~מוריס~
"זה לא הולך להיות כל כך פשוט!" אתה אומר ומתחיל לשיר שיר ערס.
אתה שומע את הקול שלך מהדהד בטונים רכים ונעימים ברחבי המערה, ורורי לאט לאט נעשה יותר ויותר ישנוני עד שהוא נרדם לחלוטין. אתה משתמש במקור שלך כדי לנקר את עיניו של רורי הישן (טיפה אכזרי חחח). רורי עדיין ישן, ולא מגיב.
~בריאן~
בגלל שהתחלת מג'ובלייף אז המכון הראשון שלך יהיה מהעיר הבאה. ממליצה לך להתחיל להתקדם בדרכים ואז דברים גם יקרו חח
~~
"איזה כיף!" אתה אומר בהתלהבות ומביט בצוות שלך. "אני רוצה שנתאמן עוד. כדאי להמשיך בדרך אבל בבקשה בואו נשמור על זהירות אוקיי? נתקדם בלי להתגלות" אתה אומר בזהירות. לאחר שאתה מרגיש שכולם נחו מספיק ושאתם מוכנים להמשיך בדרך אתה מחזיק את איגליפאך בידך ומתקדם בדרך. אתה ממשיך להתקדם במערה החשוכה, ובשלב מסויים מבחין בשלט קטן ומואר "דקך 34" שנראה שממשיכה את דרך 33 בתוך המערה. אתם ממשיכים להתקדם בדרך 34 שנראת קצרה יחסית, שלפתע אתם שומעים צעקה-זה נשמע כמו נערה או ילדה צעירה, איפשהו
מהמשך הדרך.
~ג'מי~
"אתם.. אתם רוצים שאולי נמשיך מפה ביחד? בעקרון המטרה שלנו כרגע היא להגיע לדרך 49 אם זה בדרך שלכם, אפשר שנלך ביחד עד .שדרכינו יתפצלו" אתה שואל בהיסוס את לוסי וג'ייקוב. לוסי נראת מתלהבת מההצעה אבל ג'ייקוב חושב כמה דקות לפני שהוא עונה "אני מצטער ג'ימי, אני חושב שזה יהיה מסוכן מידי. הדבר הכי טוב בשביל לוסי ואלקטרו.. הוא שנתפצל מכאן ואילך. אני בטוח שניפגש מתישהו שוב, אתם האנשים הראשונים שיכולתי לבטוח בהם מאז שיצאתי למסע עם לוסי-אז אני בטוח שיום יבוא וניפגש שוב" הוא אומר, ואתה שומע עצב בקולו.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~מוריס~
"זה לא הולך להיות כל כך פשוט!" אתה אומר ומתחיל לשיר שיר ערס.
אתה שומע את הקול שלך מהדהד בטונים רכים ונעימים ברחבי המערה, ורורי לאט לאט נעשה יותר ויותר ישנוני עד שהוא נרדם לחלוטין. אתה משתמש במקור שלך כדי לנקר את עיניו של רורי הישן (טיפה אכזרי חחח). רורי עדיין ישן, ולא מגיב.
' לא חשבתי שזה יעבוד כל כך טוב , הגיע הזמן לחסל אותו לגמרי ' אני חושב עף למעלה ונוחת במהירות על רורי.
אה מגניב
ממש מגניב
אולי אני אעשה משהו דומה במ"ת שלי בקרוב
אולי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"שלום קאבוטו" אומר לו. "אני בטוח שנהיה שותפים טובים". לאחר מכן אצפה בקאבוטו עוקב בהתלהבות אחרי טירטוגה ואתאפק לא לגחך קלות, אעצור את עצמי בזמן כדי לא להעליב את עצמו. אומר:"נו? לונה, ביאנקה, אולי תתפסו גם אתן כמה פוקימונים? אני עם מעל שישה ואתן עם שתיים בקושי, זה בהחלט יוכל לעזור לנו להיות חזקים יותר" אציע להן.
ספוילר
"מהר צ'ימצ'אר, תתחפר אל תוך האדמה!" אומר על מנת לוודא שצ'ימצ'אר יוצא מכלל סכנה. "רגע אחד.." אומר ואעצור לשנייה. "הניצוץ ההוא בעיניים שלה... היא נהנית מזה! בצורה כלשהי... מעניין אם אני יכול לנצל את זה לטובתי." אחשוב ואפנה אל הילדה. "היי, את! מה דעתך על זה?" אומר ואצור שני כדורי אש קטנים בידיי. לאחר מכן, אתחיל לזרוק אותם באוויר ולתפוס אחד אחרי השני. "זה מעניין אותך? וזה?" אומר ואזרוק בזריזות את הכדורים לאוויר. "היא ילדה, אחרי הכול. דברים כאלה אמורים למשוך את יצר הסקרנות שלה ולגבור על החזות שהיא מציגה. עכשיו, צ'ימצ'אר!" אומר ואורה לצ'ימצ'אר לזנק מאל מתחת לאדמה על צ'ינגלינג.~מייק~
"נשאר לך מקום לחשוב על דברים קצת פחות... אני לא יודע, מעניינים?" אתה אומר לילדה שרק מגלגלת עיניים בתגובה. אתה אומר לצ'ימצ'אר שאתם הולכים לסיים את הקרב בשניות. צ'ימצ'אר משתמש בבעיטה כפולה שמעיפה את צ'ינגלינג לאחור. "צ'ינגלינג, תתחמקי ואז ריקוד גשם" אומרת הנערה בקול חסר רגש, אך אתה רואה בעיניה ניצוץ משועשע קטן. צ'ינגלינג מתחמקת מצ'ימצ'אר ומבצעת ריקוד קטן ומהיר. לפתע, עננים מתאספים בתקרת החדר וגשם מתחיל לרדת. צ'ימצ'אר לא נראה מאושר וגם אתה מרגיש שלהבת הזנב שלך מעקצצת עקב טיפות הגשם. "כדור צל". צ'ינגלינג משגרת כדור צל ששועט לעברו של צ'ימצ'אר.
~מוריס~
'לא חשבתי שזה יעבוד כל כך טוב, הגיע הזמן לחסל אותו לגמרי' אתה חושב לעצמך ועף למעלה, במטרה לנחות על רורי. לקראת סוף הצלילה שלך רורי לפתע מתעורר ומתגלגל הצידה-גורם לך להתרסק על הקרקע. רורי מצליח בקושי לפתוח את עיניו ונראה שהוא מנסה להתרכז, והשתמש בחושיו האחרים כדי לתקוף. אתה בטעות משמיע רחש, ורורי רץ אלייך במהירות, מוכן להתקיל אותך.
~בריאן~
"קדימה" אתה אומר במהירות ומורה לכולם להתקדם בזהירות למקום ממנו בקעה הצעקה. אתם הולכים בשקט, מידי פעם שומעים עוד צעקה, כמה צעדים שנשעים כמו ניסיון ריצה ואז עוד זעקה של כאב. לבסוף, אתם מגיעים לעיקול במהרה, אתה מציץ ממאחוריי העיקול ורואה שהמנהרה נפתחת למערה רחבה-ושהיציאה מהמערה נמצאת בקדמת המערה. במרכז, עומדים שלושה אנשים במדים שחורים-הצבא של הארי יחד עם שלושה פוקימונים. אתה מבחין שאחת מהם הינה מעורבת. הדבר שהכי מושך את תשומת לבך הוא נערה שנראת די פצועה. היא מוחזקת על ידי שני החיילי הלא מעורבים, שק נמצא על ראשה ולכן אתה לא יכול לראות מי היא, וידיה כבולות. נראה שהיא ניסתה לברוח והפוקימונים של החיילים או אפילו המעורב עצמו תקפו אותה בגלל זה.
![]()
![]()
המעורבת:
ספוילר
~ג'ימי~
"אל תדאג" אתה אומר ומצליח לחייך חיוך קטן "אני מבין. זה באמת מסוכן"-אתם לוחצים ידיים ואתה אומר לג'ייקוב שאתה מקווה שתיפגשו בהמשך דרככם, הוא מהנהן ונעלם באופק יחד עם לוסי. "לאן עכשיו?" אתה שואל את לינה "אני חושבת שהדבר היחיד שאפשר לעשות כרגע זה להמשיך להתקדם. כמובן, שאם אתה רוצה אפשר לעבור במכון של העיר" היא אומרת, לא בטוחה מה אתה רוצה לעשות (אתה בפלאורמה נכון? *מוודאת שאני לא טועה*)
~מייק~
"שלום קאבוטו. אני בטוח שנהיה שותפים טובים" אתה אומר לו בשמחה, אך הוא דיי מתעלם ממך והולך אל טירטוגה-אתה משתדל שלא לגחך לצחוק מהמראה. אתה מציע ללונה וביאנקה ללכוד גם שותפים חדשים, דבר שיעזור להן להתחזק. ביאנקה לא נראת ממש בטוחה לגבי העניין, אך לונה מסכימה ישר. "אתה צודק" היא אומרת ויוצאת לסיבוב במכרות. לאחר כחצי שעה לונה חוזרת עם פוקימון נוסף, שנראה די פצוע. "מצאתי אותו נח יותר עמוק במכרות, הוא חיפש מקום מוצל לנוח בו. נלחמתי עם שאדוו" היא מסבירה. "זה פרסיאן, השותף החדש שלי" היא אומרת
~מייקל~
צ'ימצ'אר נכנס אל מתחת לאדמה. 'רגע אחד..הניצוץ ההוא בעיניים שלה... היא נהנית מזה! בצורה כלשהי... מעניין אם אני יכול לנצל את זה לטובתי' אתה חושב לעצמך. אתה מחליט לפנות אל הילדה "היי, את! מה דעתך על זה?" אתה אומר ויוצר שני כדורי אש קטנים בידייך ומתחיל לזרוק ולתפוס אותם באוויר. "זה מעניין אותך? וזה?" אתה שואל וחושב לעצמך שהיא אחרי הכל ילדה-הדברים האלה אמורים למשוך את הסקרנות שלה. הילדה מתחילה להתפקע מצחוק, אתה מבין במהרה למה-הגשם הקטין מאוד את הכדורי אש שלך, עד שהם כמעט כבו. למרות זאת הסחת הדעת שלך עובדת-צ'ימצ'אר מזנק ממתחת ההאדמה ופוגע בחוזקה בצ'ינגלינג המופתע שמתעלף. הילדה נראת בשוק. "אתה יכול לעבור בדלת..." היא אומרת בחוסר רצון. אתה נכנס לחדר ורואה נערה בת גילך שיושבת על כיסא משועממת ולפניה עמדה עם 3 כפתורים. על כל כפתור כתוב משהו.
"ברוך הבא לחדר האחרון!. החדר הזה בעצם עובד על מזל" היא מסבירה לך. "אתה צריך לנחש איזה סוג מכון זה-תלחץ על הכפתור שאתה חושב שהוא הנכון" היא אומרת. "אם תטעה, תאלץ להילחם בי". אתה מתקרב לעמדה ורואה שלושה כפתורים-כפתור כחול עם ציור של טיפה עליו וכיתוב "מים", כפתור כתום עם ציור של להבה עליו וכיתוב "אש", כפתור שחור-סגול עם ציור של רוח עליו וכיתוב "אופל". מה תבחר?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~מוריס~
'לא חשבתי שזה יעבוד כל כך טוב, הגיע הזמן לחסל אותו לגמרי' אתה חושב לעצמך ועף למעלה, במטרה לנחות על רורי. לקראת סוף הצלילה שלך רורי לפתע מתעורר ומתגלגל הצידה-גורם לך להתרסק על הקרקע. רורי מצליח בקושי לפתוח את עיניו ונראה שהוא מנסה להתרכז, והשתמש בחושיו האחרים כדי לתקוף. אתה בטעות משמיע רחש, ורורי רץ אלייך במהירות, מוכן להתקיל אותך.
"שחכת רק דבר אחד אני יכול לעוף !" אני אומר לו , מתחיל לעוף יותר גבוהה ויותר גבוהה אני מחפש מקום להעמוד עליו נגד איזה חלון או ענף רחב לאחר מכן אני מתחיל לזרוק מילים לא קשורות במהירות.
"שלום פרסיאן" אומר לו בחיוך ואלטף את גבו בעדינות, בלי לפגוע בו. "איך הוא נפגע?" אשאל את לונה. "הוא היה כך לפני הקרב או שזה עקב הקרב?" אומר בזמן שאלטף אותו. "כך או כך, אני בטוח שאתה תהיה תוספת מועילה במיוחד לצוות שלנו" אומר לעבר פרסיאן בחיוך. אחרי שאקשיב לתשובתה של לונה אומר:" נו? שנצא מהמכרה? אני רוצה להגיד שלום לפוקימונים שלי שאצל רוואן" אומר ואחשוב על צ'ו.
ספוילר
~מוריס~
"שחכת רק דבר אחד-אני יכול לעוף!" אתה אומר לרורי ונוסק גבוהה עד שאתה מגיע לגובה המקסימלי עקב תקרת המערה. אתה מחפש מקום לעמוד בו אך לא מוצא, לכן אתה משתמש בפטפוט תוך כדי תעופה באוויר. רורי מייצר אבנים גדולות בידיו וזורק אותן עליהן, שתיים מהן פוגעות בך ומפילות אותך לקרקע.
~ג'ימי~
חחח
~~~
"לא, עזבי" אתה אומר ולפתע נזכר בלילה שבו אלקטרו נלקח ומבין שאתה חייב להתחזק. "מצב שני, אימון קל לא יזיק לנו.. בואו נלך למכון" אתה אומר, משנה את דעתך. לינה מחייכת, שמחה לראות שאתה רוצה ללכת. אתם מוצאים את המכון די במהירות-הוא מעוצב כמו חממה ושאתה נכנס פנימה הכל מלא בצמחים ועצים. אישה צעירה בתחילת שנות העשרים לחייה ניגשת אליך-היא נראת נורמאלית לחלוטין עד שהיא מתקרבת ואתה מבחין שאוזנייה מחודדות, שיש לה שתי עיניים בצבעים שונים ו...שבמקום ידיים יש לה זרי פרחים. אתה מיד מבין שהיא מעורבת. "שלום, אני פיונה-מנהיגת המכון. באתם להילחם בי?" היא שואלת בחיוך קטן.
ספוילר
~מייק~
"שלום פרסיאן" אתה אומר בחיוך ומלטף את גבו בעדינות, גבו סומר "אל תיגע בי" הוא אומר בפשטות. "אממ.. כן יש לו מזג אוויר קצת חם" ממלמלת לונה בחיוך קטן-נראה שבכוונה היא לא הזהירה אותך לפני. "איך הוא נפגע?" אתה שואל את לונה והיא מספרת לך שזה מהקרב. "כך או כך, אני בטוח שאתה תהיה תוספת מועילה במיוחד לצוות שלנו" אתה אומר לפרסיאן בחיוך, שרק מהנהן כתגובה. אתם מחליטים לצאת מהמכרה ונעים אל עבר מרכז הפוקימונים-אתה ניגש לאחד המחשבים ומתקר לפרופסור רואן. "או, מייק! שלום" הפרופסור עונה. "הפוקימונים שלך במצב מצויין!" הוא מוסיף לשאלתך.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~מוריס~
"שחכת רק דבר אחד-אני יכול לעוף!" אתה אומר לרורי ונוסק גבוהה עד שאתה מגיע לגובה המקסימלי עקב תקרת המערה. אתה מחפש מקום לעמוד בו אך לא מוצא, לכן אתה משתמש בפטפוט תוך כדי תעופה באוויר. רורי מייצר אבנים גדולות בידיו וזורק אותן עליהן, שתיים מהן פוגעות בך ומפילות אותך לקרקע.
'מה עוד אני יכול לעשות ? ' אני חושב לעצמי , אני שר שוב בהם שיר ערס טוב לאחר שהוא נרדם אני עף מהר למטה ונוחת באותה מהירות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)