Pokemon GO
עמוד 87 מתוך 89 ראשוןראשון ... 37778586878889 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,291 עד 1,305 מתוך 1329
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי alice צפה בהודעה
    ~מייק~
    האמת, זה קשור לדמות הזאת שאמרתי לך שאני ממש מחכה שתפגוש. פשוט החלטתי להקדים טיפה את המפגש d=
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תתאספו כולם!" אומר בזמן שאעביר זרמים חשמליים אל הליוליסק, אתקשר איתו ואשאל:"מה קורה?". לאחר שאבין את גודל הבעיה, אמשיך לברוח אל עבר מכרות אורבורג, אתבצר שם יחד עם כל פוקימוניי. 'מה כבר יכול לקרות עכשיו?' אחשוב לעצמי במרירות.

"תתאספו כולם!" אתה אומר, מעביר זרמים חשמליים בינך לבין הליוליסק. "יש פה בסיס נסתר של הארי, יש שם לפחות עשרה מעורבים כלואים ועוד המון פוקימונים. אף אחד מעולם לא הצליח לברוח משם חוץ מדדנה, שהיה לו מזל גדול והצליח להתחמק לפני כשעה ומאז הוא רק רץ ומתרחק. הוא אומר שחייל גרוע יותר מכל דבר שהוא ראה אי פעם בדיוק הגיע למקום, לפי מה שהוא שמע-כדי להעביר איזה מעורב שהם לכדו לא מזמן לדרך 49. הוא מפחד שהם יחזרו ללכוד אותו" מסביר הליוליסק. אתה נכנס עמוק יותר למכרות אורבורג. 'מה כבר יכול לקרות עכשיו?' אתה חושב לעצמך במרירות.
    What will u do?
    הארי?

או שיש דמות נוספת?
    אולי המגה צ'אריזארד x מהלוגו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הוא אמר לך איפה הבסיס?" אשאל את הליוליסק דרך הזרמים. 'ככה, רק אני והוא שומעים' אחשוב. לאחר מכן, אומר:"אם הבחינו בדדנה, מישהו בטוח הלך וניסה למצוא אותו. הליוליסק, קארי, נוקטוול, גרוטל, בואו איתי, נחפש אותו. השאר, תישארו כאן ותשמרו אחד על השני. אני לא בדיוק רוצה לאבד אף אחד מכם" אומר להם. 'אולי המעורב הוא המעורב של גרוטל...' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מייק~
    נופ נופ ונופ
    ~~
    "הוא אמר לך איפה הבסיס?" אתה שואל את הליוליסק דרך הזרמים כדי שאף אחד לא יוכל להבין אתכם. "הליוליסק, קארי, נוקטוול, גרוטל, בואו איתי, נחפש אותו. השאר, תישארו כאן ותשמרו אחד על השני. אני לא בדיוק רוצה לאבד אף אחד מכם" אתה אומר להם. 'אולי המעורב הוא המעורב של גרוטל...' המחשבה חולפת בראשך. "אין סיכוי. אני, שאדוו, פרסיאן ודדנה מצטרפים" אומרת לונה בהחלטיות-לא מוכנה לכם ללכת לבד לאן שאתם לא רוצים ללכת. היא מניחה את קלפה ליד זרורא ומבקשת ממנו לשמור עליה. "ראיתם כמה מבועת דדנה היה, אני באה אתכם" היא אומרת, לא נותנת לך אפשרות אחרת. אתם הולכים שהליוליסק מוביל, הוא זוכר פחות או יותר מהסיפור של דדנה את הכיוון ואת השאר לא קשה להשלים-ככל שמתקרבים יותר כך האטמוספרה נהיית קרירה יותר, ומחשבות רעות יותר ויותר חולפות בראשך. אין פלא שהמקום הזה לא נמצא אף פעם-שום מאמן לא התקרב מספיק כדי למצא אותו. אתם עומדים מאחוריי שורת שיחים ושומעים זוג חיילים מדברים "כן... אני רק רוצה שייקחו מפה כבר את המעורבת הזאת. לא מבין למה עושים כזה סיפור מילדה בת עשר..." אומר אחד מהם. "היא לא מעורבת רגילה אתה יודע.." עונה לו השני. אתה סורק את השטח-זו קרחת יער גדולה. במרכזה עומדים שלושה מבנים שעל אחד מהם רשום בענק "מרכז" ועל השניים האחרים "אחסון 1" ו"אחסון 2". אתה רואה שהאבטה די כבדה ליד "אחסון 2". אתה שם לב שכמות האנשים קטנה יותר בחלק האחורי (יש שם חלון למרבה המזל). "אני לא יודעת ממה דדנה פחד כל כך.. אבל כדאי שניזהר" לוחשת לונה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    ~מייק~
    נופ נופ ונופ
    ~~
    "הוא אמר לך איפה הבסיס?" אתה שואל את הליוליסק דרך הזרמים כדי שאף אחד לא יוכל להבין אתכם. "הליוליסק, קארי, נוקטוול, גרוטל, בואו איתי, נחפש אותו. השאר, תישארו כאן ותשמרו אחד על השני. אני לא בדיוק רוצה לאבד אף אחד מכם" אתה אומר להם. 'אולי המעורב הוא המעורב של גרוטל...' המחשבה חולפת בראשך. "אין סיכוי. אני, שאדוו, פרסיאן ודדנה מצטרפים" אומרת לונה בהחלטיות-לא מוכנה לכם ללכת לבד לאן שאתם לא רוצים ללכת. היא מניחה את קלפה ליד זרורא ומבקשת ממנו לשמור עליה. "ראיתם כמה מבועת דדנה היה, אני באה אתכם" היא אומרת, לא נותנת לך אפשרות אחרת. אתם הולכים שהליוליסק מוביל, הוא זוכר פחות או יותר מהסיפור של דדנה את הכיוון ואת השאר לא קשה להשלים-ככל שמתקרבים יותר כך האטמוספרה נהיית קרירה יותר, ומחשבות רעות יותר ויותר חולפות בראשך. אין פלא שהמקום הזה לא נמצא אף פעם-שום מאמן לא התקרב מספיק כדי למצא אותו. אתם עומדים מאחוריי שורת שיחים ושומעים זוג חיילים מדברים "כן... אני רק רוצה שייקחו מפה כבר את המעורבת הזאת. לא מבין למה עושים כזה סיפור מילדה בת עשר..." אומר אחד מהם. "היא לא מעורבת רגילה אתה יודע.." עונה לו השני. אתה סורק את השטח-זו קרחת יער גדולה. במרכזה עומדים שלושה מבנים שעל אחד מהם רשום בענק "מרכז" ועל השניים האחרים "אחסון 1" ו"אחסון 2". אתה רואה שהאבטה די כבדה ליד "אחסון 2". אתה שם לב שכמות האנשים קטנה יותר בחלק האחורי (יש שם חלון למרבה המזל). "אני לא יודעת ממה דדנה פחד כל כך.. אבל כדאי שניזהר" לוחשת לונה.
    "כן, בהחלט כדאי להיזהר" אומר בשקט. "לונהה, תלכי את לאחסון 1 ואני לאחסון 2. אני עם יותר פוקימונים, לכן נראה לי יותר חכם שאני אלך לאחד השמור יותר. או שאת מעדיפה שלא נתפצל?" אשאל אותה. 'זה אולי מאוד אנוכי ואני יודע שהיא חזקה, אבל אני ממש לא רוצה שלונה תיפגע, בגלל זה אני רוצה כל כך שהיא תלך לאחסון הפחות עמוס' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ~מייק~
    "וואוו" אומר ומבקש מלונה לעשות הפסקה לרגע. "טירטוגה, זה אתה? התפתחת?" אתה שואל. "אני.. חושב שכן?" עונה לך הפוקימון ומביט בהלם בעצמו. אתה מדליק את הדקס שלך שמצפצף "קאראקוסטה, פוקימון הצב והמפותח של טירטוגה. השריון שלו חזק מאוד" מזמזמם הדקס. קאבוטו מביט בקאראקוסטה בשוק. "מזל טוב!" לונה מברכת את קאראקוסטה (בוא פשוט נקרא לנו קארי) בשמחה. אתה שומע רעש מוזר מאחורייך ומסתובב. פוקימון קטן עכברי צהוב יוצא מבין השיחים והוא נראה בפאניקה . הוא מביט לשני הצדדים ומתפקס עליכם. "רוצו! הם פה! הם יבואו! מעורבים בסכנה!" הוא אומר בקול גבוהה ולחוץ. הליוליסק מתקרב אליו ומחליף איתו כמה מילים בעזרת זרמים חשמליים, הזרמים לא נוגעים בך כך שאתה לא מבין בדיוק מה הולך. גם הליוליסק נראה די לחוץ עכשיו.

~מייקל~
    לאלא זה 2 על 2. תוציא עוד אחד
    ~~
    "פלאריאון ומגבי.. זה לא טוב. מגבי הוא פוקימון חזק במיוחד, ופלריאון חסין לחלוטין מפני מתקפות אש. נצטרך לסמוך על היכולות הפיזיות שלך הפעם, נקווה שזה יספיק. אתה מוכן?" אתה פונה לצ'ימצ'אר שמהנהן. "צ'ימצ'אר.. בחירה מעניינת. מי יהיה הפוקימון השני שלך?" שואל מנהיג המכון בחיוך סקרן.

~מוריס~
    "או כמובן. סקידו" אומר הפרופסור בחיוך. סקידו קופץ מול המסך בהתלהבות ולוקח לפרופסור כמה רגעים לשכנע אותו לעמוד בלי לזוז במכונת השיגור. תוך כמה דקות סקידו מופיע במכונה שליידך! אתה בקושי מספיק לזוז לפני שהוא קופץ עלייך בשמחה.

~בריאן~
    אתה גם נלחם אם זה לא היה ברור
    ~
    "קדימה טדיאורסה!" אתה קורא בהתלהבות. טדיאורסה מכפיל את עצמו ועוד שני טדיאורסות מופיעים לצידו. שלושת הטדיאורסות רצים אל עבר סנייבי ומכים בו בטופרי מתכת, וסנייבי עף לאחור. "Tל תשכח שגם אני פה!" אומרת לין בחיוך ושני גפנים ארוכים יוצאים מצווארה ומצליפים בך!. סנייבי משתמש באותה התקפה כדי לפגוע בטדיאורסה, שמתחמק ברגע האחרון.
    אה חחחח

"לא שכחתי!" אגיד לה בחיוך. "טדיאורסה תשתמש בטופרי ברזל פעם נוספת נגד סנייבי. כל מתקפת נגד תתחמק ותגיב בריסוק סלעים" אומר לו ואשתמש במתקפת חפירה על לין, אפרוץ מהקרקע ואשתדל להתחמק מהמתקפות שלה, ואפתיע אותה בשבירת לבנים

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ~מוריס~
    "או כמובן. סקידו" אומר הפרופסור בחיוך. סקידו קופץ מול המסך בהתלהבות ולוקח לפרופסור כמה רגעים לשכנע אותו לעמוד בלי לזוז במכונת השיגור. תוך כמה דקות סקידו מופיע במכונה שליידך! אתה בקושי מספיק לזוז לפני שהוא קופץ עלייך בשמחה.

מגיע לי שאני לא זוכר שמות
    " פרוספור אני חושש שהתלבלת , הוא נראה נורא חמוד אבל הוא לא שלי , האייל שלי יותר גדול ולבן אבל אין לי בעיה לקבל את האייל ששלחת לי"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. student of Gakuen Alice
    ~מייק~

"כן, בהחלט כדאי להיזהר" אתה אומר בשקט. "לונה, תלכי את לאחסון 1 ואני לאחסון 2. אני עם יותר פוקימונים, לכן נראה לי יותר חכם שאני אלך לאחד השמור יותר. או שאת מעדיפה שלא נתפצל?" אתה שואל. אתה יודע שזה אנוכי ושלונה חזקה, אבל אתה לא רוצה שהיא תיפגע. לונה חושבת קצת על העניין ומביטה בך במבט חודר, היא יודעת מה הסיבה לכך שאתה רוצה שתלך לאחסון 1. "אני אלך לסרוק את אחסון 1 בזריזות, תהיה בטוח אבל שאבוא לאחסון 2 במהירות האפשרית" היא אומרת לבסוף בקול שקול, ומתחילה להתקדם לאחסון 1. אתה מתחיל לנוע יחד עם הליוליסק, קארי, נוקטוול, וגרוטל. אתם מתגנבים בשקט אל מאחורי אחסון 2, שלושת החיילים שעומדים שם עסוקים בוויכוח סוער על מה הדרך הטובה ביותר לענות אנשים ולכן תשומת ליבם מוסחת. אתה והפוקימונים שלך מצליחים להיכנס בשקט דרך החלון, ישר מאחורי גבם של השומרים. 'אחסון 2' הוא חדר אפלולי ודי רחב שמרכזו עומד סוג של כלוב מוזר. תקרת ה'כלוב' היא לוח מתכת רגיל, אך הסורגים נראים כמו קרניים חשמליות כחולות שיוצאות מהלוח העליון. בפנים, אתה מבחין בצללית יחידה של ילד\ה קטן\ה שזוהר\ת באור עמום.

~בריאן~

"לא שכחתי!" את אומר בחיוך. "טדיאורסה תשתמש בטופרי ברזל פעם נוספת נגד סנייבי. כל מתקפת נגד תתחמק ותגיב בריסוק סלעים" אתה מורה. טדיאורסה משתמש בטופרי ברזל שמעיפים לאחור את סנייבי. סנייבי משלח עלי תער ופעולת ההתחמקות של טדיאורסה לא עובדת והוא נפגע. כמה חתכים קטנים נפערים בגופו. "אח.." אתה שומע אותו ממלמל. אתה מתחפר באדמה, אתה חופרה מנהרה ומרגיש את ידייך חופרות באדמת הזירה בקלות. אתה מתרכז היטב ומצליח לשמוע את קול נשימותיה של לין מעל האדמה. אתה חופר וכיוון הקול ומזנק מתוך האדמה, מתנגש היישר בלין עם שבירת לבנים שמועפת כמה מטרים באוויר. "מהלך יפה" ממלמלת לין שקמה בכאב. היא עוצמת את עיניה ולפתע עלים שנראים כמו עלי תער מתגבשים מולה, רק שהעלים האלה זוהרים בכל צבעי הקשת. העלים מהירים ממה שאתה מצפה ואתה נפגע. אתה מרגיש את החתכים שנוצרו מההתקפה, ומבחין שהם הרבה יותר חזקים מעלי תער רגילים.

~מוריס~
    מוחחע
    ~~~
    "לאלא,טעות שלי" ממלמל הפרופסור ומורה לך להחזיר את הפוקימון למשגר. הפוקימון האיילי נעמד במשגר, מבולבל מהאדם הזר שנמצא מולו למרות שציפה לראות את המאמן שלו. ההחלפה נעשית במהירות והפעם פוקימון מוכר מופיע במשגר.
    סוואבאק נראה מאושר לראות אותך, אך הוא מנסה להסתיר את שמחתו ולהתנהג בבגרות. "אממ.. שלום מוריס" הוא אומר בקול חצי-בטוח.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ~בריאן~

"לא שכחתי!" את אומר בחיוך. "טדיאורסה תשתמש בטופרי ברזל פעם נוספת נגד סנייבי. כל מתקפת נגד תתחמק ותגיב בריסוק סלעים" אתה מורה. טדיאורסה משתמש בטופרי ברזל שמעיפים לאחור את סנייבי. סנייבי משלח עלי תער ופעולת ההתחמקות של טדיאורסה לא עובדת והוא נפגע. כמה חתכים קטנים נפערים בגופו. "אח.." אתה שומע אותו ממלמל. אתה מתחפר באדמה, אתה חופרה מנהרה ומרגיש את ידייך חופרות באדמת הזירה בקלות. אתה מתרכז היטב ומצליח לשמוע את קול נשימותיה של לין מעל האדמה. אתה חופר וכיוון הקול ומזנק מתוך האדמה, מתנגש היישר בלין עם שבירת לבנים שמועפת כמה מטרים באוויר. "מהלך יפה" ממלמלת לין שקמה בכאב. היא עוצמת את עיניה ולפתע עלים שנראים כמו עלי תער מתגבשים מולה, רק שהעלים האלה זוהרים בכל צבעי הקשת. העלים מהירים ממה שאתה מצפה ואתה נפגע. אתה מרגיש את החתכים שנוצרו מההתקפה, ומבחין שהם הרבה יותר חזקים מעלי תער רגילים.
    "טדיאורסה! יש לי רעיון לתוכנית!" אומר לו במהירות ואורץ אליו מהר ואלחש לו את התוכנית שלי. "תשתמש מהר בצוות כפול, ככה גם אני, נדחיק את שתיהן בתוך מעגל אחד גדול, כשהן יתחילו לתקוף את השכפולים תקפוץ אתה ועוד מספר שכפולים מהר לכיוון סנייבי אך ברגע האחרון תחליף מטרה ותתקוף את לין בכוח סודי אימתני! ואם אתה מספיק בריסוק סלעים!" אומר לו, כשאתחיל את הריצה אשתמש תוך כדי בריקוד חרבות, אגיע לכיוון לין ואתכונן להשתמש בשבירת לבנים, אך במקום זה אני והשכפולים שלי נתקוף את סנייבי בשבירת לבנים חזקה. אקווה מאוד שהמהלך יעבוד.

8. היזהרו מחיקויים!
    ~מייק~

"כן, בהחלט כדאי להיזהר" אתה אומר בשקט. "לונה, תלכי את לאחסון 1 ואני לאחסון 2. אני עם יותר פוקימונים, לכן נראה לי יותר חכם שאני אלך לאחד השמור יותר. או שאת מעדיפה שלא נתפצל?" אתה שואל. אתה יודע שזה אנוכי ושלונה חזקה, אבל אתה לא רוצה שהיא תיפגע. לונה חושבת קצת על העניין ומביטה בך במבט חודר, היא יודעת מה הסיבה לכך שאתה רוצה שתלך לאחסון 1. "אני אלך לסרוק את אחסון 1 בזריזות, תהיה בטוח אבל שאבוא לאחסון 2 במהירות האפשרית" היא אומרת לבסוף בקול שקול, ומתחילה להתקדם לאחסון 1. אתה מתחיל לנוע יחד עם הליוליסק, קארי, נוקטוול, וגרוטל. אתם מתגנבים בשקט אל מאחורי אחסון 2, שלושת החיילים שעומדים שם עסוקים בוויכוח סוער על מה הדרך הטובה ביותר לענות אנשים ולכן תשומת ליבם מוסחת. אתה והפוקימונים שלך מצליחים להיכנס בשקט דרך החלון, ישר מאחורי גבם של השומרים. 'אחסון 2' הוא חדר אפלולי ודי רחב שמרכזו עומד סוג של כלוב מוזר. תקרת ה'כלוב' היא לוח מתכת רגיל, אך הסורגים נראים כמו קרניים חשמליות כחולות שיוצאות מהלוח העליון. בפנים, אתה מבחין בצללית יחידה של ילד\ה קטן\ה שזוהר\ת באור עמום.
    אלחש:"הליוליסק, טעינה פרבולית חלשה. תייצר קרן אור חלושה שתאפוף אותך ותאיר מעט את החדר. נוקטוול וקארי, אטמו את האור מהחלונות (אם יש)". אסתכל בזהירות סביב החדר ואנסה לפענח את תווי הגוף של הצעיר/ה שבתוך בכלוב. לאחר מכן אלחש:"את/ה בסדר? הם הכאיבו לך?". אדאג שהחדר נשמר בשקט, ואסרוק מסביב לאיומים כאלו או אחרים או אפילו למעין יחידת בקרה על כלוב החשמל.
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    ~בריאן~

"טדיאורסה! יש לי רעיון לתוכנית!" אתה אומר ורץ במהירות אל טדיאורסה ולוחש לו את הרעיון שלך. טדיאורסה מחייך בשטניות למשמע הרעיון ומהנהן בשמחה. שניכם משתמשים בצוות כפות-שלושה בריאנים ושלושה טאדיאורסות מקיפים את לין וסנייבי המופתעות. "רעיון יפה, אבל זה לא יפעל!" אומרת סנייבי בחיוך ומתחילה להשתמש בהצלפת גפן לכיוון השכפולים. טאדיאורסה, ושכפול נוסף מזנקים לעבר סנייבי בכח סודי, אך ברגע האחרון משנים כיוון ומתקיפים את לין המופתעת!. השכפול מתפוגג אך טאדאירוסה האמיתי פוגע בה בחוזקה גם בריסוק אבנים. באותו זמן אתה רץ אל לין בריקוד חרבות, ומרגיש את הכח שלך גדל. ברגע האחרון אתה משנה כיוון ותוקף את סנייבי בשברית לבנים מחוזקת. גם לין וגן סנייבי מותשות, ולא יכולות להילחם יותר!. "כל הכבוד" משבחת אותך לין בחיוך. אתה נכנס למעלית שבה מחקה לך האחות ג'וי ומרפאה אותך ואת טדיאורסה. אתם עולים לקומה השנייה שם כמחצית מהאנשים שהיו בקומה הראשונה מחכים ובוהים במסך גדול. על המסך התמונות שלכם רצות ולבסוף נעצרות. התמונה שלך נעצרת מתחת לשלט "אולם 3". אתה נכנס לאולם 3 ולאחר כמה דק' מעורב נוסף והשותף שלו נכנסים. לנער יש שיער בלונדיני ארוך (עד אמצע הגב) ועיניי בצבע ברק בוהקות. שתי אוזניים צהובות ארוכות יוצאות מראשו ויש לו זנב בצורת ברק צהוב. לצידו עומד פוקימון דומה. הפעמון לתחילת הקרב מצלצל.

~מייק~

אתה לוחש להליוליסק ליצור טעינה פרבולית חלשה. הפעימה הפרבולית יוצרת קרן אור חלשה שמאירה במעט את החדר האפלולי. נוקטאוול וקארי מחפשים חלונות, אך לא מוצאים שום חלון. אתה מביט סביב החדר ומצליח להבחין הפעם שילדה צעירה יושבת בתוך הכלוב. "את בסדר? הם הכאיבו לך?" אתה לוחש, והיא קופצת בבהלה. היא מתסתובבת לאחור ואתה מצליח רק בקושי להבחין שלילדה שיער בלונדיני קצר וסוג של... אבן חן גדולה מקובעת במצחה, אך אתה בקושי מצליח לראות בגלל האפלוליות שבחדר. הילדה בוהה בך כמה שניות ואז מבחינה שאתה מעורב. "אתה צריך לברוח. היא פה. היא תפגע בך" היא אומרת בלחש, פאניקה ברורה בקולה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ~בריאן~

"טדיאורסה! יש לי רעיון לתוכנית!" אתה אומר ורץ במהירות אל טדיאורסה ולוחש לו את הרעיון שלך. טדיאורסה מחייך בשטניות למשמע הרעיון ומהנהן בשמחה. שניכם משתמשים בצוות כפות-שלושה בריאנים ושלושה טאדיאורסות מקיפים את לין וסנייבי המופתעות. "רעיון יפה, אבל זה לא יפעל!" אומרת סנייבי בחיוך ומתחילה להשתמש בהצלפת גפן לכיוון השכפולים. טאדיאורסה, ושכפול נוסף מזנקים לעבר סנייבי בכח סודי, אך ברגע האחרון משנים כיוון ומתקיפים את לין המופתעת!. השכפול מתפוגג אך טאדאירוסה האמיתי פוגע בה בחוזקה גם בריסוק אבנים. באותו זמן אתה רץ אל לין בריקוד חרבות, ומרגיש את הכח שלך גדל. ברגע האחרון אתה משנה כיוון ותוקף את סנייבי בשברית לבנים מחוזקת. גם לין וגן סנייבי מותשות, ולא יכולות להילחם יותר!. "כל הכבוד" משבחת אותך לין בחיוך. אתה נכנס למעלית שבה מחקה לך האחות ג'וי ומרפאה אותך ואת טדיאורסה. אתם עולים לקומה השנייה שם כמחצית מהאנשים שהיו בקומה הראשונה מחכים ובוהים במסך גדול. על המסך התמונות שלכם רצות ולבסוף נעצרות. התמונה שלך נעצרת מתחת לשלט "אולם 3". אתה נכנס לאולם 3 ולאחר כמה דק' מעורב נוסף והשותף שלו נכנסים. לנער יש שיער בלונדיני ארוך (עד אמצע הגב) ועיניי בצבע ברק בוהקות. שתי אוזניים צהובות ארוכות יוצאות מראשו ויש לו זנב בצורת ברק צהוב. לצידו עומד פוקימון דומה. הפעמון לתחילת הקרב מצלצל.
    "טדיאורסה בוא ניתן את הכל!" אומר לו בחיוך ואטפח על ראשו. "בוא נעשה את זה מעט מצחיק" אלחש לו. אני וטדיאורסה נתקדם בהליכה רגילה לחלוטין צמודים אחד לשני לכיוון המאמן והפוקימון שלו, עד שנהיה מספיק קרובים כדי להסתער במתקפה פיזית (אני בשבירת לבנים במאמן וטדיאורסה בכוח סודי בפיקאצ'ו) אם יתקפו אותנו נשתדל להתחמק ואז נתקוף מיד.

11. משתמש על פעיל
    ~מוריס~
    מוחחע
    ~~~
    "לאלא,טעות שלי" ממלמל הפרופסור ומורה לך להחזיר את הפוקימון למשגר. הפוקימון האיילי נעמד במשגר, מבולבל מהאדם הזר שנמצא מולו למרות שציפה לראות את המאמן שלו. ההחלפה נעשית במהירות והפעם פוקימון מוכר מופיע במשגר.
    סוואבאק נראה מאושר לראות אותך, אך הוא מנסה להסתיר את שמחתו ולהתנהג בבגרות. "אממ.. שלום מוריס" הוא אומר בקול חצי-בטוח.

"שלום סוואבק , התגעגעתי אליך , היית מאוד חסר . איך היה שם אצל הפרופסור? נהנת ? בילת ?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~מייק~

אתה לוחש להליוליסק ליצור טעינה פרבולית חלשה. הפעימה הפרבולית יוצרת קרן אור חלשה שמאירה במעט את החדר האפלולי. נוקטאוול וקארי מחפשים חלונות, אך לא מוצאים שום חלון. אתה מביט סביב החדר ומצליח להבחין הפעם שילדה צעירה יושבת בתוך הכלוב. "את בסדר? הם הכאיבו לך?" אתה לוחש, והיא קופצת בבהלה. היא מתסתובבת לאחור ואתה מצליח רק בקושי להבחין שלילדה שיער בלונדיני קצר וסוג של... אבן חן גדולה מקובעת במצחה, אך אתה בקושי מצליח לראות בגלל האפלוליות שבחדר. הילדה בוהה בך כמה שניות ואז מבחינה שאתה מעורב. "אתה צריך לברוח. היא פה. היא תפגע בך" היא אומרת בלחש, פאניקה ברורה בקולה.
    "מי זאת... היא?" אומר בקצת חשש, בעודי אייצר עוד קצת אור בעצמי כדי לראות טוב יותר את המעורבת. "תישארו ממוקדים" אומר לפוקימוניי. אשאל את המעורבת:" מי את?" בעודי מעיף מבט טוב סביבי, לראות שאף אחד מפוקימוניי לא יוצא מטווח ראייתי ושלא מופיעה שום דמות חדשה באופק.
    Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    ~בריאן~

"טדיאורסה בוא ניתן את הכל!" אתה אומר בחיוך וטופח על ראשו שאתה מחליט לעשות את הקרב מעט מצחיק. אתה וטדיאורסה הולכים כרגיל למרכז הזירה לכיוון המאמן ופיקאצ'ו, כאשר אתם מספיק קרובים שניכם מסתערים-אתה בשבירת לבנים כאשר אתה מרגיש את האנרגיה זורמת בידך הימנית וטדיאורסה בכח סודי. המאמן המופתע נופל מכח המכה שלך ונראה מעט פגוע. אתה מבחין שפיקאצ'ו שותק מעט מהכח הסודי של טדיאורסה. המאמן קם וניצוצות מבזיקים מהלחיים שלו. הוא משחרר כדור חשמלי שנע אלייך במהירות ופוגע בך בבטן, המכה מרגישה מוזר-היא כואבת לך, מאוד אפילו אך בו זמנית עם הכאב אתה מרגיש גם חשמל זורם בעורקים שלך שמקשה עלייך מעט לזוז.

~מוריס!
    "כן, התאמנתי הרבה" עונה סוואבק בקול שקט ורגוע. לילית ומיסטי מברכות תגם את סוואבק על שובו. "אז לאן עכשיו?" שואלת לילית בחיוך, עדיין מאושרת מהחזרה של החבר הפוקימון שלה.

~דור~

"מי זאת... היא?" אתה שואל במעט חשש, בעודך מייצר מעט אור חשמלי כדי לבחון את המעורבת. אתה מצליח סוף סוף לראות אותה בבירור. יש לה שיער צהוב קצר, שנראה מעט בוהק, כאילו הוא עשוי מזהב. על מצחה אבן חן גדולה בצבע סגול עדין ומגבה יוצאות זוג כנפיים סגולות מעט מוזרות בצורת אליפסה. היא לא נראת בת יותר מ12-13 במקסימום. "אני.. אני לא יכולה לומר" היא עונה קולה עדיין מעט מבועת. "מי את?" אתה שואל, מביט סביבך כדי לראות ששום פוקימון לא יוצא מטווח ראייתך ושאורחים בלתי רצויים לא נמצאים. "סטאר.." היא עונה בקול שקט. אתה שומע צעדים מבחוץ, אין לך הרבה זמן להוציא את סטאר מהמקום.
    Spoiler ספוילר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היזהרו מחיקויים!
    [SIZE=5]
    ~דור~

"מי זאת... היא?" אתה שואל במעט חשש, בעודך מייצר מעט אור חשמלי כדי לבחון את המעורבת. אתה מצליח סוף סוף לראות אותה בבירור. יש לה שיער צהוב קצר, שנראה מעט בוהק, כאילו הוא עשוי מזהב. על מצחה אבן חן גדולה בצבע סגול עדין ומגבה יוצאות זוג כנפיים סגולות מעט מוזרות בצורת אליפסה. היא לא נראת בת יותר מ12-13 במקסימום. "אני.. אני לא יכולה לומר" היא עונה קולה עדיין מעט מבועת. "מי את?" אתה שואל, מביט סביבך כדי לראות ששום פוקימון לא יוצא מטווח ראייתך ושאורחים בלתי רצויים לא נמצאים. "סטאר.." היא עונה בקול שקט. אתה שומע צעדים מבחוץ, אין לך הרבה זמן להוציא את סטאר מהמקום.
    Spoiler ספוילר
    סוף סוף!
    ~~~~~~
    "אוקיי סטאר, את יכולה לייצור מתקפות דרך הכלוב הזה?" אשאל אותה. לא משנה מה היא תענה, אטען מתקפת חשמל. אומר:"קארי, נוקטוול, תתכוננו לקרב. הליוליסק, תנסה לחפש בחדר מקור כוח ששולט על הכלוב וחשמל אותו. בטל את האנרגיה של הכלוב". אטען כמה שיותר חשמל סביבי ואעמוד מוכן לכיוון הצעדים, לראות מי זה. 'לא משנה מי זה ולא משנה מה הוא יעשה, אנחנו נצליח לנצח אותו. אנחנו יכולים' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש על פעיל
    ~מוריס!

"כן, התאמנתי הרבה" עונה סוואבק בקול שקט ורגוע. לילית ומיסטי מברכות תגם את סוואבק על שובו. "אז לאן עכשיו?" שואלת לילית בחיוך, עדיין מאושרת מהחזרה של החבר הפוקימון שלה.

"עכשיו נבדוק איזה עוד דברים יש בעיר אבל צריך לעשות את זה בזהירות שלא נתקל בצוות של הארי"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 87 מתוך 89 ראשוןראשון ... 37778586878889 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •