Pokemon GO
עמוד 79 מתוך 89 ראשוןראשון ... 29697778798081 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,171 עד 1,185 מתוך 1329
  1. אני שלד
    שם: עמית
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~ג'מי~

עכשיו להיזכר מי זה האנשים האלה כי אני כבר שחכתי
    ~~~~~
    אתה מהנהן לג'ייקוב. "אוקיי... אתם מוכנים?" אתה ממלמל ללוסי ולאלקטרו, "קדימה!" אתה צועק, מסתער קדימה. במוחך אתה חושב על אל-מנסה לסמן לו שאתה סומך עליו, למרות שהחיבור שלכם חדש-אתה מרגיש שההודעה עברה. *ג'קסון* משתמש בלהביור על קקניה המופתע שעף לאחור וסופג נזק לא קטן. לאמפנט יורה גחלת על בידריל ועל *וונונאט*-וונונאט סופג את המכה אך בידריל נוסק מעלה ומתחמק בזריזות. אתה תוקף בזנב ברזל את אחד השומרים-השמאלי. אין לו ממש סיכוי להתחמק מהמכה שלך והוא נפגע ונופל לאחור. דדנה משתמש בכדור אלקטרו על דלקטי שמתחמקת באלגנטיות מהמתקפה. קנגהסטן קופץ לעזרתה של דלקטי ומתקיל בחוזקה את דדנה. אתה מנסה להשתמש שוב בזנב ברזל על שומר אחר, שבורח ממך בצורה כושלת אל מאחורי הקנגהסטן שלו.
    חחחחח אל חשש
    ~~~~~
    אני נוהם לעצמי בזעם (אני לא חושב שזאת המילה התאימה אבל זה מה שמצאתי לי)
    "דדנה! רשת חשמלית! על מי שאתה מצליח!" אני צועק
    אני מתכנן לי בראש להשתמש בנבג כותנה ואז במכת ברק, וככה להעביר את המכה לכל הסובבים, אך לפני שאני עושה זאת אני מסתכל לבדוק מה המצב עם לוסי ואלקטרו

Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייקל~
    "קונספט נחמד. זה לא אמור להיות קשה במיוחד. אתם רוצים לבוא איתי?" אתה שואל את כולם. האדם שניגש אליכם אומר "חברייך יוכלו לצפות בך דרך המרפסת" הוא מצביע לכיוון מרפסת גבוהה ושותפייך הולכים לשם. אתה עובר בדלת ונער בן גילך מחכה לך. הוא לא מעורב. "היי! אני ג'וני. אם תענה נכון על השאלה שלי תוכל לעבור פה בלי להילחם בי. אם תטעה, תצטרך להילחם בי ולנצח" ג'וני מסביר לך את החוקים. "השאלה שלי היא: מולטראס, אחד מהציפורים האגדיות מסוגל ללמוד רק מתקפת עשב אחת. מה היא?" הוא שואל

~מייק~
    ממש אבל ממש לא. אבל עכשיו חופש אז אני אהיה בפוקוס
    יאפ
    ~~
    אתה מוציא את אלה שמתלהבת מכך שיש עוד באגון במקום-שניהם מבלים בשמחה בנפילה מהאבן, קבלת מכה ונפילה שוב. אתה אותך לפוקימון האדום וסורק אותו בפוקדע "דארומקה, פוקימון האש. בין הפוקימונים האנרגטיים ביותר. הגללים שלו חמים ולכן בעבר נהגו לשים אותם בבגדים כדי לשמור על חום (funfact)". דארמוקה רץ במעגלים סביבך "קרב! קרב! קרב! קרב!" הוא צועק בקול.
    מזוית עיינך אתה מבחין בצללית של פוקימון קטן וחום, אתה לא ממש מצליח לראות אותו-רק לזהות שהוא מביט בך בעניין.

~ג'מי~
    אתה נוהם לעצמך בזעם. דדנה משתמש ברשת חשמלית שמפילה את דלקטי לרצפה. אתה מביט לעבר לוסי ואלקטרו-לוסי משתמשת במתקפות שאתה לא מצליח לזהות בצבעי ירוק ולבן בוהקים שמעלפים את קקניאה ובידריל. אלקטרו נלחם באומץ בדלקטי לצד דדנה. אתה משתמש בנבג כותנה ומכת ברק במטרה להכות בכמה שיותר יריבים. השומרים מביטים בך בתדהמה מעורבת בשנאה-הם לא מסוגלים לזוז יותר.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. אני שלד
    שם: עמית
    ~מייקל~
    "קונספט נחמד. זה לא אמור להיות קשה במיוחד. אתם רוצים לבוא איתי?" אתה שואל את כולם. האדם שניגש אליכם אומר "חברייך יוכלו לצפות בך דרך המרפסת" הוא מצביע לכיוון מרפסת גבוהה ושותפייך הולכים לשם. אתה עובר בדלת ונער בן גילך מחכה לך. הוא לא מעורב. "היי! אני ג'וני. אם תענה נכון על השאלה שלי תוכל לעבור פה בלי להילחם בי. אם תטעה, תצטרך להילחם בי ולנצח" ג'וני מסביר לך את החוקים. "השאלה שלי היא: מולטראס, אחד מהציפורים האגדיות מסוגל ללמוד רק מתקפת עשב אחת. מה היא?" הוא שואל

~מייק~
    יאפ
    ~~
    אתה מוציא את אלה שמתלהבת מכך שיש עוד באגון במקום-שניהם מבלים בשמחה בנפילה מהאבן, קבלת מכה ונפילה שוב. אתה אותך לפוקימון האדום וסורק אותו בפוקדע "דארומקה, פוקימון האש. בין הפוקימונים האנרגטיים ביותר. הגללים שלו חמים ולכן בעבר נהגו לשים אותם בבגדים כדי לשמור על חום (funfact)". דארמוקה רץ במעגלים סביבך "קרב! קרב! קרב! קרב!" הוא צועק בקול.
    מזוית עיינך אתה מבחין בצללית של פוקימון קטן וחום, אתה לא ממש מצליח לראות אותו-רק לזהות שהוא מביט בך בעניין.

~ג'מי~
    אתה נוהם לעצמך בזעם. דדנה משתמש ברשת חשמלית שמפילה את דלקטי לרצפה. אתה מביט לעבר לוסי ואלקטרו-לוסי משתמשת במתקפות שאתה לא מצליח לזהות בצבעי ירוק ולבן בוהקים שמעלפים את קקניאה ובידריל. אלקטרו נלחם באומץ בדלקטי לצד דדנה. אתה משתמש בנבג כותנה ומכת ברק במטרה להכות בכמה שיותר יריבים. השומרים מביטים בך בתדהמה מעורבת בשנאה-הם לא מסוגלים לזוז יותר.
    יאס
    פאקינג סטטיק
    הולך להוציא סינגל שיהיה להיט בין בני נוער
    ~~~~~~~
    אני מחייך לעצמי (בלב)
    "זאת ההזדמנות שלנו!" אני קורא לאלקטרו, לוסי ושאר הפוקימונים, "תקפו בכל הכוח!"
    אני מנסה להסתכל לעבר הכניסה לראות מה קורא עם ג'ייקוב ולינה

Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    יאפ
    ~~
    סורי, הייתי בטיול צופים עד ראשון והיום יוצא שוב, תגובה אחת ]פה ואצלי ואז אמשיך ברצף מליל הסדר.
    אני מדמיין קרב כל כך מצחיק כרגע
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אומר לטירטוגה:"אתה מוכן לקרב מול דרומקה?", בזמן שאהיה ממוקד בפוקימון בזווית העין, אוודא שהוא נשאר וצופה. במידה ובשלב מסוים הוא בורח, אני לוקח איתי את נוקטוול והולך אחריו, משאיר את טירטוגה לקרב. אם לא, אמשיך בקרב. אומר לטירטוגה:"זנב אקווה על דרומקה! מהר! לאחר מכן תתחמק ממנו!" בינתיים אסתכל על אלה מהצד ואגחך.
    Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    "שאלה קשה... אולי קרן סולארית?" אענה עם חשש קל, אקווה שאני צודק.

6. student of Gakuen Alice
    ~ג'ימי~

אתה מחייך לעצמך בלבך. "זאת ההזדמנות שלנו!" אתה קורא לחברייך לצוות ומורה להם לתקוף בכל הכח-משם, הקרב מסתיים במהירות. נראה שאלקטרו ולוסי מסוגלים להגיע לרמות כח שלא חשבת שקיימות, הם נראים מותשים לאחר ההתקפות האלו. אתה מסתכל לכיוון הכניסה, ומבחין בצלליות מתקרבות. לינה וג'ייקוב יוצאים החוצה, ג'ייקוב מחזיק בידו פוקימון קטן וצהבהב שנראה די מותש. אתה שם לב שלינה וג'ייקוב בהחלט נלחמו-הם מלאים בשריטות בכל הגוף.
    הם רצים לעברכם ולוסי עפה במהירות לצ'ינגלינג ומחבקת אותו בשמחה. "ג'ימי, זה בשבילך" אומר ג'ייקוב בחיוך ומושיט לך חפץ קטן, מפתח. "גנבתי את זה מאחד המפקדים בצבא של הארי-זה אמור להיות מפתח לבסיס שלו" הוא אומר בחיוך. אין לך כמעט זמן לשמוח מפני שלינה תופסת אותך ולוקחת אותך הצידה. "אנחנו חייבים להסתלק. מישהו זיהה אותי, הוא בטוח ייצור קשר עם אב-, כלומר עם הארי".

~מייק~

"אתה מוכן לקרב מול דרומקה?" אתה שואל את טירטוגה, שעונה במין צווחת התלהבות מוזרה, שאתה מבין ממנה שכן. אתה בודק מזווית עיינך שהפוקימון נשאר לצפות בקרב, ומחליט שאם הוא ילך משם-תעקוב אחריו עם נוקטאול. טירטוגה יוצא בזנב אקווה על דרומקה, שעף על קיר המערה כתוצאה מהמכה-נראה שההתקפה עושה לו נזק רב. דרומקה לא מהסס, הוא קם ויורה גחלת על טירטוגה שזז לאט יחסית עקב כמות האבנים על רצפת המערה. הגחלת פוגעת בו, אך לא נראה שעושה נזק רב. אתה שם לב לאלה ומגחך מעט.

~מייקל~

"שאלה קשה... אולי קרן סולארית?" אתה עונה עם חשש קל, מקווה שאתה צודק. נכון מאוד!" אומר לך ג'וני ומסמן לך שאתה יכול לעבור בדלת הבאה עם הכיתוב "2" עליה.
    אתה עובר בדלת ורואה ילדה צעירה. "היי! אתה מכיר את החוקים-תענה על השאלה נכון ותוכל לעבור ללא קרב!" היא אומרת. אתה רואה לוח מאחוריה עם כל מיני חישובים מתמטיים.
    "אם יש לי איווי עם 0 נק ev בכל הסטאטים שלו וניצחתי איתו 2 טוגפים ו3 בידרלים-כמה נק EV יהיו לאיווי ובאיזה תחומים?" היא שואלת בחיוך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

קצת התחרבשו לך השמות אז מקווה שהבנתי נכון
    ~~~~
    אתה מורה למריל להשתמש בחפירה על בלו, וישר לאחר מכן באקדח מים ועל פולסווין להשתמש באבקת שלג וקרן קרח על אוניקס. מריל מתחפר באדמה, ולכמה רגעים נעלם במעמקי האדמה. אתה שומע רעש חלוש ומריל יוצא מן האדמה מתחת לבלו, מעיף אותו לאחור. שנייה לאחר מכן הוא פוגע בו גם באקדח מים, בלו צועק מעט ומתנער. "בלו, חבטת זן" מורה רורי. הראש של בלו זוהר באור כחול והוא חובט במריל שנראה מעט מזועזע מעוצמת המכה. פוליסווין משתמש באבקת שלג, מיד כל הזירה מרגישה קרירה יותר-אוניקס מתנער, מנסה להעיף את האבקה הכסופה ממנו. הוא יורה קרן קרח, אך אוניקס מתחמק ממנה על ידי שימוש בחפירה, הוא נעלם מטווח ראייה.

" כל הכבוד לשניכם ! פולסיון תשתמש בקרן קרח על אונקיס ותנסה להקשות עליו לזוז ולאחר מכן תשתמש בניב קרח בכל העוצמה במרכז הבטן שלו ! ואתה מריל תנסה לשלב בין הכוכבים של המהריות לאקדמח מים ותכוון על בלו, בהצלחה שלניכם " אומר לפוקימונים שלי

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. blue To My Bones
    ~מייקל~

"שאלה קשה... אולי קרן סולארית?" אתה עונה עם חשש קל, מקווה שאתה צודק. נכון מאוד!" אומר לך ג'וני ומסמן לך שאתה יכול לעבור בדלת הבאה עם הכיתוב "2" עליה.
    אתה עובר בדלת ורואה ילדה צעירה. "היי! אתה מכיר את החוקים-תענה על השאלה נכון ותוכל לעבור ללא קרב!" היא אומרת. אתה רואה לוח מאחוריה עם כל מיני חישובים מתמטיים.
    "אם יש לי איווי עם 0 נק ev בכל הסטאטים שלו וניצחתי איתו 2 טוגפים ו3 בידרלים-כמה נק ev יהיו לאיווי ובאיזה תחומים?" היא שואלת בחיוך
    *אז זה רק אני וצ'ימצ'אר בפנים וכל השאר צופים בחוץ?
    *דווקא שאלת ev? קצת אחרי שאני כותב בצ'אט בפירוש שאין לי מושג איך השטויות האלה הולכות -_-
    ---------------------------------------------------------------------------------------

"מה לעא... שאלת ev? אף פעם לא הייתי חזק בזה." אומר ואנסה לחשב את הבלתי אפשרי במוחי. "נקודות איווי נקודות שמיווי. אין דבר שמנצח קשר בין מעורב והשותף שלו, ואני הולך להוכיח את זה. אתה מוכן, חבר?" אומר ואפנה אל צ'ימצ'אר.

9. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~

"כל הכבוד לשניכם!" אתה מעודד את הפוקימונים שלך. אוניקס בוקע מהאדמה ופוליסווין משתמש בקרן קרח קרח שמקבעת אותו למקומו. אוניקס המופתע סופג פגיעה חזקה מניב הקרח של ממוסווין ומתעלף!. מריל יורה אקדח מים, ומשגר כוכבי מהירות שמסתובבים סביב האקדח בצורה מדהימה. ההתקפה פוגעת בבלו שמתרסק אחורנית. הוא מתאושש יחסית באיטיות ורץ אל מריל בחבטת זן נוספת.

~מייק~
    מוחעחעע
    אתה וכל השותפים הפוקימונים שלך, לא רק צ'ימצ'אר
    ~~~

"מה לעא...שאלת ev? אף פעם לא הייתי חזק בזה" אתה אומר ומנסה לחשוב בכל זאת על פתרון-ללא הצלחה. "נקודות איווי נקודות שמיווי. אין דבר שמנצח קשר בין מעורב והשותף שלו, ואני הולך להוכיח את זה. אתה מוכן, חבר?" אתה אומר לבסוף. "ננצח תוך שנייה" מסכים צ'ימצ'אר. הילדה נאנחת. "התשובה הייתה שיהיו לו 5 בהגנה מיוחדת ו6 בהתקפה פיסית, 11 בסך הכל. מתמטיקה בסיסית. צ'ינגלינג צא"

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

"כל הכבוד לשניכם!" אתה מעודד את הפוקימונים שלך. אוניקס בוקע מהאדמה ופוליסווין משתמש בקרן קרח קרח שמקבעת אותו למקומו. אוניקס המופתע סופג פגיעה חזקה מניב הקרח של ממוסווין ומתעלף!. מריל יורה אקדח מים, ומשגר כוכבי מהירות שמסתובבים סביב האקדח בצורה מדהימה. ההתקפה פוגעת בבלו שמתרסק אחורנית. הוא מתאושש יחסית באיטיות ורץ אל מריל בחבטת זן נוספת.

" מריל תשתמש בחפירה וכשאתה יוצא מהאדמה תצא מאחורי בלו ותקוף בזנב אקווה"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. blue To My Bones
    ~מייק~
    מוחעחעע
    אתה וכל השותפים הפוקימונים שלך, לא רק צ'ימצ'אר
    ~~~

"מה לעא...שאלת ev? אף פעם לא הייתי חזק בזה" אתה אומר ומנסה לחשוב בכל זאת על פתרון-ללא הצלחה. "נקודות איווי נקודות שמיווי. אין דבר שמנצח קשר בין מעורב והשותף שלו, ואני הולך להוכיח את זה. אתה מוכן, חבר?" אתה אומר לבסוף. "ננצח תוך שנייה" מסכים צ'ימצ'אר. הילדה נאנחת. "התשובה הייתה שיהיו לו 5 בהגנה מיוחדת ו6 בהתקפה פיסית, 11 בסך הכל. מתמטיקה בסיסית. צ'ינגלינג צא"
    "נשאר לך מקום לחשוב על דברים קצת פחות... אני לא יודע, מעניינים?" אומר ואפנה אל צ'ימצ'אר. "אנחנו מסיימים איתה בשניות. בעיטה כפולה, ואז קפוץ על צ'ינגלינג ותטיח אותה חזק!"

12. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~

"אתה מוכן לקרב מול דרומקה?" אתה שואל את טירטוגה, שעונה במין צווחת התלהבות מוזרה, שאתה מבין ממנה שכן. אתה בודק מזווית עיינך שהפוקימון נשאר לצפות בקרב, ומחליט שאם הוא ילך משם-תעקוב אחריו עם נוקטאול. טירטוגה יוצא בזנב אקווה על דרומקה, שעף על קיר המערה כתוצאה מהמכה-נראה שההתקפה עושה לו נזק רב. דרומקה לא מהסס, הוא קם ויורה גחלת על טירטוגה שזז לאט יחסית עקב כמות האבנים על רצפת המערה. הגחלת פוגעת בו, אך לא נראה שעושה נזק רב. אתה שם לב לאלה ומגחך מעט.
    "כל הכבוד טירטוגה! זנב אקווה, שוב! תפגע בו בכל הכוח!" אני אומר לו. אצפה בתגובה של דרומקה.
    Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    מריל משתמש בחפירה ונעלם במעמקי האדמה. בלו נעצר, מקשיב היטב לסביבה שמתחת לאדמה. נראה שהוא חשב שמריל יצא תחתיו ולכן הוא זז צעד לאחור-אך הוא רק מתקרב יותר לנקודה ממנה מריל התכוון לצאת. מריל קופץ החוצה מתוך הבור שיצר ופוגע במתקפה ישירה של זנב אקווה בבלו שמתעלף. אוניקס שהתאשש מעט בינתיים מזיז את בלו לצד הזירה. "יפה יפה. נראה שהגיע הזמן לקרב שכולנו חיכינו לו" אומר רורי בחיוך די שטני וצועד אל תוך הזירה.

~מייק~

"נשאר לך מקום לחשוב על דברים קצת פחות... אני לא יודע, מעניינים?" אתה אומר לילדה שרק מגלגלת עיניים בתגובה. אתה אומר לצ'ימצ'אר שאתם הולכים לסיים את הקרב בשניות. צ'ימצ'אר משתמש בבעיטה כפולה שמעיפה את צ'ינגלינג לאחור. "צ'ינגלינג, תתחמקי ואז ריקוד גשם" אומרת הנערה בקול חסר רגש, אך אתה רואה בעיניה ניצוץ משועשע קטן. צ'ינגלינג מתחמקת מצ'ימצ'אר ומבצעת ריקוד קטן ומהיר. לפתע, עננים מתאספים בתקרת החדר וגשם מתחיל לרדת. צ'ימצ'אר לא נראה מאושר וגם אתה מרגיש שלהבת הזנב שלך מעקצצת עקב טיפות הגשם. "כדור צל". צ'ינגלינג משגרת כדור צל ששועט לעברו של צ'ימצ'אר.

~מייק~

"כל הכבוד טירטוגה!" אתה מעודד אותו. טירטוגה משתמש בזנב אקווה שוב, פוגע בחוזקה בדרמוקה שנראה קרב לתבוסה. במאמץ אחרון הוא בניב אש אל עבר טירטוגה. אתה שם לב מזווית עיינך שהפוקימון החום התקרב מעט וכעט אתה יכול לראות אותו במלואו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה
    [size=5]
    ~מייק~

"נשאר לך מקום לחשוב על דברים קצת פחות... אני לא יודע, מעניינים?" אתה אומר לילדה שרק מגלגלת עיניים בתגובה. אתה אומר לצ'ימצ'אר שאתם הולכים לסיים את הקרב בשניות. צ'ימצ'אר משתמש בבעיטה כפולה שמעיפה את צ'ינגלינג לאחור. "צ'ינגלינג, תתחמקי ואז ריקוד גשם" אומרת הנערה בקול חסר רגש, אך אתה רואה בעיניה ניצוץ משועשע קטן. צ'ינגלינג מתחמקת מצ'ימצ'אר ומבצעת ריקוד קטן ומהיר. לפתע, עננים מתאספים בתקרת החדר וגשם מתחיל לרדת. צ'ימצ'אר לא נראה מאושר וגם אתה מרגיש שלהבת הזנב שלך מעקצצת עקב טיפות הגשם. "כדור צל". צ'ינגלינג משגרת כדור צל ששועט לעברו של צ'ימצ'אר.

~מייק~

"כל הכבוד טירטוגה!" אתה מעודד אותו. טירטוגה משתמש בזנב אקווה שוב, פוגע בחוזקה בדרמוקה שנראה קרב לתבוסה. במאמץ אחרון הוא בניב אש אל עבר טירטוגה. אתה שם לב מזווית עיינך שהפוקימון החום התקרב מעט וכעט אתה יכול לראות אותו במלואו.
    שובטתי? :x
    ~~~~~~~~~
    "כל הכבוד טירטוגה! עוד זנב אקווה אחד! אני יודע שאתה יכול!". בינתיים אקרא לפוקימון:" אתה רוצה להתקרב?" אומר לו בלחש.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

מריל משתמש בחפירה ונעלם במעמקי האדמה. בלו נעצר, מקשיב היטב לסביבה שמתחת לאדמה. נראה שהוא חשב שמריל יצא תחתיו ולכן הוא זז צעד לאחור-אך הוא רק מתקרב יותר לנקודה ממנה מריל התכוון לצאת. מריל קופץ החוצה מתוך הבור שיצר ופוגע במתקפה ישירה של זנב אקווה בבלו שמתעלף. אוניקס שהתאשש מעט בינתיים מזיז את בלו לצד הזירה. "יפה יפה. נראה שהגיע הזמן לקרב שכולנו חיכינו לו" אומר רורי בחיוך די שטני וצועד אל תוך הזירה.

' מה ?! למה הוא מתכוון ?' אני חושב מופתע " מריל תכוון אקדח מים למרכז ביטנו !"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 79 מתוך 89 ראשוןראשון ... 29697778798081 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •