~מוריס~
"רורי היה קרב נהדר, הייתי בטוח שתנצחי אותי!" אתה אומר לו והוא מחייך. את מחמיא למריל וממוסווין ושואל את מיסטי אם היא גם רוצה להילחם. "לא תודה, תחרויות סרט הן יותר הסגנון שלי, אבל שאפו על הניצחון" היא עונה בחיוך.
"לאן הולכים עכשיו?" שואלת לילית בהתלהבות, שמחה מהניצחון שלך. "העיר הבאה היא פלאורומה, אבל שמעתי שהיא בידי הארי אז נצטרך להיזהר ממש.." עונה לה מיסטי.
~מייק~
"מה קורה צ'ו? איך אתה" אתה שואל בחיוך וצ'ו עונה שהוא בסדר ומתגעגע אלייך. אתה מסביר לפרופסור שיש אצלך יותר משישה פוקימונים ושואל אם תוכל להחזיר את צ'ו, הפרופסור מחייך ועונה שכן. מספר דקות לאחר מכן צ'ו משוגר דרך המכונה ומופיע לידך, ברגע שהוא קולט שאתה נמצא לידו הוא קופץ עלייך בשמחה.
~ג'מי~
אלקטרו אתך, רק לינה נלקחה
~~
"רגע-מה?" אתה מספיק לשאול רגע לפני שלינה נלקחת ואז בהלם שואל שוב לאחר שלינה נעלמת. 'הממ' אתה חושב לעצמך, מגרגר בזעם. 'אוקיי, לא ביג דיל. צריך להציל את לינה ממי שמסתבר היא אלפית צמחים מטורפת..' אתה חושב לעצמך. "יותר ממשוגעת.." עונה אל, ולוקחת לך שנייה לקלוט שאל ענה הרגע למחשבה שחשבת בתוך מוחך. נראה שאל לא הבחין בשום דבר מוזר. את נכנס למבוך, מתחיל לנווט בתוכו. לא עובר הרבה זמן ואתה נתקל בפוקימון קטן וירוק "אם אתה רוצה להמשיך פה תצטרך להביס אותי!" הוא אומר ונעמד לעמדת קרב.
~מייקל~
אמממ מנגנון מתוחכם ביותר שגורם לזה שזה לא אפשרי
~~~~~~~~~~~~
"המממ.. אני אלך על.. אופל" אתה אומר לאחר חשיבה קצרה אתה מחליט שללחוץ על אופל יהיה הכי נכון (אתה השני שהגיע למכון הזה והשני שטעה ובחר באופל חח). "טעות" אומרת הנערה. היא מובילה אותך דרך דלת עליה יש סימון X. אתה מגיע לזירה קטנה יחסית ללא אלמנט מיוחד והנערה מסבירה "קרב של אחד על אחד".
היא שולפת פוקדור ומוציאה פוקימון סגלגל. "חשבת שזה מכון אופל, הנה פוקימון אופל בשבילך"