Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 89 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 1329
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~לוקאס~
    "הו לא אתם לא הולכים לשום מקום" אתה אומר. אתה מנסה להשתמש ברוח של סטארלי כדי לרוץ מהר יותר אל ארבעת החיילים אך סטארלי משנה את מיקומו ודוחף אותך לעבר הכיוון ההפוך! אתה מתחיל ליצור ענן רעל, אך החיילים כבר נעלמים!. אתה רוצה לעקוב אחריהם, אך סטארלי והחייל הנוסף עדיין מהווים בעיה-אתה משתמש בניב אש על סטארלי! סטארלי נראה פגוע מהמכה אך עדיין מסוגל להילחם. "מפלצת.." אומר החייל, מזועזע מהפה הבוער שלך. "סטארלי, תחסל אותו עם כנף ברזל!".
    סטארלי עף אלייך במהירות, כנפיים בוהקות באור לבן-מה תעשה?

~מוריס~
    צ'אטוט עף במהירות אל עבר דירלינג-אך הפעם, רגע לפני שהוא מגיע לדירלינג-דירלינג מצליח לתזמן קפיצה בדיוק בזמן ובועט בצ'אטוט שעף לאחור! דירלינג קופץ במקום בהתלהבות-אתה מסתכל על דירלינג, מעט משועשע ממנו שלפתע צ'אטוט קם ותוקף את דירלינג מהצד בניקור! הוא עף לאחור-מבולבל מהמכה

~זינק~

"אנחנו חייבים לעשות משהו חברים!" אתה קורא. אתה מורה לגרייס להישאר במקום-לא נראה שהיא שמעה אותךאך גם לא נראה שהיא מסוגלת לזוז. אתה מבקש מדרטיני להצטרף אלייך, הוא נראה לא מרוצה מלעזוב את גרייס אך מהנהן. אתם רצים אחרי ארבעת האנשים-אתה תוקף אחד מהם בעזרת זנב ברזל-אתה מוסיף להתקפה אנרגיה חשמלית, זו הפעם הראשונה שאתה חש עוצמה כה רבה בזנב שלך. אתה פוגע באיש המופתע שעף מיד לאחור, לא מסוגל לזוז. מיד אחרי פידג'י תוקף את האיש השני במתקפת כנף-הוא נופל, לא מעולף אך גם לא מסוגל להתקיף חזרה. הוא נראה מחפש משהו בחגורה שלו ולפתע זועק "לא! השארנו את הפוקדורים במחנה!". באותו הזמן שינקס מנטרל את האיש השלישי בניצוץ אימתני ודרטיני-משתמש במתקפה שמעולם לא ראית ומפיל את הרביעי-קרן אור ענקית ועוצמתית משוגרת מהפה הקטן שלו.
    הפוקימון השחור שסרקת בפוקדע והתגלה כהונדור, הדרטיני שעקב אחריו והנערה עוצרים-הם מסתכלים אחורה, מופתעים מהעזרה. הונדור הולך אלייך "תודה לך" הוא אומר ומוריד את ראשו במבט תודה.
    הונדור מרים את אוזניו, נראה שהוא שמע משהו. "לוקאס עדיין שם" הוא ממלמל.
    אתה רוצה לשמוע מה יש לו לומר שדרטיני צווח לפתע "גרייס?? גרייס! איפה את?" הוא צועק-אתה רץ למקום שבו השארת את גרייס, ורואה בובת שיימין ענקית מונחת על האדמה-אך גרייס לא נראת במקום.
    אתם מעולים ! תמשיכו כך " אני צועק לעברם " צ'אטוט תעוף למעלה אל עבר הענף , תשב עליו ואז תשתמש בקול הייפר. " אני מורה לצ'אטוט "ואתה דירלינג תנסה להתחמק ותירה כדור אנרגיה"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~לוקאס~
    אתה אוגר פה באש שלך, מחכה לזמן הנכון שסטארלי יתקרב אלייך. ברגע שסטארלי מספיק קרוב-אתה קופץ, נושך את כנפו בפה בוער-בניב אש. סטארלי צווח, הכנפיים שלו חוזרות לצבען הרגיל והוא נופל ארצה מעולף!
    "לא!" אתה שומע צרחה של ילדה צעירה-נראה שהצרות פשוט לא רוצות לעזוב אותך היום. "תשתקי כבר!" נשמע קול צועק ומיד אחר כך חבטה. קול הילדה משתתק.
    לתוך קרחת היער נכנס אדם, שגורר אחריו ילדה צעירה-כבת 8 או 9. זרזיף דם קטן יורד ממצחה-כנראה זה מסביר את קול החבטה.
    אתה שם לב שלילדה צבע שיער ייחודי-ירוק. ומשני צידה שני פרחים ורדרדים. אתה מרגיש שראית את הפרחים האלה פעם.
    הילדה נראת מבועתת, דמעות זולגות מעיניה.
    Spoiler ספוילר

~מוריס~
    אתם מעולים ! תמשיכו כך " אני צועק לעברם " צ'אטוט תעוף למעלה אל עבר הענף , תשב עליו ואז תשתמש בקול הייפר. " אני מורה לצ'אטוט "ואתה דירלינג תנסה להתחמק ותירה כדור אנרגיה"

אתה מעודד את שני הפוקימונים. צ'אטוט מתיישב על ענף ומשתמש בקול הייפר-דירלינג מנסה להתחמק ללא הצלחה, הוא קם ומשתמש בכדור אנרגיה אך מאבד את שווי משקלו ופוגע בטעות בענף עליו יושב צ'אטוט במקום צ'אטוט. הפוקימון הצבעוני עף במהירות בעוד שהענף נפל ופגע בדירלינג עצמו!. דירלינג התעלף.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. מורחקים
    ~לוקאס~
    אתה אוגר פה באש שלך, מחכה לזמן הנכון שסטארלי יתקרב אלייך. ברגע שסטארלי מספיק קרוב-אתה קופץ, נושך את כנפו בפה בוער-בניב אש. סטארלי צווח, הכנפיים שלו חוזרות לצבען הרגיל והוא נופל ארצה מעולף!
    "לא!" אתה שומע צרחה של ילדה צעירה-נראה שהצרות פשוט לא רוצות לעזוב אותך היום. "תשתקי כבר!" נשמע קול צועק ומיד אחר כך חבטה. קול הילדה משתתק.
    לתוך קרחת היער נכנס אדם, שגורר אחריו ילדה צעירה-כבת 8 או 9. זרזיף דם קטן יורד ממצחה-כנראה זה מסביר את קול החבטה.
    אתה שם לב שלילדה צבע שיער ייחודי-ירוק. ומשני צידה שני פרחים ורדרדים. אתה מרגיש שראית את הפרחים האלה פעם.
    Spoiler ספוילר

~מוריס~

אתה מעודד את שני הפוקימונים. צ'אטוט מתיישב על ענף ומשתמש בקול הייפר-דירלינג מנסה להתחמק ללא הצלחה, הוא קם ומשתמש בכדור אנרגיה אך מאבד את שווי משקלו ופוגע בטעות בענף עליו יושב צ'אטוט במקום צ'אטוט. הפוקימון הצבעוני עף במהירות בעוד שהענף נפל ופגע בדירלינג עצמו!. דירלינג התעלף.
    'לעזאזל כמה ילדים כבר יש פה שצריך להציל... זה בזבוז זמן מוחלט' אחשוב ואלך למאמן של הסטארלי ואתפוס אותו בצוואר, אקח אותו לאיש עם הילדה
    "אם אתה לא רוצה שאני אהרוג את חבר שלך פה כדאי לך לעזוב אותה" אומר ואאגור אש בפה שלי לאחר מכן

4. student of Gakuen Alice
    ~לוקאס~
    האיש נראה שוקל לרגע-לא בטוח אם שווה לו לעזוב את הילדה למען ההצלה של החבר שלו לצוות. לבסוף הוא נאנח-נראה שהוא די מאוכזב מההחלטה שלו. הוא עוזב את הילדה ורץ אל בין השיחים.
    "ת..תודה" מגמגמת הילדה. "אני צריכה לחזור לזינק ולדרטיני!" היא אומרת לפתע בקול רועד. "אני מקווה שהם עצרו כבר את האנשים האלה שרדפו אחרי הילדה עם הכנפיים..." היא ממשיכה-ממלמלת לעצמה. הילדה עם הכנפיים... היא בטח מדברת על הילדה שהצלת-הונדור עדיין נמצא איתה ועם דרטיני!.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. מורחקים
    ~לוקאס~
    האיש נראה שוקל לרגע-לא בטוח אם שווה לו לעזוב את הילדה למען ההצלה של החבר שלו לצוות. לבסוף הוא נאנח-נראה שהוא די מאוכזב מההחלטה שלו. הוא עוזב את הילדה ורץ אל בין השיחים.
    "ת..תודה" מגמגמת הילדה. "אני צריכה לחזור לזינק ולדרטיני!" היא אומרת לפתע בקול רועד. "אני מקווה שהם עצרו כבר את האנשים האלה שרדפו אחרי הילדה עם הכנפיים..." היא ממשיכה-ממלמלת לעצמה. הילדה עם הכנפיים... היא בטח מדברת על הילדה שהצלת-הונדור עדיין נמצא איתה ועם דרטיני!.
    'seriously what is today' אחשוב לעצמי ואלך לאן שהאונדור הלך עם הילדה השניה והדרטיני שלה

6. student of Gakuen Alice
    ~לוקאס~
    צריך לחכות לתגובה של דה צ'ארמנדר כי הוא הנער שפגשת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך עם הילדה הקטנה. היא מובילה אותך למקום האחרון שבו היא ראתה את הילדה המכונפת. "זינק!" היא צועקת לפתע בהתרגשות-אתה מסתכל לכיוון שאליה פניה מופנות ורואה נער נוסף כבן גילך ולו אוזניים כחולות עגולות עם שחור באמצע וזנב עם סוג של כוכב בקצה. לידו אתה רואה פוקימון כחול-שחור עם אותם אוזניים וזנב כמו לנער, שני דרטיני ופוקימון מעופף שאתה מזהה כפידג'י. ליד הנער אתה רואה את שלושה מהאנשים שרדפו אחרי הנערה מעולפים ולצדם עומדת גם היא, אתה זוכר ששמעת את הדרטיני שלה קורא לה אמבר.
    הנער מסתובב למשמע קולה של הילדה שהצלת הרגע. הדרטיני שלידו זוחל אליה במהירות "גרייס!" הוא צועק וקופץ עליה בשמחה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש על פעיל
    ~לוקאס~
    Spoiler ספוילר

~מוריס~

"כל כבוד צאטוט על הקרב הוכחת את הכוח שלך. " אני מחמיא לצ'אטוט. " דרילינגלא נורא שהפסדת גם אתה הייתה מצוין! " אני פונה לדירילנג.
    "לילית עכשיו היגע הזמן לקרב שלנו, את מוכנה ?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. מורחקים
    ~לוקאס~
    צריך לחכות לתגובה של דה צ'ארמנדר כי הוא הנער שפגשת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך עם הילדה הקטנה. היא מובילה אותך למקום האחרון שבו היא ראתה את הילדה המכונפת. "זינק!" היא צועקת לפתע בהתרגשות-אתה מסתכל לכיוון שאליה פניה מופנות ורואה נער נוסף כבן גילך ולו אוזניים כחולות עגולות עם שחור באמצע וזנב עם סוג של כוכב בקצה. לידו אתה רואה פוקימון כחול-שחור עם אותם אוזניים וזנב כמו לנער, שני דרטיני ופוקימון מעופף שאתה מזהה כפידג'י. ליד הנער אתה רואה את שלושה מהאנשים שרדפו אחרי הנערה מעולפים ולצדם עומדת גם היא, אתה זוכר ששמעת את הדרטיני שלה קורא לה אמבר.
    הנער מסתובב למשמע קולה של הילדה שהצלת הרגע. הדרטיני שלידו זוחל אליה במהירות "גרייס!" הוא צועק וקופץ עליה בשמחה.
    'יופי ממש מצויין כל החבורה פה' אחשוב לעצמי.. 'רגע.. אולי זה לא כל כך רע! יש לי רעיון איך להיפטר מכל הצרות ולהמשיך הלאה במסע'
    "היי אממ... זינק היא אמרה שקוראים לך? אני מבין שאתה מסתדר פה עם כל הבעיות ואתה כנראה לא צריך את העזרה שלי אז אני אשאיר לך פה את שתי הילדות האלה ואמשיך בדרכי.. בוא האונדור" אומר לו "טוב?"

9. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [SIZE=5]
    ~מייק~
    אוי נכון סורי. יש לי נטייה לבלבל אותם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    הליופטייל משתמש בחבטה-אתה רואה שהוא צובר המון אנרגיה בשבילה. הוא רץ אל עבר הוטהוט ומעיף אותו כמה מטרים טובים לאחור. הוטהוט קם, באיטיות רבה אומנם בגלל השיתוק אך הוא מצליח לאט לאט להשתחרר מן האפקט.
    הוא מנסה להשתמש בניקור על הליופטייל אך הוא עדיין יחסית איטי ולכן הליופטייל מצליח להתחמק.
    "הליופטייל, גמור אותו עם הלם רעם!" (מהסוג המזיק) אומר להליופטייל,בציפייה שזהו הרגע שבו קרב זה סוף סוף יגמר
    Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~

כל פעם אני כותבת "בוריס" במקום מוריס ואז קולטת את זה ומשנה חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחמיא לצ'אטוט ולדירלינג על הקרב ושניהם הולכים לנוח בצד.
    "לילית עכשיו היגע הזמן לקרב שלנו, את מוכנה ?" אתה שואל אותה והיא מהנהנת. אתה שוב שם לב למבט המעט מרחם מעט צוחק של דרטיני-הפעם אתה בטוחה שהוא מכוון אלייך.
    לילית נעמדת בצד השני של קרחת היער. "מתחילים!" היא צועקת. לפתע, ללא כל אזהרה כל החלק העליון של ראשה מתחיל לזהור בגלים כחולים, היא רצה לעברך במהירות ומתקילה אותך. ההתקפה הזו לא דומה לכל התקפה שחשת אי פעם! זו לא הייתה התקלה רגילה (zen headbutt). אתה קם, מרגיש כאב חד בבטן אך מתאושש יחסית במהירות.

~מייק~

הליופטייל משתמש בהלם רעם שפוגע בהוטהוט בחוזקה. הוטהוט גם נפגע מן המכה עצמה וגם נהדף אחורנית על אחד העצים-הוא נופל, מעולף ללא יכולת לזוז. הליוטייל מתחיל לקפץ באושר-מאושר מהניצחון הראשון שלכם!
    הוא ניגש להוטהוט ומרחרח אותו לרגע, לראות שהוא בסדר-ואז עוזר לו לקום.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

כל פעם אני כותבת "בוריס" במקום מוריס ואז קולטת את זה ומשנה חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחמיא לצ'אטוט ולדירלינג על הקרב ושניהם הולכים לנוח בצד.
    "לילית עכשיו היגע הזמן לקרב שלנו, את מוכנה ?" אתה שואל אותה והיא מהנהנת. אתה שוב שם לב למבט המעט מרחם מעט צוחק של דרטיני-הפעם אתה בטוחה שהוא מכוון אלייך.
    לילית נעמדת בצד השני של קרחת היער. "מתחילים!" היא צועקת. לפתע, ללא כל אזהרה כל החלק העליון של ראשה מתחיל לזהור בגלים כחולים, היא רצה לעברך במהירות ומתקילה אותך. ההתקפה הזו לא דומה לכל התקפה שחשת אי פעם! זו לא הייתה התקלה רגילה (zen headbutt). אתה קם, מרגיש כאב חד בבטן אך מתאושש יחסית במהירות.

~מייק~

הליופטייל משתמש בהלם רעם שפוגע בהוטהוט בחוזקה. הוטהוט גם נפגע מן המכה עצמה וגם נהדף אחורנית על אחד העצים-הוא נופל, מעולף ללא יכולת לזוז. הליוטייל מתחיל לקפץ באושר-מאושר מהניצחון הראשון שלכם!
    הוא ניגש להוטהוט ומרחרח אותו לרגע, לראות שהוא בסדר-ואז עוזר לו לקום.
    " וואוו את ממש חזקה." אני אומר ומתחיל לשיר שיר ערס ואחרי שהיא נרדמת אני משנה את סגנון המילים ושר לעצמי שירי עידוד

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    " וואוו את ממש חזקה."אתה מחמיא ללילית ואז ומתחיל לשיר שיר ערש. לילית מנסה שלא להקשיב לך אך היא לא מצליחה-היא מתחילה לפהק ולאט לאט נשכבת על הרצפה ונרדמת.אתה משנה את סגנון המילים-מעודד את עצמך שלפתע אתה חש אנרגיה מוזרה שאף פעם לא חשת בפה שלך. אתה שהאנרגיה מתחילה ללבוש צורה-אתה פוזל קצת, מנסה לראות מה קורה וקולט שבמקום הפה שלך מופיע מקור זוהר באור לבנבן! אתה אוטומטית, ללא שליטה מתחיל לרוץ לעבר לילית ומנקר אותה! למדת להשתמש בניקור!. מיד לאחר מכן הפה שלך חוזר למצבו הרגיל

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    " וואוו את ממש חזקה."אתה מחמיא ללילית ואז ומתחיל לשיר שיר ערש. לילית מנסה שלא להקשיב לך אך היא לא מצליחה-היא מתחילה לפהק ולאט לאט נשכבת על הרצפה ונרדמת.אתה משנה את סגנון המילים-מעודד את עצמך שלפתע אתה חש אנרגיה מוזרה שאף פעם לא חשת בפה שלך. אתה שהאנרגיה מתחילה ללבוש צורה-אתה פוזל קצת, מנסה לראות מה קורה וקולט שבמקום הפה שלך מופיע מקור זוהר באור לבנבן! אתה אוטומטית, ללא שליטה מתחיל לרוץ לעבר לילית ומנקר אותה! למדת להשתמש בניקור!. מיד לאחר מכן הפה שלך חוזר למצבו הרגיל
    אני נהנה מהעובדה שלמדתי מתקפה חדשה ומנקר בכל העוצמה את העיינים של לילית בתקווה שזה יקשה על הראיה שלה כאשר תתעורר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~
    אתה מנקר את העיניים של לילית, מקווה שזה יקשה על הראייה שלה שתתעורר.
    לפתע, הסימנים שמתחת לעיינים שלה בוהקים באור כחלחל-ומתוך הקלפים שעל ראשה יוצא הבזק חשמלי חזק שפוגע בך ומעיף אותך אחורה! (sleep talk+thunderbolt). לילית פותחת את עיניה ורואה אותך מעט חרוך מהאנרגיה החשמלית בצד השני של הזירה. היא טיפה חסרת שווי משקל מה שמראה שהראייה שלה קצת מטושטשת. היא מבינה שהיא השתמשה בהתקפה תוך כדי שינה ומחייכת מעט לעצמה. אתה קם, מרגיש די שרוף.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    אתה מנקר את העיניים של לילית, מקווה שזה יקשה על הראייה שלה שתתעורר.
    לפתע, הסימנים שמתחת לעיינים שלה בוהקים באור כחלחל-ומתוך הקלפים שעל ראשה יוצא הבזק חשמלי חזק שפוגע בך ומעיף אותך אחורה! (sleep talk+thunderbolt). לילית פותחת את עיניה ורואה אותך מעט חרוך מהאנרגיה החשמלית בצד השני של הזירה. היא טיפה חסרת שווי משקל מה שמראה שהראייה שלה קצת מטושטשת. היא מבינה שהיא השתמשה בהתקפה תוך כדי שינה ומחייכת מעט לעצמה. אתה קם, מרגיש די שרוף.
    'איזה כוח יש לה ' אני חושב. אני יורה עליה חיצי רעל ומכוון אותם אל עבר הפה שלה בתקווה שזה יגיע לגרון.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 8 מתוך 89 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •