוארומה'. אגש לסקיטי המוכרת ואשאל אותה:"שלום. תוכלי להציג בפנינו את הסחורה שלכם? אנחנו מצטיידים לקראת מסע ארוך". אשאל את ביאנקה ולונה אם הן צריכות משהו.
    Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    לומדים אבל לא בהרבה מקומות חח. כמו צרפתית, רוסית וסינית נגיד
    הבעיה שזה מקצוע קטן אז מודיעים על בגרויות בדקה ה90%. דפק לי את כל התוכנית למידה
    ~~~~
    אתה מחליט לשלוח את זרורא לפרופסור לפני שתצאו לפלאורמה, כדי שיוכל לנוח קצת. אתה ניגש לסקיטי ומבקש ממנה להציג לפניכם את הסחורה (תסתכל בדף הראשי). לונה וביאנקה אומרות שהן לא צריכות דבר. (סליחה על התגובה הקצרה)

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. אני שלד
    שם: עמית
    ~ג'מי~
    אני מזועזעת מעצמי. נתתי דלקטי וקנגסטאן לרעים 0:
    ~~~
    'אולי לא כל כך חכם לפזר את העובדה הזאת' אתה חושב בתגובה להכרזה של לינה על כך שהארי הוא באה שלה. 'מה קרה לך היום עם המחשבות המרושעות?' אתה 'שואל' את עצמך. שאלקטרו מודיע שהוא יכול להילחם בשומרים אתה מופתע ושואל את אלקטרו אם הוא בטוח. "כן" הוא עונה בקול יציב. אתה מוחא כף. "טוב, אז הוחלט. ג'ייקוב, אתה ולינה תיכנסו פנימה ותחלצו את צ'ינגלינג. אלקטרו, לוסי ואני נשאר בחוץ ונלחם בשומרים" אתה מודיע. כולם מהנהים, מסכימים לתוכנית.
    ג'ייקוב, לינה, ליפיאון ופויינטה מתכוננים לצאת, מחכים שתסיחו את דעת השומרים. "תשמור עליה" לוחש לך ג'ייקוב.
    אתה, לוסי ואלקטרו צועדים מבין השיחים, השומרים מיד מבחינים בכם ושולפים פוקדורים מהם יוצאים חמישה פוקימונים.
    "שני מעורבים אגדיים ומעורב! ועוד אחת זוהרת, חתיכת אומץ יש להם להופיע פה" אתה שומע אחד מהם ממלמל בזכות השמיע הטובה שלך.
    מזווית עיינך אתה מבחין בקבוצה השנייה מתקדמת לעבר הכניסה.

דלקאטי
    בהצלחה עם הבחינות והכל
    ~~~~
    אני מהנהן לג''יקוב
    "אוקיי.. אתם מוכנים?" אני מלמל ללוסי ולאלקטרו.
    "קדימה!" אני צועק ומסתער
    'אל.. אני סומך עליך' אני חושב לעצמי ומנסה לכוון את זה לאל ישמע, אני עוד מנסה להתרגל לחיבור הזה, ולאיך שהוא בדיוק עובד..
    (אני לא מאמין שהייתי צריך ללכת לדף הראשי כי שכחתי את המתקפות שלי)
    "צ'אר! להביור על הקקניה! לאמפנט! (אני יכול לקרוא לו ג'קסון? כמעט תמיד יש לי פוקימון בשם ג'קסון איכשהו) תשתמש בגחלת על הבידריל ועל הונומוט (זה השם שלו?)!"אני צועק ותוקף בזנב ברזל את אחד השומרים
    "דדנה! כדור אלקטרו על הדלקטי!" אני צועק שוב ומנסה לתקוף עם זנב ברזל שומר אחר
    (תראי כל זה בתקווה שהכל הצליח)

Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    לומדים אבל לא בהרבה מקומות חח. כמו צרפתית, רוסית וסינית נגיד
    הבעיה שזה מקצוע קטן אז מודיעים על בגרויות בדקה ה90%. דפק לי את כל התוכנית למידה
    ~~~~
    אתה מחליט לשלוח את זרורא לפרופסור לפני שתצאו לפלאורמה, כדי שיוכל לנוח קצת. אתה ניגש לסקיטי ומבקש ממנה להציג לפניכם את הסחורה (תסתכל בדף הראשי). לונה וביאנקה אומרות שהן לא צריכות דבר. (סליחה על התגובה הקצרה)
    צרפתית לומדים גם אצלי ואני גר בחור חח. או צרפתית או ערבית (ברור שערבית).
    לפחות אני מקווה שאין לך בחני פתע במתמטיקה. גיליתי שpop quiz זה לא המצאה של סרטים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אקנה שנים עשר חטיפי פוקימונים ומפה. לאחר מכן אלך למרכז פוקימונים ואחליף את זורואה בנוקטוול, לאחר שאזספר לו (סורי על החוסר השקעה, חייב לטוס)
    Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    ~ג'מי~

עכשיו להיזכר מי זה האנשים האלה כי אני כבר שחכתי
    ~~~~~
    אתה מהנהן לג'ייקוב. "אוקיי... אתם מוכנים?" אתה ממלמל ללוסי ולאלקטרו, "קדימה!" אתה צועק, מסתער קדימה. במוחך אתה חושב על אל-מנסה לסמן לו שאתה סומך עליו, למרות שהחיבור שלכם חדש-אתה מרגיש שההודעה עברה. *ג'קסון* משתמש בלהביור על קקניה המופתע שעף לאחור וסופג נזק לא קטן. לאמפנט יורה גחלת על בידריל ועל *וונונאט*-וונונאט סופג את המכה אך בידריל נוסק מעלה ומתחמק בזריזות. אתה תוקף בזנב ברזל את אחד השומרים-השמאלי. אין לו ממש סיכוי להתחמק מהמכה שלך והוא נפגע ונופל לאחור. דדנה משתמש בכדור אלקטרו על דלקטי שמתחמקת באלגנטיות מהמתקפה. קנגהסטן קופץ לעזרתה של דלקטי ומתקיל בחוזקה את דדנה. אתה מנסה להשתמש שוב בזנב ברזל על שומר אחר, שבורח ממך בצורה כושלת אל מאחורי הקנגהסטן שלו.

~מייק~

מה זה מתמטיקה?
    ~~~~~~
    אתה קונה שנים עשר חטיפי פוקימונים ומפה, מודה לסקיטי ויוצא מהחנות. אתה מודיע לזרורא על כך שאתה הולך לשלוח אותו לרואן ונכנס למרכז הפוקימונים. אתה פותח את משגר הפוקימונים ולוחץ על כפתור ה'שלח והחלף'. זרורא מתחיל לזהור באור כחלחל, לקראת העברה ובעמדה לידו מתחיל להופיע באור מעומעם נוקטאול. לפתע, קול פצפוץ קטן נשמע. נוקטאול מופיע, אך זרורא גם נשאר. פרופסור רואן מביט בתדמה על צד המחשב שלו ואומר לך דרך המסך "אני לא יודע למה, אבל המכשיר לא מצליח להעביר את זרורא!" (יש לך 7 כולל נוקטאול עכשיו. זה המקסימאלי)

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    ~ג'מי~

עכשיו להיזכר מי זה האנשים האלה כי אני כבר שחכתי
    ~~~~~
    אתה מהנהן לג'ייקוב. "אוקיי... אתם מוכנים?" אתה ממלמל ללוסי ולאלקטרו, "קדימה!" אתה צועק, מסתער קדימה. במוחך אתה חושב על אל-מנסה לסמן לו שאתה סומך עליו, למרות שהחיבור שלכם חדש-אתה מרגיש שההודעה עברה. *ג'קסון* משתמש בלהביור על קקניה המופתע שעף לאחור וסופג נזק לא קטן. לאמפנט יורה גחלת על בידריל ועל *וונונאט*-וונונאט סופג את המכה אך בידריל נוסק מעלה ומתחמק בזריזות. אתה תוקף בזנב ברזל את אחד השומרים-השמאלי. אין לו ממש סיכוי להתחמק מהמכה שלך והוא נפגע ונופל לאחור. דדנה משתמש בכדור אלקטרו על דלקטי שמתחמקת באלגנטיות מהמתקפה. קנגהסטן קופץ לעזרתה של דלקטי ומתקיל בחוזקה את דדנה. אתה מנסה להשתמש שוב בזנב ברזל על שומר אחר, שבורח ממך בצורה כושלת אל מאחורי הקנגהסטן שלו.

~מייק~

מה זה מתמטיקה?
    ~~~~~~
    אתה קונה שנים עשר חטיפי פוקימונים ומפה, מודה לסקיטי ויוצא מהחנות. אתה מודיע לזרורא על כך שאתה הולך לשלוח אותו לרואן ונכנס למרכז הפוקימונים. אתה פותח את משגר הפוקימונים ולוחץ על כפתור ה'שלח והחלף'. זרורא מתחיל לזהור באור כחלחל, לקראת העברה ובעמדה לידו מתחיל להופיע באור מעומעם נוקטאול. לפתע, קול פצפוץ קטן נשמע. נוקטאול מופיע, אך זרורא גם נשאר. פרופסור רואן מביט בתדמה על צד המחשב שלו ואומר לך דרך המסך "אני לא יודע למה, אבל המכשיר לא מצליח להעביר את זרורא!" (יש לך 7 כולל נוקטאול עכשיו. זה המקסימאלי)
    score
    רגע מה את באמת לא לומדת מתמטיקה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בוא ננסה שוב" אציע ואחליף את זורואה בצ'ו. אחרי שזה יעבוד אשאל את רוואן:" אז איך הפוקימונים שלי היו, רוואן?". כשאסיים את שיחת החולין איתו אציע לחברותיי למסע:" שנלך למכרות, להתאמן קצת?".
    Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    סיימתי שנה שעברה
    ~~~
    "בוא ננסה שוב" אתה מציע, מניח שוב את זרורא במקום ומבקש מהפרופסור להחליף את זרורא בצ'ו. אותו הדבר קורה-רק שהפעם צ'ו גם לא מועבר בגלל שכבר יש לך שבעה פוקימונים. רוואן מדווח לך שהפוקימונים שלך היו מדהימים והתנהגו למופת. הוא בודק בכמה מהספרים שלו ומנסה לחשוב 'נדמה לי שקראתי משהו על זה שחלק מהפוקימונים הזוהרים לא ניתנים להעברה במכשירים...' הוא חצי אומר לעצמו-חצי לך ומנתק את השיחה. "שנלך למכרות להתאמן קצת?" אתה שואל את כולם. נוקטאול מתיישב על הכתף שלך, שמח לראות אותך. אתם מגיעים למכרות ובקושי מצליחים לראות דבר. לונה ושאדו מפעילים את הטבעות שלהם, שמאירות את דרככם. זוהר הטבעות מבליט במיוחד את העיניים של לונה-אך אתה מנסה שלא להתמקד בזה. דראגונייר מזדחל על יד ביאנקה, נראה שהוא חש במשהו. מיד אתה מבחין במה הוא חש-

מצטערת הייתי חייבת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    סיימתי שנה שעברה
    ~~~
    "בוא ננסה שוב" אתה מציע, מניח שוב את זרורא במקום ומבקש מהפרופסור להחליף את זרורא בצ'ו. אותו הדבר קורה-רק שהפעם צ'ו גם לא מועבר בגלל שכבר יש לך שבעה פוקימונים. רוואן מדווח לך שהפוקימונים שלך היו מדהימים והתנהגו למופת. הוא בודק בכמה מהספרים שלו ומנסה לחשוב 'נדמה לי שקראתי משהו על זה שחלק מהפוקימונים הזוהרים לא ניתנים להעברה במכשירים...' הוא חצי אומר לעצמו-חצי לך ומנתק את השיחה. "שנלך למכרות להתאמן קצת?" אתה שואל את כולם. נוקטאול מתיישב על הכתף שלך, שמח לראות אותך. אתם מגיעים למכרות ובקושי מצליחים לראות דבר. לונה ושאדו מפעילים את הטבעות שלהם, שמאירות את דרככם. זוהר הטבעות מבליט במיוחד את העיניים של לונה-אך אתה מנסה שלא להתמקד בזה. דראגונייר מזדחל על יד ביאנקה, נראה שהוא חש במשהו. מיד אתה מבחין במה הוא חש-

מצטערת הייתי חייבת
    למה לא שנתמקד בעיניים. לקדם עניינים.
    יואו מה באמת גמרת מתמטיקה? שונא את זה. מקצוע מהאבדון.
    כפיות טובה. אני מכין לך המשכון מדהים ומקבל בתמורה זובאטים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ברוגע חיצוני אך זעם פנימי, אשלח מכת ברק מחשמלת ועוצמתית לעבר ארבעתם, אסמן למאריפ והליוליסק להצטרף אליי, בתקווה לעלף את ארבעתם כמה שיותר מהר. "אני שונא זובאטים" אומר כשאמשיך ללכת אחרי לונה ושאדוו, כשהזובאטים המפוחמים מאחוריי (בבקשה תזרמי עם זה עוד שנייה את תראי את ההמשכון המדהים שלך).
    Spoiler ספוילר

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    size=5]~מייקל~
    "סוף סוף!" אתה אומר, מסביר לכולם שכדאי שתנוחו. אתם מתקדמים אל עבר מרכז הפוקימונים ופוגשים באחות ג'וי. אתם נכנסים לחדרים האחוריים שביקרתם בהם כבר כל כך הרבה פעמים ועוברים את הטיפולים המוכרים של האחיות. לבסוף, אתם נפגשים שוב בחוץ-מרגישים הרבה יותר טוב. אתה רוצה ללכת למכון-אבל אתה יודע שאתם חייבים למצא את וויולט-וזו המטרה הכי חשובה אתה חושב לעצמך בזמן שאתה נח. "נשאיר את זה לך, לירו" אתה אומר ושואל "לאן ממשיכים מכאן?". ליאו נראה מעט מופתע מהשאלה, ומסמיק מעט בביישנות. "אממ... אתה לא רוצה ללכת למכון?" הוא שואל. "ואני חושב שנמשיך על פי הדרכים" הוא מוסיף בקול חלש יותר. פלייר מסתירה חיוך קטן למראה הסיטואציה.
    *סורי, אין לי חיים בזמן האחרון. הלימודיייים
    *תנסי לסיים לי את סאגת ויולט, אני חייב לסיים עם זה כבר.
    "האמת? אני מאוד רוצה ללכת למכון. אבל אני לא יכול לתאר את התחושה שמרגישים שאחותך נמצאת במקום לא ידוע, סובלת. לפני שנמשיך את המסע שלנו, אנחנו מגיעים למקום שבו נמצאת ויולט ומחלצים אותה. קדימה" אומר ואתקדם עם כולם.

13. student of Gakuen Alice
    ~מייק~
    ברוגע חיצוני, אך בזעם פנימי גדול את שולח מכת ברק עוצמתית לעבר ארבעתם, מסמל למאריפ והליוליסק להתטרף אלייך-ארבעת זובאטים מתעלפים מייד. "אני שונא זובאטים" אתה אומר, ממשיך ללכת אחרי לונה ושאדו-מתעלם מהזובאטים המפוחמים מאחורייך.
    אתם ממשיכים ללכת, האורות משאדו ולונה מאירים את קירות המערה. אתה לא יכול שלא להבחין שהמערה שורצת פוקימונים
    ביאנקה מחניקה צחקוק קליל ואתה שם לב שהיא צוחקת על הפוקימון הקטן הכחול אפור-הוא מנסה לקפוץ מאבן די גבוהה ונופל על הפנים, מטפס שוב על האבן-ושוב קופץ ונופל על הרצפה. תוך כדי נפילה הוא גם מנופף בידיים שלו

~מייקל~
    "
    לבסוף, ליאו מצליח לשכנע אותך ללכת למכון.
    לבסוף, אתה מגיע למכון-זה מבנה צר שהחלק האחורי שלו רחב (כמו האות t) עם סמל המכונים המפורסם עליו. אתה נכנס פנימה ואדם צעיר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון שלנו! המכון הזה הוא מאוד מיוחד וכדי להגיע אל מנהיג המכון עלייך לפתור 3 שאלות!" הוא מסביר לך. הוא מצביע על דלת שעליה כתוב "1". "האם אתה מקבל את האתגר?" הוא שואל. אתה מבין שאם כן, עלייך לעבור בדלת.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    "
    לבסוף, ליאו מצליח לשכנע אותך ללכת למכון.
    לבסוף, אתה מגיע למכון-זה מבנה צר שהחלק האחורי שלו רחב (כמו האות t) עם סמל המכונים המפורסם עליו. אתה נכנס פנימה ואדם צעיר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון שלנו! המכון הזה הוא מאוד מיוחד וכדי להגיע אל מנהיג המכון עלייך לפתור 3 שאלות!" הוא מסביר לך. הוא מצביע על דלת שעליה כתוב "1". "האם אתה מקבל את האתגר?" הוא שואל. אתה מבין שאם כן, עלייך לעבור בדלת.
    "קונספט נחמד. זה לא אמור להיות קשה במיוחד. אתם רוצים לבוא איתי?" אשאל את כולם. אם כן, אתקדם איתם אל תוך הדלת הראשונה. אם לא, אתקדם לבד ואקווה שכולם מצליחים לצפות בי איכשהו

15. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~
    ברוגע חיצוני, אך בזעם פנימי גדול את שולח מכת ברק עוצמתית לעבר ארבעתם, מסמל למאריפ והליוליסק להתטרף אלייך-ארבעת זובאטים מתעלפים מייד. "אני שונא זובאטים" אתה אומר, ממשיך ללכת אחרי לונה ושאדו-מתעלם מהזובאטים המפוחמים מאחורייך.
    אתם ממשיכים ללכת, האורות משאדו ולונה מאירים את קירות המערה. אתה לא יכול שלא להבחין שהמערה שורצת פוקימונים
    ביאנקה מחניקה צחקוק קליל ואתה שם לב שהיא צוחקת על הפוקימון הקטן הכחול אפור-הוא מנסה לקפוץ מאבן די גבוהה ונופל על הפנים, מטפס שוב על האבן-ושוב קופץ ונופל על הרצפה. תוך כדי נפילה הוא גם מנופף בידיים שלו
    כבר יש לי את אלה חח
    לא השעות שלך אה?
    ~~~~~~~~~~~~
    אוציא את אלה שתתיידד עם הבייגון החבר שלה. בינתיים אקרא לטירטוגה, ואציע לגוש האדום:" תרצה להצטרף אלינו למסע? או שתרצה בקרב מקדים?" ,בעודי סורק אותו בפוקדקס שלי. (ד"א מגיע לי קאבוטו לא?)
    Spoiler ספוילר

עמוד 78 מתוך 89 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •