~מוריס~
עקרונית אתה אמור לקבל אזומריל כי הגעת למרכז אבל יש לך מריל חחח. ננצל את זה כדי לתת לך את הזוהר
~~~~~
"טוב, בואו נכנס למרכז מחקר הזה, אני חושב שיכלו לתת לי קצת מידע נגיד עם מריל" אתה מחליט וכולם מסכימים. אתם נכנסים פנימה וישר מדען בחלוק כחלחל מברך אתכם. "או! שלום. באתם לבקר במרכז?" הוא שואל ואתם מהנהנים. הוא סורק אתכם בזריזות וישר מתלהב שהוא רואה את מריל. "וואוו המריל שלך נראה ממש טוב! הוא גם נראה די קרוב להתפתחות" הוא מוסיף ומריל מקפץ בשמחה. המדען מראה לכם את הפוקימונים שהם חוקרים כרגע במכון-בעיקר מג'יקארפים, פיבאסים והקשר ביניהם. הוא מסביר לך מעט על המחקר שלהם שעל פי דעתם שני הפוקמונים האילו התפתחו מאותו פוקימון קדמון. בסוף הסיור המדען לוקח אתכם לחדר נוסף. "האמת שבדיוק סיימנו לחקור פוקימון אחד, שנשמח לתת לך" הוא אומר ומצביע על פוקימון קטן בפינת החדר.

מיסטי סורקת אותו בדקס "שלוס, פוקימון האגמים. הצבע והצורה שלו משתנים בהתאם לסביבה בה הוא נולד" הדקס מצפצף. "היי מוריס, תראה-הצבע שלו שונה מהצבע של השלוס בדקס" אומרת מיסטי בסקרנות ומראה לך את התמונה בדקס-היא צודקת, השלוס שבדקס ורוד יותר מהשלוס שמולך-האדמדם יותר.
נו באמת יש לי כבר שני פוקימוני אדמה לא רוצה אחד נוסף
----------------------------------------------------
"מסיטי אם את רוצה את מומזמנת לקבל אותו , אני פחות החברתי" אני אומר וממשיך ללכת לכיוון העיר הבאה