Pokemon GO
עמוד 83 מתוך 89 ראשוןראשון ... 33738182838485 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,231 עד 1,245 מתוך 1329
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מוריס~

'מה עוד אני יכול לעשות?' אתה חושב לעצמך, אתה שר שוב שיר ערס אך הפעם רורי מוכן וסותם את אוזניו. אתה מתכונן לנחות שלפתע אתה חש שהמהירות שלך גדלה יותר ויותר, אתה מרגיש אנרגיה מוזרה עוטפת אותך ואתה תוקף בעזרת המהירות שצברת את רורי בחוזקה-מזלט, למדת Aerial Ace!. רורי נופל לקרקע, מובס. (עשיתי את הקרב מהיר כדי שתוכל להתקדם). רורי קם, ופוקח קצת יותר את עיניו עכשיו. "כל הכבוד מוריס, זה היה קרב ממש טוב" הוא מחמיא לך, משפשפף את עיניו. הוא שולף מכיסו תג קטן ומושיט לך אותו

~מייק~
    well u know what they say
    אולי יש סיבה שהיא טיפה מרושעת כלפייך לפעמים
    ~~~~~~~~~~~~~
    "אני ממש שמח לשמוע" אתה אומר לרואן ומבקש ממנו לקרא לו. הוא נעלם לכמה דק ושהוא חוזר דמות מוכרת ישר קופצת למסך. "מייק!" צועק קולו המתלהב של צ'ו שעומד קרוב מידי למסך אז כל מה שאתה רואה זה את האף שלו.
    פרופסור רואן צוחק ומזיז אותו מעט אחרונית כדי שתוכל לראות אותו.

~ג'מי~
    וואוו. מכל הדמויות במשחק הזה, דווקא היא?
    ~~~~
    "אממ..כ-כן" אתה אומר ומושך את הצווארון של החולצה שלך כי משום מה אתה חש מעט חנוק. אתה מביט אל עבר לינה ולפתע מתעשת. "כן" אתה אומר שוב, הפעם בקול בטוח. "נהדר" היא אומרת בחיוך. "כדי לקבל את תג המכון הזה, עלייך לעבור במבוך , לעבור את המכשולים שלו ולבסוף להציל את השותפה שלך" היא מסבירה. "אממ.. להציל את השותפה שלו?" שואלת לינה בבלבול. פיונה מחייכת, העין האדומה שלה מתחילה לזרוח והצמחים שמאחוריה מתחילים לזוז עד שהם יוצאים מבוך עשוי צמחים. ענף גפן גדול ועבה יורד לפתעי במהירות מהתקרה, נכרך סביב לינה ולוקח אותה איתו לאנשהו בתוך המבוך. "מה לעזא.." אתה מספיק לשמוע את לינה קוראת. "בהצלחה" אומרת פיונה בחיוך ונעלמת במעמקי המבוך בעצמה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~

'מה עוד אני יכול לעשות?' אתה חושב לעצמך, אתה שר שוב שיר ערס אך הפעם רורי מוכן וסותם את אוזניו. אתה מתכונן לנחות שלפתע אתה חש שהמהירות שלך גדלה יותר ויותר, אתה מרגיש אנרגיה מוזרה עוטפת אותך ואתה תוקף בעזרת המהירות שצברת את רורי בחוזקה-מזלט, למדת Aerial Ace!. רורי נופל לקרקע, מובס. (עשיתי את הקרב מהיר כדי שתוכל להתקדם). רורי קם, ופוקח קצת יותר את עיניו עכשיו. "כל הכבוד מוריס, זה היה קרב ממש טוב" הוא מחמיא לך, משפשפף את עיניו. הוא שולף מכיסו תג קטן ומושיט לך אותו

" רורי היה קרב נהדר הייתי בטוח שתנצח אותי !" אני פונה אליו
    " מריל , מומסיון נלחמתם נהדר . מיסטי בא לך גם הללחם במכון ?" אני אומר

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    [SIZE=5]~מייק~
    ~~~~~~~~~~~~~
    "אני ממש שמח לשמוע" אתה אומר לרואן ומבקש ממנו לקרא לו. הוא נעלם לכמה דק ושהוא חוזר דמות מוכרת ישר קופצת למסך. "מייק!" צועק קולו המתלהב של צ'ו שעומד קרוב מידי למסך אז כל מה שאתה רואה זה את האף שלו.
    "מה קורה צ'ו? איך אתה" אשאל אותו בחיוך. אשאל את הפרופסור:"יש אצלי כרגע יותר משישה פוקימונים. אתה חושב שזה אומר שאני אצליח להחזיר גם את צ'ו?". אם הוא יגיד שכן אחזיר את צ'ו אליי (ואני לא אתן תגובה שלא כי אני יודע שזה אפשרי חחח).
    Spoiler ספוילר

4. אני שלד
    שם: עמית
    ~מוריס~

~מייק~
    ~~~~~~~~~~~~~

~ג'מי~
    וואוו. מכל הדמויות במשחק הזה, דווקא היא?
    ~~~~
    "אממ..כ-כן" אתה אומר ומושך את הצווארון של החולצה שלך כי משום מה אתה חש מעט חנוק. אתה מביט אל עבר לינה ולפתע מתעשת. "כן" אתה אומר שוב, הפעם בקול בטוח. "נהדר" היא אומרת בחיוך. "כדי לקבל את תג המכון הזה, עלייך לעבור במבוך , לעבור את המכשולים שלו ולבסוף להציל את השותפה שלך" היא מסבירה. "אממ.. להציל את השותפה שלו?" שואלת לינה בבלבול. פיונה מחייכת, העין האדומה שלה מתחילה לזרוח והצמחים שמאחוריה מתחילים לזוז עד שהם יוצאים מבוך עשוי צמחים. ענף גפן גדול ועבה יורד לפתעי במהירות מהתקרה, נכרך סביב לינה ולוקח אותה איתו לאנשהו בתוך המבוך. "מה לעזא.." אתה מספיק לשמוע את לינה קוראת. "בהצלחה" אומרת פיונה בחיוך ונעלמת במעמקי המבוך בעצמה.

חיחיחי
    ~~~
    (איפה אלקטרו?)
    "רגע- מה?" אני שואל לפני ההתרחשיות
    "רגע- מה?" אני שואל שוב באותו טון אחרי ההתרחשיות
    'המממ' אני חושב, מגרגר לעצמי בזעם
    'אוקי, לא ביג דיל. צריך להציל את לינה ממי משמסתבר היא אלפית צמחים מטורפת..'
    אני מתחיל ללכת במבוך מנסה לנוות את דרכי למרכז

Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ~מייקל~
    צ'ימצ'אר נכנס אל מתחת לאדמה. 'רגע אחד..הניצוץ ההוא בעיניים שלה... היא נהנית מזה! בצורה כלשהי... מעניין אם אני יכול לנצל את זה לטובתי' אתה חושב לעצמך. אתה מחליט לפנות אל הילדה "היי, את! מה דעתך על זה?" אתה אומר ויוצר שני כדורי אש קטנים בידייך ומתחיל לזרוק ולתפוס אותם באוויר. "זה מעניין אותך? וזה?" אתה שואל וחושב לעצמך שהיא אחרי הכל ילדה-הדברים האלה אמורים למשוך את הסקרנות שלה. הילדה מתחילה להתפקע מצחוק, אתה מבין במהרה למה-הגשם הקטין מאוד את הכדורי אש שלך, עד שהם כמעט כבו. למרות זאת הסחת הדעת שלך עובדת-צ'ימצ'אר מזנק ממתחת ההאדמה ופוגע בחוזקה בצ'ינגלינג המופתע שמתעלף. הילדה נראת בשוק. "אתה יכול לעבור בדלת..." היא אומרת בחוסר רצון. אתה נכנס לחדר ורואה נערה בת גילך שיושבת על כיסא משועממת ולפניה עמדה עם 3 כפתורים. על כל כפתור כתוב משהו.
    "ברוך הבא לחדר האחרון!. החדר הזה בעצם עובד על מזל" היא מסבירה לך. "אתה צריך לנחש איזה סוג מכון זה-תלחץ על הכפתור שאתה חושב שהוא הנכון" היא אומרת. "אם תטעה, תאלץ להילחם בי". אתה מתקרב לעמדה ורואה שלושה כפתורים-כפתור כחול עם ציור של טיפה עליו וכיתוב "מים", כפתור כתום עם ציור של להבה עליו וכיתוב "אש", כפתור שחור-סגול עם ציור של רוח עליו וכיתוב "אופל". מה תבחר?
    *חחח כפתורים? ומה מונע ממני ללחוץ על כולם ביחד?
    --------------------------------------------------

"המממ... אני אלך על... אופל" אומר לאחר חשיבה קצרה. "אם זה היה מכון מים, כנראה שהיו פה בריכות או מוטיבי מים כלשהם" "וזה גם לא מכון אש. אז אני מניח שאופל זה הכי קרוב"

6. student of Gakuen Alice
    ~מוריס~

"רורי היה קרב נהדר, הייתי בטוח שתנצחי אותי!" אתה אומר לו והוא מחייך. את מחמיא למריל וממוסווין ושואל את מיסטי אם היא גם רוצה להילחם. "לא תודה, תחרויות סרט הן יותר הסגנון שלי, אבל שאפו על הניצחון" היא עונה בחיוך.
    "לאן הולכים עכשיו?" שואלת לילית בהתלהבות, שמחה מהניצחון שלך. "העיר הבאה היא פלאורומה, אבל שמעתי שהיא בידי הארי אז נצטרך להיזהר ממש.." עונה לה מיסטי.

~מייק~

"מה קורה צ'ו? איך אתה" אתה שואל בחיוך וצ'ו עונה שהוא בסדר ומתגעגע אלייך. אתה מסביר לפרופסור שיש אצלך יותר משישה פוקימונים ושואל אם תוכל להחזיר את צ'ו, הפרופסור מחייך ועונה שכן. מספר דקות לאחר מכן צ'ו משוגר דרך המכונה ומופיע לידך, ברגע שהוא קולט שאתה נמצא לידו הוא קופץ עלייך בשמחה.

~ג'מי~
    אלקטרו אתך, רק לינה נלקחה
    ~~
    "רגע-מה?" אתה מספיק לשאול רגע לפני שלינה נלקחת ואז בהלם שואל שוב לאחר שלינה נעלמת. 'הממ' אתה חושב לעצמך, מגרגר בזעם. 'אוקיי, לא ביג דיל. צריך להציל את לינה ממי שמסתבר היא אלפית צמחים מטורפת..' אתה חושב לעצמך. "יותר ממשוגעת.." עונה אל, ולוקחת לך שנייה לקלוט שאל ענה הרגע למחשבה שחשבת בתוך מוחך. נראה שאל לא הבחין בשום דבר מוזר. את נכנס למבוך, מתחיל לנווט בתוכו. לא עובר הרבה זמן ואתה נתקל בפוקימון קטן וירוק "אם אתה רוצה להמשיך פה תצטרך להביס אותי!" הוא אומר ונעמד לעמדת קרב.

~מייקל~
    אמממ מנגנון מתוחכם ביותר שגורם לזה שזה לא אפשרי
    ~~~~~~~~~~~~
    "המממ.. אני אלך על.. אופל" אתה אומר לאחר חשיבה קצרה אתה מחליט שללחוץ על אופל יהיה הכי נכון (אתה השני שהגיע למכון הזה והשני שטעה ובחר באופל חח). "טעות" אומרת הנערה. היא מובילה אותך דרך דלת עליה יש סימון X. אתה מגיע לזירה קטנה יחסית ללא אלמנט מיוחד והנערה מסבירה "קרב של אחד על אחד".
    היא שולפת פוקדור ומוציאה פוקימון סגלגל. "חשבת שזה מכון אופל, הנה פוקימון אופל בשבילך"
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. blue To My Bones
    ~מייקל~
    ~~~~~~~~~~~~
    "המממ.. אני אלך על.. אופל" אתה אומר לאחר חשיבה קצרה אתה מחליט שללחוץ על אופל יהיה הכי נכון (אתה השני שהגיע למכון הזה והשני שטעה ובחר באופל חח). "טעות" אומרת הנערה. היא מובילה אותך דרך דלת עליה יש סימון X. אתה מגיע לזירה קטנה יחסית ללא אלמנט מיוחד והנערה מסבירה "קרב של אחד על אחד".
    היא שולפת פוקדור ומוציאה פוקימון סגלגל. "חשבת שזה מכון אופל, הנה פוקימון אופל בשבילך"
    *אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההה
    -----------------------------------------------------

"עוד קרב, צ'ימצ'אר. אתה מוכן לזה?" אומר ואהנהן לקראתו. "תתחפר שוב באדמה ואל תיתן למייטאנה הזה למצוא אותך!""

8. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

"רורי היה קרב נהדר, הייתי בטוח שתנצחי אותי!" אתה אומר לו והוא מחייך. את מחמיא למריל וממוסווין ושואל את מיסטי אם היא גם רוצה להילחם. "לא תודה, תחרויות סרט הן יותר הסגנון שלי, אבל שאפו על הניצחון" היא עונה בחיוך.
    "לאן הולכים עכשיו?" שואלת לילית בהתלהבות, שמחה מהניצחון שלך. "העיר הבאה היא פלאורומה, אבל שמעתי שהיא בידי הארי אז נצטרך להיזהר ממש.." עונה לה מיסטי.

" כן , נראה לי שבאמת כדאי להתקדם לכיוון העיר פלארומה , אני חושש מהחיילים שלי ארי אבל אם צוות חזק כמו שלנו נצליח להחזיק שם קצת מעמד לפני שינצחו אותנו " אני אומר להם וממישך ללכת לכיוון העיר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. אני שלד
    ~מוריס~

~מייק~

"מה קורה צ'ו? איך אתה" אתה שואל בחיוך וצ'ו עונה שהוא בסדר ומתגעגע אלייך. אתה מסביר לפרופסור שיש אצלך יותר משישה פוקימונים ושואל אם תוכל להחזיר את צ'ו, הפרופסור מחייך ועונה שכן. מספר דקות לאחר מכן צ'ו משוגר דרך המכונה ומופיע לידך, ברגע שהוא קולט שאתה נמצא לידו הוא קופץ עלייך בשמחה.

~ג'מי~
    אלקטרו אתך, רק לינה נלקחה
    ~~
    "רגע-מה?" אתה מספיק לשאול רגע לפני שלינה נלקחת ואז בהלם שואל שוב לאחר שלינה נעלמת. 'הממ' אתה חושב לעצמך, מגרגר בזעם. 'אוקיי, לא ביג דיל. צריך להציל את לינה ממי שמסתבר היא אלפית צמחים מטורפת..' אתה חושב לעצמך. "יותר ממשוגעת.." עונה אל, ולוקחת לך שנייה לקלוט שאל ענה הרגע למחשבה שחשבת בתוך מוחך. נראה שאל לא הבחין בשום דבר מוזר. את נכנס למבוך, מתחיל לנווט בתוכו. לא עובר הרבה זמן ואתה נתקל בפוקימון קטן וירוק "אם אתה רוצה להמשיך פה תצטרך להביס אותי!" הוא אומר ונעמד לעמדת קרב.

~מייקל~
    ~~~~~~~~~~~~
    "אוקי" אני אומר
    "צ'אר! הרבה זמן לא נלחמת! השתמש בלהביור על אייביזור!"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ~בריאן~
    "קדימה" אתה אומר במהירות ומורה לכולם להתקדם בזהירות למקום ממנו בקעה הצעקה. אתם הולכים בשקט, מידי פעם שומעים עוד צעקה, כמה צעדים שנשעים כמו ניסיון ריצה ואז עוד זעקה של כאב. לבסוף, אתם מגיעים לעיקול במהרה, אתה מציץ ממאחוריי העיקול ורואה שהמנהרה נפתחת למערה רחבה-ושהיציאה מהמערה נמצאת בקדמת המערה. במרכז, עומדים שלושה אנשים במדים שחורים-הצבא של הארי יחד עם שלושה פוקימונים. אתה מבחין שאחת מהם הינה מעורבת. הדבר שהכי מושך את תשומת לבך הוא נערה שנראת די פצועה. היא מוחזקת על ידי שני החיילי הלא מעורבים, שק נמצא על ראשה ולכן אתה לא יכול לראות מי היא, וידיה כבולות. נראה שהיא ניסתה לברוח והפוקימונים של החיילים או אפילו המעורב עצמו תקפו אותה בגלל זה.

המעורבת:
    Spoiler ספוילר

~ג'ימי~
    אוף התקדמתם מלא!!!

"חברים אנחנו מתחילים במתקפה, התכוננו!" אומר להם, "דירילינג תשגרי כדור אנרגיה על אקנס, טדיאורסה ריסוק אבנים על צ'ימצ'אר ונידורן תשתמש בנשיכה על גאסטלי!" אומר להם מיד, "איגליפאף תישארי לידי, תרפאי כל אחד מהם במקרה הצורך" אומר לה ואוריד אותה למטה, אהיה מוכן לתקוף בעצמי עם שבירת לבנים עם המעורבת תתערב לפוקימונים בקרב. "תשחררו אותה!" אגיד בקול זועם

11. student of Gakuen Alice
    ~מייקל~

"עוד קרב, צ'ימצ'אר, אתה מוכן לזה?" אתה אומר וצ'ימצ'אר מהנהן בהתלהבות. צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ונעלם אל מתחת לאדמה. "מייטהינה, תקשיב טוב לרחשים מתחת לאדמה וברגע שהוא יצא החוצה תשתמש בפעימת אופל" מורה הנערה. מייטהינה מקשיב היטב, הוא קופץ שמאלה לפתע, אך לא קופץ מספיק רחוק ונפגע מעט בכל זאת מצ'ימצ'אר. מייטהינה מנצל את הקרבה של צ'ימצ'אר אליו ופוגע בו בפעימת אופל שמעיפה את צ'ימצ'אר כמה מטרים לאחור.

~מוריס~

"כן, נראה לי שבאמת כדאי להתקדם לכיוון העיר פלאורמה" אתה עונה ומוסיף על החשש שלך מהחיילים של הארי. אתם יוצאים מהעיר אורבורג ונכנסים לדרך 37, הראשונה בשרשרת ערי פלאורומה. הדרך מדהימה-אתם הולכים על שביל סלול שמוביל אתכם במעלה ההרים, מוקפים בשדות, עצים ופרחים. אתה מבחין בלא מעט פוקימונים.

~ג'ימי~

אתה מחליט לשלוח לבסוף את צ'אר, מפני שלא נלחם זמן רב. צ'אר משתמש בלהביור על הפוקימון שנראה שסבל מנזק רב עקב ההתקפה. הפוקימון לא נכנע ומוציא גפנים מהפקעת שעל גבו ומשתמש בהם כדי להצליף בצ'אר, צ'אר נפגע אך לא נראה שהנזק גדול במיוחד.

~בריאן~
    חחח אתה מתכוון מבחינת עמודים? אל תדאג
    ~~~~
    "חברים אנחנו מתחילים במתקפה, התכוננו!" אתה אומר לשותפים שלך שמהנהנים במרץ-נראה שכולם מבינים את חומרת המצב ומביטים בנערה במבטים לחוצים. אתה מחלק הוראות לפוקימונים שלך, כולם מקשיבים בשקט להוראות שלך-אפילו איגליפאף הקטנה מרצינה, ונראה שהיא מרגישה חשובה עקב התפקיד שנתת לה. דירלינג, טדיאורסה ונידורן יוצאים ממקום מחבואם-דירלינג משגרת במהירות כדור אנרגיה על אקנס שמופתע מההתקפה ונפגע. הוא זוחל במהירות אל דירלינג ונושך אותה בעזרת הניבים שלו שזוהרים באור סגלגל-לפתע כל גופה של דירלינג נהיה מוקף בזוהר סגלגל חלוש, ונראה שכואב לה. טדיאורסה רץ אל עבר צ'ימצ'אר ומשתמש עליו בריסוק אבנים, צ'ימצ'אר הזועם משיב בגחלת שטדיאורסה מתחמק ממנה רק בקושי. נידורן מנסה להשתמש בנשיכה על גאסטלי אך לא משפיע עליו (מתקפות נורמאל לא משפיעות על גאסטלי). "נראה שיש לנו אורחים" אומרת בחיוך המעורבת שמבחינה בך רץ אליה וצועק "תשחררו אותה!" רק ברגע האחרון. היא מתחמקת בזריזות. "אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה ילד? אתה לא יודע עם מי אתה מתעסק. אני לי, סגנית שליט ג'ובלייף. אני אתן לך הזדמנות אחרונה לסגת מפה יחד עם הפוקימונים שלך" היא אומרת בקול מלא אזהרה. מזויית עיינך אתה מבחין באחד החיילים ממרפק את הנערה שניסתה שוב לברוח, אתה שם לב שהשק ממוקם בצורה מוזרה על ראשה, כאילו יש חלק נוסף לראש שלה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש על פעיל
    ~מוריס~

"כן, נראה לי שבאמת כדאי להתקדם לכיוון העיר פלאורמה" אתה עונה ומוסיף על החשש שלך מהחיילים של הארי. אתם יוצאים מהעיר אורבורג ונכנסים לדרך 37, הראשונה בשרשרת ערי פלאורומה. הדרך מדהימה-אתם הולכים על שביל סלול שמוביל אתכם במעלה ההרים, מוקפים בשדות, עצים ופרחים. אתה מבחין בלא מעט פוקימונים.

"אין לי ממשמה לעשות עם הפוקימונים האלה , בואו נמשיך הלאה "אני אומר וממשיך לצעוד.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. blue To My Bones
    ~מייקל~

"עוד קרב, צ'ימצ'אר, אתה מוכן לזה?" אתה אומר וצ'ימצ'אר מהנהן בהתלהבות. צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ונעלם אל מתחת לאדמה. "מייטהינה, תקשיב טוב לרחשים מתחת לאדמה וברגע שהוא יצא החוצה תשתמש בפעימת אופל" מורה הנערה. מייטהינה מקשיב היטב, הוא קופץ שמאלה לפתע, אך לא קופץ מספיק רחוק ונפגע מעט בכל זאת מצ'ימצ'אר. מייטהינה מנצל את הקרבה של צ'ימצ'אר אליו ופוגע בו בפעימת אופל שמעיפה את צ'ימצ'אר כמה מטרים לאחור.
    "אתה בסדר?" אקרא לעבר צ'ימצ'אר. "אנחנו חייבים לנצח כאן כדי להגיע למנהיג המכון! רוץ אל עבר המייטיאנה ובעט בו הכי חזק שתוכל!"

14. אני שלד
    ~מייקל~

~מוריס~

~ג'ימי~

אתה מחליט לשלוח לבסוף את צ'אר, מפני שלא נלחם זמן רב. צ'אר משתמש בלהביור על הפוקימון שנראה שסבל מנזק רב עקב ההתקפה. הפוקימון לא נכנע ומוציא גפנים מהפקעת שעל גבו ומשתמש בהם כדי להצליף בצ'אר, צ'אר נפגע אך לא נראה שהנזק גדול במיוחד.

~בריאן~
    חחח אתה מתכוון מבחינת עמודים? אל תדאג
    ~~~~
    "חברים אנחנו מתחילים במתקפה, התכוננו!" אתה אומר לשותפים שלך שמהנהנים במרץ-נראה שכולם מבינים את חומרת המצב ומביטים בנערה במבטים לחוצים. אתה מחלק הוראות לפוקימונים שלך, כולם מקשיבים בשקט להוראות שלך-אפילו איגליפאף הקטנה מרצינה, ונראה שהיא מרגישה חשובה עקב התפקיד שנתת לה. דירלינג, טדיאורסה ונידורן יוצאים ממקום מחבואם-דירלינג משגרת במהירות כדור אנרגיה על אקנס שמופתע מההתקפה ונפגע. הוא זוחל במהירות אל דירלינג ונושך אותה בעזרת הניבים שלו שזוהרים באור סגלגל-לפתע כל גופה של דירלינג נהיה מוקף בזוהר סגלגל חלוש, ונראה שכואב לה. טדיאורסה רץ אל עבר צ'ימצ'אר ומשתמש עליו בריסוק אבנים, צ'ימצ'אר הזועם משיב בגחלת שטדיאורסה מתחמק ממנה רק בקושי. נידורן מנסה להשתמש בנשיכה על גאסטלי אך לא משפיע עליו (מתקפות נורמאל לא משפיעות על גאסטלי). "נראה שיש לנו אורחים" אומרת בחיוך המעורבת שמבחינה בך רץ אליה וצועק "תשחררו אותה!" רק ברגע האחרון. היא מתחמקת בזריזות. "אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה ילד? אתה לא יודע עם מי אתה מתעסק. אני לי, סגנית שליט ג'ובלייף. אני אתן לך הזדמנות אחרונה לסגת מפה יחד עם הפוקימונים שלך" היא אומרת בקול מלא אזהרה. מזויית עיינך אתה מבחין באחד החיילים ממרפק את הנערה שניסתה שוב לברוח, אתה שם לב שהשק ממוקם בצורה מוזרה על ראשה, כאילו יש חלק נוסף לראש שלה.
    "צ'אר! השתמש בגחלת!" אני צועק 'ותמהר..'

Spoiler ספוילר

15. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [SIZE=5]
    ~מייק~

אחייך חזרה אל צ'ו ואחבק אותו. "אל תדאג, מעכשיו אתה נשאר איתי" אומר לו. "עכשיו, לפני שנלך, אני רוצה לערוך כמה קרבות אימונים" אומר לפוקימוניי אחרי שנצא מהמרכז. "הליוליסק, אתה מול גרוטל" אומר להם. "טירטוגה מול אלה, נוקטוול מול זורואה, צ'ו מול סקידו ודרומאקה מול קאבוטו" אומר להם. אשגיח מקרוב על הקרב וסגנון הלחימה של דרומקה וקאבוטו (בגלל שהם חדשים) וצ'ו (בגלל שאני דואג לו). אעיף מבט גם על האחרים אך אתרכז בעיקר בשלושתם.
    Spoiler ספוילר

עמוד 83 מתוך 89 ראשוןראשון ... 33738182838485 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •